A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zsan,
párom köszöni. Kép

Akinek van már tapasztalata 15hós oltással kapcs: meddig tart a láz? Eszternek oltás után a 9. napon jött elő, ez tegnap volt, hol elmúlik, hol erősödik, nem méregetjük, de ha nagyon melegnek érezzük, megy a kúp. Ez is csak olyan, mint a többi? Plusz jönnek elvileg a pöttyök is majd? Néha bátyadtka, de egész jól tartja magát, nem úgy, mint apjuk, aki tiszta nátha. Kép Úgyhogy előléptem ápolónénivé. Ide egy kúp, oda egy csók... Kép
neet
neet

Indi!

Aranyos vagy! Ne izgulj, azért feltaláltuk magunkat délután Timivel!Kép
Párom meg most ért haza!

Macs!

Ha olvasol SOS kérdésem van fogorvos ügyben! Írok mélt!!!

Neet!

Ti most már az új rendszer szerint kaptátok vagy egybe az egészet? Mert úgy rémlik, hogy az új rendszer szerint nem ugyanazt az MMR oltást kapják! De lehet, hogy rosszul tudom!? Szerintem durva ez az oltás, ha ilyen hülye összevissza eltolódott tüneteket vált ki!Kép

ILdi
ildi76

ZsanciKép
Megasztrában ma Queen dalok!!!

indianyo

Sziasztok!

Dicsereteket koszonjukKépKép

Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees,megvettuk a satrat a labdakkal,-Akos nagyon orult neki!Azt sem tudta,melyik labdat kapja kezbe,igy gyorsan vegignyalta az osszesetKépKép
+ vettunk buborekfuvot,latnatok azokat a csodalkozo szemeit!!!EdesbogaramKépJa,es az elso ciponk is megvan,talaljatok ki hanyas meret...21es!Nagy labon elunk noKépKép

IldiKép
Hizas:
Elmondom en hogy hiztam meg:kb 10 eves korom korul,mikor egyszer elmentem a nagymamahoz,csinalt grizt cukorral.Onnantol kezdve ugy rakattantam,hogy mindig mikor mentem bevagtam egy nagy tallal.Hat jol ossze is szedtem magam,azota is allandoan fogyozokKépvagyis inkabbKép
+ gondolom hizlalo,ha eszel sok kenyeret,felvagottat,edesseget.
Milyen sok haja van Timidnek!!!!Nagyon szep kislany!!

FicKép
Jo pihenest,erezzetek jol magatokat!!Kép

NeetKép
Akosom 18an volt 10 hosKép
O is maszva is kepes romma tenni a lakast kb 2 perc alattKépKép

MoosKép
Jobbulast!!!!!

AncsiKép
Koszi a hianyolastKépKép
Azt meg nem is mondtam,hogy a heten megkaptuk a Libero zorgos konyvet is.Igaz,Akost nem igazan koti le,de nekem nagyon tetszikKépKépKép
Meg mindig vannak figuraimKép

Megyek, nezem a Megasztart.

Kriszta es satrabanviganjatszokozbenApajatmegharapoAkos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Neet, már vártam volna, hogy "oda is..." Kép Gáborodnak boldog Karina-napotKép és gyógyulást!

minden betegnek jobbulást! Isti randán krehácsol és nem alszik nappal -> zombi. talán mert nem kap levegőt vagy mert jönnek folyamatosan a fogai (már a 15-16. is) és emiatt tiszta dili szegényke, vagy csak rossz a kedve és nyifog, esetleg rájött az anya!-alvás-helyett-ringass-inkább ízére, és most már minden este ilyen cirkusz lesz? ó-ó

Bendinek még sok boldog szülinapoooot!

minden babát megnéztem, szépségesek, aranyosak, kutyázó Lencsi édes kis Puttó, Timi nagyságos nagylány, és milyen szép mandulaszemei vannak! Dorkának egészen buja haja van, tisztára mint egy szecessziós modellnek, imádom! Kép Gréti killer-kék szemei, hűha! Eszti sütimanó édesKép Mátétól meg teljesen elolvadok KépKépKép

mentem, Queen-nap van a megában...

ps, Indi, képet azért sumákoltam el, mert volt némi ruhabalesetemKép és egyáltalán nem voltam elégedett a fejemmel se, sőt. bár, ha legalább jól éreztem volna magam a bálon, biztos kevésbé lettem volna elégedett magammal Kép

votiv 8)
votiv

Ákoskának és büszke mamájának is gratulálok az első lépésekhez Kép nagyon ügyes! Kép

komolyan sajnálom, aki végül megnyeri a Megát, mert ugyanattól kap lakást, aki a miénket is tákolta....

votiv 8)
votiv

Köszönjük a dícséreteket. Kép Jól esik! Kép

Felteszek még egy képet ha sikerül. Közvetlenül ébredés után készült. Kép

Kép
mkatus

Sziasztok!

Bendinek nagyon boldogot!!! Kép

Kriszta!
Ákosnak hatalmas gratula!!! Kép És emlékszem, hogy mikor felállt, akkor nagyon egyszerre csinálták a mutatványt Ada LH-jával, és még mondtam is, hogy milyen érdekes, hogy majdnem egy napon születtek és egyszerre áltak fel....ééééés képzeld tegnapelőtt beszéltem Adával, és a nagy újság ott is az volt, hogy LH elindult!!!!!! Kép

Moose, Zsan!
Álomfejtésbe továbbra sem bocsátkoznék... Képbonyolultabb tudomány az annál, minthogy így a neten "diagnosztizáljak" A lényeg a lényeg, amit már többen leírtak: terhesség alatt gyakoriak a rémálmok, furcsa, élénk álmok ...nekem pl. rémálmaim sosem voltak, de minden éjszaka olyan intenzív áloméletet éltem, hogy reggelre teljesen elfáradtam Kép

Moose!
Szájbavevés ismerős...Kép Szerintem regresszió és kész! Hiába nem született még meg az a baba, Nyuszi már nagyon tud mindent Kép...de ne félj, elmúlik!!! Kép

Na, megyek, nagyon fárasztó nap volt: barátaink esküvője, Petra első koszorúslánykodása Kép...sajnos fotónk még nincs, mert bár vittem gépet, de annyira Petrával voltam elfoglalva, Apa meg Donit hurcolászta...így mi nem csináltunk, de biztos küld majd, aki fotózott, és akkor felrakom. Nagyon édes volt, és amellett, hogy úgy nézett ki, mint egy kis tündér (nem is vagyok elfogult, mi? Kép) nagyon illedelmesen és ügyesen figyelt a "szerepére" Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Gyors kérdés:sátor+labdák?Hol,mennyiért,milyen?
Majd még visszatérek....

Köszi:
Jucus
20170114224602

csajok,
mintha a szivemet tépnék ki...megasztárban queen...Kép és én meg itthon ülök...na, ennél szarabb már nem is lesz...SOHA!!!Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Moose,
én is álmodtam már a szülésről néhány hete Kép kicsit csodálkoztam, hogy hiszen az imént még csak huszonakárhány hetes voltam, de ugye álmomban már nyár volt Kép

Ildi,
meglestem Timit, gyönyörűséges Kép nagyon huncut mosolya van!!!!

Neet,
nem akarlak felizgatni, de dokibácsink azt mondta, hogy az MMR-nek szinte percre pontosan két hétre jönnek meg a tünetei, ha korábban van valami, az jó eséllyel valami más nyavaja.

Indi,
te már nagyon a végén vagy... ill. majdnem az elején, meg valahogy a közepén is, szóval HAJRÁ Kép

Kriszta,
gratula az elinduláshoz!!!! Innentől nincs megállás Kép

Ancsi,
lencsimozgókép KépKép

BENDINEK BOLDOG ELSÕT!!!! Kép

Gabi,
Orsi szépséges Kép

Den,
Eszméletlen, B. milyen nagyfiús! Kép

vera
kisün

nem tudom, B. Anikóban mi irritál jobban: hogy kicsit nagy az arca, vagy hogy qrvára nincs gőze arról, hogy mit énekel, viszont a szöveget sem tanulja meg, és ezért néha angol-szerűen halandzsázik...
kisün

Neet!
Ne higyj Verának! Kép (bocs Vera Kép)...de nekünk is 8. napon jöttek a tünetek, és kb. 3 napig tartottak hőemelkedés formájában....
Más nyavaja nem hiszem, hogy lehetett, mert más tünet nem volt és a 3naposon már akkor átestt...
Ráadásul barátnőm kisfiának is a 8. napon lett hője...
Szóval Neet! Nyugi!!! Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

who WANT(!) to live forever???? I DON'T!!!!!!!!!!!
buáááááááááááááááááááhhh....

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan,
és te nem hallottad a párbajban, amikor EGY SZÓT sem tudott a "forever young"-ból, kb. 1 sor után kapkodtuk a fejünket, hogy MICSODÁT énekel ez itt???

Bog,
köszi, akkor Neet, ne aggódj Kép
kisün

Vera,
gimme five!!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan,
yeah baby! Kép
kisün

Bog,
nem értem, fiatal felnőtt, ÉNEKES, legalább alap szinten kéne angolul beszélnie, nem????
pop, rock, rap, TECHNO (na jó az nem) nyelve az ANGOL!!! és nem a magyar!!!!!!! technójé a német...

ezek engem megölnek...

olyan, mint amikor magyar szinházban szinpadra viszik a kabarét, miután liza minnelli már eljátszotta sallyt...MEGHALOK!!!!!!!!!!!! és kurvára elfogult vagyok!! NEM ÉLVEZEM!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Neet!

Soma oltás után 10nappal lett pöttyös,mondjuk láza nem volt.

Juc
20170114224602

Zsan,
Anikó szerintem egy kicsit nemokos Kép queen egyébként nekem is szenvedés (R.Magdi mondjuk bejött), mert freddie csak egy volt Kép
kisün

Vera,
nekem az amcsi magyar tetszett a legjobban, bár nem szimpi a nő. Aki a killer queent énekelte...
húúú. látnátok alkohol miatt bátran, queent énekelni...Kép bármelyiket leéneklem...Kép

Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan!
Nem Verának akartad címezni az előzőt? Kép Mert én épp akartam írni, hogy tök jó, hogy fogalmam sincs miről beszéltek...na jó azt tudom, hogy Mega, meg ilyenek, de rá nem vinne a lélek, hogy leüljek megnézni egyet Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

VotivKép
Isti gyogyuljon meg gyorsan es bujjanak elo hamar azok a fogacskak!!!!
Ringatos elalvast Akos Anyosnal szereti "kikovetelni"-persze,Anyost sem kell megkerni ra.

KatusKép
Mate mar most nagy szivtipro!!

BogarkaKép
Koszonjuk!!
Igen,nekem is eszembe jutott,hogy mennyire egyforman fejlodik LH es AkosKépKépDe fogakban LH elorebb jarKépKép
TunderPetrarol nagyon varom a kepet!!

JucKép
Satrat Auchanban lehet kapni 3990Ft-ert.Sok-sok(75) kis labdaval.Tok egyszeru felallitani es eleg stabilnak tunik,bar Akos azert kepes felboritaniKépMajd lefotozom es felrakom,jo?

VeraKép
Irjad mar mindig,hogy hany hetnel is jarsz pocakMarcivalKépKép

B.A-t mi sem csipjuk,a mi favoritunk a R.M.

Kerdes:
Ti mit csinaltok,ha tudjatok,hogy a gyermek erti azt a szot,hogy "nem szabad",es elmondom ugyanarra a dologra kb 30szor es megis csinalja???Hogy erjem el,hogy ne csinalja??

TanacstalanKriszta es Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Zsan!
Tudod? Ha majd már senki nem szoptatja sokadik gyerekét sem, megyünk buuuulizni!!!! Kép Akkor majd megnézünk bátran Kép
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bog,
igen, nem neked szólt, bocsi...KépKép (lányos zavar)...
és majd éneklek nektek!!!irány egy karaoki(?) bár!!! bár még sosem voltam ott...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Kriszta,
25+5 (bocs, már régebben is kérdezted, elfelejtettem megírni Kép)
és Dóci is érti, hogy nem szabad, de szelektíven tartja be Kép

Zsan,
nekem meg killerqueen abszolút nem jött be Kép karcsinak mondtam, hogy ha nyilvánosan queent kellene énekelnem, akkor az 1 perc néma csendet választanám Kép priváte még innom sem kell hozzá, na majd rendezünk egy palacsinta+queen bulit Kép majd ha újra korlátlan mennyiségben ehetek palacsintát Kép

v
kisün

jaj, és tegnap kérdeztem a lányomtól, hogy hogy hívják a kistestvérét, és rámnézett, és azt mondta, hogy "Aaaarciii" KépKép és olvadoztam Kép
kisün

Vera!
Emlékszem Petra mindig azt mondta, hogy "Emma", de inkább olyan "Ömma"-nak hangzott Kép...hiába mondtuk neki, hogy dehát fiú a lelkem, neki akkoris ömma volt Kép

Zsan!
kareoke rulezzzzz!!!! Mi alapítványi bulikon szoktunk, mert kolléganőm mániája Kép...és ilyen bárban is voltam a szülinapján tavaly...na ott láttam pár embert, aki simán pipálná ezeket a megaizéket...Szóval épp ezért sztem ne bárba menjünk, csináljunk inkább kareoke hb-t Kép
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Moose! Denizsa! Köszönöm Kép Mégha tudjuk is, akkor is jól jön egy kis megerősítése Kép

Ildi! Furi hogy ezt írtad, hiszen mindenki - könyvek is - azt írják, hogy a baba végefelé hízik.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Kati! Tündéri az ébredés utáni kép is Kép

gödibarbi

Bogárka,
Ömma KépKép

Barbi,
én a vége felé nem híztam semmit Kép
kisün

Na, most jöttem csak rá, hogy az új idő szerint már nagyon késő van, úgyhogy húzok is aludni...Kép

Jóéjt Mindenkinek!

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Most kell átállítani az órát????

Kép
Kép
zuzmo1

benéztem, mert tudtam, hogy Zsana tesz egy-két szórakoztató megjegyzést a megasztárra. Szegény, nagy szenvedés lehetett Neked!!!Kép

Kép
Kép
zuzmo1

Katus!

Ez még jobb kép! Nagyon édes kis tündérbogár pofija van!Kép

Barbi!

Nem tudom miért gondolom...esküszöm! Valahogy az van a fejemben, hogy az utolsó hónapban már nem változik a babák súlya! De hogy honnan szedtem, azt meg nem mondom! Akkor bocs a félreinfóért!

Kriszta!

Hú, de jó kérdés ez! Erre én is szeretném tudni a választ! Timi is naponta 100X megcsinálja, hogy nem-et mondok és juszt is megcsinálja! Mi vajon ilyenkor a helyes reakció???

Meg azt nem tudja valaki, hogy miért dobálnak le mindent a babák a földre? Jókat kérdezek mi?Kép De ne azt írjátok, hogy tanulmányozza a gravitációt! Vagy tényleg azért?Kép Megőrülök, hogy Timi egyfolytában lehajigálja a kenyereket meg a tányért a földre! Tiszta hülyére vesz! A "nem"-en meg csak röhög ilyenkor!KépKép
ildi76

Én meg a Poirot néztem az M1-en bi-bi-bííí!Kép

Ne felejtsétek el hajnali 2-kor átállítani az órát!!!Kép

Én is megyek csicsilni!

Jó éjt!
ILdi
ildi76

nnnna, összeszedtem magam...
Vera,
éljen éljen, házi-privát queen buli!!!Kép már irom is a határidőnaplómba!!!!Kép
Aaaaaaarci édi!!!
És hétfőtől ismét: Puskás Péter a Pázmány Péteren!!!!KépKép
(megjegyzem, nem hallottam a dalát, csak az ismétlést, és néha, kisértetiesen hasonlitott a hangja a Freddiere)

És: a párbaj, nos, az JÓ volt!! még én is élveztem! (igaz, h hangosan énekeltem...)

Bog,
juhéjjjjjjjj, igen igen igen, legyen kareoke buli!!!(naplómba bejegyzetem...KépKép)

Ildi,
enyim meg már megtanulta, h DE, és pl. ha vmi rosszat csinál, nem is kell mondanom, h nem nem, ő már kiabálja, h DEEEEEEEEEEEEEEE, DEEEEEEEEEEEE!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zuzmo,
igen, az volt...nnnna, de csak túléltem ezt is!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Hát ez a Queen buli nekem se jött be Kép Angélát nagyon bírom, nekem olyan kicsit, mint Marianne Faithful. De ma este leginkább Feri úr tetszett (a multimilliomos jazzdobos) megint - viszont R.M. nekem micsit uncsi voltKép

Azért ez tök jó - mármint, hogy ennyire megoszlanak a véleményekKépKépKép

VeraKép Most már én is azt mondom, hogy hajráKép
AarciKépKépKép

BogárkaKép ÖmmaKépKépKép

Annyira jó fejek a gyerekek, enyém unokahúg szerint akkor is Dominika Donna lesz Dominó, ha fiú lesz és kész Kép(Honnan szedte ezt a nevet???). Õ már csak tudjaKép

ZuzmóKép 2-kor 3-ra!

Én az első három hónapban kb.2 kilót híztam összesen, azóta viszont folyamatosan, pedig hát félidő óta vigyázok nagyon.

No, megyek korcsolyázni, azon is lehet jókat bosszankodni, annyira igazságtalanok a bírók.

JójcakátKép

indianyo

Zsan, deeeKépKépKép

baktai hófehérkét én se bírom, kegyetlenül el van szállva magától miss kenderesi röfi
a tudása meg hol van attól
és nagyon modoros is, utálom a háú-háháú-zásait, rémes! halandzsa is gáz
kontor műmájer, ő is kieshetne
puskás legalább 1 arc volt, még ha kínosan hamis is
bíborka összeszedte magát végre
de pókica most nem volt jó, szabó e. se
magdi viszont megint ruledKépKép

votiv 8)
votiv

Indi,
mi az, h megoszlanak a vélemények? a megasztárról?? mert arról nem nagyon oszlottak meg...
mindenki szomorú...nem éreztem azt a fergeteges bulit, amit Péter érzett...
szabó eszter szerintem is sucked, a kontor meg olyan, mint a bon jovi...a john.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Kriszta!
Igen,kérek fotot és köszi az infot.

Dobáljatok meg döglött denevér tetemekkel de én nem vagyok oda Freddyért.
ÉS a sors iróniája,hogy szerintem ma volt a legjobb a Puskás gyerek és kiesett.Kép
Egyébként Soma végig nézte és kérdezgetett,hogy ki nyer?meg holnap ki fog énekelni meg hasonlóak.nem volt szívem ágyba parancsolni mert annyira érdeklődő volt.És csak a Puskás Peti nevét tudta idáig,de majd most újat kell megtanulnia.
na mentem folytatni a vasalást.

Juc
20170114224602

Zsan!

Zistván műbonjovinak hívja a KOntortKép
20170114224602

ZsanciKép Úgy értem, hogy mindekinek más-más énekesek kedvesek, illetve teljesítmények jönnek be. Ez tetszikKép A mai mega tényleg vacak volt sajnos - ebben viszont egyetértünkKép

VotivKép Én "balesetes" ruciban is megnéztelek volnaKép

indianyo

Kriszta!
fölös figuráid is van? Kép
csörgős könyv rulez! nekem még csak bolti van, de jó lenne egy Liberós is Kép
és le kellett mosni előtte a labdákat, vagy nagy 21-es lábú babáknál ez már nem fontos?
ezt a sátrat nem kell "leszúrni" ugye? és szerinted átengedi a napot? mert nekem olyan kéne, amit a tengerparton is lehet majd használni, nem kell leszúrni (mert nincs homok), csak mint egy szobait felállítani, és nem engedi át a napocskát Lencsémre.
ha Ákos nem akar szót fogadni, mondd neki hangosan és mérgesen, hogy: NEM. és akkor hatalmasat fog kacagni, és ezen majd te is. Kép legalábbis Lencsémnél mindig ilyen nagy gurgulászós nevetésbe torkollik a nevelés.

Katus!
Fiad milyen édi!

jó, hogy mondjátok ezt az oltás izét, mert ha majd mi kapjuk, nem fogok izgulni Kép.

Zuzmó!
nem most , hanem hajnal kettőkor. Kép de azért ne kelj fel.

Vera!
annyira összekevertél (vagy én magamat), hogy 1 percig aszittem a kutya neve Marci Kép. most jöttem rá, hogy ő az Öcsi, az öcsi meg a Marci. Dóci okos kislány, nálam mindenképp okosabb. Kép

ancsipancsi

Jucus!
én egyszer - első pánikomban - ledobtam egy döglött denevértetemet az emeleti ablakomból, de csak örvendj, hogy nem voltál a közelben.

ancsipancsi

hát Juc, a fekete pontot mindenesetre beirtam!!!Kép
és én csak örülök, ha nem szereti mindenki...ennyivel több esélyem lesz nála a túlvilágon!!!KépKépKép

én el sem merem mondani, mennyire szerettem a Freddiet, amikor picike 17-27 éves voltam...aztán megszületett B, és már nem volt erőm mást szeretni...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Neet, nekunk SEMMI nem volt a 15 hos oltas utan. Ja, csak annyi, hogy azota utalja a sztetoszkoposokat, es azota kell ket szulonek lefogni hogy meghallgassak meg belenezzenek a szajaba... nemtom, mit gondolhatnak azok, akik kinn varnak, amig a doki megvizsgalja enyem gyereket, mert ugy uvolt, mintha nyuznak...

Doci szuperno Kép

Bogarka, koszi. Es akkor ezek szerint peldaul eselyem sincs arra, hogy nyaron szobatisztanak neveljem az elsoszulottet, mert majd o is pelenkas akar maradni?

Gyerekek persze hogy ertik a "nem"et. Naes? Kép

Engem Biborka irrital marhara azzal, hogy mindig elsinkofalja a magasabb reszeket, amiket nem tud kienekelni...

Sator nem stabil, de tokjo. Naptol nem ov, de levegot legalabb kap a gyerek es nem sotetben jatszik. De ezeket mar irtam tegnap, szoval egy csomoan nem is olvassatok a hozzaszolasaimat... akkor ezutan kevesebbet pofazok majd...
moose

Hű de nagyon sötét van odakint... cserébe viszont este lehet jó sokáig udvaron/utcán randalírozniKép

Mijazacsörgőskönyv???

Jó reggeltKép

Minálunk ma megint egész nap gyereksereg lesz, juhéééj!

indianyo

Ildi Kép

gödibarbi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: