Sziasztok!
Itt is vagyok, gondoltam akkor jövök,ha már mindent vissza tudtam olvasni.
Nagyon köszönöm,h ilyen sokan szurkoltatok és szurkoltok még most is.
Lor, nagyon örülök,h tegnap meghallhattad életed legszebb hangját, sajnálom,h nem találkoztunk

Te nem is csináltál korábban tesztet?
Kriszto, Ercsikati köszönöm nektek,h írtatok a többieknek rólam.
Leeda, 27-e mindjárt itt is van. Amúgy érzel valamit? Sajnálom,h a kolléganőid ilyenek

Nekem azt mondta tegnap,h 3 hét múlva hajnali 5kor keljek fel és csináljak egy pozitív tesztet. Aztán ½ 8kor telefonáljak,h pozitív a teszt
Szivi77, üdv közöttünk! Neked is köszi a drukkot!
Szélkisasszony, jól emlékszem,h ti is jövő héten mentek vissza?
Monilla, jaj szegénykém remélem odaértél még vv-re. Nagyon rohanósra sikeredett a pénteked :s Nem is kérdeztem,h mi lett a kisfiad hajával? Végül hasznát kellett vennetek a fodrásznak?
Nyuszika, sztem jövő héten szerdán punkcióra készülhetsz

örülök,h jól haladnak a tüszőcskéid

és,h az ösztradiolod is jó
Monilla, Nuyszika küldöm a tüszőnövesztő drukkjaimat
Melcsi, szuper,h minden OK a bébikékkel. Sajnálom,h veled sem találkoztam Ugyan 2 petéjű ikrekkel nem tudlak már követni, de az egy petéjű még bejöhet
Kangaxxx, üdv közöttünk! Szerintem ne adjátok még fel! Egy csomó mindennel lehet az apabajon segíteni. Csatlakozom Szimbához

Nekem a mostani stimus gyógyszerek kb. 100-110 ezer volt, ez jóval kevesebb mint az előző leállított stimunál. Déviszünk egy nagyon jó tulajdonsága,h szinte pöccre pontosan annyi szurit ír fel amennyire szükség van. Persze előfordulhat,h marad egy kevés valamiből…
Csutinak írtam sms-t,ha válasz jön, jelentkezem.
Vivi74, óóóóó,ha tudtam volna,h te is babanetes vagy

Egymás mellett feküdtünk
Mné, köszönöm neked is a drukkokat!
Szimbaaaaa, jaj de jó h jöttél. Már annyiszor hiányoltalak….remélem hamarosan Sajóék is jelentkeznek!!! Veletek mizu? Voltál kontrollon?
Zs76, drukk hétfőre
Egy pár sorban magunkról. Tegnap 3 babóka volt. Reggel mikor telefonáltunk 4-5 sejtesek voltak. Odaértünk 11-re. Én voltam az első. Sajna beigazolódott,h enyhe hyperstimum van:( (bal petefészkem 58, jobb 71 mm és 33 mm folyadék volt a hasüregben) így egy babókát vagy egyet sem kaphatok vissza. Igaz talán még a 2 babóban is benne lettek volna, de én nem vagyok annyira fegyelmezett, ill. Dévisz mondta,h úgy már nagyon necces lenne. Így egy bógyóka költözött a pocimba. Transzfernél bejött Kálmán és mondta,h egy gyönyörű 7 sejtes babóka lesz akit visszakapok és egy 5 és egy 6 sejtes megy a fagyioviba.
Tegnap 3-an voltunk transzferen, és mindannyian hyperesek voltunk. Az alaphangulatot Dévisznél megadtuk, de ennek ellenére nagyon rendes volt.
Mondtam is a műtőben,ha baba lesz, viszek nekik egy fél disznót
Akik még nem voltak transzferen, fájdalommentes az egész. Olyan,mint egy rákszűrés. A punkció is jó volt tényleg. Tuti „anyagot” adtak
Ami a pihenést illeti, azt mondta Apánk,h nem szabad egész nap feküdni. Mintha nyaralnánk úgy kell tenni. Lehet sétálni, főzni, vasalni…igazából csak egy dolog van tiltva (a párunkhoz való közelítés)
Remélem mindent leírtam,ha kíváncsiak vagytok még valamire, csak írjatok!
Köszönöm a támogatást ebben a pár napban, nagyon sokat segített!!!! Jó,h vagytok!!!!
Puszi,
Bari