A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Nem is mondtam,hogy SOmának vettem cipőt!
Most nem kirohant a bótból hanem körbe-körbe futott az üzletben,ahol mellékesen egy kis p...csa eladó csaj volt aki kicsit kinézett minket .De nem rosszaságból futott,hanem kipróbálta,hogy jó-e benne futniKép
20170114224602

Juc!
én majdnem elsüllyedtem szégyenemben, főleg, hogy megkérdeztem Linditől, hogy "mit csináljak, csak menjek utána, vagy szóljak is rá, ha valami olyat csinál?". Kép erre Lindi aszonta ne szóljak rá. Kép pedig nem úgy gondoltam, hogy ejj Grétike nem szabad ezt vagy azt, hanem, hogy engedjem-e a bokrok közé, meg egyéb veszélyes helyre. úgy várom, hogy jöjjön Lindi, és remélem már megbocsátott. OLYAN TÖKETLEN VAGYOK! ráadásul Lencsi akkor volt elalvóban és tologatnom kellett a kocsival Kép

és gondoltam ám rád, hogy Te arra lax, amerre mentünk ma (kínaiba kajáért + séta), kár, hogy nem integettél, v. ilyesmi.

és azt sem tudom, hogy Bogárkáéknál engedhettem volna a habtapira mászni? vagy hideg volt ahhoz?

VÁLASZOKAT KÖSZI!
olyan jó, hogy segítetek!

Zuzi!
Brendon katalógus jó ötlet! úgyis lehet, hogy költözünk, nem viszem a régi katalógust magunkkal, hagyni fogom, hogy széjjel szedje. játszottunk egy csomó trükköt, hogy elrejtettem a galacsint, majd kitúrta a kezem alól, elhajította, stb.

valaki nem tud a kezes ügyemre valami választ? egyik ujjam még mindig nagyon fáj. Kép nem járt így soha senki?

ancsipancsi

Ancsi: Pihentesd, amennyire csak tudod a kezed. Lehet ínhüvely gyengeség, arra jó a rozmaringos krém, vagy ha van otthon Phenylbutazone, bár azt nem tudom, mennyire megy át a tejbe. Sajnos nem lesz könnyebb, keress olyan kézállásokat, ahol nem terheled túl, és ha nagyon fáj, írj mailt, írok egy-két trükköt.

Képek édesek Kép Mindet megnézegettem.

KépKép
oxigen
Györköny

Sziasztok!

Moose!

Örülök, hogy rendben vagytok! Akkor ezek szerint már befordult a picur jó irányba?Kép

Barbi!

Drukkolok!!!Kép

Den!

Felálláshoz gratula!Kép

Ancsi!

Én is frászt kaptam mindig, amikor Timi feltérdelt és egy idő után elengedte a rácsot! Ez tartott 2-3 napig, jó nagyokat esett hátra, aztán megtanulta magától, hogy hogyan lépegessen lejjebb a kezeivel! Lencsi is megtanulja!Kép

Zuz!

Írsz majd egy rövid szüléstörténetet nekünk holnap? Bocs, ha már írtál, azthiszem lemaradtam róla!

Na, a többit már el is felejtettem, amiket válaszolni akartam, annyit írtatok!

Nekem meg sikerült meglepnem anyukámat! Öcsémék kivittek Mátyásföldre!Kép
Engem meg a párom lepett meg nagyon!
Elbőgtem magam úgy meghatódtam! Elment a piacra, aztán már jó idő eltelt mióta hazaért, egyszercsak megfordulok és Timi robog felém kurjongatva egy hatalmas cserép piros virággal! Hát azt hittem megzabálom!Kép
ildi76

Szia Lányok!
Először is mi is köszönjük Bogárkának, hogy pénteken ott lehettünk. Jó volt látni benneteket!

Sajnos azt kell gondolnom, hogy gondatlan anyuka vagyok és a Lillát nem öltöztettem fel rendesen. Mindenesetre péntek óta iszonyat szar éjszakáink vannak, a lány alig kap levegőt és csapolni lehet az orrát úgy ömlik belőle a trutyi. Láza nincs és nem is köhög. Viszont étvágya nulla. Kész vagyok talán 3 hete múlt el az előző taknyosságaKép Na majd ezt is túléljük valahogy.

Ja hogy kell feltölteni a képeket a Ancsi honlapjára? Nekem is van pár tök jóKép

Moose!
Sokat gondolok rád, hogy rendben menjenek a dolgok! Hajrá!

Bogárka!
Jó ember!Érdemes megtartaniKép

Green!
De jó! Gratula a pocaklakóhozKép

Indi!
Köszönöm mégegyszer a fűszert, még nem tudtam kipróbálni de rajta van a heti listámon. Egyébként meg azt akartam mondani, hogy én nem vagyok egy nagyon spirituális ember, de teljesen letaglózott a pozitiv, meleg, emberszerető kisugárzásod. Én úgy éreztem, hogy hihetetlen nyugalom árad belőledKépTe ilyen vagy ha paraanyuka vagyKép? Milyen vagy ha nem parázol?

Ancsi!
Azt kell gondolnom, hogy teljesen normális, hogy Lencsit még nem kötik le hosszabban a játékok, hiszen még kicsiKép Az is lehet, hogy már más játélkokat kéne neki venni/szerezni, amivel több mindent tud csinálni. De Úram bocsáss a lakás tartozékainál nincs érdekesebbKépEzt jobb elfogadni. Amíg nem eszi az újságot, addig okés a dolog, ő így fedezi fel a világot, neki ez tök jó buli, hogy a papír szakad és el lehet dobniKép
Sajnos a dőlést nem lehet megakadályozni, ágyat mindenképp engedjétek lejjebb, nehogy a kis ügyes kiessen belőle, ha felállna.
Az utolsó problémára pedig az a javaslatom, hogy szerencsére ő még annyira kicsi, hogy neki minden tárgy érdekes. Ha látod, hogy valami olyan kell neki, ami veszélyes gyorsan tereld el a figyelmét valami mással. Nálunk a mai napig ez működik, ha a Lillának kell a tűzőgép, akkor gyorsan megkapja a számológépet. Klassz játék az isKéptalán így kevesebb hiszti lesz.

Na elhallgatok!
beetrix

Ancsi!

Habtapi nem volt hideg,mehetett volona.De első gyereknél természetes ,hogy tapasztalatlan és para az aember.
ÉS LIndi miért sértödőtt volna meg?!Nem is értelek.
Nem ott lakunk,csak autóval mentünk arra.
20170114224602

Ja Ancsi!
Nincs mit tenni hozzá kell szokni a közös pisiléshez, kakiláshozKép Ha jól tudom a kicsiknél van egy időszak, amikor rájönnek, hogy a szülőkön kívül más emberek is vannak, és vannak olyanok akiktől lehet félni. Ez csak átmenetiKép

Votiv!
Azon a babaprojekt bejelentésen és is dobtam egy hátast tegnap a megasztár alatt. Csodálom, hogy nem szivárgott ki előbb.

Még el akartam mesélni, hogy tegnap megvettük életünk első autóját( eddig mindig céges volt). Egy igazi kis családi autó egy renault scenic. Igaz már 5 éves, de nem látszik rajta. Annyira hihetetlen. Most bazsajgok ezerrel!KépPersze Lilla tegnap felavatta egy nagy hányással, mert a sok trutyi lement a torkára és az öklendezésből hányás lett.Kép Jó a kocsi bukéjaKép

Zuz!
Bazsónak is előre sok boldogságot!

Kisün!
Dócinak is jobbulást, hiányoltuk őt pénteken!
beetrix

én is feltöltöttem a képeket a yahoo-s albumba!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

ja, és kinőtt a 9. fogunk!!! nekem ez az anyáknapi meglepi!!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Én is feltöltöttem a képeimet a yahoos albumbaKép Jó nézefetést!
Jó éjt!
beetrix

válaszokat ismét köszi! eléggé megnyugtattatok.

Oxi!
neked is köszi, mert eszembe juttattad, hogy tanuló koromban többször volt ínhüvely gyulladásom, amire kaptam kezeléseket, majd ezt követően a munkában töltött évek alatt évente kb. egyszer. most kicsit másképp indul, fáj a hüvelyknél, majd egy másik ujjam, és végül nem hajlik be az adott másik ujjam. mindig másikkal van gond. Bogárkáéknál is alig tudtam Lencsét cepelni . talán, ahogy mondod, az emelési pózzal lehet a gond. Fastum gélem van itthon, régen a hátamra kaptam. a Phenylbutazone-nak utána kérdezek majd!

Fibi!
jut eszembe D vit. én ágyú nem vettem újat, szerdán tűnök a dokihoz íratni, hacsak nem hozod a maradékot nekem a Bikásra. (aztán úgyis íratok majd, de nem szeretek dokihoz járni túlzottan

Juc!
azért mert elég gyorsan mondta, hogy most már inkább ne vigyázzak rá Kép

ancsipancsi

Hűűűű de jó képeket raktatok fel! szuperKép

AncsiKép Juc jól beszéltKépKépKép Én is ezeket csinálnám. Ne aggódj azon, hogy kevés ideig köti le Lencsi figelmét bármi is - ez sok gyereknél még óvodás korban is így van ám Kép Nálunk fél és két éves kor közötti egyedek figyelemelterelésére a következő dolgok állnak rendelkezésre: mindenféle dobozok (gyógyszerek, kenőcsök, olajok papírdobozai főként) amiket lehet nyitni-csukni és amikbe lehet rakosgatni más dobozokat például. Csipesz. Használaton kívüli távirányító. Mindenféle labdaszerű dolgok. Lényeg, hogy ezeklet földhöz is lehet vágni és nyomogatni, bizgerálni is lehet. No és a konyha kimeríthetetlen tárháza a játékszereknek Kép Fürdőszoba-vécé is, bár jó sok vécépapír-guriga fogja ezt a kijelentésemet bánni még Kép A tiltásnál nálam általános szabály: mindent szabad addig, amíg nincs a gyerek veszélyben ill. másnak nem okoz test vagy lelki károkat. Teher alatt nő a pálmaKép Fel a fejjel Kép

OxiKép Nekem is állandóan van ez az ínhüvely-problémám, miféle jó kis egyéb trükköket tudsz? Vevő lennék én is Kép

BeetKép Éljen az új autóKép És köszi a dícséretet Kép

Pocak-család Kép jobban vagytok?

Szép napot mindenkinek!
BArbi és MooseKép Nektek külön isKép

indianyo

Zuz,
csütörtök is jó!! Sőt: jobb is, mint a kedd! Kép

Ancsi,
ugyanazt gondolom, mint Juc Kép Sajnos az esések gyakoriak lesznek innentől, és egy bizonyos ponton túl egyszerűen nem tudsz mit csinálni, mert természetesen minden akkor történik, amikor épp nem nézel oda. De ettől még nem vagy rossz anya!!! Kép

vera
kisün

Jó reggelt!

Den,
Kép ez csodás, Bálint nagyon ügyes, a férjed pedig igazán kedves!

Fibi,
Te Bálintod is ügyi, de jó is lehet hallani ezt a szót a kisfiad szájából! Kép én is kerestem a tiramisut, de majd legközelebb szemfülesebb leszek! egyébként anycimék Érden laknak, én is éltem pár évet ott, és bevallom, nem szerettem, akkor inkább Biatorbágy!!! ott nézelődtetek?

Beet,
Lillusnak jobbulást! autóhoz pedig gratula!

most nem tudok többet maradni, kicsi fiam reklamál!
szépségetes napot!

cupp,
fic
ficánka

Zuz,
és ha jól értettem, akkor Bazsónak boldog szülinapot!!!!!! Kép
kisün

Jó reggelt!

Az iccaka írtam egy jó hosszút, amit eltüntetett a bényet, majd ezt reggel megismértelte, úgyhogy jól megsértődtemKép

AncsiKép Juc jól beszéltKépKépKép Nálam általános szabály, hogy midnent lehet, ami nem veszélyezteti a gyerek, ill.mások testi és lelki épségét. A babák pedig még óvódában sem nagyon tudnak hosszú ideig ugyanazzal a dologgal foglalkozni, úghyog emiatt se aggódjKép

OxiKép Engem is érdekelnek a trükkjeid, lévén állandó ínhüvely-problémákkal küzdök és ezen a fúrás-faragás-számítógéphasználat bizony nem segít...

BeetKép Irul-pirul és köszöni szépenKépKépKép És gratula az új autóhozKép

Az összes képek csodajók!!!! Egyfolytában nézegetem őket, nem lehet megunniKép

Barbinak és Moosenak extra so puszit és jókívánságot küld a Dominó-család!

Pocak-családKép jobban vagytok?

Mindenkinek kívánunk szép napotKép

indianyo

sziasztok!

Beet!
Képek tök jók, és szerintem Lilla jól fel volt öltöztetve, legalábbis a képek alapján, úgyhogy ne okold magad!!! Kocsihoz gratulálok!!! Abba 3 gyerekülés fér, ha jól tudomKép

Köszöntéseket köszönjük! Ildi!
Szüléstörténetből csak hosszat tudnék, azzal meg nem untatnálakKépde kedves vagy, jól esik, hogy érdekel! Tudod, lényeg, hogy itt van, meg van, és egészséges!!!Kép

Zsana!
Gratulálunk a 9. fogacskához!!!
És nyilatkozz, hogy nektek jó-e a csütörtök, mert akkor Csütörtökön lenne a Bikáspark, mert Fibinek és Ancsinak csak az lenne jó, és Verának is jó, és végülis Jucék is ott tudnak lenni, csak rövidebb ideig.
És a te fotóidat nem találtamKép

Votiv!
Írtad, hogy ledöbbentél a megasztáros bébi bejelentésen. Hát, mi is, de nálunk még gyorsabb tempóban jött a babaKép Egyébként azt nyilatkozta az Eszter, hogy már az első elődöntő óta együtt vannak. Én azon csodálkozom, hogy ez nem szivárgott ki. Vagy csak nem olvasok mostanában Story-t?Kép

Vera!
Láttalak tegnap a G-Robiban. Mire oda akartam menni, el is tűntélKép Szép a pocakodKép

Kép
Kép
zuzmo1

És akkor, ha csütörtök Bikás park, akkor ki tud még jönni??????

Kép
Kép
zuzmo1

Zuz, en is bogtem minden rajzfilmen meg reklamon... Bnek soksok boldogot! Kép

Ancsi, minden pontban tokeletesen egyetertek Juccal.

Es igen, kepek tokjok.

Es en par napja olyandeolyanhulla vagyok, egesz nap meg egesz ejszaka betonkemeny a pocim es alig vonszolom magam egyik szobabol a masikba. Mar az is kifaraszt, ha csak sokat beszelek... ez normalis? es kb mennyi ideig tart?

Barbi??
moose

nagyon klasszak a képek! talán ma este én is hozzájutok már a gépemhez, és feltölthetem az enyéimKép
tegnap egy fél évre elegendőt "buliztam", és nem esett igazán jól. totál elszoktam a cigifüsttől, fájt tőle a fejem, meg megfájdult a torkom, pedig azt hittem nehezen bírom majd megállni, hogy ne gyújtsak rá, most hogy már elvileg lehetne, de azért jó tudni, hogy ennyire nem kívánomKép meg már meghalok az éjszakázástól, ma is aludtam 3,5 órát, és múlt hét szerda óta egyszer sem aludtam 5nél többet. nem vagyok már olyan fiatal, hogy meg se kottyanjonKép

csak 1 nagy bajom van: még mindig nem foglaltam Londonba szállástKép és lövésem sincs, még arról se, melyik városnegyedben kezdjek keresniKép

votiv 8)
votiv

Moose!
A pocakkeményedés szerintem a szüléssel el is múlikKép a fáradtság már nem biztos. Mikorra is vagy pontosan kiírva?

És mi van Barbival???

Kép
Kép
zuzmo1

Es Katherina, szerintem is e-mailben vagy telefonon kerdezz meg valakit a korhazbol, mert erre biztosan csak a dokik tudnak valaszolni. Telefonszamokat talalsz a korhaz honlapjan: http://imreszul.neologik.hu/ e-mail cimeket meg hatha megmondjak telefonon.

Es a megasztaros szoriban en csak azt nem ertem, hogy miert pont E? T hatmillio jobb not is kaphatott volna...
moose

VotivKép Merre buliztál? Kéne neked egy bébiszitter egy napra, hogy ki tudd aludni magad szélvész kisfiad távollétében Kép

VeraKép elérzékenyülős történet Kép

Én vertem-karmoltam-haraptam az uramat a terhesség első két hónapjában - és sírva rohantam az orvoshoz, hogy segítsen, mert én nem vagyok ilyen! Õ meg jókat nevetett rajtamKép

ZuzmóKép Nagyon ügyes az egész család, milyen gyorsan megváltoztattátok az alvási szokásokat! Majd, ha itt lesz az ideje, fel fogom a tapasztalataidat használni.
A papírügyeitek meg.. borzasztóKép

Ha jól értem, akkor képzelt apát akkor ír be az ember, amikor már megvan az anyakönyvezés és meg kell nevezni egy apát utólag. Ez még odébb van... Egyelőre megpróbálom a nyócker sárkányával felvenni a harcot, ha minden igaz, csütörtök lesz a napja...

Egyébként - bár csak néhány ország bürokráciájába tekinthettem bele, a miénk az olasz, indiai és cseh törvényekehez képest elviselhetetlenül pénz-, papír-, engedély- és időigényesKép

indianyo

HÛ,az előbb néztem végig egy videót az epekőmütétről.Elképesztően érdekes volt!
De sok más mütétről is van ám felvétel ezen az oldalon,ha valakit esetleg érdekel:
www.websurg.com

JA Panna és Eszter olyat csinálnak amit nem mondunk kiKép
20170114224602

JucusKép Nagyon érdekes ez az oldalKép

Az rendben, hogy nem mondjuk ki, nehogy.. de azért írjátok már körül, mi is az az olyan, furdalja az oldalamatKép

indianyo

Szerinted mi lehet az amit csinálnak miközben én nyugodtan Netezek?Hallkan vannak,nyugodtan,nem szaladgálnak,nem játszanak....
Mi ált.éjjel csináljukKépha hagynak a kölkök.És hiányában szenvednek itt sokanKép
20170114224602

Jucus KépKépKép

indianyo

Indi, először Fehér Gyűrűben voltunk a Jászainál, aztán lementünk cha-cha-chába a Kálvinhoz, de az nem volt nyitva, és átmentünk Szódába a Wesselényi u-ba, de épp zártak, és így a Sark presszóban kötöttünk ki a Klauzál térnél. aztán hazavittünk valakit az Árpád hídhoz, és vissza Biára. én vezettem...
jaj és láttunk egy Frettchent, valami elszabadult rágcsálófélét, fel alá rohangált a téren, biztos kereste az otthonátKép

votiv 8)
votiv

VotivKép Hát ezek után én nem csodálkozom, hogy elfáradtál! brrrr. tényleg jár neked egy szabadnap...
a Szóda az a nyitott udvari szocreál hely egy lepukkant bérházban?

indianyo

Kérdés:szerintetek T betűmet meddig hagyjam kint?Lassan 1 éves és már fittyed megfeleKépSOk hasznát már nem látom sőt a hátrányát inkább.Kép
20170114224602

Sziasztok!

Moose!

Biztos a terhesség miatt van a fáradékonyság! Nem nagyon alacsony a vérnyomásod? Esetleg egy zöld tea? Az koffeines és mégsem kávé!

Lányok! Milyen Yahoo-s albumba töltöttetek képeket??? Ami nekem bejön, ott csak Bogárka képei vannak!!!

ILdi
ildi76

indianyo

Juc,
én úgy látom, nyugodtan leveheted a T betűdet!!!Kép

nincs meg az albumom a yahoon??? pedig tök soat szöszöltem vele tegnap...Kép KI TÖRÖLTE LE????KépKép

BALÁZSNAK BOLDOG ELSÕ SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!!!!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ildi!

AZ az ,csak gyere ki a Bogárka albumból.
Igy lehet,hogy egyszerűbb lesz:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/babanet.szentimre/my_photos

Viszont itt csak 3-n töltöttetek és min.4-en írtátok,hogy albumot készítettetek

Indié,Bogárkéá és még egy van fent ami talán Beet-é.Zsanci is írta,hogy feltöltötte a képeket?Hol vannak?
20170114224602

Ildi!

AZ az ,csak gyere ki a Bogárka albumból.
Igy lehet,hogy egyszerűbb lesz:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/babanet.szentimre/my_photos

Viszont itt csak 3-n töltöttetek és min.4-en írtátok,hogy albumot készítettetek

Indié,Bogárkéá és még egy van fent ami talán Beet-é.Zsanci is írta,hogy feltöltötte a képeket?Hol vannak?
20170114224602

Zuz, fiacskadnak Boldog Szulinapot!!!Kép torta hogy van?Kép

huu nemsokara indulunk a megrendelt jatekokertKép tok izgiKép (de egyelore B is azt csinalja, amit P es EKép)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

most már látszanak, áttettem publikussá!!!Kép Eddig csak én láthattam!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Na ez 2x ment el,de se baj!

Akkor a tied nincs fent szegény Zsanci!

ÉS akkor ha Te mondod akkor leveszem bár nem láttál még vezetniKép
20170114224602

Nagyon jók a képek .DRága ZSanci miért titkosítottad idáig?Kép
20170114224602

nem tom miért titkositottam. azt hittem csak mi nézzük meg!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ZSancika!

AZt a kék fejecskét valami pozitívabbra nem cseréled le?aNNYIRA VÉKONY VOLTÁL A TALIN,HOGY NAGYON IRIGY-IRIGY LETTEM!KépÉS természetesen nálam maradt a kék karszalag Iginek,de majd a Bikáson átpasszolom csak szólj rám!
20170114224602

na, akkor kékszalag majd bikáson, okés!
(Zuz)és nekem mindegy melyik nap, én kismama vagyok, semmi dolgom, oda és akkor megyek, amikor csak akarok...Kép
és tudod, h hájjal kenegetsz!!!!KépKép
pedig én az egyik talis kép láttán döntöttem el, h visszafogom magam a zabálásban.
és ma még azt is megtettem, 6-kor felkeltem, és elmentem futni...KépKépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

szóval itt az új fejem...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

talaloskerdes: keves vilagospiros ver meg barnas nyak meg tovabbra is betonpoci, mikor lesz ebbol baba? (papir szerint pentek, de nemtom, hogy birom ki addig, szerintem elozo pocinal nem voltam ennyire ki, apa szerint viszont igen) ja es igen, tokalacsony a vernyomasom. jaja es megint zaklassam a szulesznom telefonon vagy ne hivjam fel minden aprosaggal? Kép holnap du ugyis megneznek...
moose

Köszi Lányok! Meglettek a képek!Kép

Votiv!

Az Apával meg Timivel készült képeket elküldenéd nekem külön? Vagy egyszerűbb lenne valahova külön feltenni albumba! Remélem sikerültek és hálás köszönet érte! KépTényleg ciki volt már, hogy egy közös képünk sincs, amin mindhárman rajtavagyunk!

Ja, és valaki meg tudja mondani nekem az MMR oltás kivezetőszerének a nevét??? Múltkor voltam homeos patikában és el is felejtettem, hogy név szerint kell kérni és így nem kaptam!Kép

Moose!

Mikor látott a dokid? Mikor voltál nála? Ha vérzés van, akkor biztos tágulás is, de annál könnyebb lesz a szülés, nem?
ildi76

Ildi!

HA ezt mondod,hogy az MMR kivezetőjét kéred akkor tudniuk kell.
20170114224602

Nekem ezen a yahoos site-on csak 5 kép jelenik megKép vagy béna vagyok, és nemtom, hol kell keresni?Kép

Barbi reggel irt, hogy a nyakdugo szivarogKép hát, nem tudom... én még utana 2-3 napig itthon voltam... de lehet hogy már a H-ban vannakKép

Ancsi,
én marha! tudtam hogy vmit itthon felejtekKép a Vigantolt akkor viszem, ha csüt-ön lesz a Bikás. még nem olvastam mindent vissza, mert rohanásban vagyok...

KépKép
fibi

Sziasztok!

A képek zömét láttam már és nagyon tetszikKép

Moose:
Dorkámnál hasonló volt a történés,másnap hajnalban meg is születettKép
Szóval nagyon,de nagyon szorítokKép

Zuzmo:
megkaptam,köszönöm!Nagyon kedves tőled,szeritem meg is nézzük majdKép

Zsan:
ne idegesíts a fogyókúrávalKép
Pont az néztem,hogy annyira vékony vagy szinte,mint az Ildus!

Barbi:
néha jelentkezz be!!!

Pocak:
hogy vagytok?

Kisün:
látod mondtam én,hogy erős kiscsajszid vanKép
Már le is gyűrte az MMR-t!Ügyes!

petergabi

Juc!

De nem tudják!Kép Legalább is, ahol én voltam 2 helyen, ott nem tudták!

Tyű! Moose! Lehet, hogy taliztok Barbival a H-ban?Kép
ildi76

Ildi,
kivezetö: ugyanez a problémámKép és felhivtam a gödöllöi homeos patikát, és nem tudta a nevét!!! azt mondta, igy nem tud adni, csak a pontos névvel... és vmi remedia rémlett, erre aszondja: az a gyárto... áááá, azt én is tudtamKép
És Votivtol most kérdeztem meg: remedia mmr impfstoff c30

KépKép
fibi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: