A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Hajni! No látod! Kép Kíváncsian várom a további fejleményeket, kedden mit fog mondani részletesen. Hajrá!!!

Wish! Köszi a kielégítő választ, már értem is. Még Norbival meg kell beszélnem ezt a dolgot. Kép Cukros almalé, brrrr... Kép
De jó neked, hogy 11-ig alhatsz. Bár ma én is megtehettem volna, ha nem görcsöltem volna 7-től folymatosan, erőteljesen. 9-ig csak (gyogyi után) szenvedtem a tévé előtt.
Jövő hét szerdán csinálja meg a doki az átj.-it. De már kedden felmegyek Pestre, és szerintem utána is adok magamnak egy pihenőnapot, lustálkodósat ott. Most belegondolva pont nem leszek net közelben amikor te tesztelni fogsz, de azért remélem csupa-csupa jó hír fog hazavárni. Kép
Asszem nem lakom én sem messze a Duna Plázától amikor Pesten vagyok, (Zugló, Kacsóh Pongrác u. ) ugye?

Zsuzsa! Gratulálok a babához, jó hallani mindig egy sikeres próbálkozásról. Még ha nem is Dévainál sikerült, hanem a Nyírőbe. Kívánok további szerencsét és boldogságot az elkövetkező időkre is. Kép
vanda978

Zsuzsa! Gratulálok én is!!! A Nyírőben kihez jártatok, meg voltatok elégedve???? Ilyenről még nem is hallottam, hogy lombik után inszem. Ha jól értem, a férjeddel volt csak probléma.

Zsebi története ismét nagyon letört, hogy neki sem sikerült.

Ráadásul megint volt kis afférom. Anyósomnál ebédeltem, mint minden vasárnap, de csak én voltam, férjem dolgozik, sógoraim, és -nőim valahol másfelé. Szóba jön a milyen kevés gyerek születik téma, a barátaink, sógoraim barátai, a családon belül is szinte mindenki 30 felett van már, és gyerek alig van. Ismételten elhangzott, hogy mi nem vagyunk még elkésve, Timcsike agyvize felforr 2 sec alatt, k.életbe 3,5 éve akarunk gyereket, 30 éves vagyok, senki ne akarjon már engem azzal nyugtatni, hogy hova rohanok. Csak annyit kértem, hogy olyanban ne nyilatkozzanak magabiztosan, amiről halvány lilájuk sincs, anyósom ilyen idős korában már mind a 3 fiát megszülte, abba hagyta a gyógyszert, köv.hónapban már jött is a gyerek.
Én vagyok a hálátlan gyerek, mert nem vagyok hajlandó ötödszörre ugyanaazt a rém sületlenséget, miszerint nem vagyunk elkésve, meg a 3,5 év nem sok, végighallgatni szó nélkül? Felhívtam a férjemet is, mert láthatóan anyósom megsértődött, aszongya, hogy ne foglalkozzak vele. Nem elég ez a rohadt sok keserűség, amit átélünk, még a családba n is én kussoljak?? A tököm tele van ezzel a helyzettel. Csak azt tudnám, hogy miért kell olyan helyzetben magabiztosan állást foglalni, amiről fogalmuk sincs. A sógornőmnek volt igaza, aki amikor 2 éve kiderült, hgy áttétes melldaganata van 29 évesen, fogta magát és 1 évre kivonult teljesen a család életéből, se telefon, se látogatás. Mindenki hülyének nézte, hogy nem ez a jó hozzáállás, és láss csodát túl van az egészen, ismét a régi, a történtekről nem beszél senki egy szót sem. Akkor én sem értettem, hogy miért ezt az utat választja, de most már mintha kezdeném érteni.Tényleg a külvilágnak fogalma sincs arról, hogy mi zajlik le ilyenkor az emberben. Úgy tudod a konfrontálódást elkerülni, ha bezárkózol, és tényleg csak nagyon kevés embert engedzs közel.

Na, jól kikeseregtem magamKép
lkt

TimikémKép
Hát ez nem hangzik túl vidám ebédnek. A francbe, hogy nem képesek a szülők megérteni miért szar ez nekünk. nem vígsztalásképpen mondom, de az én Anyukám is néha olyan megjegyzéseket ereszt meg, hogy a hajam égnek áll. Mostanában kétszer is sikerült megbőgetnie a telefonban a lombikkal kapcsolatban. Pedig tudom, hogy igazán nem akar bántani, de a éegjobb szándéka ellenére is egyszerűen nem képes átérezni mit jelent ez az egész nekem. Neki azt jelenti, hogy hurrá biztos lesz egyszer unokám, én meg közben néha megjárom a poklot, ami nem képes megérteni, hogy miért van.

Na mindegy. Vidámabb téma:
Meglátogattuk Enigmáékat Farkasokkal. Annyira cukik a babák. Persze végig aludtak, de Enigma szerint nem mindig ilyen békések. De hát ilyenek babák. Enigma meg olyan, mint régen, jót dumcsiztunk velük. Balázs még majdnem két hétig otthon lesz velük.

wish

VandaKép
Bocsi nem válaszoltam neked. Tényleg nincs messze tőlünk a pesti lakhelyed. Bár inkább kocsival van közel, tömegközlekedve macerásan. Jó sokat kell akkor neked is utazni Dévaihoz még innen is.

ZsuzsaKép
Nektek meg gratulálok, szuper hogy végül összejött a baba Kép

wish

TimiKép

Megértelek. Anyu vigasztalása míg nem volt gyerekünk: egy gyerekkel úgyis csak baj van!!!!!!! Más is leélte már az életét gyerek nélkül... Így akart megnyugtatni. Lkt fiúnak üzenem, hogy amikor Olikám ordít az elég valóságosnak tünik!!!Kép (mivel szerinte a lombik már nagyon mű)

EnigmaKép
Nagyon szépek az ikrek!!!!! KÉpzeld egyik barátnőm bekukkantott ide, meglátta őket és kedvet kapott egy újabb babához!!!!!!!

ZsuzsaKép
Én is gratulálok!!! Vigyázz magatokra. A Drávucz dokinál jártatok? Nekünk ő csinálta az inszemeket. Nincs a férjedben ellenérzés, hogy donortól lesz a baba? Nálunk felmerült mint lehetőség mert amikor a D. részletezte, hogy mi minden baja lehet a babának az icsi-től akkor elgondolkoztunk. De már nagyon örülök, hogy maradtunk a lombik mellett. Ha van időd írhatnál nekünk. Kell a lányoknak a jó példa!Kép

Puszi

KépKép
gigi28

Gigi! Nagyon tetszik a humorodKép

Tegnap kaptam Szanitól:

"Szia Timi! Mi van Roxallal és Wishsel?Enigmáék? Mi jól vagyunk, egyre több a tejem.Baba még inkubátorban, emésztése nehézkes, nem megy a böfi. Tud mosolyogni.Imádom!!!"
lkt

Szia Timi!
Nálunk lagzi után anyósnak volt olyan beszólása,hogy majd gyerek csak 6 év múlva legyen.Kép"Ez volt 99-ben."5 évig próbálkoztunk mire sikerült Domi.Azóta is mindig mondom anyósnak,hogy ez miatta van mert egy boszorkány.KépKépKérlek ne add fel!Biztos,hogy hamarosan Te is anyuci leszel!!Tuti!KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

TimiKép

Én nem is tudtam, hogy Andris inkubátorban van. Valami gondja van? Remélem nem!!
A humor sokmindenen segít ám!!

DiaKép
Ide írsz, bezzeg a másik topikra nem!!!!! Ejnye-bejnye!!!

Puszi

KépKép
gigi28

A védőnők sem engem emlegetnek mint táplálkozási szakértőt!!Kép
Kép
Ilyen komoly nagyfiú már a majdnem egyéves Olivér:
Kép

KépKép
gigi28

Jujj, de jó ez a kolbis kép!!! Kép Édik vagytok!
Én is csak bekukkantottam ide és kedvet kaptam egy babához! KépKépKép
hajnesz

No akkor én is bekukkantok ide, és még jobban kedvet kaptam... Kép

Timi, Wish! Engem néha az rémít meg, amit az emberek gondolnak erről az egész "meddő témáról". Beleértve a családot is. Van aki annyira könnyedén veszi ezeket a dolgokat (anyukám), míg mások (anyós pajtásék) meg túl dramatizálják. Néha azt látom rajtuk, hogy: na most aztán a fiunk jól beleválasztott...
Viszont anyukám állandóan az unokát szajkózza: de mégis miért kell nektek Pestre járni?...
Azt hiszem ezeket a dolgokat magunkban tudjuk csak lerendezni, és próbálok tolerálni, ezt úgyis csak az érezheti, aki maga is hasonló cipőben jár.
vanda978

Én ma már egy fokkal nyugodtabb vagyok, mert ma lett volna az első ciklusnap, de semmi nem történt, pedig egész nap paráztam, hogy el fogok kezdeni pecsételni. Pláne, hogy tegnap óta olyan fura a hasam, néha görcsölget. És oda a bababőröm is, tegnap óta megint vannak pattanásaim is.
De sebaj, ha mindemellett laknak odabenn, akkor csak tessék, nyugodtan lehet tovább garázdálkodni a hormonjaimmal és az idegeimmel Kép

wish

WishKép
Irgum-burgum!! Mondtam, hogy nem szabad kiszámolni, hogy mikor nem kéne megjönnie!
Megbeszéltük,hogy a múltkori volt az uccsó, nem? Akkor meg ne tessék parázni!
Nagyon drukkolok a holnapi teszthez!

Vanda, TimiKép
Aki nem járt ezen az úton, annak fogalma sincs róla, hogy mi mit élünk meg. Így azt sem tudja, hogy mivel okoz fájdalmat és mivel bátorít.
Persze nekem a szerencsésebbik oldal sose tudott olyat mondani, ami bátorító lett volt, hiszen mindig csak arra gondoltam, ha erről a témáról beszéltünk, hogy "ugyan mit tudhat erről???"
Ezért is jó a Bnet, mert itt tényleg megértő sorstársakkal tudjuk megbeszélni gondjainkat és örömeinket.
Amit a rokonság mond, azt meg szépen el kell ereszteni a fülünk mellett!
Kitartás, lányok!!!
Stella

Kép
stella9

StellaKép
Csak pénteken vagy szombaton fogok tesztelni Kép

wish

WishKép
Pont most kérdeztem a Kaálisban tőled, hogy hogy bírod, de ezek szerint nagyon jól!
Kezem-lábam x-ben Kép!

Kép
stella9

Wish! Ne aggódj! Nekem is voltak mensit jelző görcseim, sőt pattanásaim is. Nem is akármilyenek! Kép Fő az opzimizmus! Drukkolok Neked!

Kép
agi30

Andi!

Minden rendben lesz, én hiszem, hogy neked sikerülni fog! Tessék hinni bennük.

Eszter
Kép
roxal

SziasztokKép
Nem aggódom, de azért tegnap kicsit megkönnyebültem. És mivel reggel óta émelygek, egyre inkább nem aggódom Kép
Aztán legfeljebb jól pofára esem, de nagyon reménykedem benne, hogy nem. Végülis Dévainak megígértem, hogy most terhes leszek és illene már végre egyszer betartani a szavam Kép

wish

WishKép
Az émelygés nem rossz, illetve ízlés dolga Kép!
Az ígéreteket pedig tessék betartani! Persze ha rajtunk múlna...
Ugye azért még hétvége előtt megejted azt a tesztet? Vagy végig kell majd izgulnom érted az EGÉSZ HÉTVÉGÉT??????????
Ne csináld ezt velem, úgyis van épp elég, ami miatt izgulni lehet!

Kép a Kép-t
Stella

Kép
stella9

WishKép

Csatlakozom Ágihoz (mi Ágik már csak tartsunk össze), ugyanolyan tünteteim voltak. Napra pontosan mikor meg kellett volna jönnie olyan mensis görcsöm volt mint még életmeben soha. És az első három hónapban tiszta ragya voltam. Még,hogy a terhesség megszépít..........Kép

Puszi

KépKép
gigi28

StellaKép
Szerintem pénteken megcsinálom a tesztet, de ha mégsem, akkor SMS-ben tájokzatatlak az eredményről. Jó?

GigiKép, ÁgiKép
A pattanásokat csak azért írtam, mert egy hétig olyan volt a bőröm, mint egy kisbabáé. De elmúlt, megint a régi ragyás 33 éves kamszlány vagyok Kép

wish

Andi!
Én is nagyon,nagyon szorítok ám neked!KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!
Köszönjük a gratulációkat! A hcg-m az utolsó bejelentkezés óta is biztatóan növekedett, reméljük a baba még jó sokáig tartja ezt a fejlődési ütemet.
Lkt!
A Nyírőben dr. Fülöp István az orvosunk, és nagy szerencsének tartjuk, hogy őt ajánlották nekünk, mert egy nagyon korrekt, alapos és figyelmes szakembert ismertünk meg benne. És nem utolsó sorban elsőre sikeresek voltunk együtt! A várakozási idő sajnos itt sem sokkal kevesebb, és a nővérek nem bánnak olyan jó ismerősként az emberrel, mint az Intézetben, igaz mindig jóval nagyobb a tömeg. A hormonvizsgálatot, kenetvételt újra elvégezték, illetve végeztek egy olyan méhűr bakteriológiai vizsgálatot ( igaz önköltséges alapon) amit annak idején az Intézetben nem ajánlottak fel nekünk. A stimuláció hasonló (Clostylbegit + Puregon) volt, most 3x2 Duphastont szedek. az inszem utáni 14. napon volt az első vérvétel. (Igaz, én Dévai főorvos mellett is mindig megnézettem a Hcg-t kb. ilyen időben, és ha nagyon reménytelen volt a helyzet elhagytam a gyógyszereket, hogy legalább ne szenvedjek a mellékhatásoktól, ha már nem sikerült.) Szerintem, ha gondolkodtok a váltáson, írjátok össze a kérdéseiteket és az elvárásaitokat, és több központot is hívjatok fel. Mi a lombikok előtt is öt helyre telefonáltunk, több helyen voltunk első beszélgetésen is, és a tájékozódás után nen volt nehéz az Intézet mellett dönteni.
Vendég

Zsuszi!
Én úgyan Kaális vagyok, de szeretném a segítségedet kérni. Mit "szóltak" amikor odamentetek hogy volt 3. sikertelen IcSI-s lombik és most szeretnétek donoros inszeminációt? Meg ez a donoros dolgo hogy működik?

Gratulálok a babához és nagyon boldog babavárást kívánok.
Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Wish! 33 éves kamaszlány, ez tetszikKép Tök jó, mindjárt itt a péntekKép
Szóljál már légy szíves Farkas szomiéknak, teljesen eltűntek innen...

Zsuzsi! Köszi a részletes beszámolót. Nem véletlenül kérdeztem a Nyírős tapasztalataidat, mi is ott kezdtük a meddőségi kivizsgálásokat Vereczkei doktornál, aki egyáltalán nem nyerte meg a tetszésemet a nem kimondott pénzéhsége miatt.

Gigi! A kolbis sztárfotó igazán szuper.
Szani: tehát Anriska azért van még inkubátroban, mert a böfi hiánya miatt kevés anyatejet kaphat, táplálják infúzióval is. Szani még mindig repdes az sms-eiből kiindulva, és ez a lényegKép

Én ma az ágyat nyomtam, mert iszonyatosan erős megfázásom van, de holnap már tervezem, hogy ismét megyek dolgozni.Majd reggel döntök.
lkt

Tali. 2005. november 6. Dunaharaszti

wish

TimiKép
Jobbulást, remélem holnap reggelre rendbe jössz.
Farkasok a Kaális topikon sem túl aktívak. De majd szólok nekik Kép

wish

TimiKép
Én is a halálomon vagyokKép Olivér még tartja a frontot. Remélem nem kapja el. De nem igazán tudjuk kivédeni.

AndiKép
Na, hogy van ma a kis tinédzserünk?? Ugye már nem görcsöl a hasad? A táblában úgy láttam, hogy csak a jövőhéten tesztelsz?? Vagy már ezen a héten. Én ezt nem értemKép

Hajni, Roxal, Farkasék és a többiek. Nagyon eltüntetek!!!

Puszi

KépKép
gigi28

Itt vagyok, nem tűntem el! Csak máshova írok. Kép
Remélem, hamar levonul ez a megfázás dolog, jobbulást mindenkinek, akit utolért!!!
Kedden lesz a laparom, azzal vagyok most elvarázsolódva...
Ugye jut nekem is egy pici drukk? Kép
hajnesz

HajneszKép
Mennek a drukkok ezerrel!!!
Remélem csupa jó hírt mondanak majd lapar után!

Kép
stella9

Hajni!

Persze, hogy jut neked is drukk. Mint Wishnek.

Gigi!
Jobbulást neked. Addig jó, míg Oli nem kapja el. Én sem tűntem el, csak megkezdődtek a dolgos hétköznapok, s kevesebb idő van szövegelni. Meg próbálom feldolgozni a történteket, mert hit nélkül nehezen megy majd a következő. Most holnaptól nem leszek, mert megyek a békéscsabai kolbászfesztiválra (kedvet kaptam Olitól Kép) remélem vasárnap Wish jó hírére jövök vissza.

Eszter
Kép
roxal

Legújabb sms Szanitól:

"Andráskát ma kivettük az inkubátorból. Súlya: 2250 g!! (Végre újra!)Délben cicire tettük, ügyes volt.Volt már büfi is! Esténként hazajárok, így több a tejem.Puszi!"

Reméljük ez azt jelenti, hogy hamarosan Andráska is hazamehet anyuval, és nem csak estére.

Hajnikám!
Na ez aztán gyorsan jött, máris itt a lapar?? De jó, de jó!!! Kedd csak Rólad fog szólni nálam!!! Így jó lesz??!Kép

Gigikém! Az én megfázásom tényleg megfázás, tehát nem elkaptam. Hátha a Tiéd is erről szól, és akkor Olit nem veszélyezteti.

Roxal! Jó bulit a kolbi fesztiválra!!! Ez jól hangzikKép

FARKASOK!!!!!!!!!!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Hátha egy farkasüvöltést meghallotokKép

Na húzok gyógyszertárba utána vissza az ágyikóbaKép
lkt

Nagyon örülök Szani híreinek, köszi a közvetítést Timi! Szegénykém, nem javult a megfázás? Remélem, a gyógszerek elűzik végre.

Roxal, ez a kolbásztúra munka vagy kikapcsolódás? Te is majd úgy ráveted magad a sok kolbászra, mint Olivér? Kép

Köszi Lányok, aranyosak vagytok, máris bátrabban állok (illetve fekszem) a lapar elébe! Kép Eddig tök nyugodt voltam, de mióta kiolvastam az ide vonatkozó internetes oldalakat, azóta már nem is várom annyira...Na de nem kesergek, muszáj ezen is átesni, különben sosem bocsájtanám meg magamnak, hogy kihagytam a lehetőséget.
Timi, nálunk tényleg nagyon gyorsan történnek a dolgok, nem olyan szörnyű ám az állami intézmény, vicces, de eddig tényleg minden úgy történt, hogy felhívtam a dokit, mondtam, hogy mit szeretnék, és következő héten már csináltuk is. Kép
hajnesz

Állati Hajneszkám,
Nem ám kihagyod ezt az "isteni " lehetőséget!
Ezerrel szorítunk, kérlek, hogy fazonigazítást csináld meg magadnak otthon vagy a kozmetikában, bár amikor már reggel bekapod a nyugtatót, akkor után már tuti mindegy lesz hogy ki látja a nunidat, és ki milyen fazont igazít rád. Előtte napon reggel vagy csak délután fekszel be? Ja lesz ám beöntés reggel-este! Ezt végképp nem hagyhatod ki, sőt ennek van bőrtisztító hatása, legalább legyen benne valami jó is, már mint az előkészületben! Amúgy nem egy nagy vasziszdasz ( nem tudok németül), szóval túl fogod élni.

Lkt,
Farkasok vétel, Farkasok vétel, a sugárzónkkal volt a hiba, egy kicsit lemerült vagy karakterhiány?

puszi Farkasok J

ui: Roxikám: helyettem is nyomasd a kolbit, mert annyira szeretem de képes vagyok egy karikától is elrontani a gyomromat!

Kép
farkasok

KépKépKép, köszi Juditom, élmény volt olvasni bíztató soraidat!!! Kicsit szomorú lettem, mert a hólyagkatéterről nem is írtál. Kép Ezen a borotváláson elég sokat agyaltam már, de még nem jöttem rá, hogy vajon csak az alhasamat vagy az egész felszerelést értsem-e bele. Mindegy, a fazon szépen meg lesz igazítva prezentálható állapotra, aztán csináljanak vele amit akarnak, ha nem teccik. Kép
hajnesz

Ja, nem válaszoltam a kérdésedre: hétfő reggel kell befeküdnöm, kedden csinálják, szerdán mehetek haza. Ha nem vagyok jól, akkor csak csütörtökön.
hajnesz

Farkasok kontra Hajni Kép a munkatársak meg csak lesnek, hogy min dölök a nevetéstől. Hajni, drukk, fazon szép legyen, s nem lesz baj.

Judit!
Kolbászt nem szeretem annyira, de egy kis töltött káposztára benevezek.

Hajni!
Nekem kikapcsolódás, a férjemnek meg munka Kép a fesztiválosdi. A verseny és a felhajtás szombaton lesz.

Timi, Gigi!
Jobbulást nektek.

Wish!
Küldesz nekem is sms-t az eredményről, mert nem lesz gép a közelben!

Eszter
Kép
roxal

HajniKép
Nagyon fogok drukkolni a jövő héten neked, remélem sikerül mindent kipucolni odabenn és jön a baba magától utánnaKép

RoxalKép
Küldök sms-t.

Nekem ma hányingerrel kombinált fejfájásom volt, azért nem voltam egész nap. Délután már annyira fájt, hogy felhívtuk Dévait, hogy mit vehetek be.
Mostmár elviselhető, de még mindig lüktet, úgyhogy nem is nézem tovább a monitort, megyek és alszom tovább.

wish

Roxal! Fincsi tőti kápi, azt most már én is szívesen ennék. Az nekem olyan őszi-téli kaja, úgyhogy itt az ideje sajna sajnakovics.Jó bulit!

Hajnesz! Témát megfelelőképpen kiveséztétek Juditunkkal, valahogy nincs mit hozzáfűznöm.

Judit! Rendesen beállítani azt az antennát!!!!Nem akarok még egyszer ilyen hosszú adásszünetet!!! Pihenj!
Kérdezted kutyasulit: köszöni jól van, legalább 2x hetente igyekszünk elmenni, már nagyon ügyes.Csak valahogy az az érzésem, hogy egy helyben toporgunk, mert ha nem ott vagyunk, akkor ha úgy tartja kedve, akkor a füle botját (apropó, kiderült, hogy ki van lukadva az egyik dobhártyája valszeg az egyik toklásztól, úgyhogy most csepegtetünk-utálja-, meg holnap újra doktor bácsi) sem mozdítja, mikor szólok neki, hogy ideje lenni odajönnie hozzám. Fontolgatjuk, hogy vadászós isibe kezdünk el járni, még ha vadászni nem is fog (habár apa nagyon gondolkodik a vadászvizsgán, de most a gyerekre kő a péz), de akkor is tanul fegyelmet. Különben nagyon nagy szerelemben vagyunk, tegnap, amikor az ágyból sem keltem ki egész nap, hipp-hopp bebújt mellém, hogy vigasztaljon, de jött az őrmester gazdi és leparancsolta. Különben őrmester gazdinak volt igaza, de nagyon meghatódtam ettől a még soha nem tapasztalt reakciótól.

Gigi! Levett a lábadról ez a fránya nátha?
lkt

Sziasztok!
Minket nem hiányol senki?KépAzért én leírom,hogy Domi baba takonykórban szenved és nagyon rossz kisfiú.Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Diám!!!! Pont amikor Neked akartam írni, hogy merre vagytok, akkor csörrent meg a telefonom, le kellett rohannom, aztán a tv miatt nem jöttem vissza a géphez. Most akartam folytatni... Fogyival hogy állsz?? Lázas is kicsi baba? Pfú, ez nagyon nehéz lehet!!
lkt

Wish! Na ez a rókakoma aztán tényleg ajtóstól jön a házbaKép Remélem, holnap már legalábba a fejfájás alább hagy. Dévai monndott esetleg valamit azon kívül, hogy mit szedhetsz?
lkt

TimikémKép

Nátha megy ezerrel. Szombatra meg kell gyógyuljak mert megyünk játszóházba. Te én elöször azt hittem, hogy Lkt fiú mászott be melléd az ágyba és vele vagy nagy szerelembe!!!!!!KépKépKépKép

Puszi

KépKép
gigi28

Wish! A fejfájás tipikus tünet. Hurrá Kép

Dia! Láttam Domit az FP nyereményoldalon. Kép Nagyon aranyos. Jobbulást!

loihi

Timikém!
Bíztam benne,hogy legalább neked hiányozni fogunk a prototipusommal!KépFolyt az orra,ezért alig kapott levegőt,ezért nem sokat aludtunk az éjjel.Reggelre kitisztult,de most meg köhög.KépE mellett nagyon hisztis,rossz,tegnap az egész napot végig sírta,hisztizte.KépEste kapsz képet is a rosszcsontról!KépPuszika.

Loihi!
Igen,pályáztam az úrfival,hátha nyerünk játékokat,mert nincs egy sem ebből a márkából.KépElég húzós az ára.KépKöszi.KépDia

Kép
Kép
lldicsi

Vanda978, Lkt, Wish
bocsi, hogy eddig nem írtam, de beteg voltam, és otthon nincs netem.
Leírom röviden a történetet.
Több, mint egy éve próbálkozunk már.
Mikor fél év eltelt sikertelenül, akkor elmentem a Szabolcs u-i meddőségi klinikára kivizsgálásra. Először az immunitás volt rossz, így 3 hónapig óvszerrel védekeztünk, + mellette fogamzásgátlót is szedtem, mert találtak egy cisztát, és a mérete miatt azt mondta a doki, hogy nagy esély van rá, hogy így a mensi lehozza. Hát nem hozta le, így szeptemberben laparral kivették. Ekkor volt petevezető átjárhatósági, ahol kiderült, hogy mindkét vezetőm a méhnél olyan szinte van összenőve, hogy nem lehet műteni. Így az inszem kimaradt és egyből lombikra irányítottak. A Dévait azért választottam, mert közel van.

A Dévai tényleg kedves, ahogyan mondtátok Kép

Tegnap voltam konzultáción és nov elején kezdünk, ha minden leletet beszereztem.

Szeretném tőletek megkérdezni, hogy nektek is részt kellett venni egy 3 órás tájékoztatón?

Milyen adatokat küldjek a táblához?

Kép

Kép
boszti

Sziasztok!
Ritkábban kerülök mostanában netközelbe, mert a baba miatt otthon vagyok. Timi! Vereczkei dr-ról mi is csak rosszat hallottunk, de Fülöp dr-ra mindez nem jellemző. Nekem az is sokat segített, hogy minimális hálapénz mellett mindig nagyon figyelmes volt velünk.
Zsebi! A férjemnek 40 évvel ezelőtt volt egy-már-senki-sem-emlékszik-hogy-is-volt gerincvelői daganata, és ennek következtében gerincvelősérült lett. Nála már a spermatogenezis sem ment teljesen végbe, de voltak megtermékenyítésre alkalmas elősejtek. Három ICSI után, nagyobb tapasztalatokkal rendelkező gerincvelősérülteket rehabilitáló külföldi intézetekkel is felvettük a kapcsolatot, és nem biztattak minket. Amúgy is mindig sok volt a szabálytalanul osztódó embrió, volt hogy 9 db 10-es minősítésű petesejtből csak egy visszaültethető embrió lett. Ezért döntöttünk a donor mellett, és reméljük elmondhatjuk, hogy ez működött.
Vendég

BosztiKép
A korod, meg a lakhelyed, amit nem tudok. A többit beírtam. Bár lakhelyed, akkor gondolom Budapest lehet.
A leleteket gyorsan be lehet szerezni, a legtovább az AIDS meg ezek tartanak, de az is megvan max 2 hét alatt.

Kis betegeim Kép
Remélem jobban van mindenki és ezzel le is tudtátok erre a télre a betegeskedést. Domikának külön gyógypuszit küldök, mert a piciknek nehezebben megy a gyógyulás, bár melletük legalább ott van a mamájuk, ami sokat segít Kép
Tegnap én is felhívtam az enyémet, amikor legrosszabbul voltam, szegény egyből buszra is akart ülni, hogy közelebbről ne tudjon segíteni, de azért erről sikerült lebeszélni. De azért nagyon jól esett Kép

DiaKép
Hol lehet megnézni a pályázatos képeket Domiról. Kíváncsi vagyok rá. Na meg ha lehet szavazni... Kép

Roxal már biztos Békéscsabén eszi a töltött képosztát, amit most talán még én is megennék, pedig nem vagyok egy nagy képosztarajongó.

Ja, én hála Istennek jobban vagyok. Émelygés nulla, fejfájás minimális. Remélem nem pszihésen produkálom a tüneteket (ez az új para Kép), de ez holnapra kiderül.

wish

AndiKép
Holnap nagggggyon várjuk a híreket!!! Ennek sikerülnie kell!!!!!!!!!! Én soha nem émelyegtem Oivérrel (azt írtam véletlenül, hogy DomivalKépKép). Össz-vissz egyszer látogatott meg a róka koma, de akkor is csak azért mert a székredkedésre ittam egy borzalmasan émelygős löttyöt. Úgyhogy inkább a székrekedés mellett döntöttem.
Megyek én is megnézem Domit a az f.p. játékban.

Puszi

KépKép
gigi28

32 éves vagyok és Érden lakom. Köszi Kép

Az aids tesztre a Mária u-ba küldtek. Kell ott fizetni érte?

Kép

Kép
boszti

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: