A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sziasztok!

Hazajöttünk Fro-ból, nagyon jó volt!!! Minden! Vinci élvezte a repülőt, a vonatot, a párizsi nyüzsgést (a sok autó, busz, ember, de legjobban a szökőkutak tetszettek neki, ahol kicsit tudott pancsizni is, mert szép idő volt). Amikor elmentünk vidékre, Bordeaux közelébe egy kisvárosba: Blaye-ba Kép, az talán még jobb volt, mert ott a folyóparton, ahol már az óceán illatát is lehetett érezni és nagy hajók is jártak, jókat lehetett sétálni és nézelődni Kép Sajnos a párom nem tudott velünk lenni végig, mert ugye neki munka volt, ezért volt olcsóbb az utazás, de amikor tudott, akkor jött velünk és sokat fényképeztünk is, de még nincsenek áttöltve a gépre, talán hétvégén és akkor majd rakok fel képeket Kép Csak most nagyon nincs időnk, mert a jó idő miatt kezdődnek a munkálatok: holnap jönnek a kapuszerelők, jövő héten a lépcsőépítők és nagy felfordulás lesz nálunk, de remélem, gyorsan fognak dolgozni és hamarosan mehetünk mi is talira, amikor lesz legközelebb!

Nem tudtam visszaolvasni, de Nyuszikat láttam és nagy gratula Moose-családnak! Kép Kép

Blaye
blaye

Zsan,
NAGYON BOLDOG hátfájásmentes SZÜLETÉSNAPOT!!! Kép remélem, az orthopédián tortával vártak Kép

Manó,
neked is nagyon boldog SZÜLETÉSNAPOT!!! Kép

és LIZA HANNA,
isten éltessen az ELSÕ SZÜLINAPODON!!!! Kép

Bogárka,
neked meg külön köszönet, hogy helyettem is emléxel Kép

Sajnálom, hogy ma nem volt Bikás, mi jövő héten biztos nem tudunk menni, utána majd megint...

Soosoo,
majd írok!!! Kép

vera
kisün

Moos, Barbi - Gyonyoruek a pindurik! Megcsapott a feeling...

Ada - Boldog szulinapot Hannanak Kép Torta?

Zsanci, Mano- Nektek is minden jot!!

Fic- Mi voltunk Pankaval gyogytornasznal itt a XXII. ker.ben, detto u.ezzel a problemaval. Nagyon meggyotorte a csajt, nehez volt nezni (meg emlexem mikor Timi filozott emiatt,hogy vigye-e a csajszit, mert nagyon sirt), de mar egy alkalom utan is sokkal jobb lett! Ha veletlen erdekel a gyogytornasz szama irj egy privit, nagyon kedves, profi, tudom ajanlani - csak elegge telitett.

Blaye- ahogy ezt a kis beszamolot irtad, annyira lejott az egesznek a hangulata! Ocean illata- mamaaaaam eeen iss!

Indi - Szegeny Domino Kép Kitartas!

Kepzeljetek voltam ma dokinal a labammal es azt mondta nagyon stabilnak erzi es ugy tunik nem kell tobbszor muteni! Kép (meg 2 mutet volt kilatasban...) annyira boldog vagyok!

Norka
norkini

Sziasztok!

A sok szülinaposnak nagyon boldog születésnapot!Kép

Ruz!

Gyerkőcöd nagyon nagyot változott!Kép Nagyon édes!

Fic!

Timinél detto ugyanez van! Hipotonia, plusz befelé dőlő bokák voltak! Nálunk végül a neurológus döntött (XI.ker. Petzvál u.-ba járunk Szabó Tündéhez) hogy Petőbe vagy Dévényhez kell-e járnunk! A bokaprobléma miatt nálunk a Petőt javasolta, mert a Dévény is jó ugyan, de arra nem megoldás! Titeket neurológushoz nem küldtek?

ILdi
ildi76

Sziasztok!

Kérlek ha tudtok segitsetek. Dr Fülöp Tamásnál ha valaki szült, vagy tudja az elérhetőségét kérem irjon nekem.
Előre is köszönöm: starkeszter@hotmail.com

chesti

Ildi!

Kerestem ma DM-ben az általad említett bio szúnyogriasztót de sajnos csak OFF-ot kaptam.Egy képet nem tudnál feltenni róla vagy átküldeni emilben?

Köszi
20170114224602

Fic: no para. Dévényesek nagyon jól csinálják a dolgukat. Mi jártunk hozzájuk és Fannit tökéletes rendbehozták. kajfkélsda (ezt fanni üzeni)... Nálunk a fordítottja volt. Ami nálatok van, azt elöbb nem is kezdik el kezelni. totálisan időbe vagytok és jó kezekben, ha Dévényesekhez kerültök. Nyomtalanul el fog tünni a dolog. Nekünk a rosszabb eset volt és ezt is 3 hónap alatt tökéletesen kikezelték. Az elején én nagyon kétségbe voltam esve....

Ruz: tök jó, hogy jöttél. Fiad szépséges.

Idő: az katasztrófa. szét megy a fejem tőle.

Recca: képzeld találtam egy klór és minden mentes tampon és eübetét sorozatot.... jó drága, de szuper. Én nem nagyon viseltem mást. kipróbáltam és most már gyorsan az áruházba is megszereztem. nem is létezik másik bio tampon és eü.betét.

Ancsi: részemről okés a jövő hét talira. Hogy vagy mostanság? nincs msned? néha dumcsizhatnánk.

Norka: ez jóóóóó hír. ajánlom is hogy ne vágjanak többet.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Juc!
Én ma vettem - szagoja DM - Vape Herbalt...azt gondoltam talán ezt írta Ildi...zöld színű, ha ez segít Kép És van krém, meg törlőkendő is, bár ez utóbbit csak felnőtteknek ajánlják

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Juc: nekem van egy 100% növényi bio cuccom kullancsok ellen. nagyon hatékony,Fanninak bejött..., csak hát mint minden ilyen nagyon drága. Alva szúnyog elleni, nézd meg (az ára nektek nem ennyi):-)

Kép
Kép
johanna1975

Juc: vissza is szívom előzőt, mert Bogárka írta a másikat. Elnézést, hogy önreklámmal nyomtam tele a topicot.... ígérem nem teszem többé.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Norka!

Örülök, hogy végre rendbejön a lábad!Kép

Bog!

Ez nem a Vape Herbal, de az is jó biztos!

Juc!

Képet sajnos nem tudok feltenni, mert nincs fényképezőnk! Kis pumpás fehér műanyagflakonban van! Talán nagyobb DM üzletben találsz! Bár én sem találom meg, ha az eladó nem segít! Ahol én vettem (Újpesten) ott legalább 5 féle kullancs- meg szúnyogriasztó volt!
ildi76

Juc!

Galaktív BIO van ráírva a flakonra, megnéztem!

ILdi
ildi76

BOgárka!

Én is Sagoya Dm,ma és mivel nekünk volt olyan kendönk viszont 3 éves kor van ráírva,most ezért nem vettem és aztán a spricnijét is átugrottamKép
A bioboltban pedig csak külön kullancs és szúnyog kence volt,gondoltam egyben szeretnék.Szóval nem találtam meg az igazán jó megoldást.

Johi!

Nyugodtan nyomjad ha van valamid,megnézzükKép

Ildi!

ÉS neve legalább?

ÉS fel vagyok háborogva mert a Chicco szúnyogriasztója amit be kell dugni,nem kaphatóKép
20170114224602

Hol nézzem JOhi?Elkutyultam az oldaladatKép

Ildi!

Ez kullancsra is jó?Ma az óviban volt az egyik kisfiúban pedig aztán nem egy zöldövezet az udvarKép
Bár SOma már megkapta mindkét oltást de azért jobb félni....és holnap kirándulni is mennek
20170114224602

Bog, en is ilyen vape derm herbalt vettem, a szomszedek javaslatara, akik mar tesztelik egy ideje: ott a ket kislanyon egy darab csipes nincs azotaKép, B meg tele vanKép. ugyhogy hatasosnak tunikKép (Juc, elvileg kullancs ellen is!)

Johi, kosziKép meg is kuksiztam az oldaladon. majd ki is fogom probalni, de egyelore nem aktualis meg... Kép v Kép? (en abszolut nem birtam elviselni a beteteket, ugyhogy nem is igen hasznaltam. akkor mar inkabb vatta...Kép)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Recca!

KösziKép
20170114224602

Hát ez az idő elmosta a játszóterezést Kép Helyette mi vásároltunk egyet - vettünk zöldségeket piacon, Zsombi kapott cipőt (most abban alszikKép), Bendi nyári szandált meg rovidujjú "body"-kat (nagyon utálom ezt a szót, családi használatban nálunk "bodri" Kép ). A DM-ben meg elfelejtettem szappant venni, s most jöttem rá, hogy nekünk is kellene szúnyogriasztó Kép

Fic,
ne aggódj, V biztos helyrejön! Segített a vasalás?Kép

Indi,
Dominónak ++++ a pocakjára! A kendőt meg a jövő héten remélhetőleg meg tudom nézni. Meg persze a benne szunyókáló babát is! Kép

Recca,
veletek is remélhetőleg találkozunk legközelebb!

Itt most akkora felhőszakadás van......

Álmosító ez az idő, mindkét srác magától lefeküdt és elaludtKép
soosoo

Boldog szülinapot az ünnepelteknek!

Fic, ne légy mérges, ügyes voltál, hogy még időben kerested a megoldást.
zanza

Látom most az ortopédiai és hasonló problémák vannak terítéken. Én is kértem egy beutalót az ortopédiára, mert most, hogy egyre többet állodgál Emma, azt vettem észre, hogy a jobb lábfejét kicsit befelé fordítja, és a lábujjait bekarmolja, mintha még azzal is kapaszkodni akarna. A bal lábát meg lábujjait szépen tartja. A Karolina úton azt mondta az ortopédus, hogy ez egyelőre teljesen normális, idővel ki fogja egyenesíteni, most még nem áll biztosan, azért tartja úgy, és ne aggódjak. De most, hogy ennyi mindent írtatok, elbizonytalanodtam, hogy ne nézessem-e meg máshol is? És hol? Vagy ne parázzak fölöslegesen?

Kép
Kép
manoka11

Juc!
Amilyen szúnyogriasztóról Ildi írt, én is kerestem, de sztem az külön van szúnyogra és külön kullancsra, és itt nálunk csak ez utóbbi volt, de állítólag a héten még lesz.

Kép
Kép
manoka11

Ilyen Vape herbal izé nekünk is kéne... ez elektromos konnektoros vagy meggyújtós füstölős?

A bababolti lézereset most nem látom sehol Kép

Darazsak ellen mit tudtok ajánlani? invázió van, bevették magukat a tető és az eresz közé, de a tetőn belülre, úgyhogy nem lehet hozzájuk férni, de százával itt rajzanak az ablakunk felettKép

FicKép Remélem, hogy ez a dolog Vincsenzóval nem komoly, én nagoyn jókat hallottam eddig D.A-ról, bár szerencsére saját tapasztalataim nincsenek.

Soosoo Kép hát akkor a jövő héten Kép

Ruz Kép Nem bamba!!! Nagyon is aranyos, én inkább azt szeretném tudni, hogy miben töri a fejétKép

BlayeKép De jó lehetett nektekKép

Egy kis óceánillatot én is szeretnék már nagyon...

idő valami pocsék, anynira sötét és hideg és szeles Kép

indianyo

Recca: én sem igazán. Ez tényleg bevállt. csak hát nehéz bírni anyagilag.

Juc: www.netbio.hu és utazáshoz c. kategóriában van benne. Alva kullancs és szúnyog krém ill. sray.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Indi!
Ez spray, krém és törlőkendő Kép

Rec!
Örülök, hogy szomszédéknak bevált, akkor talán nem vettem gagyit Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Johi Kép Szerintem csak reklámozd magad itt, legalább egy csomó új infóhoz is jutunk Kép

indianyo

A napocska kisütött, fiaim meg....:

Kép

Bendi először az ágyában aludt, aztán mezítláb kicsattogott, s mivel nem sikerült felébresztenie a bátyját, elterült a szőnyegen....
soosoo

Soosoo!
Kép

Kép
Kép
manoka11

Fic! kitartás Kép

Johi! szerintem nyugodtan hirdesd magam Kép Kép

ma pici lányom megmutatta mit tud, s mit nem egy kezdő anyuka: hallottam kaka van, no irány új pelus, szopi tovább, hallom megint kaka van, no irány megint, szopi ismét, s megint több trotyos hang. Röhögve tettem tisztába amikor is pisilt egyet a levegőbe Kép én szétröhögtem magam Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Szép Jónapot Mindenkinek!

Nagyon nagyon köszönöm a jókívánságokat mindenkinek születésnapom alkalmából!!!
Nagyon jól esett, hogy eszetekbe jutottam!

és ezúton is kívánok Boldogságosat még a két sorstársamnak
Lizinek meg Zsanci drágának!

Egyébként mi jól vagyunk, csak egy kicsit fáradtan, mert Zsomba felállt, és mostmár mindenhol állni akar..... Tehát ez a nagy hír.
Minden mamát és babát puszilok!
manó27

ÉN kérek bocsánatot Manótól, akit leharmincoztam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kép
Õ még csak 29!!!!
sziasztok!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

én is BOLDOG SZÜLINAPOKAT kívánokKép

nemrég jöttünk meg, minden rendben volt és van, majd még mesélek, csak Isti nem akar aludni, mert a nagy piros emeletes busszal meg a fekete taxival akar játszani, amit ajándékba kapottKép
v

votiv 8)
votiv

Juc,
ma voltam decathlon, és volt egy csomó cipő!!!Kép
ha bemész, és a fő soron mész, akkor a harmadik keresztsor, jobbra...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

ZsanghdfddÄee!(P segít Kép)

Zapa vett is ma!Köszi!
Juc
20170114224602

Sziasztok !

Lenne egy gyors ( önző ) kérdésem : első vérvételre éhgyomorra kell menni ? ( Bár ez is dokinként változik , szóval még jobb lenne ha Kocsis doki féle válaszokat kapnék Kép)

Kép
Kép
greenolive

Juc!

Ebből a BIO-sból külön van a kullancs és szúnyog elleni, de összetételt nem néztem külön, hogy melyikben mi van! Szerintem u.az lehet nagyjából, mivel illóolajok vannak benne!
ildi76

Juc,
nekem is az a bajom, h hiába vettem meg az elektromos sz.riasztót, ha egyszer kifogy és nem lehet bele kapni utántöltőt. Grrr,... Kép
Olyan kék lapocskásat próbált valaki? Azt naponta cserélni kell? Jó az?

Norka,
láb éljen! Kép

Votiv,
hoztál nekem Terry's-t? Írtam vagy csak akartam írni? Kép Mr WU megvan még, ettél ott? (Leicester Square, kínai kaja, egyél amennyit bírsz alapon) Nyammnyamm...

Soosoo,
tökjó az alvós kép! Kép

Ruz,
Beni nagyon kis édes!! Kép

Barbi,
Kép Hó végén meg majd megtanulod, hogy csak a szopi legvégén cserélünk pelust. Kép (Jól vettem ki, hogy egy szopi alatt fogyott el töménytelen pelenka?)

Úgy látom, kilométerenként változott ma a klíma. Én személy szerint egy rövidujjúban csöpögősre izzadtam magam, és átszeltem pár kerületet a csajjal. Utolsó sulis nap volt. VAKÁCIÓÓÓÓÓ!!! Kép Azaz... vizsgaidőszak...
neet
neet

Neet!
Kéklapocskás nekünk bevált, tavaly azt nyomattuk, és nem is kellett belőle mindig naponta 1, viszont azután, hogy beraktad kb. egy óráig erős szaga volt...nem olyan nagyon kellemetlen, de nem is az a hűűűűdejó...engem pl. irritált...így most a chemotox folyadékosat használjuk, ebbe tényleg nincs utántöltő, de 45 napig jó, és kb. annyiba van, mint a 30 kék lapocska..ja, és nincs szaga Kép

Green!
Sztem igen, mert úgy rémlik néznek éhgyomri cukrot is...nekem csak az afp-nél és az utsó labornál szólt a dokim, hogy nem kell éhgyomor...

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Green: ez az jelenti, hogy....? :-) nekem éhgyomorral kellett mennem, de ez tényleg változó.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Green!
Én holnap megyek vérszívásraKép

Soosoo!
Úgy irigyellek! Bárcsak az én fiam is ilyen alvó lenne!Kép Sajnos rá a front úgy hat, hogy nyűgös és álmos, de szinte lehetetlenség elaltatniKép

Barbi!
Kép Hát igen! A tapasztalat és az évekKép Én is csak szopi után pelenkáztamKép

Kép
Kép
zuzmo1

Greenolive,
nekem az első vérvételnél néztek éhgyomri cukrot, ezért éhgyomorra kellett mennem Kép

Soosoo,
kép Kép

Manó,
gratulálok az álláshoz!!!! Kép

Barbi,
én soha nem cseréltem pelust szopi közben Kép ja, és várj, amíg egyszer sugárban fog lekakilni... az is marha vicces Kép másodszorra már félreugrasz, akkor teríti be a fürdőszobát Kép ÉS még így is imádnivalók, nem???? Kép

v
kisün

Green Kép Az első vérvételen van májfunkció és vércukor-vizsgálat is, úgyhogy éhgyomri, igen. Sok sikert Kép

BarbiKép Hiába, a tapasztalat sok mindenre megtanít KépKépKép Ma maár azt is tudom, hogy evés után még várni kell egy kicsit a pelenkázással, mert még tartha a puskaropogás Kép
Mesélj méééég és fényképeket is rakjál!

Szia VotivKép

Soosoo KépKépKép

Azért estére csak emberi idő lett végre, ki akar talizni a jáccón ? Kép

indianyo

Indi: mi még este jáccccccccóztunk egy kicsit. A hintát ki nem hagynánk egyetlen nap sem.

Votiv: mesélj, milyen vót?

Barbi: én is röhögtem, mert nálunk is volt hasonló eset. Engem pl. az összes orvosnál tett látogatás alkalmával lepisilt. Már nem csak neki viszek váltóruhát, hanem magamnak is. :-)

Szép estét mindenkinek

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Ja, és BabiKép Én kaptam már az ölembe sugárban érkező kakit, amikor épp a frisss pleust próbált ráészerelni a gyerekre Kép

NeetKép hát akkor erőt, egészséget a vizsgákhoz, nem irigykedemKép

Szia ManóKép két lábon mindenhol álló Béhez gratulaKép

indianyo

Mi voltunk ma Bikáson szakadó esőben,bibibibibibiiiiiiiKép
ÉS Majális lesz hétvégén,már ácsolják a sátrakat.
20170114224602

proba
kisün

na, ez sikerült :lol: és soksok szmájli is van :mrgreen:
kisün

Ilyet! :shock:
20170114224602

Sziasztok!
Eltüntünk egy kis időre, de már előkerültünk.
Pénteken elmentünk Szirákra, aztán Peti levitt minket Grétivel Szolnokra és csak ma sikerült hazajönnünk.
Viszont itthon a garázsban várt engem egy gyönyörűséges bicikli, rajta Grétinek egy gyerekülés és bukósisak :D

Közben már vissza is olvastam egy pár archivot.

Moose! Gyönyörűséges kisnyuszid van :)

Barbi! A te Angélád is nagyon szép!
lindicita

Lindi!

Nem volt nehéz dolgod most visszaolvasni ,ugyanis nem ment a babanet! :lol:
20170114224602

Juc! Szerencsére :D De azért van még egy pár hátra (múlt hét csütörtök óta)
lindicita

Igaz,játszóra sem jöttél már. 8)
20170114224602

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: