Nyuszi
Köszi a bíztatást. A lényeg, hogy nekem szerintem nem úgy fáj a hasam ahogy te gondolod, hanem úgy, mint amikor a beállításon voltam. Míg ülök, vagy fekszek semmi bajom nincs, mihelyt felállok, meg kell fogni a hasam (ami egyébként nagyon megnőtt, amúgy sem volt kicsi

), mert úgy érzem, hogy leszakad... és, nem is a hasam fáj, hanem a baloldali petefészkem. Úgy félek, hogy ez valami más. Nekem a köldökömnél nem fáj. Amúgy én is rosszul vok a hústtól, tegnap is sütöttem, de nem bírtam belőle enni, a férjem pedig gyűrte befele, csak néztem, hogy de jó volna, ha én is így bele tudnék harapni. Nekem is nagyon, sőt szétpukkan a mellem, nem lehet hozzá nyúlni, akkor ez a progitól van. Én Szabolcs megyében lakom, úgyhogy senkivel nem tudok találkozni, akik a programban vannak

, de itt vannak barátnőim, holnap meg is látogat az egyik, és a kolleganőim is voltak már meglátogatni kétszer is. Sőt, itt a topikon is jó, ha beszélek egy-egy csajszival, akik hasonló cipőben vannak mint én.
Nagyon gratulálok a két babóhoz, hátha mi is nagy pocival összefutunk egyszer D. dokinál.
Bari
Az a baj, hogy a zuram nincs ma sem itthon, mert elment nagymamámnál disznót vágni (saját részre is), így nekünk is lesz hús, és segít is mamáméknak. Tehát 2 disznó után biztos nem végeznek ma sem hamar, mert úgye tegnap is fél 6 volt mire hazajött, de akkor pakolt a mai napra, és evett, és fáradt volt, nem volt kedvünk felsétálni.

Pedig mi minden buliban benne vagyunk, de most van "valami a levegőben".
Én nem mérem a hőm, az jelent valamit, ha mondjuk magasabb, vagy te miért méred mindig? Akkor te sem vagy 100-as hangulatban. Mikor csinálsz tesztet?
Kretty
Ahogy Bari is írta, D. doki rendes, jó szakember, érti a dolgát, felvilágosít minden lehetséges dologról, igaz, a természete nem mindig lenyűgöző, de szerintem nincs is olyan nőgyógyász, aki aranyos lenne, vagyis én nem ismerek, mert aki aranyos, az pénzéhes

Neki nagyon-nagyon sok a betege, és sokszor már ő is túl van terhelve, és mivel én is emberekkel foglalkozom, bár más területen szerintem én sem lennék egyszer-egyszer aranyos....
Leeda
Nálunk még nem fúj a szél, de ma megpróbálok sétálni, ha a férjem időben hazajön. Rámférne.....
Amúgy képzeljétek, ma még nem fájt a hasam....