Sziasztok!
Enigma!

Bár nem ismerjük egymást, én is nagyon szívesen olvasnám a történeteket, eseményeket, akármiről is. A gyerkőcök tündériek, picikék, mégis azt hiszem mostanában nem sok időd marad magadra. Van segítséged otthon? Vagy egyedül bírkózol meg a feladattal?
Lkt!

Én Sárospatakon lakom, ami nincs túl közel (3,5 óra), de már egy előnyét találtam. Amikor hívom Dévait, megmondom honnan hívom, és már be is tud azonosítani. Gondolom nem sokan járnak egyszerre innen hozzá.
Remélhetőleg nem is kell eljutnotok a lombikig, és igaza lesz a férjecskédnek. De ha igen, szerintem az sem olyan nagy gond, a végeredmény ugyanaz remélhetőleg. Az inszem előtt volt ov. indukciótok is? Ha igen az mennyibe került? Nálatok mi a gond?
Hajnesz!

Még mindig nem értem, hogy miért vacilálsz, ha átjárható lenne, azért akkor jöhetne egy spontán babásodás is, nem igaz? Vagy van valami más baj is?
Hozzászólnék a multiciszás petefészek témához: A múltkor kérdeztem D.-től, hogy nem gond-e, mert nekem is ezt mondta először. Õ ezen mosolygott, mert ez egyáltalán nem rossz dolog, a "lombikosoknál is ezt kell elérni", hogy sok pete legyen. Szóval ezen ne izguljak egyáltalán, ez még jól jöhet - mondta.
Egyébként ma reggel megjött, fel is hívtam, és tényleg elmondott szépen mindent, ahogyan ti mondtátok. Jövő hét szerdán kell mennem, elmondta mit vigyek, mit egyek, stb. Azt végképp nem értem, hogy miért lehet csakis almalevet inni, ha tudja valaki, írja meg nekem légyszi. Azért rendesen bevagyok már most kakizva.