A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sajó! Tudsz róla, hogy lenyúltad a laptetőmet? :(
szimba

No ezt lelőttem!

Szimba bocs!
sajo

Készséggel átirányítom!

LAPTETŐ :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: SZIMBÁÉK

Nagyon kívánom, hogy legyen foganatja!
sajo

De kérek cserébe legalább egy vigyori pofát! Nem bírom nézni a lebiggyedő ajkat! :roll:
sajo

SZIIIIMBAAAA!!!!!!

Hol vagy?

NE SZAAALAADJ EEEEL!!!!!!
sajo

No ezen túl jobban figyelek!
Pedig a másik topikból jöttem vissza, ott írtak Melániáról.
Nagyon furdal a lelkiismeret!!!!!!! SZIMBA!!!!! CSAK EGY SZÓT!!!! :cry:
sajo

Köszönöm! :D

(Legközelebb jobban figyelek. Itt, a "sorok között ólálkodva..." :))
szimba

Óóóó Te Hétpróbás!

Direkt hagytad, hogy rávetődjem a koncra! :lol:

Kedvellek Te Gazember!

Sajo
sajo

Jó reggelt Mindenkinek!

Én lemondok minden laptetőről ,nekem simán is jöhet a szerencse 8) 8) . Ebben a hónapban a lottó ötös és akkor a következőben állom a kezeléseket Nektek is :)))

Anim,
Ne legyél nagyon szomorú, szerintem az jó, hogy kiderült igenis stimulálható vagy, ezek után Déviszke már tudni fogja milyen koktélt állítson össze neked a következő hónapra.
miciona

Most beszéltem Melániával telefonon.Még egy jó darabig kórházban marad.De nem bánja,ott biztonságban érzi magát.Baba jól van.Figyelik UH-al rendszeresen.De nagyon aggódik Meli,meddig bírja a baba.A hasa fáj nagyon,görcsöl. Van két óriási tüszője,ez okozza a galibát.Kapja az infúziót és a gyógyszereket.De még messze van a javulás.Jó helye van,a család is akkor megy be hozzá,amikor csak akar. Mindenkit puszil.

Anim sajnálom én is ,hogy le kellett álljatok,de inkább most,mint később idegeskedj folyamatosan,vagy kórház legyen a vége. Remélem a sok tüsző nem okoz galibát.Mondott valamit Dévai mit kell tenned?

Uzsuzs remélem a cickafark elűzi a cisztádat!(ülőfürdő vele,az is hatásos) és tudtok kezdeni ahogy szeretnéd!

Moncsiga gratulálok a jó eredményekhez,és a kisfiúhoz! :lol:
ritu75

Melikèm!Legyen rendben minden mihamarabb Veletek!!!Tarts ki Bèbike!!!!!!
Sajò! :-) Annyira aranyos vagy! Tecccik,ahogy Szimbàval elvagytok.:lol:
Ritukàm!Mindjàrt itt a Te idôd!
Micikèm!Gondolok Ràd!;-)
Tovàbbi drukkjaim a többieknek is!!!!!
Cupàkolom a Csapatot!!

Kép
bodza2005

Sziasztok!

Zsu: Nem túlzás a 3l. Naponta amúgy is annyi folyadékot ( kellene) fogyasztani, naponta. Én a természet gyógyászokkal csínyán bánnék, mert, szerintem, kevés nagyon kevés van köztük akik ténylegesen tud is valamit. A saját "börömön" tapasztaltam. A baba projekt óriási üzlet és minden ezzel kapcsolatos nőgyogyászati teendők, és sokan vissza is élnek ezzel. De ez az én véleményem, véletlenül sem szeretnélek befolyásolni, csak légy óvatos, kérlek! 8)

Melánia, Drága! Kitartás! Jobbulást! +++++++++++++++

Anim: Bizzunk abban, hogy két hét múlva minden ok. legyen, és egy,két baba csücsüljön benned! Ezt kívánom Nektek! Sok sikert!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Most már én is izgulok rendesen....jövő hét......és utána kezdés!

Julcsi: Rád gondoltam péntek reggel, vérvétel elött, korábban kelltem, hogy tudjak futni, tény, hogy egy hősként szálltam föl a futópadomra! :) Remélem én is úgy járok mint Te! :wink:

Mindenkinek drukk! Babásodást! :D puszi

Szinte a hátamba érzem, a sorok közt ólálkodva , a nagy Vadászt! :D
Szimbáék ha laptető: a Tiétek! Drukkolok Nektek a legközelebbi kezdéshez! :D Ti is szoktatok előtte egy kicsit izgulni?
emerenc

Zsuzska! Mikor nekem eccer cisztám volt, akkor én is vedeltem a cickafark teát, futottam, felültem, és talpmasszázsra jártam. Igazából magadnak is masszírozhatod, de sajnos nem emlékszem, hogy a külső, vagy a belső bokacsont alatt-körül van a petefészek. Az egyik a pf., a másik a méh.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Na, szegény Drága, Jóságos Szimbát már ketten gazfickóztuk le.

Melike! Nagyon-nagyon gondolok Rátok!!!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Külső bokacsont petefészek, belső méh.
Bocsánat, csak szakmámba vág :))
miciona

Emerenc: Iszom a teát!!!!!!!!!!!!!!!! Legyen igazad és használjon, rosszat nem teszek vele!

Moncsi: A felüléseket már egyszer nekem is ajánlotta Rencsi , csinálom is.

Miciona: Ha már szakmába vág, tudsz segíteni? Csinálhatom itthon is saját magamnak? Pontosan hol kell és kb. mennyi ideig? Ha kell még valamit tudnom róla, leírnád? Köszi előre is!

Amin: Hidd el, a következő stimu lesz a nyerő!!!!!!! Fel a fejjel!!!!! Nekem múltkor azért kellett leállítani, mert nem reagáltam a szurikra. Én is padlón voltam akkor, de próbáltam hamar túltenni magam rajta és bizakodni, hogy a következő sikerül. De sajna, most sem akar olyan egyszerűen összejönni a dolog.

Melániának én is jobbulást kívánok, ha beszél vele valaki!

Szerda óta tök sokszor eszembe jut és a hülye várólista. Ahogy kivettem, Apánk nem igazáb tudja mi alapján döntsön majd. Nekem is dilemmám van ezzel kapcsolatban! Mint pl. én, akinek egyik hónapban van ciszta, másikban nincs. Nálam nem lehet előre tervezni, hogy akkor következő hónapban kezdünk. Akkor??????? Szerintetek??????
Most még amiatt kell aggódnom, hogy a mostani kenet eredményem jó legyen, az antibiotikum után.

Sajó: Ti most hogy is álltok? Mikor mehettek megint?

Jajj, még egy dolog! Elkezdtem múlt 7en szedni a méhpempőt. A dobozon az áll, hogy napi 2 . Tapasztalta valaki azt, hogy akkor nagyon sokat kellett wc-re mennie? Engem annyira meghajt, hogy volt, hogy egymás után minden óráról ki kellett rohannom. Elég kínos volt! Abbahagyni nem akarom, hátha szükség lesz rá!

Zsu
uzsuzs

Láttátok a Naplót? Hát, nem szoktam, de ezen most elsírtam magam!

Zsu
uzsuzs

Uzsuzs,
igazából gyógymasszőr is vagyok , reflexológiát csak érintőlegesen csinálok. Elvileg a teljes folyamat része az ivarszervek masszázsa, de nyugodtan csinálhatod magadnak heti 3-4x 10-15 percig csak azt a területet. Akinek van hormonális problémája is annak még a nagylábujj tetejét javasolt, mert az a hipofízis. Érdekes, hogy nálunk azt tanítják nem szabad fájdalmat okozni , de pl. a thaiok masszázs fájdalmas (Varga módszer is). A thai csajszi mindig forró lábfürdőt javasolt a talpmaszi után, ami elvileg nem túl jó, de tényleg elmúlt a csomó, a fájás az ő módszerük után is.

Méhpempőből ezek szerint kapszulát szedsz? Az eredeti sokkal hasznosabb. Nekem nem kellett attól többet wc-re járni.
A felüléseket javasolnám én is a talpmaszi mellé. Igazából amíg nem vagy várandós nem ronthatod el az önmaszizást, utána viszont tilos!! Vetélést okozhat, mint a melegfürdő.

Ma beszéltem egy Kaális nőcivel, ő nem hallott várólista hosszabbodásról náluk. Amúgy is 6-7 hónap ott. Apánk meg szeptember óta egyedül van. Arra én is gondoltam, hogy talán azért is küld el , meg állít le embereket, mert közeledik az évvége és kiürült a kassza, nem kap több pénzt az OEP-től. Nekem ha azt mondja most csak januárt tudja beigérni, de addigra előre lehet jelentkezni az is jobb lenne, mint hogy nem tudok semmit arról, hogy fog működni a gyakorlatban ez az egész.
miciona

Köszi Miciona a pontosítást! Közben felhívtam a csajszit, aki masszírozni szokott és megkérdeztem. Zsuzska, masszírozd bátran, tuti hozzá tesz a cisztapusztításhoz valamit.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok!

Melania! Jobbulást, baba kapaszkodik jó erőssen!!!!

Évi! Mikor tesztelsz?

Sajó-Szimba! Azért nyugi, jut mindenkinek laptető! :D

Uzsuzs! Kivánom, hogy segitsen a masszázy, vagy a tea, vagy bármi!!

Miciona! Akkor te lehet, hogy csak januárban mész?

Kép
kislibus

Zsu,
én is wcre jártam tőle, tisztul a szervezeted, aztán nekem jöttek a ragyák.... :oops: pedig nekem nem szokott lenni, de aztán ez is elmúlt. csak a végét láttam a Naplónak mi volt benne?

Kép
rencsi79

Miciona: Köszi! Akkor közvetlen a csont alatt kell masszírozni? Sajna rendes méhpempőhöz nem tudok hozzájutni, így marad a kapszula.

Rencsi: Annak a nőnek a férje volt a Naplóban, akinek átszúrták a méhét az egyik kórházban és utána meg is halt. Egy fiú ikerpárt hozott a világra, mutatták is őket, nagyon picik még, de nagyon édik. Úgy halt meg, hogy nem is látta a fiait. És a férj, nem érez haragot az orvos íránt! Még egy kicsit sem! Hát, elsírtam magam!

Melcsiről tudok valamit? Már nincs sok neki Marci születéséig, ha jól emlékszem?

Zsu
uzsuzs

Miciona: Még valami! Akkor érdemes után a lábfürdőt is csinálni? Bocs, ha túl sokat kérdezek :oops: !

Zsu
uzsuzs

zsuzsi,
A lábfürdőt a thai lányoktól hallottam, a maszi által serkentett vrkeringést serkenti. Nekem bevált. Megnzem holnapra. Már itthon vagyok a melobol s telefonrol nem szeretek irni.
miciona

Zsu drága, de jó hogy nem láttam, tuti bőgtam volna.....gyere át a babásba, ott írt a Melcsike :D

Kép
rencsi79

Zsu,
Mi tőlük rendeltünk méhpempőt: http://www.molnarmez.hu/magunkrol.html

Pár nap alatt megkaptuk. Egy adagér (3 fecskendő) fizettünk 5500 Ft-ot + 750 Ft volt a virágpor.

Melániának jobbulást!

Az időjárás ellenére is mindenkinek szép hetet! :lol:

Puszi,
Bari
bari6

Zsu! Ahogy a bokacsont vezeti az ujjad. A sarok felőli/hátsó oldalon le, aztán alatta félkör ívben.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Moncsi: gratulálunk a trónörököshöz! 8) Emlékszel, hogy milyen nemű babót tippeltem nektek? Végülis majdnem eltaláltam. :oops:

Stim: A Dévai Intézet árai kapcsán a szokásos dilemmával szembesülhettek: vagy kifizettek egy előre meghatározott összeget a dokinak és egy színvonalas szolgáltatást kaptok, vagy pedig elmentek egy úgymond "ingyenes" helyre és szemlesütve toljátok a borítékokat a megfelelő zseb(ek)be és cserébe nyilván egy rosszabb szolgáltatás jár. Ha mindez még nem lenne elég, utána jön az "eleget adtunk-e neki" című dilemma, ami fix áras szolgáltatásnál nincs. Ráadásként sok helyen felesleges vizsgálatoknak is alávetik a nőket, miközben Dévainál ilyen nincs. (Pl. nem csináltat petevezeték-átjárhatóságit, ha a férfioldalon akkora a probléma, hogy eleve csak lombik lehet.) A vizsgálatok azért nem mind az intézetben zajlanak, mert teljesen felesleges egy tüdőszűrő állomást, EKG-t, stb. telepíteni oda (személyzettel együtt), ha ez nincs kihasználva. A nőgyógyászati vizsgálatokon van a hangsúly és azt ott megcsinálják, másik nőgyogyira egyáltalán nincs szükség. Évente egy tüdőszűrő, egy EKG, 2 évente egy mammográfia belefér máshol is. A labor az egyetlen, ami jó lenne helyben, de ez is túlélhető a Jánosban, vagy a Nyírőben illetve (évente egyszer) a Mária utcában. Szerintem.

Anim: megértem, hogy el vagy keseredve, de az alaphelyzet ezzel a hiperstimuval együtt is jobb lett, még ha most ez nem is látszik. A kevés tüsző nagyon megnehezíti a programot és a sikert nagymértékben befolyásolja, a sokból viszont bármikor lehet kevesebbet csinálni. 8) Remélem, hogy hamar visszaáll az eredeti állapot és újra belekezdhettek, ráadásul úgy, hogy most nem lőttetek el egy OEP-es lehetőséget.

[quote="sajo"]T írta:sajoi is ICSIt csináltatok legutóbb. Akkor miért akarod a viszérműtétet?

A visszér egy roppant alattomos dolog, ami hosszú távon a here károsodásához vezet. Két év vizsgálati eredményei között ez sajnos már most is egyértelműen látszik. A lényeg tehát az, hogy ne romoljon tovább a helyzet, mert így legalább van egy kevés katona és nem kell biopszia. A helyzet egyébként javulhat is, de a műtét célja általában a további romlás megakadályozása.
A következő laptetőt Csomee kapja, okszi? :D

[quote="emerenc"]T írta:emerenci is szoktatok előtte egy kicsit izgulni?

Nem. Mi nagyon szoktunk izgulni. :D Az elején azért, hogy van-e egyáltalán értelme belekezdeni (ép nyálkahártya, elég tüsző, azonos méretű tüszők, stb.), utána azért, hogy jól nőnek-e, van-e elég idő futni, aztán hogy ne durranjanak el, de a picik is legyenek eléggé érettek. Azután azért izgulunk, hogy sikerüljön leszívni mindet, közben a katonahelyzet is legyen megnyugtató, majd hogy sikerüljön megszúrni a nagyokat és továbbérlelni a piciket. Utána azon zsezsgünk, hogy megtermékenyültek-e és ha igen, akkor hány osztódik tovább, mennyi lesz beültethető, az ET könnyű lesz-e és még folytathatnám... Sajnos ez egy ilyen történet. A szétpukkanás kivételével eddig mindegyikkel kapcsolatban volt már negatív élményünk, ezért nem lehet kizárni egyiket sem. :(

[quote="uzsuzs"]S írta:uzsuzszerda óta tök sokszor eszembe jut és a hülye várólista... Nekem is dilemmám van ezzel kapcsolatban... Nálam nem lehet előre tervezni, hogy akkor következő hónapban kezdünk. Akkor??????? Szerintetek??????

Nálunk is ugyanez a helyzet. Májusban volt elég tüsző, de hatalmas méretkülönbségekkel :arrow: nem volt értelme belevágni. Júniusban csak egyetlen tüsző volt :arrow: nem volt értelme kezdeni. Júliusban jó volt a helyzet :arrow: kezdtünk. Ilyen helyzetben akár minden egyes hónapban felírhatnának minket a listára, mert sosem tudjuk előre, hogy mikor ideális a kiindulási álapot a programhoz. Szerencsére Dévisz ezzel tökéletesen tisztában van, ezért emiatt nem is izgulok annyira. Van éppen elég más dolog, ami miatt lehet...

Melániának jobbulást kíván a Szimba family! Ha valaki beszél vele, adja át pls! 8)
szimba

Moncsiga: Gratulálok a kis kukishoz!

Mindenkinek mennek a drukkok!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Csak nagyon röviden, mert rengeteg munkám van és nagyon úszok....

Sajó, Szimba,
Sok évvel ezelőtt apukámnak is volt visszér műtétje. Aztán elhanyagolta az orvoshoz járást. 2 hete műtötték, ma jött az eredmény a szövettanról, hogy negatív. Férfiak egy része nagyon nehezen rávehető a rendszeres ellenőrzésre, pedig fontos. Igaz Ti még fiatalok vagytok, de nektek is úgyanolyan fontos szűrésre járni, mint nekünk nőknek, még akkor sem szabad elhanyagolni, ha nem a gyermeknemzés a cél.

Moncsi,
gratulálok a kisfiúhoz, remélem ő is ugyanannyi örömet okoz majd nektek, mint egy kislány. A következő úgyis lány lesz! És sokkal jobb, ha báttyád van, mint nővéred :)))
miciona

Zsu,
még a maszihoz annyit, hogy a 2 terület: petefészek-méh a boka 2 oldala és ahová a szandál pontja szokott esni a kettőt összekötő vonal a petevezeték. Nem kell erősen csinálni, csak ami még jól esik. Persze sokkal jobb, ha párod csinálja és Te csak élvezed!!

Csomee,
talán 17 nap múlva? Akkor félidő !! Még belefér egy spontán kísérlet:)))
miciona

Kislibus!

Teszteltem,de sajnos negatív lett.
Holnap elmagyek a Nyírőbe,megnézetem vérből a HCG-t.
Az a biztos.
Ha nincs baba,akkor gőzerővel mennem kell dolgozni.
Majd holnap du. írok! Évi

Katica
évi7104

Évi! Sajnálom, hogy negativ lett, de fogsz még pozitivat is látni!!!! Mit beszéltetek Dévaival? 3 hónap szünet?

Én azt hiszem megint bedobom a medve módit....

Mindenkinek hatalmas drukkok!!!!!

Kép
kislibus

Ja, és felhivtam Dévait, azt mondta, hogy nem kell azt az utrot örökkévalóságig szedni, az utolsó 2 nap csak 3x 1-et szedjek aztán kész.... :shock: Csak ilyen simán lel lehet állni róla????? :shock:
kislibus

Kislibus!

Nekem ez az 5. beültetés volt.
Nem várunk 3 hónapot,amint lehet megpróbáljuk hatodszorra is még az idén!
Évi

Katica
évi7104

Évi! Uf.... Nem semmi kitartásotok van igy a 6.-nél!!! Hát nagyon nagyon szorítok, nagyon megérdemeltek egy babát!!!!!

Kép
kislibus

kislibus
Hááát az utro leállás meggondolandó..., mi moncsikával csomót vaciláltunk, hogy csináljuk, én úgy csináltam ahogy apánk mondta abba hagytam egyik napról a másikra és rá pár napra elkezdtem barnázni, nagyon megijedtem, irány a János kórház , ott mondták hogy folytassam a 3x2 utrót meg kellett még C vitamin meg magne b6, aztán 1 hét múlva elmúlt szerencsére ellenben Moncsika fokozatosan állt le és nem volt nála semmi . Persze lehet hogy ezek nem tipikus esetek, a fene se tudja, lehet nincs is benne összefüggés, de amikor apánkat kérdeztem azt mondta , hogy nem kell az a sok hormon.
Mindenesetre kövesd amit apánk mond. :wink:

évi
Nagyon sajnálom, szegénykém :roll:
Kitartás a köv. kezdéshez. :wink:
chilike1

Chilike,Kislibus!

Tartozom egy vallomással:

Teszteltem múlthéten(nem bírtam megállni)és volt egy pici,halvány második csíkom.

De a ma reggeli teljesen negatív lett.
A barátnőm már 6 hetes volt a kisfiával,a petezsák már jól látható volt,de 1 teszt sem lett neki 2 csíkos.
Úgyhogy...a remény hal meg utóljára!

Sziasztok! Évi

Katica
évi7104

Eszembe jutott milyen gyógyszert mondot Dévai, ha még ott lesz a ciszta: decapeptyl. Utána néztem a netem és már az áránál ekszörnyülködtem: 1 adag 35.000. Havonta kell 1, max. 6 hónapig. Nagyon remélem, hogy nem fog kelleni! Ez egy következő lombik ára! Tud valaki, valamit erről a szuriról?

Évi: Így van, fel a fejjel, a remény hal meg utoljára!!!!! Még semmi sincs veszve!!!!!!!!!

Zsu
uzsuzs

Sajó, Kislibus, Emerenc, Ritu, Szimba, Micióna, Uzsuzs és mindenkinek nagyon-nagyon szépen köszönöm a vigasztaló szavakat! Nagyon jól esik!
Ma már egy kicsit jobban érzem magam, de a lelkem mélyén még mindig nagyon fáj, hogy ismét kudarcba fulladt a program. :cry:

Sajó,
Sajnos nekem is volt már (arra is) példa, hogy nem volt ET. Februárban sikerült leszívni 5 petesejtet, de kettő eleve éretlen volt. A másik három, igaz, hogy megtermékenyült, de nem osztódtak tovább. Valószínűleg azok is még éretlenkék voltak... :(
Februában és júliusban is (akkor nem reagáltam a hormonokra) Puregont használtunk, és én azt okoltam mint egyik lehetséges problémaként. Ezt kis is fejtettem Dévisznek, aki állította, hogy pedig ugyanaz a hatóanyag (ez nem igaz...), de végül meggyőztem, hogy a Gonal-F sokkal jobb nekem. Mikor Gonal-F-t használtam (kétszer) akkor volt ET is. Így most ezt használtunk, lám be is jött egy darabig. Túl jól bejött..... :evil:
anim

Ja, egyébként Dévisz különösebb intelmekkel nem látott el, csak annyit mondott, hogy vigyázzak magamra és igyak sok folyadékot. Így is teszek, már megittam a két nap alatt az egy havi folyadékmennyiségemet. :?
Remélem, visszahuzódnak vagy felszívódnak (nem tudom pontosan, hogy mi is történik most odabent...) a tüszők és elkezdhetek még egy programot ebben az évben.
Jelenleg nagyon feszes és nagy a hasam, néha még kiegyenesedni is alig tudok, mert olyan mintha vákummal szívnák a belső szerveimet. Azért gondoljátok el, több mint 15 kb. 2 cm átmérőjű 'labdácska' helyzkedik a hasamba....
anim

Sziasztok!

Moncsi!

Mi is gratulálunk Petikéhez! Már korábban meg akartam tenni, de mire végig olvasom az összes hozzászólást, elfelejtem mire akartam reagálni!
Egyébként a "gazember" kifejezésből, ebben az esetben, konkrétan kiérződik némi szeretet! Nagyon kedvelem Szimba stílusát, tájékozottságát, mint ahogy szerintem mindannyian!

Szimba!

Csak azért kérdeztem a viszér műtétet, mert nem kis megpróbáltatás! Én a helyedben a katéteres megoldást választottam volna. Persze én elég koros vagyok. (50) Van az emberben valami tenni akarás a siker érdekében. Én adtam magamnak injekciót (NaCl oldat), pedig nem sok értelme volt, aztán stimu alatt Jucus nem akart futni, erre kaptam magam és elmentem futni helyette. Ennek sem volt sok értelme, ráadásul alig tudok járni, mert a jobb térdem teljesen kikészült a futástól.
Szóval, nehogy csak azért megműtesd Magad, mert mindenáron tenni akarsz valamit a siker érdekében! Egyébként remélem meglesz az erdménye!

Évi!

Fel a fejjel! Lehet, hogy még nincs lefutva ez a játszma, csak olyan kis türelmetlenek Vagytok!

Jó éjszakát Nektek!

Sajo
sajo

Zsuzska,
azt gondolom ez az a szuri, ami leállítja az agyalapi mirigy petefészekre ható hormonjait. Egyszer beszélt róla Dévisz, talán Szimba is írt róla, de ők sem szívesen szerették volna ezt a módszert alkalmazni. Ilyenkor csak azok a hormonok hatnak amit kívülről adnak, így több és jobb minőségű tüsző érhető el, de nehezebben tapadnak meg. Nálad gondolom azért állítaná le, hogy a hormonális változások ne hassanak a cisztára és így hamarabb eltünik.

Évi,
Bízzunk még a vérvételben!! Igazad van a reményhallal kapcsolatban !!!

Anim,
hidd el, hogy ha szomorú is vagy , de az nagyon biztató, hogy ilyen "túl" jól stimulálható vagy. Inkább némi túlstimu veszély, mint hogy ne legyen mit visszaültetni. Igyál sokat tarsd be amit mondott Apánk, aztán indulhatsz újra.
miciona

Évi! És a mensid jött?

Anim! Biztos nagyon rossz ahogy feszít, de el fog múlni!!! És kezdhettek újra, ezúttal egy abszolút sikeres programot!

Mindenkinek drukk hegyek!
kislibus

Sziasztok!

Most csak egy gyors kérdésem lenne. Valami baktérium van a kenetembe, apánk azt mondta, hogy gyógyszer kell rá. Volt valakinek, milyen gyógyszer kellett? Van egyébként csütrötökön, mert engem csüt-re hívott vissza.

Évi: Drukk!

Majd még jövök!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Csomee!
Nekem nem volt még ilyenem, de tuti Apánk "helyre teszi" a dolgokat! :) Én úgy tudom a csütörtök a szabad napja, de ha ő hívott! :roll: :roll: :roll: Lehet, hogy Vass doki távozásával már nincs szabad napja sem???? :?: :?: Szorítok, hogy 16 nap múlva minden sínen legyen a következő lombikhoz! :) +++++++++++++

Kép

KépKép
ercsikati

Csomee,

Sajnos nekem is már volt egyszer pozitív kenetem bakrtériumra. Akkor egy Dalacin nevű hüvelykéremet kellett használnom 6 napon keresztül. Utána újra vett kenetet és az már negatív lett.
Neked is biztos fel fog írni egy antibiotikumot ami sity-suty kikezel és tudtok kezdeni október végén.

Anim
anim

Azt elfelejtettem, hogy nagy valószínűleg a párod is kapni fog gyógyszert, az oda-vissza fertőzés elkerülése miatt.
anim

Anim: Nagyon-nagyon szépen köszönöm a gyors választ! Most egy kicsit megnyugodtam.

Ercsikati:Hát lehet, hogy már nincs szabadnapja, mert úgy mondta, hogy "jó, akkor csütörtökön este 6 után jöjjön és adok gyógyszert". Egyébként jól vagy?

Majd később jövök!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok Mindenki!

Sajnos nincs HCG a véremben,úgyhogy megint nem sikerült.
Hívtam is Dévait,pénteken délelőtt megyünk be hozzá.
Megvizsgál,aztán megbeszéljük a továbbiakat.
Jön velem most Ricsi is,mert ezt hárman kell megbeszélnünk.

Most inkább Ricsit viselte meg a sikertelenség,Ő nagyon csalódott.
(persze én is,de...majd)

A körzeti dokinőmmel beszéltem ma a dologról és nagyon ajánlotta az örökbefogadást. De nem,...azt még nem akarom!!!

Na,minden jót mindenkinek,vigyázzatok a pocaklakóitokra!
Majd pénteken jelentkezem!
Évi

Katica
évi7104

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: