A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!

Reggel beszéltem Dévaival 3/4 8-kor, nekem azt mondta igyekezzek reggel korán hívni, mert jön és már megy is csak ami fontos megcsinálja és már ott sincs. Ezt is csak hétfő-szerda-pénteken.

Mici! Azért én még nagyon-nagyon szorítok a szerdai két csíkhoz!
De ha nem akkor pedig a kellemes és pihentető, frissítő nyaraláshoz!

Bari! Két napja hagytam abba duphit, szóval kb vasárnap, hétfőn jön piri.. Apu azt mondta, hogy hívjam 3/4 8-kor és egy órán belül ott is kell majd lennem...

Melcsi! Ezek a jelek.....

:wink: :wink: :roll: :roll:

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Mici & Sajóék: Tudom, mit éreztek most... :( :( :( A legfontosabb az, hogy higgyetek a végső sikerben! Sajnos ez egy ilyen történet. Mindkét esetben még csak a 2. nekifutás volt és a nagy átlag úgy 4, hogy abban a hipertermékeny leányzók eredménye is benne van, tehát a körülményeket tekintve nem kis szerencse szükségeltetik ahhoz, hogy a 2. sikerüljön. A lényeg az, hogy sikerülni fog, de nem ez volt a tuti hónap. :( Nem szabad összeomlani, az nem segít (sőt!), inkább előre kell tekinteni és egy német focista hozzáállását felvéve, lélekben el kell kezdeni "gyúrni" a következőre. :!:

Mici: talán egy telefont azért mégis csak meg kéne ereszteni Dévisznek, nem? Egyrészt félnék a reakciójától, ha nem tartom be az ezirányú intelmeit, másrészt talán az sem lenne mellékes, hogy mekkora sárgatestet lát. Neki (is) mindenképpen informatív lenne, hogy beindult-e valami... :roll:

Kriszto & Momelcsi: Dévisz szerint a punkciótól számítva durván 5-6 nap a beágyazódás, tehát ha a punkció után 2 nappal van az ET, akkor 3-4 nap, de (pl. utánérlelt peténél) ez lehet később is. Valószínűleg az embrió osztódási sebessége is befolyásolhatja az időpontot és ezért szokta Kálmán olyan pontosan előrejelezni.

Csomee: gratulálunk és sok boldogságot kívánunk! 8) (A tigris erejével... :wink: )

Emerenc: rajtad a világ szeme! :!:
szimba

Momelcsi!
Korábban már írtam, ha visszaolvasol... Szóval, 2. nekifutásunk volt. Az elsőnél is 3 embriót ültettek vissza (sikertelen nekifutásunk volt) és 2. alkalommal is 3 db 4 sejtest ültettek vissza, és abból 2 itt "rosszcsontkodik" a pocakomban. Az elsőnél a beültetést követően 3 alkalommal kellett szúrni, a 2. beültetés után 1 alkalommal. Azt ne kérdezd, hogy mi alapján dől el, hogy hányszor van beültetés utáni injekciózás. Szerintem itt a fórumon vannak nálam okosabbak etémában. :D
A gyerekorvos felkeresése jó ötlet. Ő már ugyan nyugdíjas és tutti nem praktizál (már akkor idős volt, amikor én születtem), de bízom benne, hogy archiválják az ilyen betegkartonokat és meglesz.

Emerenc! Reménysugarunk vagy! :-)

Köszönöm az infokat, dr. Dévai mai elérhetőségével kapcsolatban.
kisgaby

Sziasztok!

Micike! :cry: :cry: :cry: De én még bízakodok azért! Amint megjön telefonálj szerintem Dévisznek!
Banyek....

Hétfőn lesz a punkcióm. Van 2db 17mmesem és 1db 14mmes ami reményeink szerint meg "hízik" 15 mmesre. Elvileg szerdán lett volna a félidő de nagyon meghíztak....tanácstalan volt nagyon Dévisz. De inkább elöbb legyen mint késöbb.
Holnap kell vvre mennem a Nyirőbe, mikor mondtam, hogy jaj de jó, arra azt mondta magának de nekünk nem! Valami gubanc lehet a Nyirővel.

Szimba, a rejtözködő előbújt! :D Mit terveztek mikor ültök rá a hullámokra? Hogy vagy?

Találkoztam reggel Mónival! Nagyon- nagyon rokonszenves csaj! :D
Móni! Elkezdtétek?

Mindenkinek szép napot! ( amennyire lehet )
emerenc

Huh, Emerenc!

Remélem hétfőre mind tökéletes lesz! Ha megyek hétfőn, tuti megnézlek!! :D
Mennyien vagytok? Vagyis sokaknak megy most program vagy egyedül vártál reggelente?
Szorítok, hogy 3-ból három legyen! :wink:

kriszto

kriszto82

kriszto! Küldtem privit! :D
emerenc

Sajókáék! Nagyon-nagyon :cry: :cry: :cry: :cry: ! (már a herpeszben sem bízhat az ember!) Csak kicsit szabad búsulni! Legközelebb sikerül!

Micike, én nem hagynám abba a gyogyeszeket. Hátha.... De ha mégsem, akkor meg ölelés-vigaszpuszi Neked is! És akkor nyarald ki magad kedvedre, mert jövőre egy pici babával már úgysem tudod!

Emerenc! Gigadrukkok a punkcióhoz! XXXXXXX ezek a keresztezett ujjaim!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

köszi moncsiga! :D
Eszemben vagy, hogy Te is végig csináltad az inszemeket és 2. lombikra meglett Nimród! Úgy bízom benne, hogy nekem 3. sikerül!
puszi Nektek! Nimród annyira helyes! :D
emerenc

Moncsiguszkám,

tudom , hogy kockáztatok és , ha Apánk tudná jó leszedné a fejem.
Remélem nem árul be senki 8)
Úgy lesz, hogy tesztelek folyamatosan és , ha nem jönne meg rövid időn belül vagy változna a teszt folytatom a gyogyikat. Ha mégis van bent valaki , nem hiszem , hogy 2 napi utro tartja csak bent. Viszont , ha megakar jönni jöjjön és a nyaralás végén "kiadhatom" magamból minden dühöm , feszültségem egy nagy úszás , és egyéb élvezetek társaságában.

Szimba,
szerdán mindenképpen hívom Déviszt. Én mondtam neki , hogy jövőhéten nem leszünk itthon , mert mikor szabit terveztük elszámoltam magam egy héttel, illetve hát másképp alakult a kezdés. Mivel ez a szabi nem rólunk szól ,hanem a gyerekről (férjemé) nem szakítanám meg. Én nem vezetek , hogy egyedül feljöjjek Pestre. Kicsit én is parázok, hogy már nem emlékezik arra , hogy mit beszéltünk meg és pipa lesz rám, de férjem megnyugtatott, hogy ez nem normális , hogy tartok Tőle. Végülis nem szíveségből kezel Minket , bár tényleg az ember úgy érzi, hogy az Ő szakmája tényleg egy intimebb viszonnyt feltételez. Végülis sokunkról olyan "titkot" tud , amit sokszor a szülők sem.
De tényleg nem szeretném megharagítani , még akkor sem , ha igazából Ő egy fizetett szolgáltatást nyújt Nekem. Izgulok is , hogy ne legyen túl mérges, de remélem , ha az is lesz a következő hétfőre elfelejti. A sárgatesttel kapcsolatban igazad lehet, de nem hiszem , hogy következő alkalommal más taktikát választana a stimura. Én jobban félek attól , hogy le akar majd pattintani úgy ahogy Emerencet akarta. És csak az lehet ellene a fegyverem, hogy a 2 megtermékenyült embriót mindkét esetben hoztam.
miciona

Emerenc,
Mónika is mondta , hogy milyen jókat nevetgéltetek :))
Gondolok majd Rád hétfőn !!! 3-ból 3-at kívánok , hogy megtermékenyüljön és annyi tapadjon meg ahányat Te kívánnál magadnak, de persze az egy biztoson kívül!

Momelcsi, neked is drukk ++++++
miciona

[quote="miciona"]. írta:miciona..A sárgatesttel kapcsolatban igazad lehet, de nem hiszem , hogy következő alkalommal más taktikát választana a stimura. Én jobban félek attól , hogy le akar majd pattintani úgy ahogy Emerencet akarta...

Éppen ennek az elkerülése végett javasoltam az UH-t. A biokémiai terhesség szerintem jobb ajánlólevél a folytatáshoz, mint a két embrió. :roll:
Szerintem minden esély megvan arra, hogy ne emlékezzen az előzetesen megbeszéltekre, ezért elsőre valószínűleg ki fog akadni, nem kicsit. Nálunk korábban volt olyan, hogy egy fárasztó nap végén, az UH után két perccel már arra sem emlékezett, hogy vett-e kenetet a vizsgálófejről. :shock:

Emerenc: én örülök, hogy hétfőn lesz a leszívás. Az előző programnál, amikor azt írtad, hogy már 20 felettiek a tüszők, aggódtam emiatt, nálunk ugyanis a kisebb tüszők eredményesebbnek bizonyultak, már ami a későbbi, szabályos megtermékenyülést illeti. Miközben nálunk a 23 mm felettiekből már a pete sem jött le, a 20 felettiekből nyert petékkel meg nem mentünk semmire, a 14-15 mm körüli tüszőkből leszívott petikék szinte mindig megtermékenyültek. Elképzelhető, hogy Nálad is az volt a baj legutóbb, hogy túlértek. Nagyon kiváncsi vagyok, hogy a hétfő hogyan alakul és szorítunk ezerrel. 8)
szimba

Sziasztok!

Néha-néha én is visszanézek ide közétek (még Bodzáékkal egy időben jártunk Déviszhez) és most nagyon szorítottam mindenkinek.. Remélem, hogy.. :( Gyors talpraállást mindenkinek! és sok -sok erőt az újrakezdéshez!

Mostanában sokan írtatok erről a feküdni-nem feküdni -ről..
Van egy lassan 2 éves kislányunk 2.lombikból. Az elsőnél tőlem teljesen távol állóan tényleg pihentem, kivettem egy hét szabit, tengtem-lengtem.. akarva-akaratlan a jelekkel voltam elfoglalva és belekattantam ebbe az egész várunk és reménykedünkbe. Közben a mozgáshiány miatt tiszta stressz is lettem. Hozzá voltam szokva az aktív élethez. A következő próbálkozásnál egy nap szabit sem vettem ki.. mondtam Apánknak, hogy nekem ez teljesen életidegen fetrengeni mikor semmi bajom.. csak agyalok és meghülyülök. A beülti utáni másnaptól trolival jártam dolgozni. És kb a beágyazódást követően tornáztam is, ahogy mindig is. Emberek között voltam, csináltam a dolgom és csak a telefonom figyelmeztetett, hogy hohó, utro.. :) Kálmán mondta egyszer nekem, hogy a sikeres beültetéshez kb 360 faktornak kell teljesülnie.. ők nagyjából 60-at tudnak befolyásolni (bocs, ha nem pont ezek a számok már nem emlékszem de a nagyságrend igen) ha jól érzed magad és pozitív vagy akkor az máris rettenetesen sokat számít!! A fekvés az én életemtől nagyon messze állt, és a hirtelen teljes életmódváltás sem helyes!! (vérkeringés, metabolikus folyamatok, stb).
Félre ne értsetek nem rábeszélni akarok senkit..csak elmeséltem hogy nekünk hogy sikerült. Igaza van Dévainak hogy ki akarja zárni a legkisebb kockázatot is, de engem pl nem piszkált a beszélgetésünk után... ;) Hiszem, hogy az egyik legjobb szakember a témában és az egyik legnagyobb szívű maci akit csak ismerek, de vele is lehet beszélni.. persze az lehet, hogy morogni fog.. végülis az a dolga. :)

Jó pihenést aki most megy, szurkolok akinek még most kell a drukk és még egyszer kitartás! Annyira de annyira megéri!!!
yamita

Én meg 3 hétig feküdtem és thrillereket, meg horrort néztem. :D :D De télllleg!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

sziasztok!
sajóné jelentkezik.
ma voltunk apánknál. kiderült, hogy sehol semmi sárgatest, a lurkók meg se próbáltak beágyazódni. megint van 6-7 tüszőm, orvosilag akár indulhatnánk is, de egy hónap pihi, aztán folytatjuk a fizetőssel. közben kell néhány vizsgálat még, mert júl. 01-től változott a jogszabály. az anti müller hormont ma megcsináltattam a fehérvári úti sztk-ban, 4100.-Ft, hétfőre lesz eredmény. a kismedencei mr nem olcsó játék, a petevezeték átjárhatósága miatt kell szintén júl. 01-től (átfújásra nem megyek, fájdalommenteset akarok). az áek-ban azt mondják, ha nem fizetős (ide csak állami szakorvos küldhet), akkor majd a jövő héten osztanak időpontot októberre. ha fizetős, akkor aug. végére van időpont, de ezért 65 ezret (!!!) kell fizetni. csak halkan megkérdezném: nem kevés keresetemből nem kevés járulékot fizetek és a munkáltató is fizet a teljes keresetem után, mire költik a pénzemet??? tudom, sok a tb potyautas, meg alkoholista, de hát azért ez durva... mikor lesz végre már mindenkinek saját tb számlája?
a fekvésről: semmi köze a dolgok lényegéhez. a lényeget senki sem tudja befolyásolni. pár oldallal korábban, a beülti után én is írtam, hogy borzalmas dolog itthon feküdni, nagyon idegen tőlem, és ezzel szerintem többet ártok, mint amennyi a haszna. egy hétig mégis bírtam, ennek ellenére 144 óra után gyakorlatilag nem volt odabenn senki. apánk sem mondja, hogy három hétig feküdni kell, csak szanatóriumi életvitelt kér. aki három hétig fekszik, a trombózissal kacérkodik.
progeszteron injekcióval kapcsolatban van valakinek valami tapasztalata?
micióna: próbáltalak visszahívni, de foglalt voltál. újra próbálom majd. nagyon sajnálom :( :( :( pontosan tudom, mit érzel. borzalmas, senkinek nem kívánom. ági pécsről még nem tesztelt, megvárja a vasárnapot, de ő se sok mindent érez.
jó éjt!
sajo

Sajoné, jól értem kell petevezeték átjárhatósági? Lombiknál? :shock: Vagy valamit félreértettem?
Az Antimüller-hormon eredménnyel kapcsolatban, ne hagyd magad megíjeszteni! Vedd úgy, hogy csak számok, nehogy már megmondják nekünk mekkorra esélyünk van a teherbeesésre! :x
Nagyon jó, hogy "azonnal" folytatjátok! Basszus ha tényleg kell átjárhatósági.....nem értem.

Szimba, én is bízom a 17mmeseimben és a 15mmre növőbe!Meg az is bíztató, hogy múltkor volt 2 sárgatestem! Amit igazán nem értek, mert csak egyet kaptam vissza! A két sárga meg 1-1 arányban voltak....

Köszönöm mindenkinek a drukkokat! :D

Az, hogy kinek sikerül és kinek nem, az egy rejtély számomra, semmi tudományos nincs benne , szerintem. Irányíthatatlan. Azért én két hétig szanatóriumi körülményeket bíztosítok magamnak! Könyveket kivettem a könyvtárból, fagyi bekészítve a mélyhűtőbe, nyugágy a teraszon.....cicám már hordja nekem megint az egereket....honnan tudja?Sok természet filmet fogok nézni, meg Poirot. A többit rá bízom a természetre.... :D

micikém, nem híszem, hogy Téged olyan könnyen letudnának pattintani! Minden rendben lesz! Pihend ki magad amennyire lehetséges, ereszd ki a dűhöd és úgy mindent, hogy újra erőre kaphass, aztán uccú neki! :wink:
emerenc

Sziasztok!

Azt tudja valaki, hogy melyik törvényben van ez most leírva? én lekértem most a három főt, ami Dévai honlapján van megemlítve, de baromi hosszú mindegyik hatályos.
Átjárhatósági érdekes a lombikosoknak, mert tök mindegy, hogy átmegy-e a petesejt vagy sem, ha férjem miatt ICSI kell. Minek kínoznak? én is júl.1. után kezdtem, bár akkor még lehet, hogy nem volt nyilvános.....
De eléggé megijeszt a továbbiakra engem is. Valaki tud lapszámot megírni, hogyha esetleg már beszéltetek a sárgatestek rejtéjéről? mert ebben még van mit fejlődnöm.
Állami lombik esetén kell 3 hónapot kihagyni, ha meg fizetősre mész, lehet egy kihagyás után is??
Jucus, teljes mértékben egyetértek felháborodásoddal, hogy fizetjük a TB-t, és mégis, ha normális és időben megfelelő szolgáltatást akarsz, akkor fizess. Én is támogatnám az amerikai mintát. Sajnos nekem még egészségpénztáram sincs, amiben legalább a gyógyszereket támogatná a cégem. Pedig állami vállalatnál dolgozom.
Na, jól kimérgelődtem magam.... :evil:
momelcsi

Sziasztok!

Én ritkán írok, de azért olvasgatlak benneteket. Sajo család én is nagyon szurkoltam netek, biztos vagyok abban, hogy hamarosan rátok talál a kisbabátok. :wink:

Jucus, ez a petevezeték átjárhatósági vizsgálat akkor is kell, ha öt éve már voltam ilyen vizsgálaton? Rádadálul ez tényleg nem volt fájdalommentes, én sem szívesen csináltatom meg újra. A tb rendszerrel kapcsolatban maximálisan igazad van. Fizetünk, mint a kisangyal, utána pedig megyünk a magánorvoshoz. :twisted: Nekem is maximálisan elegem van belőle. Sajnos nemcsak a felnőtt, de a gyerekgyógyászatban is ugyanez működik. A 4 éves asztmás kisfiamat kénytelen vagyunk magán pulmonológushoz hordani kéthavonta kilencezerért, mert államilag 6-7 hónap lett volna az adott orvoshoz az időpont, míg ugyanez magánúton két hét volt.

Ha valaki tud a július elsejei változásokra vonatkozóan törvényszámot és paragrafust mondani kérem, hogy tegye közzé.
monilla

sziasztok

én ma egész komoly erőfeszítéseket tettem, hogy a törvényi/rendeleti változást megtaláljam, de semmi. Ügyvéd ismerősöm szerint, ez nincs benne, csak protokoll és belső utasítások lehetnek, amiket a neten nem lehet megtalálni.
Lehet, hogy az egy hét értekezés július elején erről szólt. :cry:
momelcsi

Sziasztok!

Mi bizony letörtünk mint a bili füle. Szerdán már írtam, hogy felkészítjük a lelkünket az esetleges kudarcra, de úgy látszik nem sikerült. Titkon én is nagyon bíztam a sikerben. Mint Moncsigusz írta, már a herpeszben sem bízhat az ember! :D
Csütörtök délután Jucus haza viharzott, hogy valószinűleg baj van. Aztán sírva mondta,hogy megjöttek a vörösök. Gyorsan leszaladtam egy tesztért, mert a vérzéstől még nem vész el minden remény, de amikor megcsináltuk, láttuk, hogy késő. Csütörtökön Dévisz elérhetetlen volt. Péntek reggel telefon, érjünk fel kilencig. Gyöngyi volt a pultnál, mosolyogva fogadott minket, hogy ugye sikerült. Mondtuk, hogy nem, megjöttek a vörösök. Ő is rögtön tromfolt, hogy az még nem jelent semmit, de amikor mondtuk, hogy negatív lett a teszt, neki is elnyúlt az arca. Mikor sorra kerültünk, Dévisz széles mosollyal fogadott minket, neki is mondtuk a tesztet, akkor ő is lekornyadt.
Jucus letámadta, hogy azonnal folytatni akarjuk, azt mondta, semmi akadálya, pedig én azt hittem tiltakozni fog. Megnézte az induló tüszőket, vannak szép számmal, 6-7.
Elmondta az új kötelező vizsgálatokat. Rögtön tudtuk, hogy mindegyik felesleges. Nyilván a TB így akar szeletet kapni a tortából, hogy előír még pár kötelező vizsgálatot.
A petevezeték átjárhatóságira rögtön mondtam, hogy MRI, mert minek kínozzák meg szegény Jucust teljsen fölöslegesen, másrészt teljes képet ad az egész kismedencéről mindenestül, pontosabbat, mint a CT.
Az szerintem előbb lesz nyilvántartva, hogy egy orvos hány beteget küld el fizetős vizsgálatokra és, hogy ezzel mennyi plusz pénzt csinált, mint az, hogy én mekkora összeget fizettem be a TB-nek.
Dévisz elmondta, hogy valószínüleg az életkorunk miatt, valami génhiba lehetetett a piciknél, ezért nem ágyazódtak be. Az egész folyamatot ahhoz hasonlította, hogy egy garázsba beparkolnak egy csomó Moszkvicsot, feltöltik üzemanyaggal és várakoznak hosszú-hoszú éveken át. Aztán bemennek és megpróbálják beindítani a kocsikat. Van amelyik indul, van amelyik nem.
Amikor egy kiscsaj létrejön az anyukájában, van hétmillió tüszője. Amikor világra jön, már csak négyszázezer. Szóval rohamosan fogynak! Nincs mit tenni, próbálkozni kell, indulnak-e vagy sem. Minél többet indítunk, annál valószinűbb, hogy rátalálunk egy olyanra, ahol beindul a motor.
Jucusnak van egy barátnője, ugyanabban az évben születtek. Az elmúlt fél évben kétszer volt abortusza! Ennyit az elméletekről és az időről.
Nagyon köszönjük, hogy ennyien drukkoltatok nekünk! Ez volt az első hivatalos próbálkozásunk. Sok erőt merítettünk a biztatásaitokból, tanácsaitokból! Nem adjuk fel!
Bízunk a sikerben! Mindannyiunk sikerében!!!

Sajo
sajo

Szia Momelcsi!

Hasonlóan jártam, mint te. Én sem találtam sem a hatályos egészségügyi törvényben, sem a rendeletekben erre vonat-
kozó utalást. :roll: Nekem van egy olyan érzésem, hogy ezt
csak azért taláták ki a nagyokosok talán a szakminésztériumban :?: , hogy ezzel is csökkenthessék az
egészségügy kiadásának költségeit. A szegedi kaáliban hóna-
pokat kell várni a konzultációra, mert megszabták, hogy egy-egy orvos összesen hány kezelést végezhet. Csak azt nem tudom,
hogyan fogják így megállítani a népességfogyást :?: :roll:
monilla

Sziasztok!

Monilla!
Szerintem hiába is kutattok, nem fogjátok megtalálni az idevonatkozó rendelkezéseket. Fölösleges is, ha Dévisz kéri őket és nem enged indulni nélkülük, úgyis meg kell csináltatni. Egyébként a Dévai Intézetnek is van kezelés kerete, év vége felé mindig szóba kerül a várólista.

Sajo
sajo

Sziasztok!

Meglepődve olvastam,h kell átjárhatósági a lombikoz. Ugyan én túl estem már rajta, de valóban teljesen felesleges és felháborító,h még ezzel is húzatják az időnket, miközben mi potenciál lennénk a gyermekáldásra...kész őrület.

Sajóék, remek hír a rossz mellett,h ennyi szépséges induló tüszőtök van :lol: Szorítok,h minél hamarabb sikerüljön időpontot kapnotok MRI-re. Addig spontánkodhattok ugye? Genetikaira is kell mennetek vagy még nem?
Azt lehet tudni,h "csak" az átjárhatósági lett + nekünk vagy van valami más is?

További szép 7végét mindenkinek!

bari6

Sziasztok!

Sajo! Teljesen igazad van. Dévisz következetessége már számomra is jól ismert. Én azért Barihoz hasonlóan reménykedem egy kicsit abban, hogy mivel egyszer már átestünk ezen a kellemetlen átjárhatósági procedúrán talán nem kell újból megismételni. No nemsokára úgyis kiderül. :roll: Tegnap még űgy terveztem, hogy hétfőn reggel rögtön telefonálok az intézetbe, de ma úgy döntöttem, hogy nem rontom el az egy hetes nyaralásunkat azzal, hogy ezen agyalok. Egyszerűen egy hétre elnapoltam a kérdést. :wink:
monilla

Sziasztok! A törvényi változás úgy szól, hogy kötelező egy méhfeltáró valami lombik előtt is. Ez lehet HSG, lehet méhtükrözés, vagy méhűr. Valamelyiknek meg kell lenni és elméletileg egy idő után ez is elavulhat, ennek idejét nem tudom.
Én pont erre várok. Péntekre minden eredményem meglett, összes vérvétel, hatalmas aláírásokkal, pecsétekkel :lol:
Szerdán kiderül a kenetem, aztán belecsapunk a méhűrbe, persze nem tudom mikor, mert jövő hétfőre nem várom. De gondolom a méhűr nem mensi alatt zajlik. Szóval, majd. De ráérünk...
Ha lombikra kerül a sor, mikor indul a dolog? Pl. megjön X nap délutánján. Akkor? Vagy hétvégén...Mikor kell először megjelenni és hol? Valahol azt olvastam, hogy a mensi után 2 nappal kezdődik, addig sok teendő nincs...De nem hiszem...
Szép hetet, napot! Élvezzétek a napot, holnaptól elbújik ....
nyuszika85

szerintetek egy hiszteroszkópiás vizsgálat megfelel ennek a követelménynek? ott is a méhemet vizsgálták, és nem találtak semmit, szerencsére.
Ahogy megjön, hívni kell Dévait, még aznap. Ha csütörtök, akkor péntek reggel, ha hétvégén, akkor hétfő reggel. megmondani, hogy mikor jött meg, és az első naptól számított 5 napon belül mész vissza, akkor történik a beállítás. 5.nap kezded a szurit, 7-8. napon az első ultrahang.
momelcsi

Ez remek hír..... Ha minden jól menne, akkor szeptember 7-re várom (ami csúszhat 1-2 napot). És ha Dévai rugalmas, akkor még lehet, szeptemberben is kezdhetnénk.........Jajj, annyira jó lenne......... Mindenünk megvan a méhűrön kívül, amit meg Ő csinál.... És még csak augusztus 2-a van............
Mit jelent a beállítás? Kell vérvétel is előtte? Mert ha megjön pl. x napon, amikor én Ausztriában leszek, akkor jó lenne, ha elég lenne a vérvétel pl hétvégén. Gondolom kórházban megcsinálják hétvégén is a vérvételt.

A hiszteroszkópia szerintem teljesen jó, ne aggódj. Mondott sok verziót, azt is mondta, mindegy melyik, csak méhfeltáró legyen. Akár nála, akár máshol, csak legyen!!!!
nyuszika85

Nyuszika, ha szept. 7-én jön meg, akkor szombaton már injekciózni kell magad, és hétfőn UH. ehhez legkésőbb pénteken el kell menni Déviszhez beállításra. (megnézi hány tüsződ van, és felírja ennek megfelelően a gyógyszereket). Főleg úgy, hogy még nem volt nála stimud, biztos vaktába nem fogja megcsinálni.
Ált. 1-3 napi vérvételre van szüksége, későbbi már nem jó.
Ő ad beutalót a vérvételre, nem tudom, hogy hétvégén is lehet-e menni oda.
momelcsi

Sziasztok!

Reggel jártam Apánknál! Kezdünk!!! :D :D Csütörtöktől szuri.
Szóval általában ha megjön rögtön kell hívni és most a nyáron (amikor félig-meddig szabin van) rögtön menni is kell hozzá. Elmondja mi a további menet, valóban az 5. naptól megy a stimu általában.

Képzeljétek tényleg meglett a rubeola szűrésem eredménye 4 nap alatt, ha valakire vár még ez a vizsgálat szívesen megírom, hogy hol voltam, 3000 ft volt, amit megér szerintem, hogy nem kellett várni csak 4 napot!

Melcsi! Hogy vagy?

Bari! Hogy állsz? Siess! :wink:

Emerencet láttam, vagyis azt hiszem, elbénáztam kicsit és nem mertem megszólítani őket, két lány volt és nem tudtam ki lehet, olyan béna voltam :oops: Szőke vagy barna?

Remélem a hármas a tenyeredben!!! És már szépen termékenyülgetnek is! Majd gyere és mesélj!

kriszto

kriszto82

http://www.medicalonline.hu/cikk/akar_2 ... /index.php

ezen a konferencián lehetett Dévisz is???

Köszi, Krisztó megvagyok. Kicsit már unom a sok pihenést, meg hogy mindenki ezt mondogatja. Az ember tök sokszor nyújtózkodik akaratlanul is, most legalább megfigyeltem, hogy mit nem szabadna :lol:
Krisztó, én nem úgy ismeretelek meg, hogy nem mersz odamenni az emberhez :wink:
Nagyon örülök, hogy kezdhettél? hányan voltatok reggel? hány tüszővel indulsz? mit kaptál? sport? hús? fehérjepor?
momelcsi

momelcsi

Kriszto, ja de jóóóó. Nagyon várom már pirit én is :P Úgy érzem,h előbb jön mint 9-e, remélem az érzéseim nem csalnak és tényleg úgy lesz. Majd holnap talpmasszázson szólok,h úgy masszirozzanak,h előbb jöjjön :lol: sztem találkozunk majd ;)
Hány tüszővel indulsz? Milyen szurikat kaptál? Változott a program az elsőzőhöz képest?
A rubeolád eredménye mi lett?

Mivel írtad a rubeolát felhívtam a Battaiakat és azt mondták,h 2 eredmény hiányzik, de a többi megvan :roll: kíváncsi vagyok,h mi az ami megvan és mi az ami hiányzik, mert csak 2 csővel csapoltak le...mind1 majd este kiderül. :)

Emerenc, huh már túl vagy rajta. Remélem minden OK volt és remélhetőleg 3as számot kaptál a tenyeredbe. :lol: Gyere majd, amint tudsz ;) Addig is küldöm az osztódást serkentő drukkjaimat ;)

Melcsi, valszeg ezen a konfon lehetett Apánk. Még mindig fekszel? vagy sétálgatsz is?

Nyuszika, ti most mikor mentek Déviszhez?
Az átjárhatóságit mensi után kb. 8-12 napon szokták csinálni.

Pusztik,
Bari

bari6

Sziasztok!
Mici és Sajóék nagyon sajnálom, bár Micinél még talán van remény...
Sajó, hajrá, nektek is remélem hamar kezdhettek.
Én kinyaraltam magam, átgondoltam , azt hiszem elég volt az 5 lombik, többet nem vállalunk be, nagyon megviselt lelkileg és fizikailag is. Bízunk benne, hogy talán magától összejön és egyszer velünk is történik valamiféle csoda!
Emerenc, nagyon drukkolok, idáig szépen megy minden.
Szimbáék Ti mikor kezdtek?
Minden új és régi versenyzőnek kívánom a mihamarabbi sikert!
Sok szeretettel:Zsuzsi
zsuzska69

Melcsi!

Sok-sok nem is sorolta.Azt mondta felesleges, sok hely kellene :lol:
Előttem négyen voltak, de ha jól hallottam két lánynak szerdán már inszemje lesz. Huh, mit kaptam: zöldség, hal, tojás és HÚS!!! Gyümölcsöt nem ehetek, és ha megtudja, hogy egy falat édességet is ettem, akkor irgum-burgum :cry: :wink:
Nagyon aranyos volt! Mint mindig :oops:

Azért akkor is megvártam amíg csak ti maradtatok :lol: , most pedig sokan voltak nem akartam nyomulni! :?

Olyan sokan eltűntek!! Loreena? Muki? Már nem járok erre?

Sajoék! Akkor kezdhettek vagy most muszáj beszerezni a hiányzó papírokat? Remélem picit jobban vagytok!

Nyuszika! Szorítok,hogy szeptemberben jól jöjjön ki és kezdhess is!!

kriszto

kriszto82

Kriszto, te is soktüszős vagy? Nem ehetsz gyümölcsöt? PCOs vagy?

Zsuzsi, sajnálom...remélem lesz csodában részetek, mert csodák vannak :lol:

bari6

Kriszto, köszönöm.
Bari, én most szerdán hívom a kenet miatt. Ha az jó, megbeszéljük a méhűr időpontját. Alapból pedig augusztus utolsó hetében van időpontunk, addigra kell mindent beszereznünk. Ha esetleg a méhűr alkalmával (elképzelésem sincs, ez hogy megy... Bemegyek, mint egy konzira, beszélgetünk, felültet a székbe és megcsinálja, majd vissza egy kis csacsira, avagy ez egy műtéti dolog....) lesz idő beszélgetni, akkor odaadok minden papírt és ha nincs kifogása, megbeszélhetjük az indulást. Mert a méhűr eredménye egyből megvan ugye. Akkor pedig lemondom az augusztusi időpontot, mert korábban meglesz.

Volt már példája valakinek arra, hogy megbeszélte a kezdés későbbre, de elfelejtette Őt? Mert gondolom kevés az a pár, aki azt mondja, nem az első, hanem a második lehetőségénél indul... Vagy felírja, hogy ki indul abban az adott hónapban? Így tartja nyílván a kereteit?
nyuszika85

Zsuzsi!

Vannak csodák! És szorítunk, hogy hozzátok is elérjenek!! Vagy legalább egy! :wink: :wink:

Bari! soktüsző igen, PCOS nem, vagyis nem határozottan.
Gyümit én sem értem, valószínűleg a sok cukor miatt... Szimba?

kriszto

kriszto82

Kriszto, óóó és mit te kaptál és milyen adagokat? Érdekes a gyümölcs, elképzelhető,h a IR miatt. Nekem pl. annó nem mondta a cukrot, de azzal nagyobb bajban lettem volna mint a husival, még mondtam is,h ha csokiból kellett volna fél kg enni, nem lett volna gond :oops:

Nyuszika, huh akkor nálatok is felgyorsultak az események :lol: majd nem győzöd kapkodni a fejed ;) Nekem a átjárhatóságit a máshol csinálták, de valóban, bementem megbeszéltük a dokival a dolgokat, vizsgálat és újra beszélgetés :) Nem sok az egész ;)

Sztem,h ki mikor indul azt az adott helyzet dönti el. Ha úgy látja,h minden OK, akkor indulás, bár ettől függetlenül sztem lehet azt mondani,h nektem most nem jó.

bari6

Bari , írtam privit :D

kriszto

kriszto82

Sziasztok! :D

3 tűszőt sikerült leszívni! De ICSIvel, a meleg miatt általában kevesebb a katonák létszáma, mondta Gyöngyi.
Holnap 9kor telefon és megmondják mennyi sikerült. Nagyon bízom benne, hogy mind a három megtermékenyül és vissza is kapom őket!

Zsuzska, örülök, hogy jelentkeztél, az is lehet, hogy feltöltödsz lelkileg-testileg és még azért megprobáljátok! Nagyon megtudom érteni, hogy belefáradtál, és van bizonyos határ meddig probálkozik az ember....de talán mégegyszer érdemes .....

Kriszto, mindketten barnák voltunk, akik műtétre vártunk! :D
A férjem volt szőke. :lol: :lol:
HAJRÁ, kezdés!
Mintha ma már lényegesen kevesebben lettünk volna!

Bari, most már mindjárt Te is kezdhetsz!

Mindig van min izgulni, igaz? :wink:

A terhesség számláló, péntek óta egyet ugrott ! :D
emerenc

és most mennyi a szám, emerenc? grat hogy megvolt mind a 3, holnap várunk a friss eredményekkel.
momelcsi

Emerenc, nagyon szorítok,h holnap reggel jó híreket kapjatok ;) Neked nem fáj a pocid? Jól vagy?

Szép estét mindenkinek!

Bari

bari6

Kedves Jucus és Sajó!

Folyamatosan olvasgatom a topikot egy két nap kihagyással.Én is nagyon szorítottam Nektek!!!!Ma reggel jól kisírtam magam amint visszaolvastam a híreket :cry: :cry: Nagyon megható volt Jucus és Sajó levele is.Sok szerencsét kívánok a sikeres folytatáshoz!!!
Tulipán
tulipán31

Emerenc!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mit mondtak???????? Nagyon szorítunk értetek.....

kriszto

kriszto82

Tulipán, ti hogy álltok most? Van eredmény Apa ügyben?

Emerenc? holte vagy? :)

bari6

Kriszto! Köszi az érdeklődést! Sok munkám volt, aztán meg nyaraltunk, de folyamatosan követtem az eseményeket és a háttérből nagyon szorítottam mindenkinek!

Drága Jucus és Sajó! Annyira biztos voltam benne, hogy sikerülni fog! Úgy sajnálom! :( Lehet, hogy a következő alkalommal tényleg jót fog tenni, ha a beülti után Jucus éli tovább a kis pörgős életét, csak valamivel lightosabban. Vagy időközben a mostani 5-6 tüszőből lesz egy spontán bébike! :)

Édes Micikém! Én még mindig nagyon drukkolok Nektek! Nagyon várom, hogy jelentkezz!

Emerenc! Jaj, nagyon drukkolok, hogy holnap 3 picurkáért mehessetek vissza!

Melcsi! Hogy vagy? Remélem, jól telnek a várakozás napjai!

Szimbáék! Mi van Veletek? Írjatok magatokról is!

Képzeld, Kriszto! Lehet, hogy együtt indulunk! Holnap megyek Apánkhoz, és ha minden OK, akkor péntektől szuri! Úgy tűnik, hogy az igazi vigyorgós :D találkozónk szeptember közepére halasztódik.:wink: (Bár ahogy magunkat ismerem, szerintem már a hétfő hajnali találkozásunk is vigyorgós lesz... :)

Bari! Remélem, Veled is talizunk! :D
loreena

Emerenc nagyon eltünt.......... Pedig én is várom a számokat. :)

Olyan rossz, én bármilyen témát bedobok, két pillanat alatt lezárul....:(
nyuszika85

Sziasztok!

Emerenc, mi a helyzet a reggeli telefonálással? mindenki nagyon izgatott....
Nekem elég jól telik a várakozás, tegnap már túl voltam a felén :lol:
Vannak pozitív jelek, de nem nagyon merek hinni bennük, mert nagyon csalódhatok.
Tanácsot szeretnék kérni, főleg Sajó és Szimba tudására számítok :P
Most ajánlottak egy 5 napos nyaralást Horvátországba, tök kedvezően és nagyon nagy kedvem lenne hozzá.
Aug.19-23. Tesztelés nekem: aug.13. szerintetek menjünk? idén nem voltunk még nyaralni, csak itthon fekszem, pihenek 3 hetet.
Ha esetleg pozitív a teszt, akkor?
ha negatív, akkor mikor hagyom abba a gyógyszer szedést? mert ha 13-án, amikor kiderül, hogy mégsem, akkor tuti a nyaralás alatt jön meg. Szerintetek akkor még tolhatom pár napot a gyogyó abbahagyását?
Végig autópálya lenne, kátyú kizárva.
köszi

Krisztó, milyen inkeciót és milyen mennyiségben kaptál?
momelcsi

[quote="nyuszika85"]
írta:
nyuszika85Volt már példája valakinek arra, hogy megbeszélte a kezdés későbbre, de elfelejtette Őt? Mert gondolom kevés az a pár, aki azt mondja, nem az első, hanem a második lehetőségénél indul... Vagy felírja, hogy ki indul abban az adott hónapban? Így tartja nyílván a kereteit?

Nyuszika Drága, erre gondolsz? Én nagyon szívsen reagáltam volna rá, de sajna nem tudok hozzászólni. Én is csak május óta járok Déviszhez.

Loreena, juj de jó. Ha az égiek is úgy kívánják, remélhetőleg követlek benneteket ;)

bari6

Nyuszika!
:(

Írtam neked privit!

kriszto

kriszto82

grat krisztó, laptető!!!!

mindenkinek írsz priviket, csak nekem nem :cry:
pedig kérdezek tőled én is bőszen.
momelcsi

Vissza: Szülészetek, kórházak