A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Fibi Kép
Látod az esőnek is lehet előnye Kép De már itt a tavasz, most hallottam, hogy az moszkvai állatkert barnamacija is felébredt téli álmából Kép

Kép
Kép
denizsa

Juc, Fibi,
tavaszi szünet rulez!! Igazán készülni úgyis csak éjjel tudok, amikor alszik a ded, mert akkor nem kell 3 percenként elszakadnom a géptől, ihlettől. Kép Apjuk szerzett nekem egy laptopot, úgyhogy most már semmi sem állhat az utamba, még akkor sem, ha ő is akkor akar gépezni, amikor én. Kép És már 3.5 esszét megírtam az 5ből, aminek a határideje a nyári szünet vagy mi, úgyhogy hagyjatok békén... Kép

Bog,
május 5 rulez forever!!! Kép
neet
neet

Zsána!
Szuper jó programod volt!!!!

Fibi! Remélem, nektek is összejön a kolpingolás! Jó, hogy Bálint jobban van, és az eső miatt tudsz egy kicsit pihenni és netezniKép

Barbi! Azért nem olyan véresen komoly ám amiket írtunk! Nagyon jó hely a SZI, nem kell harcolni, hogy veled legye a bébi, sőt! A szobatársamat hívták telefonon, amikor sírt a babája, hogy menjen érte!!! Csak oda kell figyelni, és határozottnak kell lenni, ami abban az állapotban nem mindig megy. Nekem csak 1 rossz tapasztalatom volt a cumival, de egyébként minden úgy ment, ahogy én akartam.

Bogárka!
Én is ESZ 3.személyben szólítom magamat Bazsó előtt. Ez normális akkor???

Ancsi!
Jobban vagytok már? Jó lenne valamikor talizni!

Kép
Kép
zuzmo1

Juc,
éééés mán megin' igazad vanKép Az ünnepek alatt 500 forinttal drágább /fö/éj. De ugy vagyunk vele, ha már rászánjuk a pénzt, akkor mindegy hogy 65 vagy 69ezer lesz. Ugysem megyünk valszeg nyaralni... max anyosékhoz Velencei tora, de az másKép

KépKép
fibi

Deni,
én szeretem az esötKép olyankor lehet begubozni, filmet nézni, aromás fürdöt venni, borozgatni.... hmmm, a többihez Apjuk is kellKép

KépKép
fibi

Fibi! Látom elemedben vagy Kép
Én olyan lassú vagyok ma! Gondolom az idő... No L, mert készülödnöm kell

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Zuz,
én is azt mondom B-nak, hogy "anya most elmegy zuhanyozni", stb.Kép

Neet,
leszálltam Rólad akkorKép Ügyes vagy!Kép

KépKép
fibi

Fibi,
na ugye. Kép Én meg nem szeretem az esőt, mert Eszter ilyenkor is menne ki, de a gonosz anyja nem viszi.
neet
neet

Lányok,
ti készültök valamit a husvétra? Lesz nyuszifészek meg ilyesmi? vagy azt mennyi idös kortol érdemes csinálni??Kép

KépKép
fibi

Fibi Kép Azt hiszem vettem a lényeget: az eső jó, de még jobb, ha apa is otthon van Kép

Kép
Kép
denizsa

Fibi Kép Mi nem készülünk semmi extrával, persze család jön, az épp elég Kép Dédit meg lebeszéltem, hogy nyuszit hozzon Bálintnak, mert úgy gondoltam egy 9 hós babának még nem feltétlenül kell élő nyúl, nekem meg pláne, elég a 2 kutya. Aztán kiderült, hogy csak hoznák és el is vinnék (aztán meg nyissz), akkor meg minek? De lehet, hogy gonosz anya vagyok, és megfosztom a fiam egy felejthetetlen élménytől... de sztem ezzel még ráérünk jövőre vagy még később. Mit gondolsz? És Nálatok mi a helyzet?

Kép
Kép
denizsa

Fibi Kép Még a húsvéthoz jut eszembe, több helyen van tojásfestés, fészekkészítés vagy hasonlók gyerekeknek (pl. a Savoyás Kenguruban láttam ilyen programot hirdetni), ezek is jók lehetnek, ha kicsit nagyobb már a gyerkőc.

Kép
Kép
denizsa

Nyulas mamák,
sztem kisbaba mellé kisnyulat soha! Szegény nyuszi, gondolj bele. A jobbik még az, ha a gyerek un rá, és lesz belőle hamika (már aki szereti megenni szegény nyuszit, brr, élve puha, sülve rágós, brrr), de mi van akkor, ha a gyerek szívéhez nő, de anyuka már rühell vigyázni rá, és egy szív szakad meg, amikor eltávolíttatja a nyulat? Sztem vidd inkább állatkertbe, ha az már érdekli egyáltalán.
Persze ha öregségi nyugdíjáig megtartjátok, gondozzátok, vigyáztok rá, stb, az más, de az esetek 90%a sajnos nem erről szól... Kép
neet, a nyuszik nevében
neet

Deni,
egyetértek, sztem is ráértek ezzel jövöreKép Aztán meg ugyis mentek majd sokat állatkertbeKép Hozzánk is jönnek a szüleim, hoznak kaját, föznöm sem kellKép Aztán meg kizavarom öket a kertbe, hogy lehet gazolniKép
önzöfibi

KépKép
fibi

Fibi!

69 hány éjszaka és bioház vagy apartman?Mert az nem is olyan sok ám!Már ami a mai árakat illetiKép

És mia barátainkhoz megyünk nyúl nézőbe,mert én nem kínoznék egy kisnyulat itt nálunk.Nekem volt gyerek koromban minden évben és sajnos csúfos(apukám levágta,megnyúzta,megfőzte) véget ért szegényke,azóta nem eszek nyulhúst sem pl.
Juc
20170114224602

Neet a nyulak jótevője!Kép

Szívemből szóltálKép
20170114224602

Neet,
egyszerre irtunk, és mindketten az állatkert mellettKép
Nálatok sem lesz még fészek, és meglepi?

KépKép
fibi

Fibi!
mi még nem készülünk, de férjem előre feni a fogait a hatalmas tojásokra, amiket Lencsi fog kapni.Kép

Zuzi!
már jobban vagyunk, de még néha (egy nap 3-4x) Lencsi köhörészik, tegnap meg holt nyűgös volt. ha nem lenne ilyen esős idő, mehetnénk már most is sétálni. ami késik, nem múlik!

Votiv!
még az jutott eszembe, hogy én nem akarom ám elapasztani szerekkel a tejet,szóval amíg jön, csak jöjjön. majd magától is elapad. doki tanácsa: minden nap egyel kevesebb fejés, 3 nap alatt elapad. Kép hááááááááát, azért nem így terveztem.
éjjel azt álmodtam, hogy kőkemény nagy tejesdudáim vannak Kép, reggel fél decit tejeltem, ami nagyon jó, általában már csak 20-30-40 ml volt.

Zsanci!
na látod, hogy a felhők felett mindig süt a nap? múltkor úgy kivoltál, most kaptál egy csomó energiát, feltöltődhettél egy koncerten. már a hangod is tök energikus volt a topicban, szóval jól jött ez neked. Freddyt meg ne várd, majd 60 év múlva lesz esélyed először Kép

Bogárka!
hátha a fodrász segít. ha nagy a hajad, menj el, és csinálj valami extra kafa hajat. de érkezzetek előbb, hogy még más haját is lássa Petra. és hátha felébred benne a kishölgy, és ő is olyan szépet akar majd.
részemről jó a május 5, ha Kisünék vállalnak a kocsiban Kép

ancsipancsi

Húsvétról még: miután Esztert a kindertojásból se a tojás, se a játék nem érdekli (szerencsére, mert 3 éves kor alatt nem is kéne ezt a fajtát erőltetni..), csak az a műanyag belső tojás, ami a játékot tartja, nem csinálunk nagy faksznit az egészből. Majd ha elég nagy lesz hozzá. Most azt remélem, én, mint gyerek, kapok tojáscukrot meg csokikat, amik finomak, és nem olyan "ipari zsír" jellegűek, hogy a szájpadlásod már csúszik tőle, csak rágod-rágod, már szinte habzik, de lenyelni akkor sem tudod... Kép
neet
neet

Juc,
ugye?Kép az 2 éjszaka, és balkonos 2 ágyas szoba hármunknakKép és ebben minden benne van (szauna, medence, félpanzio, stbKép

Nyul: szüleimnek van otthon 1-2, de Bálintot nem is érdekliKép csak a kutyák és macskák a kedvenceiKép

KépKép
fibi

Ancsi,
nálunk én szoktam megenni a csokit, amit balga rokonok adogatnakKép

KépKép
fibi

Fibi,
nem lesz. Kép Mert vagy a kutya kizabálja a fűből, vagy nagyon kell rohanni, és tartok tőle, hogy a gyerek ha egyszer látja, hogy a fűből felszedjük és megesszük ezeket a kis csokiállagú valakmiket, akkor a közeljövőben leveszi a vállamról a kutyagumi összegyűjtésének terhét is... vagy ez lehet, hogy nem is baj? Hm... Kép
neet
neet

2 éjszaka 70ért sztem sok, azt hittem, egy hét... de én kőszegény vagyok. Kép
neet
neet

Fibi, Juc!
mikor ilyen árakat olvasok, meg néha eltévedünk mi is valami hasonló helyre, mindig megállapítom, hogy a horvátországi nyaralásunk a legolcsóbb dolog a világon. most is 9 napot leszünk egy horvátországi apartmanban, ahol a ház lábánál kezdődik a föveny, pár lépés és ott a tenger, miegymás, és az egész egy 50-esbe fog nekünk kerülni. persze plusz kaja és plusz utazás.
legutóbbi mátraházi kiruccanásunk simán volt 69-be, és mindössze 3 napot voltunk, egy szimpla hotelben, aminek volt medencéje, meg használhatatlan gőzszaunája.

ancsipancsi

Beetnek nagyon boldogot! Neet nagyon ugyes, Zs meg megerdemelte Kép nekem altalaban mar a vasarlas eleg, hogy feltoltodjek (ha ikeaban vagy c&aban szabadon garazdalkodhatok, rogton minden megint rozsaszin).

Bog, egyevesen vittuk Tundihez, az olemben ult es egy zenelo jatekkal probaltuk elfoglalni magunkat. Aztan azota itthon ketszer vagtunk fufrut (ezt sosem tudom, jol irom-e), par honapja ugy, hogy apa oleben ult es o apa hajat vagta, en meg az ovet (mindketten bebi koromvago olloval dolgoztunk), par napja meg ugy, hogy a kanapen ult es valami meset nezett kozben es most nagyolloval csinaltam, mert most turelmetlenebb volt es gyorsnak kellett lenni. De mindket munkam nagyon gyenge esztetikai szempontbol Kép ja, es tegnap delutan nem voltunk fodrasznal, mert ujabban akkora dugok vannak, hogy nem akartuk kora delutan ket-harom orat utaztatni a gyereket a kocsiban, ugyhogy kertunk egy masik, esti idopontot, ami szinten nem a legszerencsesebb, de inkabb ez.

Es Zsebi ugye hoz gyereket is?

Es ram is telefonalt gyerekdoki anno Hban, hogy nyuszi hiv, es akkor haragudtam erte, de most meg ugy gondolom, hogy ez tokjo, es sokkal elobb meg tobbet kellett volna rugdosniuk, mert en elso napokban szornyu lusta izemicsoda voltam. De most majd mindig magam mellett tartom a kisnyulam.
moose

Ja, tényleg, Bogárka, én hogy jutok el hozzád? Mert ugye pont le vagy zárva tőlünk Kép Ja, és csinálják az utat is, jut eszembe, innen végképp nem jutok oda, csak egy vargabetűvel a Campona felé. A 15 perces útból megint lesz egy óra. Magyar utak és felújításuk antirulnak...
neet
neet

HELP! HELP! Apa fonokenek skarlatosak a gyerkocei es mindjart beer. Apa kerdezi, hogy ez mennyire fertozo meg szornyu korsag, hazarohanjon-e rogton, vagy nem kell felni, hogy elkapjuk?!
moose

Neet,
juj, ezt elképzeltemKép
70ezer sztem is sok mani, mi sem vagyunk kögazdagok, gyüjtögetünk rá, meg adot visszaigénylünk... De férjem már honapok ota nem pihente ki magát, muszáj elvinnem kényeztetniKép

KépKép
fibi

sziasztok,

KépKépKép

Kókusz,
nem hiszed el, de tegnap este egy csomót gondoltam Rád!!!!!!
1. mert a neved kisértetiesen hasonlit az övéreKépKépKép
2. mert énekes vagy, és egy csomó énekes ott volt
3. mert arra gondoltam, meg fogom kérdezni, vajon megtanitanál e engem énekelni???KépKépKép
és hidd el, egészen eszméletlen volt!!!!

LÁnyok,
igen, asszem most egy jó csomó időre +-an rezgek!!!!Kép Azt vettem észre, h a koncert végére már nem is voltam annyira náthás!!!Kép
Ezek után megigérte bnőm, h megpróbál jegyet szerezni a Robbie Williams koncertre!!!Kép

Neet,
igen, ha már nem szopizik Igi, mennek majd papáékhoz, és azért is nyugodtabb leszek, mert ketten lesznek, és majd pátyolgatják egymást, ha vmelyik elszontyolódik!!!Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Félpanzióval meg egyáltalán nem drága vagyis az csak értedKéphogy értem.
Nekünk az nem jönne be mert tuti nem érnénk le reggelizniKép

Tejelapasztás:nekem semmi gondom nem volt.Egyszerűen már a reggeli csöcsit sem kérték a kölkeim és onnantól nem foglalkoztam vele.És gondolom már nincs is tejemKép

Juc
20170114224602

Neet!
ááááááá, dehogyis sok! sőt! gondolj bele. elmegyünk hozzátok a kertesbe, biztosítasz egy bioszobát, van medence, főzöl valai finomat, nem jönne jól egy 70-es? Kép
viccet félretéve, sajnos nálunk már elég jól elszálltak az árak egy szimpla ilyen hely kb. 8-10eFt/fő/éj és akkor abban nincs még kaja, meg locspocs, miegymás.

ancsipancsi

Ancsi!

Nekem a Horvátországgal csak az a bajom,hogy messze van és sós.Nekünk a BAlaton sokkal jobban bejön pont ezek miatt.Közel van és édesKépUgye Neet!

Juc
20170114224602

Ancsi,
igazad van, pont ezen agyalok éppen, hogy ha már ugyis csak juniusra van hely, akkor miert nem tengerpart?Kép
Mi is Mátraházán voltunk (még megismerkedésünk alkonyán), nekünk nagyon bejöttKép

Na, megyek takaritani, mert hugom kissé finnyás a koszraKép

KépKép
fibi

Juc,
ja, ez igaz, annyi kocsikázást (Ho-ig) még B sem birna ki...

KépKép
fibi

Jucus!
én sósabb szájú vagyok, meg lustább. a tenger fenntart. mániám egész nap úszkálni. idén már nem tudom hogy lesz, mert ott lesz Lencsi is, remélem férjem sokat vigyáz majd rá, őt nem érheti úgy a nap, mint engem. ;-)

Fibi!
nekünk is bejött volna, ha nem lett volna esős idő. vissza kellett fordulunk egy túráról, mert rommá áztam cipőileg.

Balaton is drága, hacsak nincs vkinek nyaralója. meg én inkább az olyan vizeket szeretem, ahol nem ér le a lábam, és nem kell abban a fos állagú iszapban szambázni Kép, számomra sziklás part rulez. mindezek ellenére nagy álmom, hogy egyszer legyen egy kis nyaralónk Balcsi vagy más egyéb Mo-i tó mellett.

Sopron Szieszta hotel,annak ellenére, hogy 80-as évek design, nagyon kafa. nem volt 100eFt kettőnknek egy hét, félpanzióval, + uszi, szauna, miegymás használattal. minden nap éjjel 11-ig szaunáztunk, kondiztunk, usziztunk, áztunk.

Ha nem féltek afrikától, kérjetek tanácsot Linditől, ők már voltak Grétivel erre arra. Mondjuk ez minimum a duplájába kerülne.

ancsipancsi

Sziasztok lányok!
Olllyan jól indult a napom!
Gréti 7-kor elkezdett szirénázni, de én olyan lusta voltam, hogy mire magamhoz tértem, szegénykém visszaájult. Aztán 8-kor is hallottam valamit, de végül 3/4 9-kor a turmix hangjára ébredtem.
Hát Peti akkor már a reggeli gyümölcsöt turmixolta a lánynak, és mire lekóvályogtam, már meg is etette.
Így szeretnék minden reggel ébredni (illetve ennél már csak az lenne a jobb, ha az én reggelim is ágyba jönne Kép
Így aztán a ma reggeli szopi is kimaardt, de most mindjárt megpróbálom kifejni, hátha jön így valami és lesz Grétinek pénteken vacsira fagyitej, mert ugye akkor meg a nagyszülőknél lesz a csajszi, amikor is mi csodálatos 2 napon töltünk el Zsóry fürdőn.

Zsanci! Hú de jó estéd volt neked tegnap! Ez már igazán kijárt neked.
Fiúk végül bepöttyöződtek?

Moose! A skarlát tuti fertőző, de fogalmam sincs, hogy az apuka átcipelheti -e Nyúlapára, és ő hazaviheti -e nektek. Kérdezd meg gyorsan a dokit.
Unokatesómék kisfia 2 évesen kapta el, és őt be is fektették a kórházba, a szülei meg annyira bánkódtak otthon, hogy 9 hónap múlva meg is született a kishuga Kép

Nálunk nem lesz se nyúl, se nyuszitojás, se locsolkodás. Mi ezt az ünnepet ilyen formában nem tartjuk, ez nekünk teljsen másról szól.

Cumi a kórházban: nekem semmi rossz tapasztalatom nem volt, persze nekem Gréti össz-vissz 1,5 órát tartózkodott benn a csecsemősöknél nélkülem, amíg én lezuhiztam, meg magamhoz tértem. Viszont az ajtónál volt egy baba, akinek a szájában cumi volt, és az egyik csecsemős el volt ájulva, hogy már iylen korán használja az anyuka.

Fibi! Mellettünk van egy ikerházrész eladó. Elküldjem a számát? Mondjuk elég nagy a ház, nem tudom, ti mekkorát kerestek.

KépKép
KépKép
lindicita

Most leírom az én érveimet a külföldi nyaralás ellen,aztán dobálhattok kakival:
1.Hosszú az út,gyerekeknek szenvedés,szülőnek idegesség
2.benzinköltséget beleszámítva már nem is olyan kedvező
3.betegség esetén mit csinálsz?Balatronról max.2 óra alatt fent vagy egy Budapesti orvosnál vagy kórházban,Arról nem beszélve,hogy Siófokon is jó a H.
4.kevés a homokospart
5.pici gyereknek nem jelent semmit a tenger
6.Általában egy házban több apartman van,ergo alkalmazkodnod kell másokhoz

Persze ha mondjuk a gyerekem asztmás lenne akkor nem lenne kérdés a sós tengeri levegő!
20170114224602

JA és a gyereknek a mélyvíz nem rulez!
20170114224602

Gyerekdokit felhivtam es aszonta, csak a betegektol kaphatjuk el a skarlatot, apas kozvetitessel nem. De azert apat nagyivbenkerulo uzemmodba allitottam.

Egyetertek Neet-tel nyuszifeszek es igazi nyuszi ugyben. Minek osszezavarni ilyen kicsi gyerekeket a fuben kajat kotoraszassal meg minek felaldozni egy olyan kedves es intelligens allatot, mint egy nyul?! Sajnos nekem is sokszor volt nyuszim husvetkor es nagyiek fazekjaban vegezte, de mikor mar tinikent volt nyuszim (tesoim meg akkor voltak picik), komoly felelossegteljes gazdakent evekig supportaltam es asszem valami betegseg miatt tavozott el. Es azota sem eszem nyulhust. Nyulat, lovat es balnat nem, mert a barataim. Hat, a kacsnak meg a libanak mar nem tudok ellenallni, pedig azokat is kedvelem...
moose

Jucus!
sajnos mindegyikkel egyetértek, de tegyük hozzá, hogy nekem pedig annyit jelent a tenger (ahol már sajna 2 éve nem voltam),hogy utána egész évben normálisan tudok majd viselkedni a gyerekemmel Kép. ergo nem leszek egy idegroncs marha, aki nem pihente ki magát. úgyhogy ez a nyaralás Lencsinek nem lesz különösebben más, mint itthon, majd felváltva vigyázunk rá, az erkélyről ők majd nézhetnek engem, ahogy fürdök a vízben Kép, és ha megunom, cserélünk. azért tervezzük, hogy du. 4 után naplementéig levisszük a partra, akkor nagyon kellemes a levegő.
ja, és a pikkelysömimnek is jót tesz.

ancsipancsi

Moose!
szerinted fogsz tudni jönni a május 5-i Bogárka Parkba? jó lenne már dumálni élőben is.

ancsipancsi

Jucus! Igazad van. De mi úgy szeretünk menni.
Idén Horvátországba megyünk, ráadásul jó messzire, Split alá még 20 km.
Grétit este megfürdetjük, megetetjük, aztán nekiindulunk, így tuti végigalussza az utat, meg tuti nem lesz dugó se az autópálya fizetőkapuknál.

KépKép
KépKép
lindicita

Örülök, hogy nyúl-ügyben mindenki egyetért, nagyon remélem dédi is megérti és nem hoz mégis (kicsit önfejű néha)...

Már én is nézegettem bababarát szállásokat, hogy menjünk-e vhova nyáron, de sajna én is azt vettem észre, hogy amelyik szállás tényleg bababarát, ott az árak viszont nem szülőbarátok Kép De ha tudtok vmi jó helyet, ami esetleg még olcsó is, akkor szóljatok! Addigis mi megteremtjük itthon a kertben a tutit: lesz Bálintnak homokozó, meg pancsoló (felfújható kismedence formájában), hintája már van, és az igati plázshangulathoz lesz napozószék, meg a párom szerzett napvédő-sátort is (kiselejtezett sörsátor volt szegény), szóval már csak a pálmák hiányoznak Kép Kép

Kép
Kép
denizsa

Lindi!
mi is Split mellé megyünk, kb. 800-850 km lesz. nem merünk elindulni etetés után, mert nem tudjuk átvenni a szállást csak 12-kor. addig meg mit csinálnánk a kocsiban? Kép

ancsipancsi

Jól beparáztattatok ezzel a nyúl kérdéssel!!! Anyósék tartanak egy csomó nyulat, és mostantól azon fogok parázni, hogy nehogy hozzanak. Móúltkor is láttam, hogy após egy 2-3 hetes forma nyuszival közelít Bazsóhoz, hogy simogassa meg. A nyuszi nagyon édes volt, de Bazsi még túl kicsi ehhez!!! Szerencsére le se tojtaKép

Nyaralás: ha a mai magyar árakat nézzük, akkor 2 szobáért nem is olyan sok, amit Fibiéktől kérnek, persze kifizetni sokKép Nekünk felajánlottak Horvátországban egy nyaralót, mehetnénk ingyen 1 hétre (szigetre, közvetlen a tenger), de mi pont a Jucus által leírtak miatt nem megyünk. Nem merek nekivágni Bazsóval ilyen hosszú útra! És a dokihiány is aggasztana. Így valószínűleg Balcsi lesz, szerintem is az a legideálisabb. Így Bazsó is bemehet a vízbe, ami sekély és meleg is, és 1-2 óra kocsival Pest!

Kép
Kép
zuzmo1

Lindi,
küldd el lécciKép Emil cim a profilombanKép

Juc,
nem dobállak kakivalKép EgyetértekKép

KépKép
fibi

Zuzmó!
ne idegeld magad a nyúl miatt. a legjobb helyzetben vagytok, ha ők nyúltartók. max fordulnak vissza vele! vagy később , ha nagyobb lesz, játszik vele egy hetet, aztán visszaadjátok. a gond inkább ott van, mikor avatatlan kezekbe kerül, akik 2 hét múlva nem tudnak mihez kezdeni vele.

ancsipancsi

Ancsi Kép
Ebben teljesen egyetértek Veled, KELL egy kis kikapcsolódás, hogy az ember fel tudjon töltődni egy évre. Én ezt mondjuk MO-n is el tudom képzelni, korábban sokat csavarogtunk a párommal belföldön, és az sem mellékes, amit Jucus írt ennek előnyeiről, de tény, hogy MO lassan drágább, mint Horvátország vagy más hasonló hely. És Split tényleg szép hely, a nagynéném volt már ott és láttam sok szép fényképet róla (mármint Split-ről) Kép

Kép
Kép
denizsa

Ok csajok!

Viszont nagyon ajánlom,hogy az eső most kiesse magát mert mi jövő hétvégén mutazunk el és nagyon durcás lezek ha esni fogKép

Lindi!

Megkérdezhetem,hogy hogyan ünnepeltek?
20170114224602

80 mili tejcit tudtam kifejni, pedig azt hittem már csak 1-2 korty van benne.

Ancsi! Én mondjuk annyira nem vagyok oda a tengerért, tavaly Tunéziában bele se mentem a vízbe.
Kenyában is csak térdig merészedtem bele. Jucushoz hasonlóan én is jobban szeretem az édesvizet.
És most, hogy írom, most jutott eszembe, hogy anyukámék meg is hívtak bennünket 1 hétre a Balcsira júniusban, Balatonaligára. Ezer éve nem voltam a Balcsin, szerintem utóljára pontitt voltam gyerekkoromban, akkor ez volt a céges gyerektábor, most meg átalakították apartmanos céges üdülővé.

KépKép
KépKép
lindicita

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: