Moncsi: gratulálunk a trónörököshöz!

Emlékszel, hogy milyen nemű babót tippeltem nektek? Végülis majdnem eltaláltam.
Stim: A Dévai Intézet árai kapcsán a szokásos dilemmával szembesülhettek: vagy kifizettek egy előre meghatározott összeget a dokinak és egy színvonalas szolgáltatást kaptok, vagy pedig elmentek egy úgymond "ingyenes" helyre és szemlesütve toljátok a borítékokat a megfelelő zseb(ek)be és cserébe nyilván egy rosszabb szolgáltatás jár. Ha mindez még nem lenne elég, utána jön az "eleget adtunk-e neki" című dilemma, ami fix áras szolgáltatásnál nincs. Ráadásként sok helyen felesleges vizsgálatoknak is alávetik a nőket, miközben Dévainál ilyen nincs. (Pl. nem csináltat petevezeték-átjárhatóságit, ha a férfioldalon akkora a probléma, hogy eleve csak lombik lehet.) A vizsgálatok azért nem mind az intézetben zajlanak, mert teljesen felesleges egy tüdőszűrő állomást, EKG-t, stb. telepíteni oda (személyzettel együtt), ha ez nincs kihasználva. A nőgyógyászati vizsgálatokon van a hangsúly és azt ott megcsinálják, másik nőgyogyira egyáltalán nincs szükség. Évente egy tüdőszűrő, egy EKG, 2 évente egy mammográfia belefér máshol is. A labor az egyetlen, ami jó lenne helyben, de ez is túlélhető a Jánosban, vagy a Nyírőben illetve (évente egyszer) a Mária utcában. Szerintem.
Anim: megértem, hogy el vagy keseredve, de az alaphelyzet ezzel a hiperstimuval együtt is jobb lett, még ha most ez nem is látszik. A kevés tüsző nagyon megnehezíti a programot és a sikert nagymértékben befolyásolja, a sokból viszont bármikor lehet kevesebbet csinálni.

Remélem, hogy hamar visszaáll az eredeti állapot és újra belekezdhettek, ráadásul úgy, hogy most nem lőttetek el egy OEP-es lehetőséget.
[quote="sajo"]T írta:sajoi is ICSIt csináltatok legutóbb. Akkor miért akarod a viszérműtétet?
A visszér egy roppant alattomos dolog, ami hosszú távon a here károsodásához vezet. Két év vizsgálati eredményei között ez sajnos már most is egyértelműen látszik. A lényeg tehát az, hogy ne romoljon tovább a helyzet, mert így legalább van egy kevés katona és nem kell biopszia. A helyzet egyébként javulhat is, de a műtét célja általában a további romlás megakadályozása.
A következő laptetőt Csomee kapja, okszi?
[quote="emerenc"]T írta:emerenci is szoktatok előtte egy kicsit izgulni?
Nem. Mi nagyon szoktunk izgulni.

Az elején azért, hogy van-e egyáltalán értelme belekezdeni (ép nyálkahártya, elég tüsző, azonos méretű tüszők, stb.), utána azért, hogy jól nőnek-e, van-e elég idő futni, aztán hogy ne durranjanak el, de a picik is legyenek eléggé érettek. Azután azért izgulunk, hogy sikerüljön leszívni mindet, közben a katonahelyzet is legyen megnyugtató, majd hogy sikerüljön megszúrni a nagyokat és továbbérlelni a piciket. Utána azon zsezsgünk, hogy megtermékenyültek-e és ha igen, akkor hány osztódik tovább, mennyi lesz beültethető, az ET könnyű lesz-e és még folytathatnám... Sajnos ez egy ilyen történet. A szétpukkanás kivételével eddig mindegyikkel kapcsolatban volt már negatív élményünk, ezért nem lehet kizárni egyiket sem.

[quote="uzsuzs"]S írta:uzsuzszerda óta tök sokszor eszembe jut és a hülye várólista... Nekem is dilemmám van ezzel kapcsolatban... Nálam nem lehet előre tervezni, hogy akkor következő hónapban kezdünk. Akkor??????? Szerintetek??????
Nálunk is ugyanez a helyzet. Májusban volt elég tüsző, de hatalmas méretkülönbségekkel

nem volt értelme belevágni. Júniusban csak egyetlen tüsző volt

nem volt értelme kezdeni. Júliusban jó volt a helyzet

kezdtünk. Ilyen helyzetben akár minden egyes hónapban felírhatnának minket a listára, mert sosem tudjuk előre, hogy mikor ideális a kiindulási álapot a programhoz. Szerencsére Dévisz ezzel tökéletesen tisztában van, ezért emiatt nem is izgulok annyira. Van éppen elég más dolog, ami miatt lehet...
Melániának jobbulást kíván a Szimba family! Ha valaki beszél vele, adja át pls!