Zsuzsa! Gratulálok én is!!! A Nyírőben kihez jártatok, meg voltatok elégedve???? Ilyenről még nem is hallottam, hogy lombik után inszem. Ha jól értem, a férjeddel volt csak probléma.
Zsebi története ismét nagyon letört, hogy neki sem sikerült.
Ráadásul megint volt kis afférom. Anyósomnál ebédeltem, mint minden vasárnap, de csak én voltam, férjem dolgozik, sógoraim, és -nőim valahol másfelé. Szóba jön a milyen kevés gyerek születik téma, a barátaink, sógoraim barátai, a családon belül is szinte mindenki 30 felett van már, és gyerek alig van. Ismételten elhangzott, hogy mi nem vagyunk még elkésve, Timcsike agyvize felforr 2 sec alatt, k.életbe 3,5 éve akarunk gyereket, 30 éves vagyok, senki ne akarjon már engem azzal nyugtatni, hogy hova rohanok. Csak annyit kértem, hogy olyanban ne nyilatkozzanak magabiztosan, amiről halvány lilájuk sincs, anyósom ilyen idős korában már mind a 3 fiát megszülte, abba hagyta a gyógyszert, köv.hónapban már jött is a gyerek.
Én vagyok a hálátlan gyerek, mert nem vagyok hajlandó ötödszörre ugyanaazt a rém sületlenséget, miszerint nem vagyunk elkésve, meg a 3,5 év nem sok, végighallgatni szó nélkül? Felhívtam a férjemet is, mert láthatóan anyósom megsértődött, aszongya, hogy ne foglalkozzak vele. Nem elég ez a rohadt sok keserűség, amit átélünk, még a családba n is én kussoljak?? A tököm tele van ezzel a helyzettel. Csak azt tudnám, hogy miért kell olyan helyzetben magabiztosan állást foglalni, amiről fogalmuk sincs. A sógornőmnek volt igaza, aki amikor 2 éve kiderült, hgy áttétes melldaganata van 29 évesen, fogta magát és 1 évre kivonult teljesen a család életéből, se telefon, se látogatás. Mindenki hülyének nézte, hogy nem ez a jó hozzáállás, és láss csodát túl van az egészen, ismét a régi, a történtekről nem beszél senki egy szót sem. Akkor én sem értettem, hogy miért ezt az utat választja, de most már mintha kezdeném érteni.Tényleg a külvilágnak fogalma sincs arról, hogy mi zajlik le ilyenkor az emberben. Úgy tudod a konfrontálódást elkerülni, ha bezárkózol, és tényleg csak nagyon kevés embert engedzs közel.
Na, jól kikeseregtem magam