Elkezdtük csinálni a szobát, persze még a felénél sem járunk mert ugye apa azt hitte majd egy nap alatt kész van, én meg azt hogy csak a szoba alját kell festeni erre elhúztuk a szekrényt is meg jobban előkerült a fal ahogy kipakoltuk a dolgokat és rájöttünk hogy százszor jobban összebarmolta a gyerek mint ahogy sejtettük.
Szóval be a kocsiba el veszprém és venni festéket. Most citrom lett a teteje és babakék az alja a szobának. A végén már én festettem az egészet mert apa hol ide hol oda ugrált. Aztán összeraktuk a kiságyat rendesen, a pelenkázót is meg a polcos szekrényt beállítottuk rá a tévét. A dvd sajnos nem fért bele a polcra kb. 2 centin múlik.
A nagy szekrényt nem volt már idő és energia összeállítani.
A fotelágyat betettük és lemértem hogy a szekrény is kb. 3 centin múlik hogy beférjen, ezért most az ágy máshogy van rakva. Ha kinyitom éjjelre akkor majdnem elér a vége Miló ágyáig.
134 cm a szekrény szélessége, kb. 188 hosszúra lehet kinyitni az ágyat és a fal ahová a kettőt terveztem egymás mellé 325 cm, de mivel a lábazat innen és onnan is elvesz centimétereket pont azok hiányoznak hogy elférjen minden rendesen.
Holnap este összerakjuk a nagy szekrényt. De kedden nem leszek itthon mert megyünk a csajokkal a ugyebár a szülésfelkészítőre. Eddig úgy volt hogy csüt-ön jövök haza de így hogy még van egy csomó meló sztem hazajövök már szerda délután.
Azért ahhoz képest hogy tegnap megint hiszti volt ma egész jól megvoltunk, még csodálkoztam is hogy milyen normális, fütyörészve festegetett meg dícsérgetett hogy milyen ügyesen festek én is. Csak lestem. Viszont délután át kellett hívni a szomszédot mert a Ricsi ágyát egyedül nem tudta kivinni.
Azzal meg nekiálltak borozgatni szóval végül utána már nem volt semmi csinálva, én fejeztem be a dekorálást meg a pakolászást, persze csak a könnyű dolgokat (plüssállatok, stb.)
Amúgy annyira elfáradtam hogy kettőig nem látok, a derekam leszakad, menni alig bírok annyira fáj mindenem. Nem is tudom hogy gondolta apa hogy ezt még hetek múlva csináltuk volna.
Na de legalább már a nagyja megvan. Harc sem volt. Mindent ment szépen. Az előtérből lesz neki leválasztva egy 2,40x2,30 rész.
Na ott biztos lesznek majd harcok mert nem tettünk oda fűtést és emiatt fal sem lesz hogy ne hüljön ki totál az elkerített rész.
Én azt találtam ki hogy a szekrénye legyen a térelválasztó. Tehát a hátulja le lesz tapétázva és ugyanolyan festékkel lefestve mint a falak. A másik falon pedig függönnyel kerítsük el, hogy azért valamennyire csak el legyen szeparálva, már csak azért is mert bárki jön hozzánk egyből azt a kuplerájt látja majd ha belép az ajtón. Na persze ez az ötlet apának nem tetszik.
Márpedig úgy is kiharcolom hogy így legyen.
Amúgy meg aludni biztos együtt fognak, de télen tutira a fűtés miatt, mert a gyerek olyan fagyos hogy még májusban is kapcsolgatta 30 fokra a konvektorát. Én már ma is ide ágyaztam a gyerekszobába.
Megyek is aludni mert ráadásul már 4 óra óta fent vagyok!!!
Remélem holnap tudok vagy 8-ig aludni minimum.
Jó éjt mindenkinek!!!