Sziasztok!
Először is köszönöm a sok drukkot, a dokim utólag elmondta, h ő álmában sem gondolta, h ilyen sokáig húzom a méhszájammal, dehát nemhiába, sok drukkot kaptam
Gyors összefoglaló (mert nincs kényelmes testhelyzet netezni):
Este felálltam vacsi előtt, vmi meleg folyadékot éreztem, ügyeletes doki sem tudta egyértelműen eldönteni egy ideig, de aztán beigazolódott a gyanúm, h ez bizony magzatvíz. Fájásaim csak enyhék voltak, a babák mindketten fejvégűek, így kaptam egy kis fájáserősítőt, aztán még egyet, aztán már nagyon is volt fájás, de Stefi nem igazán akart leszállni a szülőcsatornába.Nyomtam, lazítottam, szenvedtem, majd' elájultam 7-10-ig, akkor kezdték először pedzegetni a császárt, ami aztán 11kor meg is történt. 11.06kor megszületett Stefi, rá 2 percre Miksa, mindketten ordítottak, nekem meg folyt a könnyem kezek híján a fülembe

Megpuszilgattam őket, aztán vitték őket apához, aztán meg a koraszülött intenzívre. Egy darabig ott lesznek, most pár napig megfigyelik őket és ha minden oké, akkor már csak hízni kell. Szerencsére mindketten jól vannak, fejem nekik az előtejet, Stefi reklamálósabb, szeret rendezkedni az inkubátorban, Miksa nyugisabb

Én próbálom összeszedni magam, nagyon hiányoznak, h nem lehetnek mindig mellettem. Sétálgatok, fejek, és remélem, minél hamarabb mindannyian otthon leszünk.
Bodzássüti, tüszőnövelőket folyamatosan küldöm!
Mindenkinek puszi, Agár, Stefi, Miksa