Kislibuskám! De drága vagy!

Hogy vagytok? Anna nemsokára 4 hónapos lesz, ugye? Miket csinál már?
Momelcsike! De jó, hogy minden rendben volt a hétvégén, meg azóta is! És rendben is lesz továbbra is! Azért persze továbbra is mennek a drukkok!
Nyuszika, Monilla! Nagyon ügyik vagytok a szuribeadással! (Nyuszika! Nekem is mindig ottmaradt egy kicsi az üveg alján, szerintem az annyira minimális, hogy biztos nem hiányzik!) Nagyon drukkolok a mai UH-hoz!
Nyuszika! Szerintem, nem árt, ha egy kicsit többet iszol! Ha nem is 3-4 liter, de 2 minimum! És a vérvétel előtt különösen fontos sokat inni! Engem Apánk egyszer nagyon leszúrt ezért…:)
Nyuszika említette a Femibiont, szerintem ez a legjobb folsav-készítmény! Nekem a génhibám miatt mindenképpen ezt kell szednem, de állítólag az emberek 35-40%-a hordozza ezt a génhibát, ami miatt a folsav nehezebben szívódik fel. Viszont a Femibionban biológiailag aktív folsav van, ami sokkal jobban hasznosul, mint a normál folsav. Én már nagyon utánajártam ezeknek a dolgoknak, és kiderült, hogy a folsav nemcsak a velőcsőelzáródás megelőzése miatt fontos, hanem a petesejtek egészséges növekedéséhez és a beágyazódáshoz is feltétlenül szükséges!
Bari! Már lehet, hogy túl is vagy a punkción! Nagyon várom a híreket, hogy hány szívecske van a tenyeredben!

Mennek a drukkok ezerrel! ++++++++
Vivi! Nekem átjárhatóak voltak a petevezetékeim, de ennek ellenére fájt a vizsgálat. Nekem azt mondták előtte, hogy ha szokott mensi előtt fájni a hasam vagy a derekam, akkor ez is pontosan úgy fog fájni. És tényleg így volt… De ezzel nem megijeszteni akarlak, hanem megnyugtatni! A mensi előtti hasfájást életünkben több százszor el kell viselnünk, petevezeték-átjárhatósági vizsgálat viszont csak egyetlen egyszer van. A mensi előtt nekem minimum órákig szokott fájni a hasam, ez a vizsgálat viszont maximum 5 perc! És a legjobb, hogy még ha fáj is, tudod, hogy mindjárt vége lesz a fájdalomnak! És amikor vége lesz, az teljesen eufórikus érzés!

Persze nagyon drukkolok, hogy a lehető legkevésbé fájjon!

De kibírható, hidd el! (Ha van még valami kérdésed, kérdezz nyugodtan!)
Szélkiasszony! Szerintem is meg lehet látni a lombik humoros oldalát (na, nem kimondottan a méhszondáét…), de én azon szoktam gondolkozni, hogy mivel a férjecském imád utazni, (legszívesebben folyton úton lenne), ha a gyerkőceink öröklik ezt a tulajdonságát, akkor abszolút nem csodálom, hogy szeretnének egy kicsit világot látni, mielőtt 9 hónapra beköltöznek a pocakomba. Igaz, hogy nem túl romantikus, viszont milyen kalandos és izgalmas lehet számukra, hogy már „láthattak” valamit a világból! Legalább a Dévai Intézet alagsorát!
Leeda! Hogy telnek a napjaid? Nagyon jó ötlet, hogy lekötöd magad a Photoshoppal! A rosszindulatú kolléganőiddel meg ne foglalkozz! Vagyis valójában lehet, hogy inkább jó indulatúak, hiszen reméljük, tökéletesen igazuk van abban, hogy már kismami vagy!

+++++++ Mikor fogsz tesztelni? Hogy tervezed?
Mné! Szondázás csak az első lombik előtt szokott lenni! De remélhetőleg Nálatok erre nem is lesz szükség, mert az első inszemnél befészkeli magát a pocakodba 1-2 babóca!:wink:
Hú, nagy bandázás lehet ma az Intézetben!

Nyuszika + Monilla: UH, Bari: punkció, Kisgaby: kismami-gondozás. Mindenkit nagyon várunk a hírekkel!
Tényleg, Csutiról tudtok valamit? Neki is nagyon-nagyon drukkolok!
Mondjuk pénteken is leszünk páran! Nekünk csak 3 körülre kell mennünk a második (szívhang) kukucskára, addigra már szerintem Nyuszika, Monilla, Momelcsi biztos nem lesztek ott (legalábbis remélem, hogy nem kell olyan sokáig várnotok!), de Vivi, Veled lehet, hogy fogunk találkozni!