A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Bari,
örülök, hogy tetszettek a vizslák. Mi is olvadoztunk... :D
Én másfél hétig nem ültem kocsiba, nem volt miért. Ha nem tereprallyra készülsz, akkor talán lehet előbb is, bár a magyar utak tényleg gázosak...inkább sétálj! :lol:

Anim,
a laptető csak jót jelezhet!! :D Drukkolok nagyon!!! :lol:
Nekem azt mondta anno Dévisz, hogy a multiciszta az jót jelent, mert hogy sok a tüsző!
leeda

Sziasztok Lányok!
Anim,

Igen elkezdhettem a programot,holott még egy pár vérvétel hiányzott,de Apánk eltekintett tőle és tegnap pótoltam minden hiányosságot.A méhszondázás kellemetlen volt,rosszul is lettem egy kicsit.Nem nagyon tudtam ezért odafigyelni arra amiket Dévisz mondott.Amikor Uhu-ra megyek aznap reggel vérvétel is szokott lenni?Tehát akkor üres gyomorral induljak el,vagy reggelizni kell?

Sajnos nálunk is csak 15%az esély,rengeteg nagyméretű miómám van sajnos.Azt mondta,ha nem sikerül a beültetés akkor utána miómákat műtünk.Jól elkeseredtünk mi is,volt sírás az autóban hazafelé!

Örülök,hogy megint sokan kezdhetünk,mindenkinek szorítok!!!

tulipán
tulipán31

Tulipán,
gratulálok a kezdéshez! Nem minden UH napon van vérvétel, nekem a kezelés elkezdése után összesen 2x kellett mennem a Podmaninczky-ra ösztradiol szint nézetni. Akkor lehet enni, viszont a vérvétel előtt meg kell hogy igyál legalább 1 l vizet, hogy ne legyen fals az eredmény. Nekem legalábbis ezt mondta. A többiek lehet, hogy másképp tudják.
Kitartás, minden rendben lesz, szorítok! :wink:
leeda

Sziasztok!

Leeda! Kitartás, szorítunk!

Drága Bari, Csuti és Monilla! Legyetek ti is követendő példa nekünk, légyszi! :D Szóval mennek a drukkok!!!

Melcsi és Lor!!
Küldök egy pocisimit, hogy a gyerkőckék szépen növögessenek!Puszi

Anim, Tulipán!Szupi, megint van valaki, aki épp programban!Drukk

Micike? Lassan kezdesz, vagy esetleg már kezdtél is?

Többiek, mielőbbi kezdést és addig is türelmes várakozást! (na ezt pont én mondom.... :shock: :oops: )

Szép napot nektek!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Kriszto,
köszi :)
Drukk neked is majd a kezdéshez!!Pihenj sokat, turbózd fel a szervezeted!
Szép napot mindenkinek! :D
leeda

Leeda

Nagyon jók a képek :!: Képzeld, az én vizslám ugyanilyen pózokat produkál (biztos benne van a vérükben). :lol:

Mné

Nekem amikor csinálták a HYCOSY vizsgálatot, akkor a doki azt mondta, hogy a menszesz 3. napja és a 14. nap között javasolt. (nem Dévai csinálta)

Kriszto

Bár úgy lenne, bevallom őszintén, én semmit nem érzek :cry: :!:
Már a kedvem is rossz, nincs hányingerem, nem fáj semmim, csak a hasam olykor-olykor.

Melcsi

Ha esetleg lesz időd, beugorhatnál, és írhatnál egy pár sort, hogy te mit éreztél mondjuk 4-5 nap után :wink:

Anim, és Tulipán

Hajrá, hajrá :D :P :D :P :D :P :D :P és Anim, nekünk is csak 17%-os esélyünk voltt...

Csuti
Kép
csuti83

Csuti, ahogy olvastalak egyből a tegnap délelőttöm jutott eszembe :(
Talán tegnap rájöttem,h hiába keressük a jeleket, egy csomó becsaphat minket a progi miatt :( így tényleg egy dolgot tudunk csak tenni. Megpróbálunk nyugodtak maradni az elkövetkezendő hetekre. Ha az égiek is úgy akarják egy hete bent van Bogyó a pocimban :lol: Hétfőn meg Ti lesztek egy hetesek, egész gyorsan megy az idő? Nem? :lol: :lol: :lol:
Te jövő héten már dolgozol?

Köszönöm az autóval kapcsolatos hozzászólásokat ;) Csak vásárolni mentünk volna, de végül megoldottuk ;)

Tulipán, Anim örülök,h kezdhettek!Mikor kezditek a szurikat? Miket kaptatok? Milyen mennyiségben?
Hajrá tüszőcskék!!!

Lor, Melcsi, nektek is volt ilyen százalékos papírotok már? Kíváncsi lennék,h Ti mennyit kaptatok?
Mi 15-20 %-ot, de ahogy látom szinte ez a jellemző, úgyhogy szerintem nem kell elkeserednünk! Azt tudnunk kell,h nem 100 %-ról indul a sikeresség, tehát nem rossz amiket kaptunk :!: :!: :!:

bari6

Csuti,
nem is tudtam, hogy vizslád van :D tündéri kutyák, és ahogy elnéztem a képeket, tényleg hajlamosak az összecsavarodott - pózban való alvásra...jókat nevettem rajtuk! :D
Ne vadászd a tüneteket, Barinak igaza van, ennyi progeszterontól minden kijön az emberen: szurkálás, nyomás, hőemelkedés, fejfájás, stb. Még annyira az elején vagy! :lol:
leeda

Nyuszikaaaaa! Gyere majd!!!! Addig mennek a drukkok!

bari6

Sziasztok!
Csuti: igen, mi is lombikra, ICSI-re megyünk! És hát reménykedem, hogy október közepén tudunk kezdeni.
Mindenkinek adott ilyen százalékos esélyt?
Anim: jó, hogy kezdhettek. És ne add fel! Minden rendben lesz! A laptetőhöz meg gratula!! :D
Tulipán: azért, ahogy Anim is írta nem esélytelen a dolog! Biztos, hogy én is elkeserednék, ha ezt mondaná (és még ki tudja nekünk is mit fog mondani???) D. doki, de ebben is a lehetőséget kell látnotok. Meg van az esélye, hogy sikerüljön! És sikerülnie kell!!!
Mindenkinek mennek folyamatosan a drukkok!!!! :D

Én most azon agyalok, hogy piri jövő keddig szépen menjen a fenébe :evil: , mert kedden mennem kell Déviszhez kenet miatt.

További szép napot mindenkinek!!!
szélkisasszony

Sziasztok!

Én nem kaptam %-os papírt, de talán azért, mert nekem még soha semmiféle eljárás nem volt, ez volt az első. Azért azt tudni lehet, hogy kb. 30% alapból az esély. Tehát ennek a fele a tiéd 15%.
Én két babót kaptam vissza, és annak az esélye, hogy mind a kettő megtapad 5% volt, ennek utánanéztem. Úgyhogy ha én benne tudok lenni az 5%-ban, nektek is össze fog jönni Tulipán, a 15% nem rossz, no para előre!!
Én elég hipohonder vagyok, úgyhogy beképzeltem minden tüntetet, amit ugye produkálok is egyből. Néha szúrogatott a hasam, de amúgy nem sok minden volt. Én 3 hétig nem autóztam (akkor legközelebb, mikor Dévaihoz mentünk vissza), és azóta is meggondolom. Nekünk mindig elmondja, hogy minimálisat csak. Max. 40 percet stb.stb.

Kriszto, köszi a pocisimit. szeretik nagyon, akkor mindenféle fájás abba marad, biztos figyelnek. Vettem magzatszívhang hallgatót, de eddig csak egyik babót találtam meg :lol: hiába, még csak 4-5 cm-esek, az én hasfelületem meg óriási :wink:
momelcsi

Momelcsi,
de jó lehet az a hallgató! :D :D Tényleg lehet hallani vele? A másik biztos jól elbújt.... :wink:
leeda

Sziasztok!

Úgy látom mindenki kihasználta még a mai szép időt :lol: !

Nyuszi, ugye jól vagy :?: :?: :?:

Monilla, Csuti hogy vagytok?

Melcsi, ez a pocakhallgató nagyon jó lehet! Gondolom egész nap le sem veszed a füledről :lol: :lol: :lol:

Szélkisasszony, van egy új papír Dévisznél amit Ő tölt ki. Különböző betegségek vannak felsorolva amit ugyebár Dévisz többnyire kér. Ezek alapján számolja ki,h kb. mennyi az esélyünk. Melcsi megerősítettél a 30%-ban, mert én is erre emlékeztem. Tehát egész jó %-kat kapunk ;)
Pl. a mi esetünkben ami leviszi az az Apabaj és az én méhsövény műtétem...

Jó éjt mindenkinek!

Bari

bari6

Nyuszika! Mi van Veletek? Sokat gondoltam ma Rátok, és már nagyon-nagyon izgulok! Puszi! ++++++++

Monilla! Én is Femibion800-at, MagneB6-ot és Omega3-at szedtem, úgyhogy ez tuti nyerő hármas! :wink: (Mondjuk a MagneB6-ot már nem szedem, mert már nem görcsöl a hasam, és azt mondták, jobb ha nem szoktatom hozzá a szervezetem.) A cink, amit Bari írt, ha jól tudom, a sejtosztódáshoz szükséges. (Én tökmagot eszegettem időnként, abban is nagyon sok cink van!)

Bari! Csuti! Ne izguljatok, nem kell semmi extrát érezni! Én végig azon paráztam, hogy ha megmaradt volna egy babóca, akkor valahogy, valamilyen módon biztos érezném a jelenlétét. De ez hülyeség! Nem kell semmit érezni! Ott van és szépen észrevétlenül beágyazódik és napról napra egyre jobban fejlődik! :D Engem így utólag már bánt is egy kicsit, hogy nem bíztam benne 100%-osan! :oops: Úgyhogy Ti bízzatok nagyon a babócáitokban! Most erre van a legnagyobb szükségük! :D

Anim! Tulipán! Drukk az induláshoz! :D

Leedám! Mikor fogsz ismét tesztelni? Addigra küldöm a giga-mega-drukkjaimat! ++++++++
loreena

Sziasztok.

Leena,
Köszi az infót,nagyon drukkolok az hétfői igazi teszthez!!!!Sikerülni fog!kell!!! :D

Loreena,Bari,Momelcsi,Anim,szélkisasszony,

Tudom,hogy nem kell elkeseredni a 15%-on de Apánk mindíg elbizanytalanít ezekkel a nyilatkozataival amit folyton alá kell irogatni,és olyan hűvösen őszintén tud beszélni,hogy a frászt hozza az emberre.Amellet persze mindíg megnevetett,ami olyan jó,hogy ilyen.Én még hála istennek csak jókedvében találtam őt.

Én ma kezdem Gonallal és Merionallal,Clostilbegyt tablettával.A Femibiont pedig már két napja.A többit majd hétfőn meglátjuk,akkor kell menni uh-ra.

Mindenkinek drukkolok!!!
Leeda,
Legyen egy nagyon boldog hétfői teszted!!!

tulipán
tulipán31

Minden kismamának kívánom, hogy azon a napon, amikorra Dévisz kijelölte a tesztelést, ilyen szép pozitív eredmény látszódjon.
Szép napot kívánok mindenkinek! Kép
mné

Bari, köszönöm egészen jól vagyok. A hasfeszülés tegnap estétől már elmúlt. Semmi különöset nem érzek. Nagyon bízom a babókban, hogy megtalálják a helyüket és velünk maradnak. Nálunk most itthon van a kisfiam is, hogy semmi új baktériumot ne hozzon haza az óvodából. Apának már így is torokgyulladása van sajnos. Egyébként jó ez így. Tegnap például sokat segített nekem. A teregetésnél ő szedte ki a gépből, majd adogatta nekem a ruhákat. A söprögetés is közös családi mulatság lett. Én felsöprök, ő meg tartja a lapátot és kiönti a szemetet. Szóval jól elvagyunk. Azt is gyorsan elfogadta, hogy most nem biciklizünk és a közeli játszótereket látogatjuk csak.

Loorena, egészen megnyugodtam, mert én sem érzek semmi különöset. Ti hogy vagytok? Tudsz még dolgozni, vagy már táppénzen vagy inkább?

Mné, köszönöm a jókívánságodat, és is ugyanezt kívánom Neked!

Nyuszika, én is nagyon izgulok értetek és továbbra is szorítok++++++

Lányok én mindenkinek ajánlom az autogén tréning és a relaxáció valamely formáját. A neten a google-ba való beütés után többfélét is lehet találni. Én tegnap kipróbáltam egyet és tényleg ellazítja az izmokat, meg nem utolsósorban abban is segít, hogy a gondolataim ne ekörül járjanak állandóan.
monilla

Sziasztok!

Köszönöm az érdeklődést. Képzeljétek, péntek reggel Apánk azt mondta, van két gyönyörűséges embriónk, így tegnap Ők költöztek végleges helyükre. Az ET rendben ment. A két baba úgy alakult ki, hogy az egyikünk a szerdán megtermékenyült egy baba, a másikuk meg a csütörtökön megérett-megszúrt pete. Így volt most egy 2 és egy 4 sejtes babónk. Azért csak volt, mert már több sejtesk, hiszen biztosan jól érzik magukat odabent. :) Tegnap, ma és holap 80%-ban fekszek, aztán visszaállok, bár Apánk mondta, hogy sétálni lehet, feküdni nem kell, baromság szerinte és nyugodtan csinálhatok reggelit a férjemnek, egy kis ebédet, majd palacsintát estére :)

Olyan nagy csoda ez, mert a csötörtöki kétes hírek után csak lett két baba és tudjátok, amióta mi erre készülünk, a szívem azt súgja, elsőre sikerül és ketten lesznek. És tessék, ketten vannak....... :lol:

Én most Femibiont, utro-t, duph....-t, magne B6-ot használok, eszek. Méhpempőt is akartam, de sehol nem kaptunk, sem kapszulában, sem sehogy, Isteni jel, hogy akkor ne is vegyek.
A magne B 6, Lor, mire jó? Neked mondták? C vitamint nem eszek, mert a Femibion ezt tartalmazza alapból.

Leeda, ezek szerint még nem jött meg, ez remek hír!!!

Szép napot Mindenkinek!
nyuszika85

Nyuszika, NAGYON ÖRÜLÖK NEKTEK :D :D :D Pihenj sokat és vigyázz Magatokra!
monilla

Nyuszika, gratula a két kis bogyóhoz. Mikor nekünk is később szúrtak meg egy petét, többen mondták, hogy nagyobb eséllyel maradnak meg, ha különböző korúak. Úgyhogy hajrá, erősíts rá te is!!!!
B6 a méhösszehúzódásokat próbálja meggátolni, hogy nehogy lecsússzon a már megtapadt babó.
momelcsi

Sziasztok!

Nyuszikaaaa, de jó,h jöttél! Látod.....ez első dolog amire koncentráltál bejött, most a következőre kell koncentrálni,h a babókák megtapadjanak :lol: :lol: :lol:

Küldöm hozzá a babaragacsokat!!!!

Kép Kép

Mné, köszönjük és tényleg jó lenne ilyen gyönyörűséget látni :lol:

Monilla, örülök,h tudsz pihizni, a férjednek jobbulást :wink:

Drukk mindenkinek!

Bari

bari6

Lor,
köszi a drukkokat. A szerdai után ma reggel akartam tesztet csinálni, tartogattam magam reggelig - erre a teszt nem működött :?
Most már nem foglalkozom vele, megcsinálom hétfő reggel, és lesz ami lesz. Köszi a drukkokat! További szép növögetést!

Tulipán, Mné, Nyuszika, Bari,
Nektek is köszönöm a drukkokat!

Nyuszika,
gratulálok, remélem minden ilyen szépen és simán fog menni a továbbiakban is, szorítok!+++++ :D

Monilla, Bari,
Nektek is nagyon drukkolok, növeljétek Ti is az eredményességi statisztikát!!! :lol:

Szép napot Nektek! :lol:
leeda

Leeda, ha lehet, akkor csak utánad növelnénk a statisztikát :lol: :lol: :lol:

Mit szólnátok egy ilyenhez??? :lol:

Kép

bari6

Bari,
Csodálatos egy kép,nagyon is elfogadnám!!!!! :P

tulipán
tulipán31

Bari,
úgy legyen! :wink:

Tündéri ez a kép, én is elfogadnám :D
leeda

Sziasztok

Én még mindig magam alatt vagyok, főztem unalmamban 3 féle húst kétféle körettel. Legalább egy kicsit lekötött. Amúgy kezdek besokallni, higyjétek el! :cry:
Fáj a derekam, a hasam még mindig, azt mondják, hogy ha terhes lennék, akkor nem kellene fájnia. Úgyhogy szerintem nem vok terhes. :cry:
Bari, nagyon szép a kép, amit felraktál, remélem hamarosan lesz nektek is ilyen szépséges kigyermeketek. (remélem nekünk is, na meg Krisztonak, Leedának, Nyuszinak, Tulipánnak, Mnének, Monillának, Szélkisasszonynak, Animnak, és a többieknek) :lol:
Ha pedig mindannyiunknak lesz, akkor azok a megemlített "aranyos barátok" :o fognak nézni!!!!

Nyuszi, akkor két kis embrikét kaptál vissza?

Leeda, miért vársz hétfőig a teszteléssel???????
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csuti83 2010.09.26 19:33-kor.

Csuti
Kép
csuti83

Sziasztok,
Októberben kezdés!! :roll: Egy picit félek, de teljesen megbízok D-ben :D
Mindenkinek szép estét!!!!
Vendég

Csuti, fel a fejjel, ne izgulj. Ahogy hallom, mindenkinek fáj a hasa, nekem is. Mondjuk nem tudom ki mit ért alatta, de nekem a köldököm körüli has rész, ha megnyomom. Mondjuk amitől már most tök rosszul vagyok, hogy eszek, húst, de fekszek a nap 80%-ban, így az emésztésem......................... :? A méhem, alhasam nem fáj, ott semmit nem érzek, gondolom a hasűri folyadék miatt szúr a hasam... És Neked is!!! Mi másért. A beágyazódás elindult Nálad, vagy meg is történt, ne várj hatalmas változást. Én nem is vagyok hajlandó figyelni magam, mert a progitól a cici bimbóm már most marha érzékeny. Így nem lehet tudni, mi mitől van. És Te sem tudod, ne izgulj, tényleg. Még csak az első hetet taposod, nem a 3-ban vagy, hogy félj...
Te merre laksz egyébként?

Én kitaláltam, hogy unaloműzés gyanánt: olvasok, CD-t írok, a közös fényképeket kiírtam CD-re, ezekre szép borítót csinálok, gyöngyöt fűzök, főzök, sütök. Hátha valamihez más is kedvet kap. :P

Csuti menj sétálj egyet délelőtt és délután, vagy találkozz valakivel, aki közel lakik hozzád, sétáljatok együtt. Gondolok itt más stimus és várakozó lányra :)

Igen, két babát kaptam vissza, különböző korúak, ahogyan Momelcsi is mondta, ez még lehet jó is. Pont egy hatalmas pocakos lány volt a váróban pénteken, ikreket vár, különböző korúak. Mondta, hogy az elején az egyik mindig 1 cm-el kisebb volt :)

Csutiiii, sok esélyed van a babóra, ketten is vannak benned, dupla esély a maradásra!!!!! NE ADD FEL!!!!!!!!!!!!!
nyuszika85

Kretty, ne izgulj, én nagyon élveztem az egészet, hiszen tudtam, hogy ilyen közel még soha nem álltam az anyasághoz. Gondolj erre Te is. Mindig azt mondtam, ha visszajönnek a babók, két hétre legalább kismami lehetek, remélem viszont hogy úgy 9 hónapig :) Szurira fel :)
nyuszika85

Csutim, ne izgulj! Én a helyedben felöltöznék megfognám a zuramat és elsétálnék a rendezvény felé. Gondolom még buli van, attól még,h nem ropod a táncot ott lehetsz :lol: Mi több a babókát is meg kell ismertetni Anya és Apa szokásaival :wink:
Ami a tüneteket illeti, nekem az volt eddig a bajom,h nem fájt semmim, de úgy döntöttem,h nem érdekel, erre ma egy akkorát szúrt a jjobb petefészkembe,h csillagokat láttam,most ez nem tudtam hova tenni. Ja és most felment a hőm 37 fölé :roll: most megint nem tudom,h ezek jók vagy nem, de próbálok vele nem foglalkozni, mert tudom,h a pozitívság (jaj de szépen mondtam :shock: ) nagyon sokat jelent :!: :!: :!:

Kretty, ne félj! Dévisz apu csudajófej pasi :lol: a lényeg,h be kell tartani amit mond és akkor baj nem lehet :lol: Itt mindannyian féltünk, izgultunk, de remélhetőleg hamarosan azt mondhatjuk,h MEGÉRTE :lol:

Emerenc? Mici? régen voltatok erre!!! Gyertek meséljetek!

bari6

Csuti,
mindenkinek fáj és szúr a hasa, nekem néha még most is, szóval ne izgulj, ez mindenkinél így van. Szerintem is menjetek el sétálni, jót tesz, kiszellőzteti a fejed - főleg hogy most a szél is fúj... :wink:

Kretty,
drukkolok!++++

Bari,
nekem minden nap felmegy a hőm, naponta többször változik 37.2 és 37.5-7 között. Ez a progeszteron hatása is lehet. Nyugi.

Nyuszika,
jó programokat találtál magadnak!

:wink:
leeda

Leeda, drukkolok holnapra! :-) A hőd is ígéretes!!

Lányok, meg tudjátok mondani, hogy melyik nap mehetnek a párok vizsgálatra? Tavaly hétfőn volt a párom, de úgy emlékszem, hogy még a másik nap a csütörtök. Jól tudom? Nagyon köszi!

Várakozóknak és indulóknak sok-sok türelmet és kitartást kívánok!
szivi77

Szivi, hétfő és kedd az apa nap. Délután 3-5-ig lehet menni.
nyuszika85

Bari, én még nem voltam soha terhes, azt sem tudom, mik a tünetek, de nem úgy van, hogy középen, azaz a méhednél kell érezni a szúrást?!

Ja, egy kérdés, én vagyok a béna, vagy tényleg ilyen nyavajás ez a Utro? Azaz ugye vissza is jön, pedig mindig fekszek, min. fél-1 órát utána, na meg ma - már elnézést - , de egy nagy góc/csomó jött vissza... Attól még felszívódik? Annyira betojtam, hogy kijött egy csomó, hogy most használtam egy golyót, hogy meglegyen a részbeni adagolás....... :shock:

Csuti, jobban vagy már?
nyuszika85

Nyuszika, semmi gond az utróddal. 15 perc alatt felszívódik belőle a progi, a maradék, ami kijön normális, az már csak a csoki alapú kötőanyag. Nekem Maja azt mondta, hogy negyed órát érdemes vele vízszintesben lenni, én fél órát min. szoktam.

A szúrást pedig ne keresd. Bárhol lehet, nem csak a méhednél. A petefészkeid is szúrhatnak a sárgatestek miatt. Elvileg 12. hétig ők táplálják a babát, utána csak a méhlepény.
momelcsi

Hmmmm... Sok újat mondtál Melcsi, köszönöm.Én nem is keresek szúrást, mivel még csak ET +2 napon vagyok. Bár tegnap este óta szúr a bal petefészkem. Mindig a másik oldalamra fekszem, hátha a babák visszacsúsznak a helyükre :) :) :)

Holnap reggel szúrom az Ovitrelle szuri egy harmadát, hiszen lassan fészkelik magukat a babák :)

Én minden nap beszélek hozzájuk, lehet, hogy hülyeség, de szurkolok nekik. Sőt még egy lágy kis zenei CD-t is csináltam, ami ellazít mind testileg, mind lelkileg. Monilla is hasonlóképpen relaxál, ugye?

Én már csak ma fekszem többnyire, holnaptól ücsörgés, séták, lazulás. :lol:
nyuszika85

Nyuszika: köszi a gyors választ! Csak hogy egyről beszélünk-e: ez az az időpont, amikor mintát adhatnak, ugye? És előtte 5 napig nem lehet sex, ugye?
szivi77

Sziasztok!

Jó olvasni,h azért ebben a csúnyácska időben is a hangulat azért jó :lol:

Szivi, igen elvileg 4-5 nap megtartóztatást mondanak. Nálatok már csak az Apavizsgálat hiányzik?

Nyuszim, te kaptál szurit még? Mitől függ,h kap valaki vagy sem?

Csuti???

Szép vasárnapot!

Bari

bari6

Szia Bari - Köszi a választ. Nem, nálunk még minden hiányzik, újrakezdők vagyunk (1 éve voltunk nála). De ugye ez a vizsgálat sem maradhat ki, és gondoltam, hogy elküldöm a párom. De úgy tűnik, hogy valalmit eltaktikáztam, mert nekem a csütörtök maradt meg a fejemben (és holnap fog megjönni, így olyankor könnyebb megtartóztatni :-))
szivi77

Nyuszika, én a kismama honlapon találtam egy pszichiáter dr. Csertus István (a nevében nem vagyok teljesen biztos) vezette relaxációt, aminek a délutáni alvás előtt, vagy után állok neki. Ez nem zenés ugyan, de mellette főzés közben én is hallgatok mindenféle zenét amit szeretek. Az utro vivőanyaga nekem is visszajön. Én mindig azon aggódom, hogy biztosan elég magasra tettem-e fel. :roll:

Bari, én is kaptam szurit, de már csak 1/3 ampullával és nem mindennap. Apánk rámparancsolt, ha szúr a hasam akkor azonnal álljak le vele. Nem tudom mitől függ, hogy kinek írja fel, de gondolom a hormoneredményeink határozták meg. Én pédául egyáltalán nem voltam hiperstiumus, sőt inkább nehezen reagáltam a szurikra.

Csuti, fel a fejjel!!! Nagyokat sétálj és hallgass jó zenéket, meg esetleg olvass valami jó romantikus regényt ami kikapcsol. Az én derekam is fáj időnként, de eszembe sem jutott, hogy attól nem lennék várandós. Ez úgyis majd három hét múlva derül ki, addig meg igenis kismamák vagyunk.
monilla

Az ET utáni szuri elvileg segíti a baba beágyazódását. Azok nem kapják, tudomásom szerint, akik hiperstimu veszélyben vannak, köztük én is.
momelcsi

Nyuszi

Köszi a bíztatást. A lényeg, hogy nekem szerintem nem úgy fáj a hasam ahogy te gondolod, hanem úgy, mint amikor a beállításon voltam. Míg ülök, vagy fekszek semmi bajom nincs, mihelyt felállok, meg kell fogni a hasam (ami egyébként nagyon megnőtt, amúgy sem volt kicsi :? ), mert úgy érzem, hogy leszakad... és, nem is a hasam fáj, hanem a baloldali petefészkem. Úgy félek, hogy ez valami más. Nekem a köldökömnél nem fáj. Amúgy én is rosszul vok a hústtól, tegnap is sütöttem, de nem bírtam belőle enni, a férjem pedig gyűrte befele, csak néztem, hogy de jó volna, ha én is így bele tudnék harapni. Nekem is nagyon, sőt szétpukkan a mellem, nem lehet hozzá nyúlni, akkor ez a progitól van. Én Szabolcs megyében lakom, úgyhogy senkivel nem tudok találkozni, akik a programban vannak :( , de itt vannak barátnőim, holnap meg is látogat az egyik, és a kolleganőim is voltak már meglátogatni kétszer is. Sőt, itt a topikon is jó, ha beszélek egy-egy csajszival, akik hasonló cipőben vannak mint én.
Nagyon gratulálok a két babóhoz, hátha mi is nagy pocival összefutunk egyszer D. dokinál. :lol:

Bari

Az a baj, hogy a zuram nincs ma sem itthon, mert elment nagymamámnál disznót vágni (saját részre is), így nekünk is lesz hús, és segít is mamáméknak. Tehát 2 disznó után biztos nem végeznek ma sem hamar, mert úgye tegnap is fél 6 volt mire hazajött, de akkor pakolt a mai napra, és evett, és fáradt volt, nem volt kedvünk felsétálni. :cry: Pedig mi minden buliban benne vagyunk, de most van "valami a levegőben".
Én nem mérem a hőm, az jelent valamit, ha mondjuk magasabb, vagy te miért méred mindig? Akkor te sem vagy 100-as hangulatban. Mikor csinálsz tesztet?

Kretty

Ahogy Bari is írta, D. doki rendes, jó szakember, érti a dolgát, felvilágosít minden lehetséges dologról, igaz, a természete nem mindig lenyűgöző, de szerintem nincs is olyan nőgyógyász, aki aranyos lenne, vagyis én nem ismerek, mert aki aranyos, az pénzéhes :shock: Neki nagyon-nagyon sok a betege, és sokszor már ő is túl van terhelve, és mivel én is emberekkel foglalkozom, bár más területen szerintem én sem lennék egyszer-egyszer aranyos....

Leeda

Nálunk még nem fúj a szél, de ma megpróbálok sétálni, ha a férjem időben hazajön. Rámférne.....

Amúgy képzeljétek, ma még nem fájt a hasam....

Csuti
Kép
csuti83

Lányok

Az Et utáni szuri az mikor van, és mi a neve? Ez az Ovitr. szuri? Vagy ez valami más?

Monilla

Te jól vagy? Akkor én is reménykedem tovább. Jó itt olvasgatni, mert legalább erőt ad... Nekem is azt mondta D. doki, ha nagyon feszít a hasam, akkor ne adjam be a mai napi szurit, amúgy kettőt írt fel, ez a második.

Bari

Nálatok csúnyácska az idő? Én nemrég terítettem ki a ruhát az udvaron, akkor ide is eljön nemsokára. :cry:, megyek akkor beszedem.

Csuti
Kép
csuti83

Szivi,
köszi a drukkokat! Én is szorítok Nektek a mielőbbi kezdéshez! :)

Csuti,
szerintem mindenféleképpen menjetek -vagy menj el egyedül - sétálni, akár esik, akár fúj. A mozgás és a friss levegő jót tesz!!!
Fehérjeport vettél? Kiegészítésnek, ha már nagyon nem bírod a húst, jót tenne szerintem. Nekem is ezt ajánlotta D.

Szép napot Mindenkinek!
leeda

Csuti,

a vizsládat se hagyd otthon, őt is vidd el sétálni, biztos örülne neki.... :lol:
leeda

Sziasztok, köszönöm a bíztatást! :D
Azt szeretném kérdezni, hogy a stimu ideje alatt és a leszívás után lehet-e dolgozni, vagy D azt nem ajánlja? Illetve az ET után mennyit kell pihenni?
Nekünk ICSI lesz, annak milyen a sikerességi rátája? Sajana semmit nem tudok ezekről, ez lesz az első próbálkozásunk....

Köszi a segítséget
Vendég

Leeda

Ok, akkor du. elviszem magammal a kutyámat.

Leeda

Nem vettem fehérjeport, D. doki nem is mondta, rámnézett, és azt kérdezte, hogy megy a húsevés? És mennyit eszem naponta? Én mondtam, hogy 35-45 dkg-ot. Azt mondta, hogy "magának elég 3 szelet is"! Biztos azért, mert 76 kg vok. :oops:

Kretty

Nekem a leszívás pénteken volt, utána fájt a hasam, bár a másnapok hétvégére estek, de ha hétköznap lett volna, biztos nem mentem volna 1-2 napot. Ahogy érzed majd magad. Stimu ideje alatt én semmit nem éreztem, nyugodtan mehetsz dolgozni. ICSI sikerességi rátája 30% (úgy tudom), nálunk nagyon lehúzta a kóros spermakép + egy évig szedtem fog.gátlót (7 éve!) + volt egy polipműtétem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csuti83 2010.09.26 19:15-kor.

Csuti
Kép
csuti83

Csuti, köszönöm szépen.
Én teljesen egészséges vagyok, nálunk csak a katonákkal van baj. :? Én 7 évig szedtem fogamzásgátlót, mondjuk D ezt nem is kérdezte tőlem.... Ez miért fontos? 5 éve már nem szedek semmit.
Most néztem az ICSI után egy kicsit a neten, de inkább abbahagyom,mert csak a rossz dolgokat találom meg.... :cry:
Vendég

Csuti,
elájultam :D Alfonz gyönyörű, és látom, nagyon jó dolga van!!!! :D
Jót nevettem rajta :lol:

Nekem javasolta a fehérjeport, főleg hogy punkció után víz volt a hasamban....naponta egy-két pohárral szoktam meginni.

Kretty,
én kb. 10 abbahagytam a fogamzásgátlót, 3 évig szedtem, és így is súlyosbító körülménynek értékelte D. Ennyire rossz véleménnyel van róla, bár tudom, hogy nem ok nélkül! Nálam tartós allergiát okozott, azért is hagytam abba anno....
Stimu alatt - az első héten kb. javasolt a napi 3x15 perc futás, a 2. héten engem már leállított a futásról, nehogy eldurranjanak a tüszők.
Leszívás után pihenni kell, és mivel utána hamarosan meg is lesz a transzfer, min. 2 hét szanatóriumi életmódra rendezkedj be... :) Hajrá!!
leeda

Laptető! :D
Ezennel ünnepélyesen megosztom mindenkivel... :lol:
leeda

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: