A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Roxal!!!!!!!!
Veled meg a teszteddel álmodtamKépKépKépKépKépKépKépKép
lkt

Eszter!
Itt vagyok,itt vagyok sihettem ám!KépTe hol vagy??Juj nagyon izgulok!Tuti,hogy sikerül!KépSzorítok ezerrel!!!Puszi

Kép
Kép
lldicsi

RoxalKép
Drukkolok a teszthez!
Tessék jelentkezni!!!

Kép
stella9

Eszter!!!!!!Kép

Mi van már????????? Ugye jó hírekkel jössz??

KépKép
gigi28

ROXIIIIIIIIIIIIII????

Mi a helyzet?

Farkasok (AÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ)

Kép
farkasok

Rövid leszek: NEGATÍV

Az érzéseket ismeritek, szinte mindannyian. Túl vagyok a nehezén, a síráson, az elkeseredésen keresztül a reményvesztettségen. Szidtam a sorsot, amiért ilyen kegyetlenül elbánt, s amiért ugyanazt megcsinálta kétszer. Gondolkodtam azon, hogy mit kellett volna másképp csinálni, de tudom, mi mindent megtettünk. Csak nehéz tovább remélni, legközelebb mitől lenne jobb? Ugyanakkor tudom, hogy nekem igenis lesz gyerekem. Csak sajnos nem most. Próbálom a jó oldalát nézni, biztos a vírus tett be, s ebben az esetben talán jobb, ha így alakult. Így legalább biztos nem lesz bajuk. Nem ők voltak rendelve, majd egyszer biztos valaki hozzánk is be akar költözni...

Andi!
Benned minden reményem, neked sikerülni fog, mert sikerülnie kell.

Eszter
Kép
roxal

Roxal!
Kép
Kegyetlen az élet. Nagyon szomorú vagyok! Ismeretlenül is nagyon szorítottam neked!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

zsebi!

szurkolok neked nagyon 16-án. az lesz a te nagy napod, a Kaáliban siker széria lesz. szoktalak titeket olvasgatni, így én is képben vagyok. köszönöm a drukkolást, talán majd legközelebb.

Eszter
Kép
roxal

Roxal!
Kép

Kép
stella9

Drága Foxom,
Veled vagyunk! Nem írok inkább semmit, mert úgy is mindegy. Felállni!!!!Menni tovább!!!
Millió puszi Neked és Atinak
Farkasok J

Gigi,
Igen nekünk van már fotónk, mint két tojás, még jó hogy a lábuk között különböznek.Zuxx próbál különbségeket találni, hogy felöltöztetve is meg tudja különböztetni a mini-manókat. Szerintem mindkettő tiszta Enigma, majd valamikor a jövőhéten felugrunk hozzájuk vizitre!

Puszi Farkasok J

Kép
farkasok

Eszter!
Nagyon sajnálom!KépNagyon szomorú vagyok mert annyira bíztam benne,annyira szorítottam neked!Kérlek ne add fel!Szorítok továbbra is!Puszi

Kép
Kép
lldicsi

Roxal!!!
Neeeeeem!!!! Minden rossz gondolatodat írd csak ki itt nálunk, az segít kicsi a feldolgozásban. Egyszerűen nem tudok mit mondani, kiváncsi vagyok, Dévai mit fog mondani. Az azért reményt ad, hogy következőre már ott van a ha(e?)tching. Giginél is az segített.
lkt

Szevasz kíváncsi Lkt-m,
Az van hogy ez egy normális fotó, tehát nincs meg elektronikusan, és Enigma ígérte hogy feltesz egy még jobbat, így én nem szeretném learatni a büszke szülők babérjait, de majd megsürgetem , hogy minél előbb dobjon fel a törpékről képet.
Ma már túl vannak az első otthoni éjszakán, majd beszámolunk vagy beszámolnak hogy bírják a kiképzést!

Puszkó Farkasok J

Kép
farkasok

RoxalKép

Pedig én annyira hittem bennetek!! Sajnálom.....

KépKép
gigi28

Sziasztok, gratulálok én is az új kismamának.
Szeretném tőletek megkérdezni, hogy hol tudok több info szerezni a Dévai intézetről? Mivel ez a topic címe, így itt érdelkődőm, valószínőleg mindannyian oda jártok.
Rólam annyit, hogy most derült ki, hogy lombik az egyetlen meglodás, hogy babánk legyen, és a Dévai van hozzánk a legközelebb, így ezt választottuk. 33 éves vagyok, van egy 8 éves fiam, aki még természetes úton fogant.

Kép

Kép
boszti

Boszti!

Nézd meg a www.devai-klinika.hu oldalt, rengeteg hasznos információt találsz az intézetről, a kezelésekről. Ha pedig valami konkrétan érdekel, kérdezz nyugodtan, mi szívesen válaszolunk.

Eszter
Kép
roxal

Lányok! Kép

Köszönöm, hogy mellettem álltok, sokat segít a feldolgozásban. Engem is érdekel, hogy mit fog Dévai mondani. Mivel még mindig nem jött meg, gyanítható, hogy most is megindult a beágyazódás, csak nem maradt meg. S engem ez aggaszt nagyon! Félek, hogy valami genetikai dolog.
Mindegy, amint lehet, megyünk neki a következőnek. Szerintem decemberben. Aludtam egy órát még, így most valamivel könnyebb. Már nem fáj annyira.

Eszter
Kép
roxal

Roxal, köszi a linket, már nézegettem.
Igazából az érdekel, hogy tényleg sokat kell várni? Milyen a hangulat, mennyire szimopatikusok az orvosok? Mindenkit a Dévai kezel? Bele szólhatok, hogy mit írjon fel? Már csak az anyagiak miatt, lehet-e, hogy egy olcsóbb gyógyszert írjon fel, ha az is ugyanolyan jó? Az első konzultáció mibe kerül, ha kerül egyáltalán valamibe, mert a telefonba nem mondta. És még lenne egy csomó kérdésem, csak leírni is hosszú Kép

Kép

Kép
boszti

Még azt szeretném megtudni, hogy kell-e candida szűrést csinálni a lombik elött?

Kép

Kép
boszti

Roxalkám, sajnálom. Kép Szabadulj meg minden rossz érzésedtől sírd jól ki magad és gyere tovább velünk, várnak még Rátok nagyon szép pillanatok, csak azokra gondolj!!! KépKép
Boszti, szia, ha szemezgetsz az archívból, minden kérdésedre választ fogsz kapni! Persze biztos kapsz most is választ valaki(k)től! Kép
hajnesz

Szia Boszti!

Minden feltett kérdésedre nem tudok válaszolni, mert én inszemes vagyok (még) Dévainál. Tehát: várakozni azt bizony kell, főleg reggelente, akár órákat is, mert nagyon sokan vannak. 2 orvos dolgozik ebben az intézetben (Dévai és Vass dr), mindkettő kedves. Ha Vass doki mellett döntesz, akkor biztosan kevesebbet kell várnod, mert ő nincs annyira leterhelve, mint Dévai, akihez viszont iszonyatosan sokan járunk.Az első konzultáció 10 ezer, ha jól tudom, utána viszonta ha elindul a lombik, akkor nem kell fizetni a vizsgálatokért. Egyébként 7.000 Ft egy konzultáció, ami az Uh-t is magában foglalja.
A többi, lombikra vonatkozó kérdésedre majd válaszolnak a szakavatottabbak.
Nyugodtan kérdezz, akár apróságnak tűnő dolgot is, ha tudunk, segítünkKép
lkt

Roxal drága,
Annyira sajnálom, hogy nem sikerült Kép
A francba, hogy ilyen nehéz nekünk ez az egész.
Sírd ki magad, ez a legjobb, amit ilyenkor tehet az ember.
És ne aggódj, biztos nem genetikai, hanem csak egy nyomoronc pech, ami miatt nem sikerül.
És ahogy te is írtad sikerülni fog, mert másképp nem is lehet. Csak előre szabad nézni, miután kiszomorkodta magát az ember.

wish

LKt, aranyos a vizslád Kép
Tulajdonképpen miért kell fizetni a konzultációkért, ha a TB támogotja a beavatkozást?
Milyen időközönként van konzultáció?

Kép

Kép
boszti

BosztiKép

Dévai minden lombik elött csinál kenet vizsgálatot és ott néz mindent. De megnézi a clamidiát is, mert az gátolhatja a beágyazódást sőt meddőséget is okozhat. Csinál hormonvizsgálatot, megnézi a férjed spermáját. Szóval nagyon alapos. És nekem szimpatikus is. Hajrá, szorítok nektek!!!

Puszi

KépKép
gigi28

Boszti!

Lkt már pár kérdésedre válaszolt. Nagyon családias a légkör, iszonyat kedves mindenki. Én is Dévai doktorhoz járok, kicsit szigorú, de amúgy imádnivaló. Vass doktorról is csak jókat hallottam, ő egy fiatal orvos. Valóban, a várakozás az egyetlen hátrány. Sok páciens van, s ha épp olyan időszakot fog ki az ember akkor órákat is ücsöröghet. Konzultáció: első 10 ezer. de ha bekerültél a programba, akkor nem kell a vizsgálatokért fizetni. Gyógyszer. Hát annyit szólhatsz bele, hogy 3 kategória van, s abból te választod ki, hogy melyik szimpatikus. Ez tól ig összeg, mert mindenkinél egyéni. Nekem pl másodszorra többe került, mert több petesejtet kellett érlelni. A középső kategória 150-180 között van most. De választhatod az olcsóbbat is, az is pont olyan jó, csak más összetevőből van. A lombik előtt kell egy csomó vizsgálat, ezt is megtalálod a honlapon. teljes vérkép, hormonok, mellkas röntgen, ekg, kenetvizsgálat, aids, hepatitis, vizsgálat. Ezt célszerű a háziorvosoddal megoldani. candidára nem emlékszem, de mindent el fog mondani, mikor az első konzultációr mész.

Wish! Hajni!
Tudom én, hogy előre kell nézni. Nem is tehetek mást. De nem kell nektek magyaráznom, hogy miért nehéz.

Eszter
Kép
roxal

És ezekért a vizsgálatokért kell fizetnem, vagy ez a tb általi támogatás része? Vagyis 10e a zsebbe + a gyógyszerek?
Kicsit anyagiasnak tűnnek a kérdéseim, mert azok is. Nem állunk a helyzet magaslatán és én azt gondoltam 100e alatt megússzuk.

Kép

Kép
boszti

RoxalKép
Hogyne tudnám, hogy nehéz. Basszus én legalább egy hétig minden éjszak bőgtem, álmatlanság, meg minden amit el tudsz képzelni. Szóval tudom, hogy most nagyon rossz és egy hét múlva az is lehet én is megtapasztalom megint, úgyhogy csak ezeket a közhelyeket tudom írni, hogy előre kell nézni. Ami persze csak részben közhely, mert másképp nem lehet . De ha valaki olyan mondaná nekem, aki nem élte át az egészet biztos orrba nyomnám.
Roxal, veled vagyok lélekben és nagyon remélem, hogy most utoljára kellett ezt átélned.

BosztiKép
Ha már beutalóval vagy szakvéleménnyel mentek, hogy csak a lombik segíthet, akkor tényleg csak tízezer, ha még kell neki vizsgálódni, akkor több is lehet.
A legalsó stimus csomag kb 70-90e ft.
A várakozás meg szerintem nem olyan rémes, ha előre felkészül rá az ember. Én sokszor vittem laptopot és dolgoztam közben, vagy könyvet vittem és olvastam, vagy beszélgettem másokkal.
Ha benne vagy a lombik programban, akkor a munkahelyednek elvileg el kell engednie a vizsgálatokra.

Lányok én pocsékul vagyok. Már két napja nem sikerült könnyítenem magamon, úgyhogy mostmár enni sem tudok.
Pedig Judit tegnap csinált nekem tejbegrízt, de nem használt, aztán este Laci elment a Mekibe hamburgerért, mert nekem attól mindig megy a hasam, de most az sem segített.
Elsétáltunk a DPlázába ás vettünk hashajtó bogyeszt (szigorúan természetes anyagokból) és hát reméletem a séta is segít valamit de nem. Csak egy rókát láttun kútközben, de szerencsére elszaladt. Az éjjel nem is aludtam, ötkor feküdtem le, de akkor sem tudtam elaludni. De kiolvastam az internetet közben Kép Igaziból az a rossz csak, hogy már fáj a gyomrom és a hasam. Szóval királyosan belémállt a kaja. Pedig direkt mindig zöldséggel nyomattam a husit. Hát ez van, remélem valami hamarosan használ, mert különben szétpukkadok Kép

Most bevettem a bogyeszt és megnyomattam egy kis olivaolajjal, hátha.

wish

BosztiKép
Az EKG-t, vérvételeket és ilyesmit a háziorvosoddal kell feliratni és akkor minden TB-re megy.
A rákszűrést szerintem érdemes Dévainál megcsináltatni, ha nincs egy évesnél frisebb papírod, mert másik nőgyigyinál is úgyis fizetni kell érte, bár azt is meg lehet a szakrendelőkben tb-re csináltatni.

wish

Annyira siettem haza, hogy én is örülhessek..., na ez most elmarad. Roxal! Nagyon jó a hozzáállásod, majd hozzátok is beköltözik egy baba, csak még egy picit várni kell. A múltkor megindult a beágyazódás? Most influenzavírust kaptál el?

Boszti! A vizsgálatokat kérheted a dokitól is, (ő ad beutalókat) ezekért fizetni kell egy keveset. De intézheted a háziorvosodon is keresztűl, és akkor ingyen van. Nekem is így volt, csak akkor nagyon hosszadalmas, amit én előre nem tudtam. Gondolom az időt pedig te is sürgeted. A lombiknál nem kell fizeni, csak a 10000-ret, bár én nem lombikolok, csak a többiektől tudom. Szerintem a gyogyik nem jönnek ki 100ezer-ből.
vanda978

WisH! Engem a Norbis puding mindig meghajt, nem tudom mi a franc lehet benne. Tegnap is azt ettem, és siettem haza, amikor a szomszédnéni kinézett magának, hogy velem fog jókat beszélgetni. 3/4-ed órát dumált a kapuba, volt benne háború, oroszok, csendőrök, meg minden amit már 120-szor hallottam, mire elszabadultam, de már azt hittem nem érek el a klotyóra. Sikerült. Kép
Légyszi, engem ne nyomjál már orrba. Roxal se, meg senki se.
vanda978

hát remélem, hogy minden leletemem elfogadja és megfelelőek. a rákszűrést ma hoztam el, két hete vették le és P1 lett. Annyira megörültem neki.. Kép
Szóval próbálok felkészülni anyagilag is nem csak szellemileg. És nem is igaz a mondás, hogy megcsinálni könnyű, de felnevelni...?!

Kép

Kép
boszti

Vanda Kép
Téged nem nyomlak orrba, már hogy is gondolod, te közénk számítasz Kép
Az a baj, hogy már semit nem tudok enni, mert nem fér be Kép Most azért szopogatok egy kis aszalt szilvát is. Elöbb utóbb csak lesz valami eredmény Kép

wish

Wish! Én is a szilvát akartam javasolni. Az egyik barátnőm szülés után kínlódott az iszonyú székrekedéssel, valamilyen gyógynövényes lekvárt evett (gyógyszertárban kapható, meg láttam a Rossmannban is), ami már az 1000.dolog volt, amit kipróbált, de csak ez segített neki. Sajna névvel nem tudok szolgálni, de nem hiszem, hogy olyan sokféle hashajtó lekvár létezik a patikákban.

Roxal! Én most nem vagyok jó mentor Neked, mert még mindig keserű az alaphangulatom, szóval nagyon megértelek, sőt a sikertelenségedet teljesen sajátomnak érzem. Amikor olvastam ma reggel, méginkább eluralkodott rajtam a Rossz. Ha gondolod, nagy szeretettel ajánlom a guru nénit, nála nagyon jól "kiüríthet" az ember.
Arra szoktam gondolni, amikor fel akarom magam pofozni kicsit, hogy ha egyszer majd sikerül, akkor ici-picire össze fog zsugorodni ez az időszak, amit nagyon rosszul élünk meg: 2 hét remény-2 hét várakozás, aztán pofon. Lesz ennek a 2-2 hétnek más kimenetele isKép
lkt

Vanda!

Igen, a múltkor (is) beindultak. Mivel semmi jele nincs, azt gondolom, most is ez a helyzet. Gyanítom, hogy megint tele leszek sárgatesttel, ami azt jelenti, hogy megtapadt, de nem maradt meg. Csak tudnám ennek mi az oka.

Andi!
nekem sincs semmi étvágyam, lenyomtam egy husit, meg egy sütit egész nap, csak hogy a gyógyikat be tudjam venni. Ha nem vagy hozzászokva a diabetikus cuccokhoz, az szokott még meghajtani mindenkit.

Timi!
Tökéletesen igazad van, csak az a sikerül egyszer megint olyan távolinak tűnik. Legjobb esetben is december. S akkor megint kavar a vizsgaidőszakkal, szóval nem tudom, mit is kellene csinálni. Várni meg nem szeretnék. Telik az idő. Ugyanakkor kétségeim vannak, hogy fog e sikerülni valaha. Kétszer ugyanaz a tünet jön ki, miért???? Miért tud kibújni, s megtapadni, de megmaradni nem? Ezen az AHA sem segít! Szóval ilyan dilemmáim vannak, de minden órával, nappal könnyebb lesz.
Olvasgatom az archivot. Enigma meg a többiek példáját. S mindig Szani sorai jutnak ilyenkor eszembe: MINDENKINEK LESZ BABÁJA! Mondogatom, s elhiszem.

Eszter
Kép
roxal

Roxal, tudom, hogy nehéz, én is csak mostanra értem el azt, hogy el is higgyem magamnak, ha mondom, hogy lesz babám, sikerülni fog, DE a negatív gondolataidat és félelmeidet muszáj kioltanod magadból, próbálj ne gondolni a kétségeidre, inkább erősítsd az optimista Roxalt magadban, bármennyire hasztalannak is tűnhet néha, mert MÛKÖDIK és a godolattal TEREMTESZ!!! Én már érzem!(Guru néni, igaz, Timi? Kép)
hajnesz

Roxal! Kép Hát igen jó a kérdés, ha kétszer nem harmadszorra miért sikerülne? És mégis...van akinek harmadszorra sikerül, valakinek ötödszörre. De sikerülni fog, ez biztos! Egyébként meg várjuk meg, mit mond Dévai.

Wish! Tamarinlax a lekvár neve. Egy kis kiskanálnyi kell belőle. Várandósok és kismamák is szedhetik. Sajna az Elevittől és a Maltofertől én is sokat szenvedtem. Gyors segítségnek EVA nevezetű kúp. Ezt is használhatod, akár várandósan is, mert természetes alapanyagú. Az ára húzós, de a hatás garantált! Kép

loihi

Loihi Kép
Köszi. Ha ma sem lesz semmi, holnap veszünk azt is.

RoxalKép
Dévai nekem egyszer azt mondta, hogy átlagosan minden 20-25 petesejtből lesz tényleg gyerek.
Az, hogy megtapadtak és aztán semmi, jeéentheti azt hogy nem voltak életképesek, de nem feltétlenül jelenti azt, hogy soha nem is lesznek azok. Tudod bízni kell bennük, mást nem tehetünk.
Nekem egyébként tiszta lelkiismeretfurdalásom van, hogy nem eszem, de egyszerűen nem fér hova már belém. Dévai biztos megmondaná, hogy akkor is kell húst enni ha már nem fér hova Kép

HajniKép
Hogy vagy, hogy érzed magad? Használ a guru néni ezek szerint?

wish

Kép

Tali. 2005. november 5. vagy 6. Dunaharaszti

wish

De az 5.-e az szombat!!!!!!!!!!!!
Rossz a tábla, 5 vagy 6 az ok, de a napok elrendezése nem!

Farkaskoma

Kép
farkasok

Gigi!

Jut eszembe, Olivér szülinapi bulijára benevezek egy túrótortával Kép (gyümölcs és túró mehet a piciknek is)

Eszter
Kép
roxal

bekerülhetek a táblázatotokba?
igaz, hogy már több mint 1 éve próbálkozunk, de hátha javítom a statisztikát és sikerül az első lombik. Kép
annyire jó látni, hogy sokatoknak sikerült elsőre Kép

Kép

Kép
boszti

Roxal! Igazán kiváncsi vagyok mit fog mondani Dévai, de gondolom tud javítani rajta, ha tényleg ez a probléma. Bár ez téged nem vígasztal. Kép

Timi! Ti hogy gondoltátok végül is, kap még egy esélyt a doki bácsink?

Farkasok! Mostanában nagy a csönd körülöttetetek, semmi sztori, semmi humor? Kép

Boszti! Te már túl vagy az inszemeken is? Vagy nem is volt? Hová jártatok eddig?
vanda978

RoxalKép

Köszi a tortát, nagyon aranyos vagy!!! Akkor számítunk rá!!!!!!

Csajszik már említettem, hogy inkább vasárnap legyen Olikám szülinapja mert többeknek az a jó!! Mit szóltok?
Asszem Timi hiányólt képeket:
Kép
Kép

puszi

KépKép
gigi28

Vanda!Hát igen, rágtuk a dolgot rendesen. A férjem részéről 1 dolog biztos volt, hogy még egyszer biztosan Dévainál, csak ő ezt januárban akarta, mondván pihenjünk kicsit, új év-új hozzáállás-új, pozitív holdállás. Nekem viszont már nem megy a várás, 3,5 éve csak várok...Úgyhogy novemberben jön a köv.kör. De megbeszéltük a pasimmal, hogy jönni fog velem az első megbeszélésre, és segít kicsit kifaggatni Dévait.Aztán majd meglátjuk. Reméljük, hogy az inszem után azon kell majd törni a fejünket, hogy Cegléden vagy Pesten szüljünk. Illetve Dévainál több inszemet nem csinálunk, ha még folytatni kell, akkor máshol folytatjuk. Ha lombik jön (férjem nem nagyon akarja, de aki gyereket akar, annak lombikkal is jó, ugye Tiborom??), akkor azt Dévainál csináljuk.

Boszti! Tényleg leírhatnád röviden a történeteteket.

Vanda! Ti most hol is tartotok?

Hajni! Te még járni Guru néni? Köszi ezt a pozitív gondolkodásos fejmosást (mégha nem is nekem szólt), mostanában rámtelepedetett a negatív szörny.

Wish! Kiváncsian várom a fejleményeket.

LÁnyok! Ha így haladunk, eltűnik a sárga rész a táblából. Kedves István, látod Te ezt??? Csinálj már valamit!!!!!!

Aszondja Keksz itt a lábamnál, hogy puszil mindannyiótokatKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
lkt

Gigi! Motorszerelő lesz, akárki meglátja!!!! Nagyon tudományosan szemléli azt a mocit. ZabálnivalóKépKépKépKépKépKép
lkt

Kekszikém, mi is puszilunk!!! KépKépKép
Timikém, már nem járni guru néni, múlt héten volt a nagy búcsúzkodásunk, nagyon megható volt, új emberként jöttem el tőle, olyan aranyos volt, megpuszilgatott és nagyon várja majd a telefont!Kép
Wish, remélem valami használ majd, én is tudnék mondani egyet, de az most kicsit körülményes lenne, nekem Málta volt a tuti hashajtó recept. Kép Itthon is kivitelezhető: tegyél ki felvágottakat meg gyümölcsöket a konyhaasztalra melegedni, majd egy jó fél nap múlva fogyaszd el őket! (ott úgy hívták, hogy kontinentális reggeli Kép) Na jó, nem idétlenkedek tovább, mielőbbi jobbulást!!! Köszi kérdésed, most éppen elég zűrös napokat élek. Hát egye fene elmondom. Kép
Kezdődjön azzal, hogy már régóta készültem megröntgeneztetni a farokcsontomat, mert egyszer eltörtem és mostanában jobban fájogat néha. Gondoltam, ez nem túl jó egy közelgő terhesség szempontjából, utána kellene járni, hogy mi van. És ott volt guru néni, aki röntgenes is és elirányított egy ismerős dokihoz, aki meg is röntgenezett és elvileg minden oké. Persze mindeközben végig ott motoszkált a fejemben, hogy hú, mi van, ha pont most, valami csoda folytán összejött a bébi (mert hogy annyira kis optimista lettem guru néni és talpmasszőröm kezei alatt, meg ott volt Málta és a maximális lazítás és megnyugvás, nem beszélve a rengeteg itt látott csodaszámba menő példárólKép). De hát igazán jó idő nem lett volna röntgenhez, mert vagy a petesejt sérül, vagy az embrió, ha van, mensi alatt meg nem megy az ember farkcsontot röntgeneztetni. Kép Szóval egy hete megtörtént a röntgen, tegnapra vártam a halálpontos 28 napos mensimet és semmi jele még egy kis görcsöcskének sem. Helyette émelygés, álmosság egyéb idegeket kikezdő tünetek. Lányok, ugye nem lehet nekünk ekkora nagy pechünk, hogy pont most jönne össze a bébi, mikor 2 keresztcsonti röntgenbesugárzást kaptam??? Biztos, ami biztos, előbb teszteltem egyet, hát nem gondoltam volna, hogy valaha még örülni fogok egy negatív tesztnek, ez az lett. Holnap reggel mégegy, aztán remélem, elfelejthetem ezt a rémálmot. Én lennék a világon a legboldogabb, ha lenne baba, csak NE MOST! Mint látjátok, megint sikerült jó kis programot csinálnom magamnak...KépKép
Ezt leszámítva teljesen jól vagyok és készülök egy interjúra a dokimmal, kíváncsi vagyok, mit mond most egy laparos próbálkozáshoz. (Egy éve nem javasolta, mert hogy úgyis sikerül a lombik elsőre. Ja.)
Dia, Gigi, A fiúk továbbra is tüneményesek!!!
Valakihez beférek autóba buliba jövet-menet?
Na eleget írtam, puszi mindenkinek!
hajnesz

GigiKép
Talitáblát javítom és akkor november 6. a végleges időpont Kép
Alig várom már, hogy megint tali legyen.

HajniKép
Mi szívesen elviszünk és ha jó leszel haza is hozunk.
Basszus ez a mensis-röntgens sztori engem is kikészítene. De ha pont most jött össze, akkor is pici az esélye, hogy baja legyen a röntgentől. De azért most kivételesen én is annak drukkolok, hogy inkább ne.
Máltán én arcüreggyulladást szereztem amikor elöször voltunk. A tuti hasmenés meg Egyiptom Kép

BosztiKép
Persze, hogy bekerülhetsz, írd meg az adataidat és beleteszlek. Az az egy feltétele van, hogy rendszeresen hírt kell adnod magadról Kép

Én meg megkönnyebbültem végre Kép

wish

Wish! Jól van, jól van, akkor jöhet a sok-sok fincsi husi-musi. Végreeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!

Hajnesz!
Basszus, ahogy olvastam a sztoridat, mint a krimiben úgy izgultam, hogy nem, ugye nem, biztos nem terhes, de lehet, hogy mégis, olvassak már gyorsabban. Aztán megnyugodtam. Ami most nem ugye, az majd köv.hónapban igen.
Guru néni engem is így bocsájtott el, hogy várja a telefontKép
lkt

HajneszKép
Hát, nem semmi a doki! De nagyon örülök, hogy ilyen optimista vagy! Ennek tutira meglesz az eredménye!
Nagyon drukkolok!
Szerintem jót tenne az a lapar, nem tudom miért, de így gondolom!

WishKép
Örülök, hogy megoldódott a dolog! Most már csak a zebra jöhet!

Mi tegnap voltunk dokinál és minden rendben volt Kép!
A doki igen szellemesen nevet is adott nekik:
A magzat, ő ágyazódott be a méh mellső oldalára;
B magzat, ő a hátsó oldalon kapaszodott meg és mindig jól próbára teszi a dokibácsi uh-képességét Kép!

Tegnap "A" teljesen kinyújtózott, hogy megmutassa milyen nagy baba is ő, aztán megmutatta a hátát és a gerincoszlopát, végül oldalra fordult és büszkén mutogatta a dobogó szívecskéjét. Képet sajnos most nem kaptam róluk Kép!

"B"-t viszont megint úgy kellett levadászni. Annyira, hogy csak a doki rutinos szeme tudta meglátni mije hol van, én csak a taplacskáit láttam, mert azokat mutogatta felénk.
Lányok. ez olyan nagyon jó érzés, hogy azt elmondani nem lehet!
Remélem hamarosan Ti is ilyen sztorikat meséltek majd!
Stella

Kép
stella9

Stella, szóltál, hogy szeretnél képet? Mi minden alkalommal kértünk Kép
png

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: