A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Leeda - ez a 3 hét múlva találkozunk azt jelenti, hogy "3 hét múlva tesztel egy pozitívat reggel és telefonál fél 8-kor" - valami ilyesmit írtak itt a fórumon a régebbi tagok. :-)

Szélkisasszony - köszönöm az üdvözlést és sok sikert a laptetővel! :wink:
szivi77

Leedám! Szerintem, minél tovább tudsz várni a teszteléssel, annál jobb! És mivel nem tudhatod előre, hogy hogy működik a szervezeted, hogy a Te esetedben mikortól mutatna valamit a teszt, a legbiztosabb, ha kibírod 27-éig! Ja, meg az se mindegy, hogy kaptál-e a beülti utánra Ovitrelle-t? Mert az tévesen mutathat pozitív eredményt, szóval akkor biztos, hogy jobb várni! A lényeg, hogy én (bár nem így csináltam, de) mindenképp a minél későbbi tesztelésre szavazok! :wink:
loreena

Szélkisasszony,
nagy mázlista vagy itt a laptetőkkel, látom!!Ez csak jót jelenthet!! :lol: Köszönöm a rám jutó szeletkét! :lol:

Szivi, Lor,
köszönöm a válaszokat! Nem kaptam Ovitrelle-t, mert víz volt a hasamban, Dévisz szerint "isten ments, hogy kapjak". Nagyon nehéz lesz megállni, de még megállom, hogy ne teszteljek. Karácsonykor is mindig megálltam, hogy ne kutassam ki az ajándékokat, pedig gyerekeknél ez nem könnyű....

:lol:
leeda

Sziasztok!

Köszönöm szépen a drukkokat!

Nos, nagyon rosszul indult a napunk! Nem is hinnétek.....
Elment Apa mintát adni, majd később jött Gyöngyi,h a mintában nincs egy darab katona sem :cry: mintát kell adni újra.....

Ment az idegesség, férjnyugtatás....nos már a műtőben voltam mikor jött Kálmán és hozta a jó hírt,h a második mintában vannak katonák :lol: így nyugodtan hajtottam álomra szemeimet :lol:

Bocsi az összevissza számokért :oops: eléggé megviselt az altatás, no de jó értelemben :lol: annyit dumáltam össze-vissza,h csak na :lol:

A lényeg,h 10+1 lett. Dévisz este mondta,h a végén 9 db lett megszúrva. Holnap reggel 9-kor kell majd telefonálni,h mennyire tetszettek meg egymásnak :lol:

Holnap jövök majd reggel!

Puszi és jó éjt mindenkinek és köszönöm szépen még egyszer a drukkokat!

bari6

Sziasztok, megvolt a mai ultrahang és pénteken nekem is mennem kell ultrahangra és vérvételre is. Nálam csak az egyik oldalon növekednek tüszőcskék, mert a másik petefészekemet tavasszal műtötték endometriozis miatt. Annak nagyobb részét el is veszítettem a műtét után sajnos. A jobbik oldalon viszont öt tüszőcske növekszik, három szép nagy és két kisebb. :D Azért remélem a kicsik is felzárkóznak. :wink: Holnap estétől szúrnom kell a cetrotidot (remélem jól írtam a nevét) Kicsit rámijesztettek ezzel az allergiás dologgal, meg az újraélesztési lehetőséggel. :roll: Szerencsére gyógyszerre eddig még nem voltam allergiás, de darázscsípésre már sajnos igen.

Nyuszika, garatulálik a sok tüszőhöz, csak így tovább!

Lor, sajnos szerintem sem fogunk találkozni, kivéve, ha vérvétel után esetleg vissza kell mennem Déviszhez.

Ma viszont találkoztam Barival személyesen. :D Gondolom majd késő este, vagy holnap ő is jelentkezni fog.
monilla

Monilla, szertem az 5 tüsző remek!!!! És ne idegeskedj a szurin és a következményeken, mindennek van következménye, szóval... Nem vagyunk beljebb. De Apánk kézben tartja a dolgokat!!! Én teljesen elengedtem magam, várom a holnapi UH-t is, és tudom, hogy a vérvételen sem lesz semmi! :) Éppen már azt számoltam, hogy nekem átlag 30 napos a ciklusom, jövő szerdán leszek a 14. napon. Szerintetek akkor vagy a 16. napon szívja majd le? Tudom, hogy a mérettől is függ, de fejlődhetnek annyit a tüszők, hogy már szerdán punkció legyen??? Azt sem szeretném, ha a 16. napig meg eldurrannának. Vagy a 14. napon éretlenek legyenek... De magamat is nyugtatom, Apánk tudja :)

Bari lásd, minden rendben lett. Erre jó az ICSI, ha akad 9 db katona, pont elég. És 9 babóból biztosan elindul min. 2, akit vissza is kaphatsz. Gondolom 3-at nem a túlstimu miatt. Majd írj, mi lett az eredmény!!! Sőőőt! Még mehetnek fagyiba is, ha így kértétek!!!!

Leeda, légy türelmes, szerintem még korai a tesztelés. Magamból kiindulva: ha tesztelnék és negatív lenne, letörnék, és közben lehet, semmit nem is jelentene...Szóval bírj még ki egy kis időt, leaglább a jövő hét nagy részét. Vagy, ha nem kaptál Ovitrelle-t, akkor a ciklusoddal számolj és ha átlépted a holtpontot, akkor szépen csendben örülj :)
nyuszika85

Sziasztok!

4-en szerettek egymásba :lol: remélem holnapig kitart majd a szerelmük :wink:

Puszi, később jövök!

Bari

bari6

Szia Bari, Gratulálok! Mennek a drukkok! :-)
szivi77

Leeda: csak kitartás!!! :D

Bari: de jó! mennek a drukkok. :D :D :D

Monilla: Neked is megy a sok drukk a felzárkózáshoz. :D :D

Nyuszika: csak pozitívan!!!! :D :D
szélkisasszony

Bari,
nagyon örülök, hogy túl vagy rajta, és 4-en már megtetszettek egymásnak!!! :lol: Nagyon drukkolok!!+++++++ :wink: Remélem, a hasad nem fáj nagyon!

Monilla,
Neked is nagy gratula növekvő tüszőkhöz! :lol: A szuritól én is megijedtem, de végül is csak az lett, amit a többiek mondtak: piros folt a szúrás körül. Azért az elsőt szerintem inkább ügyeleten vagy valahol orvosközelben adasd be magadnak.

Nyuszika,
köszi, igen én is tartok a korai teszteléstől. A későbbitől is, de az még odébb van :lol: Addig meg reménykedek :D A ciklusom sajna nem mindig ugyanolyan, úgyhogy arra nem tudok számítani.... :cry:
leeda

Szélkisasszony,
köszönöm, vágom a cérnát, de nagyon nehéz :?
leeda

Monilla, akkor most nem értem: ez a szuri ami már a leszívás előtt aktuális? Vagy ez mire jó? Emlékszem, régebben sokan írták a piros foltot, csípést, de nem tudtam mire jó ez a szuri, most sem.

Segítenétek?
nyuszika85

Nyuszi!

Cetrotide arra jó, hogy nehogy eldurranjanak a tüszőcskék, bizonyos méret felett már minden este szúrni kell. Bepirosodhat, picit viszkethet, de nem gáz... Egyébként pontosan azt hiszem az LH hormon leszabályozása a feladata, hogy ne legyen spontán, (korában a kelleténél) peteérés.

de beillesztem amit a gyógyszertájékoztatóban találtam: (hogy igazán tudományos legyek :D )

"A Cetrotide injekció hatóanyaga gátolja a női szervezetben természetesenképződő hormon, ún. luteinizáló hormon felszabadító hormon (LHRH) receptorait, és ezáltal közvetetten a gátolja hormon hatását is. Az LHRH egy másik, a menstruációs ciklus alatt a peteérést (ovulációt) serkentő, ún. luteinizáló hormon (LH) termelését és felszabadítását szabályozza.
A Cetrotide injekciót az LH korai felszabadításának, és ezáltal az esetleg még éretlen petesejt (oocita) petefészekből történő korai kilökődésének (idő előtti peteérés) megakadályozására alkalmazzák. Az idő előtti peteérés nem kívánatos a petefészket nagyobb számú petesejt termelésére serkentő kezelés (petefészek-stimuláció) során, mivel az LH korai felszabadulásának hatására a petesejtek korábban lökődnek ki, amikor az asszisztált reprodukciós eljárások alkalmazásával történő egyszerű összegyűjtésük (petesejtnyerés) még nem lehetséges."

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Bari, gratula a 4-es számhoz, mostanában ilyen magasat nem is hallottunk :lol:
Holnap te leszel csak transzferes?
Reggel még írj gyorsan, hogy hányan vannak az embrikék és mikorra mész vissza.
Ha 13 óra körül sokan vannak, akkor még talán össze tudunk futni.
momelcsi

Kriszto, köszi, akkor holnap ezt már biztosan én is megkapom!!! Monilla 1 nappal előbb van a szúrásokban, ehhez viszonyítva holnap időszerű. Nem semmi, mikre nem kell gondolni....
nyuszika85

Bari! Gratulálok a kis embrikékhez!!! :D :D :D Lehet, hogy holnap megint találkozunk. :wink:

Nyuszika! Megkaptam egy szűk órája a Cetrotide szurit. Szerencsére a bőrpíron, meg a viszketésen kívül nem jelentkezett komolyabb allergiás tünet. Azért örülök, hogy túl vagyok rajta. :D

Szélkisasszony és Többiek köszönöm a drukkokat. Sajnos tényleg rám fér, mert jócskán összejöttek a dolgaim. A munkámban is most találnak meg a legnehezebb ügyek, meg valahogy ezek a hormonok is szerintem hatnak az ember közérzetére néha pozitív, olykor pedig negatív irányban. Ma például már kora reggel felhúztak egy üzenettel a munkahelyemen és egész nap pattanásig feszült voltam, túlreagálva kissé a dolgot. Délután a fiam óvónénije is elkapott, hogy egyeztessünk időpontot, mert jönnének családlátogatásra. Én meg közöltem szegénnyel, hogy most egyáltalán nem alkalmas, inkább októberben jöjjenek csak. :roll:
monilla

Sziasztok Lányok!
Új vagyok köztetek. Remélem tudok nekem segíteni.
Szóval nálunk az a helyzet, hogy apának nagyon kevés a kisfickója és egyértelműen a lombik jöhet szóba nálunk. És itt jön a DE..................... már túl vagyok egy sikertelen stimuláción, nem reagált jól a petefészkem. És sajnos nekünk nagyon sokba vannak a gyogyik meg a szurik(Gonal f-900-as ból "csak" 3-at döftem magamba). Ezeket most nem tudnánk megfizetni. Ahogy agyaltam és gondolkoztam arra jutottam, hogy megkérdezlek titeket, hogy esetleg van esélyünk a Dévaiban donorspermás inszemre? És az árakról tudnátok nekem kicsit írni (akár priviben)?
Nagyon szépen köszönöm!!
Kismamiknak boldog babavárást kívánok!!
Az akciósoknak meg sok szép tüszőt!
kangaxx

Kedves Kangaxx!

Mikor mi voltunk tájékoztatón, volt egy pár, akik hoztak egy másik párt, mert nekik donoros lesz a lombikjuk. Azt sajnos nem tudom, hogy sperma vagy petesejt donorról volt-e szó. De szerintem egy beszélgetést mindenképp megér.
momelcsi

Monilla: olvastam (még csak) róla, hogy a hormonok befolyásolhatják a hangulatunkat. Szerintem próbáld meg ezt elfogadni. Nekünk már az eleje sem egy séta galopp (bár gondolom senkinek). Állandó akadályok, lassítók jönnek szembe. De nekünk ezt kell elfogadni és megoldani. Ott tartunk, hogy csak összenézünk és nevetünk. Elhiszem, hogy nem könnyű Neked és gondolom néha te is úgy érzed az egész világ összeesküdött ellened.
Amikor a párom néhány hónapja elveszítette az állását, ami nagyban veszélyeztette az egész baba programot, akkor találtam egy (számomra legalább is) nagyon találó idézetet:
[quote]E írta:gyszer egy indiai hercegnő édesapjától kapott gyűrűvel felkeresett egy hindu bölcset.
Azt kérte tőle, hogy véssen a gyűrűbe olyan bölcsességet,
mely a szomorú napokon vigasztalja, a nehéz helyzetekben bátorítja, a boldog időszakokban pedig óvatosságra inti.
A bölcs pár nap múlva visszaadta a gyűrűt.
Egyetlen szót vésett bele: elmúlik

Mi most maradjunk csak az első felénél: szomorú napokon, nehéz napokon!!! :wink:

Bari: Neked nagy-nagy drukk ma. Várjuk majd a jó híreket.

Szia Kangaxx!
Üdv közöttünk. Remélem, hamar megtaláljátok a számotokra legjobb megoldást! Drukkolok Nektek!!!!
szélkisasszony

Sziasztok!

Megint csak egy szóra jöttem :oops: 11-re mehetünk 3 babóért, aztán majd kiderül,h hány babóka költözhet be a pocimba :roll:

Köszönöm mindenkinek a drukkot!

Bari

bari6

Bari, ez nagyon jó hír!!!! Továbbra is szorítunk! :-)

Lor, te ma mész UH-ra? :-)
szivi77

HAJRÁ KISBARIK!!! :-)

Kangaxx!
Én is találkoztam a Dévai Intézetben olyan párral, akiknek Dévai felajánlotta a donorspermával történő megtermékenyítés lehetőségét.

Leeda!
Nem sokára 27-e lesz. Hurrá! :-)

Lor, Melcsi!
Mi újság veletek? Jelentkezzetek.
kisgaby

Mi most indulunk Dévaihoz, majd este jelentkezem, hogy mi újság.
momelcsi

Kisgaby,
már én is várom...2 napja fáj a fejem meg hőemelkedésem van. Remélem, nem lesz gond :?

Momelcsi,Lor,
kíváncsi vagyok a fejleményekre!! :D

Bari,
a Te élménybeszámolódat is várom!! :lol:

Monilla,
próbálj valahogy lazítani, tudom, nem könnyű, nekem se sikerül mindig, de hátha...

Mindenkinek nagy-nagy drukk!! Kép
leeda

Sziasztok!

Csutinak 5-ös szám van a tenyerében lévő szivecskében!!!!!

Jó nagy bandázás lehet most az intézetben... Bari, Csuti, Lor, Melcsi, illetve ha jól emlékszem ma ment valaki átjárhatóságira? Nem tudjátok ki volt, aki írta, hogy pénteken megy?

Legyen nagyon szép napotok!

kriszto

kriszto82

Közben megtaláltam Vivi74 az, akinek ma van az átjárhatósági...
Gyere majd te is, hogy mi volt?

Csajszik aztán este jelenteni!!!!! :wink:

kriszto

kriszto82

Sziasztok!
Bari most írt SMS-t és gondoltam megosztom veletek az örömhírt!
1 BABÓKA MÁR A POCAKBAN CSÜCSÜL!
De gondolom majd jön és részletesen is beszámol Nektek!
Nagyon örülök! Remélem nem gond, hogy hoztam Nektek a jó hírt!
Puszi Mindenkinek! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Ercsikati,
köszönjük,ez szuper hír :lol:

Csuti,
Neked is gratulálok!! :lol:
leeda

Szuper hírek!
Tehát, Bari ma tutti babás! :-)
kisgaby

Sziasztok!

Bari nagyon Gratulálok. Nagxon szorítottam érted szerdán is, és ma is!

Momelcsi: Remélem, hogy minden rendben lesz az UH-on.

csuti: Neked is nagyon szorítok. Mikor mész vissza? Hétfőn?

Vivi: Mi újság? Ma voltál átjárhatóságin ugye? Mesélj mivolt?

Olyan jó ezeket olvasni, és pláne pénteken. Szuper befejezése a hétnek!
mné

Sziasztok, ma is volt UH, egy tüszőr erőlteljesen elindult (13x15), a többi átlag 10, 11 és vannak a kisebbek, 1-2 7-es és az 5-sök... Összesen, ahogy próbáltam számolgatni, van 6 rendesen érő tüsző. Szerintetek milyen? Én örülök neki!

Voltam vérvételen is, ösztradiol szintem 2010 lett. Ha jól olvasgattam a korábbi bejegyzéseket, ez teljesen jó. Ugye?

Annyi, hogy más vérvételi tényezőket is néztek (másnál is volt ilyen?), abból a bazofil és eonazofil éppen eltér a határértéktől. Bazofil max. 1,0 % lehet, nekem 1,1%, az eonazofil pedig 0,1% helyett 0,09%. Gondolom ezek kis eltérések, remélem ez nem okoz majd gondot, bár szerintem nem.

Monilla, gyere majd mesélj. Én holnap kapom az első esti 8 órás szurit, éppen azt számoltam, hogy egy nappal később mint Te. Neked mondott valamit a punkcióról? Én még nem kérdeztem, majd hétfőn, akkor már aktuálisabb. :)

Bari, hogy vagytok??? :) Mi lett a többi csemetével?
nyuszika85

Nyuszi,
szerintem tök jók az értékeid, minden téren. Gratula :D
leeda

Sziasztok!

Hát annyi csajszi volt a kórteremben, hogy megijedtem és senkit sem mertem leszólítani, folyamatosan rajzottak kifele. Aztán jött Loor 3-kor (2 órát vártunk, utánunk csak ketten voltak), vele legalább megismertük egymást.
Hát nálunk rendben vannak a babák, de az egyik méhlepénye pont a méhszájon van, úgyhogy súlyos pihenések, és a vérzés is elképzelhető. A haematoma már majdnem teljesen felszívódott.
A kisebb teljesen beérte a nagyobbat, pontosan mind a kettő 30,8mm és a szighólyagjuk 3,8mm mind a kettőnek. És tuti kétpetéjűek!!! Kaptunk képet, amihez nagyon erős képzelőerő szükséges :lol:
Ma teljesen befáradtam, holnapra kipihenem magam. Szerintem Loor is ugyanezt teszi, Ő is egész nap úton volt.
De nagyon örülök mind a két lány sikerének, remélem Csutinak holnap hasonló nagy számot mondanak.
Barinak jó pihenést. :wink:
momelcsi

Gyors bekukk...

Drukkolok Barinak, meg persze a többi harcostársnak is! 8)
Tudom, mostanában ritkán járok erre, de amikor sikerül, igyekszem követni az eseményeket. Őszintén szólva néha már olyan sokat írtok, hogy lassan kezdem elveszíteni a vezérfonalat... :oops:

Kangaxx: a donoros inszeminációt nem a költséghatékonyság érdekében találták ki, ráadásul ez nektek zsákutca. Egyrészt az inszem fizetős (50 ezer körül van), ráadásul a donor-sperma is 40-50 ezres költség, de a lényeg a gyógyszerköltség. Ha jól stimulálható lennél (mint tudjuk, nem így van), akkor a lombiknál alkalmazott gyógyszermennyiségnél kevesebb is elegendő lenne az inszemnél ideális tüszőszám eléréséhez, jelen helyzetben viszont jó eséllyel a lombiknál is alkalmazott mennyiségre lenne szükség ahhoz, hogy egyáltalán legyen értelme belevágni. (A többes tüszőnövekedés inszemnél is alapvető fontosságú.) Összességében tehát a gyógyszerköltség kb. azonos, az eljárás viszont a fizetős inszemmel jóval drágább. (Csak akkor lenne a lombik racionális alternatívája, ha már a lombik is önköltséges lenne.) A Ti esetetekben a legjobb választás továbbra is az OEP-támogatott lombik lenne, csak olcsóbb árfekvésű gyógyszereket kell kérni a stimunál.
szimba

Momelcsi,
nagyon örülök, hogy mind a két baba rendben van, gondolom azért a méhszájon fekvő is kapaszkodik keményen :lol: Akkor Te már végig otthon leszel, vagy csak az első pár hónapban?
Nagy-nagy drukk, minden rendben lesz+++++++ :D

Lor,
remélem, Te is hasonló jó hírekkel jössz! :D
leeda

üdv mindenkinek!

Hétfőn délutánra megyek apánkhoz,remélem kezdünk!
zs76

Kb. november elejéig terveztem a munkát, és remélhetőleg addigra vándorol tovább a méhlepény, úgyhogy szerintem én már nem fogok dolgozni. Suliba se tudok menni, így rá leszek utalva a többiek jegyzetére és könyvére. De hátha le tudok vizsgázni december-januárban.
Bari, Loor, Csuti, Vivi hol vagytok? Mi volt tegnap? Csuti, ma mennyi emrikéd volt?
momelcsi

Sziasztok!

Itt is vagyok, gondoltam akkor jövök,ha már mindent vissza tudtam olvasni.

Nagyon köszönöm,h ilyen sokan szurkoltatok és szurkoltok még most is.

Lor, nagyon örülök,h tegnap meghallhattad életed legszebb hangját, sajnálom,h nem találkoztunk :( Te nem is csináltál korábban tesztet?

Kriszto, Ercsikati köszönöm nektek,h írtatok a többieknek rólam.

Leeda, 27-e mindjárt itt is van. Amúgy érzel valamit? Sajnálom,h a kolléganőid ilyenek :( Nekem azt mondta tegnap,h 3 hét múlva hajnali 5kor keljek fel és csináljak egy pozitív tesztet. Aztán ½ 8kor telefonáljak,h pozitív a teszt :lol:

Szivi77, üdv közöttünk! Neked is köszi a drukkot!

Szélkisasszony, jól emlékszem,h ti is jövő héten mentek vissza?

Monilla, jaj szegénykém remélem odaértél még vv-re. Nagyon rohanósra sikeredett a pénteked :s Nem is kérdeztem,h mi lett a kisfiad hajával? Végül hasznát kellett vennetek a fodrásznak?

Nyuszika, sztem jövő héten szerdán punkcióra készülhetsz ;) örülök,h jól haladnak a tüszőcskéid :lol: és,h az ösztradiolod is jó ;)

Monilla, Nuyszika küldöm a tüszőnövesztő drukkjaimat ;)

Melcsi, szuper,h minden OK a bébikékkel. Sajnálom,h veled sem találkoztam  Ugyan 2 petéjű ikrekkel nem tudlak már követni, de az egy petéjű még bejöhet :D

Kangaxxx, üdv közöttünk! Szerintem ne adjátok még fel! Egy csomó mindennel lehet az apabajon segíteni. Csatlakozom Szimbához ;) Nekem a mostani stimus gyógyszerek kb. 100-110 ezer volt, ez jóval kevesebb mint az előző leállított stimunál. Déviszünk egy nagyon jó tulajdonsága,h szinte pöccre pontosan annyi szurit ír fel amennyire szükség van. Persze előfordulhat,h marad egy kevés valamiből…

Csutinak írtam sms-t,ha válasz jön, jelentkezem.

Vivi74, óóóóó,ha tudtam volna,h te is babanetes vagy :? Egymás mellett feküdtünk ;)

Mné, köszönöm neked is a drukkokat!

Szimbaaaaa, jaj de jó h jöttél. Már annyiszor hiányoltalak….remélem hamarosan Sajóék is jelentkeznek!!! Veletek mizu? Voltál kontrollon?

Zs76, drukk hétfőre :lol:

Egy pár sorban magunkról. Tegnap 3 babóka volt. Reggel mikor telefonáltunk 4-5 sejtesek voltak. Odaértünk 11-re. Én voltam az első. Sajna beigazolódott,h enyhe hyperstimum van:( (bal petefészkem 58, jobb 71 mm és 33 mm folyadék volt a hasüregben) így egy babókát vagy egyet sem kaphatok vissza. Igaz talán még a 2 babóban is benne lettek volna, de én nem vagyok annyira fegyelmezett, ill. Dévisz mondta,h úgy már nagyon necces lenne. Így egy bógyóka költözött a pocimba. Transzfernél bejött Kálmán és mondta,h egy gyönyörű 7 sejtes babóka lesz akit visszakapok és egy 5 és egy 6 sejtes megy a fagyioviba.
Tegnap 3-an voltunk transzferen, és mindannyian hyperesek voltunk. Az alaphangulatot Dévisznél megadtuk, de ennek ellenére nagyon rendes volt.
Mondtam is a műtőben,ha baba lesz, viszek nekik egy fél disznót :D
Akik még nem voltak transzferen, fájdalommentes az egész. Olyan,mint egy rákszűrés. A punkció is jó volt tényleg. Tuti „anyagot” adtak :lol:
Ami a pihenést illeti, azt mondta Apánk,h nem szabad egész nap feküdni. Mintha nyaralnánk úgy kell tenni. Lehet sétálni, főzni, vasalni…igazából csak egy dolog van tiltva (a párunkhoz való közelítés) :D

Remélem mindent leírtam,ha kíváncsiak vagytok még valamire, csak írjatok!

Köszönöm a támogatást ebben a pár napban, nagyon sokat segített!!!! Jó,h vagytok!!!!

Puszi,
Bari

bari6

Upsz, jó hosszú lett :lol: remélem nem felejtettem ki senkit :oops:

bari6

Bari,
gratulálok mégegyszer az új lakódhoz :lol:
Nekem semmi különös tünetem nincs, sajnos, a petefészkem szurkált egy pár napig, meg tegnap-tegnapelőtt hőemelkedésem volt, meg fájt a fejem. De az a fronttól is lehetett. Se róka koma, semmi. Pedig most hogy örülnék neki... :? Remélem, Te fogsz valamit érezni... :lol:
leeda

Leeda, és mindenki akinek már volt transzfere.
Szedem a magneB6-ot és ennek ellenére érzem néha,h összehúzódik a méhem :s ez normális?
A hőemelkedés jót is jelenthet :lol:

bari6

Írt Csuti :lol: 2 szabályosan megtermékenyült, 2 pedig még gondolkodik...remélem sokat nem gondolkodnak és utolérik a tesókat :lol: Drukk Csuti :lol: :lol: :lol:

bari6

Sziasztok!

Nekem pénteken volt a HyCoSy eljárással a petevezeték átjárhatósági vizsgálatom.
Valaki kérte, hogy írjam le milyen volt, mert Ő még előtte áll.
Nekem sajna mind a 2 lezárt, ezért fájdalmas volt a vizsgálat. D. megpróbálta megnyitni, de nem sikerült. Ez egy érdekes feszítő fájdalom volt, nem tudom semmihez hasonlítani. Csak a kontrasztanyag befecskendezésénél éreztem fájdalmat, ami kb 1 perc volt, vagy még kevesebb, előtte, utána semmi. A legrosszabb, hogy nagyon hírtelen jön a fájdalom, ismeretlen érzés és nem tudsz rá felkészülni.
Gondolom ez mindenkinél más, mert ha átjárható akkor szerintem nem fájdalmas, nekem azt mondák ott az ápolók, hogy mensi görcshöz hasonló.

Pénteki szobatársaimnak -sajnos nem tudom milyen néven vagytok bejelentkezve-nagyon szurkolok, hogy minden jól alakuljon! Én is a lombik mellett döntöttem, lehet, h. még valamikor találkozunk!
Csuti te voltál az első ágyon? Úgy emlékszem amikor elhagytuk a szobát ezt mondtad. Szorítok, h. sokan szeressenek egymásba.
Bari 6 te voltál mellettem, ugye? Neked meg azért szorítok, hogy érezze jól magát a pocakodban a drágaság és fejlődjön szépen.

Sziasztok :lol:
vivi74

Bari,én szurkálást éreztem,de lehet,h.az valójában összehúzódás volt :lol: Én csak kicsit éreztem, és csak kb. a 4. nap után...remélem,a hőemelkedés jót jelent, és nem leszek beteg... :D
A visszakapott "kis meggymagod" már lehet, hogy most nagyon keresi a helyét :lol: Hát sok sikert Neki..és persze Nektek!! :lol: Nagy drukk++++++++ :lol:
leeda

Szia!

Igen én feküdtem melletted ;) köszi a drukkot!

Remélem maradsz velünk itt és mindig mondod majd,h merre jártok :wink: Drukkolok,h a következő ciklussal indulhassatok!
Mondott valamit Dévisz mikor hazamentél? Már nem fáj?

Pusza,
Bari

bari6

Szia Bari!

Néha még érzem kicsit az alhasam, de nem fáj.
4 körül mehettem haza, megbeszéltük a további lehetőségeket. Műtét vagy lombik és a lombik mellett döntöttem.
Minden eredményem megvan, ezért remélem okt. közepén kezdjük.
Neked szurkolok tovább, majd nézegetem miket írsz magatokról.

Pusz :D
vivi74

Sziasztok csajszik!

Drága Lor és drága Melcsi!!! Pussszantás és vigyázzatok magatokra, a gyerkőckékre! Annyira örülök nektek!!!!

Csutiék még mindig Pesten vannak, kedden mennek haza, hétfőn lesz transzferük....
Vivi: igen ő volt azon az ágyon! :wink:

Leeda peregnek a napok, gondolom nagyon lassúnak tűnik, DE TELIK, hidd el hamarosan nagyon pozitív leszel!!! Szorítok!

Zs76 szia, üdv köztünk, drukk a jövőhéthez!

Szélkisassszony neked is!! Ugye te is jövőhéten mész?

Monilla! Drukk-drukk jövőhéten már nagy események lesznek!!!! :wink:

Barika! Puszi és EGYETLENKÉRE vigyázni!!! Milyen nyaralás az ahol egyetlen dologra kell figyelni, hogy a párod a kelleténél nem jöjjön közelebb!!!????? :shock: :lol:

Szimba! jó, hogy jöttél.... remélem jól vagytok.

Legyen csodaszép estétek!

kriszto

kriszto82

Sziasztok, megkaptam az első esti 8 órás szurit. Kicsi allergiás reakcióm is lett: viszketés, bőrpír és a hasam kb. egy 50 forintos karikában felduzzadt. A Jánosban adattam be, dokit is hívtak megnézni, hogy mi legyen, de a doki szerint semmi gond, mivel egyéb tünetem nincs. És még a szuri tájékoztatójában is benne van az összes tünetem, mint lehetséges mellékhatás...Most borogatom, és remélem reggelig felszívódik.

Valakinek volt hasonló?
nyuszika85

Kriszto, Dévisz mondta :oops: csak egymás közelében lehetünk, de nem tehetünk egymással semmitsenem :oops: , na de a gyerek előtt nem is tennénk semmi olyat.... :roll:
Vigyázok nagyon egyetlenkére :lol:

Nyuszika, ez a reakció teljesen normális. Nekem az összesnél kijött. Kb. 1,5-2 óra múlva el is fog majd múlni ;)

Szép estét!

bari6

Nyuszi!

Ne izgulj, tényleg normális. Jövőhéten már nálatok is nagy dolgok következnek!! De jóóóóó lesz! szorítunk tovább a sok szép tüszőcskéért...

Bari hozzon szerencsét a laptetőőőőőőőőőő :D

kriszto

kriszto82

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: