A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Jucus!!!!!!!

Laptető!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ez jelent valamit!!!! :wink: :wink: :wink:
Mi az, hogy baba????? BABÁK!!! :lol: :lol:

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Jucus, megértelek, de hidd el az sem jó, amiben én vagyok. Szívem szerint már munkát váltottam volna vagy két éve, de mire eljött a teljes elhatározás, jött a baba téma és végül ez a lombik ügy. Így mindenképpen le kell tennem a váltásról. Én meg azt várom, amiben most Te vagy. Nyugalom, pihenés és teljesen optimistán nézve, babásodás!!! Készülj lelkileg arra, hogy nem is fogsz már úgy pörögni!!!

Én lemaradtam az előéletedről, de mi volt a baj az első beültinél?
nyuszika85

nem volt beülti, mert a két leszívott pete nem jól indult be.
aztán jött április, már szúrtam maga, amikor is három nappal a punkció előtt sajó egyik pillanatról a másikra (szó szerint!) nagyon komoly hasnáylmirigy gyulladást kapott. 4 hét kórház, borzasztó lelkiállapot. ezek után lett sok tüsző, és tartok most a beültetésnél.
sajo

Értem, akkor még nem is tudod, hogyan reagál a szervezeted a babákra. Remélem, hogy a lehető legjobban :)
Rájöttem én is, hogy a türelem nagy úr...Csak én még nem találkoztam vele...
És nálatok mi az alapvető gond? Apa gondok?

Arra még nem kaptam választ, hogy a + kenet kezelése mennyi ideig tart, mikor lehet menni kb. újabb vizsgálatra...Én 20-án kezdem a recept alapján a kezelést.

Mondom az vicces volt, velem közölte, hogy szabin lesz. Most ezt terjeszti? Vagy szabin is lesz? Vagy mi van?!?!?!
nyuszika85

Kedves lányok!!!!

Csak a már megkezdett LOMBIKOS beavatkozásokat csinálja meg a szabi alatt!!!!!

Inszemet nem......

Kocsizás, tömegközlekedés az apró "vibráló" rázkódás miatt nem ajánlott.... A séta viszont fokozza a kismedencei áramlást, mely a méh nyálkahártya jobb vérellátását teszi lehetővé, így növelve az esetleges beágyazódás lehetőségét.......

A sétát én a beülti után 3-4 nappal szoktam csak elkezdeni....
A méhed pulzáló mozgásokat végez, melyet a progeszteron csökkent bizonyos mértékben. Tehát beülti után az embriók már más helyen lehetnek. Ott, remélhetőleg, ahol a nyálkahártyától az a biokémiai utasítást kapják, hogy itt ideális megtapani....

Sok sikert!!!!!

Izmael
izmael

S. Mónika

Nagyon megnyugodtam a mondataidtól, és teljes mértékig megértem, hogy D. dokinak nagyon sok a páciense, meg sok a dolga, ő is ember, csak most olyan szomorú vagyok, hogy nem indulhattunk, mert nem erre számítottam, és már beleéltem magam. Főleg, hogy az ember olvassa a más öröméről szóló hozzászólásokat, és szerintem akik még nem indultunk, mindenki vágyik arra a bizonyos "fel nem fogható érzésre" :( De nagyon köszönöm a biztatást!!!

Barikám

Te is nagyon aranyos vagy, hogy ilyen jó dolgokat írsz. Én nagyon-nagyon szorítok neked holnapra?! Tehát holnap mész? Akkor lehet, hogy ismét indulsz??? :lol:

Monilla

Én tapasztalatból tudom, hogy: urológus papír = ICSI-re javasolt,
belgyógyászati szakvélemény = műthető vagy,
HIV, Hepatitis B, C = pecsét, aláírás !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :!: :!: :!:

Mindenre pecsét, aláírás, mert én nagyon megjártam ezekkel a dolgokkal. Pl. ma voltam az ÁNTSZ-nél, hogy írják alá és pecsételjék le a leletet, amit még áprilisban csináltak, és nem örültek. De muszáj volt, mert máshogy Dévisz nem fogdja el.
És több leletünk volt így, hogy vagy a pecsét, vagy az aláírás hiányzott, és mindenhova kétszer kellett így menni. Nagyon figyelj!!!

Kisgaby

Nem adjuk fel!!! A sok biztatás után pedig főleg nem! Pedig nem sok kellett volna hozzá. :oops:

Nyuszika

Ne légy elkeseredve, képzeld el, mi március óta csak a papírokat szerezzük folyamatosan be, és azóta sehova nem mozdulunk. De remélem egyszer a mi időnk is eljön :!:

:wink: Úgye a mi "akik még nem indultak el" időnk is eljön egyszer :?:

Csuti
Kép
csuti83

Nyuszika, kenet. nekem is most volt pozitív a kenetem, de semmit nem éreztem. Kaptam szemicilint 5 napig 4*2-es adagolásban, majd a 3. naptól 3db-os mikogal kúp kúrát. Szerda volt az uccsó kúpos este, majd pénteken délben újabb kenet. Persze, tök nem éreztem jól magam még, de a kenet csodák csodája negatív lett.
Aztán szép lassan elmúlt minden rossz érzés, és ezt kell valahogy a punkcióig megtartani.
Ja nekem baci+gomba volt.
momelcsi

Sajóné, megértelek, én is ugyanilyen pörgős vagyok. Én is folyamatosan színházazok, ha végre eljutok a transzferig, nagyon meg leszek lőve. De ki kell bírnunk!!!!
Majd sok musicalzenét hallgatok és éneklek a manóknak:)
momelcsi

nyuszika85: nálunk kezdetben azt gondoltam, én vagyok a gond, hiszen néha kimaradt a mensesem. ennek ellenére kétszer spontán terhes lettem, de el is vetéltem. kaptam bromocriptint, a mensesem rendeződött, de csak nem jött össze a baba. 1 éve elmentem a jános kórházba, ahonnan szabályosan elmenekültem, miután egy 80 év körüli doktorbácsi felháborodott azon, hogy nem emlékeztem arra, hogyía 3 éves koromban történt mandulaműtétem hogyan zajlott. szerencsére a körzetim azonnal dévai doktorhoz irányított. ő megvizsgáltatta apust is, és kiderült, hogy az ő hadseregével van gond. rólam mázsás kő esett le, ő kicsit megtört, de talpraálltunk.
sajo

momelcsi: te mit színházazol? csak nem ismerjük is egymást? :wink:
sajo

Jucus, színdarab olvasás? Biztos van jó pár ami érdekelne, klasszikus "öreg" darabok meg újak. Barátaid biztos tudnának Neked vinni. Közben meg szárnyalhat a fantáziád! Ez csak egy kusza ötlet. Ha már Sajo otthon lesz, könnyebb lesz.
Ha jól emlékszem Chillike is úgyanilyen nehezen viselte, az otthon létet. Rengeteget írt nekünk, amit én személy szerint nagyon bírtam. :wink:

Mici! A két darab embrike nagyon jó! Szerintem. Szurkolok továbbra is! Igazi születésnapi ajándék!
emerenc

Sziasztok. Visszaszívtam mindent....Igaza volt D. dokinak, rajta volt a beutalón a szifilisz és a Hep.B, de a sok rövidítésekbe már én is megzakkantam.
Az aláírásra + pecsétre én is figyelek. Ma reggel voltam a Nyírőbe vérvételen, du-n el is hoztam az eredmény. Csak egy Nyírős pecsét volt rajta. Ez szerintetek milyen? Valaki Nyírős vérvételen volt? Még megyek kb. két hét múlva, alá is iratom, ha tudom......
Majd csütin megyek a másik vérvételre, amin nagyon sok dolog van. Hepatitisek, HIV, toxoplazma, TSH (újra, bár a mai Nyírő vérvételen megvan).... Na, itt kiverem belőlük a pecsétet és aláírást!!! Tartok tőle nem adnak rá.... Vérvételre egyébként nem szoktak, feltűnt???? Vagy valakit már elküldött D. doki aláírás hiánya miatt?

Mmelcsi, köszi az infokat. Ezek szerint jövő keddtől kb. rákövetkező szerdáig kezelés, kenet vizit, majd eredmény. Nem vész.

Akinek megvan a vérvétel eredménye: az RPR = TPHA-val? A házidokim vérvételes beutalóján ez van, mellette, hogy szifilisz....

Mindenkinek Üdv

És bocs, a sok nyavajgásért, de ahogy Csuti írta....Én is ott szeretnék már tartani......
nyuszika85

Hu , de sokat írtatok reggel óta !

Csuti,
Olyan jól leírta Mónika ezt a várakozás dolgot. Sajnos tényle így van. Én 2008 szeptemberében voltam először Apánknál és azóta most jutottam el a 2. lombikra. Egy nyár volt amit önként hagytam ki , de utána mindig valami közbejött , ami miatt nem kezdhettem.
Például Rencsivel voltam lombikos tájékoztatón neki már fél éves elmúlt a kisfia . Domika azóta már a "barátom ". :)
Azok a lányok akikkel elkezdtem ide írógatni már szinte mind babáznak. Ettől függetlenül hiszem , hogy rám is sor kerül, mint ahogy Rád is !!!!
miciona

Mónika,
tényleg a meccs eredményt nem beszéltük meg :)
gondoltam Paul a polip megjósolhatja azeredményt , akkor a meccs meg a baba nemét. Csak onnan jutott eszembe , hogy Apánknak említetted , hogy pont a foci vb döntőjére időzítette az első action-t.

Ercsikata,
megjöttek az energiák , köszönöm ! Egész felforrósodott a levegő is tőlük :))))))))
puszi Kendrának és Neked !

Emerenc,
remélem hamarosan Érted szoríthatok !

Jucus,
pont amelyik cipődet említette Móni , azt beszéltük ki a transzfered előtt :)
Csak kicsi próbálj meg nyugiba maradni , jó !
Aztán szerintem nyugodtan mozdulj ki , mert ahogy beszéltük , ha idegeskedsz azzal többet ártasz . Akkor inkább mozdulj ki de csak light -osan . Hétvégéig azért próbálj meg nem ugrálni ,mert különben holnap bepanaszolunk Sajónál , ha haza jön :)))
miciona

musical és így leginkább operett, thália és madách.
És mondhatom, hogy pár embert már ismerek ott. Az esküvőmön is egy fiú énekelt.
te merre?
amúgy mindenevők vagyunk, majd minden bemutatót megnézünk.
momelcsi

SSziasztok!

UH, jó sokat írtatok :lol:

Kriszto, Csuti, holnap megyek 10-re. Szerintem biztos nem kezdünk, mert ki tudja mi lakozik bennem, ill. szabira megy Dévisz.

Jucus, ez a laptető szerintem nem is jöhetett volna jobbkor :lol: Gratula hozzá :wink:

Mici, holnap benézek majd hozzád,ha lehet :wink: Már csak 1et kell aludolnod és visszakapod az embrikéket :lol:

Móni, szép estét! Álommanót küldöm Fanninak :lol:

Emerenc, piri nálad még nem jelentkezett?

Szép estét mindenkinek!

Bari

bari6

holnap reggel egyedül leszek???,
momelcsi

Krisztonak, Barinak, Csutinak és mindazoknak, akiket nem bántok meg ezzel a fotóval, biztatásul, szeretettel küldöm: Kép
kisgaby

Kisgaby!
Gratula! Igen! Már látszik a babóca! Nagyon-nagyon szép! Ez a kép a többieknek azt hiszem tényleg biztatásul szolgál majd!

Micikém!
Holnapra küldöm az energiákat, hogy még forróbb legyen a levegő! Nagyon-nagyon szorítok Neked! :D Pusszantás Neked is! :D

Minden kezdőnek, és várakozónak nagyon-nagyon szorítok! :D

Kép

KépKép
ercsikati

Gaby, de édes...olyan mintha cuclizná az ujjacskáját :lol:

Melcsi,ha vársz 10ig, akkor találkozhatunk :lol:

bari6

Szép estét mindenkinek, ma már nem tudok jönni.
Fanni alszik 1 órája, most már nem fog felkelni, úgyhogy megyek receptet beváltani. :wink:

Kép
s.mónika

Kisgaby!

Nagyon cuki! De ketten vannak, igaz? Csak a másik babó nem látszik... Vagy látszik csak mi nem látjuk?

Móni!
:wink: :wink: :oops:

Melcsi! Gyere majd reggel sorolni, hogy hogyan áll a "hadseregnyi" tüszőkéd!

Bari! Remélem minden rendben lesz holnap! Hátha indulhattok... jó lenne!

Szép, tartalmas, nyugodt vagy éppen izgalmas estét mindenkinek!

kriszto

kriszto82

megjöttem a sétából!
nagynéném -aki orvos- felhívott este, kérdezte, hogy vagyok. mondom: fekszem. kérdezte: mióta és még meddig. mondom: tegnap óta és még 19 napig. na erre kaptam a fejemre!!! mondta: most azonnal felkelek, és megyek sétálni. mondom: a petefészek vérellátása miatt? mondja: frászt! a trombózisveszély miatt. azt mondja, szerinte nincs olyan épeszű orvos, aki hetekig fektetne egy beültetés miatt, pláne ilyen melegben, amikor állandóan párologtatunk. megfenyegetett, hogy naponta ellenőrizni fog. azt mondja, kb. 3-4 nap a beágyazódás. ha az rendben megtörténik, akkor bármit csinálhatok, a manó ottmarad. persze kíméletes életmód kell, de szó sincs fekvésről. szóval előástam a régi gumitalpú scholl papucsomat és sétára indultam... és láss csodát: visszajött az életkedvem!
közben kiderült, hogy a kaáliban tényleg egy hétig fektetik a nőciket, de naponta többször kapnak aszpirint, a vérhigítás miatt.

kisgaby: irigyellek, de remélem, hogy jó úton vagyok! gyönyörűűűűűű!

momelcsi: én a pesti magyart (régi nemzeti), illetve az új színházat (paulay ede utca) vezetem gazdaságilag, 20 éve vagyok a szakmában, nem nagyon van olyan ember, akit ne ismernék, lgyen az akár színész, akár igazgató, akár színpadmester, vagy díszítő, és engem is ismernek, sőt elismernek.
a pesti magyarban aug. végén lesz a sweet charity bemutatója, szeretettel látlak!

micióna: drukkok holnapra! jelentkezz hamar!
sajo

hát bari, nem ígérem, hogy megvárlak. szeretnék első lenni:)
Micinek sok sikert a transzferhez, tuti minden rendben lesz.
Sajóné, nagyon köszi előre is a meghívást, ha úgy állunk :wink: még élnék is vele.
mindenkinek jó éjt.
momelcsi

Jó reggelt !

11-re megyek a 2 embrióért :)))))))))

Bari , ha még olvasol és ott leszel akkor találkozunk !
Momelcsi,
neked nem kívánom , hogy ott legyél , mert akkor nagyon sokat kéne várni , de várlak itt a hírekkel !
miciona

Miciona!
A talpam is ökölben, annyira drukkolok Neked is a sikerért.
Jucus! Hajrá! Hajrá!
De jó! De jó! Egyre több pocaklakó lesz a fórumban. :-) Most aztán elindul a nagy bébibumm. :-)
Jaj, de izgulok értetek lányok!

Kriszto! Jól emlékszel tényleg ketten vannak, csak a másik mindig elbújik. Nagyon szégyenlős a kicsike. :-) Jelenleg 65 mm-esek, és 2 mm eltérés van a két picúr mérete között! Hétről hétre sokat nőnek önmagukhoz képest.

Bari, mi volt ma? Mikor indulhattok?
Nyuszika, Csuti, Emerenc! Izgulok az indlásotokért.
kisgaby

Sziasztok,

ha még emlékeztek rám... :)

Látom most hatalmas élet lett hirtelen! Remélem bébibumm is követi.

Sajóék, über-giga-megadrukk!

Micikém, érted is annyira izgulok, de annyit vártatok már, most ez tuti sikeres lesz!!!

Melcsike, mi volt ma?

És a többieknek is sok-sok pozitív energiát küldök!
kkata23

Kkata!
Én emlékszem :wink: :wink:

Hogy vagy? Mi a helyzet nálatok? Remélem picit jobb lelkileg és teljesen rendbejöttél testileg is. Nehéz időszak volt nektek is :(

Mici!
De jó! Aztán vigyázz rájuk nagyon! Sok-sok pihi!

Bari!
Gyere majd, hogy mi volt!

Melcsi! Te is!

kriszto

kriszto82

Sziasztok ,

megjöttem a transzferről a 2 embrióval :)))

Kkata,
de jó , hogy itt is találkozunk újra :lol:

Köszönöm Mindenkinek a drukkokat !!!!!
miciona

Sziasztok!

Mici, jaj de jóóóó ezek szerint már otthon fekszel a pihe puha ágyikóban a babókákkal :lol:

Móni, még egyszer köszönöm a meglepit, Ti voltatok a nap fénypontja

Itt szerretném még egyszer megerősíteni,h Dévisz egy naaaagy cukkancs :lol: Jó kedve volt ma is, pedig már nagyon látszik rajta a fáradtság.

A szabira annyit mondott,h jó lenne elmennie, de nem biztos,h fog tudni menni. Hétfő-Szerdán-Péntekenként a reggeli órákban elérhető lesz az intézetben.

Velem: bazi sok a cisztám ;( Ha az imátságaim meghallgatásra találnak cisztaűzés miatt, akkor következő pirivel indulhatunk :lol:
Ez a mostani nem rendes piri,hanem rendetlen a ciszták miatt :(
Nem lehet lépcsőzni, futni, felülni, csúzdázni.....mert megcsavarodhat a petefészkem (állítólag a héten valaki így járt és meg is kellett operálni :shock: ) .
Husiból már csak 1-2 szeletet kell ennem.
Ma az is kiderült,h a fél kg husinak nyers állapotban kell fél kg-nak lennie :lol: én meg sülten ettem a fél kg :oops: no de Dévisz mondta,h örüljek neki,mert így nem lett baj és nincs folyadék a pocimban egy csepp sem :lol:

További szépséges napot!

Bari

bari6

Sziasztok! Itt Sajo!

Micike!
Óriási gratula a két babóhoz!!!! Csak kapaszkodjanak szépen, erősen!!!!! Nagyon izgulunk Értetek (is)!

Kkata!
Miféle butaság ez??!!! Hogyne emlékeznénk Rád! Láthatod mennyi itt a visszajáró lélek, aki mindig talál valakit a fórumon és emlékeznek rá! Ez a kérdés feltevés nagyon aggaszt, mert negatív gondolkodásról árulkodik Nálad! Tessék észrevenni a a világ napos oldalát, meg se forduljon a fejdben, hogy nem emlékeznek Rád! Csinálj így: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Látod, mi most többen is a bizonytalanságban leledzünk. Van is babónk, meg nincs is. Mégis mindannyian abban akarunk hinni, hogy van és ezt az érzést senki el nem veheti tőlünk addig, amig ki nem derül az igazság. De ez az idő messze van még! Tehát nekünk addig van babónk! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Olyan sokszor végigizgultam már ezt az időszakot másoknál, olyan volt mint egy krimi. Együtt bizakodtunk a sikerben, de tudtuk, hogy a könyv végén ott áll leírva az igazság. Hál' Istennek akikkel itt izgultunk régebben, már mind anyukák!
Míg Jucus bent feküdt a punkción, éppen jött valaki, aki boldogan mondta a recepciónál, hogy tesztelt és pozitív lett. Nem tudtam megállni, hogy meg ne szólítsam és gratuláljak Neki! Beszélgettünk pár szót és a végén azt mondta: "Egyszer mindenkinek sikerülni fog, csak nem tudjuk előre, kinek mikor! Ezért nem szabad feladni!"
Sokat gondolok Szimbáékra, akik tüzön-vizen átgázolva igyekeznek a siker felé, pénzt, tudást és energiát nem sajnálva. Csak így lehet!

Kisgaby!
Ez is egy krimi Nálad! Csak egyenletesen fejlődjenek továbbra is! Drukkolunk!

Bari!
Gratulálok, hogy nincs folyadék a pocidban!!! Reméljük, hogy gyorsan eltünnek a ciszták és minél hamarabb indulhattok Ti is!!!!

Sajo
sajo

Jelentkezem!!!
Első voltam, és ez már csodássá tette a napomat.
Nincs annyi jelenleg, mint multkor. Jobb oldalon 6-ot tudott mérni 5-6-os méretben, a balban talán 5-öt. Mintha egy 8as is elhangzott volna. A többi nem mérhető.
Úgyhogy haladunk tovább ugyanúgy. Talán pénteken lesz dózisemelés, hogy jövő héten lehessen punkció.
Hát a vérvétel meváltozott, már nem a Nyírőbe kell menni, hanem a Podmaniczky utcai régi MÁV (jelenleg AEK) épületbe. Házszám: 109, asszem. II. emelet balra, és át kell menni egy nagy tejfehér üvegajtón. Ajtó előtt még balra lesznek betegfelvevők, de nekünk nem kell odamenni. Ajtó mögött váró, balra ajtó, ahova KOPOGJ be, mert sosem jönnek ki:) Másodszorra azt mondták, hogy nem is kell kopogni. MOndtam, hogy én a munkahelyemen a sajátomon is úgy megyek be, hogy kopogok, napjában többször is.
Vicces volt, egy csomó ideig a Sterilitásnak a számlát állították ki, majd kaptam egy kémcsövet és átballagtam, ahol levették, majd vissza a kémcsővel és leadtam. Elkérték a mailcímem és telefonom, és majd értesítenek az eredményről. Mondtam, hogy ne engem, hanem az orvost, de állítólag őt is fogják. Kérdeztem, mikor lesz eredmény (gondoltam du. telefonálok) válasz. 7nap múlva.
Na ezek után felhívtam Déviszt, hogy tegyenek rendet, mert hét nap múlva én már punkción szeretnék lenni, nem egy ösztradiol eredményre várni.
Hát 10 után sikerült beérnem a munkahelyemre:)
jó lesz a péntek, ha ugyanez lesz.
Minden kismamára gondoltam a mai napon, remélem jól vannak és bírják a meleget.
Kata, örülök , hogy ismét jelentkeztél!!!!! puszi
Bari sajnálom a cisztákat, pihenj, majd sportolsz a stimu alatt.
MOndtam én, hogy a hús nyers állapotban. az jól összeesik ha megcsinálod. Én továbbra is nyomom a fehérjeport esténként.
momelcsi

momelcsi, nem tudod ez az új cím vérvételre, állandósul? remélem cSAK átmeneti, mert Margít híd nélkül kapásból nem is tudom, hogy lehet megközelíteni a Dávaitól. :shock: Szurkolok a jövőhétre! :D

Kkata. Te kis buta.....hát persze, hogy emlékszünk Rád! :wink:
Hogy vagy? Hogy telnek a napjaid? Szabi?

Gabi! Köszönjük a képet! Kívehetően szopiza az újacskáját! :lol:
Másik? Van másik is? Én erről lemaradtam! :oops: Hát ez fantasztikus! :lol: :lol: :lol: Kérünk még képeket! :D
De tényleg, hogy bírod?

Micike, :lol: :lol: két kis embrike! nagyon jó!! Gratulálok! :lol: :lol:
Annyira drukkolok! Az meg természetes, hogy a babáiddal már, Te is drukkolsz nekem...hát még jó. :D

Bari, ez a fránya ciszta :evil: ...szegény....bízunk benne, hogy felszívodnak. tényleg 20án fog jöni a pirike! :D

Sajo, hogy vagy? Jucus egy kis séta nem árt meg... :wink:
emerenc

Szerintem állandósul, egy csomó papírt fognak beszerezni, amivel a betegeket küldik oda. Pont előttem beszlélte meg Ágival.
Én Hősök terétől gyalogoltam, mert két megálló között van.
De legalább itt sem kell várni.
momelcsi

Szisztok!
Nekem ez a régi MÁV Kórház (ÁEK) nagy meglepetés volt. És ez már tutti, hogy oda kell járni mostantól?

Bari! gondolatban küldöm a cisztaölő drukkokat. :-)

Jucus!Mici! Hogy vagytok ma reggel?

Emerenc, igen ketten vannak, csak az egyik szégyenlősebb és mindig elbújik. A DVD-n sikerült olyan pillanatot kifogni, ahol egyszerre látszik a két baba. :-) Nagyon élvezem a babavárás minden percét, ha lehet ilyet írni. Sokat alszom, így a baráti és családi összejövetelek száma is csökken. Veletek mi újság?
kisgaby

Sziasztok,

Kisgaby,
a babák neméről még nem tudtok semmit , ugye ?
Milyen jó hallani , hogy nincs semmi panaszod !
Mi lesz a következő vizsgálat amire menned kell ?

Momelcsi,
sajnálom , hogy nem találkoztunk , de azért előttem van az arcod és a kék fölsőd :)
akkor jövőhéten már izgulhatunk érted is , de jó !
Nem feszülsz már nagyon ennyi tüszővel ?

Kriszto,
alig várom , hogy Ti is elinduljatok újra !
Jó lenne , ha Emerenccel összehangolnátok a kezdést ! Mégis jobb kettesben várakozni reggelente ! Ja hés Bari is csatlakozhatna !

Mónika,
nagyon édes volt Fanni a kis ruhájában ! Engem nem zavart , hogy lila :)
Köszönöm szépen a gólyákat ! Megcsodálta Zsuzsa és Ági is , sőt Apánknak is mondtam , hogy Fannitól kaptam. Azt mondta ,akkor nagy becsben kell tartani. Ki is tettem a hűtőre Őket !!
miciona

Sajó,
hogy vagy ? Hány napig maradsz otthon lábadozni ?
Nem néztél ki magatoknak egy sorszámot a számlálón?
Tegnap lapoztak amikor mentem a transzferra az 1982-re !

Jucus,
hogy érzed magad? Séta-fekvés arány hogy alakul ?
Neked is magasabb a hőd? Nekem 37 felett van folyamatosan.
miciona

Sziasztok! Itt Sajo.

Micike!
Most mértük Jucus hőjét, 36.2 C°. Nálunk nincs hőemelkedés.
Jucus aránylag sokat fekszik. Tegnap éjszaka körbe jártuk a környéket, mert sóletet akart enni. Persze sólet sehol nem volt. Erre haza jöttünk, hogy valami kiszállítós étteremtől rendelünk. Egy cég étlapján szerepelt ez az étel, de csak szombaton szállítják. :D
Így aztán visszabattyogtunk az utcára és egy szomszédos étteremben, evett egy babgulyást. :wink:

Első napom jól telt itthon, a kórházban nagyon meleg volt, de szerintem a nővérek és az orvosok jobban szenvedtek, mint mi, betegek.
A műtét nagyon kellemes volt, szinte semmire nem emlékszem. :D Addig világos, hogy betoltak a műtő előterébe. Itt kellemes hűvös volt. A műtős srác megborotválta a pocimat, rövid ideig tartott, hiszen felkészülten mentem. :D Előző éjszaka, szándékosan, későn aludtam el, gondoltam úgy is átalszom az egész napot. Szóval mikor félre toltak, mint készárút, én nyugodtan lehunytam a szemem, gondoltam, pihenek kicsit. Mikor legközelebb kinyitottam, már az ágyon feküdtem. Gyorsan benéztem a takaró alá, láttam tele vagyok ragasztgatva, tehát sikerült laparoszkóppal megműteni. Ez elégedettséggel töltött el, gondoltam alszom még egy picit. Így is volt. Aztán jött a nővérke, kérdezte akarok-e pisilni. Akartam, hozta a kacsát. No, ez nem ment. Kiderült, hanyatt fekve nem tudok pisilni. Oldalra akartam fordulni, de kérték ne tegyem, majd jön a gyógytornász megmutatja hogyan kell. Jött megmutatta, a felkelést is. Felültem. Jól voltam. Jött a nővérke, mit ücsörgök? Mondom, kimennék pisilni. Furcsán nézet rám, de csak annyit mondott próbáljuk meg, de ott fog állni az ajtó előtt. Gond nélkül eljutottam a WC-ig. Leültem, vártam az édes érzést, de azt éreztem, hoppá jön az ájulás meg a hányinger. Kikiabáltam, hogy hánynom kell, erre hozták a tálat, de nem jött semmi. Viszont úgy leizzadtam, hogy a törölközőmmel töröltek szárazabbra. Mondták, menjünk vissza az ágyba, mondtam, most már azért is pisilek. Sikerült!!! :lol:
Egyéb rendkívüli élményről nem tudok beszámolni. Jól voltam és mindenki nagyon kedves és aranyos volt.

A számlálón nekem mindegyik szám megfelel.

Sajó
sajo

Sziasztok,

Sajókám, de édes vagy! Csak költői kérdésnek szántam, de akkor ezek szerint nem tettem elég vigyorgó fejet. :lol:
Egyébként most nem vagyok negatív, drága férjecske elvitt két hétre Toszkánába, ahol testünket-lelkünket ápolgattuk. :wink: Talán már Dévainak is megbocsátottam, de azért még egy újabb lombikra nem szántam rá magam.
Nahát, Sajóné már most kívánós? :wink: :wink: :wink: Tuti ikrek... :lol: :lol: :lol:
Örülök, hogy simán ment a műtét, vigyázz madagra, meg az asszonykára!

Micikém, a hőemelkedés teljesen rendben van, maradjon is így jó sokáig. A megemelkedett progreszterontól van.

Melcsi, huh ez a vérvétel nem hangzik túl jól... Hátha majd legközelebbre kicsit jobban bejáratódik. Tóljad szépen a husikát, és szép lassan növesztgesd a tüszőcskéket.

Emerenckém drága, köszönjük megvagyunk. Szabin sajnos már túl, meg melóilag is húzós időszak jön, de nem is baj. Örülök, hogy nálatok minden rendben, és augusztusban indulhattok.

Kisgaby, nagyon helyes a gyerkőc. Hát még milyen lehet a másik? :lol:

Kriszto, már nektek is mindjárt kezdés... :wink:

Bari, én is sajnos cisztásodom a stimu hatására... :cry: Sajnos nekem 2 hónapot kellett miattuk kihagyni, de remélem neked ügyesebb cisztácskáid vannak! :wink:
kkata23

Sziasztok!

Volt szo arrol, hogy hianyoljatok kisgaby iker parjabol a masik lurkot.
Nos, akkor a buszke apakent megosztanam ezt a kepet:
Kép

:D [/img]
garfield007

Sajo

Szia
Örülök hogy ilyen szépen lezajlott a műtét. :) Még pihizz pár napot.

Jucus
Csak lájtosan :) ! nem kell mindig feküdni,csak kíméld magad.
Sólet :lol: :lol: hát nem semmi kívánság itt a kánikula közepén :)
Küldök babaragacsot+++++++++++++ :)

garfield

büszke apuka,köszi a fotót,tökéletesen látszik a két babóca :lol: nagyon szépek!!!és üdv itt közöttünk.

szurikáta
szurikáta56

garfield, Gratulálok a két kis csöppséghez! Büszke is lehetsz,nagyon szépek!
Nekem a képről vizipók jutott eszemben, ahogy a nyugágyon fekszik, csak itt kettő van.. :lol: :lol: :lol: Tündériek! Jó, hogy felraktad! :D

Drukkok mennek továbbra is!

Most már nekem is melegem van. Síelni akarok!!! :lol: :lol:
emerenc

Garfield!

Két ilyen gyönyörűséggel én is kiegyeznék! :wink:
Vigyázzatok rájuk nagyon!! Szorítunk nektek továbbra is, hogy szépen fejlődjenek és az anyuka is könnyen viselje a terhességet!

Jucus! Micike! ++++++++++++++++++++++++++
aztán pedig hamarosan : | |

kriszto

kriszto82

Garfield,
én is azt gondolom , amit Kriszto !
Gratulálok és további probléma mentes várandóságot kívánok a kismaminak :)

Kkata,
én örülnék , ha teljes mértékben megbocsájtanál Dévainak .
Persze az lett volna az igazi , ha a Toszkán dombok között egy Firenzében tett séta után megtörtént volna a csoda :)
Attól függetlenül irigyellek a nyaralásért. A kolleganőm most jött meg nászútról onnan , a gyermekkori barátnőm meg augusztusban megy oda nyaralni . Hívtak minket is....de mi most nem megyünk ....

Sajó,
tök érdekes tegnap előtt este végig bableves illatot éreztem :)
De tényleg :)
még kérdeztem is a férjem , hogy őnem érzi-e, de nem. De én nem kívántam csak éreztem az illatát.
Amúgy Neked már lehet enni babot? Vagy csak Jucus babozott?
miciona

Hoppá, ez az ezredik hozzászólásom :)))
mostantól régi felhasználó vagyok. Bár ezt nem értem miért nem a regisztráció napja számít ?! Miért az aktivitás?
Na mindegy jubileum :D 8)
miciona

Sziasztok!

Sajó, Jucus, már együtt pihengettek. Sajó, örülök,h jól sikerült a műtét. Gyors regenerálódást kívánok! Jucus, meddig maradsz otthon?

Kata, én is remélem,h sikeres lesz a cisztaűzés. Szerdán megyek megint talpmasszázsra :lol: Nektek hányadik lombikotok volt? Hány petit szívott le Dévisz? Túlstimu is volt?,bár gondolom, igen :roll: Tudom,nagyon nehéz, pláne ha csalódtál valakiben, de ne adjátok fel.

Garfield, Kisgaby, köszönjük az élményt. Bevallom,még soha nem láttam ikres UHU képet. Csodálatosak :lol:

Mici, hogy vagy? Hogy megy a fekvés? vagy azért sétálgatsz?

Melcsi, ma mentél megint UHUra ugye??? Gyere majd. Izgulok miattad nagyon :lol:

bari6

Sziasztok! Itt Sajo!

Kisgaby! Garfield!
Eeeez igen!!! Ez az idill!!! El is hiszem, hogy büszkék Vagytok! Gyönyörüek!!!!
Garfield köszönjük, hogy részesei lehettünk ennek az élménynek!

Kkata!
Úgy látszik Jucus hormonjaitól, kicsit érzékenyebb a lelkem. Örülök, hogy minden rendben!!! Toscana gyönyörű hely, remélem jól kipihentétetek Magatokat!
Sajóné szerintem még csak pszihésen kívánós, de ezt is ki kell elégíteni! :D

Szurika!
Köszönjük a babaragacsokat!!! Különösen Tőled!

Nagyon viszketnek a sebeim. Vakarni, persze, nem szabad! Hétfőn szedik ki a varratokat, addig ki kell bírnom. Megnéztem az egyiket, olyan pici sebek ezek, hogy a pócsi bucsuban, egy jó kiadós verekedés után, kiröhögnének velük. :lol:
Most én is szúrom magam esténkét, véralvadásból kifolyólag.
A mozgás nincs tiltva, csak a súlyemelés. Tegnap kint voltunk a kertben locsolni, most mindjárt porszívózni fogok.

Kriszto!
Köszi! :D

Micike!
Nagyon egy húron pendültök, csajok!
Tegnap megvolt a sólet is, vettünk hozzávalókat, aztán be a sütőbe, vaslábosban. Jucus babozott, én csak haboztam. Egy- két hónapig még tartom a diétát. :lol:

Sajo
sajo

sziasztok!

új vagyok a fórumon, véletlen találtam rá. de örülök, hogy ilyen sokan vagytok és ilyen sok infót megosztotok!
én már több mint egy éve járok a Dévaiba és reménykedve várom, hogy egyszer én is indulhassak már.
úgy volt, hogy tavaly júniusban indulhat a program, de a rákszűrés eredményem nem lett jó, azóta már megműtöttek, most várom a féléves kontroll eredményét, ettől függ, hogy belevághatok-e végre vagy újabb fél év várakozás következik.
úgyhogy mindenkit irigyelek és mindenkinek drukkolok, aki már előrébb tart nálam!

üdv mindenkinek:
coco
coco78

Szia Coco! Üdv köztünk!

Már nagyon régóta vársz az indulásra! Reméljük kedvező híreket kaptok, és indulhattok végre!!!
Ha visszaolvasol, nagyon sok információt megtalálsz a hozzászólásokban. Van egy babás fórum is http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopic.php?t=439363&start=5050 itt most nem nagyon zajlik az élet, mindenki babázik. :D Az ő történetüket is megtalálod itt, amikor még csak ácsingóztak a babók után, mint mi.
Sok türelmet és kitartást kívánok Nektek a továbbiakban! Reméljük meglesz az eredménye!

Sajo
sajo

Szia Coco! Üdv köztünk!

Már nagyon régóta vársz az indulásra! Reméljük kedvező híreket kaptok, és indulhattok végre!!!
Ha visszaolvasol, nagyon sok információt megtalálsz a hozzászólásokban. Van egy babás fórum is http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopic.php?t=439363&start=5050 itt most nem nagyon zajlik az élet, mindenki babázik. :D Az ő történetüket is megtalálod itt, amikor még csak ácsingóztak a babók után, mint mi.
Sok türelmet és kitartást kívánok Nektek a továbbiakban! Reméljük meglesz az eredménye!

Sajo
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajo 2010.07.16 15:10-kor.
sajo

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: