A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Leeda: hát ha már ilyen "kedvesek", legalább igazuk legyen.
Hozzájárulnék egy laptetővel. :wink:
Illetve, ha nem bánod megosztanám a többiekkel is.

Különben nekem is az jutott egyszer eszembe, hogy nem sok ember mondhatja el a környezetemben (hála az égnek), hogy a fogantatáskor vagy hatan asszisztáltak, és még csak meg sem kellett izzadnunk.... Persze, sokkal szívesebben választanám a természetes utat, de ha már így alakult akkor próbáljuk meg meglátni a humoros oldalát. Már ha van neki.
Tul.képpen mennyi ideig maradsz otthon? A kolégákkal meg próbálj meg nem törődni. Lehet, hogy írtad, de elkerülte a figyelmem: a munkahelyeden tudják, hogy kezelésre jártál? :wink:
szélkisasszony

Bari: szeptember 20-án megyek a második konzultációra. Már nagyon be vagyok sózva. És olyan lassan telnek a napok. Még csak kedd van!

Megkérdezhetem, hogy milyen szondázást kell menstruáció alatt elvégezni? Ez nem hangzik túl jól!
mné

Nyuszika! Megvagyok és én sem érzek semmi különöset a szuriktól. Tegnap egy kicsit feszített a hasam, és mintha egy kicsit pufibb lenne, de ez az össz. Azért remélem a szurik dolgoznak közben. :wink: Nálam még az is fokozza az izgalmakat, hogy nem kora reggel adom be magamnak, hanem délelőtt 10-kor a munkahelyemen, ugyanis én az ultrahangra is csak 10 körül érek majd oda. Úgy tudom a szurikat azonos időszakban érdemes beadni.
monilla

Monilla, igen, kb. egy időben, de szerintem nem múlik semmi, ha kicsit később kerül be a szuri a helyére. Azaz én pl. reggel 3/4 7-kor adom be, de holnap az UH napjánez kitolódik, ha minden jól megy, akkor 8-ra. Mindegy, persze okosan csinálod, hogy később adod be, menj Te is a biztosra. :)
Én igazából semmi puffadást nem érzek, persze Te egy nappal előrébb vagy. Kíváncsi leszek holnap mit látnak :)
Hajrá és egyél husikat. Én is most tettem le a következő adagot... :) Mondjuk én bírom, finom, élvezem :) Most Lor lettem, amióta ma reggel be tudtam adni magamnak a szurit, boldog vagyok :)
nyuszika85

Szélkisasszony,
nagyon köszi a megosztott laptetőt! :lol:
Én még ezen a héten vagyok itthon, azaz a punkcióval együtt összesen 11 munkanapot nem vagyok benn, hanem táppénzt vettem ki.
Egy páran tudják benn -akikben meg lehet bízni, illetve természetesen a főnököm. Mivel nálunk elég sokan dolgoznak, természetesen nem fogom mindenkinek az orrára kötni, semmi közük hozzá. Persze, igyekszek nem foglalkozni az ilyen emberekkel, de azért mégis zavar egy picit. Nekik semmi magánéletük nincs, ezért a másikéban vájkálnak . :evil:
leeda

Én is a punkciótól voltam táppénzen 2 héten át.
A munkahelyemenen rugalmasan kezelik a távolléteket. Én még a főnökömmel sem tudtam megbeszélni, így mindenkinek össze-vissza hazudoztam, mondva csinált indokokat kellett kitalálnom. Elég rossz volt! Senkiben sem bízhattam meg. De szerencsére megérte. Viszont korrekt volt a főnököm, mert sosem kérdezett vissza, ha azt mondtam, hogy később érkezem a munkahelyemre vagy adott esetben korábban le kellett lépnem vizsgálat miatt. A hirtelen jövő napközbeni távollétekről ne is beszéljünk....a hajam égnek állt tőle, mert nem tudtam mit találjak ki. Persze, ha előre tudtam, hogy napközbeni vizsgálat vagy ezzel összefüggő tevékenység volt, akkor szabadságot vettem ki.

Meg lehet érte kövezni, de nem bíztam a kollégák és a munkáltatóm jóindulatában, látva elődeim és sorstársaim a munkahelyen. Még a velem egykorú kolléganőm is úgy látja, ha nincs gyerek a párkapcsolatban, akkor az CSAK a nő hibájából lehet. Hát, nem én akartam felvilágosítást tartani neki. (És diplomás, nyelvvizsgás, többségében egyedülálló női értelmiségiek között dolgozom.)
kisgaby

Ezt találtam a http://gyerebaba.blog.hu-n. Talán már sokan rátaláltatok, de hátha valakit még megnevettetek vele.
A mai kínos szitus problémához éppen illik:
[quote]M írta:i nők mindannyian tudjuk, mit jelent egy nőgyógyászati vizsgálatra való felkészülés. Testileg es lelkileg is különleges előkészületeket igényel, beleértve a ruházat megfelelő kiválasztását és a szokásosnál is alaposabb tisztálkodást, nehogy valami kellemetlenség legyen. Az egyik magazin pályázatot irt ki nőknek a legcikisebb nőgyógyászati élményük megírására. Az 5000 dolláros fődíjat ez a pályamű vitte el:

Délre kaptam időpontot a nőgyógyászhoz, örültem, hogy délelőtt viszonylag stressz mentesen fel tudok készülni majd az eseményre.

Reggel azonban telefonhívást kaptam a rendelőből, hogy jó lenne, ha 9:30-ra ott tudnék lenni. "Persze, ott leszek" mondtam a legnagyobb nyugalommal, és csak utána estem pánikba. A reggeli kapkodás a szokásos menetben folyt, gyerekek reggeliztetése, öltöztetése, uzsonnák csomagolása, fuvarozás az iskolába, óvodába stb. 8:45-re értem haza, nem volt már idő újabb fürdésre, ezért csak gyorsan felkaptam a mosakodó rongyot a kád mellől, és jól lemostam magam "ott". Autóba vágtam magam és rohantam az orvoshoz.

Felfeküdtem az asztalra, a fejemet a fal fele fordítottam, és azt képzeltem, hogy Párizsban sétálgatok... A doki megszemlélte a terepet, majd így szólt:
- Hűha! Látom, ma volt egy kis különleges felkészülés...
Nem tudtam, miről beszél, nem reagáltam semmit, tovább sétáltam "Párizsban".
Hazamentem, a nap további része a szokásos rutin szerint ment, főzés, gyerekek összeszedése, házi feladatok ellenőrzése stb. Délután fele a lányom ijedt hangon kérdezte:
- Anyu, hol van a mosdórongy a fürdőszobából?
- Kidobtam, vegyél elő másikat. - mondtam neki.
Mire a lányom:
- De nekem az kell, mert benne volt az összes csillámporom és flitterem!

:D
szélkisasszony

kisgaby: éppen ettől félek én is. Nálunk nem igazán kezelik rugalmasan a munkaidőt. Ráadásul a főnököm nélkülem megmozdulni sem tud. Ha elmegyek 2 nap szabadságra, már hívja a könyvelőt, mert nem talál semmit. Éppen ezért kell elmondanom majd neki. Sőt, írásban fogom közölni vele, hivatkozva a megfelelő jogszabályokra és mellékelve Dévisz igazolását (remélem, tud majd ilyet adni).
A cégnél egyedüli nőként legalább a rossz indulatú pletykákkal nem kell megküzdenem, de amit te írtál a kolléganőid véleményéről az elkeserítő. Ha ez miatt elveszítem az állásom (remélem, nem) akkor kell egy B terv. De egyelőre még (sajnos) a start vonal előtt melegítünk be. Én egyébként marha türelmetlen tudok lenni... :twisted:
A gyermektelenségi adóról hallott már valaki? Olyan szinten húztam fel magam a Tv riporton, hogy órákig csak fröcsögtem. Boross Péter egy érzéketlen... ahh, inkább nem is folytatom, mert megint felforrok.
Remélem ez a szép napsütéses idő mindenkinek csak jobb kedvet hozott! :D
szélkisasszony

Szélkisasszony!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

A gyermektelenségi adó, egy épületes példája annak, hogy mi előszeretettel ülünk fordítva a lovon. :-D
Én nem szeretnék politikai témáról csicseregni.
kisgaby

abszolút igazad van, hagyjuk is. nem ide való. :oops:
csak kifakadtam.
szélkisasszony

Szélkisasszony,
ez jó volt :lol:
Amúgy, én úgy tudom, hogy a nő már a lombik előkészületi szakaszában is védett pozícióban van, szóval nem hiszem, hogy tartanod kellene a következményektől. De ha a főnököd tényleg olyan, mint ahogy írod, akkor igen, jobb, ha írásban jelented be az egészet, legyen nyoma.

Kisgaby,
hát nagyon elszomorító, hogy ennyien így gondolkodnak erről a dologról. Hol élnek ezek????? :shock:
leeda

Szélkisasszony, ez nagyon jó volt :lol: :lol: :lol:

Mné, a szondázásnál mérik ki a méh legtávolabbi helyét, ahová teszik majd a babókat. Ezt a beállítás napján csinálja Dévisz,mert akkor van a legjobban nyitva a méhszáj így könnyen bejut a szondával.
Jól mondtam csajok?

bari6

Bari,
szerintem jól mondtad, nálam is így volt, és nekem is azt mondta, azért akkor, mert ilyenkor a legkönnyebb bejutni :)
leeda

Bari,
nagyon szorítok holnapra, kitartás, percről-percre közelebb haladsz a cél felé!! :lol:
Majd így fogsz pihenni műtét után :lol: Kép
leeda

Sziasztok!
Amiért most benéztem az nem más mint BARI!

Drága Barikám!
Holnapra egy kalappal Neked! Tudom, hogy minden rendben lesz! Nagyon fogunk Neked szorítani Kendrával! :) Azért ha már jól érzed magad holnap írj egy sms-t, hogy mi a helyzet! De lehet majd írok én is, ha Te nem! Mert én kíváncsi vagyok ám! :)

Mindenkinek természetesen szorítok és kívánom Mindenkinek a minél előbbi dupla csíkos terhességi tesztet! :)

És ha esetleg van időtök, és tetszik nektek Kendra, akkor kérlek benneteket, hogy egy gyors regisztráció után szavazzatok Rá minden nap! Előre is köszönjük! Nagyon szoros a verseny, ezért minden szavazatra minden nap szükségünk van! Köszönjük aki szavaz ránk! :)

http://picibaba.hu/palyazat/201038-heti ... d=szavazat

Kép

KépKép
ercsikati

Leeda, köszönöm szépen! Annyira cuki ez a kép :lol:

Kata, amint tudok jelentkezni fogok,h hány szívecske van a kezemben.

Már nagyon várom a holnapi napot, no de a tüszőcskék is :lol: Egyre jobban feszítenek :roll:

bari6

Bari: holnapra megy a sok-sok drukk. minden rendben lesz. várni fogunk a jó hírekkel.
Szép estét Mindenkinek!
szélkisasszony

Bari! Szurkolok én is ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!Lehet, hogy holnap összefutunk.
monilla

Bari, holnap is nagyon ráérek, úgyhogy egész nap érted fogok szorítani. Várunk vissza nagyon a jó hírekkel.
Én már mire odakerültem, teljesen lenyugodtam, remélem te is így leszel.
momelcsi

bari
Én is beállok a drukkolók sorába :)
Várunk a jó hírekkel :) :) Kép

vivi és anim

Üdv itt közöttünk,és mihamarabbi babásodást :) :)

szurikáta
szurikáta56

Bari, nagyon ügyes légy!!!! Biztosan minden rendben lesz!!!! És tudod, pénteken már kismami leszel!!!!! :lol: :lol: :lol:
nyuszika85

Kislibuskám! De drága vagy! :D Hogy vagytok? Anna nemsokára 4 hónapos lesz, ugye? Miket csinál már?

Momelcsike! De jó, hogy minden rendben volt a hétvégén, meg azóta is! És rendben is lesz továbbra is! Azért persze továbbra is mennek a drukkok! :D

Nyuszika, Monilla! Nagyon ügyik vagytok a szuribeadással! (Nyuszika! Nekem is mindig ottmaradt egy kicsi az üveg alján, szerintem az annyira minimális, hogy biztos nem hiányzik!) Nagyon drukkolok a mai UH-hoz!

Nyuszika! Szerintem, nem árt, ha egy kicsit többet iszol! Ha nem is 3-4 liter, de 2 minimum! És a vérvétel előtt különösen fontos sokat inni! Engem Apánk egyszer nagyon leszúrt ezért…:)

Nyuszika említette a Femibiont, szerintem ez a legjobb folsav-készítmény! Nekem a génhibám miatt mindenképpen ezt kell szednem, de állítólag az emberek 35-40%-a hordozza ezt a génhibát, ami miatt a folsav nehezebben szívódik fel. Viszont a Femibionban biológiailag aktív folsav van, ami sokkal jobban hasznosul, mint a normál folsav. Én már nagyon utánajártam ezeknek a dolgoknak, és kiderült, hogy a folsav nemcsak a velőcsőelzáródás megelőzése miatt fontos, hanem a petesejtek egészséges növekedéséhez és a beágyazódáshoz is feltétlenül szükséges!

Bari! Már lehet, hogy túl is vagy a punkción! Nagyon várom a híreket, hogy hány szívecske van a tenyeredben! :D Mennek a drukkok ezerrel! ++++++++

Vivi! Nekem átjárhatóak voltak a petevezetékeim, de ennek ellenére fájt a vizsgálat. Nekem azt mondták előtte, hogy ha szokott mensi előtt fájni a hasam vagy a derekam, akkor ez is pontosan úgy fog fájni. És tényleg így volt… De ezzel nem megijeszteni akarlak, hanem megnyugtatni! A mensi előtti hasfájást életünkben több százszor el kell viselnünk, petevezeték-átjárhatósági vizsgálat viszont csak egyetlen egyszer van. A mensi előtt nekem minimum órákig szokott fájni a hasam, ez a vizsgálat viszont maximum 5 perc! És a legjobb, hogy még ha fáj is, tudod, hogy mindjárt vége lesz a fájdalomnak! És amikor vége lesz, az teljesen eufórikus érzés! :D Persze nagyon drukkolok, hogy a lehető legkevésbé fájjon! :wink: De kibírható, hidd el! (Ha van még valami kérdésed, kérdezz nyugodtan!)

Szélkiasszony! Szerintem is meg lehet látni a lombik humoros oldalát (na, nem kimondottan a méhszondáét…), de én azon szoktam gondolkozni, hogy mivel a férjecském imád utazni, (legszívesebben folyton úton lenne), ha a gyerkőceink öröklik ezt a tulajdonságát, akkor abszolút nem csodálom, hogy szeretnének egy kicsit világot látni, mielőtt 9 hónapra beköltöznek a pocakomba. Igaz, hogy nem túl romantikus, viszont milyen kalandos és izgalmas lehet számukra, hogy már „láthattak” valamit a világból! Legalább a Dévai Intézet alagsorát! :wink:

Leeda! Hogy telnek a napjaid? Nagyon jó ötlet, hogy lekötöd magad a Photoshoppal! A rosszindulatú kolléganőiddel meg ne foglalkozz! Vagyis valójában lehet, hogy inkább jó indulatúak, hiszen reméljük, tökéletesen igazuk van abban, hogy már kismami vagy! :wink: +++++++ Mikor fogsz tesztelni? Hogy tervezed?

Mné! Szondázás csak az első lombik előtt szokott lenni! De remélhetőleg Nálatok erre nem is lesz szükség, mert az első inszemnél befészkeli magát a pocakodba 1-2 babóca!:wink:

Hú, nagy bandázás lehet ma az Intézetben! :D Nyuszika + Monilla: UH, Bari: punkció, Kisgaby: kismami-gondozás. Mindenkit nagyon várunk a hírekkel!
Tényleg, Csutiról tudtok valamit? Neki is nagyon-nagyon drukkolok!

Mondjuk pénteken is leszünk páran! Nekünk csak 3 körülre kell mennünk a második (szívhang) kukucskára, addigra már szerintem Nyuszika, Monilla, Momelcsi biztos nem lesztek ott (legalábbis remélem, hogy nem kell olyan sokáig várnotok!), de Vivi, Veled lehet, hogy fogunk találkozni! :wink:
loreena

Sziasztok!!!!!!!!

Csutiról annyit tudok, hogy valószínűleg pénteken lesz a punkciójuk, jól állnak 5-6 db oldalanként, szépen növögetnek, de ma még nem jelentkezett, ha tudok pontosabbat szólok! Pesten vannak, nincs net közelben.

Bari: a szám a tenyerében: 18
hihetetlen, szerintem még picit kómás a lány, mert második sms-re küldte el a jó számot.... :lol: :roll: De a lényeg, hogy nagyon szép szám!!!!
Focicsapat az összes cserejátékossal.... :wink:

kriszto

kriszto82

Most jött az sms: 10+1, mondom én, hogy kicsit kómás volt még a lány! :lol: :lol: :lol:
De ez is nagyon-nagyon szupi hír, szám, eredmény!!!!!

kriszto

kriszto82

Kriszto,
köszi a gyors megosztást :D Nagyon szép szám, ebből tényleg kijöhet egy egész focicsapat :lol: :lol:

Lor,
köszönöm szépen a drukkokat! Remélem, Ti is nagyon jól érzitek magatokat!!! :lol:
Én is azt mondtam a végén magamban, remélem, hogy igazuk lesz a kollégáknak, már ha ennyire ezen törik a fejüket... :wink:
6-án volt a beültetésem, és azt mondta, hogy ha nincs semmi bajom, akkor 3 hét múlva jelentkezzek, ami pedig 27-n, hétfőn lenne. Nem merek tesztelni, nagyon tartok tőle...Mondjuk azt sem tudom, hogy mikor lenne érdemes. Félek, hogy csalódni fogok.

:oops:
leeda

Sziasztok!
Szeretnék én is csatlakozni, ha nem bánjátok. Újrakezdők leszünk az intézetben: tavaly szeptemberben voltunk ott először és idén most szeptember 22-én megyünk másodszorra. Meg tudnátok mondani, hogy most mennyi egy fizit+rákszűrés? Nagyon köszi!

Mindenkinek sok szeretettel küldöm a drukkokat és a jókívánságokat! :-)
szivi77

Bocsi: vizit+rákszűrés :-)
szivi77

Sziasztok!

Reggel találkoztam Barival, izgult szegénykém... De mondta, hogy Kriszto hozza a híreket és így is lett. Csuda jó számai lettek :)

Nekem megvolt az UH, reggel 6-kor már ott voltam, így lettem első, de kb. 2 percre rá megjött egy másik lány is, szóval tényleg spurizni kell!!!
Kisdoki vizsgált, amennyit megjegyeztem: mindkét oldalt átlag 4 nagyobb (7*9), és kb. 5 kisebb (5-s). Apánk azt mondta, ez teljesen szép és jó, jól reagáltam eddig a szurikra. Nem is módosított az adagon. Péntek újabb UH, vérvétellel egybekötve.
A vérvételen ilyenkor a hormonszinteket nézi? Vagy ezt az ösztradiol dolgot? Progi pótlás mikor lesz???

Monilla, várjuk a híreket!!!

Puszi
nyuszika85

Szivi,
üdv itt, jó a Neved :D
Ha jól emlékszem, az első alkalommal 15 e egy konzultáció, utána már "csak" 10e, és ha elkezdődik a lombikod, akkor már ingyenes a konzultáció és vizsgálat.
A rákszűrés is hasonló árfekvés lehet, de majd a többiek kijavítanak, ha rosszul mondtam.... :wink:
leeda

Szia Leeda, köszi az üdvözlést!
Hát bízunk benne, hogy a lombikig nem fogunk eljutni - ugyanis minden leletünk egész jó. :shock: De hát mégsem jön a bébi :-(
Én is ezekre az összegekre emlékeztem, köszi szépen!

És akkor most ugye érted szorítunk nagyon? :-)
szivi77

Szivi,
akkor ez nagyon jó hír, ha még nem tartotok a lombiknál :lol: Akkor lehet, hogy simán majd csak valamilyen "hormonális" rásegítés kell a spontán próbálkozásokhoz....
:wink:
Sok mindenkiért szorítunk, vagyunk egy jó páran :lol: Ez ilyen "közös szorítós" - buli... :D :D Most már Miattad is! :D
leeda

Nyuszi!

Ezek szupi hírek!

Csutival taliztál?

kriszto

kriszto82

Csutival még soha nem találkoztam...Így lehet. :)
nyuszika85

Szerintetek normális, hogy úgy érzem a 3. napi szurik után, hogy egy kis labda van az alhasamba?! Gondolom normális és lesz ez még rosszabb is, de mivel nem tudom, miket "kell" érezni, így kérdezek, azért vagyunk itt. :)
nyuszika85

Leeda: Clostis rásegítős hónapok már voltak, nőttek is a tüszők, de mégsem lett bébi. Aztán jött az átjárhatósági, de ott is minden rendben. Szóval én igy "tudatlanul" inszemre tippelek. De majd meglátjuk, hogy mit mond Dévai.
Tudom, hogy mindenki mindenkiért szorít (több mint 1 éve vagyok zugolvasó), csak most Te vagy a legközelebb a teszteléshez, nem? :wink:
szivi77

Szia Szivi!
:lol:

Nálatok a férjed is ki volt vizsgálva? Hogyhogy egy éve voltatok utoljára? Régen vártok babára? Máshol próbálkoztatok már?

kriszto

kriszto82

Szia Kriszto,
Igen, ő is volt vizsgálaton: 54M/ml és valami 300 milla fölött volt az egész - szerintem ez egész jó (meg az internetes kutatásom alapján is jónak számít :-)). Az ilyen mozgó/nem mozgó százalékokat már nem tudom fejből.

1 éve és 8 hónapja próbálkozunk és amikor tavaly voltunk, akkor még csak 8 hónapnál jártunk, így túl sok vizsgálatot nem indított Dévai (csak 3.napi hormon és a páromé), és azt mondta, hogy ha a hormonos eredmény nem lesz jó, akkor tud kezdeni velem valamit, de egyébként meg kell várni az 1 évet (voltam olyan kis becsületes, hogy bevallottam a valós időt). Így elmentem más felé is, de hát azok sem jártak sikerrel. És mostanában sokszor eszembe jut, hogy ha anno nem vagyok olyan türelmetlen, akkor már rég ringathatnám v. legalább gömbölyödnék.. :(

Más intézetbe nem is mennék, mert rosszakat hallok róluk, ill. nekem Dévai tök szimpi volt elsőre és hát lássuk be - ez egy bizalmi állás! :-)
szivi77

Kicsit hosszú lettem, bocsi. :oops:

Még egy fontos dolog: minden elismerésem Neked (és persze a többieknek is), hogy ilyen hozzáállással tudjátok csinálni az egész procedúrát!!
Nagyon büszke vagyok Rátok és szorítok Mindenkinek!
szivi77

Szivi,
igen, most én vagyok legközelebb a teszteléshez, a következő Bari lesz, akiért szoríthatunk :lol: Remélem jön hamarosan, és beszámol az élményeiről :wink:
A párodnak nagyon jók az eredményei, mi mit nem adtunk volna egy ilyen szép számért :lol:
Az egyik kedves kolléganőm is volt inszemen, neki elsőre sikerült, azóta már ovis a kislánya, a fia pedig spontán sikerült! Szóval hajrá, minden rendben lesz, egy kis rásegítéssel biztosan :D Nagy drukk!! :wink:
leeda

Nyuszi,
én már az első szuris napon érztem szurkálást, utána meg több kis labdát, amik fokozatosan egyre nagyobbak lettek - érzetre is. Szóval normális :wink:
leeda

Bari! Gratula a sok szép petikéhez! Remélem, időközben már összetalálkoztak Bari-Apu katonáival, és úgy döntöttek, hogy egy jó 8-9 évtizedre összekötik a sorsukat! :wink: Majd írd meg, hogy milyen volt a punkció, remélem, nem fájt nagyon utána a hasad! A holnap reggeli telefon után pedig nagyon várunk a további jó hírekkel!

Szivi! Üdv újra köztünk! Én még emlékszem Rád a zugolvasó-időszakomból! Egyáltalán nem voltál hosszú, sőt, írj még többet! Ismerős egyébként a szitu, mert mi kb. 1 év után fordultunk Apánkhoz, de egy év elment a vizsgálatokkal, closti-szedéssel, közben én kipróbáltam mindenféle gyógyteát, barátcserje-kapszulát, stb., amik szerintem többet ártottak, mint amennyit segítettek. És elvileg nálunk sem találtak semmi problémát (igaz, én végül megtaláltam :wink:), de a lényeg, hogy most már itt csücsül a pocakomban egy pár hetes babóca, és remélhetőleg szépen dobog a kis szívecskéje! Minél előbbi babásodást kívánok Neked is! :wink:

Leeda! Most valóban Rajtatok a topik szeme! :D
loreena

Lor,
reflektrofényben vagyok, úgy látom :lol:

Szerinted mikor érdemes tesztelni?27-n lesz elvileg a 3. hét, amikor jelentkeznem kell.
leeda

Leeda - köszi a drukkot! :-)

Loreena - gondoltam, hogy te emlékezni fogsz, te mindenkire emlékszel és mindenkiről mindent tudsz! :-) Ezért irigyellek nagyon :-)
Vicces, mert én is kipróbáltam a barátcserjét és különböző teákat is, de ezek sem segítettek. Nálatok mi is a bibi? :oops:

Szerintem még nálam az IR-t és az immunológiai összeférhetetlenséget kell majd megnézni - de inkább nem okoskodok előre. A doki tudja, hogy mit kell majd csinálni :-)
szivi77

Leeda - szerintem akkor, amikor mondta Dévai.... Az egyik régi fórumos írta, hogy neki csakis aznap lett pozi a teszt, amikorra "Apánk" előírta neki, és hamarabb nem. :-)

Tényleg, Bari mikor fog hazajönni? Ilyenkor hogy szokott lenni? Mennyi ideig kell bent maradni?
szivi77

Szivi,
nem mondta, hogy mikor teszteljek...annyit mondtott, hogy akkor 3 hét múlva találkozunk! én meg el is felejtettem megkérdezni. Azért is kérdezném a "tapasztaltabbakat", hogy kb. mikor teszteljek...

Barinak elvileg fél négyig kell kb. bennmaradni, utána lehet csak hazamenni.
leeda

Bari: nagyon szorítottam neked egész nap. és most jövök a jó hírekért, és lám szuper hírek vannak!!!!! :D :D :D
Csak így tovább...
Csuti is jól halad. Sok sikert!

Leeda: hát én nem tudom, hogy fogom megállni, hogy ne teszteljek "félóránként". Persze megértelek a félelmed miatt, gondolom mindenki így van/lesz ezzel. De 27-e már nincsen olyan nagyon messze. :oops: Jó hát tudom én, hogy könnyű az oldalvonalról dumálni, de... nincs mentségem. :) Annyira beindult most itt mindenki, hogy sikerülnie kell!

Szia Szivi! :D Én is üdvözöllek itt! Sok sikert Nektek! Azért az jó hír, szerintem, hogy az eredményeitek jók! Egykettőre megoldják a dolgot és gömbölyödhetsz. De akkor se tessék visszabújni majd zugolvasónak! :wink:

Nyuszika: de jó! csak így tovább. Reggel 6-kor még az utcán álltok vagy hogy megy ez? Már előre látom szomorú sorsomat a hajnali kelésekkel. De már annyira várom!
szélkisasszony

Na, jó!
Remélem a többedik laptető jót jelent a jövőre nézve! :D :D :D
És ismét átruházom Mindenkire! Egy kis szeletke Mindenkinek!
:wink:
szélkisasszony

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: