A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

mégegyszer nagyon köszönöm mindenkinek a lelkesedést, amit irántunk tanusítotok. Szurikáta két babája nagyon édes volt, férjemnek is tetszett.
de még két hétig nagyon kell szorítani, hogy minden rendben legyen, és két szívhangot halljunk az enyém mellett.
Sajnálom Bari, hogy a feltételezésünk nem igazolódott. A te problémád is ugyanolyan horderejű, mint bárki másé, és ha úgy érzed, hogy Dévait fel akarod hívni, akkor tedd is meg.
Bocsi tegnap, hogy be se mutatkoztam Móninak és Lornak, de kissé ziláltak voltunk még. Mónit megismertem, mert a stimu első napján "találkoztunk".
Én is drukkolok minden várakozónak (emerenc érted külön szorítok, hogy Dévainak ne legyen igaza, nem csak a 29 éveseket szeretik a négysejtesek, lásd az én példám) és a kezdésre váróknak, hogy sikerüljön minél előbb kezdeni.
Mi április végén voltunk először Dévainál és tegnap már négy lánnyal is (+3 a kapu előtt :wink: ) beszélgettem, akivel a kezelés során már összebarátkoztam. nagyon jó érzés volt, hogy azok a lányok, akiknek most nem sikerült, nagyon tudtak örülni, hogy nekem viszont igen. Senkin nem láttam irigységet, csak hogy tényleg nagyon örül velem. Annyira jó érzés, hogy meg tudom beszélni ezeket a dolgokat ismeretlen emberekkel, mert a környezetem összes tagját nem fárasztanám vele.
mindenkinek nagyon kellemes hétvégét kívánok.
M
momelcsi

melcsi, azért egy kis "irigység" van bennem....jó értelembe véve! De nagyon bízom, hogy nem sokára már én kelthetek jóérzésű "írigységet"! :wink: :D Nagyon szorítok Nektek továbbra is, hogy minden rendben legyen! De miért is ne lenne!Fantasztikus dolog lehet a szívhangokat hallgatni! Én is én is........ :D

Aranyosak vagytok, hogy szorítotok továbbra is, még egy hét és kifog derülni, kapok e én is ilyen aranyos bukfences babókat! :lol:
Vagy csak legközelebb... :wink:

Kismamik nyaraltok?
emerenc

kriszto,emerenc és mindenki aki kezdés előtt van, nagyon szívesen küldöm a bukfencező babákat.Csak legyen jó eredmény :)
Megjegyzem hogy nekem is nagyon tetszik.Azért választottam ki kabalának.
Amikor melániának sikerült a beültije először 4 volt neki és 4 bukfencezőt kapott,de aztán egy kisfia lett,a Milán baba. :)
Mindenkinek nagyon drukkolok+++++++++++ :)

szurikáta
szurikáta56

Melcsi! Ez fantasztikus!!!!! :lol: :lol: :lol:
Nagyon drukkolunk nektek továbbra is!
Olyan jó ilyen híreket olvasni.
Mi még szinte el sem kezdtük, de nagyon sok erőt és hitet kapunk Tőletek! Egyre inkább valóságosabbnak érezzük, hogy nekünk is sikerülni fog!!!!
Mindenkinek nagyon drukkolunk így a háttérből!!!!
szélkisasszony

Igen, Szurikáta, arra a 4 bukfenc babókra én is emlékszem! :D Nagy volt az öröm és az aggodalom is, hiszen 4baba....no nem kell részleteznem, de Milán erősnek bizonyult és nagyon erősen kapaszkodott, hogy aztán nagy boldogsága legyen szüleinek!Mennyi de mennyi baba született azóta! Nagyon bízok benne, hogy jó hullámok jönnek és fenn tudunk rajtuk maradni, igazi hullámlovasokhoz illően! :D
Óriási lendületet add az ha valakinek sikerül.....
emerenc

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk, mert most mind a két lány alszik.

Melcsi: Hatalmas gratula nektek a két kis picurhoz! Drukkolok, hogy minden rendben menjen, de miért is lenne gond! :)

Emerenc: Neked külön drukkolok, hogy egy hét múlva te is ilyen jó hírekkel gyere!

Akiknek mostanában nem sikerült, azok se keseredjenek el, hiszen apánk előbb-utóbb mindenkinek "csinál" legalább egy gyönyörű babát! :D

Persze továbbra is drukkolok mindenkinek, a kezdéshez, stimukhoz és a beültetés utáni pozitív tesztekhez!

Egy pár szóban: Velünk minden a legnagyobb rendben. Összerázódtunk a kezdeti nehézségek ellenére. Nagyon élvezzük, hogy két lányunk van. (Apa meg különösen: hiszen minden reggel 3 nővel pihen egy ágyban!) Kitti imádja Rékát! Réka meg eszik, alszik, nézelődik és hízik. Már 3880 gr! (2700 gr-mal hoztunk haza 1 hetesen)
Remélem hamarosan mindenki a terhességéről, babájáról fog beszámolni!

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Monilla

Azt megköszönöm, ha 27-én írsz egy pár sort, hogy elfogadta-e a más nőgyógyász által végzett szűréseket. Ha nem fogadja el, kérdezd már meg tőle (nem muszáj, csak ha lesz rá alkalom), hogy milyen formában fogadná el? Én már kértem időpontot hétfőre, azt mondta a dokim, hogy 2-3 hét múlva meg lesz az eredmény. Hátha utánna "labdába tudok rúgni" :lol: és elfogadja D. doki.
... 4 éve :?: és addig mi történt, vagy miért hagytad abba? Vagy nem lombikos voltál?

Kriszto

Említette Apánk, hogy vannak bent nála, de nem gondoltam volna, hogy egy "ismerős". Én is reménykedem mindenben, remélem egy hónap múlva, már én is benne leszek a programban. Csak ez még sok mindentől függ. De annak nagyon örülök, hogy végre te kezdhetsz. Majd ha lesz időd, megírnád nekem priviben, hogy hogyan zajlik ez az egész ceremónia?

Barikám

Fel a fejjel, és én is nagyon nehezen veszem rá magam, hogy felhívjam a dokit, de nekem is mindenki azt tanácsolta, hogy nyugodtan hívjam fel. Most én is ezt tanácsolom neked.

Szép, és kellemes estét kívánok mindenkinek. :wink:

Csuti
Kép
csuti83

Momelcsi! Én is gratulálok az ikrekhez és persze szoritok, hogy két dobogó szivecskável gazdagodjatok hamarosan! :D

Emerenc! :D

Csomee! Nem semmi milyen ütemben hizik Réka baba! Ügyik vagytok!

Mindenkinek drukkok 1000-el!
kislibus

Csuti! Írni fogok 27-én, hogy mi a helyzet. Nekem valóban kimaradt jó pár év a lombikok után, mivel közben örökbefogadtuk a kisfiunkat pici babaként és most kistestvérért megyünk Déviszhez. :) Egyébként ő sem igazán dícsért meg a négy év kihagyásért. :roll:
monilla

Momelcsi,ez már a siker első lépése!!!Gratulálunk,és persze halkan szorítunk,h a többi lépés is rendben legyen!!!
A többeiknek is nagyon szorítoka sikerért,mennek a drukkok!!

Kép
cs.andi

monilla! Amit írtál nagyon felkeltette a kiváncsiságomat! :D Ha publikus nagyon érdekelne a történetetek!
Hányadik lombik után fogadtátok örökbe a kisfiatokat? Mennyi időt kellett rá várni? Hány éves most? Hú ezer kérdésem is lenne, csak nem tudom mennyire szeretnél erről beszélni.....
A 2.lombiknál én is el gondolkodtam az örökbefogadáson...de a férjem nem tudott a gondolattal megbarátkozni, neki van egy kislánya aki már 5 éves.
Drukkolok nagyon, a kistestvérhez! :D HAJRÁ!
emerenc

Sziasztok!

Melcsi mennek tovább a drukkjaim ;)

Nyuszika, ha jól emlékszem ma van a vizsgálatod! Nagy drukk! Gyere majd, amint tudsz!

Emerenc, mikor kell tesztelned? További babaragacs ;)

Kriszto, gyere te is ;)

Csuti, aranyos vagy :P végül nem hívtam apánkat mert van némi jel, úgyhogy még várok :)

S.Móni ti hogy álltok?

Mici, Jucus mikor mentek átjárhatóságira?

Papírgyüjtőgetőknek további gyors gyűjtögetés, indulás elöttieknek mihamarabbi kezdést, stimu alatt álknak tüszőnövesztést, beültiseknek babaragacsot!

Puszi mindenkinek!

Bari

bari6

Sziasztok!

Szerdán lesz punkció, 4 db nagy tüsző van :( De végülis reméljük ennyivel is célbaérünk és minden rendben lesz! :wink:

Lor jól van, majd biztosan jön és mesél, a lényeg, hogy megvolt a punkciója, most már pihizik!

Később még visszanézek... Monilla engem is érdekelne, hogy hogy volt, mi volt...
:D

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Kriszto, nagy drukk Neked! Jó az a 4 tűsző!! :wink:
Lorena várunk, hogy, hogy sikerült hányan vannak stb.
Bari, hétvégén tesztelek. De nagyon aggodom, mert mensi érzések vannak, határozottan. Ma van a 27.napom, általában ilyenkor szokott megjönni. Istenkém csak ne lássam a vörösöket!.....hess,hess.
emerenc

Kriszto, na ne csináld! Ennek a 4 tüszőnek örülni kell :!: :!: :!:
Reméljük Emerenc is jó példát mutat, úgy mint Melcsi. Nem ám feladni! Tessék elkezdeni ágyazni az embrikéknek :!:

Jaj Lor, remélhetőleg az embrikék találkoztak már a legjobbképűbb katonával és holnap csudajó hírt hallasz majd!

Drukk mindenkinek!

bari6

melcsi, Te otthon vagy még? Mész vissza dolgozni? Ha igen, meddig tervezed? Hogy vagy????
Te éreztél valamit? Sejtetted, hogy megtapadtak?
emerenc

Emerenc! Nem baj a mensi érzés! Szerintem megmarad érzésnek és kész! Jelenthet ám jót is, sőt! :wink: Szorítunk tovább! Minden ok lesz! még szabad az 1986-os szám! :wink:

Bari aranyos vagy! Örülök én, csak tartanánk már a transzfernél... Ezek a napok tudják kikészíteni az embert, amikor egyik naptól a másikig csak azon izgul, hogy jaj mi lesz, hogy lesz....
De remélem hamarosan ti is ilyenek miatt izgultok majd! Én meg majd jó szorítok nektek a növekvő pocimmal együtt! :oops: :wink:

Melcsi! Eltűntél! Írj majd, hogy hogy döntöttél, munka, tanulás ügyben?! Vigyázz maga(d/tok)ra!

kriszto

kriszto82

Emerenc és Kriszto! Nagyon szurkolok mindkettőtöknek :!: Közkívánatra néhány részlet a történetünkből. A kisfiunk tavasszal töltötte be a 4. életévét. Nyíltan fogadtuk őt örökbe a Bölcső Alapítvány segítségével 6 hónap várakozás után. Nagy szerencsénk volt a várakozást illetően. Már az első sikertelen lombik után elindítottuk az örökbefogadásra való alkalmassági eljárást a lakóhelyünk szerinti Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálatnál. 6 hónap elteltével kaptunk alkalmassági határozatot, közben pedig még kétszer próbáltuk meg a lombikot Szegeden a Kaáli Intézetben. Az utolsó két alkalom különösen megviselt mindkettőnket, mert annak ellenére, hogy külön-külön egészségesek voltak a sejtjeink mégsem indult be a sejtosztódás és nem lett egészséges visszaültethető embriónk. Az orvos persze nem tudott mit mondani, és vizsgálatra sem küldött bennünket. Ezután nem sokkal kaptuk meg az alkalmassági határozatunkat a gyámhivataltól és rögtön felvettem a kapcsolatot a Bölcső Alapítvány vezetőjével. Ezt követte egy személyes találkozás, majd a várakozás. Én akkor azt gondoltam, hogy minimum egy évet biztos várnunk kell még a babára, tehát próba szerencse alapon belefér még egy lombik. A baráti társaságunkban volt egy család, akiknek Dévisz által született a kislányuk, így felkerestük őt 2006 tavaszán. Megcsináltuk az összes általa kért kivizsgálást, beszereztük a pecsétes papírokat és elkezdtük a stimulációt. Éppen indultam volna az első ultrahang vizsgálatra, amikor megszólalt a telefon, hogy született egy kisfiú és ránk gondolt az alapítvány vezetője. Néhány óra alatt kellett eldöntenünk, hogy melyik utat választjuk, de visszanézve nagyon jó döntést hoztunk akkor. Lehet, hogy hihetetlenül hangzik, de az a baba tényleg nekünk született. A vérszerinti anyja éppen az én szülinapomon kért segítséget az alapítványtól, majd egy hét múlva megszületett a kisfiunk, akinek még a vércsoportja is egyezik az enyémmel egészen véletlenül. Belevaló eleven kis kölyök, nagyon sok örömünk van benne. Persze a stimulációt le kellett állítani, de Dévisz nagyon emberséges volt velünk e tekintetben is.
Nekem ez év tavaszáig eszembe sem jutott volna egy újabb lombik, de megműtöttek endometriózissal, és az orvosom megemlítette, hogy a terhesség sokat segíthetne ezen a problémán. Reménykedünk, hátha összejön a kistestvér. Ha van még kérdésetek, kérdezzetek bátran. :wink:
monilla

Huh, Monilla! Ez nagyon szép történet! Hihetetlen, hogy olyan gyorsan, és pici babát, és huh beleborzongtam, ahogy olvastam...

Kívánom, hogy sikerüljön egy kistesót is mielőbb "összehozni"!

Nem is tudok mit mondani.... szorítok

kriszto

kriszto82

Sziasztok!

Újra itt. Egész nap együtt voltam két lányzóval, egyikük Loreena :)
A méhűr vizsgálat, háááát, nem egy leányálom. Én nem éltem meg se jól, se rosszul, de örülök, hogy túl vagyok rajta. 9-re az intézetbe értem, kb. fél 11 felé kerültem az ágyba, szuri, majd fél 12 körül mehettem be. Nagyon tetszik a helyben, hogy mindent elmondanak, bemutatnak. Na belefogtunk....Fertőtlenítés, kívül belül. Még csak a fertőtlenítés ment, amikor én már sziszegtem...De minek...Utána jött a fekete leves. :shock: Ment be a katéter, majd felfújódott a ballon, na ekkor olyan volt, mint egy erős menstruáció. A ballont meghuzogatta Apánk, hogy jól zárok-e. Után ki a kacsa, be az UH, majd ment be a sós oldat.....3 szó jött ki a torkomon, miközben az asszisztens kezét szorongattam... "Fáj, fáj fáj.." Gyorsan végeztünk, nem volt 1 percnél több ez a rész... Utána vissza az ágyba és folytatódott a csacsogás :)

A méhem rendben, bár ezzel az átjárhatóságot nem nézik, azt mondta Apánk, nagy valószínűséggel átjárható vagyok, mert nagyon gyorsan kifolyt a kontrasztanyag.
Ma este, mint utolsó beteg, beszéltem a dokival és SZEPTEMBERben indulunk :lol: :lol: :lol:
Nem örült a nyaralásomnak, de azt mondta, ha a számítások jók, akkor szeptember 7-én megjön, kedden, péntek reggel 6-ra menjek az intézethez, közölte jó előre, hogy morogni fog rám :lol: , és akkor kicsit rohanós, de indulunk :) Aznap beméri a méhemet, megkapom a recepteket, amit ki is kell azonnal váltani, és uccu. Megírta a papírokat előre, megkaptam én is az összeset, majd arra az ominózus péntekre viszem. Ha meg késik a nagylányságom, az csak jó :)
ÚÚÚÚÚGY örülök, még a férjemmel is közölni kell a hírt :)
Ja, és érdekes, nem kell vérvételre mennem, csak a szondázásra. Tehát nem nézi vérből az induló hormon állapotokat. Hagyatkozik a korábbi eredményemre.

Szép estét Mindenkinek :)
nyuszika85

monilla! Köszi, hogy leírtad a történeted! Nagyon szép....én is sok sikert kívánok!
Nincsenek véletlenek..... :D Hajrá kezdés!
Várjuk a további híreket! :wink:
emerenc

nyuszika, szeptember már mindjárt itt van! Ez nagyon jó hír! Az nem baj, ha egy kicsit morogni fog, jól áll neki! :D
emerenc

Nyuszi!

Jó, hogy túl vagy rajta és hajrá kezdés!!!
Reméljük minden a legjobban jön ki és akkor nem is kell Apánk morcizásától tartanod. Bár én nagyon bírom, ha morci, főleg ha én épp jó passzban vagyok :lol: :lol:
Reggel a férjeddel jöttél? Akkor valószínűleg láttunk Téged. Csak nem voltunk benne biztosak...

kriszto

kriszto82

Emerenc és Kriszto! Köszönöm. :D

Nyuszika! De jó, hogy túl vagy rajta. Nekem régen hasonló élményeim voltak a petevezeték átjárhatósági vizsgálattal,
mert rövid ideig ugyan, de nagyon fájt. Gratulálok a kezdéshez! :D
monilla

Sziasztok,

Momelcsi,
gratulálok a 2 kis babához és további drukkokat küldök a szívhanghoz meg aztán a többi vizsgálathoz !

Loreena,
remélem rendben hazaértetek! Szorítok, hogy Kálmánunk jó munkát végezzen és mindegyik petesejtből szépen osztódó embrikéket "varázsoljon". Örültem ,hogy már ébren voltál mikor bementem Hozzátok , bár megkérdeztem Maját , hogy bemehetek-e :) .

Nyuszika,
örülök, hogy Téged is megismerhettelek ! Ezek szerint kibírható volt a műtét. És a lényeg , hogy minden rendben és szeptemberben kezdhetsz is. Szerintem , ha Apánk azt mondta, hogy nagy valószínűséggel átjárható is vagy , akkor ennyi év tapasztalattal ezt is veheted minimum 90 %-osnak !
Kérhetnék Tőled valamit ?! Megírnád akár priviben is, hogy végül mennyibe került a műtét.

Emerenc,
te csak ne keress semmi féle jeleket! Ja és nem ér a neten sem keresni a beülti utáni érzések ,jelek után !!! Tilos! Én legközelebbi beültinél teljesen letiltom magam a netről.

Kriszto,
sajnálom, hogy ma nem találkoztunk, de Mónika hívott és elmondta a reggeli fejleményeket. Látod Te azon izgulsz , hogy "csak" 4, Mónika, hogy nehogy 2 -nél több , én meg azt mondom "bárcsak" 4 lenne legközelebb. De látod nekem a kettő mind2x megtermékenyült , mert minőségileg szépek voltak. Hányszor hallani, hogy 10 körüli tüszővel indul vki és a végén nem marad több beültetésre váró embrió 2-nél.
4 db tizes minőségű pete sokkal többet ér , mint 10 db 4-es minőségű! Dont' worry !!!!!!

Monilla,
tavaly olvastam egy könyvet egy fiatal pár gyereket szeretne , nem jön össze , lombikra mennek nem sikerül , aztán örökbe fogadnak egy kisfiút. Mire végig járják a tanfolyamot , megismekednek a kisfiúval eltelik egy pár hónap , de ezalatt élik az életüket ,mint régen és mire a baba hozzájuk kerül spontán terhes lesz a lány. Neked is hasonló happy endet kívánok !!!
miciona

Mici, de jó, hogy írtál!
Reggel emlegettünk, hogy jössz ma kenetre. Egyébként rendben minden? Mármint levette a kenetet és volt még valami? Beszéltük, hogy sok leleted lejár, remélem sikerül gyorsan beszerezni őket. Ha esetleg nem tb-s vérvételekre mész van egy hely a XIII.kerületben ahol leveszik a vért, szerintem bármilyen vizsgálatot megcsinálnak és nem mondanám, hogy drága, ha érdekel szívesen megírom. Mikor lesz méhűrid? Jól emlékszem, hogy abban maradtatok Dévisszel!
Meglátod ez a 1-2 hónap gyorsan eltelik és kezdhettek is!
Hasonlóan gondolom én is, mint ahogy leírtad, csak gondoltam kinyávogom magam! :lol: :wink:

Lor! Egy fél mondatra gyere, hogy a többiek is tudják mi volt, már alig bírom tartani a szám!! :oops: :lol:

kriszto

kriszto82

Kriszto,

köszönöm szépen , kérném azt a címet !
Habár a házidoki néni levette volna, de aztán felhívták a kórház laborjából ahová tartozik, hogy nem megy. Menjek az ÁNTSZ-hez a toxoval és a rubeolával. Ott a rubeola 7600 Ft ! A másik nem derült ki , mert annyiszor kapcsolt félre a központos, hogy inkább feladtam. (toxo és rubeola 2 külön osztály :virulologia és bakteriológia és nem tudják egymást kapcsolni, very funny :roll: .....)
A kenetet levette , kicsit csacsogtunk is, és abba maradtunk, hogy egy hét múlva telefon a kenet eredményért aztán megbeszéljük a méhűri időpontját.
Nagyon gyorsan sorra kerültem és én is hamar végeztem, attól tartok szeptembertől véget ér ez a nyugis időszak és újra órákat ülhetünk a váróban.
miciona

Mici!

Jaja, ÁNTSZ-t ismerem.Az egyik labor a IV.ker szélén a Megyeri úton van, a másik a Podmaniczky, ahová most járunk Dévais-vérvételre.
Szóval: Babér utca-Göncöl utca sarka Vitalorg magánrendelő. van internetes címe.Reggel héttől van vérvétel, soha nem vártam egy percnél többet, nem kell semmilyen beutaló, csak az orvosod nevét kérdezik meg. Nekem teljes vérkép+protrombinPTI (altatás miatt)+ rubeola=8150 volt, ebből 3000 a rubeola. Szóval odamész leveszik a vért és attól függően mennyi és milyen vizsgálat megmondják, hogy mikor lehet menni a vérvételi eredményért. Átlag 2-3 nap, a rubeolára 1 hetet mondtak, négy nap múlva volt eredmény.
Szerintem nagyon normális hely. Én itt csináltattam mamográfiát is, illetve a férjemnek itt volt andrológiai kivizsgálása. Már rajta van Dévai listáján a hely, gondolom emiatt, aláírás nélkül elfogadta ezeket a vitalorgos papírjaimat.

Hát az biztos, hogy szeptembertől dömping lesz, mert már most 4 hétre előre osztogatja az időpontokat és ugyebár az időpontosokon kívül rengeteg indulóra is lehet számítani.

További szép estét Nektek!

kriszto

kriszto82

Kriszto, nem, egyedül jöttem egy barna szütyővel. A férjem dolgozni ment, minek citáljam el ide, amikor sajnos sokat nem tudna segíteni rajtam. Inkább tartalékolja magát szeptember végére, akkora várható ET, szóval... Jaj, úgy örülök és egyben meg rémisztő is, hogy itt tartunk...Nem, inkább hihetetlen :)

Mici, írok privit, presze :)

Valamelyik nap felmerült a kenet + chlamydia kérdés. Na, ma este, amikor tisztáztuk, hogy akkor szeptemberben kezdünk, közölte, ha már itt vagyok, ugorjak fel még egyszer az ágyra és leveszi a chlamydiát is. Szóval tényleg "útközben" megoldja.

Emberek, mivel én ma lebeszéltem vele, hogy minden ok, más dolgom nincs, mint a következő mensinél hívjam, ezért a jövő keddi időpontomat holnap lemondom. Este 5 órás. Csak ha valakit érdekel.

Amúgy hogyan működik nála a havi keret? Mert annó a tájékoztatón említett holmi keretet egy hónapra és mondta, nem mindenki fér bele a szeptemberbe. De szerintem nem is tartja nyílván az indulókat.. Tuti, ha legközelebb felhívom, nem is tudja majd ki vagyok és mit szeretnék, hanem kb. el kell mesélnem miben maradtunk, nem? Vagy mégis regisztrál? :roll:
nyuszika85

Nyuszika,
megkaptam, köszönöm !

Kriszto,
neked is köszönöm a címet !
Nyavajogni meg szabad bármennyit csak elkeseredni tilos !!!!
:))))
miciona

Csak röviden a lényeg: 5 szívecske volt a tenyeremben! :) Holnap telefon, hogy hány kis élet kezdődött ma el… Úgy izgulok! :)
Holnap írok részletesen! Puszi mindenkinek! :)
loreena

sziasztok

nagyon örülök, hogy mindenkinek jól alakul az élete. Nyuszika túl vagy rajta, Krisztó izgulok érted szerdára. nekem pont 10-ből 2 indult el, úgyhogy semmit nem számít a darabszám. az a 4 legyen nagyon jó.
lor izgulok érted is, hogy minél több termékenyüljön meg, jó nektek szerdán már bandázhatsz Krisztóval.
Babér utcai Vitalorg-ról csak annyit én több mint egy évig jártam oda, mindent kipróbáltam: nőgyógyászat, vérvétel, UH, és férjem andrológia. Nagyon elégedettek vagyunk mi is velük, a vérvételes néni személyes ismerősöm, nagyon aranyos, mindig ügyes volt, picit sokat beszél.
Emerenc, nekem fájt, de szerintem ez nem jelent semmit. 2 hét után már enyhültek. Nem tudtam, hogy mit kell érezni, úgyhogy a tesztig nem tudtam semmit. Mondjuk Krisztó és Kisgaby sokat segített, folyton kérdezgettem én is. :lol:
Ma elkezdtem ismét dolgozni 3,5 hét után. hát fura volt, de szerencsére nem fárasztó és már nem is tudok stresszelni rajta.
Az utazás egy picit gáz, minden kis hullámzástól megijedek, pedig két nagyon jó sofőröm van, akik próbálnak rám vigyázni. egy-másfél óra autózást enged Dévisz, csak azt nem mondta, hogy milyen gyakran pl. naponta? :wink:
Nem tudom, hogy mi lesz, hogy bírom. ahogy hazajöttem, aludtam egyből két órát. A főiskolán még egy félévet tuti elkezdek, max. közben is abbahagyhatom.
Annyira jó, hogy mostanában mindenki így beindult, és mire hazajövök a munkából, olvashatom a híreket.
Lor, nagyon várom, hogy holnap mit mondanak neked.
momelcsi

Nyuszi! akkor rólad pont lemaradtunk! Valószínűleg a másik lány volt, aki még műtétes volt! Sebaj, majd a terhesgondozásokon talizunk! Ha megjön felhívod és mondod neki, hogy abban maradtatok, hogy ha megjön kezdtek! Mire odaérsz, bemész, megnézi a papírjaidat és képben lesz!

Lor! Továbbra is szorítunk nagyon! Siess majd a hírekkel!

Melcsi! Kísérteties, hogy még a magánrendelőbe is ugyanabba jártunk!:lol: :lol: Mostmár az ikerek kérdésben is remélem hamarosan kijelenthetjük, hogy igen mindketten ikereket várunk!
Azt mondják, hogy az első időben lehet megerőltetőbb a munka, aztán a 12. hét után a kismamák tele vannak energiával! Nem tudom mennyire igaz ez, de úgy még beleférhet a fősulis félév! De mindenképp elsők a gyerekek, ha picit is úgy érzed sok(k), a suli, a munka megvár!!
Hanyadikán mentek vissza? 27-én?
További szorítás megy értetek is!

Legyen szép napotok, sok-sok jó hírrel!

kriszto

kriszto82

Sziasztok! :D

Micike, örülök, hogy jöttél! :D Te csalafinta! Bele látsz a gépembe, ahogy "vadul" keresgélem a tüneteket!? :lol: Igazad van, jobb kikapcsolni az egészet másutt keresni elfoglaltságot. De én nehezen bírnám ki, hogy semmit ne tudjak a sorstársakról. Meg igazán ilyenkor le is nyugszom, főleg ha jó híreket hall az ember. :D De tünet vadászatot nem fogok többet csinálni.... :wink:

melcsi, vannak olyan ügyes kismamik akik a gyes alatt, elvégeznek egy sulit, letesznek egy nyelvizsgát...fogalmam sincs, hogy csinálják, de ügyesek! Szerintem jó ötlet, hogy az iskolát csinálod, csak ahol sok ember, ott sokféle baci, vírus is van. Persze elvonulni sem lehet egy lakatlan szigetre, ott meg fel falhatnak a vadállatok. :D

Kriszto, nagyon klassz lenne ha melcsit "leutánozva" ikreket várnánk sorban! Én is nagyon elégedett lennék! :wink:
Erről a magánrendelőről, meg jó, hogy beszéltünk, tényleg nem drága és elég gyors is ami nem elhanyagolható a mi esetünkben sem!
A jános kórházban nekem ingyen levették a rubeolát, toxot, másfél hetet mondtak, de öt nap múlva kész lett. (háziorvos beutalóval)

Én is olvastam könyvet az örökbefogadásról: Hegedüs Gabriella Az örökbefogadás ajándéka a címe. Nagyon érdekes történetek vannak benne olyan párokról akik többnyire3.lombik után döntöttek úgy, hogy örökbe fogadnak. Nagyon sokszor megesett ahogy Mici is írta, hogy aztán, nesze neked meddőség, spontán teherbe estek. Mindkét fajta örökbefogadási lehetőségről ír, előnyeiről és esetleges hátrányairól. Érdekesség képpen érdemes szerintem elolvasni. Magyar könyvklub a kiadó. Rákoczi úton, kedvezményesen, 500ftért vettem.

Sok sikert és kitartást kívánok mindenkinek!
Szép napot!
emerenc

Köszi mindenkinek a drukkokat! Képzeljétek, 4 embriónk van! Annyira izgultam mielőtt telefonáltam, hogy amikor letettem a telefont, elsírtam magam örömömben! Tegnap (rám egyáltalán nem jellemző módon) abszolút nem izgultam, de úgy látszik, mégis, mert most jött ki rajtam minden feszültség…
Nekem egyébként nagyon jó élmény volt az altatás, olyan szépet álmodtam közben, aztán a kórteremben már nem is aludtam semmit, mert jöttek Nyuszikáék (H.:) ha olvasol minket, gyere, és írj Te is!) és onnantól kezdve elkezdődött a dumaparti…:)

Micike-Édes! Olyan jó volt, hogy benéztél hozzám! Nagyon köszi a szívecskét, úgy tűnik, szerencsét hozott! :) Én arra nem is emlékszem, hogy mit beszélgettünk, akkor még elég kómás voltam, de úgy örültem Neked! Aztán Nyuszikát is beoltottam, hogy olvassa el a Paleolit táplálkozást! ;)

Nyuszika! De jó, hogy szeptemberben indulhattok! :)

Kriszto, drága! Holnap vigyorgós :D tali! Addig nagyon vigyázz magadra és tüszőcskékre!

Emerenc! Jaj, már annyira izgulok Értetek!

Momelcsike! Azért csak óvatosan a munkával! Az nagyon jó, hogy nem stresszelsz rajta! Mennek a drukkok továbbra is! :)

Bari! Mi újság? Mire értetted azt, hogy van némi jel?

Monilla! Olyan szép és megható a történetetek! És nagyon drukkolok, hogy még szebb legyen!

Megyek nagytakarítani, hogy holnap tiszta lakásba hozhassuk haza a gyerkőcöket!
loreena

Lor, nagyon örülök,h 4 embrikétek lett! A beültihez is nagy drukk! Arról,h hány emrikét kapsz vissza mindig aznap reggel dönt Apánk?
Semmi újság nincs nálam :cry: kezd a depi eluralkodni rajtam...Déviszt csak holnap reggel tudom hívni,h most mi van,ha nem jön piri :? úgyhogy a jel teljesen elmúlt...mindig rohanok,mert azt hiszem piri itt van, de semmi. Úgyhogy majd holnap kiderül,h Dévisz szeretne e látni vagy sem. Most a semmihezsincskedvem hangulat van rajtam!

Emerenc, ugye már csak pár nap? Szorítok,h zebrát lássatok ;)

Melcsi, a tesztről nem írtál. Egyből mutatta a zebrát?Ami az alvást illeti, az egyik barátnőm szintén kismami és még mindig egyfolytában aludna :lol: most nektek előre kell aludnotok ;) Emlékszem, volt egy kolléganőm, aki szinte végig dolgozott, de szegény mindig támasztotta a fejét annyira álmos volt.
Jut eszembe, husit kell még enned?

Mici, remélem hamarosan túl leszel az átjárhatóságin te is és indulhattok majd!

Sajóékról tud valaki valamit? Ők újra indultak, csak most inkább visszavonultak a fórumtól?

Szimba, te is régen voltál itt :(

Kriszto, drukk holnapra! Hidd el, rendben lesz a 4 tüszőcskéd és van egy olyan érzésem,h lesz ott még több is ;)

Nyuszika, örülök,h minden OK volt a vizsgálaton! Gratula a szeptemberi kezdéshez!

Szép napot!

Bari

bari6

Bari!

Reggel telefonálj! Biztos nem lesz morci..., de legalább behív, megnéz, ad bogyót, ha kell, hogy megjöjjön, aztán irány a program!
Nem Apánk dönt, igazából megkérdez minket, hogy hány babajelöltet szeretnénk vissza, csak ha túlstimu veszély áll fent akkor mondja, hogy max .1 vagy max 2. Egyébként 3-at is lehet visszakérni, azt hiszem vannak kivételes esetek, amikor 4-et is, de ez gondolom már sok mindentől függ.

Lor! Holnap vigyori, remélem addigra én is vigyorgok majd nagyon, mert szép szám áll a tenyeremben!

Emerenc! Péntek, igaz? Ha jól alakul minden mi transzferre megyünk, ti pedig baba-nézőbe! De jó lenne!!

kriszto

kriszto82

Nekünk a múltkor kettő maradt, így mindkettő jött vissza, most ha hasonló lesz, szintén mindkettőt, ha három lenne az már nagyobb dilemma, de szerintem mindet! :D
Csak tartanánk már ott!

Kíváncsi vagyok Lor-ék mennyit kérnek vissza! Olyan izgi! :wink:

kriszto

kriszto82

Igen, nagyon...nálunk sztem a férjem nem nagyon egyezne bele a 3ba, de tuti meggyőzném valamivel :lol:

Ez a hét is jó izgulós :lol:

bari6

Loreena, szuper!!!!! Igen, tegnap csodáltam ezt a hatalmas nyugodtságot, de irigyeltem is egyben. Nem véletlen mondtam, hogy én vagyok a türelmetlenség élő példája... :D
4 baba?! Szuper!!! Főleg, ha a terveiteknek megfelelően 2-t kértek majd vissza, a másik kettő, ha szép erős, akkor mehet fagyiba :) Gratulálok!!!! Csak ügyesen holnap Krisztoval kézenfogva :)

Bari, hívd fel nyugodtan Apánkat, nem árt, ha megnéz. Ki tudja...

Az egyik ismerős lány várta a mensit, de nem jött. Csinált tesztet, semmi. A doki behívta, közölte, hogy babát vár....8 (!) évig küdöttek, ezer műtét, de mondták, teljesen el van záródva. Most mentek volna lombikra, erre tessék!!!

Kriszto, Te kérsz bódítást?! Én eddig nem akartam, de látva Loreena nyugodtságát és érezve a méhűrt, eldöntöttem, én alszok a leszívásnál!!!!

Szép napot Mindenkinek
nyuszika85

Annyi ilyen szép történetet hallani, nekem is vannak hasonlóan szerencsés ismerőseim.... De valahogy mindig mással történnek... itt a fórumon csak beszélünk róluk! Remélem egyszer majd mindannyiunknak lesz sikertörténete, ha hosszadalmasabb is, de ebben kell bízni, az orvostudomány és a mi drága Apánk csodákra képes! Ezt már többször bizonyította! Biztosan olvastátok, vagy hallottatok a Várva várt babák című könyvről én most azt olvasgatom... azért abban is vannak hihetetlen történetek és "csodák"!

Kérek altatást, biztos ami biztos, csak remélem nem fogok horkolni, mert szegény Apánk rögtön odaragasztja a babát, hogy ne kelljen azt mégegyszer átélnie! Bár végülis jól járnék! :lol:

Ma itthon maradtam, mert annyira feszít a hasam, hogy nem kockáztatok, szóval bocsi, hogy ilyen megagiga aktív vagyok!
:wink:

kriszto

kriszto82

A hivatalos tesztelés jöv. hét szerda. Most néztem a naptárban, akkor van a 22.nap. Biztos pénteken is fogja mutatni, de ha negatív lenne elrontaná az egész hétvégét...és ha nem tesztelek, csak oda megyek, ha nem jön meg addig? Mindenesetre egy halvány remény sugár bejött az ablakomon, mert nagyon álmos vagyok.Ez már nem lehet az ovitrelle hatása........vagy az idő? :wink:

Bari, hívd fel mindenképp Déviszt, jó ha lát Téged, mert az sem jó, ha ennyit késik. Legfeljebb dörmögni fog. :D Add egy gyógyszert és kezdhetsz, azt sem árt tudni, hogy maradt e vissza ciszta. Nagyon ajánlom nekik, hogy nyomuk sem legyen!

Lore, kriszto drukk! +++++++++++++++++++++
emerenc

Lányok!

Én nen értem!!! Méhűr vizsgálat, szondázás??? Ez mi? Mindenkinek kell? Vagyis ha nekem volt HYCOSY májusban (egyben méhtükrözéssel) akkor is kell? Én nagyon félek!!! Van valaki, aki nem kért altatást bármilyen beavatkozásnál Dévainál?

Bari
Holnap hívd a dokit, és írj, hogy mit mondott, kitartás, minden ok lesz!

Kriszto
Írtam priv. üzit. Akkor holnap punkció? Nem félsz? Most pihenj sokat, nehogy baj legyen.

Monilla
Várom a 27-ei írásodat. Amit írtál még megkönnyeztem. Van egy tesóm, és ő is azt mondta, hogy miért nem fogadunk örökbe egy pici babát. De az én férjem is idegenkedik az egésztől. Elismerésünk azért, amit "meg mertetek tenni". Biztos nagyon boldogak vagytok, és hamarosan lesz saját babátok is.

Csuti
Kép
csuti83

Csuti!
Írtam privit, a szondázásról is írtam!
Ha van hycosy-d szerintem nem kell semmi, nekem sem kellett.
Punkciótól nem kell félni! Szundizol egy jót, aztán örülsz, hogy milyen szép szám van a tenyeredben!

Jó éjt mindenkinek!

Holnap szorítsatok Smóninak, hogy minden szépen alkuljon és megkaphassák a kötelezően kiváltandó "receptjüket", Lor-nak, hogy annyi babóval menjenek haza, amennyivel szeretnének és nekünk, hogy 4-es legyen a tenyeremben (legalább)!

kriszto

kriszto82

Loreena! Gratulálok a négy csöppséghez! :D

Emerenc! Jó kis szundikálós napokat kívánok neked! :) Amíg otthon voltam a kisfiammal, vele együtt szundikáltam délutánonként.

Kriszto! Nagyon szorítok :!:

Csuti! Az örökbefogadott baba is saját lesz, amint első alkalommal a kórházban a kezedbe veszed. Egyébként kezdetben az én férjem is idegenkedett az örökbefogadástól, de amikor először megmutatták a fiunkat a kórházban hangosan örvendezett (rá sem ismertem hirtelen), míg én meg sem tudtam mukkanni a meghatottságtól.

Smóni! Minden úgy alakuljon, ahogyan szeretnéd!
monilla

Sziasztok!

Megadrukk holnapra Krisztonak, Lornak, SMóninak!!!

Csuti, én az altatással nem vagyok jóban (életemben történt altatások során mindig volt róka koma) de nem vállalnám altatás nélkül...

Holnap jövök én is amint tudok, de most irányítsuk energiáinkat a holnapi fellépőknek :lol:

Csajok nagyon szorítok,h a tervek szerint alakuljon minden mindenkinek!

Pusztik és jó éjt!

Bari

bari6

Én is nagyon szorítok holnap(ra)!!!!!!!!++++++++++++++

Kriszto! Nem is igaz, velünk is megtörtént... :wink:

Szép napot holnapra!!!!!!!!!!!

Kép
bodza2005

Hamarosan telefonálhatok, hogy hány kis csöppségért mehetünk, akiket majd remélhetőleg 9 hónapig nevelgethetek a pocimban, hogy aztán egy életen át neveljük egymást...
Úgy izgulok! :)

Majd jövök délután, mert most remélem, a telefon után rögtön indulhatunk!

Puszi mindenkinek!
Bodzili! :D Nektek is millió! :)
loreena

Laptető!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hajrá!!!!!!!!!!!!!!!
nyuszika85

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: