A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Melcsi!!!
Jaj, írok neked is, ha szeretnéd!! :wink:

Loreena!
Én is úgy sejtem, hogy lesz vigyorgás hamarabb is! :lol: :lol:
De remélem szeptemberben mutogatjuk majd a képeket egymásnak, hogy kik laknak a pocikban!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Hahó!
:D
Húúú de sok kezdő. De jó nektek!
Kriszto
nekem te vagy a példa hogy működik a pozitív gondolkodás.:)
Bari
Akkor piri és kezdés? :wink:

Melcsi, hú hát nem tudom hogy döntenék a helyedben, de nyaralni olyan jóóó 8)

mindenkinek drukjaim :arrow: ++++++

Andi
zandika

Sziasztok!

Emerenc, remélem minden OK és hamarosan mehetsz az embrikékért!

Andi, remélem igen. Kezdem érezni pirit,h hamarosan jön :lol:

Bari

bari6

Sziasztok! Juhéjj, negatív a kenetem :lol: Amikor megjön, amit hétfőre/keddre/szerdára nem várok, akkor kell hívnom. A méhűrt (sós oldatos dolgot) mikor csinálja? Jól tudom, hogy a mensitől számított 8-10 napon?
Emerenc teljesen eltünt................. Aztán lehet, babákkal együtt jelentkezik már :D
Bari, hajár piroska, ha már jönni fog, jöjjön!!!
Szép napot Mindenkinek!
nyuszika85

Nyuszi!

De jóóóó!!! Igazából azt nem értem miért csinál méhűr vizsgálatot? Van valami oka rá? Valószínűleg írtad, én meg nem emlékszem és lusta vagyok visszakeresni :oops: :D Lehet az is, hogy keztek is? Vagy hiányzik még sok papír?

Bari! Hajrá, hajrá! :wink:

Emerenc! Izgulunk ám értetek!

kriszto

kriszto82

Bari.

Mi Apa ügyben voltunk tegnap Kopa Zsoltnál.Kiderült,hogy amit Dévisznél csináltattunk spermaviszgálatot(júniusban),már nem az idén májustól érvényben lévő rendszer szerint lett csinálva,ezért megint ujra kell csinálni és még szükséges citogenetikai vizsgálat és hormonvizsgálat is.Ez két vérvétel,az egyiket az Istenhegyi uti Klinikán vesznek,oda tegnap gyorsan elrohantunk.Három hét mulva lesz csak eredmény.(15 ezer ft a szuri).Szóval megint csúszunk íg kb 3-4 hetet.

Ti mikor kezdhettek?
Tulipán
tulipán31

Kriszto, méhűr a törvény miatt kell. Velem hál ég a negatív keneten kívül semmi gond, minden hormon, minden rendben, de a törvény július 1-től kötelezi a lombikosokat, hogy legalább egy fajta méhfeltáró vizsgálat kell. Ez az egy hiányzik, mindenünk megvan. Tehát terv szerint haladunk, a mensim meg majd eldönti, hogy tudunk-e szeptemberben indulni, vagy csak októberben. De októberben mindenképpen!!!
nyuszika85

Sziasztok!

Tulipán, uh nem is tudtam...de Ti még a szakvéleményt nem kaptátok meg,h mire javasolnak benneteket?
Nálunk pirin múlik minden, ill. h az UHUn lesz ciszta vagy nem lesz ami az előző stimuból maradt vissza. Remélem lesz kezdés, bár a férjemnek nem Kopa adta ki a szakvéleményt, hanem egy másik andrológus. Neki nem voltak ilyen vv-i. Az igazat megvallva nagyon várom,h menjünk Déviszhez és megtudjam,h kell e valamilyen új vizsgálat vagy lehet indulni.... Ha jól gondolom, akkor szeptemberben indultok?

Kriszto, érezni érzem a pirivel járó tüneteket, de annyira nem akarom siettetni ;) még elvileg van 6 napom. Ha jól tudom,ha előbb jön az ciszta miatt lehet. Így remélem még vár pár napot. Stimu elött nekem mindig egy héttel korábban jelentkeztek a piris tünetek, így remélem most is így lesz :lol:

Nyuszika, gart a kenethez! Örülök,h minden rendben. Nekem a hycosyt mensi után a 11 napon csinálták.

Drukk mindenkinek!

bari6

Sziasztok!

Momelcsi!
Nehéz kérdés ez! Nem dönthet ebben más csak Te, Ti. Én nem javasolnám. Végül is a babókról szól most ez a történet, vagy nem?
Ne tegyetek most olyat, amiért később esetleg szemrehányást tehettek önmagatoknak!
Amint kiderült nálunk, hogy nem maradtak meg a babók, Jucus elkezdte önmagát vádolni, hiába mondtam, hogy mindent jól csinált, mégis folyton azon morfondírozott mit rontott el. Három éve nem voltunk nyaralni, de inkább fizetős babyprojekre költünk, csak sikerüljön.
A cél az, hogy ne jöjjön meg se most, se 40 hétnél korábban! A progeszteront ráérsz abbahagyni, ha mégis megjönnének piriék, amit kifejezetten nem kívánok! Most ne menjetek inkább nyaralni, hanem gyertek mihamarabb a jó hírrel!!! :D Nagyon drukkolunk!!!!

Tulipán!
Nagyon drága vagy, hogy drukkoltál nekünk! Köszönjük! Reméljük Ti is minél előbb belevághattok!

Szimbáék!
Merre vagytok???!!! Bújjatok elő a dzsungelből!!! :D

Emerenc!
:?: :?: :?: :?: :?: :?:

Mi ma hívtuk Déviszt a kezdés miatt, úgy tűnik rendben lesz. Jövő héttől futás, tea, tüszőérlelés!

Sajo
sajo

köszi, Sajó. végülis lemondtunk róla. Tényleg a babók a legfontosabbak, bármit megteszek értük.
Talán Balcsira, vagy Veszprémbe elmegyünk néhány napra, dehát az elég kímélő lesz.
köszi a drukkokat. egyenlőre semmi gáz sincs, remélem marad jövő péntekig.
Jucus pedig ne sanyargassa magát önvádolással, koncentráljon a következő feladatokra. Kösse le magát az új színházi évad, annyira irigylem érte, hogy ilyen környezetben dolgozik.
Nálatok azért lesz fizetős, hogy ne kelljen kivárni a három hónapot?

Emerenc, nagyon izgulunk, mi a helyzet veletek?
Miciona, ha tudsz, jelentkezz te is, volt-e tesztelés reggel?
momelcsi

Sziasztok!

Tegnap kaptam vissza két db embrikét!:) Nem vagyok túl lelkes, mert csak négy sejtesek, két napjuk volt mindössze fejlödni, pár tűszőnél nincs tovább tenyésztés, pedig, szerintem az növelné az esélyeimet. Azért mindent megteszek, ami tőlem telik. A héten nem megyek sehová, ágy közelben vagyok, talán már hétvégén a teraszra kimegyek. Jöv. héttől sétálok, elmegyek a könyvtárba, olvasgatok, lemegyek a közeli parkba, bámészkodni és közben próbálok koncentrálni, hogy megkapaszkodjanak mindketten. Nagyon kicsi esélyt látok rá.....
momelcsi, drukkolok!

Minden kezdőnek sok sikert és HAJRÁ!
emerenc

Emerenc!
Nem ismerek rád! :?: :shock: Mi ez a negatívum???? Ejnye! Nem szabad így hozzá kezdeni! Bízz bennük és nem hagynak cserben, majd meglátod! :D Mindenesetre ha nem bánod, én szorítanék Nektek és bízom a két kis embrikében, hogy jól megkapaszkodjanak! Jó ötletnek tartom a könyvtárat, és az olvasást, és a sétákat még jobbnak! Küldöm a babaragacsokat és az elmaradhatatlan energiáimat! Bízz Te is! Ok??? :wink:

Minden kezdőnek, és várakozónak sok-sok sikert és kitartást kívánok ismeretlenül is!

Kép

KépKép
ercsikati

Emerenc!!!!!

Naaaaaaaaaaaaaa, lelkesedést!
4 sejtes az pont tökeletes! Annak idején nekünk is ilyenek voltak, 4-5 sejtesek! Ennyi idő alatt anyire fejlődnek!
Pihizzél nagyokat és POZITÍVABB hozzáállást!
Mi itt ezerrel szorítunk neked!!! Gyere majd sokat írogatni, akkor gyorsabban telik az idő!
És addig is vigyor és lelkesedés! :D :D :D
Most a lehető legjobb helyen vannak a babóitok és szépen osztódnak majd tovább, ahogy kell! Aztán néhány nap múlva már fészkelődnek is befelé arra a helyre ahol jó néhány hetet el fognak majd tölteni, míg meg nem érkeznek hozzátok!

:wink:

Legyen szép napotok! Örülök, hogy jelentkeztél és ez a hír, jó hír!!! :D

kriszto

kriszto82

sziasztok

emerenc, én pont ugyanúgy két darab 4sejtest embriót kaptam vissza, és nagyon pozitívan gondolok rájuk, tedd te is!!!
Nem túl gyakori szerintem, hogy valakinek tovább tudják érlelni, én még csak itt olvastam egy bejegyzést erről. Akivel beszéltem, szinte mindenki két-három nap múlva visszakapta.
Én ugyanezt teszem, mint te már két hete. és nem is tervezem, hogy a jövő héten maratonon induljak. csak lassan, nyugodtan, és minden rendben lesz.
momelcsi

Emerenc, reggel írtam S.Móninak sms-t,h nem tud e rólad valamit. Izgultam/tunk,h mi van veletek!

Hidd el, minden rendben lesz!!! +++++++++++++++++++ Olvasgass, gyere hozzánk sűrűbben vagy nézz jó kis vígjátékokat ;)

Mici, veled mi van?

Puszi,
Bari

bari6

:D aranyosak vagytok! :D Igyekszem, igyekszem! De túl szép lenne ha nekem sikerülne.....amikor vissza kaptam őket, Dévisz rá kérdezett a koromra, majd mondta, hogy az embrikék jobban szeretik a tíz évvel fiatalabbakat....momelcsi szerintem Te pont tízzel vagy fiatalabb. :wink:
Ez a progeszteron nem okoz véletlenül, lehangoltságot? Mert tényleg mintha nem szoktam volna ilyen negatív lenni....
Igazad van Bari, rá állok a vígjátékokra...de azért ám befelé pozítiv vagyok, a kicsiket csak bíztatni szabad! :wink: :D
emerenc

[quote="sajo"]
írta:
sajoSzimbáék!
Merre vagytok???!!! Bújjatok elő a dzsungelből!!! :D

Dzsungelből? :shock: Mi a szavannán élünk. :lol:

Drukkolok, hogy mihamarabb induljon az újabb program és üzenem Jucusnak, hogy nem véletlenül hozom fel állandóan azt a fránya statisztikát. :!: Tudom, hogy vannak olyanok, akik 50 évesen is teherbe esnek és olyanok is, akiknél 25 évesen leállnak a petefészkek, de ezek a történetek maximum(!) arra jók, hogy lássuk, mi lehet benne abban a bizonyos pakliban. A reális esélyeket a statisztika fogja megmutatni, tehát feleslegesen vádolja magát bármivel is. Egy olyan történetben ez pláne felesleges, ahol a végső sikerhez vezető tényezők túlnyomó részére nem lehetünk befolyással, ráadásul egy csomót közülük nem is ismerünk. Nem lehet úgy hozzáállni, hogy ma kívánok valamit és holnapra teljesül, mert az csak a mesében van, ez viszont az ÉLET. Ez nem kívánságműsor, hanem egy hosszú út, ami sok erőt, kitartást és energiát kíván. Ha mindezek megvannak, a végső siker esélye 90%. Ez tény, ebben kell bízni. 8)

Emerenc: a realista hozzáállást alapvetően díjazom, azon viszont csak pislogok, hogy a 4 sejtes embriókkal nem vagy megelégedve. :shock: Jelentem, a punkció után nem sokkal elvégzett ICSI után 48 órával a 4 sejtes embrió az ideális. 8) Pihengess, legalábbis az elkövetkezendő napokban és próbáld meg elterelni a figyelmedet a témáról. A hormonoknak engedelmeskedve nézd a Romantikát és a TV Paprikát. :wink: :D Mi csendben drukkolunk helyetted is. 8)

Amikor felvetettétek a HSG-t, a sikongató lábrázás kerülgetett, mert annál szükségtelenebb vizsgálatot (lombiknál) nehezen tudok elképzelni. Hallottam már olyat, hogy valakinek (más intézményben) megcsinálták, miközben csak ICSI lehetett náluk, de mindez csupán annak volt köszönhető, hogy a spermavizsgálattal megvárták a női oldal teljes kivizsgálását, ami eléggé felelőtlen. Mi már a "seregszemle" után mentünk anno Déviszhez, így a HSG már szóba sem került. A méhűr vizsgálatnak viszont van értelme, de Dévisz eddig csak a 2., sikertelen lombik után ajánlotta fel és ekkor sem volt kötelező. Úgy látszik, most az "okosok" úgy döntöttek, hogy olyan gazdag az OEP, hogy évente többszáz ilyen vizsgálatra is futja, az esetek túlnyomó részében nyilvánvalóan feleslegesen. Remek... :? Szerencsére "mi" ezen már túl vagyunk, köszönhetően a legutóbbi polipműtétnek, amit a hátunk közepére sem kívántunk, de tekintettel a változásokra pont kapóra jött. 8)

Momelcsi: jó döntés itthon maradni. Nincs az a nyaralás, ami ilyen esetben akárcsak egy hangyabokányi kockázatot is megér. Majd pár év múlva, hármasban elmentek Horvátországba. Nyugi, akkor még mindig ott lesz. :D

Velünk az elkövetkezendő egy-másfél hónapban még nem sok dolog fog történni. Mennek a szurik, majd pár hét múlva nekem egy ellenőrző UH és nyilvánvalóan egy seregszemle is, majd azt követően felkészülünk az újabb programra. 8)
szimba

én 32
momelcsi

Szimba, jó, hogy jöttél! :D :D köszi!

momelcsi, :wink: (39vagyok) :D

Köszönöm a bíztatást!

Azért gondoltam, hogy a 4sejtes kicsike, mert múltkor 7sejtes volt és nem jutott célba. Igaz most ketten vannak, 4+4az8! :D így már kedvezőbb. :D
emerenc

Emerenc! De jó hirt olvasok! Két embrike segiti egymást, kézenfogva szépen bekucorodnak a helyükre. :)
Drukk hegyek!

Szimbáék a szavannán! Kivánom, hogy mielőbb fogjatok magatoknak egy Zebrát! :)

Miciona! Tényleg mi van, miattad (is) néztem be! E-mailt sem irtál!

Mindenkinek 1000 drukk!!!
kislibus

Sziasztok!

Eddig csak csendben olvasgattalak Titeket, de most szükségem lenne egy kis segítségre, ötletekre.
A páromnak elég alacsony a spermium száma ezért ICSI-t javasolt az andrológus. A nőgyógyászom engem is kivizsgált és eddig semmi rendellenességet nem talált, eltekintve egy pici pajzsmirigy túlműködéstől. :(
A nőgyógyászom "Dévisz"-t ajánlotta, mert hogy régebben együtt dolgoztak, és elküldött a kivizsgálásokra. Tegnap a háziorvosunk nem túl empatikusan közölte, hogy sem HIV, sem Rubeola, sem Hepatitis (ez még rendben is lenne), de Toxoplasma szűrést sem végeznek a laborban. Van valakinek valami ötlete, hol lehet ezeket TB támogatással vagy legalább is olcsóbban megcsináltatni? Illetve Ti hol végeztettétek el ezeket a vizsgálatokat?
Ismeretlenül is kívánok mindenkinek gyors sikert!
Ha nem bánjátok most már maradnék... :oops:
szélkisasszony

szia

hát eléggé unempatikus (ha van ilyen szó) a háziorvosod, mert nekem a HIV-en kívül mindent megcsináltak a faluban. Jánosba tartozunk, itt levették és beküldték. Dévisz is kiírhatja, de akkor már konzultációs díjat kell fizetni, ami legalább annyi mint a vizsgálatok. Nőgyógyász nem tudja intézni? Már ha nem magán úton jársz, mert én úgy jártam, és minden laborért fizetnem kellett elég sokat. legyél szerintem kicsit rámenősebb a háziorvosnál, vagy puhatolózd ki, hátha valamelyik másik megcsináltatná.
A HIV-et érdemes a Mária utcában megcsináltatni, 3 hétre ingyenes. 3 napra fizetős.
momelcsi

Szia Szélkisasszony!
Én az összes (HIV, HEPA, RUBEOLA, TOXO...Minden) vizsgálatot a házidokimon keresztül csináltattam. Egyedül az aláírásért és pecsétért kellett elmennem a nagy laborba, ahova a mintát küldték az SZTKból. Sajnos meg kell védenem a házidokit. A férjem házidokija, aki az Apósom, olyan laborral dolgozik, ahol nem végeznek pl HIV szűrést. Az én házidokim meg olyan laborral, hol mindent csinálnak. Szóval lehet, hogy igazat mond.
Én biztosan elmennék Déviszhez, kérnék beutalót (most már az ÁNTSZ-nél végzik a vizsgálatokat). Mert akkor kifizetsz egyszer 10 ezret, de az ÁNTSZnél nem fizetsz már, így a vége talán olcsóbb lesz, ha már a házidoki nem tud segíteni....
nyuszika85

nyuszika, szerintem csak a lombikban épp résztvevőknek van ingyenes vérvétel az ÁNTSZ-nél, a többieknek ott is fizetni kell. bár én tudjam rosszul.....
momelcsi

momelcsi: nőgyógyászhoz magánba járok, tehát ott is fizetős. eddig is eleget fizettem ott a különböző vizsgálatokért, most már nem szeretnék. Köszönöm a tippet, megpróbáljuk a Mária utcában, illetve a háziorvos még a László kórházat mondta, és ott lehet elvégeznék az összeset.

nyuszika85: lehet valami abban, hogy az itteni labor nem tudja megcsinálni ezeket. de annyit talán elvárhatok a háziorvosomtól, hogy elmondja a lehetőségeket. a vágóhídon nem intéznek el ennyi idő alatt egy szegény állatot, mint ő tegnap minket, mert ő 3 hétre most szabadságra megy.
Végső soron marad a nőgyógyász, de előbb próbálkoznék TB támogatással.

Akartam is kérdezni, hogy hogy mennek a dolgok Dévisznél? Mennyi a konzultációs díj, miért kell fizetni?
Köszönöm nektek! :D
szélkisasszony

Molmelcsi, most voltam hormon vizsgálaton. Én sem vagyok benne a lombikban, még csak az előkészítésre "járok", de nem fizettem. Nem kell fizetni, mert az ÁNTSZ és Dévai egymással rendezi.

Szélkisasszony: hasonló cipőben járunk, OAT szinróma apánál, nálam semmi gond. Én elmentem, vittem az addig meglévő leleteimet, fizettem 15 ezret. Majd megkaptam a listát, milyen vizsgálat kell, ezeket csináltatom most. Ha megyek hozzá, rendszeresen 10 ezret fizetek. Ha megvan minden, és azt mondja, indulunk, akkor onnantól sem az UH-ért, sem semmiért nem kell fizetni, csak a gyógyszerekért.
A törvény július 1-től változott, új vizsgálatok is kellenek (pl. toxoplazma), vagy hiába nem nálad van a bibi, akkor is kell egy méhfeltáró vizsgálat. Én Dévai dokinál csináltatom meg, persze pénzért, ha megjön, utána kb. 10 nappal. Persze mensim sehol....De még előjel sem.........Most, amikor kéne....Hétfőre várom, de MINDIG 4 nappal előtte már érzem magamon. Most egy hete csak tompa nyomás van a méhemben, ennyi..... Úgy mint Bari, Ő is várja, de nem akar jönni ....
nyuszika85

Most futottam egy maratont ez ügyben. Mindenhol fizetni kell. Kérdeztem az ÁNTSZ laborját is és az is fizetős, de az árak még itt a legelfogadhatóbbak. Kicsit elbizonytalanodtam, hogy mi legyen. Nem szívesen kerülném meg a nődokimat, aki küldene Déviszhez. Vele azt beszéltem meg, hogy ha megvan minden lelet menjek vissza és akkor megbeszéljük a többit. Igazából rákszűrésre úgy is kell mennem hozzá, majd megbeszélem vele.

nyuszika: köszönöm, az infókat. aranyos vagy.
ez így szokott lenni a menzesszel. amikor várod tuti nem jön. legalább is nálam is volt már ilyen.
Rettentően örülök, hogy pont most kellett megint változtatniuk a dolgokon, és nem is igazán értem, miért kell ez a vizsgálat. de én laikus vagyok. meg szabad kérdeznem, hogy mennyibe fog kerülni Dévisznél ez a vizsgálat? Csak, hogy tudjuk, mire számoljunk.

Azért drukkolok Neked és Barinak, hogy ha már muszáj, akkor legalább jöjjön meg.
szélkisasszony

Emerenc!
Teljesen meg voltam lepve az első pesszimizmuson. Nekem is 4 sejteseket ültettek vissza, és úúúúúgy kapaszkodnak itt, hogy az csak na! Tessék szépen örülni nekik! Hiszen most/ebben a pillanatban tutti babás vagy!!
Következő napokban láttam felcsillanni némi optimista reménysugarat soraidban, ez már jobban tetszett! :-)

Szélkisasszony!
Én az első trimeszterhez szükséges kötelező vizsgálatok alkalmával elmentem a háziorvoshoz, aki jót akart tenni velem, de mégis elfelejtett néhány vizsgálatot kérni (vércsop. meghatározás, ellenanyag, toxoplasma, rubeola) a vérvétel során. (Egy percig nem hibáztatom, mert jót akart.), utána elment 1,5 hónapra nyári szabadságra. Közben addig telt az idő, hogy eljött a kötelező AFP vérvétel ideje, így megkértem egy ismerős nőgyógyászt, hogy írja fel az elmaradt vizsgálatokat is az AFP mellett. A Szt. László Kórházban a toxoplasma, rubeola vizsgálatot 3000 Ft/vizsgálat-ért végezték volna el. Megoldottam másként, de nekem is furcsa volt, hogy ezt nem lehet ma OEP finanszírozással elvégeztetni?
kisgaby

kisgaby, és mikor lehet a nemek arányáról érdeklődni? :lol:
momelcsi

Legközelebb a augusztus 25-én megyek UH-ra, remélem addigra megmutatják magukat a fiatalok. :-)
Persze, az egyik mindig szégyenlősen elbújik. :-)
kisgaby

Kisgaby: Én leginkább azért nem értem, mert pl. a toxoplasma igencsak nagy bajt tud okozni. És ahogy most utána olvasgattam, vannak olyan országok, ahol ezt támogatja az egészségbiztosító. Valahogy minden egyes alkalommal, amikor TB támogatott szolgáltatást szeretnék igénybe venni, meglepődöm, elszomorodom, hogy mennyire tesznek az emberre. De lehet, hogy csak én vagyok naív. :)
Gratulálok a babákhoz!
:lol:
szélkisasszony

Mindig jó ha kismamik jönnek, és bíztatnak! :D
Gaby teljesen feldobtál! Úgy látszik bele estem a tipikus szülői hibába többet várok a gyerektől mint amit fizikailag bír. :D
Tényleg optimistább vagyok! Köszönnöm mindannyiotoknak!

Szia szélvész! Én a HÍV. HEPA stb a Mária u.ban csináltattam, Dévisz beutalójával, a többit a házidoki írta.
Kérdezted a díjakat, A konzultáció 10es, a petevezeték átjárhatóssági 3évvel ezelőtt 40evolt.
A méhűr, nekem polip eltávolítással, a Jánosban megcsinálták. De ezt nem ajánlom, mert maga volt a horror, így útolag.
emerenc

Szia Emerenc!
Drukkolok Neked nagyon. Bár most még csak elképzeléseim vannak a helyzetedről azért sok pozitív energiát és gondolatot kívánok. Csak semmi pesszimizmus! Legyél Te (is) nekem a reménysugár! És a követendő példa.
Köszönöm az infókat. :lol:
szélkisasszony

Sziasztok!

Szélkisasszony üdv. itt :) Nekem a toxoplazmát is és a rubeolát is a házidoki írta ki. Ráadásul a rubeolát helyettes házidoki írta ki. Nem tudod esetleg a helyettesítéssel megbeszélni?, hátha Ő jobb fej :lol:

Emerenc, örülök,h egy kicsit pozitívabb vagy ;) remélem néztél sok-sok vígjátékot ;) Írtam privit!

Szimba, örülök,h jöttél :D remélem hamarosan mehettek nyaralni és egy kicsit felhagytok a rabszolgasággal.

Nyuszika, egy napra várjuk pirit :lol: Engem ma nagyon kiborított :evil: pedig még ide sem ért...szédülés, hányinger, kisebb görcsök....szóval már most elegem van belőle, pedig nagyon várom :oops:

Melcsi, mikor kell majd tesztelned?

Kisgaby, mikorra vagy kiírva? Meddig fogsz dolgozni?

Kriszto, ma kezdted a szurikat?

Sajó, Jucus, Mici hol vagytok?

Szép hétvégét mindenkinek!

Bari

bari6

hivatalosan jövő péntek :wink:
momelcsi

Emerenc!

Nagyon nagyon drukkolunk mi is Nektek!!!

ölelés
H+P
u.i.: Emerencen kivül persze mindenkinek itt a fórumon,attól függetlenül,hogy nem ismerjük egymást.

Kép
hanyatka

Bari!
2011. január 21.re vagyok kiírva az ikrekkel. De eddig mindenki azt mondta, hogy ikrekkel korábban fogok szülni a kijelölt dátumhoz képest.
Dr. Dévai már nem szívesen enged dolgozni, de meggyőztem, hogy hagy folytassam a munkám, mert szeretem is és legalább nem otthon rágom magam.
Ennyi mozgás kell a mindennapokra, bár az Intézetben helyettesítő dr. szerint örüljek, hogy veszélyeztetett babásként nem kell feküdnöm felpolcolt lábakkal. Na, ezt elég viccesnek tartottam. :-)
kisgaby

Bari! Nem kaptam meg a privit! :(

Köszi, Hanyatka!

Mindenkinek kösz!
Nagy drukk a kezdőknek!

melcsi:+++++++++++++++++++++++++++++++
nAGYON DRUKKOLOK! :D
emerenc

Sziasztok!

Szélkisasszony! Üdv köztünk!! Jó helyen vagy! :wink:
Van már időpontod Apánkhoz? Vagy egyenlőre a papírokat gyűjtögetitek be?

Bari, Nyuszi! Hogy álltok? Jöttök reggel? Vagy esetleg valaki?

Emerenc! ++++++++++++++++ pihi, nyugi és mi meg csak szorítunk csendben!! :D :wink:

Sajo! Nálatok mi a helyzet? Következő ciklusban kezdtek, vagy már most is, csak nem tudjuk? Remélem picit jobban vagytok lelkileg, az idő sokat segít és a cél, ami felé közeledtek! :wink:

Kisgaby! Apánk gondolom nehezen viseli, hogy még dolgozol, azt hallottam nem szereti, de én is szeretnék majd, ha egyszer odajutunk... Milyen munkát végzel? Irodában dolgozol? Gondolom azért már a pocakod szépen nő, nincs semmi panasz, jól viseled? Sokat ficánkolnak a lurkók?

Szimbáék! Döntöttetek már a folytatás helyét illetően? Remélem az ellenőrző "szemlén" minden ok lesz és hamarosan kezdeni is fogtok! :wink:

Mindenkinek szép délutánt!

UI.: Melcsi! Nem kaptam privit!!!! :roll:

kriszto

kriszto82

Emerenc, nagyon köszi a drukkokat, és mindenki másnak is.
Nagyon örülök, hogy megváltozott a véleményed az embriókról, és kissé pozitívabban állsz a köv. hetekhez. csak így lehet, gyorsan eltelik. hihetetlen, hogy nekem is már csak 5 napom van. mintha most jöttünk volna haza. :lol:
én is drukkolok minden kezdőnek, kitartást!!!! bárhogy legyen is.
kriszto, várunk hétfőn a méretekkel. remélem jól alakulnak a dolgok. én ezerrel drukkolok neked is.
momelcsi

Sziasztok!

Hú, kriszto kezdődik a nagy FUTAM! Mindent bele! Hajrá! :D

Gaby, stramm kismami vagy, azt szokták mondani, mindent szabad csinálni ami nem megeröltető. Az a sok lépcső! Ahogy úgy érzed már nehezedre esik tessék otthon maradni! 8) De szerintem úgyis működik ilyenkor egy természetes "csengő" ami jelzi, hogy meddig lehet dolgozni. :wink: :D Már kiváncsi vagyok, hogy alakulnak a nemek. Izgi nagyon! :D

melcsi, ez már visszaszámlálás! Ügyesen bírod. Mit szoktál csinálni? Most már lehet sétálgatni is, vagy a kezdettől sétálgattál? Lehet, hogy említetted már, de most olyan mintha egy agymosáson mentem volna keresztül, valószinüleg az ovitrell, szörnyen bambán és álmosan nézek ki a fejemből, egyáltalán nem okozott nehézséget eddig pihenem, szinte végig aludtam! :o
Megkérdeztem a beágyazodást, vasárnap 14óra25percre :D mondták! De én semmit nem érzékeltem belőle. Milyen jó lenne, ha monitoron nézhetnénk ezt az egészet! :D

mici, Sajoék???????????????????????
emerenc

Sziasztok!

Gaby, ha valóban nem megterhelő az utazás és a meló és jól érzed magad, akkor ok :) Gondolom érezni fogod,ha már nem bírod ;)

Kriszto, nem mentem, mert piri nem jött még :( a vonalzóm le van maradva egy nappal. Gyere majd a hírekkel :)

Melcsi, már csak 4 nap :lol: remélem zebrát látsz majd ;)

Emerenc, ilyen pontosan meg tudják mondani?

Csajok, benneteket mennyire visel/viselt meg lelkileg meg mindenileg a stimu? Nekem másfél hónapja volt kb. az utolsó szuri, de most,h várom pirit és olyan dolgokat tapasztalok, ami eddig elkerült. :oops: Olyan rossz,mert én sem tudok vele mit kezdeni. Pillanatok alatt 200 a vérnyomásom, de bármin. Képes voltam hétvégén azon sírni,h pl. a pohár rossz helyen van... :shock: aztán 5 percre rá meg olyan jó a kedvem... :oops: ez lehet a hormonoktól? Ennyire lassan ürül ki?

Sajóék, Mici, Móni, Loreena, Monilla, Tulipán, Nyuszika és mindenki, gyertek és meséljetek ;)

Szép napot!
Bari

bari6

Igen, irodában dolgozom és konferenciákat, rendezvényeket, tanfolyamokat szervezek. Így időnként jönni-menni is kell. És nagyon szeretem a munkám.
A pocakom már szépen nő. Éppen tegnap konstatáltam, hogy az eddig viselt farmernadrágom tegnap volt rajtam utoljára a várandósság alatt. Mostantól a kölcsönkapott kismama farmernadrágot viselem egy ideig. :-D
Tulajdonképpen az egyetlen panasznak nem nevezném tünetem, a fáradékonyság. Hihetetlen mennyiséget bírok aludni, önmagamhoz képest.
Az UH-kon mindig látom, hogy nagyon sokat tudnak ficánkolni, bár már egészen ügyesen kitanulmányoztam, hogy mikor mit csinálnak odabent. Az evést követően mindig alszanak, ekkor UH-ni is nehezebb őket, a méretvétel miatt. De reggel olyan ficánkolást rendeznek, hogy az csak na! Ebből én még semmit nem érzek, a 20. hétre már éreznem kell a mozgásukat (addig még 3 hét).

Jaj, lányok! Olyan kíváncsi vagyok, hogy hogyan alakul a helyzet. Emerenc, Kriszto, Momelcsi és a többiek, várom ám nagyon a fejleményeket.
kisgaby

Sziasztok!

Loreena! Mici! Smóni! Örültem, hogy találkoztunk!!! :D A fekete hajú lány, aki ott ült köztünk, ő is babanetes? Annyira igyekeztem, meg pörögtem, hogy meg sem kérdeztem....

Bari! Bizony, bizony előfordul a hiszti-jókedv-idegeskedés-vigyogás kombináció, nálam főként a hormonok mennyiségének növekedésével... és a transzfer után volt elég nehéz... (mármint a férjemnek :lol: )

Nálunk a sereg felsorakozott: egyik oldalon 9, a másikon 5 egyelőre, nagyjából egy méret, de még csak 6-8-asok. Majd meglátjuk.

Nyuszi? Helyzet?

Emerenc! ++++++++++ továbbra is !
Melcsi! Dettóóóóóó :wink:

kriszto

kriszto82

Kriszto, óóóó ilyen sokan voltatok? De jó :lol:

Naaa, jól éreztem a szontyolódást a majd meglátjukban? Figyeld meg szerdán mekkorák lesznek majd :wink: küldöm a varázslatos tüszőnövesztő drukkokat, bár ebben Szurikáta a legjobb ;)
Dévisz emelt valamit az adagodon? vagy maradt minden u.úgy?

Köszi a bíztató szavakat, egy kicsit megnyugodtam :oops: igen nálunk is a férjemnek volt rosszabb :roll: ebből amúgy azt gondolom,h idő kérdése és itt lesz piri :)

Nyuszi, te is mára várod, ugye?

bari6

sziasztok

Emerenc, hát szerencsére most már olyanok vagyunk, mint egy átjáróház. folyamatosan jönnek meglátogatni a barátok, és így gyorsan telik az idő. Iszonyat sokat alszom még most is, éjjel simán 10-11 órát, aztán napközben 2-3 órát. talán még délelőtt is egyet.
Most már próbálok kicsit többet mozogni, az első két hétben szinte semmit. néha negyedórákat bojongtam a lakásban, szerencsére hosszúkás az alaprajz, van hely :lol: rossz időben még stimu alatt futottam is.
ma már kicsit pakolásztam, de semmi megeröltetőt nem csinálok.
Tegnap voltam először "hosszabb" távot sétálni, ami 1km-t jelent kb. és fél óra alatt tettem meg. a felénél már fájt az alhasam. ez sajna nekem elég gyakori tünet.
honnan tudják ilyen pontosan megmondani a beágyazódást? nekem senki nem mondott semmi ilyet. ovitrelle-t se kaptam.
már csak három reggel kell felkelni és utána már tesztelés és telefon Dévisznek. már nagyon várom.
Bari, nekem ennyire feltünő hangulatingadozásom sem a stimu se a várakozás alatt nem volt. többször elsírom magam, de ez azért korábban is előfordult velem. :lol:
De nem veszekszünk, nincsenek negatív gondolataim stb.
remélem neked is hamarosan elmúlik, ahogy megjön.
momelcsi

Sziasztok!

Csak viccből mondta Dévisz, hogy 14óra20perc :lol: :lol: ! Kérdeztem tőle mikorra várható? mondta 4-5nap, de mééégis egész pontosan? Akkor mondta,hogy.... és huncutul mosolygott.:lol:
De a biólogus állítólag megtudja mondani, volt már olyan kismami akinek Kálmán "belötte"az időpontot.
melcsi, hogy nem kaptál ovitrellet annak örülj! Nem kell mindenkinek, kapnia, egyénileg van meghatározva. Viszont az ovinak a mellékhatása az aluszékonyság, ha nem szeded akkor ........ :wink: :D
emerenc

Sziasztok,

Lányok : Kriszto , Loreena nagyon örülök , hogy megismerkedtünk és személyesen is találkoztunk !
Mónikána meg persze mindig örülök :)

Sajnos én már túl vagyok mindenen. Nem sikerült a 2. lombik.
Mivel múlt héten nem voltunk itthon és már átestem a vérzésen is nem derült ki, hogy volt-e sárgatest. Tudom (Szimba) , hogy informatív jellegű lett volna , de most így utólag nem is érdekel. :(
Kicsit féltem Apánktól , hogy nem lesz túl biztató a folytatást illetően , de nagyon kedves volt.
Jövőhéten kenetre megyek , aztán következő mensi után megcsinálja a méhűrit. Addig van egy-két lejárt lelet, amit be kell szerezni. Megpróbálom az AIDS-et ingyen. Szóval szeptemberben méhűri vizsgálat, októberben lehet kezdeni.
Kriszto,
pont nem tudtunk már beszélni, hogy mi volt, de most olvasom, hogy jól alakulnak a tüszőcskék. Jövő hétfőn mikor mennem kell, lehet , hogy Te már műtétre mész.

Lor,
pont ilyen mosolygós lánynak képzeltelek :))
Mi volt ? Sajnos már nem tudtalak megvárni Titeket, de hétfőn remélem találkozunk !

Bari,
aranyos vagy, hogy éreklődtél, köszönöm !
egy hétig nem voltam net közelben , de jól is jött egy kis kikapcsolódás. Ezek szerint Te is bármikor kezdhetsz!
A hormonok biztos nagyon megzavarják az ember szervezetét. Engem most az utro készített ki. Mindenképpen fogok megint csinálni egy tisztító kúrát és amit amúgy is javasolt Apánk a futást is folytatom. Talán ez is hozzájárul, hogy kicsit helyrebillenjen a hormonrendszerem.

Momelcsi, Emerenc,
de jó lenne lányok végre örülni ....................++++++++++++
miciona

bari, sajnos ez a hangulat ingadozás a mi esetünkben természetes,mensi elött amúgy is előfordul egy kis "hiszti" de hormonokkal felturbozva igen érdekes dolgokat tud produkálni.
Már írtam, hogy a levendula és a citromfű teának igen jótékony hatása van az idegekre! Én ezek segítségével minimálisra csökkentettem a dilit, de nekem alapból is van egy kis löketem, de papirom nincs róla! :wink: :lol:

Nohát, kis kuppak tanács az Intézetbe ide meg nem jövünk.......irgum-burgum.

Hajrá!
emerenc

Ez sikerült! :lol: :lol:

melcsi megosztanám Veled, ezt a laptetőt! :D
emerenc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: