Szélkisasszony: Én a kíméletes kivizsgálás miatt kedvelem Kopát, de most azt javasolnám, hogy sürgősem keressétek fel Erdei Doktornőt az injekcióval kapcsolatban, mert szerintem nem a megfelelő irányba haladtok.

A stressz valóban képes önmagában is kinyírni a hadsereget, ahogy pl. a szauna is, de itt szerintem(!!!) nem csak erről van szó. Tudtommal a tesztoszteron készítményeket főleg azoknak adják, akiknél "fél 6-ot mutat az óra." (

) Ez már a hormontermelés végeredménye, ami alapvetően ugyanúgy indul, mint nálatok, tehát FSH és LH kell a katonák kiképzéséhez. Ha ezek kifejtik a hatásukat, lesz tesztoszteron bőven, viszont itt negatív visszacsatolás van, tehát ha a szervezet érzékeli a megnövekedett tesztoszteronszintet, az említett két hormonból visszavesz, ami kifejezetten hátráltatja a katonák érését. (Ezért lesznek a szuri után átmenetileg impotensek a hormonokkal kigyúrt testépítők és ezért lesz hosszú távon akkora a heréjük, mint két mazsola.)
Én 3 hónapja kapom a hormonokat és Menotropin hatóanyagút (FSH & LH), amit Ti is, konkrétan Merionalt. A spermiumszám növelésére alapvetően ez, illetve a hasonló készítmények alkalmasak, a tesztoszteron szerintem legfeljebb csak ezekkel kombinálva mehetne, de nálatok ugyebár nincs más szuri.
Persze azt is el tudom képzelni, hogy nagyon alacsony tesztoszteronszint esetében más a menetrend és esetleg érdemes ezzel a Nebido-val kezdeni, ráadásul azt sem gondolom, hogy Kopa nem érti a szakmáját, de én az eddigi infóim alapján mindenképpen kikérném egy másik andrológus tanácsát is!
Arra emlékszel, hogy a párodnak mekkora volt az LH-és a prolaktin-szintje?