Ajaj, nagyon sajnálom, hogy így eltűnt mindenki. Sztem nagyon rossz ilyenkor a hosszabb szünet. Persze, sokan megbántódtak, főleg azoknak szar, akik a sodró viták szélén álldogálva kaptak egy jó nagyot, de azért jó lenne nem kihalasztani a Kútvölgyis topikot. Na, persze ezzel nem azt akarom írni, hogy a vitázók nem bántódtak meg, igenis, volt ok, de már elült a vihar, na....meg már a sebecskék is gyógyulnak picit, remélem. Olyan jól megvoltunk. Persze, hogy nem szimpi mindenki mindenkinek. És persze, hogy ha vki másnak címez egy levelet, abban lehetnek olyan áthallások, amik a többieknek is bántóak, vagy furák. Aztán ezek generálják, hogy már nem csak 2-3-4 ember szisszen föl....na, nekem pl. fel sem tűnt, amit Tünde kiemelt, pedig bevallom, tízezszer is átgondoltam és rágtam magam ezen a császárral szülés-hatás az életére dolgon, de basszus, vannak rajtunk kívül álló tényezők is. És igen, ha vki ezt félreérti, lehet bántó is. De ez most csak egy példa, mert ez volt így utoljára, ez tűnt fel....de sorolhatnám. Szóval mi lenne ha mindenki venne egy mély levegőt és feltenne a lurkókról pár képet? Csak úgy, a hétvégéről, vagy a tavalyi vakációról? Esetleg a kertről, vagy ha beszerzett vmi új, klassz, számára fontos dolgot? Bármit?
Na jó, ha ezek nem elegek, akkor még kérdeznék is, esetleg aki erre jár:
Itt is elhangzott, bevallom már nem tudom kitől (bocsi, nem megbántódni, de annyi klassz ötletet adtok) hogy a gravitáció is segítheti a termést. Vennék bilit. Na, de milyet? Számít a méret (van többféle? ) szín, forma, minta, elől kiugró műanyag nagysága, stb....?
Illetve ha választanátok: járássegítő vagy inkább olyan babataxi, ami akként is funkcionál?
És: ha érdekelne vkit, a teccsóban szerdától egy hétig szabadidős hét van. Egy csomó medence, babapacsáló, homokozó, úszógumi, kint figyfene van "ákcijósan". Péter a haját tépi, én meg már ugrásra készen berregtetem a gázpedált.
Na, ez pont sok, amit itt összehordtam, no, de hiányoztok csajok, szóval elő a bokorból.

ilyen mutatványokat tudnak rajta, igazán mi sem használtuk, de eladó 

8 hónapos
1 éves
bébitaxi

pakolászok
ebéd
uszikálok
már nem szeretek ücsörögni...
Anyaaa, most már kijönnék...