A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Csomeekám: akkor mennek továbbra is a drukkok a csík erősödéshez!!!

szimba család: hajrá embrikék!!!!!

Kép
rencsi79

szia Meli!
ritu75

Sziasztok csajok.
Vagyok csak visszaolvastam.

szimbáékról semmi hír???

Upsz,LAPTETŐ HUSS csomeenak meg szimbáéknak!!! :lol:

Kép
Kép
melánia

Rencsi,Ritu miújság????

Kép
Kép
melánia

én is visszaolvastam

Csomee továbbra is szorítok ezerrel ++++++++++++++++++++++
remélhetőleg most minden rendben lesz-uh-ig teljen felhőtlenül és gyorsan az idő!

Meli velünk semmi különös- dolgozunk- alig találkozunk..ez van.
ritu75

rozsafa:MESÉLJ!!! Nagy GRATULA nektek is!!! :lol:

Ritu:semmi hír??? Valami csak van? Ha eltünnék hirtelen akkor jött apukám. bocsi.

Kép
Kép
melánia

Sziasztok!

Csomee!
Mindig türelmetlenkedtek, Csajok, aztán meg kétségek között vergődtök! Minden esetre mennek a további drukkok!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rózsafa!
Óriási GRATULA! Így utólag tényleg beavathatnál minket is a részletekbe!

SZIMBÁÉK! MERRE VAGYTOK?!?!?!

Tegnap találkoztam Sára barátnémmal. Nemsokára 5 éves lesz. Rengeteget nőtt mióta nem láttam és nagyon sokat okosodott. Próbáltam intelektuális beszélgetést kezdeményezni vele a Gekko foglalkozásokról, oviról, stb., de nem engedte. Mindenek előtt focizni kellett Vele, azt imádja és lassan jobban kezeli a labdát, mint én! Aztán lufi ütögetés következett, majd érdeklődött, hogy mi van a lufikra ráírva, én meg elmagyrázhattam Neki, melyik milyen betű, végül leültünk az ABC-s játékához és jókat hülyéskedve nyomkodtuk az állatok képeit, "tanultuk" az ABC-t.
A legjobb az volt, hogy az ölemben ült és puszilhattam.

Sajo
sajo

Köszönöm mindenkinek a drukkokat és csíkerősítőket! :lol: :lol:

Sajo: Igen sajnos én már csak ilyen türelmetlen természet vagyok! :roll: :lol: (mindenben) Igazából volt bennem egy olyan is, hogy ha et+14. napon is negatív lett volna a teszt, akkor már nem adatnám be a progeszteron injekciókat. Egyrészt, mert nem jön meg tőle, másrészt, mert tök értelmetlen szurkáltatni magam, mikor nincs bent senki, aki felhasználja. De így természetesen megyek tovább szurikra. :D :D

Szimbáékról már én is nagyon várom a híreket!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Rózsafa: Óriási gratula!!! Én is kíváncsi lennék a részletekre!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

csomee
Na akkor továbbra is csendben drukkolok értetek :wink:
Vérvételre nem mész?
Én anno irattam fel beutalót a házidokimmal és megcsinálták az ET-15 napon, 319 lett, szóval rögtön mondták, hogy itt több baba van. :lol: :lol:
Akkor kicsit megnyugodtam, de igazán az uh a legmegnyugtatóbb. :wink:
Mikor mész apánkhoz?

szimba család, jaja ti is jöhetnétek már...addig is csuriban a kezem :wink: remélem jó hirekkel jöttök :wink:
chilike1

Szimbáék???

Csomee,
azért kicsit örülhetsz már szerintem :)

Hívtam ma Apánkat! Sikerült megnevettetni. Dec. 16.-án megyek hozzá délután. Szabin leszek, pont jó is.
miciona

Ja, és azt mondta, hogy január 4.-én már kinyit a Bazár!

Rodina, te mondtad, hogy hó elején esedékes a kezdés. Akkor az még jó!
Nekem egy héttel később kb.
miciona

Miciona!

Igen, én mondtam, de nem tudom, hogy a Dévainál ez hogyan megy. Én eddig a Kaáliba jártam, és ott csak a 10. napi uhu volt az első talink a dokival, mert a korábbi talinál már odaadta a ciklus elejétől szedett gyógyikat. Nálatok meg többször olvasom, hogy a ciklus elején küld titeket vérvételre -de lehet, hogy csak a lombiknál van, nem tudom- és azon izgulok, hogy az ne legyen 4-e előtt. Bocs, az hiszem kicsit tömény lettem! Ezért is kértem, hogy valaki írja le nekem röviden, hogy a Dévainál hogy megy egy inszem. Valaki nyugtasson meg!

Miciona! Neked is még inszem? Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön!

rodina74

Megjöttünk. Amit vártam, bejött. A pénteki túlélő mellé szombaton csatlakozott egy újabb. Mivel már ez is két napos, mindkettőt AHA-val kaptuk vissza 6, illetve 8 sejtes állapotukban. Szépek, mint mindig. (Olyan ember még nem volt az intézetben, akinek ezt nem mondták ET alkalmával. :D ) Mostantól indul a pihenés, meg a 7., 3 hétig tartó várakozás...

Köszönjük a drukkokat, aranyosak vagytok. :D

Csomee: hát hogy a búbánatba ne jelenthetné? :o Ráadásul ha most erősebb, mint a múltkor, mindenképpen jó jel, mondhatni: a legjobb. Szurkolunk továbbra is! És ne feledjétek: a tigrist folyamatosan etetni kell, úgyhogy további zebrák kéretnek... 8)

Rózsafa: engem is érdekelne, hogy hogyan sikerült a összehozni a babócát, amihez testületileg gratulál a Szimba család, így utólag is. 8)

Szivi77: mi mindig elkérjük a spermavizsgálai lapot. Előtte nem árt betelefonálni, hogy Gyöngyinek legyen ideje lemásolni. A kenetről - gondolom - egy másolatot bármikor tudnak csinálni.

Rodina: remélem, hogy az a polip legközelebb már nem lesz ott, mert azt tényleg "el kell intézni", enélkül ugyanis nem lehet elkezdeni a hormonkezelést. Ha minden OK lesz, akkor a januári ciklus 2-4 napjának bármelyikén megtörténhet a beállítás, akkor kaphatsz hormonbeutalót is.
szimba

Szimba,
a zebra nem él Ázsiában , tigris meg nincs Afrikában :wink:

na azért küldök Csomee tigrisének és az Oroszlán királyéknak is, nehogy éhezzenek :) Kép
miciona

Szimba!

Nagyon drukkolok, hogy minden legszebb reményeid szerint alakuljon! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mit jelent a ti szóhasználatotokban a beállítás? És pontosan mit takar a hormonbeutaló, mert a Kaáliban ilyen nem volt? Bocs, ha kicsit értetlen vagyok, de a kaáliba egyszer megnézték hormonomat, és csak nyomatták az inszemeket, én meg fizettem. Ezért is döntöttem a váltás mellett!

rodina74

Rodina,
nekem nem is volt inszem! A második lombikra készülünk januárban.
Szimba már leírta, hogy hormonbeállítás a ciklus első 4 napján történik meg, azért írtam, hogy akkor még rögtön hétfőn (jan.4) tudsz kezdeni. Inszemnél nem tudom mikor hív vissza először, de Ercsikati leírja biztosan. Lombiknál 5. nap az első szuri és 3 nap múlva kell menni újra uh+ vérvétel. innentől 2 naponta. A hétvége módosíthatja egy kicsit a napokat, de nagyjából így számolj.
miciona

Szimbáék! Nagyon-nagyon drukkolok, azért a zebráért!!!! Csuriba kezem-lábam!!!!! :D

Kép
kislibus

A beállítás mikor mensi első napjaiban mikor felhívod, hogy megjött estére kapsz időpontot. Akkor lesz egy uh és megírja a gyógyszerlapot. Ezen rajta lesz az első kb. 5 nap gyógyszer(hormon +egyebek) adagolása. Aztán a következő találkozás már reggel lesz mindig. Hétfő-szerda-péntek. Reggel uh ás utána kapsz hormonbeutalót a Nyírőbe. Sajna ez 2 naponta elég húzos program a várost átszelni, de így napról-napra követve van a tüszők-hormonszint állapota és ez viszont a sikerességet segíti.
Én pont most számolgatom a januári beosztésom mikor legyek dus, des, ha nem időben jön meg ugrik az egész és hiba csinálom én a kollegák beoját is egyik napról a másikra nem lehet Őket sem ugráltatni.
miciona

Sziasztok,
köszi a választ és a gratulációt mindenkinek.
Rövid történetünk: harmadik próbálkozásunk a férjemmel közösen, neki már volt korábban nyolc más intézetekben, mindenki széttárta a karját, hogy miért nem sikerültek, ráment a házassága.
Aztán próbálkoztunk mi, csak és kizárólag Apánknál. Mindannyiszor biopszia, nálam nem volt gond, 10-7 majd 5 petike, de mindannyiszor csak egyet kaptam vissza, mert ennyi embrio maradt életben. Pedig mindig szépek és egészségesek voltak a petikék is. A férjem az utóbbi években majdnem vega volt, és rengeteget úszott, szaunázott is, ami mind rossz. Ennél a próbálkozásnál részére ipari mennyiségű hús, hal, Maca Vibe, sütőtök ment , uszodától eltiltva, és együtt jártunk futni napi rendszerességgel. Nyáron zöldséges tisztítókúra volt mindkettőnknek- lúgosítás, és jártam akkupunkturára. Ott egy kínai doki mondta, hogy alulműködik a vesém, és sok-sok zöldséget kell enni, zeller, cékla, spenót, ilyesmi. Ezt próbáltam betartani, plussz kaptam egy tíz alkalmas kezelést. Ezután az amúgy nem túl rossz hormonképen teljesen rendbe jött. És mégis csak egyet kaptam vissza legutóbb is. Úgyhogy a harmadik transzfer után feladtuk, elkezdtünk anonim donorban gondolkodni a negyediktől, noha az utolsó biopszia után mondta Gyöngyi, hogy most jók a férjem eredményei, ne csüggedjünk. Icsi és AHA volt. És képzeljétek, megtapadt a babóca. Csupán három napig feküdtem, hús, víz, spenót, palástfű, túró, tojás, biozöldségek és semmi szénhidrát és cukor, illetve három nap után már jártam dolgozni.Őszintén: nem hittem benne, ezért nem is írtam ebben a körben. De mindent alázatosan betartottam, ahogy a doki kérte.
A recept nem tuti, én így csináltam, ez bejött. Szerintem a fejben dőlt el, ti. hogy nem akartam görcsösen, és nem gondoltam, hogy világvége van, ha nem sikerül. És paradox módon mégis hittem a dokiban, hogy a legjobb kezekben vagyok.Talán az AHA is segített.
Bocs, a hosszú hozzászólásért. Mindig olvaslak Titeket. És köszi a korábbi válaszokat.
Még Szimbának: az aneszteshez nekem is volt szerencsém, a leírás alapján én is őt kaptam, nem volt egy nagy élmény. Gratula a két Babócához...sikerülni fog, hinni kell benne!
És egy kérdés: erre priviben válaszoljatok, ha van kedve valakinek: mi a szokás, hogy honoráljátok a doki sikeres közreműködését? Kínos kérdés, de nem tudom, szokás-e? És hogy mikor? Illetve hogy nála lehet-e szülni?
Tényleg mindenkinek kitartást, és sok sikert!!!!Drukkolok.:-)
rozsafa

Miciona! Szimba!
Nagyon szépen köszönöm, így már mindent értek. Ehhez képest a Kaáliban nem történt semmi, de ezt sejtettem. Én nem bánom, hogy kétnaponta mennem kell, mert így tényleg végig vagyok kísérve. Bevallom ez nekem nagyon tetszik!

Rózsafa!
Minden elismerésem a tietek! Még egyszer nagyon nagy gratula!

rodina74

[quote="miciona"]S írta:micionazimba,
a zebra nem él Ázsiában , tigris meg nincs Afrikában :wink:

Dehogynem, csak állatkertben. :lol:

Sajnos ritkán még így is megesik, hogy tigris és zebra találkozik. :(

Találtam erről egy sokkoló felvételt, de hát mindannyian tudjuk, hogy a természet néha nagyon kegyetlen tud lenni...

Csak erős idegzetűek nézzék meg!

De tényleg!

:!:

:wink:

:arrow:

Kép

Rodina: valóban nagyon alapos az ellenőrzés, cserébe viszont készülj arra, hogy mindig sokat kell majd várni. Mi már megszoktuk, de egy új páciens számára nyilván furcsa. A beállítással együtt programonként 4-5 UH is beleférhet, meg csaknem ugyanennyi vérvétel. Egyelőre az a legfontosabb, hogy a januári beállításnál minden rendben legyen. Ha az első benyomás pozitív volt, az már félsiker, mert Dévisz stílusa és humora nem mindenkinek jön be. :D
szimba

Sziasztok!

Csomee!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Szimba: :lol: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rodina:Nekem inszemnél nem kellett vérvételre mennem,csak az elején egyszer.
emerenc

Rozsafa! GRATULÁLOK! :D
emerenc

Sziasztok!

Szimbáék!
Nagyon jó a hangulatotok! Ez remek és biztató! Ez a szokatlan találkozás valóban sokkoló! :lol:
HAJRÁ HETEDIK! HAJRÁ HETEDIK! HAJRÁ HETEDIK! HAJRÁ HETEDIK! HAJRÁ HETEDIK! HAJRÁ HETEDIK! HAJRÁ HETEDIK!
( Hetes jó szám! )
Kézcsókom Szimbánénak!

Rózsafa!
Köszönjük a beszámolót! Igazán sokat tanulhattunk belőle! Gratulálunk a kitartásotokhoz és elszántságotokhoz! Elképesztő!!!!!
Kérlek Benneteket ne tünjetek el! Szívesen hallanánk Rólatok továbbra is! Van egy babás fórum is, gondolom ott is szívesen látnának a csajok!
További GIGA DRUKKOK Babucitoknak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sajo
sajo

Szimba: Köszi a választ!
Így ismeretlenül is drukkolok nektek! :-)
szivi77

Sziasztok!

Szimba család nagyon örülök a jó híreknek,ügyesek voltatok eddig.Indul a drukkolás az ebrióknak! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Ennyi zebra után csak és kizárólag kétcsíkosat lehet három hét múlva tesztelni!(ill.vérvételkor egy gyönyörű HCG szintet kívánok)

Rózsafa gratulálok nektek! Szuper amit írtál,remélem hamarosan mi is követünk titeket.Lenyűgöző a kitartásotok! ( páromnak megmutitom a hsz-odat :D )
ritu75

Szimbáék: Hatalmas gratula! Drukkolok, hogy ez a két szépség megtapadjon! A tigris zebráit hozzád is irányítom! :lol:

Nekem a mai tesztem határozottan erősebb, mint a tegnapi, úgyhogy most már kicsit kezdek örülni.

Mindenkinek mennek a drukkjaim!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Csomee! Akkor kezdek én is kicsit örülni! :D
Hajrá baba-babák!!!! :D

Rozsafa! Én is gratulálok a babához és ahhoz is hogy, nem adtátok fel! Tényleg átjöhetnél a babásba is és ott is irhatnál!

Szimba család! Babaragacsok!!!!! Ez a tigris zebra kombó tuti szerencsét hoz, ennál több csikot egy rakáson még nem láttam!!! :wink:

Kép
kislibus

C Kép Kép
Csík gyűjtöknek mára!
miciona

Csomee!
Miattad és Szimbáék néztem be! Nagyon-nagyon szorítok Nektek!! :)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szimbáék!
A legpozitívabb energiáimat küldöm! :) +++++++++++++++++++ És a lehető legtöbbet ami tőlem telik! :) +++++++++++

Kép

KépKép
ercsikati

Hejho!Hejho!

Csomee!
További GIGADRUKKOK+++++++++++++++++++++++++++++++++ és persze pszt! Nem mondunk semmit!
sajo

Csomee, erősödjetek csak szépen!!!

Szimbáék! ++++++ Tudjátok, csak semmi romantikus! Tankcsapda és a Fűrész összes része... nekünk ez jött be. :lol:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

sziasztok!

Julcsika beteg, lázas... :cry: emlészik valaki, hogy Apánk az algorirynt vagy a paracetamol készítményeket javasolja terhesen????
Írja már meg aki tudja!!!!

puszi

Kép
rencsi79

ALGOPYRIN!!!!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Köszönjük az újabb ragacsokat, energiákat és csíkokat! 8)

Csomee: szorítunk, ahogy tudunk. Az eddigi fejleményekkel maximálisan elégedettek vagyunk, csak így tovább! 8)

Rencsi: ahogy Moncsi is írta, Algopyrin kell, mert az a legbiztonságosab terhesség alatt. Lázcsillapítóként nem annyira hatásos, mint a Paracetamol, de jobb nem kockáztatni! :!:
Jobbulást kívánunk Julcsi(ék)nak!
szimba

Szimba én még nem is küldtem ragacsokat :)
Szimbáné hogy van? Fekszik vagy milyen taktikát alkalmaztok?

Csomee folyamatos drukk Neked is.
madrin

Sziasztok!

Véleményetek szerint ET követően hányadik napon lehet legkorábban tesztelni?
anim

Csomee! :oops: :D :D :D :D ++++++++++++++++++

SzimbaCsalád! ++++++++++++++++++++++++++++

Kép
bodza2005

Amin:tesztje válogatja, de a 13 nap már biztos eredményt hoz- legalábbis én így tudom.
rozsafa

Sziasztok.

csomee:MIÚJSÁG???

szimbáék:RAGASZTÓ++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :lol:

Kép
Kép
melánia

Sziasztok!

Anim: Én az Et+12. napon teszteltem először, mert Et+6-on még kaptam egy fél ovitrelle szurit. Nekem akkor lett először halvány csíkos.

A ma reggeli tesztem olyasmi volt mint a tegnapi. Egész jól látszódott. Elmentünk vv-re és béta hcg: 223,3. Ez az érték majdnem 10-szer annyi mint a múltkor, úgyhogy bizakodunk. :lol:

Mindenkinek köszönöm a drukkokat, de még jövő hét szerdáig nagy szükségem van rá, hogy apánk is igazolja, amit a teszt mutat.

Szimbáék: Mi újság? Szimba kismami hogy van?
Et+13
Kép
Et+15
Kép

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

csomee: :lol:
Határozotabban erősebb a második teszten a csík.hurrá de csak halkan még!!! ÉS igen bízni kell,most meg pláne! :lol:

Kép
Kép
melánia

Csomee,
Ha a teszt mégse lenne egyértelmű (szerintem az!), akkor ez a HCG-szint talán már meggyőz téged is, hogy úgy néz ki Kitti baba ruháit nem kell elajándékoznotok :))))

Szimbáék +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
úgy, de úgy drukkolok!! Olyan büszke lennék magamra 8) 8) 8)
Na jó Rátok is egy kicsit :lol: :lol: :lol:
miciona

Csomee! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ez széééééép!!!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Jaj, de szééééééééééép kis csíííííííííííííík!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
:D :D :D :D :D :D

Kép
bodza2005

Sziasztok!

Köszi a gyógyszer segítséget, már nagyjából rendbejöttem, szerencsére csak pár órát volt lázam, az algopírin nagyon sokat segített!

Csomee,
Gyönyörű szép csíkok! Nekem ET+11-en sokkal halványkább volt a csíkom, pedig az ET 5 naposan volt... szóval én nagyon elégedett vagyok! :)

Szimbáék,
Nektek is mennek a drukkhegyek, rajtatok a vliág szeme!
vjulcsi

Csomee!!! Jaja de jó, giadrukkok továbbra is!!! Ezek a csikok olyan biztatóan erősödnek, a HCg-ről nem is beszélve, lehet, hogy Kitti ruhái kevésnek bizonyulnak majd. :wink:

Szimbáék! Újabb adag babaragacs nektek!!!!!

Moncsiga! Fűrész???? Atya Isten! Én már az elsőt se birtam!!! :shock:

Kép
kislibus

Csomee!
Ez szuper! Annyira, de annyira örülök! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D :D :D :D :D Szerintem ott inkább két baba lakozik, mintsem egy! :) Ezek szerint érdemes volt küldeni a drukkokat meg a ragacsokat! De azért küldöm még! ;) A tesztek magukért beszélnek, és a véreredményt se hagyjuk figyelmen kívül! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szimbáék!
Nektek is küldöm turbó gyorsasággal a drukkokat és remélem, vagyis TUTI Nektek is segít majd! :) ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

KépKép
ercsikati

Köszönöm a drukkokat!

Vjulcsi: Neked is köszönöm, hogy szorítasz értünk! Meggyógyultál már?

Ercsikati: Persze, hogy érdemes volt küldeni a drukkokat! De várom még őket! :lol: Hát nem bánnánk, ha kettő lenne, de ha csak egy baba van, annak is határtalanul fogunk örülni.
Hihetetlen, hogy te is már a 15. hétben vagy!

Kislibus: Neked is köszönöm a drukkokat! Te is már a 13. hetet mindjárt betöltöd. Hogy szalad az idő! :D

Melánia, Miciona, Moncsiga, Bodza nektek is nagyon köszönök mindent!

Mindenki kellett hozzá, hogy tudjak magamban és az embrikéimben bízni a történtek után, hogy most végre minden rendben lehet.

Igazából akkor hiszem el, hogy babás vagyok, ha szerdán apánk is megerősíti. Bár a teszt szépen erősödik, a mai már nagyon pozitív. :D

Szimbáék: Mi újság veletek? Mega-giga drukkok, babatapik mennek!!!!!!!!!!!

Akit név szerint nem említettem, annak is mennek a drukkok!

Szép estét!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: