Tegnap eléggé sűrű napom volt, még csak be sem kapcsoltam a gépet…
Eszter, köszike! A dokim tegnap azt mondta, h. a vasam nagyon jó, de ehhez túl alacsony a hemoglobinom és lehet, h. sokat ittam vv. előtt, szóval akkor nem értem, mert te mag azt írod, h. jó ha előtte iszom...
Olvasom tovább és másodszor is meglepődtem, mert ez olyan furi, h. egy lombik, amikor már mindene megvan a babának és minden szépen alakul, akkor miért nem olyan stabil, mint egy spontán? Jó persze 3 baba nyilván rizikósabb, de ezt a nem stabilságot gyorsan ki is verem a fejemből, mert én aztán mindent be bírok magamnak magyarázni
Laci egyen tökmagolajat, azaz igyon… vagy inkább tegyen egy kis kenyérre pár cseppet, az is jót tesz (mondjuk főleg prosztatára, de szerintem nem árthat!!!)
Azért ez a 8 hónap nagyon durván sok, bár mint tudjuk, hamar elszalad, de nekem is a spontán jutott eszembe veletek kapcs-ban… miért ne? Tudom, h. a nem túl jó spermakép kifejezés nem teljesen fedi a valóságot, de bármi előfordulhat!
És tényleg szuper, h. semmi szervi bajod nincs! Hajrá spontán
Sajti, micsoda csodás virágok!!! Kökörcsin, mi?
Szia Zsuzsó, ööööö, ki is vagy?
Sajnálom, h. nem vagy túl jó passzban, de érthető, viszont bújj elő a csigaházból, sokkal jobb lesz úgy neked is!
Én teszek fel képet, jó?!
Domi, üdv.! Gratulálok!
Szerintem 15-20-25.000,-?! Lassan már nem is emlékszem, mi mennyit adtunk
Nekem is olyan volt picit, mintha meg akarna jönni, főleg abban az időszakban, mikor az „ideje lett volna”, de ez normális! Nyugi, minden okés lesz! Nekem 165 volt a hcg-m és ketten el is indultak, de végül egy maradt!
Kubu, hát igen, elég nagy különbségek vannak, de az ilyen „tömegtermelős” helyeken nem viszik túlzásba, nekem sem volt 1-2 percnél több az uh! De a saját dokimnál igen!
Hajam… szerintem (eddigihez képest) elég rövid lett, na jó a vállam alá ér, de nem sokkal, viszont tetszik! És most elől sem lett olyan kevéske
Jaj, nekem is mennem kell fogdokihoz, ill. körzetihez, mert h. ő belgyógyász (mint ált. a háziorvosok). Kíváncsi leszek, mint mond a fogász, mert amit megcsinált majd. 3 hónapja, még mindig érzékeny, ha ráharapok
Macsesz, én is olyan sokszor látom, hallom a kicsit és most majd még jövő héten fogom, de utána kimarad egy hónap… jaj, mi lesz velem
Kisbeeka, jó hozzáállás! Csak így tovább
Vaya, sokat gondoltam rád és kedden mindenképp írni akartam, h. boldog névnapot… de aztán elmaradt… most pótolnám
Hát ja és sem értem a méricskéléseket, de tegnap végül megbeszéltük a saját dokimmal, h. már 12 hetes és 2 napos és igaz a CRL-t megint nem tudom
Örülök, h. veletek minden okés! Hát nagy baba lesz, max. megszülni lesz kicsit nehéz, de persze nem biztos!
Engem hál’Istennek elkerül a migrén, de az álmatlanság kezd jelentkezni. Ha hajnapban felkelek pislantani, utána tuti nem alszom fél-egy órát, de már rájöttem, h. mindig lefekvés után 6 óra múlva kelek fel, csak ma megszívtam, mert fél 12-kor aludtam el és fél 6-kor keltem, de nem bírtam visszaaludni
Andi, de akkor ez jó, nem? Végül is szeretted volna, ha nem szarkodnak a lombikkal! De persze mennek a drukkok, h. most összejöjjön és sosem kelljen se lombik, se inszem!!!
Lukácsné, használd ki, h. most majd többet pihenhetsz, látogatóba meg bármikor mehetsz!
Hildus, micsoda sztori, de gartula, csak halkan még! Mindennek rendben kell lennie!!!
Szóval, tegnap én a ballagásról estem be a dokihoz, de végül nem késtem! Minden okés, nagyságát nem tudom
Ballagás is és a uh is nagyon megható volt!