A kezednek jobbulást! A gipsz remélhetőleg segíteni fog...
A barátnődnek pedig gratula!
Név: köszi, ez jól esett! Csókoltatom a párod!
(Köv. bébitek ha fiú...? 

) Aranyhold
Magamat ismerve nekem sem lesz kicsi a csomagom... Asszem szerzek egy kerekes tatyót, hogy ne kelljen cipelni!
A 30. hét pedig mindjárt itt van! Eddig 1 pár papucson, néhány hálóingen és egy köntösön kívül semmim nincs...
Ráadásul az elkövetkezendő 1-2 hétben évet zárunk, úgyhogy időm sem lesz elmenni vásárolgatni. Jajj.
Fertőtlenítés: nekem mikrósat ajánlottak. (Vmi fedeles műanyagedény, kis víz bele + a cumik, pár perc a mikróban és kész...) Ez talán olcsóbb és praktikusnak is tűnik. Van vkinek ilyen?
Mucus
Lemértem! 102 cm! És ez még csak a 29. hét! Mi lesz még itt?!
Gizmi
Jan. 9 is mindjárt itt van! Hogy érzed magad? Nem vagy nagyon besózva?
Laga
Tali: a III. ker. a talira szerintem sem rossz ötlet, majdnem mindenki kerületi. Nagyi Palacsintázója a Szentendrein SZUPER ötlet! Szerintem egyáltalán nem dohányzó hely, végülis parkolni is lehet előtte, és a busz/hév sincs messze... Jó lenne, ha be tudnál ugrani megnézni, de ha bonyis akkor csak szólj, megkérem az embört ellenőrizze le a helyet, ott jár el minden nap előtte (Graphisoft parkban dolgozik).
Az időpont nekem majdnem mindegy, viszont jan. 14-16. Egerbe megyünk az embörrel, szóval jó lenne ha nem arra a hétvégére tennétek...
Név: mire föl érzik úgy?! A MI gyerekünk! Érdekes, hogy a család sokkal rosszabbul reagál, mint a barátok... (Vagy ez csak nekem érdekes?)