A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Mindenkinek drukk! Hajrá! :D

Szia Bodzi! :D Igen mindig eszembe jut a Ti CSODÁTOK, ez is tartja
az emberben a lelket! Eszti lány, hogy van?
emerenc

Sziasztok!

Huh, már túl lehetnek a csajok :lol:

Beszéltem Dévisszel. Szerinte még nem késik sokat, DE pénteken mehetek 9 körül és megnéz :lol:

Megy a drukk továbbra is minden kinek!

Pusztik!

Bari

bari6

Bari, az is lehet, hogy addig meg is jön....éés kezdhetsz!++++ :D
emerenc

Sziasztok, akinek volt már méhűr vizsgálata, vagy más hasonló....Meddig maszatolt?! Mert nagyon minimálisan, nagyon haloványan, de maszatolok hétfő óta....:( Még nem aggódok annyira, de ha valaki mondana tapasztalatot, megköszönném. Nincsen fájdalmam, de maszat van...Remélem ez a piszkálás nem okozza azt, hogy korábban jön majd meg............. Akkor ugrik a szeptemberi kezdés..................... :x
nyuszika85

Nyuszika, nekem a hycosy után nem volt maszatom, de mostanában olvastam más fórumon,h hsg után valakinek egy hétig is volt.
Ne izgulj, tuti nem fog megjönni ;) elvileg a méhnyálkahártyádhoz nem nyúltak, így nem lehet gond ;) Szerintem egy két nap és kitisztulsz ;)

bari6

Akkor jó, szerintem nem gáz a dolog, de ugye most pénteken nem lesz Apánk, így legközelebb csak hétfőn hívhatom. Ha addig esetleg megmarad, akkor megkérdezem, hogy ez normális-e.
A megjövetel kapcsán: nem arra gondoltam, hogy most jön meg, hanem hogy most nem 30 napos lesz a ciklusom, hanem csak 28.... De ez kiderül, ezen nem akarok izgulni...

Többiek?

Várjunk csak, Bari, azt mondtad, pénteken megnéz.... 20-án is rendel?!?!?!?!!?
nyuszika85

Igeeeeeeeeeeeeeen!!! Szuperjófej Apunk van :lol: de nagyon sajnálom,mert sokat nem tudott pihenni......

Csajok és pasik! Nem szeretnék pletykásnak tűnni, de nemrég hallottam,h Apánk januártól visszavonul...és Paragi lesz helyette. Ha jól emlékszem erről már volt szó itt,h ha meg lesz a 2000. tehesség visszavonul..... :cry:

bari6

Sziasztok!

Most értünk haza, megvolt mind a négy tüsző, mindben volt petesejt, de kettő hibás volt, így kidobták :cry: Szóval maradt kettő, azt mondták szépek! Remélem is! Nagyon-nagyon izgulok, hogy megmaradnak-e. Holnap kell telefonálni, akkor kiderül, hogy igen vagy nem, illetve, hogy mennyi!
Remélem ők a kiválasztottak és mindent túlélnek mindketten!
Most alszom...
Szorítsatok tovább!
Holnap írok majd!

Bodza!
Bizony, bizony! És lesz kistesó is?
Jó, hogy írtál, már régen jelentkeztél! Láttam a babás topik most nem nagyon megy, majd igyekszünk és lesz újra ott is élet! :D

Móni! Te NE netezzél, hanem tudod a dolgod..... :oops: :wink: :lol:

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Kriszto, fel a fejjel. Mondhatnám, hogy jó az, de megértelek, én sem lennék boldog, de több, mint a semmi és ha valóban erősek, kettő is elég!!!! Ha minden ok, és pénteken visszamennek a helyükre, simán lehetsz ikrekkel is terhes!!!!

Pihenj és ne izgulj!!! Holnap reggel sok minden eldől.
nyuszika85

Kriszto! Csak pozitívan, bízni kell a csodában, hogy veled is megtörténik :!:

Nyuszika nekem a HSG és a hysteroscopia (remélem jól írtam) vizsgálatok után néhány napig volt gyenge vérezgetésem.
monilla

Krisz

Én nagyon örülnék ennek az eredménynek is, mert ahogy nyuszi írta, még minden megtörténhet. Kérlek, légy boldog, csak pozitívan!!! Nagyon sokat gondoltam ma rád, ha van időd, akkor írtam priv. üzit. Pihenj sokat, akkor pénteken mentek? De jó, mire én kezdek, addigra te már terhes leszel :!:

Bari

Kitartás!!!
Amúgy képzeld, én is mindig rosszul vagyok altatás után, pont ma mondtam a férjemnek, hogy mi lesz velem?! A legutóbb is a férjem ápolgatott kb. 6 órán keresztül, mert nagyon rosszul voltam.
Nem tudja valaki, ha vége a punkciónak, akkor a lábadozás alatt a férj ott lehet velem?

Csuti
Kép
csuti83

Csuti! A petesejt leszívás alatti rövid altatástól után is voltál már rosszul, vagy más műtét utáni altatásnál történt meg veled? Nekem a legutolsó műtétem után volt nagyon rossz élményem, mondjuk akkor három és fél órán keresztül altattak. A korábbi lombikos altalásokat viszont mindig jól viseltem. Egyébként gondolkodtam azon is, hogy talán egyszer altatás nélkül kellene megpróbálni. Van esetleg valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
monilla

Kriszto! Fel a fejjel :wink: legyen élő példa előtted Melcsi! Neki is sikerült és NEKED IS SIKERÜLNI FOG! Persze Emerencről se feledkezzünk meg aki remélhetőleg zebrával jön jövő héten! Ugye Emerenc? Szóval, a lényeg,h csak pozitívan! Az ágyikót készítsd elő a a két kiválasztott embrikédnek!!!

Lor, hogy vagy? Hány embrikét kaptál vissza? Izgulunk miattad is nagyon++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Csuti, én bízom a többiekben ;) eddig minden lombikos ismerősöm azt mondta,h nem volt baja ettől az altatástól!
Én utoljára a hiszteroszkópos műtétnél voltam altatva. Annyi róka-koma volt,h haza sem mehettem. Bent kellett éjszakáznom....

Móni, mennek a drukkok :wink: :wink: :wink:

Jó éjt mindenkinek!

bari6

Kívánom,h mindannyiunk ablakán bekopogjon ez a kis gyönyörűség :lol:

Kép

bari6

Kriszto, drága! Annyira sokat gondolok Rátok és annyira drukkolok! ++++++++ Állandóan nézegetem az órát, hogy mikor lesz már 9 óra. Nagyon várom a híreket!

Mi tegnap 3 babócát hozhattunk haza, ennyien maradtak tegnapra, úgyhogy így nem volt kérdés (legalábbis számomra nem;)), hogy jönnek mindannyian! És remélem, sokkal jobban érzik már magukat, hogy nem külön-külön kell lenniük a lombikokban, hanem egymás mellett bandázhatnak a pocimban! :)

Az altatással kapcsolatban: szerintem nagyon nem mindegy, hogy milyen altatószert használnak. Apánknál propofolt szoktak (Szimba írta egyszer) és ez a legprofibb altatószer!
loreena

Sziasztok!

Semmi jó hír: az egyik megtermékenyült, a másikról nem tudja Kálmán eldönteni, hogy megtermékenyült és leállt, vagy épp most termékenyül meg. Eléggé kihangsúlyozta, hogy holnap telefonáljak, mert lehet, hogy nem lesz transzfer. Ez van.
Nem tudom mi lenne jobb, ha éppen lenne valami, vagy ha újrakezdenénk!
Na majd reggel meglátjuk.

Csuti most elmegyek vásárolni, aztán írok privit.

Lor! Puszillak és vigyázz rájuk nagyon! A lehető legjobb helyen vannak!!!

kriszto

kriszto82

Kriszto, bízzunk benne,h épp most termékenyül meg a második ;)
Osztódásserkentő drukkjaimat küldöm ;) meglátod jó híreket kapsz majd :!:
Én most nem értek valamit....ha netalán (DE NEM ÍGY LESZ) egy embrike marad, azt nem adják vissza???

Ölelés!

bari6

Kriszto! Az egyik megtermékenyült!!! Nem Te írtad egyszer, hogy nagyon bízol az Egyetlenkékben is? Bízz a Tiétekben is!!! És még simán lehet, hogy a másik is csatlakozik!
Ha esetleg nem sikerül, akkor bőven ráérsz még holnap is bánkódni rajta, de ez most még egyáltalán nem rossz hír!
Ha épp ebből a kis embrióból fog majd megszületni a gyereketek, (vagy akár az ikreitek, még bármi megtörténhet!) akkor utólag lehet, hogy bántani fog, hogy épp az első napjaikban nem bíztál bennük. Bízz bennük, kérlek! Ha holnap tényleg rossz hírt fogtok kapni, akkor veled együtt fogok sírni, az tuti, annyira drukkolok nektek, de most még ezerszer inkább örülni kell, mint bánkódni!
loreena

Bari!
De visszaadják.. persze, csak azt nem szeretném, hogy ha ők látják, hogy úgysem lesz belőle semmi, akkor "feleslegesen" próbálkozzunk, és picit úgy éreztem Kálmán hangján, hogy nincs sok bizodalma hozzájuk.
Szóval lehet, hogy akkor előre kell majd tekintenünk és nem rágódni ezen a sikertelen próbálkozáson.... De azért holnap reggel fél kilencig még nem adom fel, nem szokásom ilyen könnyen!!!
szóval most má tényleg megyek vásároni....

kriszto

kriszto82

Lor, jajj, olyan jó, 3 babó, szuper!!! Vigyázzatok magatokra, gondolok Rátok! 3 hét és minden kiderül. Készülj lelkileg: 3-as ikrek, amiről beszéltünk!!! Durva lenne, de jó lenne :))))

Kriszto, ne add fel, nagyon szurkolok!!!! Nem túl jók ezek a hírek, tényleg, de az az egy baba is lehet erős és küzdhet, a másikról meg nem azt mondta Kálmán, hogy nem termékenyült meg!!! Szóval fel a fejjel!!!!
:twisted:
nyuszika85

Kriszto! Örülök neki, hogy nem adod fel! Helyes! Én sem olyannak ismertelek meg, aki könnyen feladja! Valaki írta itt is itt a fórumon, hogy pozitív gondolkodásban Te vagy a példaképe! :)
Továbbra is mennek a drukkjaim ezerrel! +++++++

Barikám, köszi a babaragacsokat! :)
De jó, hogy mehetsz pénteken! Kíváncsi vagyok, mint mond majd Apánk! Jó lenne, ha indulhatnátok minél hamarabb! :)
loreena

Csatlakozom Lorhoz a pozitívságban. Te vagy aki sokszor visszarángatott minket a depiből :oops: úgyhogy csak így tovább a pozitív gondolkodában ;)

Lor, nagyon várom én is a holnapi napot, de félek,h ciszta van a dologban :oops: akkor meg nem tudom mi lesz....már csak egyet kell aludni :)
Te meddig leszel otthon? Fekszel? Sok husit kell enned?

bari6

Szia Nyuszika! :) Azért annak nagyon kicsi a valószínűsége, hogy mind a 3 megmaradjon... Mivel agonista kezelést kaptam, mert csak így lehetett elérni, hogy egyforma tüszőim legyenek, így Apánk szerint (meg máshol is ezt olvastam) rosszabbak a beágyazódás esélyei. Talán az, hogy hárman vannak, ez kompenzálja a rosszabb esélyeket. De persze majd eldöntik Ők, hogy hányan akarnak jönni! :)

Amúgy nem hiszem, hogy ez a méhűr vizsgálat befolyásolná a ciklusod hosszát! Legalábbis nagyon remélem! 30 nap lesz vagy valamivel több! :wink:

Bari! Nekem, amikor ciszta volt mindig korábban jött meg, nem később! Nagyon drukkolok, hogy nehogy bakavarjon egy fránya ciszta a kezdésbe!
Rengeteg husit kell ennem, kb. 3-4 óránként 2 szelet hús! A transzfer után egy kicsit lazítottam és rögtön meg is látszott a hasamon, Apánk haragudott is tegnap a szabad hasi folyadék miatt! Most hogy újra ezerrel tömöm magamba a húst, úgy érzem, megint minden OK.
3 hétig még itthon vagyok szabadságon, max. 1-2 órára kell majd bemennem néha. De rengeteg itthoni munkám van, amiket nagyon elhanyagoltam az utóbbi időben a sok utazgatás meg izgalom miatt. Pedig határidős munkák, és ha nem végzek vele, akkor kötbért kell fizetnem!
loreena

sziasztok

Lor, gratula a három embrióhoz. mi az az agonista kezelés?
Nagyon drukkolok, visszakapod, amit küldtél nekem ebben az időszakban :lol:
Kriszto, sokat gondolok rád, én nagyon bízom benne, hogy kettő rendben lesz. Nekem se volt több.
Mostanában kicsit kevesebbet jövök, ami részben a munkának köszönhető, részben, ha hazaérek, már alszom is. Ma szabin, de szinte egybe 14órát aludtam tegnap óta.
nyuszika, hiszteroszkópos vizsgálat után nekem kb. 4-5 napig volt maszatolás.

drukkok mindenkinek, sokat gondolok rátok!!!
momelcsi

Húúú, nagyon durva, 1-2 nap húsmentesebb időszak és máris látszik?!?! Kemény. Még jó, hogy szeretem a húst, de szegények, akik annyira nem........................

Nem merem elkiabálni, de talán mára megszünik a maszat, így nem zaklatom Apánkat holnap. De meglátjuk.

Bari, sok dolgot meg tudsz holnap, kis türelem.

Ha meg már optimizmus, most elöntött a tudat, mindenki ugyanazért küzd és ha Apánk valóban 2000 sikeres terhesség után leteszi a lantot, akkor abból a fennálló 13 helyből biztosan jut nekünk is. 13 hely, mert Emerenc és Lor már rendben vannak :)
nyuszika85

Emerenc és Lor! Nagy-nagy drukk Nektek!
Kriszto! Remélem sikerül továbbra is pozitív gondolatokkal bombázni magad.
Lányok! Annyira jó, hogy így beindultak folyamatok! Nagyon drukkolok nektek!
kisgaby

Momelcsike! Pihenj sokat! Amennyi jólesik! Mikor lesz a következő UH? Azon már sokkal több mindent látni majd! :) Ilyenkor hihetetlen ütemben fejlődnek a kis csöppségek! :)
Az agonista kezelés (remélem, nem fogok hülyeséget írni) azt jelenti, hogy egy (a 4. naptól kapott) injekcióval (Gonapeptyl) leállították a saját hormontermelésem, vagyis az LH, FSH termelést, ami a többi hormon termelését is befolyásolja, így csak a kívülről bevitt hormonok hatottak. Ha jól tudom, Apánk nem szereti ezt a fajta protokollt a rosszabb beágyazódási esélyek miatt, mivel így a saját hormonjaim a beágyazódás időszakában sem termelődnek (gondolom...). Mivel nálam minden korábbi antagonista kezelésnél (az inszemeknél) kizárólag egy domináns tüsző ért meg, ezért döntött Apánk az agonista kezelés mellett. Azért egyáltalán nem 100%, hogy helyes, amiket leírtam! Nekünk Paragi doki tartotta a tájékoztatót, és amikor erre rákérdeztem, egy kicsit túl szakszerűen magyarázta el a dolgokat. Nekem ez jött le belőle, és nem biztos, hogy jól... :oops: Apánkat pedig utána már nem akartam ezzel nyaggatni, Ő pontosan tudja, hogy mit csinál, és én annyira megbízom benne, hogy egyszerűen csinálom, amit mond és kész! :wink: :D

Nyuszika! Képzeld, így, hogy már tudom, milyen az, amikor gyűlik a túlstimulációt okozó folyadék a hasamban, már néhány óra alatt megérzem, hogy nem OK, ha esetleg kihagyok egy húsevést. De aztán a következő adagnál rendbe jön. Mondjuk nekem elég gyors az anyagcserém, lehet, hogy ezért reagálok ilyen gyorsan a fehérjére, meg annak a hiányára.
Biztosan jut még hely a táblán mindannyiunknak! :wink: :D Amúgy nem hiszem, hogy Apánk egyik napról a másikra abba tudná hagyni a munkát! Legfeljebb egyre több mindent bíz majd Paragi dokira!

Kisgaby! Ti hogy vagytok? Írj magatokról! Olyan jó olvasni a híreket! :D

Emerenc! Hogy telnek a tünet-vadászat nélküli (de remélem, egyre több tünettel teli :wink: :D) napjaid? Úgy izgulok Értetek! ++++++++
loreena

Loorena! De jó, három babócát is vissza kaptál!!!! :))))

Emernec! Kezem-lábam csuriban!!!

Kriszto! Csak pozitivan!!! Sok külföldi tanulmány szerint nem is csökken a terhességek aránya lombiknál akkor sem, ha csak 1-2 embriót ültetnek vissza!!!

Nyuszika! Nekem is volt maszat, bár én a sima házaséletre is maszattal reagálok.... :oops:

Puszika mindenkinek, töltsétek fel hamar a babás tpoikot!
kislibus

Kriszto

Szerintem is, mint a többi lánynak, örülj ennek is, gondolj arra, hogy mi lett volna, ha egy sem termékenyül meg!? Még így is van esélyed egy gyönyörű babát szülni, és ne add fel, minden jó lesz, csak bízz!!!

Monilla

Nekem még nem volt petesejt leszívásom, még lombik programban sem voltam. Amúgy már volt két inszeminációm, de sikertelen volt, mivel a férjem katonái nem voltak jók (csak ezt nem mondta az előző dokink, és mégis elindított). D. doki hívta fel a figyelmünket, hogy ilyen eredménnyel csak ICSI-re van lehetőségünk.

Bari

Holnap mész reggel? Majd írj, hogy mit mondott Apánk.

Holnapra jó pihenést kívánok valamennyi topikosnak!!!!! :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csuti83 2010.09.26 20:11-kor.

Csuti
Kép
csuti83

Csuti! Akkor minden rendben lesz veled az alatás szempontjából, csak nyugalom. A lombikos altatások egészem mások, mint amit hosszabb műtétek során alkalmaznak. Én is úgy tudom, hogy egészen más szert alkalmaznak. Engem háromszor altattak a Kaáliban lombikok során, de egyszer sem voltam rosszul utána. Bezzeg az áprilisi műtétem után (nekem is vettek ki polipokat, meg myomát is kezeltek) sajnos nagyon rosszul voltam az ébredés után még több órán keresztül.

Kriszto! Csak pozitívan!! A küzdelmes részén már túl vagy, mostmár csak bízni és hinni kell.

Lorenna! Nagyon szoríok neked is!

Emerenc! Hogy bírod? Már csak napok kérdése és tesztelhetsz ha jól emlékszem. Gondolom ezek az utolsó napok a legnehezebbek. Nagyon szorítok+++++++++++++++++++++++++++++++++

Momelcsi! Neked is mennek a drukkok!!!!!!!!!

Bari! Ne izgulj, Apánk a cisztára is biztos talál neked megoldást, csak nyugalom.

Lányok, én ma négy órát töltöttem kisvárosunk rendelőintézetében. Reggel a laborban kezdtem, majd a nőgyógyászaton folytattam, végül a röntgen osztályon fejeztem be. De ami a lényeg, hogy úgy néz ki, jövő héten meglesznek a pecsétes papírok a kezdéshez. Bár azért továbbra is izgulok, hogy találnak-e nálam valamit a tenyészéts során, mert emiatt aztán csúszhat az egész. :roll: Közben unaloműzőként olvasgattam Bencsik Andrea:Várva várt babák című könyvét. Három nappal ezelőtt akadtam rá egészen véletlenül a könyvtárban. Nagyon jó kis sikertörténetek vannak benne, ráadásul Apánk közreműködésével született babákról.
monilla

Kriszto! ++++++++
loreena

Sziasztok!

Reggel teszteltem,17.napon vagyok és már nagyon görcsölt a hasam és tudni akartam, hogy most ez mi?
Úgy néz kis októberben, november elején folyt.köv.
Persze még konzultáció Apánkkal.
Ez van.

Lori hatalmas drukk!++++++++++++++++++++++
Kriszto!++++++++++++++++++++++++++++++
Nektek sikerülni fog!!!! :!:
emerenc

Emerenc! Ez még nem jelent semmi biztosat! Emlékszel, SMóni írta egyszer, hogy Fannival tesztelt 5 negatívat, mind az 5-ször kiborult, és aztán a teszt azon a napon lett pozitív, amit Apánk mondott! Ez most még csak annyit jelent, hogy továbbra sem tudni semmi biztosat! Sok puszi és további drukkok a - néhány nappal későbbi - zebrásodáshoz!
loreena

Emerenc! Ne add fel semmiképpen. Én továbbra is nagyon szorítok neked!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Volt egy munkatársam, akinek a terhessége legelején iszonyatosan görcsölt a hasa, és ezért állandóan szedenie kellett a Magne B6-ot. 9 hónap múlva egészséges kislánya született.
monilla

Sziasztok!

Emerenc, ne add fel :!: Én is tudok olyat akinek egy hétig negatív volt a tesztje és nemsokára megszületik a babájuk ;)
Drukkolok nagyon!!!

Találkoztam Krisztoval ;) Azt nem tudom,h hogy döntöttek....

Nálunk: NINCSEN CISZTÁM! :lol: Választhattam,h megvárom rendesen pirit vagy kapok gyógyszert. Kéretem gyógyszert, holnap kezdem el szedni és ha megjön INDULHATUNK :lol: !

Köszönöm,h gondoltatok rám.
Most elköszönök, megyünk Sopronba pihizni (először a nyáron :( ) , de majd benézek még ;)

Drukkolok nagyon mindenkinek, de most különösen: EMERENCNEK, MÓNINAK, KRISZTONAK, LORNAK!!! BABÁRA FEL CSAJOK!!!

Pusztik,Bari

bari6

Bari! Úgy örülök, hogy nincs ciszta, és hamarosan indulhattok! :D Addig pedig jó pihenést Sopronban! :D

Monilla! Akkor hamarosan Ti is indulhattok, de jó! :D (A baciknak a tenyésztésnél: :twisted:)

Kriszto biztosan jön majd délután! Én már tudom, hogy hogy döntöttek.:oops: Szerintem, nagyon jól! :wink: Majd jön és mesél! :D
loreena

Bari! Nagyon örülök, hogy indulhatsz! :D

Loreena! Sok pihenést és jó kikapcsolódást kívánok neked a 3 kis gyönyörűségeddel! :D
monilla

Monilla! én is olvasom a könyvet, szerintem is tök jó, vannak benne nagyon szép történetek, sok erőt ad, hogy látod másoknak is, ugyan sok-sok viszontagság után, de sikerült! Ezért nem szabad feladni!
Remélem rendben lesznek az ereményeid és valóban nagyon hamar kezdhettek!!

Emerenc! Kérlek ne add fel! Ez csak egy teszt a 17. napon! Nem jelent semmit vagyis annyit, hogy az az egy teszt, ott abban a pillanatban mit látott! Tarts ki, és biztos vagyok benne, hogy 4 nap múlva már mást fog mutatni az a fránya teszt! Csak nem feladni!!!!!!

Lor! Aranyos vagy ahogy szorítasz, de tessék a "családdal" is foglalkozni! Beszélgess a gyerkőcökkel, állítólag azt szeretik!

Bari! Örülök, hogy taliztunk, bár nem voltam igazán toppon. De egyszer biztosan akkor is talizunk majd amikor nem leszek kicsit zizis.

Egyetlen embrikénk maradt "3 sejtes, azonnal induljanak"hangzott a telefonban. Nagyon nem tudtuk mi legyen, aztán abban maradtunk a férjemmel, hogy meglátjuk Apánk mit mond! Annyit mondott, hogy teljesen rendben van, csináljuk! Picit tartottam az egésztől, de miután visszakaptam a "háromsejteskénket" Kálmán kijött és lemondta, hogy akkor most 5sejtes, és most éppen osztódik, tehát inkább 7SEJTES!!! Juhéééééé! Pont két napos és hétsejtes! azt hittem elájulok, persze bőgtem, de már megszokhatták!Hiába a progeszteron megtette hatását!
Szóval Apánk mondta, hogy ad puszit, van-e kívánságom, kérdésem, mondtam neki, hogy két puszit kérek, mert egypetéjű ikreket akarok és kaptam két óriási cuppantóst!!!
Szóval hiszem, hogy EGYETLENKÉNK befutó lesz és rajt-cél győzelmet arat!
Mindenkinek azt kívánom, hogy higgyétek el, hogy sikerül!!! MERT FOG MINDENKINEK!!!!!!!

kriszto

kriszto82

Ja és Lor!! Rajtam a karkötő, azt hiszem mától éjszakára sem veszem le!!! Eddig szerencsét hozott! Pusszantás

kriszto

kriszto82

Kriszto! Úgy de úgy örülök Neketek!! :D Látod tényleg csak hinni kell benne és a csoda veled is megtörténik egyszer. :D :D
monilla

Kriszto, nagyon orulok! Ladtod milyen jól alakul ;) Orulok, h visszajott a pozitivsagod :!: (nem birtam ki, h ne lassam a hireket) hatalmas babaragacs ( nem tudom a ragacsos képet beszurni, de probalom majd potolni ;) ) jo pihenest neked is es Lornak is! Drukk mindenkinek ! Pusztik

bari6

Bari!

Te most nyaralsz? A férjem pont azon nevet, hogy én néhány hete ugyanezt csináltam, mikor elmentünk Kőszegre, a kocsiban muszáj voltam informálódni mindenkiről! A sógornőm is ma ment Sopronba egy hétvégére csavarogni kicsit. Mondom én, hogy kicsi a világ! Valahogy az egy körben mozgókkal mindig hasonló dolgok történnek... Mostmár a babákon a sor...

Móni! Fanni babának kistesót kívánok!

kriszto

kriszto82

Emerenc, ne add fel!!!! Majd, ha Apánk is azt mondja, vagy valóban megjön, akkor lehet maximum keseregni kicsit, de csak kicsit, mert utána erőre kell kapni, hiszen kis idő múlva újabb küzdelem!!!! Addig meg van 4 napod!!! És valamelyik nap fáradtál, nem?

Lor, hajrá, hajrá, pihenjetek sokat.

Kriszto, látod, ez remek hír, 2 naposan 7 sejtes!!!! Ki tudja, lehet, tényleg egypetéjű ikrek és ketten fejlődnek!! Kárpótolnak a fentiek Téged is azzal, hogyha már 2-ből egy indult el, akkor az legalább nagyon nagyon :) Most pihenj!!!

Bari, szuper! És meddig kell szedni a bogyót? Azaz kb. mikorra várod, hogy megjöjjön? Nem sokára Te is babásodhatsz :)

Jó pihenés Mindenkinek!
nyuszika85

Kriszto, grat ezek remek hírek.
Nagyon drukkolok Neked és Lornak három hétig, és még pár napig Emerencnek. Szerdán is tesztelj mindenképp.
Hajrá lányok!!!!!!
momelcsi

Kriszto! Kiráz a hideg! Hajrá kiscukikák!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+++++++++++++++

Lor! Tudod, Bébikém! :wink: +++++++++++++
"Zabáld" fel a struccokat!!! :lol: :lol:

Emerenc!++++++++++++++

Kép
bodza2005

Smóninak és főként Fanninak sok-sok puszit küldök! Sok boldog szülinapot a kisasszonynak! Gondolom, anyuka, elég hihetetlen, hogy már két éves a lány! :D
További sok boldogságot hozzá és mielőbbi kistesót vagy tesókat :wink:

Emerenc remélem picit jobban vagy és nem vagy elkeseredve, még nincs veszve semmi! Sokat gondolok rád és szorítok továbbra is.

Bodza! puszillak! Eszti is már elmúlt másfél éves... hihetetlen telik ám az idő. Milyen kislány? Mintagyerek?

kriszto

kriszto82

Kriszto

Ezek remek hírek! Akkor már pocaklakóval éled mindennapjaidat? De jó!!!!!!!!!! Írtam priv. üzit.

Bari

A te híred is nagyon jó, akkor elkezded a gyógyszert szedni? De miért nem jön magától a menszi? Akkor ha most megjön, minden papírotok rendben, és kezdtek?

Emerenc

Várd meg a 21 napot, +1 nap, az a biztos, még semmi sincs veszve.

Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok :wink:

Csuti
Kép
csuti83

Sziasztok, üdv Mindenkinek!

Véletlenül találtam Rátok, de nagyon örülök neki, mert látom, hogy itt pörög az élet! :D

Én holnap kapom az első injekciómat az intézetben, kicsit tartok tőle :roll: (lombikra jelentkeztünk, ICSI-vel)

Egy pár oldalt visszaolvasva látom, hogy sokat tudtok egymásnak segíteni - és ez szerintem nagyon jó dolog!

Így, ismeretlenül is mindenkinek sok szerencsét kívánok!

:lol:

Szép napot Mindenkinek,
Leeda
leeda

Leeda! Üdv itt, sok sikert, mielőbbi babásodást!
kislibus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: