A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

bari
Hát tényleg minden elismerés nekik.De azért a fagyibaba is egy remény...
Kérek szépen egy szeletet a laptetődből :) iszonyatosan fájó bordáimnak :(
Örülök hogy tele vagy pozitív energiával,ez nagyon jó :) drágám,csak így tovább :!:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szurikáta56 2011.02.28 15:15-kor.

szurikáta
szurikáta56

katapetra
Már vártalak a hírekkel. Ügyesek voltatok :) Legalább olyan boldog vagyok,mint Te :) Puszikállak és pihi,husi,folyadék. :)
Barika
Babaragacsokat,gyorsan a leányzónak :lol: :lol:
Jajjj,én mindig úgy örülök ezeknek a jó híreknek :)

szurikáta
szurikáta56

Szil!
Dehogynem! Ha 5-nél többen szeretnek egymásba, akkor lehet kérni a D+ módszert, ami ugyebár a tovább tenyésztést jelent. Tehát ha szépen fejlődnek akkor maradnak 5 napig a Petri-csészében és blasztoként kapod vissza őket. Szóval lehet!!! Hogyne lehetne, Apánknál mindent lehet....

Mné!Akkor most nem mentél dokihoz? Apánk mit mondott?

Katám!Igazán jó döntést hoztál!!! Szorítok!!!! Pihi, pihi, pihi!!!!!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Katapetra, nagyon örülök és küldöm az elmaradhatatlan babaragacsokat :lol:
Kép Kép

bari6

Kép .

ITT CSÜCSÜLNEK EGYENLŐRE MÉG EGY FOLYADÉKBAN.....:D

Lilypie Fifth Birthday tickers
katapetra

Barikám köszönöm a ragacsot :D

katapetra

Drága Katapetra!
Mindegyik babónak egy-egy a babaragacsok mellé. :D :D Kép Kép
szélkisasszony

Bari: a kineziológusról majd ha lehet írjál tapasztalatot, mert mi is készülünk egyhez. A pozitívság most nagyon-nagyon kell. :D
szélkisasszony

Katapetra,

Csak gyorsan beugrottam, hátha jelentkeztél már, ééééssss IGEN!
Nagyon-nagyon gratulálok, és csak boldogan és pozitívan, és akkor veled maradnak :lol: :lol:

Szurikáta,

Nekem ugyan nem volt laptetőm, de küldöm a gyógyító gondolataimat fájó bordáidnak :wink:
Sajnos én is tudom, hogy milyen egy bordatörés, és, hogy mennyire tud fájni :cry:

Bari,

Ez nagyon jó hír, és Neked is csak azt tudom mondani, hogy csak így tovább pozitívan. :lol:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Katapetra, nagyon örülök, hogy mind a négyen megmaradtak, és hogy ilyen szépen gondolkodtál felőlük.
2 hét tesztelési tilalmat ki lehet bírni, Dévainál három hétig várunk. De iszonyatosan drukkolok nektek. Férjednek telefonon mondod majd el az eredményt?
Mostanában veszélyes egy picit 3 babót visszakérni :wink:
Én is a bordáimnak kérek a laptetőből, mivel a kisfiam napok óta a haránt pózból próbál befordulni, de nagyon beakadt és nyomja a bordám, hát nem kellemes érzés.
Loor, nagyon szépen megfogalmaztad az érzéseid, mintha az enyémek lennének. Én hiszek Isten segítségében is, na meg foglalkozásomnál fogva a statisztikában is.
Mné, ezek tök jó hírek, ha erősödést látsz. Remélem, a mai vérvétel is ezt igazolja majd.
Nálam annyi változás, hogy pár napja elkezdtem vizesedni, és egyenlőre nem tudom, hogy mi segítene rajtam. Apánk holnap nem lesz boldog, de remélem 2 hetet ad már csak nekünk együtt. Ehhez az kell, hogy nagyon fejlettek legyenek a babók.
Kriszto, Emerenc csak ismétlem magam.+++++++++++++++++++++
Többieknek kitartást a kezdéshez és sok-sok pozitív gondolatot!!!

KépKép
momelcsi

Húúú, micsoda események :)

Katapetra, gratulálunk Kismami, vigyázzatok magatokra :)

Kriszto, Emerenc, nagyon jó hírek, akkor szerdán várjuk majd az infokat!

Mné, van már eredmény?

Szurika...:(

Kisalag, ahogy Nene írta, most nyugis szakaszban vagyunk, speciel én szerdán megyek újra dokihoz, de most nincsenek vizsgálatok, növekszünk és érzem, hogy a kislánykánk egyre erősebben rúg...

Lor, én is hiszek Istenben, ezért is ragadt magával a Dóra név (Dóra-Dorottya-Isten ajándéka).... :lol:

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Csajooook!

Apánkat most hívtam ösztradiol ügyben, azt mondta rendben!! Jaj, jaj lehet, hogy simán kaphatok majd vissza babókákat! Annyira boldog vagyok!

Mellékelek egy kis képet a kérdés: hol van a boldogság mostanában? (ARC kiállításon volt valamelyik évben) Imádom, mindig felvidít, jó elolvasni ezeket a hétköznapi dolgokat, amiknek tényleg lehet örülni!!!

Kép

kriszto

kriszto82

Melcsi én nagyon-nagyon szorítok, hogy már ne sokáig "taposson" a kis trónörökös. De maradjanak, ha maradniuk kell még! Fő, hogy szép, kifejlett babócák legyenek! Kitartás, már tényleg nem sok van!!!! puszilak

kriszto

kriszto82

Sziasztok!

Kriszto: Ez szuper! Miért írod, hogy lehet, hogy simán kapsz vissza babót? Miért nem biztos? Nem a ösztradioltól tette függővé Apánk, hogy fagyioviba mennek, vagy visszakapod őket? Jaj, annyira szorítok szerdára! És pénteken még találkozunk is, mikor visszakapod őket. :-)

Katapetra: 2 baba, az nagyon szép! És már 14-én lehet tesztelni. Már csak 14 nap. :-) Most aztán tessék nagyon sokat pihenni, és feküdj, hogy a gyerkőcök szépen megtapadhassanak!

Emerenc: Neked is nagyon drukkolok szerdára. Mesélj, milyen a tüszőhelyzet nálatok?

Kisalag: Már pénteken inszem? Azta mindenit. Jól belehúztatok! :-)

Momelcsi: Sajnálom a bordafájást! Remélem, hogy a kicsi-fiú szépen egyenesbe fordul, és nem rugdalja az anyukáját. Ti holnap reggel mentek Déviszhez ugye?

Szurikáta: Ez borzasztó! Még olvasni is rettenetes! Kívánom, hogy minél hamarabb begyógyuljanak a sebeitek!

Délután megjött az újabb HCG eredmény, és 712 U/l. Nálam ezek szerint nem kétnaponta, hanem négy naponta duplázódik az érték. Holnap hívom a nőgyógyászomat, hogy mi a véleménye. Ma én sajnos nem tudtam hívni Apánkat, mert levegőt alig kaptam a munkahelyemen, és ez lesz még szerdáig. De a férjem felhívta, és mondta, hogy a "korai terhes". Ez lennék én! Tehát így szerepelünk már a gépben. :-D Ez csak jót jelenthet. És beleegyezett, hogy pénteken menjek, de azt mondta, hogy ő csak 4-ig van, úgyhogy valószínűleg reggel megyünk.

További szép estét kívánok mindenkinek!

Mné
mné

mné
Köszönöm,és én is remélem hogy mihamarabb túl leszünk ezen az őrületen.
Nagyon szép a hcg szinted.Igaz hogy nem olvastam vissza de milyen gond van hogy aggódsz? Hány hetes a terhességed?

szurikáta
szurikáta56

Mné: ez nagyon szuper!!!!!!!!
De Jó, de jó!!!!!!Juppijéééééééé
nagyon örülök, hogy ilyen szépen kerekedik a dolog :D

Szélkisasszony
: Nagyon tetszenek a gólyák :D KÖSZÖNÖM
És már csak 4 nap :D Sok sikert!!!!

Krisztóka :D Ez nagyon szupi, jaj nagyon drukkolok szerdára, már csak 2-t kell aludni :D

Emerenc? neked is mennek a drukkjaim :D

Melcsikém: nagyon köszönöm, példakép vagy számomra...követendő példa.... :) Kitartást!

Nene: Nagyon hálás vagyok a drukkokért :D Nagyon tetszett, amit irtál a babódról, hogy apának is jelzett :)

Nyuszi: Köszönöm Neked is a drukkokat, minden jót kivánok Nektek!

Barika: én is örülök, hogy a lelkecskéd jobban van...

Olvastam egy könyvet a napokban: Majoros Ildikó: Soha fel nem adni! cimű könyvét...MINDENKINEK ajánlom! A férjemmel esténként együtt sirtunk, nevettünk rajta!

katapetra

Szurikáta: Hogy hány hetes terhes vagyok azt eléggé nehéz lenne megmondani. Elméletileg 7 hetes, gyakorlatilag viszont a múlt héten hétfőn-szerdán-csütörtökön és pénteken voltam UH-on. Sajnos a Manócskánk annyira irinyó-pirinyó, hogy hétfőn egyáltalán nem lehetett még látni. A többi napon pedig cisztának lett titulálva. Remélem, hogy pénteken, ha megyünk, akkor egy szép petezsákot fogunk már látni, benne a mi kicsi Manónkkal.

Mné
mné

mné
Mostmár értem.Hát akkor nagyon drukkolok hogy minden rendben legyen. :arrow: :arrow: :arrow: :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szurikáta56 2011.02.28 20:15-kor.

szurikáta
szurikáta56

fél 8-ra megyünk, elvileg elsők leszünk.

KépKép
momelcsi

Sziasztok!

Csak este tudok jönni, mert a boltban nincs internet....
Egy órámba telt mire vissza olvastam!! :lol:
Na, szerdán PUNKCIO!
És nagy öröm számomra, hogy Krisznek is akkor lesz! :D
4db tűszőm van és a 10mmesből 19mmes lett!

Loreena! Gyönyörű amit írtál! És köszönöm, hogy szurkolsz Nekem!
Tényleg! Mindig Kislibus tette kezét-lábát csuriba! :lol:
Nagyon nagy öröm olvasni mindig Rólatok!

Kandi72, köszönjük Neked is a Történeted! Fantasztikus, hogy amikor bátorításra van szükségünk, hopsz előbújnak valahonnan a sorokból a Kismamik, hogy előrekaphassunk! :D

Szurikáta: Szörnyű, hogy min kellett végig mennetek! Egy ilyen baleset, teljesen áttudja rendezni az ember életét.... De csak mennek az úton mint a barmok....nagyon Veled érzünk, vagyunk.

Katapetra: Mostmár pihenés és pihenés, egy kis séta.
Jaj de örülök, hogy mind a 4 megtermékenyült! Jó döntés volt, hogy megfelezted őket! :wink:

Szil, :cry: Osztom azt a véleményt, hogy decemberig, még probálkozz meg Dévainál is! Addig is jobban telik az idő, és még az is lehet, hogy nem kell igénybe venni a decemberi időpontot. :wink:

Mindenkinek köszönöm a drukkokat! Jó, hogy van ez a fórum! :D
Megmerem kockáztatni, hogy ez a legtermékenyebb csapat! :lol:
emerenc

emerenc
Köszönöm. Nagyon örülök hogy te is szépen haladsz.Tényleg jó h így felpörgött a fórum. Jó lenne egy tavaszi bababumm :)

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok!

Húúú jó régen nem jelentkeztem, és látom jó sok új ember van itt.
:-)

Eszembe jutottak a régi idők, amikor még én is napi szinten idejártam, és támogattuk egymást. Olyan jó érzés visszagondolni.

Szurikáta örülök, hogy hozzám irányítasz emberkéket. A Mártával is szinte napi, vagy heti szinten beszélünk. Olyan jó érzés segíteni. :-)

Mi jól vagyunk, közepében a dackorszaknak, néha az őrület határán, de még bírjuk... :-)
De ilyenkor este jól esik a csend. :-)

Puszilok minenkit

Ági28

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Ha néhány óra múlva a terhességi teszt pozitívvá válik, az nem értékelhető ugye? Volt már valakinek ilyen tapasztalata?
Köszönöm!
szil81
Budapest

Szil!

Nem tudsz egy képet feltenni arról a tesztről??? Én jót sejtek..... az elején nekem is csak néhány perc után látszott anno a másik csík.... huh nagyon szorítok!!!!!!!!!

kriszto

kriszto82

a lényeget felejtettem ki... szóval ha én negatív tesztet láttam, akkor sem akkor sem később nem tudtam még belebeszélni sem a másik csíkot! Pedig igyekeztem ám... :oops: :lol:

kriszto

kriszto82

Kriszto,
sajnos nem tudok feltenni képet róla. De a teszten az áll, hogy néhány órával később a negatív eredmény pozitívvá válhat, és az már nem valós. És olvastam a neten, hogy órákkal később megjelenhet egy úgynevezett szellemcsík.
Én kb. 4 órával később néztem meg a tesztet. 1 órával később még tuti nem volt rajta csík, utána el is tettem.
Egyébként a csík is elég halovány és 10-es érzékenységűvel csináltam. Walentin tesztet használtam.
szil81
Budapest

Húúú, Szil, nem tudod feltenni a képet??? Én olvastam olyat, talán BMC-s topicban,h kidobták a kukába,mert negatív volt, de később kivették és pozitív volt. Ha az emlékezetem nem csal azóta is kismami akivel megtörtént :lol:

Emerenc, naaaaagy drukk szerdára neked is :lol: :lol:

Parane, mi volt ma reggel???

Mné, ez szép emelkedés. Ha beszélsz orvossal gyere majd :lol:

Krisztokám, hogy vagy? Pici-poci feszít ezerrel???

Melcsike, kitartást és drukk,h a babókák még maradjanak bent egy kicsit :lol:

Katapetra, kis pöttömkék a pociban, nagyon cukkerek, vigyázz rájuk nagyon :lol:

Szélkisasszony, mindenképpen beszámolok,h milyen volt :wink:

Pusza mindenkinek :lol:

bari6

Sziasztok!

Mire odaértünk, Apánk a kaput tárta ki. Így tényleg elsők voltunk.
Súly: rémes. itthon 12,5, ott vagy 15.
Programozott császár: 38. betöltött hét után, március 31. De addig úgysem bírjuk.
Rémisztgetés ezerrel a toxémia miatt, hogy már látszik az arcomon, és még több húst kell ennem sótlanul és zöldséget.
Méhnyak rövidül, márcsak 1 ujjnyi, de legalább zárt.
Feküdjek, nyomjam a húst még jobban, de ne hízzak, ezért mozogjak. Ezt még nem sikerült összetennem. :wink:
Vérnyomásmérés, magzati mozgás számlálás (egész nap, külön-külön a gyerekeknek). Hát nem fogok unatkozni, CTG.
És még 10 napot bírjak ki mindenképp.
Amúgy problémamentes vagyok. :lol:
Ja, és Dévai szerint is úgy tűnik, hogy a kisfiam sikerrel járt, és mind a két baba koponyavégű.

KépKép
momelcsi

ja, még annyi info, hogy apánk telefonba azt mondta valakinek, hogy holnap 7 lombik műtétese lesz. Azt nem tudom, hogy csak punkció vagy a transzferrel együtt.
legközelebb jövő pénteken megyek 10,30-ra.

KépKép
momelcsi

Melcsi, húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú, nagyon izgalmas, hogy már lassan szültök, sőőőt, akár mondhatom, hogy "szülünk fórumosok szintjén" :) Mindannyian végigizguljuk a márciust Veletek!!!!
Súly, nem rémes, ne izgulj, babák ügyesek, fekve fogyni pedig csak gondolatban lehet :) Ezen ne izgulj.
Gondolom az arcodon a vizesedés látszik, nem?!

Lilypie Fourth Birthday tickers

nyuszika85

Melcsike, eddig is ügyesek voltatok, szerintem ez a 10 nap is meg lesz :wink: Ami a fekve fogyást illeti :shock: de drukkolok nagyon. Amúgy biztosan a víz ami megdobta a súllyodat :? Itt mindannyian nagyon szorítunk,h a bébikék még bent pihizzenek egy kicsit :lol:

Törpiek hol vagytok???

Pusza,
Bari

bari6

Melcsike,

Ez a súly remek szerintem két kicsivel. Ha jó súlyban vannak, már pedig az a cél, hogy minél nagyobbak legyenek, nehogy legyen valami bajuk, akkor nem tudom mit akar Dévai. Két kicsivel 15 kg az szuper.

Éppen ezen filóztam ma én is, hogy már előre félek a jövő hét szerdától, mert mi akkor megyünk vissza, és eddig is mindig le..szott a súlyom miatt, hát most se lesz boldog. Nekem meg ettől van gyomorgörcsöm, hogy mit fog szólni. Szerintem ez már nem normális, amit ezzel a súllyal piszkál.
Így még élvezni sem tudja az ember a terhességét, mert ha megkíván valamit nem meri megenni, mert rögtön az jelenik meg a szemem előtt, hogy ez mennyi + kilót fog jelenteni.
A tesóm az első lányával 16 kg a másodikkal 20 kg szedett fel, és a dokija egyszer sem szólt érte, aztán a szülés után meg simán leadta fogyókúra nélkül, és simán visszaállt a kb. 55 kg-ra, ahonnan én is indultam.
Egyébként pont azt mondtam most az egyik kolléganőmnek a telefonba, hogy nem is tudom, hogy képzeli a doki, amikor azt mondja, hogy 4x2 MGB6-ot kell szednem, mert keményedik a hasam, és feküdnöm kell. Na most a B vitamin ugyebár étvágyat csinál, legalább 4 óránként ennem kell, mert evés után kell bevenni, ne mozogjak túl sokat, mert akkor megint bekeményedik, de ne hízzak. Hogy is van ez?
Szívem szerint megmondanám neki, hogy ha együtt fogy velem, akkor ok, mert rá is ráférne, mert az sem egészséges, hogy ilyen dagi legyen valaki :evil:

Na bocsánat a kirohanásomért, azt hiszem vissza is vonulok egy darabig, mert csak dühöngök, és ezt nem akarom rátok önteni még jobban, sokkal nagyobb gondotok van ennél.

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Bari,

örülök, hogy hamarosan kezdhettek!!! :D Majd meséld el, mi volt a kineziológusnál :wink:

Katapetra,

nagyon drukkolok a két picihez!! Amikor olvastalak, a "tilos tesztelni"-t véletlenül "tilos reszelni"-nek olvastam... :oops: :lol:

Momelcsi,

eddig is nagyon jól viselkedtek a babáid, biztos akarnak még egy kicsit benn lenni, szurkolok Nektek! :wink:

Kriszto, Emerenc,

nagyon drukkolok Nektek :!: :!: :!: :!:

Szurikáta,

remélem, azért lassan gyógyulgatsz :shock:

Nene,

szerintem legközelebb nyugodtan mondd meg neki, hogy fogyjatok együt...legalább elgondolkodik egy picit. Vagy nem...
:roll:

Szép napot Nektek!
leeda

Sziasztok!
Igyekszem ám zugolvasóként olvasni írásaitokat, de a két picúr leköti az időm. De nem bánom egy pillanatra sem, amikor éjjel 3 órakor hulla fáradtan felsírnak eszembe jut, hogy mennyire vártuk Őket, és akkor azonnal elszáll minden fáradságom. Itt szeretném jelezni, hogy anno nekünk is három embriót ültetett vissza dr. Dévai, és most ketten vannak velünk.

Szurikáta! Örülök, hogy épségben -némi varrattal és sérüléssel-megúsztad a balesetet. Mondhatod mostantól, hogy van "2. születésnapod"?! (Mi is átéltünk hasonlót, azért merem írni.)

Momelcsi!
Kitartást kívánok Neked! Nekem is harántban feküdt a fiam, és a szülésnél forgatták irányba, mert neki a két borda között volt a legkényelmesebb. Nagyon drukkolok Neked, hogy minél tovább bírd! Kitartást!

A húsevésről: Egy alkalommal dr. Dévai megkérdezte, hogy mennyi húst ettem... félénken bevallottam, hogy nem húst ettem, hanem pacalt. Erre rávágta, hogy az a legjobb amit tehettem, mert az 100% fehérje és nincs benne zsír. A pacal szerinte az egyik legjobb, amit ehettem, mert max. az elkészítés módja az, amitől az egészségtelen vagy hízlaló ételek között tartjuk számon. Akik nem kedvelik a pacalt, elnézést kérek Tőlük.

Babás fórumba kéne írnom, de ezt a topic élénkebb (BABÁRA VÁRÓK, KÉRLEK NÉZZÉTEK EL NEKEM :? ): Bolti ár 50%-ért eladnánk (http://www.babycontrol.hu) ikres légzésfigyelőnket, nekünk már nincs szükségünk rá és szerencsét hozott (sosem kellett riasztania). Ha érdekel valakit, kérem itt jelezze.

kisgaby

Kép
kisgaby

Loreena,
nem Femibiont szedek, hanem Elevitet (eddig csak azt ismertem, így azt vett a férjem). De mivel rettenetes a hányingerem, és már-már a hányás küszöbén :shock: vagyok éjjel 2 óta, így megfogadom a tanácsodat, és veszek is, hátha jobban leszek tőle, ha azt mondod, hogy csillapítja a tüneteket.

Kisgaby,
akkor a pacal is jó? Azt még szeretem is. Megkérdezhetem, hogy létezik az, hogy pénteken leszek 6 hetes, és a hányinger, rossz közérzet miatt nem ettem ma még semmit? Eddig megettem a 30-35 dkg húst naponta, de ma rá sem bírok nézni az elkészített húsira. :cry: Neked volt ilyen panaszod? Vagy csak nálam van valami, ami nem természetes?

Kriszto, Emerenc,
nagy drukk a holnapra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Melcsi,
ez tök jó, hát tényleg izgulhatunk értetek ebben a hónapban :lol: :lol: :lol: kitartás!!!! És bírod a húst enni?

Szil,
először én sem láttam a második csíkot a teszten, jóval később vette észre a férjem!!! Úgyhogy van ilyen ám!

Ági 28,
remélem rám gondoltál :lol: és mindjárt olvasom a privi üzit :wink:

Mné,
:lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D mondtam én, hogy ott lesz a babóca!

Csuti
Kép
csuti83

Kisgaby! ne haragudj, ha megkérdezem, de jól látom, hogy kb két hónaposak a picik?? Akkor hogyhogy eladod a légzésfigyelőt már?? Vagy rosszul kombinálok??

Ági28

Ja, és Katapetra,
nagyon jól döntöttél a kettővel kapcsolatban!!! Pihenj sokat, nagyon sokat, és meglátod, hogy ott maradnak a pocidban!
Ügyes voltál :lol: :D :lol:

Csuti
Kép
csuti83

Ági 28,
írtam privit :lol:

Csuti
Kép
csuti83

Sziasztok!

Köszi a bíztató szavakat, rámfér, ilyenkor mindig letargiába esem, ha apánknál voltam és igazából még le sem szídott.
Szerinte az arcomon látszik, férjem és én ne látunk nagy változást. Én pár napja érzem már az ujjaimon és a lábfejemen picit.
A húst nyomom, amennyire bírom. Most ebédeltem csirkepaprikást barna tésztával, só nélkül!!! Hát nem valami finom.
Nekünk apánk még a receptjeit is megossza, hogy Ő hétvégén hogy ette a pörköltöt párolt zöldséggel só nélkül. Neki is nehéz ilyen munka mellett fogyni, az tuti.
Sajna nekem is egyre nehezebb visszafogni magam a bűnbeeséstől. Néha egy túrórudi vagy sacher torta lecsúszik. Hiába terhes vagyok. :oops: Tudom, hogy pont ezt nem kéne, de nem bírok mindig ellenállni. Főleg, ha netán vendégek jönnek....
A kávéról, cukros üditőről, kakaóról és forró csokiról már lemondtam. A pacalt sajnos nem szeretem. :cry:
De nem panaszkodom tovább, ki fogom bírni, mint mindenki. (Kisgaby a példaképem, bár én tuti nem szülök természetes úton)

KépKép
momelcsi

Csuti! A pacal tutti jó! Majd legközelebb vesd be dr. Dévainál a pacalevés ötletet! Annyira cuki, ahogy felcsillan a szeme a pacal szó hallatán! :lol: Legalábbis mi így jártunk. :lol:
Én is untam már a húst, és a pacal már felüdülés volt a sok húsevés után. :lol:
Egy ízre/illatra voltam érzékeny a terhesség alatt... a nyers húst, amikor elkezdték párolni... az a jellegzetes szag... na, az kikészített....de utána már meg bírtam enni az elkészült húst, csak amíg párolódott... na, az kész!

Ági!
Kérdésedre válaszolva... azért adnánk el a 2 hónapos gyerekek "alól" az ikres légzésfigyelőt, mert egy ágyban alszanak, és így nincs haszna, kár volt megvenni. Kipróbáltuk, de felesleges volt így. :(

Momelcsi! Hajrá-hajrá! Úgy várom már a babafotóid!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kisgaby 2011.03.01 14:54-kor.

kisgaby

Kép
kisgaby

Melcsi.
ügyes vagy! Az a rudi, vagy torta nem sok! Olyan rossz, hogy más terhes kismama azt eszik, amit éppen kíván, nem? De nem baj, nekünk megéri harcolni!!!
Sok sikert, kitartást!!! :lol:

Csuti
Kép
csuti83

Kisgaby,
ok, meg is próbálom ma hátha tudok enni belőle. Köszi a tippet!!!
(most én is csirkét sütök, és ráhúzom az orromra a pulcsimat, ha kimegyek megforgatni. Nem hiszem el, nem bírom az illatát :cry: )

Csuti
Kép
csuti83

Erről mesélhetek:
Velem egyidőben a sógornőm huga is babát várt (2 hét eltérés volt közöttünk). Ugyan nem tudom mit és hogyan étkezett, mindenesetre szépen terbélyesedett, én meg tartottam magam a diétához, amit dr. Dévai és a dietetikus javasolt. Igen, a pacal is a diéta része volt. :-D Nem is híztam, csak amennyit dr. Dévai is engedélyezett. :-)

Mikor megszülettek a babáink, a sógornőm hugának 4 kg feletti babája született, míg nekem az ikrek 2,26kg+3,1kg=5,31kg volt. Mégis azon hüledezett a család, hogy milyen szép nagy babája van a sógornőm hugának.

kisgaby

Kép
kisgaby

Kriszto, Emerenc nagy drukk holnapra!!!!!!

Melcsike, tudod, nekem Te vagy a követendő példa :wink: szerintem sem sok az a 12,5kg....nagyon büszkénk vagyunk Rád!

Mné, neked pénteken lesz legközelebb Uh?

Én nagyon nem aludtam jól az éjjel....szédültem mint a részeg kacsa, vizszintes helyzetben is.... :( leizzadtam vagy 3x.szor csurom vizesre...remélem nem kerülget valami :(
Na és ma estére már érzek is ott lent olyan apró szurikat.....remélem helyezkednek a picikéim :roll:

Szép estét!

katapetra

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy nem jöttem egész nap. Most értem haza a munkából... Kikészültem teljesen. És még sajnos a holnapi nap is ilyen lesz.

Kriszto és Emerenc: Nagyon nagyon drukkolok nektek holnap.

Kisgaby: De jó, hogy néha Te is benézel hozzánk. Hogy bírod a két gyerkőcöt? Van segítséged, vagy egyedül csinálsz mindent? Csak azért kérdezem, mert mikor az unokaöcséim születtek, akkor édesanyámmal váltott műszakban segítettünk a nővéremnek.

Katapetra: Hogy érzed magad? Ugye sokat pihensz?

Kisalag: Holnap UH, ugye? És lehet, hogy már pénteken inszem. Drukkolok neked is.

Csuti: Sajnálom a rosszullétedet. Szívesen átvennék belőle, ha lehetne. Én sajnos egyfolytában ennék... Elfelejtettem kérdezni, hogy mit mondott Apánk a WC-zésre? Elmúlt már a görcsölés?

Ma beszéltem délelőtt a saját nőgyógyászommal a HCG eredményről. Sajnos csütörtökön ismét mehetek vérvételre, és nagyon reméljük, hogy már 1000 felett lesz, és akkor az UH-on is látszódni fog már. Pénteken reggel mehetek Apánkhoz, és dél körülre pedig a saját nőgyógyászomhoz UH-ra. Pffff. Az egész terhességből én semmi mást nem érzek csak két dolgot. Bármikor bármit képes vagyok megenni, és folyton álmos, fáradt vagyok.

Mivel az elmúlt 2 hónapban semmit nem mozogtam, ezért az összes "karfiol" vagy "narancs", ami a zöldségesnél fellelhető az én hátsómra és combomra rakódott. Esetleg nem tudtok valami olyan torna gyakorlatot, amivel egy kicsit rendbe szedhetem magam? Egyébként sem vagyok sovány, de ez azért már durva. :-(

Mné
mné

KRISZTO ÉS EMERENC!!!!!

HOLNAPRA NAGYON NAGYON FOGOK NEKTEK DRUKKOLNI! CSAK ÜGYESEN!!! OLYAN SZÉP SZÁMOKKAL FOGTOK JÖNNI, HOGY CSAK NA :lol: :D :lol: :D

Csuti
Kép
csuti83

Katapetra,
én is leizzadtam minden este, de már elmúlt. Nekem jót jelentett, bejött, kívánom, hogy neked is jelentsen valamit! :lol:

Mné,
köszi, aranyos vagy. Most egy kicsit jobban vagyok. Ma voltam a háziorvosnál is, hát nem igazán csinált velem semmit. Úgyhogy jövőhéten megyek vissza ismét. Már nem görcsölgetek, mondtam Apánknak, azt mondta, hogy ez nem baj, csak mindennap legyen székletem, az fontos, de hála mindennap megyek :wink:
Én is álmos vagyok már amikor reggel felkelek akkor is! Úgyhogy biztos jó lesz minden!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jaj, annyira szorítok nektek!!!

Csuti
Kép
csuti83

Csajok!

Most nem tudok mindenkinek külön írni, DE mindenkit puszilok és a kismamiknak pocisimi, a várakozóknak kitartás és higgyétek el telnek azok a fránya napok... ha lassan is DE telnek!!!...

Most pakolászok holnapra, megvolt az "utolsó" vacsi is. :lol: :lol:
És remélem, hogy ma este volt (kb. két évre legalábbis) az utolsó szurim is! (na jó majd ovitrelle jöhet még)

Üzenek holnap mindenképp Emerencről és rólam,Bari vagy Csuti jönnek majd a hírekkel... (ugye? :wink: )

Puszi még egyszer mindenkinek, holnap délután visszaolvasok és írok majd részletesebben!!!

További szép estét nektek!

kriszto

kriszto82

Sziasztok!

Krisztokám, Emerenc nagyon nagy drukk holnapra!!!Mindenképpen beszélünk holnap és hozzuk a híreket :lol:
Álmodjatok szépeket :lol:

Parane veled mi van? Hogy alakulnak a tüszőcskéid?

Puszi mindenkinek!!!

bari6

Sziasztok!

Én is ritkán írok ide, de mindig olvaslak titeket csak Melcsinek akartam mondani, hogy én az első ikreimnél 53-ról indultam és 79-el szültem őket szülés után egyből visszamentem 65-re (3250g és 3480g születtek)szal sztem emiatt ne aggódj és most így a 28. héten 63 ról már 77 kg vagyok és senki nem szól egy szót sem. Tehát szerintem az a lényeg, hogy a lehetőségekhez képest jól érezd magad és azt edd ami jól esik(én mindig azt teszem). A 15 kg az sztem tök normális. Sima egyes terhességnél írnak 7-16kg "hízást". Tehát sztem nincs okod emiatt idegeskedni!
Szurkolok, hogy még bírjátok, de biztos, hogy menni fog.

Drukkok mennek ám a többieknek is!!!!
Dóri

Lilypie Second Birthday tickers
ndora77

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: