A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Csuti!
Ma 24. hetes nagyon boldog babásak vagyunk. :-)
Tegnap lepihentem és bekopogtam Bendegúznak a pocakomon át, és visszakopogott, és mindezt többször egymás után. Teljesen elolvadtam! Megdicsértem, hogy milyen erőset tud már rúgni.

Kriszto!
Nekem is van borász ismerősöm, és amit írtál az időről és a b betűs szavak világáról...eszembe juttattad őt. Tényleg igaz, az állítás! :-D
kisgaby

Sziasztok!

Bocsi Csajok, h nem voltam tegnap de-t óta.
Sokat itthon van a férjem :)

Nyuszikám, Csutim, Monilla Ti pár nappal vagytok utánam, és remélem megnyugtatlak majd benneteket,h Én is így vagyok a tünetekkel. Hol van, hol nincs. A cicim is hol fáj,hol nem. Sajnos nem tudunk mit csinálni, csak várni :? Bízzunk benne,h megéri türelmesnek lennünk!

Remélem a kezdőknek is szépen növekednek a tüszőcskéi!

Kismamiknak pocakcimit küldök!

Visszaolvasok és jövök majd!

Puszi,
Bari

bari6

kriszto: köszönöm!!! Ja és remélem, mást is megnevettettél, mert engem igen. És osztom. :D :oops:
Monilla: neked is nagyon köszönöm! A kisfiad nagyon édes! Ki kell szednie a derékszöget???? :lol: Jó olvasgatást!
Leeda: neked is köszönöm! eszembe sem jutott volna, hogy rövid ujjút vegyek. Nesze nekem. De legalább van időm megvenni. :?
Örülök, hogy egy kicsit már pozitívabban látod a helyzetet. Jó lenne, ha küldhetném a gólyát Hozzátok is!!!
Lehet, hülyeség, de én most azt érzem, hogy magamba kell lennem, belül meg kell nyugodnom. Mert a mostani rohangálás már eléggé leamortizált. Hétvégén megyünk Anyumékhoz, és majd jól elkényeztettetem magam. :D Az mindig jó szokott lenni. És nem akarok már azon aggódni, hogy mikor tudunk kezdeni. Ha nem a következő ciklusban, akkor majd az azt követőben. De lelkileg szeretnék jobban ráhangolódni.... :oops:
Hűűű, de jól esett ezt leírni.
Esetleg mondta már valamelyikőtöknek, hogy szűk a méhszája? Mert D nekem ma ezt mondta. Remélem, ez nem befolyásolja az eredményességet. :?
szélkisasszony

Krisz

Nagyon jó ez a szöveg, amit írtál, nagyon tetszett.

Szélkisasszony

Örülök, hogy haladsz, ha megjön, akkor mész a dokinkhoz, tényleg nem kell a férj, mert úgysem csinálnak vele semmit. :lol: csak veled, megvizsgál, elkezdi a beállítást. Ha punkcióra mész, akkor kapsz egy listát, hogy mit kell vinned, amúgy: papucs, zokni, keksz, fűszerszegény szendvics, köntös, szénsavmentes víz. Azt hiszem ennyi. (már Monilla megelőzött)

Monilla

Én nem adtam be a 2. szurit, mert feszült a hasam, azt mondta a doki, hogy akkor nem muszáj beadni.
Akkor neked már van egy kisfiad? Ő is "innen való"? Nagyon aranyos a derékszöggel... Én is minden du. álmos vok, minden nap berakok egy mesét, és azon elalszom, már megnéztem kb. 8-at. :wink: :oops:

Csuti
Kép
csuti83

Szélkisasszony,
a rövidujjú hálóing a vérnyomásméréshez, stb. kell majd. A tűt a kézfejbe kapod majd, ott mondta az altatós néni, hogy nem szeretik a hosszú ujjút...Nekem mondjuk nehezen találta meg a vénámat, ott ütögette fél percig, hogy előugorjon valami... :? de utána már semmit nem éreztem, hamar elaludtam.
Mi is utazunk hétvégén Anyuékhoz, szintén pihenés céljából, aug. eleje óta nem voltunk náluk. Most nagyon ránkfér...

Monilla,
tündéri lehet a kisfiad :)

Kisgaby,
akkor már morzéztok Bendegúzzal??
:D
leeda

Leeda!
Nekem is a morze jutott eszembe. Ez volt az első, kezdetleges, apró kis kommunikációnk. :-D
kisgaby

Köszönöm a bíztató szavakat, most helyre kerültem, nem is értem miért adom fel ilyen korán. Nem fogom a negatív tesztet a kezemben, hogy keseregjek és más barátnőm is azt mondta, hogy ET + 10. naptól érezte a mellét, max. ennyi. Szóval nem szabad feladni, rájöttem és bízni kell Bennük!!!!

Csuti, Monilla, érdekes. Barinak egyáltalán nem írt fel szurit, Nektek két adagban is, nekem csak egy részét. Ki tudja mi miért van..
nyuszika85

Kriszto,
Köszi az infót.

Minden jót,szép estét mindenkinek!

tulipán
tulipán31

Nyuszika örülök, hogy bízol Bennük. Szerintem ez a legfontosabb, most az előtted álló két és fél hét során. :wink: Nekem három ampullával írt fel az Ovitr. szuriból és pénteken kell beadnom az utolsót, de mindig csak szigorúan 1/3 részét az ampullának. Egyébként a 21. napi progi szintem rettenetesen alacsony volt.

Csuti, a kisfiam nem a Dévaiban készült. Pici babaként fogadtuk örökbe. A mesék nagyon jók, mert pozitív a kicsengésük.

Szélkisasszony, eredményes feltöltődést kívánok Neked! Dévisznek szokása, ha valamit lát az ultrahangon akkor azt azonnal mondja és megmutatja a monitoron. Én többek között ezt is szeretem benne, mert korábban harapófogóval kellett az egykori nőgyógyászaimból a szót kihúzni.
monilla

Monilla, mennyi volt a progi szinted? Én az ÁNTSZ ben csináltattam, ahol a 20. napi 12 volt. Ez kicsit alacsony, bár az endokrin doki szerint nem volt jó, hogy a 30 napos ciklusomhoz képest a 20. nézettem meg. Dévai meg ezt mondta. Mindegy, mert mindenkinek van progeszteron pótlása, maga az Utro, Ovitrelle is, ez a duph... gyogyó. És mindig többszörös mint kellene, de inkább legyen, mint ne legyen.
Igen, bízok bennük, gyagya anyába nem költöznek! :)

Mindenkinek szépe estét.
nyuszika85

Nyuszika, nekem legutóbb csak 5 volt. Remélem, hogy most jobb hónapot fogtam ki, mert májusban még nekem is 12 volt.
monilla

Nyuszi,
nekem sem írt fel D. szurit, azt mondta, azért nem, mert víz volt a hasamban, és ez a szuri még inkább hajlamosít a vizesedésre, és ha valaki ráadásul még terhes is lesz, akkor még inkább felerősödik ez a hatás. Gondolom, Bari is a víz miatt nem kapott.

Szép estét mindenkinek!
leeda

Leeda, akkor sem értem, nekem is volt a hasamban víz... Mindegy, Apánk tudja mit miért ad..

Monilla, igen, ez tényleg kevés, így érthető az erőteljes pótlás. Viszont tudod, a szuri melletti pozitív teszt csalóka, így ne tesztelj az utolsó szuritól számított 8-10 napon belül. Nem tudom mikorra tervezed, csak szóltam!! :roll:
nyuszika85

Nyuszika, igen én is így gondolom, hogy nem szabad korán tesztelni. Én a 21. nap reggelére terveztem a tesztelést.
monilla

Sziasztok!

Megjöttem Apánktól...
Hát nem valami boldogan jöttem ki tőle, valahogy ma úgy éreztem, hogy kicsit negatívan áll az esetemhez. :( Bevallom nagyon lehangolt.
Kis doki vizsgált, kicsit meg is kínzott, mert a jobb petefészkem a méhem mögött van és csak úgy tudta megnézni, hogy Dévisz mindkét tenyerével erőteljesen lenyomta a hasamat.
A lényeg: bal oldal 10-es, 2*9-es, 2*8-es és 8 db 5-ös, jobb oldal 2*9-es, 8-as, 7-es, 2*6-os és itt is 8 db 5-ös.
A mnyh-m 4,3 mm. :? :cry:

Remélem pénteken már jobbak lesznek az eredmények....
anim

Sziasztok Lányok!

Hát az új nap nem hozott nekem derűt és vidámságot! Tegnap este meglett az MR vizsgálat - negatív, a ma reggeli a pajzsmirigy UH - negatív, a hormon eredmények még nincsenek meg, de gyulladásban nincs az biztos. És akkor jön a telefon, hogy a párom megint szörnyen rossz mintát produkált, az injekció nem hat olyan ütemben, mint az andorlógus várta, talán majd decemberre . :cry: :cry: :cry:
Júniusban még volt ICSI-re alkalmas kisfickója, mára ebből nulla lett. Telefon D-nek, aki azt mondta, hogy addig természetesen nem kezdhetünk, amíg az andrológus nem mond végleges eredményt. Ajánlotta Kopát, akihez próbálunk még elmenni, de az októberi kezdés már nem valószínű, hogy menni fog. Esetleg egy csoda... most jól jönne.
Kisgaby: de jó! fantasztikus érzés lehet kommunikálni Bendegúzzal!!! :)
Mindenkinek mennek a drukkok!
szélkisasszony

Anim,
szerintem ezek az eredmények jók, nem? Ahhoz képest meg főleg, hogy nemrég kezdted a szurikat! A mnyh-értéket nem tudom, hogy mennyinek kellene lennie. Ez rossz eredménynek számít??
A futás, sok folyadék, hús megy??
Ne csüggedj, lesz ez még jobb is!! :wink:
leeda

Szélkisasszony,
nem lehet, hogy a párodnak azért lett ilyen az eredménye, mert már ő is rástresszelt a kezdésre? Milyen injekciót kap, hormont?
A párod munkája mennyire megterhelő? Tud valahogy lazítani, relaxálni??
Drukkolok!!!
leeda

Leeda: hát biztos, hogy stresszel. Sajna új munkahelye van, szóval azon is biztos, hogy stresszel. Az utóbbi időben nem nagyon lazított, de most kénytelen lesz.... :twisted:
Egy Nebido nevű injekciót kap, mert alacsony a tesztoszteron szintje és ezzel magyarázzák az alacsony spermium számot is. Remélem, hogy Kopa esetleg talál majd valamit megoldást. És én már azt sem bánom, ha csak decemberben kezdünk, csak legyen mivel.
Nagyon aranyos vagy, köszönöm a drukkot!! :)
szélkisasszony

Szélkisasszony, a hír televízióban (www.hirtv.hu) a gyógyhír című műsorok között Andrológia címen és 2010. 09. 05. dátummal van egy műsor ezzel a Dr. Kopa Zsolttal. Éppen a ti problémátokról is beszél a doki, hogy olyan férfiaknak is lehet segíteni, akiknek az ondóban nem találnak hímivarsejtet, mert az még nem jelenti azt, hogy a herében sincsen. Egy műtéti eljárással tudják izolálni ezeket a sejeteket, amelyek később alkalmasak lombikprogramra is. Nagyon szurkolok Nektek!!!
monilla

Monilla: nagyon-nagyon köszönöm! :)
Erről az eljárásról már hallottam, de eddig fel sem merült, mert 4 és 6 millió között voltak a kisfickók. Erre most az összes dezertált. :cry:
Meg fogom nézni a műsort, és menni fogunk utána.
Miért is menne ez nekünk "egyszerűen"? Soha semmi nem volt az.
De ennyi pofon után nem adjuk könnyen magunkat.
Sokat jelent most nekem, hogy Ti megértetek. Köszönöm!
szélkisasszony

Sziasztok

Ma ballábbal keltem, mert egész éjszaka görcsölt a hasam, 3-a körül kellene megjönnie. Nagyon félek, hogy emiatt fájt a hasam, és nagyon félek a csalódástól is. :cry:

Monilla

Akkor egyszer már megkérdeztem tőled a kisfiadat úgye? Csak nem emlékeztem hogy te voltál az. Hogy vagy? Rajtad ül még a depi? Te tényleg kibírod a 21. nap reggelig a tesztelést? Nem mondod? Én is türelmes vagyok ilyen téren, de azért ennyire nem. :oops:

Anim

Én szerintem is jók ezek az eredmények. Ne aggódj, a lényeg, hogy a végén mi lesz, és ne azon törd a fejed, hogy az elején még nem olyan szép nagyok. Szerintem nem kell búslakodnod a tüszők miatt.

Szélkisasszony

Akkor ti Kopához mentetek? Mi is voltunk tavaly aug-ban andrológusnál, a férjem eredményei igen rosszak voltak. 5 milliós spermaszám mellett épp, hogy volt benne mozgóképes. Írtak nki injekciót, és ő sem reagált rá a legjobban. Mikor mentünk lombikra, találtak benne. Nem lehet kiszámítani, mert az egyik hónapban volt, a másikban nem, stb.

Csuti
Kép
csuti83

Monilla, Szélkisasszony,
én is pont láttam azt a műsort, ráadásul mi hozzá jártunk a párommal. Felírt 2 különböző tablettát, meg a páromat elküldte agyalapi ct-re, mert hátha ott van valami elváltozás, de nem találtak semmit, a hormontablettát meg nem tudta szedni, 160 fölé ment a vérnyomása, meg szédült. Nekünk utána mondta, hogy marad a lombik. Javasolta a Fer-14-et, azt 6 hónapig szedte a párom, de nem nagyon javított az eredményen. Nálunk szerintem a stressz a fő ok. A lány, akivel voltam most punkción meg transzferen mesélte, hogy mióta kiköltöztek külföldre és a párja normális munkát talált, amit szeret is, látványosan megnövekedett a katonaszám és minőség is :D Persze ez a megoldás nem mindenkinél kivitelezhető, de ennyit tud számítani....

Csuti,
ha 3-a körül kellene megjönni, akkor még nem hiszem, hogy görcsölnél. Szerintem inkább jót jelent! Ne rágd magad, vidd el Alfit sétálni, az majd ellazít!

Szurkolok mindenkinek, és ne legyetek már ennyire depressziósak!! :)
leeda

Anim, küldöm a tüsző és méhnyálkahártya növesztő drukkjaimat, de sztem nem olyan rosszak ezek az eredmények :lol:

Szélkisasszony, nem szabad feladni! Szed vitaminokat a férjed? Jó lesz az eredmény, csak nyugi…menjetek el Kopához. Úgy tudom,h nagyon jó andrológus, de még mindig tartom,h Erdei doktornő elérhetőségeit is szívesen elküldöm :wink:

Csutim, ne félj, minden OK lesz. Próbálj meg kikapcsolni egy kicsit :lol:

Leeda, te dolgozol már?

Kismamik hogy vagytok?

Emerenc, Mici, Sajóék Ti merre vagytok?

Pusza mindenkinek!

Barfi

bari6

Bari, Te hogy vagy? Tünetek?

Csuti, nem biztos, hogy amiatt görcsölsz. Akár lehet is, de egyáltalán nem biztos. Még mindig Bennünk van egy csomó hormon, ami hat, szóval fel a fejjel. A görcs jót is jelenthet.

Össze kell szednünk magunkat, vicces, hogy Leeda vigasztal bennünket..... Húzzunk bele :)
nyuszika85

Bari,
igen, már hétfőn is dolgoztam. Nem volt könnyű, de jobb, mint otthon rágni magamat....többször eltörött a mécses napközben, de szerintem ezzel más is így lenne.... :?

Nyuszi,
igen, én is ezt mondom, Nektek kéne engem vigasztalni és nem fordítva.... :wink:
leeda

Leeda, ;( Hajrá spontánkodás! Bízzunk benne,ha a lonómbik nem is sikerült, majd jön egy kis CSODABABA :lol:
Amúgy olyan viccesek vagyunk, de milyen jó,h vagyunk egymásnak :lol:

Nyuszika, megígértem Szimbának,h nem játszom tünetvadászt :lol: DE tegnap megint volt egy élesebb fájdalmam. Ma egyenlőre semmi, még a cicim sem fájt. :? Ill. tegnap migrénem is volt, de az lehet,h az idő miatt. :roll:
Te hogy vagy?

bari6

Kedves Három Grácia!

Kicsit sokat tetszik nyavalyogni, neeeeeeeeeeem? :lol: :lol: :lol: :lol:

Nyugalom!!! Annyian szorítunk Nektek, hogy nagy-nagy bumm-nak kell itt lennie hamarosan, én a jó fajtából sejtem a Bummmm-ot!!! :wink: :wink:
(egyébként ugyanezek a gondolatok szerintem mindannyiunk fejében végigjátszódtak már, de kénytelenek vagyunk ülni a fenekünkön és várni, mert sajnos nem vagyunk előrébb akkor sem, ha túl parázzuk a dolgot!)
Pussszantalak Titeket és tessék kicsit kikapcsolni!!!!!

Monilla! Hát igen, mire a 3. szuri kiürül, alapból már legalább az ET utáni 15-16. napon leszel.... szóval már majdnem 21. :wink:

Leeda! Ugyan nem fog megnyugtatni, de sajna a mécses nálam a mai napig eltörik néha, csak már próbáltam bekorlátozni, hogy csak otthon történjen, de az első néhány napban nekem sem ment és általában a mosdóban vagy az udvaron töltöttem néhány percet. De picit könnyebb lesz minden nappal, hiszen egyre közelebb kerülünk a következő lehetőséghez! És nem felejtjük el a házi-módszert sem, hiszen Dévai kiadta, hogy tessék próbálkozni intenzíven! Tehát még ő sem hiszi, hogy nem sikerülhet akár úgy is!

Szélkisasszony, még nálatok is előfordulhat, hogy pl. 2 hónap múlva úgy írsz majd nekünk, hogy indultunk volna, de.... kiderült, hogy terhes vagy.... Hát ezt kívánom! De egyébként kitartás a kezdésig! Nincs az már olyan messze! :wink:

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

hát rendesen elszégyelltem magam! Valóban nem Leeda-nak kellene minket vigasztalnia!
:oops:
Leeda: remélem, hogy kicsit javul a helyzet a párom fejében is, és nem görcsöl ezen annyit. :)
Bari: köszönöm, kedves vagy! A párom egy másik orvost emleget, aki egy rokonát műtötte, de én inkább Kopánál vagy Erdei drnőnél maradék. De majd eldönti. Amúgy szedi a vitaminokat, és egyéb tanácsaidat is megfogadta. :D
Kriszto: :D :D úgy legyen! Köszönöm Neked is!!!
szélkisasszony

Kriszto,
köszi! Én is bízom abban, hogy előbb-utóbb lenyugszom, igyekszem azon lenni. Most kimondottan jót tesz a munkahely - na nem a pletykafészkek társasága - hanem a "normális" kollégáimé.
Hajrá spontánkodás! :wink:

Szélkisasszony,
nem tudom, otthon mennyit beszéltek a lombikról, de ha sokat, akkor fogjátok vissza magatokat, ne legyen ez állandóan a téma, ez is stresszeli az embert. Próbáljatok meg valahogy kikapcsolódni, egy jó mozi, színház sokat segít. Mi pl. hétvégén megnéztünk egy feliratos francia filmet a moziban, vígjáték volt, a címe Szívrablók (http://www.port.hu/szivrablok_l_arnacoeurheartbreaker/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=110935&i_city_id=3372&i_county_id=-1), hát sokat nevettem rajta, az is elterelte a figyelmem.
Szóval csak pozitívan!!
leeda

Leeda: igen, igazad van. eléggé bekúszott minden beszélgetésünkbe a téma. Ráadásul a párom azon stresszel leginkább, hogy "miatta" kell nekem ennyi mindent átélnem. Pedig, soha egyetlen percig sem hibáztattam. Ma estére meg beterveztünk egy görbe estét. Egy pohár bor, gyertyák és semmi lombik téma. :D
És igen, hajrá spontánkodás!!!
Mindennek meg van az oka! Annak is, hogy most talán nem kezdhetünk. :?
A film tetszik, lehet hétvégén megnézzük. Köszi.
szélkisasszony

És tegnap volt egy nagyon édes jelenet D-nél.
Azt hiszem Kálmán (magas, őszülő göndör hajú) amikor az alagsorba vezető lépcső melletti ajtón belépett ezt mondta:
"Jó reggelt, gyerekek!" Nagyon kedves volt!!!!
:D :D :D :D
szélkisasszony

Igeeen, Kálmán minden reggel így lép be a gyerekekhez :lol: Annyira cuki :lol: :lol: :lol: de pl. rá is lehet mindig számítani,ha jókedvről van szó :lol:
Punkció előtt (közvetlen altatás előtt voltam) voltam mikor jött és mondta,h sikerült a második minta és van benne katona (egy század) :lol: :lol: :lol:

Tényleg, nem tudja valaki,h Maja helyett van új ápolónő?

bari6

Lányok!

Nekem könnybe lábadt a szemem, amiket írtatok. Lehet, hogy a hormonok teszik, de elérzékenyültem.

Akkor is amikor arról írtatok, hogy néha még eltörik az a bizonyos mécses....eszembe jutott, amikor mi is ugyanígy elcsüggedtünk, miközben kapaszkodni akartunk minden erőnkkel.
Kálmán dr. köszöntésétől teljesen meghatódtam! Annyira aranyos!

kisgaby

Kép
kisgaby

Jó reggelt mindenkinek!

Ki hogy van? Nekem éjszaka nagyon görcsölt a pocim olyan mensisen... és aludni sem tudtam már megint....amúgy minden OK :lol:

Pusza,
Bari

bari6

Sziasztok!

Bari, nekem a petefészkeim szurkáltak elég alaposan tegnap és persze már egy hete éjszaka 3-4 óránként felébredek pisilni. A petefészek szurkálás főként azért is ejtett gondolkodóba, mert holnap reggel kellene beadnom az utolsó Ovitr. szuri harmadát. Hááát most igen gondolkodóba estem, hogy meg merjem-e kockáztatni. Egyébként most meg egyáltalán nem szúr egyik petefészkem sem. No most kellene okosnak lennem. :roll:

Csuti, te hogyan tudtad eldönteni, hogy nem adod be az utolsó Ovitr. szurit magadnak?
monilla

Kriszto, nyavajgás ide-oda, mindannyian egyre vágyunk, gyermekre. És aki vár (és ezt Te is tudod), nagyon nem egyszerű................. Én kétségbe estem megint, nem érzek semmit. Azon kívül, hogy a gyomromat elcsaptam valamivel, ami fáj, a méhem semmi, ha nyújtózkodok, ha nem, nincs szúrás, nincs fájdalom, sehol, a mellem sem fáj. Pisi nem kell, és eddig még délután is aludtam, most meg alig bírok aludni, persze, mert ezen agyalok és azt hiszem feladtam. Lehet, hogy hülyének néztek, hogy így 6 nappal a beülti után, de úgy hiszem valaminek kéne lennie. De semmi..... Ma reggel bőgtem is egy jót és egyszerűen nem tudom mi lesz velem. Mert tesztelni nem akarok az Ovitrelle szuri miatt sem, na meg megfogadtam, hogy kibírom a 21 napot. De depibe zuhantam. Mindenki jeleket mondogat, de én erről nem tudok beszámolni.

Kálmán kapcsán nekem nem túl jó az emlékeim. Lehet, hogy alapból egy aranyos ember, de a beültikor olyan szinten kellemetlen helyzetbe hozott....

Bari, mikor lenne a mensid esedékessége? Bár Leedából kiindulva, semmit nem jelent ha nem jön meg, de mégis, ha mensis tüneteket érzel, ami ugye lehet jó is.
nyuszika85

Nyuszi Drága, van egy csodaszer,ha érdekel. Nekem egy kismami barátnőm ajánlotta a Sedafit nevezetű homeopátiás nyugtatót. Ha nagyon felpörgetem magam ill. ha nem tudok aludni akkor szoktam belőle bevenni ;)
Hidd el, nekem is volt olyan nap amikor nem éreztem semmi. Ne add fel! Bízz a babókákban a pocidban. Sokan nem éreznek semmit. Elmondom,h van olyan barátnőm aki dec-ben fog szülni és a mensi késésével egy időben a cicije fájt csak. Semmi más tünete nem volt....

Nekem elvileg 27-én kellett volna pirinek jönnie, de az elmúlt ciklusokban nagyon rendszertelen volt, ill. a mostani gyóyszerek vissza tudják tartani!

Én sokat beszélgetek a pocakkommal, próbáld meg te is. Tudod,ha nem lakik benne senki, akkor is legalább most hiszem,h kismami vagyok :wink:

Hiszem,h lesz további bababumm itt a fórumon!!!

bari6

Nyuszika, HIDD EL NEM KELL SEMMIT SEM ÉREZNI ÉS ATTÓL A BABÓK MÉG BOLDOGAN ÉLNEK BENNED!! Én magam is a tegnapi petefészek szurkálásokat egyértelműen az Ovitr. szurinak tudom be, azért is gondolkodtam el azon, hogy beadjam-e magamnak a harmadik adagot. Az éjszakai pisilés meg talán a Magne B6 és a sok ivás miatt lehet nálam, mivel egyébként is elég sokat iszom. A punkció után már 10-15 perccel nem volt semmi a másfél literes ásványvizes üvegemben, amiért még Maja is megdícsért. Tudom, hogy végtelenül hosszú ez a 21 nap mindannyiunknak, de holnap már túl leszel a harmadán. Én tegnap voltam a 7. napon és számomra olyan megnyugató volt, hogy az egyharmada már eltelt. :wink:
monilla

Szélkisasszony: Én a kíméletes kivizsgálás miatt kedvelem Kopát, de most azt javasolnám, hogy sürgősem keressétek fel Erdei Doktornőt az injekcióval kapcsolatban, mert szerintem nem a megfelelő irányba haladtok. :roll: A stressz valóban képes önmagában is kinyírni a hadsereget, ahogy pl. a szauna is, de itt szerintem(!!!) nem csak erről van szó. Tudtommal a tesztoszteron készítményeket főleg azoknak adják, akiknél "fél 6-ot mutat az óra." ( :oops: ) Ez már a hormontermelés végeredménye, ami alapvetően ugyanúgy indul, mint nálatok, tehát FSH és LH kell a katonák kiképzéséhez. Ha ezek kifejtik a hatásukat, lesz tesztoszteron bőven, viszont itt negatív visszacsatolás van, tehát ha a szervezet érzékeli a megnövekedett tesztoszteronszintet, az említett két hormonból visszavesz, ami kifejezetten hátráltatja a katonák érését. (Ezért lesznek a szuri után átmenetileg impotensek a hormonokkal kigyúrt testépítők és ezért lesz hosszú távon akkora a heréjük, mint két mazsola.)
Én 3 hónapja kapom a hormonokat és Menotropin hatóanyagút (FSH & LH), amit Ti is, konkrétan Merionalt. A spermiumszám növelésére alapvetően ez, illetve a hasonló készítmények alkalmasak, a tesztoszteron szerintem legfeljebb csak ezekkel kombinálva mehetne, de nálatok ugyebár nincs más szuri.
Persze azt is el tudom képzelni, hogy nagyon alacsony tesztoszteronszint esetében más a menetrend és esetleg érdemes ezzel a Nebido-val kezdeni, ráadásul azt sem gondolom, hogy Kopa nem érti a szakmáját, de én az eddigi infóim alapján mindenképpen kikérném egy másik andrológus tanácsát is! :!:
Arra emlékszel, hogy a párodnak mekkora volt az LH-és a prolaktin-szintje? :?:
szimba

Lányok, köszönöm, mint mindig, de bárcsak lenne valami, ami jelzi.Mindig beszélek a pocakomhoz, hogy jelezzék, hogy itt vannak, mert kezdem hülyének érezni magam a sok simogatástól. De nem jeleztek. És persze, a remény hal meg utoljára, de .... Ti nem vagytok hullámzóan depisek? Tegnap semmi bajom nem volt, majd megint estétől kitartva máig... Két naponta ez lesz, wow, akkor mehetek majd pszihológiára is... :)

Monilla, ha nem vagy biztos, hogy beadd-e, akkor kérdezd meg Dévait, vagy pedig várd meg a holnap reggelt. Ha addig ugyanúgy szúrkálsz, de nem vészesen, akkor add be szerintem nyugodtan, de ha csak egy kicsit is úgy érzed, hogy nem biztos, hogy ez építő lesz, akkor hagyd. A babóknak már el kellett foglalni a helyüket odabent, így nem hinném, hogy ez az egyharmad változtatna bármit is, hiszen ott vannak az egyéb progeszteron pótlók is.

Tudjátok, én azt nem értem, mitől múlt el pl a mellérzékenységem?! Tudom, hogy a progeszterontól volt, mert csak azóta fáj, amóta randizok az Utroval nap mint nap, de mára már szinte semmi. Mintha hozzászoktam volna, vagy nem tudom....
nyuszika85

Sziasztok

Monilla, én azért nem adtam be a 2. szurit, egyben az utolsót, mert D.doki azt mondta, ha feszül a hasam, akkor nem kell beadni. Nekem feszült, így nem adtam be. Neked kell eldönteni, nem tudom pontosan, hogy milyen szerepe van a szurinak, olvastam a tájékoztatóját, de azt részletesen nem írja le, csak hogy IVF után használható. Én úgy voltam vele, hogy inkább nem adom be, nehogy utána baj legyen, mert kb. 2 napig csak úgy tudtam felállni, ha fogtam a hasam, annyira feszült (amúgy is nagyon nagy). Tehát, én nem tudok semmit biztatót mondani sajnos, lehet, hogy igaza van Nyuszinak, hívd fel Dévai cuki-dokit. Ő majd a legprecízebb tanácsot fogja neked adni. :wink:

Bari

Én sem tudok aludni, ez még annyira nem volt jellemző, de már két éjszakát fájt a hasam menszi jellegűen. Hátha mindannyiunknak csak egy baja van: terhesség... :lol:

Csuti
Kép
csuti83

Csuti, jaj igazad legyen :lol:

Tegnap este csináltam képeket a cicánkról. Én az ágyban feküdtem ő meg szórakozott a teraszon, mire a gépet a kezembe vettem, ő egyből eltűnt. Szerencsére sikerült képet csinálnom róla, csak le kell kicsinyítenem ;) és fel is dobom őket!

Mindenkinek van valamilyen háziállata?

bari6

Nyuszi

Nem tudom, de ne aggódj már, én sem érzek szinte semmit, csak a menszi görcs van, de szerintem az tényleg az :cry: vasárnap kell megjönnie, ha meg nem, akkor juhééééé :lol:
Ja, és tegnap hányingerem volt este nagyon, rájöttem, hogy zsíros kenyeret ettem vacsorára... :? :roll: :D

Szimba

Szia, jól vagytok???? Szimba drága, nem írnál nekem egy pivit? Csak annyit, hogy milyen áron dolgozik ez a Kopa doki? Nagyon érdekelne, a férjem miatt, természetesen... :wink:

Csuti
Kép
csuti83

Igen, nekem van két kutyám, nagyon szeretem őket, várjuk ám azt a képet...

Csuti
Kép
csuti83

halak 4+2, de az egyik már hetek óta a hátán fekszik, csak a kajára mozdul :lol:
és anyuéknál egy drótszőrű foxi, aki szokott jönni felvidítani engem.
momelcsi

Kép

és a másik kép róla :)

Kép

8 éves és egyre lököttebb! :lol:

bari6

Nyuszika! Annyira mások vagyunk mindannyian, felesleges hasonlítgatni a tüneteket! Hidd el, nincs olyan tünet, ami egyértelművé tenné a dolgokat! Egyik tünet és a tünetmentesség se jelent se jót, se rosszat 100%-osan! Türelem!!! +++++++

Monilla! Olyan jót nevettem, azon, hogy a kisfiad ki akarja szedni a derékszöget az ajtóból... :lol: Olyan aranyos lehetett! :)
Nem úgy van, hogy az Ovitrelle-t a túlstimu-veszély miatt nem lehet beadni, ha valakinek a sok szabad hasi folyadék miatt nagyon feszül a hasa? A petefészek-szurkálás úgy tudom, nagyon jót jelenthet! Mert ott sorakoznak a progeszteron termelő sárgatestek! :D De mielőtt valaki megijedne, hogy nem érez ilyet, gyorsan leírom, hogy ezt én más kismamiktól hallottam, nekem pl. ilyen tünetem egyáltalán nem volt!

Csuti! Neked is mennek a drukkok! :D

Bari! Puszillak!

Sajó & Jucus! És Micionám, drága! Nem úgy volt, hogy szeptember végén indultok? Ugye, fogtok írni? Így is, alapból is nagyon drukkolunk Nektek, de jó lenne tudni, hogy mikorra küldjük a giga-mega drukkjainkat! :D
loreena

Jaj, ezt a laptetőt gyorsan továbbítom
:arrow: Barinak,
:arrow: Csutinak,
:arrow: Monillának,
:arrow: Nyuszikának!
loreena

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: