A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

mármint VotivKép

indianyo

A tüszőérésemet kéne rendbetenni, ennek ellenőrzése a ciklus bizonyos napjaihoz kötött és legalább 2 naponta kell nézni. Szóval nem lehet úgy összeszervezni, hogy mindig ő csinálja.
Persze a kérdésem lényege lemaradt: szóval a kórházi részen is van-e nőgyógyászati UH, vagy csak a Bártfaiban?
7241gabi

Kokusz, koszonjuk a viragot Kép

Enyem gyereknek ma antibiot irt fel a dokineni, mert szuperjo hurutos kohogese van es a torka allati ronda (szal biztos muszaj volt, mert egyebkent homeos doki is) es aszonta, vigyazzak, hogy el ne kapjam, de mondtam, hogy mar elkaptam Kép es rhinatiol meg baby loof mehet tovabbra is emellett es egy het mulva vissza kell mennunk. es aranyos volt, mert mikor nyuszi abbahagyta az orjongest a vizsgalat utan es kiszurta a doki almajat ("hammmm"), akkor megmosta es vagott neki egy szeletet Kép ja es normaflore-ra aszonta, hogy szerinte nem kell, de gyogyotaros neni meg aszonta, hogy a keteves sracanak kellett, mert hasmenese lett az antibiotol multkor es hogy nem is csak az antibio utan, hanem rogton vele parhuzamosan nyomassam, szoval vettem ma (20asat kaptam csak), de meg kitalaljuk apaval, hogy mikor is adjuk. honnan tudjatok, hogy tenyleg kell-e? szoval hogy gond van a belfloraval? ez miben mutatkozik meg?

ja, es tegnap rajottunk (miutan konzultaltunk egy szakival), hogy megsem epitjuk be az erkelyt, mert allati problemas (millionyi szigetelnivalo fal meg res es valszeg megegy futotest kell meg egy rakat penz meg minden, ja es csak ugye 4 negyzetmeter lenne, szoval igy nem igazan erdemes)... ugyhogy most nagyon torom a fejem, hogy mit hova hogyan rendezzek at, hogy kenyelmesen elferjunk... persze apa szerint inkabb a gatvedelemre, a szoptatasra meg a tobbi dologra keszuljek meg a horgo gyereket apoljam meg pihenjek meg minden, ahelyett, hogy mindig irrealis felujitasi es atalakitasi oruleteket agyalok ki es masok kisebb lakasban tobben elfernek es egyaltalan...

Beet, a seta oke, de a jatszoter mar kozosseg es kitudja melyik korsag meddig fertoz. En legalabbis nagyon ovatos vagyok ilyen dolgokban. Es ugy gondolom, hogy valszeg ezert is usztuk meg ilyen szepen idaig a korsagokat. Csak ket hete kezdtuk a betegsegeket...

Es hogyhogy ennyi idotok van, hogy meg ilyen agyatlanokkal is foglalkoztok, mint KT? Es tenyleg erdekel is titeket ez a sok bulvarizemicsoda? Neha ugy megdobbenek...
moose

Gabi, a korhazi reszen is van ultrahang, asszem az "A" epuletben a foldszinten, de nem tudom pontosan az milyen meg hogy kell/lehet odamenni. En csak egyszer voltam (kb masfel eve), mikor az othetes babam mellett osszehoztam egy ronda mellgyulladast es akkor a dokim berendelt magahoz a bartfaiba es atkuldott a korhazi Uh-ra, ahol szkenneltek a cicim, aztan rogton vihettem is vissza neki az eredmenyt. Szoval a dokidat vagy a korhaz kozponti szamat kerdezd meg, hogy mikor, hogyan lehet ide bejutni.
moose

Blaye!

Elefanten miért lenne rossz minőségű? Én úgy tudom a legjobb márkák között van!

Johi!

Timi is ma hintázott először a játszón, bár neki is még nagy a hinta, inkább hasalt benne! Meg mostanában imád lépcsőzni...anyukája kevésbé!Kép Most, hogy sétáltunk a társasházak előtt, mutogatott a lépcsőkre és elkezdett hisztizni, hogy most nem szállhat ki kipróbálni!Kép
Egyébként ma extra nyűgös, szinte mindenért üvölt!Kép

Gabi!

Ezt úgy utálom, amikor a másik dokival kapcsolatos nézetkülönbséget a "betegen" töltik ki! Pfúj!Kép Aztán az szokott jönni, hogy a két szaki üzenget egymásnak a beteggel!
Ne vedd a szívedre! Dokiddal beszéld meg, hogy mehetnél-e máshova UH-ra vagy rendezze le a szonográfussal személyesen!

Lehet, hogy 2 évesen Timit bölcsibe kell majd adnom! De én olyan nem szívesen...! Akkor még olyan kicsik és nem tudják elmondani, ha valami sérelem éri Õket, és nem is tudok bízni annyira senkiben, hogy rábízzam! Van valakinek tapasztalata?
ildi76

Votiv: akkor engem bakker nagyon átpaliztak. :-)
éppen amiatt ajánlotta anno a természetgyógyászom, hogy ez a legjobban felszívódó és legtöbb komponensű stb... én meg évek óta szedem ezt. Mondjuk nálam bevállt, de hát ha az occccccsóóóóóóóób még jobb, akkor lehet én is áttérek rá. Pedig azt hittem a protexin jó.

Den: teszek majd fel képet hintázó Fannibébiről.

Betegeknek bulást.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

KépKép

Íme két hintázós kép.

Johi és Fanni

Kép
Kép
johanna1975

Csak rövid bekukk: Emmának du-ra megint felment a láza, beszéltem a dokival, holnap újra megyünk, valszeg vizeletminta is lesz. Mondjuk azt antibio még nem hathatott, mert csak tegnap kezdtük el.

Moose!
Emmának hasmenése lett az antibiotól, sztem ez a legfőbb tünete. Én a Normaflore-t antibioval párhuzamosan adom, a dobozán is azt írja, hogy 2 adag antibio között kell adni.

Den!
Mi a homeós immunerősítő neve?

És milyen C-vitamint lehet adni egy 10 hósnak, amit nem köp ki?

Kép
Kép
manoka11

Szia Kedves Mindenki Kép

csak kutyafuttában tudtam olvasni a mosti oldalt Kép
Először is Boldog Szülinapot Benkének! Kép

Votív méltem Kép remélem megkaptad Kép

Harmadrészt: nem akarom elkiabálni /Kép/ de úgy tűnik jól drukkoltatok és összejön a Fótligeti kertes Kép már csak a lakáseladás függvénye, hogy mikor.. Kép

És éljen a tavasz, majd' egész nap kint voltunk Fülecskémmel Kép Nemsoká én is ültethetek virágokat Kép Kép

Neet,
fie! shame on you! Don't talk nastily! Kép Kép Kép

megpróbálom ápdételni magam..
macskanyu

Johi!
Nagyon édes ez a Fanni baba!

Emma 5 hósan "ült" elsőzör" hintában, pont azon a játszón, ahova ti is jártok, és azóta is kedvenc szórakozása a hintázás.

Kép
Kép
manoka11

Szia Kedves Mindenki Kép

csak kutyafuttában tudtam olvasni a mosti oldalt Kép
Először is Boldog Szülinapot Benkének! Kép

Votív méltem Kép remélem megkaptad Kép

Harmadrészt: nem akarom elkiabálni /Kép/ de úgy tűnik jól drukkoltatok és összejön a Fótligeti kertes már csak a lakáseladás függvénye, hogy mikor.. Kép

És éljen a tavasz, majd' egész nap kint voltunk Fülecskémmel Kép Nemsoká én is ültethetek virágokat Kép Kép

Neet,
fie! shame on you! Don't talk nastily! Kép Kép Kép

megpróbálom ápdételni magam..
macskanyu

Manoka,
Cebion cseppek? Asszem feloldható az itókájában, így nem is érzi. Eszter is fanyalog, de lenyeli, ezt próbáltad? Kiskanállal a szájba és hamm, de finom! Kép
neet
neet

Neet,
köszi, kipróbáljuk!

Kép
Kép
manoka11

Köszi mindenkinek! Egyelőre visszamegyek a dokihoz 5-én, aztán meglátjuk hogyan tovább...
7241gabi

Manóka,
mi is cebion-t adunk Dócinak, mehet a teába nyugodtan, ki sem fogja érezni belőle Kép szegény kicsi Emmának továbbra is gyógyulást!!!!!!

v
kisün

Macsek, mél nem jött +Kép

IndiKép

Manóka, mi is Cebiont nyomatunk, én teába adom neki, észre se veszi.

Moose, hasmenés (pláne ha "színes"), vagy az ellenkezője, hasfájás, puffadás, gyomorégés, gyakori böfögés, szájszag - ezek közül bármi utalhat arra, hogy nincs rendben a pocija vkinek. remélem Nyuszi megússza. és vigyázz magadra nagyon!

Johi, ahogy Deni is írta, tényleg jó lenne kideríteni, hogy kinek van igaza Kép viszont attól tartok, ritka az elfogulatlan elemző Kép de próbáld ki TE a Normát, és hadd halljuk a különbséget!

votiv 8)
votiv

Manóka, akkor nem is kérdés, hogy CEBION Kép

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

HOlnap lesz Lurdy-ház?

Johi, Fanni nagyon szépséges!

Emmának jobbulást!
zanza

Sziasztok!
Megjöttünk a dokitól. Szerencsére nem nagy a baj, hanem én vagyok parás, antibogyót sem kaptunk, csak orr- és szemcseppet. A doki szerint vmi kisebb fertőzés lehet az oka. Mindenesetre nem váltottam ki a szereket, egyelőre maradunk a homeonál, ha nagyon nem múlik, akkor még ráérek kipróbálni azokat is.

Johi Kép Fannika szuperédes a hintában! Imádom amikor így nevet Kép ja és egyébként is imádom, de Te ezt úgyis tudod.

Manóka, Moose, Zuzmó Kép Gyerkőcöknek bulást és sok ++++++++energiát, gyógyuljanak meg mielőbb!!!

Manóka Kép Echinacea a homeos immunerősítő neve, de Johi és Votiv a szakértők homeos ügyekben (én is J-től kaptam a tanácsot).

Fibi kérdezte, hogy lesz-e holnap tali a Lurdy-ban, és üzeni, hogy ő ott lesz Bálintjával, és szívesen vár minden csatlakozót!!! (Azért vagyok én a szócsöve, mert vidéken vannak és csak telefonon tudtunk beszélni, net nincs ott.)

Kép
Kép
denizsa

Votiv!

Nagyon köszönöm az infot (amit még márc. 13-án adtál), egy kicsit lassan reagálva. Nagyon nehezen viselem a rosszulléteket, bár most már kezd jobb lenni. Nincs az a borzalmas gyomorégés a nap 24 órájában.
Időközben más is ajánlotta dr. Faludi Pált, most már biztos vagyok a választásban, a film is megerősített benne, meg persze az is, amit a szülést követően írtál.
A kérdésem annyi lenne, hogy az sztk-s rendelőbe is csak időpontra lehet menni? Vagy rosszul értettem, amit írtál és csak a betegfelvételre (ahol regisztrálják, hogy kihez, melyik osztályra mész) gondoltál?
Amennyiben az első dolog az igaz, lehet tudni valami telefonszámot?

Köszi!

Kép Kép
curse

Manoka,
mondtuk már, hogy cebion? Kép
És tessék végre meggyógyulni mindenkinek, és örülni a tavasznak, ki a levegőre, stb. Csúnya hideg, bacik, szürkeség, isten véletek!
neet
neet

Kisün,
hányra is holnap? Olyan rég voltunk, már nem is emlékszem a menetrendre. Kép
neet
neet

Köszi a dícsérő szavakat.

Cebion nekünk is van, Fanni észre sem veszi, hogy eszik ilyet. kiskanálrará aztán hajrá.

Manóka: jó kis játszó, majd mehetünk együtt. csak múljon már Emma kórsága. Jobbulást nektek.

Den: mit mondott doktorbácsi.

Votiv: attól tartok én is, hogy nehéz lesz kideríteni, de ha egyforma jó, akkor döntsön az ár.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Johi Kép Dokibácsi annyit mondott (amennyit írtam föntebb), hogy vmi kisebb fertőzés lehet, szerencsére nincs komoly baj. Mivel volt B. szemében egy kis csipa, meg az orrlyukára rászáradva egy kis váladék, felírt szem- és orrcseppeket. Meghallgatta a tüdejét, megnézte a torkát, minden okés. De azért kerüljük a babatársaságot, amíg meg nem gyógyul teljesen, nem megyünk holnap talira és a csütörtököt majd meglátjuk, nem szeretném, ha Fannika elkapna vmit.

Kép
Kép
denizsa

Nítem,
amikor jöttök! Mi 10 körül indulunk sétázni, és kb. 3/4 12-ig maradunk a játszótéren, de délelőtt majd telefonozok, akkor már te is látod, hogy hogyan-merre-mikor Kép

v
kisün

Denizsa,
nektek is gyors gyógulást!!!!! Kép
kisün

Vera Kép Köszi! Bálint már attól sokkal jobban van, hogy pancsolhatott egy nagyot a kádjában, azóta fülig ér a szája, pedig lassan ideje lenne aludni... Nektek jó játszóterezést holnap! Kép

Kép
Kép
denizsa

Denizsa,
köszi, most épp azon drukkolok, hogy holnap ne mosson el bennünket az eső Kép pancsolni Dóci is szeret, bár ma annyira kifáradt a soksok levegőzéstől, hogy csak gyorsan lemosdott, és már alszik is Kép
kisün

Szia Lányok!

Ma kellemes esténk volt, mert Apa a foci helyett minket választott és korán hazajöttKép Most is ő fekteti a Lillust!

Egyébként ma mi csábítottuk Johiékat a játszótérreKép és örültem, hogy Fanninak is bejött a hinta. Johi utána jót aludt? Lillus 2 órát horpasztott.KépÉs igen Fanni nagyon édes és olyan pille könnyűKép

Johi! Lillus megeszi a Crunchy-t és Apa is rárepült. JÖhet a következő csomagKép

Den!
Ha te közel vagy a Johihoz, akkor közel vagytok hozzánk is, mert mi a Karcag streeten lakunk.KépMi is összefuthatnák akár hármasban a játszónKép persze ha a gyerekek meggyógyultak.

Délutánra Lillusank megint hőemelkedése lett, úgyhogy holnap doki, most mán aztánKép Azt hittem már a végét járjuk, de nem. Moose drága! Rendes anyuka leszek és nem megyünk most már mi se sehova, bár durva tünetei nincsenek a gyereknek. Remélem senkit nem fertőztünk meg a játszón.

Egyébként mi is a Cebiont nyomjuk.
beetrix

Johi,
tündérien mosolyog a Fannikád Kép

Den,
Bálintka búljon és remélem nem komoly a dolog. Az O. is csak orrcsepp-pet, Baby luuf-ot és Cebiont kapott. Most is kezd jobban lenni Kép Bár még bedugúl a nózija Kép

7241Gabi,
csatlakozom a lányok véleményeihez. Beszéld meg a dokiddal. Remélem minden rendben lesz Kép

Curse,
nekem is F. a dokim. Én maximálisan meg voltam/vagyok vele elégedve.De rajtam kívűl Votivnak és Deniszának is ő a dokija.
Néhány napja volt itt egy lány, akinek SAJNOS negatív tapasztalata volt a dokival kapcsolatbanKép Úgy gondolom, hogy jogos, ha leírom. Igaz ott,akkor a körűlmények is olyanok voltakKép
Azért azt is tudnod kell, hogy ettől én nem fogok más dokihoz menni, mert nekem F. nagyon rulez Kép És én csak a magán rendelőjének tudom a telcsijét. De talán Den fogja tudni az SZTKásatKép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Beet!

melyik játszón voltatok ma Johiékkal?

Ildi!

Újságodat meddig őrízgessem még?Kép

Juc
20170114224602

IndiKép
Ma adta be a Zuram a vinyót a tesódékhoz. Azt mondták, majd hívják Kép Reménykedünk Kép És mégegyszer köszönöm Kép Remélem újra láthatom lányom képeit.

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Ja,Den,
itt írom meg: A rucis csaj nem jött KépKép MA is későn végzett és "nem akar zavarkodni" Holnap, elvileg jön.

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Manóka,
Emma Kép Remélem nem lesz komolyabb a dolog. Drukkk

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

es a progastro-t ismeri valaki?Kép en sajnos/szerencsere meg nem probaltam, igy sajat tapasztalatom nincs, de amikor egyszer (nemreg) utanaolvasgattam a belflora-helyreallitas, probiotikumok temanak, nekem ez tunt a legszimpatikusabbnak. ez is tobb baci torzset tartalmaz, a protexinhez hasonloan. (a tobb bakt.torzs azert jo, mert egyreszt a belben is ez a helyzet, es ugyebar a term.allapotot szeretnenk visszaallitani; masreszt tobbfele torzs kozul konnyebben akad olyan, ami kepes megtelepedni; stb.). viszont a protexinnel ellentetben a progastro eleg jol ellenall a gyomorsavnak (ebbol a szempontbol altalaban a por formatum sokkal jobb, mint a kapszula!!). igaz, ez elmondhato a normaflore-rol is (marmint, h birja a "gyomorsavas kikepzest"), viszont abban csak egyfele b.torzs van (es meg csak nem is a legjellemzobb belbaci), ami raadasul antibiotikum rezisztens, ami eleg furcsa tole, de legalabbis nem igazan termeszetes dolog (hm. vajon, hogyan tett szert ra???Kép), es nem is teljesen veszelytelenKép
biztos volt meg mas is, de ezek jutottak most eszembe... en asszem majd ezt fogom kiprobalni. alkalomadtan. bar valszeg ez a legdragabbKép
na es ezt most tenyleg nem kotozkodesbol irtam le!!! csak mint erdekesseg, ill. tovabbi adalekKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Sziasztok lányok!

Hazajöttünk Szolnokról, és láttom itt meg mindenki beteg.
Gyógyulást minden kicsi babának!

Holnap mikor lesz a találkozó a Lurdyban?
A Sagojában nem lesz a héten tali? Értesítettek, hogy kész lettek a képeim. Mind a 200, olyan égő lesz átvenni. Pedig még le se adtam az összes megrendelést.

Indi még 2in1?

KépKép
KépKép
lindicita

Kisun, a torta turos toltelekkel toltve karobos bevonoval boritva. bar B sztem jobban orult volna egy tal sima turonak (mert az valahogy jobban izlett neki meg a keszites soran, mint a kesz toltelek), de azert a szulei kedveert hajlando volt osszemaszatolni magatKépKép

Coolio
recca

Lindi,
Képek KépKépKép Jól csináltad Kép

Most már megyek és elteszem magam holnapra Kép

Jó éjt mindenkinek!

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Lurdy hánytól lesz?

Recca, Benke milyen rendes gyerek, csak a szülők kedvéért keni össze magátKép
zanza

Sziasztok!

A Lurdyt még én vetettem fel a múlthéten (vagy még előtte), de részünkről most ez ugrott, mert Doni azért még köhécsel, orra is folyik Kép...szerencsére a kedélye már tuti Kép (sőőőt este alig lehetett lelőni a nagy viháncolásban) meg már a pocak dolgok is rendben vannak, de azért még nem mondanám gyógyultnak...

Lindi!
Sokat sétálunk mostanában arra felétek Kép...vasárnap talán ott is voltatok, nyitva volt a garázs Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Moose, azert tervezgetni (almodozniKép) az jo dologKép, bar az mar kevesbe, amikor kiderul, h a megvalositas nem lehetsegesKép. sztem nincsen azzal semmi baj, ha (fejbenKép) kismillioszor atrendezed a lakast (v ez nem pihenteto?Kép), mert az igaz, h kis helyen is lehet lakni (en inkabb nem is arulom el, mekkoraban lakunk mi), de attol meg egy nagyobbat sem feltetlenul konnyu jol lakhatova tenni. kinek mennyi helye van, abban probal gondolkodni, nem?

Johi, Fanni nagyon edes!Kép kar, h nem hangos kep, amit feltettel. gondolom, hang is tarsul ehhez az arc-kifejezeshezKép

gyogyuljon minden kis beteg: Doni, Lillus, Bazso, Nyuszi, Balint, Emma! van meg valaki?Kép ugye nincsKép

Zanza, a szulokrol meg inkabb ne is beszeljunkKép

Coolio
recca

Most előkerestem a gép legrejtettem fájljaiból is a képeket (így bukkantam a múltkor a születéses doki által készített sztárfotókra is), és megtaláltam a koppenhágai kiruccanásunk képeit is. Már el is felejtettem ezeket a képeket, mert mi oda nem vittünk gépet, és valaki mégis lefotózott.

Felrakhatok egyet a kis hableánnyal? Olyan hihetetlenül pici volt Gréti (4 hónapos)

Kép

Itt meg majd meg pukkadtunk a röhögéstől, mert elcsórta a fagyitölcsért.

Kép

És ha elvettük, így hisztizett (már 4 hónaposan)
Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Bogárka! Nem voltunk ott, de már nemsoká költözünk, úgyhogy ha majd arra sétáltok, gyertek is be.
És még mindig nem pakoltam össze semmit, viszont a dobozokat már beszereztük.
Vajon mikor kap el a pakolási kedv?!? Remélem a hétvégén.

KépKép
KépKép
lindicita

Bocs,csak felületesen olvastam végig, de rohanok!

Votiv, Johi!
ha meg tudjátok adni, hogy mi a hatóanyaga a Normaflore-nak és a Protexinnek, talán egy vegyész "ismerősöm" Kép meg tudja mondani, hogyan reagál a gyomorsavval.

Manóka!
Kép küldöm a +++++++++++++++-okat.
mi is Cebion cseppet adunk dec. vége óta állítólag 3 hó alatt lejár felbontás után, de mivel valamelyik nap elfelejtem adni, még van benne pici, remélem nem csinálok gázt vele, hogy még oda adom neki.

Zuzmó!
sajnálom, hogy Bazsó beteg lett Kép(. akkor holnap egyedül elmegyünk, majd utána egyszer veletek is, oké??

Vera!
te nem valami gyerek CeTeBét mondtál? mert mikor elfogy a Cebion, ezt akartam venni.

ancsipancsi

LindiKép Még egyben és egyelőre nincs jele, hogy Dominó ezen változtatni akarnaKép Gréti ilyen világutazó volt már 4 hónaposan? Anyja lányaKép

MásaKép Nagyon szépet álmodtálKép én sem láttam még az arcát, csak egyszer icipicit, félidősen az UH-n, illetve egyszer álmomban - de akkor vörösesszőke hajú másfél éves forma volt, ami gyakorlatilag lehetetlen, mmindkét oldalon csak rengeteg sötétbarna-fekete gén vanKép

Örülök, hogy sikerült a vinyót bevinni, majd érdeklődöm, hgoy állnak a fiúk veleKép Nekem meg lett egy 8 megapixeles fényképezőm, úgyhogy most már én is tudom majd a képeket gyártani Dominóról ezerrelKép

Lurdy-házas tali majd szülés után nekem is jó lesz - az elég közel van hozzánkKép A holnapihoz - maihoz - sok vidámságot kívánokKép

MacsKép minden rendben? Csak nagyon röviden ugrottál be.

A kocsiban szülésről egyelőre nem tudok sokat, csak annyit, hogy végülis nem jutottak el a Szent Imréig, hanem a szülés után (Gödöllőről jövet) a kistarcsai (Kerepestarcsa?) kórházban kötöttek ki.

Remélem, mára minden baba jobban érzi magát!

No, megyek vissza ágyikóba, szép napot majd mindenkinekKép

indianyo

Rec, biztos vagy benne, hogy a Normaflore antibaci rezisztens? mert ezt nem láttam sehol se leírva, és valóban furcsán hangzik Kép
talán Ancsi vegyésze tudja még fokozni a helyzetet Kép
Ancsi!
Normaflore: http://www.hazipatika.com/drugs/prod?pid=3478
Protexin:
http://www.hazipatika.com/store/product?pid=1950

votiv 8)
votiv

Indi, hűűű, ez egyre izgibb ez az autós sztori Kép még-még! Te most 2-kor felkeltél, vagy még nem aludtál? és tessék pihenni, mert utána pár évig nyista ám! Kép

tegnap láttam a Discovery-n a Látványos test c. műsort. a mostani rész a terhességről-szülésről szólt, és igazából nem is a test látványos, hanem a képekKép meg a 3d-s modellek, és tényleg szinte ijesztően valósághű volt minden ábrázolás! ha vki fogja az adót, nézze meg egyszer, asszem minden nap van este 9-től. na és az volt a "vicces"? hogy 4 csajszi terhességét kísértük végig, egyik császárral szült, a másik három végesvégig feküdt, epidurállal. úgy szültek mint az "urinők", hehe Kép
a film asszem brit gyártású, és max 1-2 éves lehet.

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Juc!

A héten, ha nem lesz nagyon gáz az időjárás, akkor összefuthatunk! Nekem is pont tegnap jutott eszembe a címlapom! KépVagy, ha úgy kényelmesebb neked, elugrunk érte Timivel! Végülis most sem vagyunk messze egymástól!

Akkor bölcsiről senkinek semmi tapasztalata?
Kár!Kép

ILdi
ildi76

Szép jó reggelt Mindenkinek Kép

Votiv,

méltem újra, a hotmailre, két helyről is. Valamelyik csak átmegy...Kép

Indi,
minden rendben, csak mostanában kevés időm van írogatni Kép Azt azért figyelem, hogy egyben vagytok-e még.. Kép Kép
Lányom mostanában kezdte tudatosan megütni-megfogni a csörgőit és kommunikatíve visszagügyögni, úgyhogy a nap nagy része ilyesmivel telik mostanában. Mertmivel aludni nem akar, csak éjjel Kép

Szép napot mindenkinek!

MacséskicsiügyesFülöpkéjeneki
macskanyu

Macs,
kicsiügyesFülöpkéjeneki biztos nagyon édes. Kép

Kisün,
oké, akkor ott és akkor.

Lindi,
jók a képek! Hogy ti mennyit utaztok! Kép
neet
neet

Vissza: Szülészetek, kórházak