A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Hajni! Kép

Csak az jutott eszembe, hogy veled mindig történik valami. Örülök, hogy nem kell tovább izgulnod.

Wish!
De jó, hogy megoldódott a dolog, akkor most jöhet a sok sok husi.

Stella!
Kicsattansz az örömtől, jó olvasni téged.

Gigi!
Oli igazi kissrác, olyan tündér. Alig várom, hogy lássam őket Domival együtt Kép

Eszter
Kép
roxal

Roxal!Holnap mégy ugye a dokihoz?
lkt

Timi!

Igen, reggel megyek. Semmi tünetem. De amint abbahagyom a gyógyszereket... Csak hát meg kell várni, hogy ezt a mágus mondja!

Eszter
Kép
roxal

Wish, szinte átéreztem Veled a megkönnyebbülést! Kép Örülök neki!!!
Akkor élnék a lehetőséggel, köszi szépen, hogy elvisztek, majd még beszélünk a részletekről, ha közeleg az idő.
Stella, hát el is hiszem, hogy csodálatos érzés, ami most Veled történik! Végig legyen ilyen szép!!!
Csajok, köszi a bátorító szavakat, a ma reggelin is csak egy csík volt, oké, megnyugodtam, de akkor hol van a mensim, mi történhetett???
hajnesz

Sziasztok! Szeretném megkérdezni tőletek, hogy mivel lehetne meghálalni az orvosoknak a sikert?
Ugyanis a harmadik programunk sikerrel járt!! Kép

Kép
agi30

Ági gratula! Hány baba lesz? Ugye veled voltam januárban egy napon, amikor nekem átjárhatóságim, neked lombikod volt? Kép
Dévainak majd küldj egy képet Kép Maradsz nála terhesgondozáson?
png

ÁgiKép
GratulálokKép Te a Vass dokihoz jártál, ugye?
Szerintem egy szép ajándékkosár megteszi Kép

wish

Bocsi

wish

kicsit bénáztam...
rossz táblákat töltöttem fel, de most kitöröltem.
Ezért az a két kis béna bejegyzés Kép

wish

Sziasztok! Aranyosak vagytok, hogy emlékeztek rám. Egy baba lesz.
Png! Örülök, hogy Neked viszonylag könnyen összejött a baba. Én is gratulálok.
Wish! Hogy milyen memóriád van!?

Azt még nem tudom, hogy terhesgondozásra hova fogok járni, de az elején még biztos ide, mert azt mondták, hogy kicsit közel tapadt meg a méhnyakhoz, és sárgatest sem nagyon alakult ki. Sokat kell pihiznem.
Hogy ennyi küzdelem után sem lehetünk felhőtlenül boldogok...

Kép
agi30

ÁgiKép
Először is gratula a babóhoz!
Ne aggódj a megtapadás helye miatt. Ha szépen be tudott ágyazódni és fejlődik rendesen, akkor nincs gond. A lepény tapadása szerintem csak a szülésnél lehet mérvadó. Nem tudom nálad pontosan hol van, de ha alsó tapadású, akkor lehet, hogy császárral segítik majd ki, mert úgy nem lesz útban a lepény és nem alakulhat ki oxigénhiány a babában.
Igazából nem értek hozzá, csak olvastam mindenfélét.
Ha nincs, vagy nem nagyon van sárgatest, az azért is lehet, mert az utroból hasznosítja a szervezet a progeszteront és nem termel sajátot.
Nekem egyszer sem említettek sárgatestet, pedig elég gyakoran néztek uh-n a hyperstimu miatt. Persze azért lehet, hogy volt, bár nem tudom hogy az akkor 8-10 cm átmérőjű petefészkeim képesek lettek volna-e ilyesmit termelni.
Szóval pihi és nyomatsd az utrot. Pár hét múlva felhőtlen lesz a ti boldogságotok is, csak le kell nyugodni és bízni kell a babában és a dokiban.
Még egyszer gratula!
Stella

Kép
stella9

Most olvastam csak SzaniKépKépKép és NóriKépKépKép fantasztikus hírét!!!! De jó, hogy vannak jó események is!!!!

Egyelőre úgy néz ki, hogy nem tudom kiheverni a legutóbbi lombikot, úgyhogy nem lombikozunk többet, ez valószínű... MOst az örökbefogadás mellett kezdünk egyre többet érvelni. talán a férjem is beleegyezik egyszer.
Puszi mindenkinek, anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Sziasztok!

Timi! Na persze, hogy megértem nem bírsz várni, engem is mindig az idő múlása bolondít meg, közben körülöttem meg mindenki babázik. Annyiszor eszembe jut, hogy D. inszemekben nem jó, de hát annyi mindent hallunk. Pl. mifelénk a Bp-i Kaáliból mindig átjönnek Debrecenbe lombikra, mert "állítólag" az jó. De hát ízlések és pofonok. Csak azért is idegesít nagyon, mert szerintem rám is ez vár. Bár... Mi úgy állunk, hogy az átjárhatósági után dől el, mi lesz. Csak nem akar megjönni a mensim. Szombaton vagy vasárnap is lehet hívni? Mi van ha akkor van az első napom?
Mit akartok D.-ből kifaggatni? Miért nem akarja férjecskéd a lombikot?

Hajnesz! Nem is tudom hogyan kell ellendrukkerkedni, próbálkozom. Kép

WisH! Most aztán minden figyelem csak a tiéd, már csak te vagy drukkolni, benned minden bizodalmam, húzzál bele! Kép
Roxal! Azért reméljük, hogy valami olyat fog mondani holnap a doki bácsi, amiből rögtön kiderül mi volt a baj, és legközelebb már úgy csináljátok. Kép

Még tali ügyben mindig nem tudok biztosat.
vanda978

Hajnesz! A laparral a petevezetéket akarjátok rendbe tenni?

Wish! Majd elfelejtettem: Mitől jött ki az, aminek kikellett?
vanda978

Drága lányok!!!

Itt vagyok!!!Kép Hiányoztam??Kép Itthon vagyunk végre több mint 5 hét kórház után. Hosszú sztorim van, szívesen megosztom veletek, de időm véges (a lányom éppen üvölt), csak apránként fogom tudni begépelni és tudom, hogy igazán mindenkit csak a képek érdekelnekKép A gépem persze halódik - hiányoztam volna??, ezért most Wish-nek átnyomok párat, ő felrakja és aztán leírom a sztorimat ha van rá olvasótábor.
Nagyon hiányoztatok. Semmire nem volt még időm, pár infot kaptam, de majd ezekre is reagálok, bár ha valaki összesítene nekem nagyvonalakban, azt szívesen venném.
Most akkor puszi és jövök hamarosan.
Enigma
enigma

Csajok, ügyesen drukkoltatok, megjött a miki. Most már nem aggódom. Kép
Anna, ugye azért írsz még ezután is, bárhogy folytatjátok, nagyon drukkolok és sokat gondolok Rád.
Vanda, igen, a petevezetékeket céloznánk meg, de annyira vacillálok, hogy vajon jó döntés lenne-e most, vagy inkább a tb-támogatott lombikok utánra ütemezzem be...egyik percben még fogom a telefont, hogy hívom a dokit, aztán gyorsan leteszem, mert elbizonytalanodom. Az a meglátásom, hogy inkább olyan esetekben sikeres a spontán babásodás a beavatkozás után, ahol nem volt mindkét p.vezető egyértelműen elzáródva, vagyis a HSG mutatott némi átjárhatóságot legalább egy oldalon. De ha valaki érintett olvassa ezt és tudna egy kis bíztatást adni, plíz-plíz tegye meg! Kép
hajnesz

Szia Enigmaaaaa!!!! Kép
hajnesz

EnigmaKép

Te is hiányoztál nekünk, de igazoltan voltál távólKép Gyerkőcök, hogy vannak? Szopi, pisi, kaki?? Minden érdekel!! És természetesen várjuk a fotókat.

HajnikámKép
Küldök neked egy kis bíztatást!! Bízz,bízz,bízz!! Örülök, hogy Andiék elhoznak a bulira!

Jók legyetek!! Jó éjt

KépKép
gigi28

Enigma! Sziaaaaa! De jó, hogy írtál. Nagyon érdekel a sztorid, de azt is el tudom képzelni, hogy most tényleg egy perced sincs, akkor meg inkább alszolKépAz mindenesetre kiderül a soraidból, hogy szárnyalszKép Szanival is ugyanezt éreztem, repkedett a telefon a kezembenKép

Hajneszku!szeretettl üdvözöljük a mensidet, már úgyis az utolsók közé tartozikKép

Vanda! Te hol is laksz? Kiffaggatás alatt azt értettem, hogy megpróbáljuk vele átrágni az utolsó inszemet, rákérdezni tüszőrepire meg ilyenek. A férjem aszongya, hogy a lombik az már nagyon sok, nem természetes. De ez hülyeség, szerintem egyszerűen nagyon bízik abban, hogy nem kell odáig eljutniKép

Ági! Írsz kicsit többet a sztoridról? Hogy jutottatok a lombikig, hány petesejted volt, mennyit kaptál vissza stb.

Anna! De jó, hogy jelentkeztélKép

Wish!Képeket akarok, képeket akarok, képeket akarokKép
lkt

TimiKép
Még nem értek ide a képek, lehet, hogy még nem volt ideje Engmánek elküldeni.

ÁgiKép
Csak azért emlékszem, mert visszakerestem Kép

HajniKép
Örülök, hogy nem kell izgulni. A Kaális topikban Renokának volt valami szuper laparja és spontán terhes is lett. És ha jól tudom a fagyibabák után Farkasok is hasonlót terveznek.

VandaKép
Hát nem tudom, az utolsó, amit bevettettünk az a sós meleg víz volt, de még azután is kellett várni 3 órát, szóval lehet, hogy valami más volt, amit korábban próbáltam (kamillatea, gyógynövénybogyó, olivaolaj, aszaltszilva, savanyúkáposzta és tej).

wish

Azért Wish vigyázz, nehogy hasgörcsöd legyen!

Roxalról tudunk vmit?

loihi

LoihiKép
Hát a hasgörcs egyelőre nem fenyeget. Inkább még a korábbi probléma áll fenn, de remélem idővel stabilizálódik a helyzet.

Lányok én most elmegyek aludni, fénykép nem jött eddig, majd holnap megkérdem Enigmát mi történt. Gondolom a bébik kisajátították Kép

wish

EnigmaKép
Nagyon hiányoztál és a sztoridra is nagyon kíváncsi vagyok!
Örülök, hogy minden rendben veletek és végre teljesn a boldogság!
Apa otthon van apasági szabin, vagy majd később?
Várom nagyon a beszámolót aztán majd nyaggatlak a kérdéseimmel Kép!
Puszi a Kicsiknek és Neked! Olyan ügyesen csináltad végig, hogy csak na! Gondoltad volna egy évvel ezelőtt????
Stella

Kép
stella9

Enigma!

Hát persze, hogy hiányoztál. Szurkoltunk veled végig, nagyon ügyesek voltatok a bébikkel. Várjuk majd nagyon a beszámolókat, milyen volt a császár, hogy bírod az ikrekkel. Tudod, ebben te vagy a prototípus.

Lányok!
Most jöttem meg a mágustól. Tegnap este elkezdtem görcsölni, mára meg is jött, úgyhogy a reggeli tesztelés is elmaradt. Megnézett ultrahanggal, ezek most be sem indultak. Ennek valahol örülök, mert így nem kell azon gondolkodni, hogy miért nem maradnak meg, ha mindig beindul a beágyazódás. Jobb petefészkem multicisztás jellegű, s kicsit meg van nagyobbodva, de semmi kóros. S decemberben nem tudunk kezdeni, mert akkor pont karácsony környéké lenne műtét, januárt meg vizsgaidőszak miatt nem merem vállalni, így majd csak jan vége környékén próbálkozunk újra. Ebben maradtunk. Férjemet meg megint tömöm vitaminnal, dolgozunk addig a spontánon Kép

Wish!
Hogy van a pocakod? Helyreállt már az emésztésed?

Eszter
Kép
roxal

Tegnap találkozott a két haramia.KépPuszi
KépKép
KépKép
Kép
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Lkt (és akit érdekel)!
Mi a Szabolcs u-ban kezdtünk 2 éve. A kivizsgálások és a 6 sikertelen inszem után kerültünk a Dévai Intézetbe (kb 1 éve) Vass dr-hoz. Az első próbálkozásunkat hiperstimu miatt le kellett állítani, ugyanis nagyon érzékeny vagyok a hormonokra. Az átlag adag felénél is magas az ösztradiol-szintem. Az első (igazi) lombikunk januárban volt, lett 14 (ha jól emlékszem) petesejtünk, D+ módszerrel a végére maradt 2, de ekkor is nagyon magas hormonszintem volt, és csak egyet lehetett visszaültetni. Nagyon kiborított, hogy ennyi idő után végre van két beültethető embriónk és nem lehetett. Még a dokinál is elbőgtem magam.
Ez szerintetek általános, mert mindjárt a "bekészített" pzs-it kínálta az orvos. Kép
Az első lombik nem sikerül. Kép
Majd jött a második májusban: 9 petesejt, 3 embrió. Mindet visszakaptam, de egy sem tapadt meg. Kép
Szeptemberben ismét nekifutottunk. 8 petesej, 3 embrió, de csak kettőt (hatching) lehetett visszaültetni az ösztradiolom miatt. És most egy itt pihen a pocimban, bár kicsit közel a méhnyakhoz, de végre itt van! Kép Kép

Kép
agi30

SziasztokKép
Itt van a két kis cukorfalat Kép
KépKép
KépKép
KépKép
KépKép

wish

Tali. 2005. november 6. Dunaharaszti

wish

Timinek igaza volt, hogy nagyon fogy az a sárga rész, Andi tessék őket erősíteni. Szerdán tesztelsz?

Eszter
Kép
roxal

Enigma!

Tündériek a bébik, most látom csak, hogy felkerültek. Andi, kérhetünk képet nagyban is????

Eszter
Kép
roxal

Nem szóltam Kép már látom... Kép

Eszter
Kép
roxal

RoxalKép
Szerdán még nem hiszem, hogy tesztelek, inkább csak pénteken, vagy hétvégén.

A nagyban képet úgy érted, hogy küldjem el mailen?
odor.eszter-kukac-chello.hu, ugye?

Dévai mondott valamit, azon kívül, amit amúgy is tudunk?

wish

RoxalKép
Ja, úgy nagyban Kép

wish

Andi!

Bénáztam, először felfedeztem őket a táblázatban, s csak utána láttam, hogy vannak fent rendes képek is.
Dévai mit mondott? Csak azt, amit fent már leírtam. Nem indultak be egyáltalán, semmi sárgatest. Semmi kóros, multicisztás a petefészkem, s a jobb oldali kicsit meg van nagyobbodva. S nem kezdhetünk decemberben, karácsony miatt. Januárban majd fel kell hívjam a kenet miatt, de még most nem tudott időpontot adni, mert nincs naptárja Kép
Ja és email: e.odor@chello.hu a jövőre nézve Kép
enigmát mikor lehet meglátogatni?

Eszter
Kép
roxal

RoxalKép
Azért a karácsony, meg a vizsgák miatt szerintem is jobb a januári kezdés.

Azt beszéltük Enigmával, hogy hétvégén valamikor felugrunk egy kicsit megnézni a piciket.
Teljesen rá is vagyok indulva, nagyon várom, babaszagot akarok érezni Kép
Üzeni, hogy írja a kórházi történetét, de csak lassan megy, ha majd készen lesz felteszi.
Nem akarok helyette beszámolni arról, hogy hogy vannak, majd megteszi ő. Kezdeti nehézségek persze vannak, mint mindenkinél, de a lényeg, hogy tejcsi van elég és a sebe is gyógyul, ha lassan is.

Itt van egy másik ikerpáros képe, akik két nappal idősebbek Enigma ikreinél. Õk is vegyespáros (Luca és Bence), egy munkahelyi barátnőm picúrjai, akik spontán költöztek be a mamájukhoz.
Kép

wish

Andi!

Igazad van, valóban jobb a január végi kezdés, csak olyan messze kerültem a babásodás lehetőségétől. Sebaj, talán jövő karácsonykor már nekünk is lesznek babáink. Irigyellek a babanézés miatt Kép Enigmának meg nagy ölelést küldök, megérdemli.
Barátnőd ikrei is gyönyörű páros. Most kaptunk pár mintát Kép

Eszter
Kép
roxal

RoxalKép
Tudom ez most hülyén hagzik kicsit, de január tényleg nagyon hamar itt van. Szerintem ez a része telik el leghamarabb az évnek.
ha azt nézed, akkor már csak két hónap van az évből, mert december közepétől már a fű sem nő (kivéve a boltokat Kép), és valahogy ilyenkor nekem száguldani szoktak már a napok.
Ha meg még vizsgázol is, akkor pláne gyorsan telik.
De azért tudom, milyen rossz lehet arra gondolni, hogy elment egy év és nem sikerült. Meg egyáltalán, jó lenne ha nem lenne ilyen nehéz ez az egész.
Az andrológusunk azt mondta, hogy cink is nagyon hasznos, esetleg adj azt is Attilának, Laci eszik azt is meg macát is.
Enigmát kérdezd meg, hogy mikor láthatogathatnátok meg ti is a babákat. Biztos nem tiltja meg, csak azt nem tudom, hogy ki akarják-e a várni a látogatásokkal a 6-8 hetet. Azt hiszem ennyit szoktak mondani.

wish

Sziasztok!
Nekem egyelőre még nem aktuális a baba kérdés, csak mint normál nőgyógyászhoz járok/tam a Dévaihoz. Sajnos eléggé csalódnom kellett benne. Először is multicisztás petefészket állapított meg nálam, ami állítólag születésem óta így van. Már többször ultrahangozott különböző orvos előtte, de semmi ilyesmit nem említett, ez furcsa volt. Utána csak nem hagyott nyugodni a dolog és elmentem egy másik orvoshoz, aki megnézett és semmi ilyesmit nem talált. Másfelől ez a kifejezés állítólag orvosilag nem is helytálló, mert valakinek vagy polycisztás a petefészke és akkor nincs normális ciklusa vagy nem cisztás a petefészke...

A másik pedig, az unoketseóm nemrég szült nála, de másodjára már nem őt fogja választani. Sajnos a terhesség utolsó 1 hónapját a Dévai annyira nem kísérte figyelemmel, hogy nem vette észre, hogy a baba a 9. hónapban csak fogyott(!), mert annyira rá volt tekeredve a köldökzsinór, hogy nem jutott elég táplálékhoz... A szüléskor meg a Doki meglepődött, hogy milyen kicsi a baba...
Más orvosok figyelemmel kísérik a köldökzsinórt és figyelembe veszik a szülés módjánál is, hiszen ebben az esetben magyon könnyen a baba életébe kerülhetett volna...

Csak gondoltam leírom a tapasztalataimat, ha már ez egy ilyen topic...
Sok sikert mindenkinek!
Panakeia
panakeia

PanakeiaKép
Köszi, hogy leírtad a tapasztalataidat.
Szerintem Dévai kb mindenkinek azt mondja, hogy multicisztás a petefészke. Nekem sem mondták soha elötte. Szerintem ez két dolog miatt lehet, az egyik, hogy neki jobb az UH-os készüléke, mint másnak, másrészt meg ő olyan apró eltéréseket is figyelembe vesz, a munkája jellege miatt, amit más nem. Egyébként nekem Vass is monda, mikor egyszer ő vizsgált meg.
Dévainál meg változott, mert volt amikro azt mondta,hogy multicisztás és volt amikor azt mondta, hogy kifejezetten PCO jellegű. Szóval szerintem ha ő multicisztásnak látja, akkor még nincs miért aggódni Kép
Az unokatesódat sajnálom, remélem azért jól van a Pici. Szerintem a terhesgondozás és szülés az olyan Dévainál, mint az inszem, amiről mostanában sokat beszélgettünk. Nem igazán nála érdemes csinálni, nem ez a profilja, és nem figyel rá annyira, mint a lombikokra.

wish

Andi!

követtem Hajni módszerét, s kitűztem a célokat a következő lombikig. Így biztos gyorsan el fog telni. Csak nehéz, de ezt te is tudod. Rossz, hogy nekünk "csak" ennyi lehetőségünk van. A férjem macát kap, cinket, A, E vitaminokat. Hátha használ. Igazán többet nem tehetünk.

Eszter
Kép
roxal

Szia Wish,

Igen, úgy tűnik igazad van. De én eléggé beparáztam először a hírtől...

Szerencsére már jól van a pici, az első nagy ijedtségek után (2-es vércukor szinttel született) és már szépen növöget is! :-)
panakeia

RoxalKép
Nem akarsz kipróbálni te is valami külső segítséget is. Pszihológusra vagy akupunktúrára gondolok.
Én függetlenül attól, hogy most sikerül-e vagy sem azt mondom, hogy érzem az akupunktúra pozitív hatásait.

PanakeiaKép
Dévai jó a beparáztatásban Kép

wish

Enigma drága, hosszú percekig csak bámultam ezt a két gyönyörűséget, hihetetlen csodálatos érzés lehet szülővé válni! Tényleg tiszta anyja mindkét bébi! Na jó, azért látok bennük egy kis Zuxxot is. Kép Várjuk nagyon a történetedet!
Puszillak Titeket!
hajnesz

Wish, köszi a másik képet is, olyan kis édikék!!!
hajnesz

Sziasztok!

Enigma! Kép Bár nem ismerjük egymást, én is nagyon szívesen olvasnám a történeteket, eseményeket, akármiről is. A gyerkőcök tündériek, picikék, mégis azt hiszem mostanában nem sok időd marad magadra. Van segítséged otthon? Vagy egyedül bírkózol meg a feladattal?

Lkt! Kép Én Sárospatakon lakom, ami nincs túl közel (3,5 óra), de már egy előnyét találtam. Amikor hívom Dévait, megmondom honnan hívom, és már be is tud azonosítani. Gondolom nem sokan járnak egyszerre innen hozzá. Kép
Remélhetőleg nem is kell eljutnotok a lombikig, és igaza lesz a férjecskédnek. De ha igen, szerintem az sem olyan nagy gond, a végeredmény ugyanaz remélhetőleg. Az inszem előtt volt ov. indukciótok is? Ha igen az mennyibe került? Nálatok mi a gond?

Hajnesz! Kép Még mindig nem értem, hogy miért vacilálsz, ha átjárható lenne, azért akkor jöhetne egy spontán babásodás is, nem igaz? Vagy van valami más baj is?

Hozzászólnék a multiciszás petefészek témához: A múltkor kérdeztem D.-től, hogy nem gond-e, mert nekem is ezt mondta először. Õ ezen mosolygott, mert ez egyáltalán nem rossz dolog, a "lombikosoknál is ezt kell elérni", hogy sok pete legyen. Szóval ezen ne izguljak egyáltalán, ez még jól jöhet - mondta.
Egyébként ma reggel megjött, fel is hívtam, és tényleg elmondott szépen mindent, ahogyan ti mondtátok. Jövő hét szerdán kell mennem, elmondta mit vigyek, mit egyek, stb. Azt végképp nem értem, hogy miért lehet csakis almalevet inni, ha tudja valaki, írja meg nekem légyszi. Azért rendesen bevagyok már most kakizva. Kép
vanda978

Vanda, nincs baj, tulajdonképpen már meg is nyugodtam, nemrég beszéltem a dokival és kiderült, hogy ő is a lapart javasolta volna következő lépésként. Kép Nagyon megörültem neki, így minden vaci elillant. Jöjjön, aminek jönnie kell. Azt mondta, a legrosszabb, ami történhet, az az, hogy lombikozunk tovább. Kép Kedden már megyek is altatási vérvételre meg részletek megbeszélésére.
Ez az almalé téma engem is kíváncsivá tett. Kép
hajnesz

VandaKép
Azért pont kell almalevet vinni, mert nem rostos édes folyadék. Azaz könnyű megemészteni a kiéhezett gyomornak, gyorsan felnyomja a vércukrot és folyadék (ez gondolom egyértelmű).
Mikor lesz az átjárhatósági?

wish

HajniKép
Bátor kislány Kép
Fúúú, nagyon jó lenne, ha használna a lapar Kép

wish

SziasztokKép
Nem gondoltam volna, hogy 11 órás kelésemmel én leszek ma az első. Mivel nem feltételezem, hogy ti is olyan lusták vagytok, mint mi, gondolom nagyban zajlik mindenütt a bevásárlás-ebéd főzés-kirándulás.
Én piacra akartam ma mennni, de Laci megvétózta, hogy az túl hosszú út és fárasztó, úgyhogy nagy durcásan nyolckor visszafeküdtem még aludni.
Bezzeg túrógombocót, azt főzhetek neki, az nem számít fáraszatónak Kép Na jó, mondjuk segített egy picit, és tényleg nem egy kategória. De már annyira sszeretnék mást is látni, mint a sétányt és a duna plázát

Tegnap egyébként jól megrántottam a hasam tüsszentés közben Kép, úgyhogy mostmár frankón érzem a szurkálást. Bár azért így nem az igazi.

wish

Kedves Fórumozók! Egy évet jártunk a Dévai Intézetbe, és az utóbbi két hónapban lombikról inszeminációra tértünk át. Erről keresgettem információkat, amikor Rátok találtam. Így már olvashattam az inszeminációval kapcsolatos véleményeiteket. Reménykedve és boldogan szeretném a következőket megosztani Veletek. Három sikertelen ICSI próbálkozásunk ellenére maximálisan megbízunk a Dévai főorvos úrban és a munkatársaiban, sokat jelentett számunkra a komoly szakmai tudása és az embersége. Egy donor inszeminációt még az Intézetben végeztettünk el, de mivel az anyagi lehetőségeink kissé korlátozódtak átjelentkeztünk egy állami intézménybe. Egykori nőgyógyászom javaslatára a Nyírő Gyula Kórházba kerültünk. Itt egy kicsit megijedtem, amikor kiderült, hogy az inszemináció előtt és után is erőteljesebb gyógyszerezés várható, mivel én pont a természetesebb megoldások irányába húztam. Viszont, ha minden igaz, a gyógyszerezés meghozta az eredményét, mert pár napja egy nagyon pici baba csücsül a pocakomban, és reméljük, hogy velünk is marad. Biztos vagyok benne, hogy minden módszerrel születnek babák, de számunkra fontos volt, hogy mindig próbáltunk megbízni a választott orvosunk véleményében, és sokat kérdeztünk, kérdeztünk és kérdeztünk. Ez nálunk sokban hozzájárult ahhoz, hogy higgyünk a sikerben. Mindenkit biztatunk a maradásra, de a váltásra is, és mindenkinek hasonló örömteli izgalmakat kívánunk. Zsuzsa
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: