A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!

Hajrá Szimbáék!!!!
Ennyi laptető biztos jelent valalmit :!: :!: :!:
Örülök, hogy végre hallotunk felőletek!
Csak azért kérdeztem, hogy szerinted érdemes-e megcsináltatni a vizsgálatot, mert mennyiségileg és minőségileg úgy is ICSIre vagyok "predesztinálva". Vén vigéc vagyok már. Kopa egyébként 5000,- Ft-al drágábban csinálta meg a genetikai vizsgálatot, haszna meg nem nagyon volt. Mondtam Jucusnak, hogy a pete biztos kiabálni kezdet:
- Piszkos gazember! Hogy került maga ide belém!
Aztán elkezdtek veszekedni, így aztán végük lett.
De viccet félretéve, aggaszt, hogy valami genetikai összeférhetetlenség van a dologban. Nincs mit tenni, mint próbálkozni! A géneke még nem tudják "gyógyítani".
Most jut eszembe, Ti is ICSIt csináltatok legutóbb. Akkor miért akarod a viszérműtétet?

Kislibus!
Én annyit se mondok, hogy GRA, csak annyit: HURRÁ!!! HURRÁ!!! HURRÁ!!!

Sajo
sajo

Szimba! Te mekkora mágus vagy! :lol: :lol: :lol: :lol: Számolsz, te minden hájjal megkent gazfickó!!!:wink:
Megadrukk-hegyek a novemberi kezdéshez!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Kislibus! nagyon örülök a sikerednek! Aki ikreket akar, most menjen Apánkhoz, úgy látszik egyet fizet, kettőt kap akció van nála! :lol: :lol:

Csomee! Hajra következő program!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Szimbáék,

Csak úgy halkan jegyzem meg, hogy nekem sosem volt laptetőt, de mielőtt beköltözött a baba, egymás után hiretelen 3 is volt....
Szóval hajrá Szimbáék :)

Sajo,
Ez a párbeszéd aranyos volt :) Azért reméljük nem így van, mármint hogy inkább ez lesz a párbeszéd a következő alkalommal: Hello uram, évek óta Önre várok, jöjjön csak, jöjjön :)
vjulcsi

Sziasztok!

Szimba! Te tényleg vadászod a laptetőket! És hogy közösen futtok Simbánéval az tényleg nagyon jó, van közös rekreációs program. Nálunk az ilyesmi sajnos egy ideje hiányzik, pedig azelőtt rengeteget túráztunk a hegyekben. De pont ma beszéltük meg, hogy megyünk sétálgatni majd itt a környéken! Drukkolok nektek nagyon novemberre!

Sajó! A petesejt és a himivarsejt egyesülésénél annyi minennek kel klappolnia, hogy egyéltalán az a csoda, hogy megtörténik néha!!!!! Szerintem ne aggódj ezen az összeférhetetlenség dolgon, én legalábbis nagyon szurkolok, hogy a következő rendben menjen!

Évi! akkor továbbra is ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Moncsiga! Nagyon aranyos vagy, köszönöm, de tutod, ez még csak félsiker, a teljes sikert majd csak okt. 21. után könyvelem. Vagy akkor sem? Ki tudja mikor nyugszom meg végre, hogy minden rendben van??? :roll:

Nekem úgy emlékszem egy laptetőm sem volt most. ellenben tudjátok mit gondoltam? Még amikor kezdtük az ovu. ind-ót, kigondoltam, hogy egyszerűen csak kivárom, hogy beköltözzön egy-két baba a pocimba. Úgy voltam vele, hogy ez nem tudom mikor lesz, csak kivárom egyszerűen, hogy megtörténjen.

Jaj, remélem nem állitják le teljesen a lombikokat! Az nagy kiszúrás, bezzeg az abortuszokat tuti, hogy továbbra is végezni fogják... :evil:
kislibus

Julcsi: :D " Hello uram, évek óta Önre várok,jöjjön csak jöjjön" :lol: Nagyon jó! :lol: Ez lesz a mottóm! :lol: :lol: :wink:
Aranyos vagy, hogy drukkolsz! köszi! :D

Moncsi ez az "egyet fizet, kettőt kap" akció is tetszik! :lol: :lol:
Én is, én is! :D

Szimba ez a közös futás nagyon tetszik, sajnos nálunk én vagyok az aktivabb, férjem mindig lerokkan ha mozgásról van szó. :D
Túrázni is többnyire egyedül szoktam, meg síelni is. :wink:
Drukkolok nagyon a novemberi kezdéshez! Szerintem jók lesztek ennyi laptetővel! :lol:

Csomme, akkor Te is kezdesz! Hajrá! :lol:

Chilli: Nekem is van miómám, Dévisz kezdetektől mondja, hogy ki kell venni, most nyáron küldött el a Jánosba, ott azt mondták, nincs útban nem befolyásolja a teherbe esést. És csak hasfelmetszéssel lehetne kivenni amit nem ajánl. Dévisz leszívást
akart. Ennyiben maradtunk. Egyenlőre pihentetjük a dolgot. Nagyon sok helyen utána néztem, ha nincs rossz helyen nem kell műteni. De tény, hogy a hormonok hatásától növekszik. De spontán is teherbe esnek nők ezrei, százezrei, miómával. Nyugtasd meg a barátnődet.

Kislibus, akkor Te két hétig téli álmot fogsz aludni.Jó éjszakát! :lol:

Drukk mindenkinek!
:D
emerenc

Emerenc! A téli álmot már meg is kezdtem. Elkéstem a házidokitól, mert elaludtam. Eg órakor ledőltem szunyálni egy fél órára (mondván, hogy úgyse szoktam többe aludni) és felkeltem 4-kor!!! Az orvoshoz fél 3-ra volt időpontom.... :D
No, akkor nekeid is két babáért drukkolok!
kislibus

Szép estét!

Mindenkinek nagyon köszönöm a drukkokat! :lol:
Remélem, hogy meg lesz a pozitív eredménye, hogy ennyien szurkoltok nekünk is.

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Úgy el vagyok keseredve!!!!!!!!!!!!!! :( :( :( :( :( :( :(
Tegnap voltunk Apánknál és már megint van egy rohadék cisztám, a fogyigátló ellenére és így nagyon úgy néz ki, nem kezdhetünk október végén. Sőt, a várólista miatt, Apánk szerint, idén már nem kerülünk sorra. Ettől még jobban elkeseredtem. Azért, ha megjön, elmegyek uh-ra, ha valami csodá folytán eltűnt a ciszta, akkor kezdhetünk. De túl sok reményt nem fűzök hozzá. Öszínte leszek,most egy kicsit kibuktam.
Nincs valami ötletetek, hogyan tudnék megszabadulni ettől a rohadt cisztától. Ezek egész életemben kísérteni fognak????????? Tele van már velük a hócipőm!
Ha nem múlik el, akkor valami más bogyót ad majd, ami mesterséges klimaxot hoz létre a szervezetben. De ezt nem szeretném! Szedtem már ilyen szert és utána nagyon nehezen áll helyre a szervezetem.
Cisztával azért nem lehet lombikozni, mert a szuri hatására a ciszta is nőhet a tüszők helyett?

Csomee: Örülök, hogy legalább nektek rendben ment a dolog!

Kislibus: Szuper! Gratulálok!

Zsu
uzsuzs

Sziasztok!

Szimba!
Hogy ennyi laptetőt megcsípni! Szuper jó! :) Ennek jelentenie kell már valamit! Szorítok a következő kezdéshez és a SIKERHEZ! :)

Uzsuzs!
A cisztáról nem sokat tudok! :( De abban tudok neked segíteni, hogy a tesómnak soha nem volt! Teherbe esett, és Mikey mellett megjelent a ciszta! A doki csóválta a fejét, aztán mondta, hogy majd kiderül, hogy mi lesz! Aztán a ciszta nőtt a gyerekkel, és egyszer csak lám a csiszta megált a növekedésben, Mikey meg fejlődött tovább. Megszült a tesóm ciszta el, aztán amikor újra teherbe esett ciszta újra elő. Nagyobbra nőtt, de nem okozott gondot neki! Szóval én szorítok Neked nagyon-nagyon! :)

Kislibus!
Szólj ha már hangosan is Örülhetünk! :) Ja és Moncsigának a mondata tényleg találó volt! "Egyet fizet, kettőt kap akció!"
Egyébként nálunk Apánk mindig megkérdezte, minden stimukor, hogy egy gyereket szeretnénk, vagy többet. A válasz mindig a több volt! Minden alkalomkor kaptam két puszit! Mondtam is neki, hogy tuti azért "sikerült így be", mert állandóan kaptam a dupla puszikat! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Uzsuzs!
Bocsi, most kaptam az infót, hogy nem ciszta, hanem mióma volt neki! :( Bocsi, ha félre infóztalak!

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!
Most csak gyorsan jelentkezem(egyébként olvaslak titeket,drukk mindenkinek,kinek-mihez kell)
Melitől kaptam üzenetet kérte írjam meg nektek:

" Tegnap bekerültem kórházba,hányás,hasmenés,hasfájással.
Baba jól van.Szépen ver a szíve.
Kaptam infúziót,gyógyszert. Puszi. "

Remélem Meli hamar elhagy ez a fránya hányás,hasmenés,és ismét otthon lehetsz.De most jó kezekben vagy, nyugi!Mi mind drukkolunk Nektek!! Sok puszi!
ritu75

Sziasztok!

Melcsinek mielőbbi jobbulást kívánok!

Ercsikati: Köszi a drukkokat, hatott! :lol:

Melánia: ???? (Nem ma mész uh-ra?)

Uzsuzs: Sajnálom az a hüle cisztát. Pedig nagyon együtt kezdtünk volna. De még lehet, hogy így is indulhatsz te is! Nagyon drukkolok!

Drukk mindenkinek!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Comee,
Szerintem Melánia írta Ritunak az üzenetet.

Jobbulást neki, jó kezekben van, minden rendben lesz!
vjulcsi

Egy kis infó! :)
MELÁNIA került kórházba! :(
Melinda Él és virul és alig várja Marci babát! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Rituska,
meg mondod a Melikének, hogy nagyon szorítunk és lélekben vele vagyunk! és engem azt tartott életben anno, hogy a párom olvasta egy amerikai tudományos lapban, hogy azok a babák akik ilyen erőteljes reakciót váltanak ki a mamából ( sugárba hányás, hasmenés) azok nagyon nagy %-a lesz teljesen egészséges és nagyon stram kiskölök lesznek és nem szokott vetélés előfordulni.....én mindig ezt mondogattam magamnak amikor már azt hittem itt a vég.....

puszi

persze ezzel nem azt mondom, hogy a többi kismami ahol nem volt tünet, ott bármi baj lehet, csak a tünet mindig jót jelent ( akkor a baba miatt kevésbé kell izgulni állítólag)

Kép
rencsi79

Bocsi, akkor valamit félreértettem! Azt hittem Gmelcsi írt! :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Legközelebb jobban figyelek!!!!!!!! :roll: :oops:

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Egyébként először én is GMelcsire gondoltam, ezért gyorsan fel is hívtam! :) Aztán kiderült, hogy nem ő!

Melike!
Gondolunk Rád, és nagyon-nagyon szorítunk Neked! :)
Nem lesz baj! Nyugi! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Melania! Jobbulást neked, remélem hamar kijöhetsz! Sok gyógypuszi!

Uzsuzs! Sajnálom a cisztát, de az lehet jó hír, hogy felszivódhat! Nálunk anyumnak volt, ensesre minig jól megnőtt neki, és a mensesével meg szépen kiürült a cista is! Remélem nélead is el fog tünni!!!

Ercsikati! Majd okt. 21 után lehet örülni! Nélunk sose kérdezte meg, sőt mindig azt mondta, hogy hármasikreket nagyon nem szeretne nálam látni. Mikor kezdtem az ovu indukciót 42 kg voltam, az elmúlt egy hétben már 43 lettem, de még erre is csak csóválta a fejét, hogy hogy fognak bennem elférni a gyerekek. Mondtam, hogy megoldjuk. :D
Te biztos magasabb is vagy nálam, ha neked felajánlotta a két babát!!!!!

Egy kérdés: Nem lesz elég az utrogestan, mire legközelebb megyek apánkhoz, pont két nap hijja lesz. Felhivjam és menjünk be receptért, vagy ezt felírhatja háziorvos is????
kislibus

Sziasztok!

Megjöttünk a genetikáról. Minden teljesen rendben! Nagyon szépek a kis szervei. Nagyon készségesen megmutatta amire kíváncsiak voltunk: KISFIÚ!

Melinek sok-sok puszi és semmiképp se izguljon!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Moncsiga!
Szupi! Gratula Petikéhez! :) Annyira örülök, hogy minden rendben van! :)

Kislibus!
Én pont ugyanígy jártam, csak nekem már a 7en elfogyott volna! :( Beszéltem a Tesómmal aki jóban van a helyi gyógyszertár vezetőjével, és mondta, hogy kettő doboz kéne, és csak okt. 20 körül viszem a receptet! Hát így oldottam meg! :) Próbálkozz be te is, aztán szerintem hívd Apánkat! Én is azt tettem volna, ha a Tesómnak nem sikerül! :) Én 170 cm vagyok 70 kg. :oops:

Kép

KépKép
ercsikati

Moncsi: De jó, akkor Petikétek lesz! Férjed mit szólt hozzá? Gondolom, madarat lehetne vele fogatni.

Én akkor is kezdeni akarok október végén!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon bízom benne, hogy eltűnik ez a ciszta. Kár, hogy otthon nem tudok tenni semmit ennek érdekében! Azért még bízom benne, hogy kezdhetünk! A legrosszabb az, hogy a férjemet viseli meg nagyon, hogy lehet, hogy nem kezdhetünk. Rossz nézni, annyira vágyakozik egy kisbaba után! És a legrosszabb, hogy egyenlőre nem tudom megadni neki.

Zsu
uzsuzs

Sziasztok,

a mai uh szerint szépen nőttek a tüszőim (17-es méretűek), aminek nagyon örül mindenki :D , de Dévisz nagyon aggódik a túlstimuláció miatt. :( A bal oldalon 6 nagy tüsző van, a jobb oldalon is szintén 6, de sok kicsi is van, amit meg sem számolt. Holnap mennem kell östradiol vizsgálatra, és annak az eredménye fogja eldönteni, hogy hétfőn mehet-e a punkció vagy sem. Addig is megpróbálok nagyon-nagyon sok vizet inni, mert Ágika szerint ez segíthet. Remélem bevállik, nem szeretném ha most meg ez miatt kellene leállni.
Az endometriumom is nagyon szépen nőtt (9 mm), ami nálam már "vastagnak" számít. Lehet, hogy mégis van hatása a méhpempőnek...
Előkerült a kenet ereményem is... kiderült, hogy már rég ott van, csak valaki arhiválta a mappámba... :evil: Sajnos gombára pozitív lett, de szerencsére ez miatt nem kell leállni. Kaptam rá hüvelykupot.

Anim
anim

Van esetleg valakinek más tippje, hogy mivel lehetne csökkenteni az östradiol szintet?
anim

Anim,
Rengeteh husit kell enni, ezt nem mondta Dévisz???
A sok folyadék is nagyon fontos (legalább 3-4 liter naponta), de sok vörös hús is! Én túlstimulált voltam, napi 50-60 dkg vörös húst (marha vagy sertés) ettem.
A méhpempő szerintem is nagyon jó, nekem egyszer 2 nap alatt 4mm-t nött a méhnyálkah. vastagságom, igaz, akkor az előirt méhpempő adag többszörösét ettem (egy olyan kis mézes tégely/nap).
vjulcsi

Moncsiga! Gratulálok a kis trónörököshöz!!!

Uzsuzs! Ne hibáztasd magad, nem tehetsz róla, ha nem tudtok kezdeni!!!! De még nincs minden veszve, az is lehet, hogy kezdhettek!! Ne add fel! Itt egy link néhány természetes gyógymóddal:
http://ztimea.gportal.hu/gindex.php?pg= ... id=1149009
És állitólag az akupunktúra is jó rá...

Anim! Akkor tulajdonképpen 12 tüsződ van, plussz egy rakás kicsi. Falod a húst ugye? Remélem minden rendben lesz és mehettek punkcióra!

Ercsikati! Nekem nincs ismerősöm a gyógyszertárban, ráadásul apánk sehova nem irta rá javaslatra az Utrogestant... Csak felirta a receptet. Majd hétfőn felhívo, hogy töltsön már ki egy recipét, a párom meg bemegy érte valamikor.
Minden tekintetben törpének minősülök hozzád képest, nem csoda, hogy nekem nem ajánlotta fel az ikreket! Ellenben a te testalkatodat arra teremtették, hogy ikreid legyenek!

Kép
kislibus

Sziasztok!

Kislibus hatalmas gratula :)
Nem kaptál zárójelentés a beültetés után? Azon rajta kell lenni milyen gyógyszereket kell alkalmazni.
Vagyis én mindig kaptam (nem itt ) és azzal a háziorvos is írt nekem, de volt olyan hogy a gyógyszertárban simán kaptam (Délinél ) mondtam hogy hétfőre lesz recept és kiadták a gyógyszert. Csak ki kellett fizetem a teljes árat amikor vittem a receptet visszaadták a különbözetet.

Melánia remélem már minden ok, lehet vmi vírus?
Mondjuk hugom olyan szinten hányt az első időszakban hoyg kétszer is kórházban volt infúzión mert majdnem kiszáradt.
Azóta lekopogom már jól vannak, reméljük marad is így januárig :)

Moncsiga gratula a kisfiúhoz :)

Én most gyúrok arra hogx nekem is simán ajánlja Dévisz az ikreket :) egy nagy ebéd után megettem egy fél csomag Krowka-t imádom :)
madrin

Madrin! Nekem nem lombik volt, hanem ovu. indukció. Igy incs zárójelentés sem. Ami javaslatot a házidokinak adott a táppénzhez, azon megemliti a fekvést , az elevitet, meg a magne B6-ot, de egy szót sem ir az Utróról... Ikrekhez drukk!!
Mi az a Krowka????
kislibus

meg mindig csak telefonrol tudok irni, ezert csak roviden: Melinek jobbulaSt!
miciona

JA értem, akkor bízz a házidokid jó indulatában vagy a gyógyszerészében, hátha...
krowka az egy lengyel édesség az a tejkaramella , most forgalmazzák nálunk is az eredeti lengyel válatozatot.
HA lehetne 1 kg -ot megennék. :)
madrin

Zsu! Cickafark teát igyál, szaladj le a Dm-be, gyógyteáknál megtalálod, filteres változatban, vegyél vagy 5 dobozzal, mert gyorsan viszik, nálunk már alig kapni! Forralj fel vízet, hagy egy kicsit kihűlni azt mondják az a jó, ha 80fokos, én találomra szoktam, fél liter vízhez egy filter kell, napi 3litert tessék meginni! Egészen a mensesig, a vérzés alatt ne idd, akkor ígyál kamilla teát, vérzés után megint 3l/nap cickafark tea! Elfog múlni! Csak kitartás!
Nem rossz, én már úgy iszom mint a vízet! :wink:

Olvasok tovább!
emerenc

Laptető? !
emerenc

Nem laptető! :cry:

Mindenkinek puszi! Remélem Zsu vissza jössz olvasni!
Ha valaki eltudja érni, telefonon? szólna neki, hogy nézzen be. Fontos, hogy rögtön elkezdje inni a teát.
emerenc

Sziasztok!

Párommal most keressük a megfelelő intézetet, ahol a kivizsgálásunkat megkezdenék, így találtam rá a Dévai Intézetre. A honlapjukat már átnéztem, de szeretnék még tájékozódni kicsit, milyenek a tapasztalatok.
Tudnátok némi infóval szolgálni, hogy hogy is indúl náluk egy kivizsgálás, mit kell tudnom a kezdeti dolgokkal kapcsolatban?
Mennyi lehet a várakozási idő, és hogy alakulnak a költségek?

Előre is köszi mindenkinek!
stim

Emerenc: Köszi!!! Szoktam cickafark teát inni. Tényleg jó a cisztára is? Ezt még nem hallottam, de legyen igazad. A 3 l nem túlzás egy kicsit? Van is itthon, főzök egy adaggal és elkezdem inni.

Zsu
uzsuzs

Nem tudom hallottatok-e már a Béky László nevű természetgyógyászról? Írtam neki a ciszta ügyben, hogy tudna-e segíteni és ő egy mágnes terapeuta számát adta meg.Holnap felhívom, kíváncsi leszek mit mond!

Zsu
uzsuzs

Stim! Ha belevágtok felhivod az intézetet, egyből a Dévai dr. veszi fel. Kérsz egy időpontot, elég, ha csak annyit mondassz, hogy babát szeretnétek. Nagyjából 3-4 hét múlva fogsz időpontot kapni! Első körben megnéz Uh-on, rákszűrésed ha van vidd, ha nincs megcsinálja ő, de megcsináltathatod helyben is ahol laksz, de az eredményt vinni kell. Ad beutalókat hormonvizsgálatokra, ált. laborra, vércsoportra, szifilisz-HIV-Hepatitis B szűrésre-ez utóbbi mindkettőtöknek kelleni fog. Apának mindenképp lesz egy spermavizsgálat, anélkül, a te kivizsgálásod nem folytatódik. Egy konzultáció 8e-12e forint volt nekünk eddig. A beutalókat a János kórházba adja, meg a Mária u-ba a Bőrklinikára. Itt önköltséges alapon folynak a vizsgálatok. Ha a házidokid és a körzeti nőgyógyász rendes, a Dévai által felirt vizsgálatok egy részét kérheted tőlük, akkor nem kell érte fizetni. Nagyjából egy hónap alatt ezekkel lehet végezni, majd visszamentek az eredményekel és akkor mondja meg, hogy milyen további kezelésre lesz szügség a siker érdekében. A vérvizsgálatok áraira már nem emlékszem sajnos, nekünk egy éve voltak....
Sok sikert!!!!

Kép
kislibus

Madrin! A tejkaramellát szeretem én is! Hol lehe venni???

Uzsuzs! Nem hallottam erről a természetgyógyászról, de lehet, hogy használ! De mi lehet az a mágnes terápia????
kislibus

Szia Kislibus!

Köszi a választ! Viszont további kérdéseket ébresztettél velük :oops:
Eddig azt hittem, hogy minden vizsgálatot megcsinálnak ott helyben - pont ez lenne az egyik fő szempont a választásunknál.
Illetve azt írtad, hogy egy konultáció 10-12 ezer ft - ezt minden vizsgálat alkalmával fizetni kell (a későbbiek során is) ?
Két és fél éve sikertelenül próbálkozunk. Szeretnénk, ha mindkettőnket kivizsgálnának, hogy kiderüljön, mi a helyzet velünk. Viszont a fehérvári korházban (ahova elvileg tartozunk) csak az inszeminációig lehet eljutni, más kezelés itt nincs. Úgyhogy most keresgélek, hogy hova mehetnénk.
stim

Stim! Mivel ez egy magánklinika, a vizsgálatokért fizetni kell minden alkalommal. És a konzultációs dij minden alkalommal ennyi körül van. A laborvizsgálatokat nem helyben csinálják, csak megmondják, hogy hova kell menni, ad rá beutalót a Dévai, vagy ir egy pár sort a háziorvosnak, hogy amit ingyenesen le lehet a háziorvossal vetetni, legalább azért ne kelljen fizetni. Beutalót a János kórházba ad, itt irtam, hogy fizetni kell érte. Meg a Mária u-ba. Mi inkább ezt a fizetős utat választottuk, mert egyszerűbb volt. Egyedül a sima labort, szifilisz szűrést és a vércsoport beutalót intéztük a háziorvossal. A hormonokra a Jánosba mentünk (asszem készer egy ciklusban). A HIV-Hepatitisz a Mária u-ban volt. A spemavizsgálatot helyben csinálták a Dévai intézetben (azt hiszem 15e ft volt, de ez nem biztos).
Szóval itt nem egy olcsó mulatság, de viszont nagyon profik, mi nem csalódtunk!
Ha nem magánklinikában gondolkodtok, kérdezd meg a nőgyógyászodat, hogy területileg meyik Meddőségi centrumhoz tartoztok és kérj oda beutalót! Asszem ez másik út.

Kép
kislibus

És még valami a konzultációs dijtól ne ijedj meg, amig "csak" a kivizsgálások tartottak kb. 4x voltunk az intézetben. 1 hónapban egyszer, azt ki lehetett birni. Most, hogy felpörögtek az események az ovu. indukció miatt, most voltunk 7 alkalommal eddig. Az átjárhatósági vizsgálat nekem 45 e. FT volt (még májusban) -de erre nem mindenkinél van szügség. Ehhez jöttek még a gyógyszerek, a párom gyógykezelése-neki kellett andrológiára járni, meg amit a Jánosban és a Mária u-banotthagytunk. Nekünk annyiból volt könnyebb anyagiak terén, hogy mindig van félretett tartalékunk, amiből tudtuk ezt is finanszirozni.
Remélem udtamkicsit segíteni és a kitartásotok nektek is meghozza hamarosan a várva várt babát/babákat!
í

Kép
kislibus

Köszi a választ! Akkor valaki tényleg félretájékoztatott!
Sajna ezt mi így nem tudjuk állni, úgyhogy más felé kell keresgélnem.

Szép estét Neketek, és további sikeres babásodást mindenkinek!
stim

Stim! Na most visszaolvastam és nagyon remélem, hogy nem irtam butaságokat! Mert az első pr oldalon irt olyan is, akit beutalt az orvosa a Dévai Intézetbe. No hogy ez esetben mi a helyzet, azt nem tudom.... :oops:
kislibus

Sajnos le kellett állítani a programot. :cry:
Nyáron azért kellet leállni, mert nem reagált a szervezetem a hormonokra, most pedig túlreagált. A mai ösztradiol szintem 5200 volt, ami több mint 15 tüszőt feltételez. Dévisz nem mert kockáztatni, így nem lesz hétfőn punkció. :(
Remélem azért még ebben az évben lesz egy lehetőgésünk, Apánk azt kérte hívjam, ha megjön a mensim. Szerintetek akkor újrakezdhetünk? :?:
Bevallom most nagyon padlón vagyok, egy újabb csalódás..... :cry: :cry: :cry:
anim

Volt esetleg valakinek hasonló esete?
anim

Anim,
nagyon sajnálom.... :cry: 1 stimu kevés tüszővel 1 stimu sok tüszővel a következő lesz a tuti (3 a magyar igazság) ideális tüszőszámmal és 1-2 babával!!!! drukkolok hogy kezdhessetek a követkeő mesinél, az már csak 2 hét!!!!! puszillak

Kép
rencsi79

Anim! Sajnálom, hogy leállítottak! Gondolom, hogy magad alatt vagy, de ne add fel! Valószinűleg azért mondta, hogy hívd fel, mert kezdhettek amint megjön a mensid. Meg aztán biztos ellenőrizni kell azt is, hogy ez a sok tüsző ne csináljon galibát! De nagyon drukkolok, hogy kezdhessetek rögtön következő alkalommal!
(ölelős smile)
kislibus

Sziasztok!

Anim!

Mi is nagyon sajnáljuk, hogy így esett!!! A fő, hogy Neked ne legyen semmi bajod, mert csak így lehetnek babáid! Ebben ez a legnehezebb, hogy az ember tud-e nemet mondani, ha kell! Most nyilván kell! Egy kis idő kimarad, de a babucik még a Tieid lehetnek.

Tudod, mi a múlt héten nem jutottunk el a beültiig, mert rosszul osztódtak a petikék. Sajnos bármi megeshet a program során!
Fel a fejjel, új program :arrow: új lehetőségek!

Nézzetek körül, mert Szimba a nagy (laptető)vadász, itt ólálkodik a sorok között!

Sajo
sajo

Melániának Jobbulást!!!!!!

Tudtok valamit Róla! Írjatok!

Sajo
sajo

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: