A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Halihó!

Micsoda izgalmas hírek, Kislibus! :lol: Hát persze, hogy nem vagy normális! :lol: Hiszen valami alakulóban van! :lol: :lol:
Még nem mondom, hogy G...., de már alig várom, hogy kikiabálhassuk!! :lol: :lol: Ügyes vagy! Így tovább!

Chilike, drága Neked mennyi kérdésed van! :lol: :wink:
Ez tetszik! Nagyon...Megyek is át a másik topicba hátha ott kaptál választ! :wink: Remélem nem priviben.... :lol:

Ági, gyönyörűséges babák! A 3. is fiú? Nem semmi! Csak gyözzél meg válaszolni Chilikének! :lol:

Az injekciót én is mindig magamnak adtam, adom be. Igaz én nem bírom elviselni ha más is jelen van ilyen esetekben. De én meglehet, hogy egyedi eset vagyok...Én az Uhán sem bírnám ha a dokin kivül még lenne ott valaki, ha még a Drágám azt sem.
Ez van.
:roll:

Mindenkinek puszi! és kitartást!
emerenc

Kislibus!!!!

LAPTETŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ!!!!!!!!!!!!!!!!

:wink:

Ági!

Tényleg imádnivaló kis csöppségek! :lol:
agnyes

Emerenc! Aranyos vagy! Én is alig várom, hogy világgá kürtöljem!

Melania!!!!!!! Mi van veletek????
kislibus

Most lvasom a Cirises topikban, hogy, Vass doktor oda ment át??? :shock:
Erről valahogy lemaradtam....
kislibus

Sziasztok.

Bocs,hogy nem jöttem hamarabb de volt egy kis gond velem.Egész éjjel hánytam,hasmenésem volt+nagyon fájt a jobb oldalam.Így éjjel mentünk az ügyeletre.Babám jól van.Szép nagy már.Van szívkezdeménye.Egyenlőre egy van.Petefészkem meg van nagyobbodva ezért fájok nagyon.
Dévait hívtam reggel hogy rosszul vagyok de így is látni akart.Soron kívül fogadott.Megnézett,egy babát látott egyenlőre.Azért egyenlőre mert a megnagyobodott petefészkem miatt nem lát.Hazaértünk és én aludtam 2 órát mert egész éjjel a wc-t ölelgettem.
Ennyi. puszi mindenkinek pihenek tovább mert fájok.

Rencsi:mit tudsz erről a 10percenkénti egy falatról??? vagy egy korty vízről?
Nem olvastam most vissza,nézzétek ezt el nekem.

Kép
Kép
melánia

Melikém,

kicsi drága, biztam benne, hogy jól vagy mert hozzám reggel megérkeztek a rókák....de úgy látszik nem a tieid jöttek át hozzám.... :cry:
Annyira visszjöttek az emlékek, amikor alul felül jön és éppen hogy le tudsz ugrani a wcről, mert rókatámadás van folyamatban....nem lehet, hogy a petefészkedben ciszták vannak? nekem attól fájt baromira, a legnagyobb 4 cmes volt....
a kiszáradás ellen, amikor minden kijött belőlem akkor azt mondta Apánk hogy vagy kórház vagy 10 percenként egy falat kaja és időnként egy korty víz, többet nem szabad, mert rögtön kijön, ha g akkor meg nagy az esély hogy felszívodás nélkül alul távozik....így is sokszor visszajött, de legalább egyszer egyszer bent maradt és ez a lényeg.....

TARTS KI!!!!!!puszika

Kép
rencsi79

Melikém, édesem! Pihenj sokat,és ne félj, nem lesz semmi baj! Apránként iszogass, eszegess, hogy ne kelljen kórházba menned. DE! Ha szükség lenne rá, a Babá(i)d érdekében vállald azt is. Sok puszi Neked!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Melánia! Sajnálom az éjszakai élményeket és remélem, nem lesz baj belőle. Dévisz mit mondott a petefészekre? Mennyire aggódott emiatt? Most mekkora sárgatest van és melyik oldalon?

Ami a szurikat illeti, azt kifelejtettem a történet(ünk)ből, hogy Szimbáné a tű látványától is rosszul van, így nem egyszerű az öninjekciózás, mert vakon ugyebár nem túl célszerű döfni. Hogy miért én szúrok? Minden reggel elcsámpázni egy idegenhez, vagy naponta (akár többször is) fogadni valakit nem kicsit macerás, így kézenfekvőbb megoldás szerintem nem létezik. Amúgy volt már olyan, hogy más szúrta (pl. valaki az intézetben, UH után), így van összehasonlítási alapja. Egyébként is, ki vigyázna rá jobban, mint én? 8) Az már csak hab a tortán, hogy legalább ezzel nem kell törődnie stimu idején. Elég odafigyelnie a táplálkozással kapcsolatos előírásokra, a többi gyógyszerre, a futásra, stb. Legalább ennyiben tudok neki segíteni és ez nekem is megnyugtató. Nem elég, hogy a kellemetlenségek túlnyomó részét ő kapja, még ennyit se tegyek meg érte?
szimba

Meli kismami,

hogy vagy??? és most mikor lesz uh legközlebb? Vigyázz magatokra!!!!!! puszi

Kép
rencsi79

Szimba,
Dehogynem tegyél, ha nektek így jó, akkor így kell csinálni természetesen :)

Meli,
Drukkolok, hogy minden rendben legyen! Valami lehet a levegőben, mert vasárnap óta nekem is folyamatosan hányingerem van :(
vjulcsi

Sziasztok.

Egyenlőre minden bent maradt még.Bár fogmosás kicsit rizikós volt.
Rencsi:nem ciszta hanem a stimu utánni kis hiperstimu látszik a petefészkeimen,főleg a jobb oldalon.Apánk hát invitált a kórházba de mondtam neki,hogy egyenlőre nem megyek.Ha baj van megyek, de itt Szegeden.Páromnak macerás lenne kicsit ha Pesten lennénk kórházba.
UH 10 nap múlva.okt.8.
Hogy vagytok?

szimba:hát most tegnap sárgatestről nem beszéltünk.Elöző uh-on mondta,hogy jó sok van mindkét oldalon.
Te hogy vagy? Javulsz már?

Julcsi:jaj,ez a fránya hányinger.Borzasztó volt nekem is.Ahogy Rencsi írta azt se tudtam,hogy most a wct melyik felemmel használjam. :oops: Aztán jött az ötlet,hogy ráülök a wc-re és lavrot tartok az ölembe.Muszály volt valamit kitalálni. :oops:
Ti hogy vagytok?

moncsiga:párom mikor ügyeleten voltunk hozott egy papírt a Down szűrésről.Eszembe jutottál.Te melyik teszten voltál mert itt több is van.Gondolom Pesten is.
1trimeszter kombinált teszt:9000ft.
2.trimeszteri négyes teszt:19.000ft
Integrált teszt:29.000ft

Kép
Kép
melánia

Katám:este olvastam a prividet.De nem volt erőm válaszolni,bocsi.Miújság? Mindjárt itt a péntek!

Agnyes:veled miújság?
Ritu:köszi hogy hívtál.puszi.
kislibus:miújság tesztelő kismami?
szurikáta:???
bodzi:???
többiek:???

Kép
Kép
melánia

Melánia!
Én köszönöm jól vagyok! Minden este beszélgetünk Pocaklakónkkal, és nagyon várjuk a pénteket! Remélem lesz szívhang! :) Bár nekem már második este olyan álmom van, hogy látom a monitoron a babánkat ahogy ver a szíve! Ilyenkor általában ki kell menni pisilni, aztán megnyugodva alszom tovább! :)
Szorítok Neked, hogy október 8-án minden rendben legyen!
Kaptál valami gyógyszert még, vagy Utrot kell nyomnod változatlanul? Szorítok Neked Nagyon-nagyon! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Katám:minden rendben lesz pénteken.Ügyeleten én is láttam nagyban a mi kis pöttömünket.A vizsgálóasztal felett van kihelyezve egy tv hogy mi is lássuk hogy mit lát a doki.Olyan sokat nőtt már 5 nap alatt is.Már a méretei is triplázódott. :lol:

Kép
Kép
melánia

[quote="melánia"]
írta:
melániaTe hogy vagy? Javulsz már?

Hát... Már majdnem. Ez azért gáz, mert így sosem jutok el a műtétig. :( Amíg krákogok, addig nem lehet intubálni, illetve lehet, de Kopa szerint utána nagyon fájna, ezért várunk még. Reményeim szerint a jövő hét 2. felében azért már leszek olyan állapotban, hogy megtörténjen a dolog...
Az jó, ha mindkét oldalon hatalmas sárgatest van! 8) Azt nem is említetted a múltkor, hogy enyhe hiperstimud volt. Akkor Dévisz még nem aggódott emiatt, vagy a tünetek csak jóval később jöttek elő?
Az "ölben lavoros" technika ilyenkor az egyetlen, ami működik, de remélem, ma már nem lesz jellemző.
szimba

Sziasztok, jelentkezem én is! Páromnak megvolt tegnap a katonai szemle és jelentem teljesen rendben van - számokat nem tudok, mert telefonon érdeklődtem és így nem mond többet (hátha a szomszédasszony vagyok :-))))
Szóval ez egyfelől jó hír, másfelől meg akkor ugye nálam van a bibi. :oops:
A napokban azt álmodtam, hogy minden leletünk negatív lett és csak egyszerűen nem volt szerencsénk idáig...... Hát majd meglátjuk.

Furcsa dolgokat olvastam újdonsült kismamáink soraiban: hasmenés, hányás együtt.... Ez tényleg így kezdődik? Hányással tisztában voltam, na de a hasmenés??? Egyébként szombat óta én sem vagyok a toppon (nekem is ment a hasam) és betegnek is érzem magam. Lázam nincs (babyprojekt miatt ugye állandóan hőt kell mérni) szóval még sem vagyok beteg.....
Lehet hogy csak szimpatizálok veletek! :-)
szivi77

Sziasztok!

Uzsuzs: Nagyon szorítok a tesódnak, hogy minden rendben legyen. Fiatal szervezet, jól lehet kezelni. Csak a legjobbakat tudom neki kívánni.

Kislibus: Egyenlőre halkan gratulálok a picurhoz. Az a teszt nem véletlenül lett pozitív! Mikor mész apánkhoz?

Sajó: Drukkolok, hogy simán menjen a stimu és a végén szép petikéket tudjanak leszívni, amiből legalább 1 babócátok lesz 9 hónap múlva.

Szimba: Jobbulást kívánok!

Ági: Nagyon cukik a manócskák!

Melánia: Sajnálom, hogy ilyen rosszul lettél. Remélem mielőbb rendbe jössz és élvezheted a babavárás örömeit.

Moncsiga, Chilike, Vjulcsi, Rencsi, Ercsikati, Melánia: Problémamentes babavárást kívánok.

Évi: Mi újság, mennyi babót kaptál vissza tegnap?

Akit név szerint nem említettem, azoktól elnézést kérek, de természetesen nekik is drukkolok!

Szép napot kívánok!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Csomee!
Mindig örülök, ha olvasom a soraidat! Köszönöm Jókívánságaidat! :)
Puszi Kitti-nek, és ha lesz időd pár képet tehetnél fel nekünk! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Szivi, ez nem automatikus, hogy rosszul vagy kismamiként: hánysz vagy esetleg hasmenésed van, pl: Melcsi, Moncsi, Chili nekik nem voltak ilyen tüneteik. Van aki csak émelyeg van akinek meg alul felül jön ....

Csomeekám, és veletek mi van? mikor derül ki hogy tudtok-e kezdeni, mert elfogadta a januári leleteket....

Micikém,
merre jársz? Mammográfia meg volt már? egyéb vizsgálatok??

Kép
rencsi79

Rencsi79: igen, tudom, hogy nem automatikus, csak most hirtelen "tömegesen" fordult elő itt a fórumon. Barátnőm is most kb. 16-17 hetes és az égvilágon semmi baja nem volt.
szivi77

Sziasztok!

Emerenc a 3. kislány talán így jobban látszik Kép

Chillike gyorsan itt válaszolok.
Szóval nekem vegyesen volt táp és anyatej, de sajnos nem saját tej. A védőnői szolgálattól kaptunk plusz az unokatesóméktól.
Légzésfigyelőnk volt. Volt egy egyes, meg egy ikres a Babycontrollnak van ikres. Nekünk nagyon bejött.
A cumisüveges dolog szerintem ez gyerekfüggő, de tény, hogy a ciciből jobban kell dolgozni a kajáért. Pl a tesóm babája anyatejes, de szinte csak cumisüvesből eszik. Lusta a kincsem :-)
Igen egymás után ettek, de álltalában volt segítségem, így csak egy manónak kellett várnia, de én figyeltem az időt, és inkább korábban elkezdtem etetni, mint ahogy jött volna az éhes üvöltés!
Igen hason is simán kijön a bukcsi. De azért pár perc büfizés belefért mindig.
Hát a babák mozgása érdekes. Annyira nem éreztem őket. Pl a Krisztián aki a C manó őt előszőr a cukorterheléses vizsgálat után éreztem. A legjobban a Viktor mozgását érzékeltem. A Niki, aki az A volt, ő alul feküdt keresztben, őt szinte soha. A vége felé inkább, de akkor is inkább azt, hogy kidugta a fejét, és fájt, ahogy feszült a hasam.
Altatás külön ágyban a légzésfigyelő miatt is fontos volt. Gondunk nem volt. Néha volt hiszti, de az hiszti volt, akkor becsuktuk az ajtót, és 5 perc mulva csönd volt. De nálunk a mai napig az altatás nem gond. lefektetjük őket, kijövünk, és pár perc mulva alvás van.

Remélem mindenre válaszoltam. Bocsánat azoktól, akit nem érdekel.

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Sziasztok!

Nagyon jól esik, hogy ennyire szurkoltok a húgomnak! Tuti meg fog gyógyulni, csak nagyon hosszadalmas lesz a folyamat. Most sajna náthás vagyok, így pár napig nem mehetek hozzá látogatni, nehogy elkapja. Anyuék ma beszélnek majd a prof. asszonnyal, hogy akkor milyen kezelést is kap majd.

Nálam sincsenek jó hírek. Tegnap felhívtam Apánkat a kenet miatt, hát pozitív. Ma este kell mennem gyógyszerért. Lesz ott valaki negyed 7 körül? Remélem, azért okt. végén tudunk kezdeni. Persze, ez attől is függ mi lesz a tesómmal. De biztos nagyon feldobná, ha sikerülne. Ez egy plussz löket lenne neki, hogy minél előbb meg kell gyógyulnia.

Kislibus: Nagyon szupi hírek!!!!!!!!!!

Melánia: Jobban vagy már? Pihizz sokat!!!!!!!

Nekem nem kellett mammográfia a lombik előtt. Lehet az?

Zsu
uzsuzs

Uzsuzs: Szurkolok a húgodnak!

Ercsikati: :lol:

Vjulcsi: Majd okt.7-én vagyis jövő hét szerdán megyünk 14.45-re. Talán ott kiderül, hogy mi újság a papírokkal. Apa azt mondta, hogy ne idegeskedjenk, ha kell, akkor mégegyszer megcsináltatunk minden papírt, hogy ezen ne múljon a tesóprojekt! :D

Egyébként jól vagyunk. Kitti már meggyógyult. Volt egy kis taknyosság, de nem volt vészes. Úgyhogy monden OK!

Kép Ercsikati kedvéért (Augusztusban készült): Kép

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Még egy otthon készült játszóruhában, feltűzött hajjal: Kép

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Csomee látom nektek volt eszetek, és csattos cipőt vettetek a kisasszonynak!!!!!!!!!!! :-)

Ági28

Ági: Van neki tépőzáras sportcipője, de azt folyton kinyitja, de aztán visszazárja. Le még nem vette! :lol:

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

menés közben nekem sem veszi le a kisasszony, de a kocsiban ajajjjj. Itthon meg a zoknit veszik le állandóan.

Ági28

Melánia!
Köszi aránylag rendszeresen itt vagyok,igyekszem mindent elolvasni,figyelem a fejleményeket.
Nagyon vártam Tőled is a híreket :)
egyébként én is ölelgettem a lavort meg a wc-t a hétvégén,egy iszonyú epegörcs gyötört.És nagyon nehezen jövök rendbe. :( :(
Hát sajnos ez van....

Ágikám!
Gyönyörűek az ikrek. Gondolom 3-an 6 fele szaladnak :) :) :)

szurikáta
szurikáta56

6 felé???????? Á csak ennyit néztek ki belöllük?? 26 felé!!!!! :-)

Ági28

El tudom képzelni mekkora nyüzsgés van Nálatok :)
Én is 3-at neveltem ,mondjuk nem egyszerre születtek,de megérték a pénzüket :)

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok!!!!
Nem rég jöttem haza Dévaitól. Kisebb sokkot okozott a mai vizsgálat. ENDOMETROZIS!!!!!!!!!!!!!
Azt hittem ott helyben leesek a székről. Mondom micsoda????
Úgyhogy én úgy számolom min. fél év mire esetleg lombik szóba jöhet. Most be kell jelentkeznem laparra, és ott kiderül, hogy csak a hüvely hátsó részében vannak a csomók, vagy az egész hasüregemben!!!
Na most azért igy súgva megkérdezem: Ezt Vass hogy hogy nem vette észre??? Lehet hogy anno nem is méhszáj görbületem volt hanem ez??? Ezért volt olyan szűk a "bejárat"? Dévisztől megkérdeztem, ugye ez nem most alakult ki, mondta persze hogy nem!!!! Úgyhogy ez marha jó!!!
Szóval lányok, ezek után nem tudom mit gondoljak...Most aztán végkép azon vagyok, kell ez nekem??? Mármint ez az egész lombik felhajtás meg a gyerek???
Ne haragudjatok, hogy ilyen negatív vagyok, de nagyon dühös is vagyok meg csalódott hogy mi a fene jöhet még nekem ebben az évben? Mert eddig semmi jó nem történt az biztos...
renna77

Szurikáta aki nálunk megfordul, csak annyit mond OVODAAAAAAAA :-)

Renna ne csüggedj. Igen kell ez neked. Majd meglátod, ha az erőfeszítéseket siker követi. Anno sokszor én is feltettem ezt a kérdést, és lás csodát egyszer tényleg kiderült, hogy megéri!!!!!!

Ági28

Ági
Köszi a válaszokat, sokat segitettél.
Most lett kész az AFP-m, azt mondták már előre, hogy biztos magasabb lesz az érék az ikrek miatt, de csak az egyik értéknél van csillag, hogy az magasabb, az se sokkal, szóval most nem értem. :roll: Itt a netten azt olvastam, ikrekre nincs "szabvány" meghatározás, de dokihoz csak csütin megyek addig jó lenne lenyugtatnom magam :wink: Nem emlékszel véletlenül a te eredményedre?
Nekem ezek lettek:
Alfa-fotoprotein 88.16
MOM érték 2,75
MOM korrigált 3.31-itt van csillag a tartomány 0.70-2,50
oda van irva, hogy ikerterhesség
meg a terhesség hete, és a súlyom.
Szerinted?
Bizom benne, hogy ezek az eredmények igy jók, ahogy vannak.
De, ha ez igy-is -úgy is eltér az ikreknél akkor minek kell egyáltalán megcsináltatni? :roll:
chilike1

renna
Ne csüggedj, ez még csak a kezdet, nagyon sok mindent túl kell élni még mire ott tartod majd a babádat a karjaidban. És biztos vagyok benne, hogy megéri, csak kitartás.
Ebből is látszik, hogy apánk milyen profi, nem küld további lombikra, amikor tudja, hogy úgysem sikerülne igy, hanem előtte teljesen rendbe tesz és úgy kezditek el a programot. Úgyhogy sztem őrülj, mert jó úton jársz. :wink:

Csomeekám
De jó, hogy te is itt vagy. Nagyon édi Kittike, csomót változott amióta láttam. :lol: Kész nő. :wink:

uzsuzs, szimba
Jobbulást és kitartást kivánok fiúk-lányok :wink:

szilvi
Nem törvényszerű, hogy valaki rosszul legyen, azért , mert terhes. Tényleg ezt embere válogatja, nem tudom min múllik. Nekem semmi tünetem, nyűgöm, bajom nem volt és nincs is, közben meg itt van szegény rencsike aki "mindjárt" szül :lol: és még most is szokott hányni. Szóval a fene se tudja ez min múlik? :roll:

melánia
Hát szegénykém, nem irigyellek.
Viszont az "jó", hogy csak 1 babát látott apánk, legalább ezen nem kell idegeskedned.
Jól tetted, hogy nem mentél kórházba, pihengess amennyit birsz. :wink:
chilike1

Melánia! Remélem nem tart sokáig ez a hasmenéses nyavaja nálad, és csak a rókakoma fog látogatni a 12. hétig. (Ha gondolod egy kis hányingert át dobhatsz ide is-no nem az összeset)

Csomee! Nagyon aranyos a kislány!

Ági! A tiéd is! Érdekes amit irtál a babák mozgásáról! Hogy nem egy intenzitással mozogtak! Jó, hogy leirtad ezeket a dolgokat, jó volt olvasni!

Renna! Ne add fel! Nincs veszve semmi, és lehet kisbabád az endometriózis ellenére is! Dévainál jó kezekben vagy!!!! És ha már elkezdted és máris sokmindenen végig mentél ne fordulj vissza! Én is ismerem ezt az érzást, mikor 2007-ben elhalt a babám és műteni kellett, az kegyetlen volt! Akkor azt mondtam, hogy soha többé nem akarok terhes lenni, nekem abban nincs semmi jó. És most mégis itt vagyok küzdök és egész addig amig van esélyem rá, hogy sajét kisbabánk legyen, küzdeni fogok, tökmindegy, hogy min kell keresztül mennem!!!!

És hogy értsétek miért irom ezt: 27.cn-on az egy hete tartó barnázásom megszünt jött a 3 pozitiv teszt, a mai is pozitiv, de görcsölök és barna ismét elkezdett látogatni. Reggel azt gondoltam, no ezzel az adaggal, tuti, hogy a baba is kijött. Kiirattam magam a háziorvossal, de most nem tudom mikor hivjam Dévait, meg azt se, hogy merjek-e egyáltalán reménykedni. 2007-ben is igy kezdődött....
:cry:
kislibus

Kislibus: Én a helyedben most felhívnám Dévait és elmondanám neki, hogy mi újság. Majd Ő megmondja, hogy hogyan tovább. Lehet, hogy behív egy uh-ra és akkor felír valami gyógyszert. NE ADD FEL! A baba tuti ott van. Ennyi pozitív teszt nem csal! (Egyébként én Kittivel az 5-6 héten nem barnáztam, hanem szabályosan véreztem, de nem kicsit, hanem míg beértünk a Jánosba a X. kerületből teljesen átázott a betét. És mégis itt a baba!) Úgyhogy fel a fejjel! Szorítunk!!!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Köszi Csomee! Csak úgy félek, nehogy megismétlődjön a 2007es eset. Azt gondoltam, hogy várok még két napot, hiszen eleve csak tegnap vagy kellett volna megjönnie, nem tudom látna-e már egyáltalán valamit az uh-on???
kislibus

Pontosan azért, hogy nehogy megismétlődjön a 2007-es eset, azért kéne még most hívni. Aztán lehet, hogy azt mondja, hogy jövőhéten menjél, de legalább tudattad vele. Ha nem hívod és ne adj isten valami gond lenne, nagyon le fog teremteni, hogy nem szóltál. (Persze ez magánvélemény, nem bántani vagy felülbírálni akarlak, de jobb félni mint megijedni!)
De tegyél úgy, ahogy jónak látod! :D

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Kislibus: én teljesen tapasztalatlan vagyok, de szerintem is szólnod kell a Dokinak. Nagyon profi, biztos tudja, hogy mi a megoldás! Lécci! :-)
szivi77

Halihó! Kislibus! Már most meg fogja kérdezni, hogy miért csak most szólsz? Hívd mindenképp Dévait!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Felhivtam! Holnap UHU, addig 3x1 magneB6, meg 1000 mg C vitamin!
kislibus

Látod, nem lesz semmi gond! Drukk, hogy holnap rendben találjon mindent! :D

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Köszönöm mindannyiótoknak!!! :)
kislibus

Renna,
Sajnálom az endometriozist :(

És igen, megéri, ez biztos. Nekünk még nincs babánk, de már így, hogy pocakban van, így is azt mondom, hogy bármit megér.
Dühöng kicsit ki magad, teljesen jogos, mert az élet néha igazságtalan. De aztán menj tovább!
Sok sikert és kitartást kívánok Nektek.

Kislibus,
Látom már felhívtad Déviszt, én is azt mondtam volna, hogy azonnal hívd!Szerintem nem lesz baj, nagyon sokan barnáznak a terhesség elején, a friss vér jelent általában rosszat, de mint látod (Comee), az sem mindig!

Comee,
Gyönyörű Kitti!!!
Drukk nektek is az idei kezdéshez!
vjulcsi

Sziasztok!

Kislibus!
Jól tetted, hogy felhívtad Apánkat! Remélem minden rendben lesz! :) Szorítok, hogy úgy legyen! :) ++++++++++++++++++++++++

Julcsi!
Örülök, hogy újra a régi vagy! Mármint, hogy újra köztünk, és minden rendben! Mert ugye minden rendben? ;) A kórházról milyen tapasztalatok vannak? Rendesek voltak?

Melánia!
Sajnálom a hasmenéses dolgot! De képzeld egyik nap nekem is ment, de nagyon! Azt hittem meg sem áll! :) Na jó! Viccet félre téve, remélem már jobban vagy! :)

Csomee!
Ez a kiscsaj..........Egyszerűen imádni való! Annyira, de annyira édes! :) Ti kezditek valamikor a következő progit?

Renna!
Sajnálom amit Apánk mondott! :( De tudod tényleg elgondolkodtató, hogy vajon Vass doki nem vette észre? Vagy miért nem szólt?! Ez nekem olyan furi dolog, mert több, mint valószínű, hogy akkor ez miatt nem jön össze a baba! Igaz? Még egy szóval sem említette neked? Nekem ez a furcsa, hiszen ha nem most alakult ki - márpedig nem most - akkor látnia kellett volna, és alap esetben szólni! :roll: :roll: :roll: Vagy valamit rosszul gondolok?

Bodzi? Bari? Agnyes? Szimbáné? Többiek? Merre vagytok?

Lányok! Olyan kérdésem van, hogy olvastam, hogy Dévai kért valami papírt a fogorvostól! :idea: Ebben segítsetek nekem, hogy milyen papír, meg, hogy miket kell tartalmaznia?! Csak azért mert én holnap megyek fogorvoshoz, és nem akarok azért kb. 1 hónap múlva újra menni! :) Szóval valaki segítene nekem ebben a kérdésben? Köszönöm előre is! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Kata! A terheskönyvbe kell pecsét fogdokitól.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Moncsiga!
Hát akkor újra vissza kell majd mennem hozzá! :( Pedig ezt az utat meg akartam spórolni magunknak! Hát nem jött össze! :(
Köszönöm az infót! Aranyos vagy! :)
Ja! És dobtam neked egy privit is! Ha nem gond! :oops: :oops: :?:

Kép

KépKép
ercsikati

kislibus
Na úgy látom, hogy lemaradtam a délutáni dillemádról, de örülök,hogy jól döntöttél. :wink:
A barnázástól tényleg nem feltétlenül kell megijedni, nagyon sok lányt ismerek akinek van ilyen a terhesség elején(többek között nekem is volt, de szerencsére gyorsan elmúlt) .Én is 3x1 magneb6-ot és 3x2 Rutascorbint kaptam-ez C vitamin-. Kicsit ijesztő tudom, olyan, mintha "baj" lenne, de ne félj ettől még nyugodtan ott lehet a baba. Pont a méhlepény is okozhatja, ami meg ugye tök jó jel. :wink: Mármint nem az, hogy barnázik a méhlepény, hanem , hogy kialakulóban van. :wink:
gyere holnap, hogy mi volt az uh-n. :wink:
chilike1

Lányok!

Elég a Dévainak a mell UH, vagy az az összenyomós mammográfiai vizsgálat kell?
Arra holnap van időpontom, de félek tőle! :cry:

Köszi a válaszokat!
agnyes

Nem tudom, engem csak Apánk tapizott le, és azzal be is érte. :shock: :shock:

Renna! Teljes nálam is a döbbenet! Apánk rendbe tesz, attól nem félek, de hogy a Vassnak nem tűnt fel... :shock: :shock:
Ne add fel, Drága! Olyan fiatal vagy még, és sokkal-sokkal többet kibírsz, mint valaha is gondolnád! Legalább már van valami kapaszkodó! Ha ez a gond elhárul, már egészen közel a Babátok!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: