Jó reggelt!
Hát tegnap csodajó volt!!! Mondjuk az ezer pukli, amit a szúnyogok rám ragasztottak, az felejthető lenne, de a jó hír az, hogy a kicsi fiamon egy sincs

Dominó tényleg nagyon aranyos volt tegnap, úgy látszik, csak akkor kell vele állandóan foglalkozni, ha itthon vagyunk, egyébként elszórakoztatja magát a drága
Azt sajnáltam csak, hogy olyan nagyon gyorsan elszaladt ez az idő együtt, tényleg kéne egy egész nap! Bár a gyerekek valószínűleg nagyon kipurcannának egy ilyen élmény-dömping hatására.
Pannikó olyan édes volt, ahogy szaladt a borjúméretű kölyökkuty után, hogy megsimogassa
És jelentem, Gigi Bálintjából bébiszitter lesz, olyan drága kis csillag, egyfolytában azt figyelte, hog megvannak-e a babák és mit csinálnak

És Gigi

hogy neked micsoda óriási türelmed van!!! Nagyon jó kis óvónéni lenne belőled
Zanza rékáján is jól mulattam, akárhányszor a látóterembe került, mindig csomagolt valamit és rendkívül elfoglalt volt a sok cipekedéssel, igazi önálló személyiség
Isti pedig minden szabadon álló babakocsit megsétáltatott - szerencsére babák nem voltak bennük, mert azért a hegyi krosszautózást nem hagyták volna szó nélkül
Beet Lilláján én is elgyönyörködtem, hihetetlenül sokat beszél!
Ja, és Soma és Borisz zseniális volt, ahogy egymást hergelték szópárbajban, jól elszórakoztatták egymást és bennünket is

(paprikás lovag

)
ajjaj, uram és parancsolóm méltatlankodik, amiért mgára hagytam, megyek is vissza a bocsánatáért esedezni
Szépségeshétvégét mindekinek