Sziasztok ,
Tényleg régen nem írtam elnézést !
A munka is több volt , de persze mellette tudtam volna írni azért csak kicsit ki akartam zökkenni abból , hogy minden nap babavárásról írjak közben meg nem történik semmi előre lépés az ügyben. Aztán jöttek a rossz hírek :
Kriszto , annyira sajnálom , hogy így végződött. Kívánom, hogy minnél előbb kárpótoljon az élet!!
Szimbáéknak is azt hittem , hogy belevágnak. Én biztos nem bírtam volna várni , belevágtam volna az adott feltételekkel is, bár az is igaz, hogy az Ő helyükben fizetős lombik mellett meg KELL várni a legjobb tüszőhelyzetet. Főleg úgy , hogy nagy esélye van egy jobb indulási alapnak.
Zsuzska,
neked mikor esedékes a kezdés?
Válaszoltak már ugyan , de én is azt mondom ,hogy akkor hívd , ha megjön aznap illetve , ha hétvége vagy csütörtök ,akkor a rákövetkező munkanap rögtön reggel 7.30-kor , akkor még tuti nem műt.
Muki,
Te , hogy vagy?
Tudtál egy kicsit kikapcsolni , pihenni?
Lorenna , Kkata?
ciszták ???
Képzeljétek nagyon belejöttem a paleoba
Férjem azt mondta az elején az anyuval egyettértésben , hogy na megint egy hóbort aztán úgyse tartom be. De annyira könnyű betartani , és nagyon élvezem. Simán lemondtam a mekiről is míg ő tömte magát. Egyik nap meg is jegyezte milyen jó illata van az én ebédemnek , nem gondolta volna , hogy én ezt élvezni is fogom.
Szóval már reggelinek való sütiket is csináltam zabkorpa, zabliszt, dió, mák , aszaltgyümik , kókuszreszelék felhasználásával.
Jucus, Sajó
hogy álltok a futással???
Remélem megsokszoroztátok a tüszőcskéket

))
Lassan letelik az egy hónap nálatok is.
Emerenc,
be kell vallanom , hogy amit mondott neked Dévisz az engem nagyon elkeserített. Igazából én jobban sajnáltalak akkor , mint Krisztot ,akinek pedig tényleg szörnyű lehetett átélni azt , hogy mégsem marad vele a baba. De neki nem mondta azt az orvosa ,hogy ne is próbálkozzon.
Olyan jó, hogy mindennek ellenére belevágtatok és most nagyon szorítok annak a szép 7 sejtesnek , hogy megkapaszkodjon.
Beszélj vele , hogy ha ő most bent marad akkor itt olyan sok embernek ad reményt azzal , hogy élni akar annak ellenére , hogy a statisztikák vagy a tesztek mit mutatnak.
Pihenj sokat! Nagyon szorítok Nektek!!!!!!
Hildácska,
olyan jó, hogy veletek minden rendben. Pedig neked is ez az utolsó inszem olyan össze-vissza indult , meg nem is volt biztos és tessék most ott dobog a szive a kisbabádnak!
Kislibus,
hogy vagy??
Kicsit le vagyok maradva a másik topikkal biztos ott írtál többet magatokról. Megpróbálok utána nézni ,de azért írjál itt is valamit.
Szurika,
remélem hamarosan lesz már dolgod a szuri küldéssel, mert mostanában nem sok volt sajnos!
Addig is jó kertészkedést , bár a mostani időben nem nagyon tudsz kint lenni.
Rólam: csak annyi , hogy meg kell várnom a 3 hónapot az első kontrolig a TSH miatt. Ebből másfél letelt.