A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

SziasztokKép

SzaniKép
Ne aggódj a kert miatt! Tényleg inkább most csinálják meg mint akkor amikor már szép nagyok a növények. A munkásembereket nem kell bemutatni. Hozzánk évekig jártak! Örülök, hogy jobb a kedved. Nekem egy nagy szerelmemet hívták Andrásnak.Én arra voksolok! Kép A végén még megszavazzuk, hogy mi legyen a baba neveKép

FarkaskomaKép
Kérlek add át üdvözletem a farkasalom anyukájának. Kitarátás. Szurkolunk nektek!

WishKép
Ti is mindjárt kezdtek! Most aztán felgyorsúlnak az események.

RoxalKép
Nekem a tüszőim 20 mm fölött voltak mindig jóval és nem durrantak el soha! Mindjárt transzfer!! Hajrá!

TimiKép
Lehet, hogy már túl is vagy a jó kis inszemen! Hát nektek is csak szurkolni tudunk.

AnnaKép
Örömmel láttam,hogy jelentekeztél. Ahogy Szani is írta, ne add még fel! Jó persze én is sokat gondolkodtam az örögbefogadáson, de most, hogy van saját rájöttem, hogy nem lett volna jó ötlet. Mert még egy saját gyerekkel is nagyon nehéz. Hát még ha nem is te szülted. Legalábbis nekem tuti lenne olyan félelmem, hogy milyen géneket örökölt. Légyszi írjál és ne tünj el megint ilyen sokáig!

A nyaralás szuper volt. Igaz baromi fárasztóKép Olikám egyből ordított ha nem látott. És hát ami a legfontosabb kimondta, hogy anyaKép

Próbálok feltenni képeket csak felébredt az elöbb.

Puszi

KépKép
gigi28

Roxal Kép
Szuperek az eredményeid Kép Akkor ma nyomatjátok a repesztőt este! Mit kaptál repesztőnek?
És hova rejtetted a bal petefészkedet? Kép
Nagyon drukkolok, holnap akkor semmi virgonckodás!

Timinek még ki van kapcsolva telefonja, legalábbis az SMS-emet nem kapta még meg.

wish

WishKép
Akkor hát neked is kezdődik? Jól felgyorsultak az események a topikbanKép!! Mutass fel a volt osztálytársaidnak egy gyönyörű ikerpártKép!!! Vagy inkább egyesével szeretnél babákat?

RoxalKép
Hát akkor csak óvatosan, kíméletesen, a főnök meg le van ejtve! Örülök, hogy már ilyen jól ismered Dévait, és nem esel kétségbe, ha bajt kiált. Igaza van Giginek, nem lesz semmi gond, nekem is voltak 23-as tüszőim, és nem durrantak el. DrukkolokKép!!

Igazatok van a kerttel kapcsolatban, most kell megcsinálni, mert ezek úgyis meg fogják csinálni egyszer, akkor inkább most, mint tavasszal. Köszi az ötletet, hogy fényképezzem le a kertet! Mindenképpen ezt fogom tenni. Csak szívem szerint a megeredt gyökereket is lefényképezném..
szani

Szani Kép
Azt is meg lehet próbálni, hogy kiássátok a bokrokat cserépbe, hátha túlélik Kép

Egyébként mindegy, hogy egyesével, vagy párosával jönnek a babák, csak jöjjenek! Így is, úgy is sok szeretettel várjuk őket Kép

wish

Lányok!

Azért most megnyugtattatok! Ovitrellt kaptam repesztőnek, az lesz ma éjfélkor. De persze még kapok Cetrotid-ot is ma meg holnap... Mondanom sem kell, nem lehet kapni! Úgyhogy ahelyett meg orgalutron van. Megkaptam a kúpjaimat is.

Vanda!
Sok húsból nőttek meg a tüszők! Vagy legalábbis befolyásolta. Holnap nem megyek, szerdán lesz a műtét, csak akkor megyek hozzá!

Eszter
Kép
roxal

Vanda Kép
Csak a levét fagyasztottam le. De fagyasztottam már hússal és zöldséggel is, illetve csak hússal. A tapasztalat, hogya húsnak és a levesnek semmi baj nem lesz, a zöldség nem túl jó utánna, úgyhogy azt nem érdemes fagyasztani, hanem inkább főzni kell újat bele.

Beszéltem a dokival hétre megyek. Szegény, ezek szerint ma is sokáig benn lesz Kép

wish

Beszéltem Timivel, már otthon pihizik.
Juditot meg meglátogattam, ő is otthon pihizik. Kértem jöjjön odébb kellene tenni egy szekrényt, de érthetetlen módon azt mondta nem segít. Így számíthat az ember a szomszédaira...

Hihetlen, mennyi sok emberért kell most izgulni Kép
Nyáron meg csak úgy potyognak majd a babák Kép

wish

Sziasztok!
Gyors leszek mert azt hiszem Domi megfázott,egész nap nyűgi,sír folyik az orra stb...Kép
Andi!
Jaj nagyon köszönöm a segítséget,hálás vagyok!Most ettem még pörit salival,képzeld délután nem kellett salit ennem mert nem voltam éhes.KépJa,kenyeret se ettem!KépA kocka sok volt 2 dl vízhez mert olyan sós volt,hogy alig tudtam meginni.KépKépDe legalább tanultam belőle.

Timikém!
Pihizz sokat!A lábad polcold fel/tudod befelé folyon a cuccKép/és dolgozzatok rá!KépKépNagyon szorítok!!
Eszter,Judit!!
Nektek is nagyon,nagyon szorítok hajrá!Kép
Szani!
Én a Bálint névre szavazok.KépÖrülök,hogy rendben vagy.KépKitartás!

Lányok!
MINDENKINEK NAGYON KÖSZÖNÖM A KÖSZÖNTÉST,ARANYOSAK VAGYTOK!!KépPuszi.Dia

Ezt Enigmának küldöm.KépKép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok Mindenki!

Én nem a Timi vagyok, Õ az én Oldalbordá(cská)m. Fekszik, és megkért, hogy írjam le a mai nap történését. Hát íme a story: 1. Végy egy korai kelést. 2. Vidd el a kutyát a barátokhoz. 3. Érj fel időben Dokihoz. 4. Doki megvizsgál és hezitál(sok petesejt, méreteket pontosan nem tudok, de van köztük 21X13, 19X16 stb.). 5. Dönt, én megyek zsiráfos szobába a szűk kémcsővel. 6. Siker! 7. Délre vissza, addig szabad program. 8. Ikea még zárva, Kika szintúgy, Tecsó nyer. 9. Tecsóban kutya és egyéb most nem részletezett állatfajok részére nagy bolt. 10. Mi venni kutyulinak pesti vásárfiát. 11. Bejutunk Kikába, elköltünk gondolatban jó sok pénzt (Babára "gyűjtünk"). 12. Vissza Dokihoz. 13. Bemegyünk, nekem a zsiráf úgy látszik most bejött-3 milliomos vagyok, de a jobbik fajtából. 14. Beültet, bíztat, puszit ad (hál'Istennek, nem nekem). 15. Anyuka jól tűri, elindulunk haza. 16. Vigyázok a mikrorezgésekre, repülök az út felett. 17. Otthon pihi, fekvés, én csinálni vacsit neki. Még mindig érzi a petéit. 18. Hát ennyi mára, zárul Tibi mókatára! Meg a Fülesmaci is búcsúzik! Jó éjszakát Gyerekek!!!
lkt

DiaKép
Én meg sem köszöntöttelek! Pedig néztem az indexen és azt mondta a kis buta,hogy ma Vilhelmina napja van... na mind1. Utólag boldog névnapot Kép
Kép

Tibi Kép TimiKép
Ügyesek voltatok, mennek a drukkok, reméljük jót randiznak a kicsik odabenn.

Megjártuk Dévait, mi voltunk az utolsók. Fél kilenckor jöttünk el. Péntektől nyomjuk a szurikat. 150 Gonal és 1 menopur + 1 closty.
Szegény nézte a múltkori adataimat és teljesen el volt keseredve, hogy miért nem sikerült, pedig mind a 2x milyen jók voltak az eredmények. Jó hormonok, sok petesejt, szép nyálkahártya... Egyfolytában a fejét csóválta. Aztán mondtam neki, nem baj, majd most sikerülni fog. Mondta is a biológus csaj, hogy hogy van ez, hogy a beteg vígasztalja az orvost Kép
Szóval Dévai azt mondta, hogy puszilgassam meg a férjemet, hogy ügyes legyen, mert az én eredményeim nagyon jók, ezekkel sikerülnie kellett volna. Úgyhogy most Laci minden puszit orvosi utasításra kap Kép Kérdezte is, hogy valami komolyabb kényeztetést nem javasolt Dévai? Kép
Meg azt is mondta Dévai, hogy egyen vitamint, pl. elevitet. Na ezek történtek, majd hétfőn megyek, hogy megkuksizzuk, hogy nőnek a kicsik.

Wish

wish

Elfelejtettem, hogy volt még egy jó dolog.
Eddig mindig mondta, hogy nagyon multicisztás a petefészkem, de most azt mondta, hogy enyhén multicisztás. Szóval hat szépen a varratás, ami tök jó dolog és örülök neki nagyon Kép

Na jó éjt mindenkinek Kép

wish

Wish!

De jó, de jó! Te is kezded végre. Úgy látszik, most menopuros hangulata van, eddig bárkivel beszéltem, mindenkinek ezt adott. Vagy lehet a menogon is hiánycikk? Péntek, az mindjárt itt van. Remélem, hétfőn találkozunk...

Diák!
Én is nagyon boldog névnapot kívánok utólag. Kicsit másfelé járnak most a gondolataim, ne haragudjatok.

Tibi, Timi!
Ennek most sikerülnie kell! Még a végén nektek is ikreitek lesznek Kép

Farkasok Juditja!
Remélem, nagyon sokat pihensz, nem foglalkozol holmi szomszéd szekrényeivel. Nagyon jól teszed. Farkasalom meg kapaszkodjon csak.

Dia!
Dominak jobbulást, remélem, már nem nyűgös szegény. Neked meg sok kitartást a diétához.

Eszter
Kép
roxal

Roxal Kép
Igen, nekem mondta is Dévai, hogy a menogon megszünt. Merional van helyette vagy menopur.
Judit pihizik, Farkasapa kérésére fekszik szorgalmasan, a szekerényes viccemen meg ő is jót röhögött. Szóval vidáman várja a kisfarkasokat Kép
Szerintem az LKT családban simán benne vannak az ikrek ilyen jó eredményekkel Kép

wish

Kép

wish

Nem pörgött túlságosan ma a topik Kép

Beszéltem ma Enigmával és Stellával is. Mind a ketten jól vannak. Enigma már kicsit nehezen bírja a kórházat, de azért hősiesen kitart. Ha megvan ez a hét is, akkor a kicsik már nem számítanak majd koraszülöttnek Kép
Stellának még mindig nincs pocija, egyelőre rejtözködő életmódot folytatnak a kicsik Kép

wish

Sziasztok!

Pasim nagyon jól leírta a tegnapi eseményeket, ahhoz nincs mit hozzáfűznöm.
Ma szinte egész nap feküdtem, nagyokat aludtam, kicsit tévéztem (végre megnéztem újra - szerintem legalább 10 év után- a Dirty Dancinget, jaj de jó voltKép), meg a Zahirt olvasom, eddig elég olvasmányosnak tűnikKép Kaptam ma a barátnő,mtől egy gobleint, tud valaki segíteni, hogy annak milyen az öltése. Mindenki azt mondja, hogy hulla egyszerű, egyszerűbb még a keresztszemesnél is. Ok, de az milyen?

Elhiszem, hogy Enigma már nagyon nehezen bírja, ma többször eszembe jutott, hogy ő ezt már 8 hónapja csinálja. Olyan nagyon ügyes!!!!!!!!

Roxal! Pihiztetted a tüszőciket ma, igaz?? Menni fogsz csütörtökön dolgozni végül?
lkt

Sziasztok!
Timi!
Jaj nagyon jó fej a párod,köszönjük a beszámolót!Kép
Pihizz sokat,nagyon szorítok!!
Eszter!
Köszi a köszöntést.KépDomi ma rendesen játszott az idegeimmel.KépNem elég,hogy beteg még hisztis is nagyon nagyon.Deee kibújt a 8.fogacskánk és az ülőgarnitúrába kapaszkodva feláll egyedül.KépHolnapra sok sikert kivánok nagyon szorítok!!Kép
Andi!
Háááát persze,hogy tegnap az index Vihelminát írt!Mivel Diána 18.án volt.KépKépDe köszi a virágot.KépMa pocsék napom volt.KépJaj annyira éhes voltam!!!!Babfőzeléket csináltam és ebéd után savam lett tőle.KépKövetkező keményítős napon inkább rizst eszem.Kép
Mindenkinek puszi!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia Kép
Ezek szerint nem minden nap nézem megrendesen.
Dominak küldök egy nagy gyógypuszit, remélem hamar meggyógyul és nem táncikál az idegeiden. Nagyon kis ügyes, hogy feláll, gondolom élvezi is a dolgot Kép

wish

TimiKép,
nagyon jó pihit kívánok!!! Megint elképesztő hasonlóságokat vélek felfedezni a dolgaink között:
- A Dirty Dancing a kedvenc filmem. 7 éve ez volt az első ajándék a páromtól videokazettán, mert tudta, menyire szeretem. Én is most néztem meg a napokban az MTV-n.
- Most vettem meg a Zahirt, mert nagyon jókat hallottam róla, bár még nem kezdtem bele. Ha te is jónak tartod, akkor mielőbb belevágok, csak még rémisztgetem magam néhány szüléses-könyvvelKép.
- Írtam is, hogy nemrég hímeztem ki 2 kis gobelin terítőt a babaszobába. Én sem tudtam, hogy kell. A boltos mondta, hogy jobbra srégen felfelé kell ölteni a szomszéd lyukba, aztán vissza, és srégen föl, vissza és srégen föl.. Ne csináld dupla szállal, mert iszonyú gyorsan fogy a fonal. Óvatosan húzd a szálakat, mert hajlamos összegubancolódni, összecsomósodni (kiderült, hogy az a fajta fonal, amit használtam, a rosszabbik - olcsóbbik - típusú volt, és az hajlamos ilyeneket csinálni). Egyébként jó elfoglaltság, szinte hiányzik is. Lehet mellette lelkiismeretfurdalás nélkül tévézni, mert hát te hímzel és nem tévézel. Az már mellékes, hogy közben megy a tévéKép. (A férjem utálja a tévét a sok reklám miatt.)
Köszönjük a párod aranyos beszámolójátKép!!

DiaKép
Jobbulást kívánunk Dominak és a te gyomrocskádnak is! További kitartást a diétához! Dia diétázik, látod, már a nevedben is benne van Kép, inspriráljon ez még nagyobb kitartásraKép. És gratulálok a 8. fogacskához, meg az akrobatamutatványhoz!! Fantasztikus örömök lehetnek ezek a szülők életében.

WishKép, örülök, hogy jobban van a petefészked! Hát akkor pénteken kezdesz! Drukk!!!!!!!!!!

RoxalKép, írj majd, mennyit írtak a tenyeredbe!! Veled vagyunk!!!

Enigma tényleg nagyon ügyes, hogy így bírja a dolgokat a kórházban. Mert ott aztán tényleg nem lehet semmit sem csinálni. Majd ti is fogjátok látni, mikor baba van a pocitokban, hogy a fekvés is kényelmetlen egy idő után, mert oldalt lehúz a pocak, ha meg háton fekszel, nyomja a rekeszizmot és nem kapsz levegőt. Ha állsz, megfájdul a hátad, derekad, mert húzza előre a súly. Ülni csak úgy jó, ha rendesen meg tudod támasztani a hátad, de tartós üléskor fájnak az ülőgumóid. Így aztán mindig váltogatni kell a pózokat. Legjobb időnként elmenni valahova, hogy észrevétlen teljen az idő, de ezt ő nem teheti meg. Így hát tényleg minden együttérzésem Enigmáé. Már nagyon közel van, hogy megismerhesse a babáit. Micsoda öröm lesz, és mennyi hihetetlen feladatKép!!
szani

Szisztok! Nem régen tart a hacacárénk, és éppen nem tudom eldönteni, hogy a Dévai vagy a Forgács intézetet válasszam (a nagyüzemieket már megjártam, még nem történt semmi, de az is elég volt...). Hisztis vagyok, utálok várni, nem bírom a kórházakat, félek a tűtől, (de persze szeretnék ezen túl lenni már). Fontos nekem, hogy tájékoztassanak, és dönthessek a lehetőségekről. Mindenhol csak legekben írnak-írtok mindkét helyről. Tud valaki egyáltalán bármi negatívat valamelyikről? Mit ajánlotok nekem?
x432

SziasztokKép
X432Kép
Én is csak jót mondhatok Dévai dokinkról, főleg, hogy már lassan egy éves lesz a kisfiam. Ha negatívumot akarsz hallani akkor íme: van, hogy sokat kell várni. Na én többet nem is tudok hirtelen. De mi vártunk ennél többet is egy lepukkant kórházi vátóban. Itt nagyon szép a környezet. Teljesen új építésű az egész épült. Nagyon szép tiszta, a doki és az aszinsztensek is nagyon emberségesek és aranyosak. Mivel a lombik elötti vizsgálatokat ki kell fizetni, nincs olyan késztetése az embernek, hogy boritékokat kéne nyomkodni a zsebekbe. Ami szerintem nem mellékes mert egy csomó kellemetlen szituációtól megkíméli magát az ember.
A legfőbb pozítívuma:
Kép
A tű nála is tű, de ezért megéri!!!! Kép Sok sikert!

KépKép
gigi28

Sziasztok Kép
Beszéltem Roxallal, 12 petesejtje lett Kép Nagyon ügyesen vigyázott a tüszőire Kép
Azt mondták, hogy kicsit vastag a faluk sejteknek, de remélem ez nem lesz gond. Este majd jön és beszálmol a részletekről.

wish

Roxal! Ez nagyon szép szám!!!!!!!!!!!
lkt

Sziasztok!

Nos valóban 12 lett a szám. természetesen megint nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy kellene, de azért most a mondnadója ellenére nem tudott elkeseríteni Dévai. 3-at tudtak megszúrni, 7-et fognak holnap, mert természetesen megint nem elég érettek. Meg is beszéltük, hogy az én 24 napos ciklusom valójában 28, csak 24 naponta vérzek. Szóval egyike vagyok a nem normális működésű nőknek. A visszaültetésről pénteken beszélünk, azt mondta, a szám attól függ, milyen állapotban lesz a méhem. Kaptam 2 infúziót, az egyik méhösszehúzó, gyanítom, hogy erősen hiperstimulálok. De nem mondott semmit. Holnap hívjuk őket, hogy mi lett a hárommal, meg a 7-et meg tudtát e szúrni. Kettő meg sajnos kuka. Bár azzal is tudnának mit csinálni, de ennyi mellett nem kell! Picit fájok, de ettől eltekintve jól vagyok, s pihenek. Mindenkinek nagyon köszönöm a szurkolást, meg az sms-eket. Jól esett Kép

Eszter
Kép
roxal

RoxalKép

Nagyon ügyi vagy!! Gondolom nincs jelentősége, hogy vastag e a fala a petesejtnek mert úgyis icsis-ek vagytok. Nálunk az utolsó lombiknál már csináltak aha-t is. Vagyis megvágták a sejt falát, hogy könnyebben ágyazódjon be, de asszem azt már csak három sikertelen után csinálják.
Mindenkinek szurkolok.
Hajnival mi van????????

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Andikám!
Légyszi adj tanácsot!Te mit csináltál,hogy ne legyél éhes?Én állandóan éhes vagyok.KépRáadásul ettől nagyon boldogtalan vagyok,tök lehangolt stb...Talán holnap jobb lesz valamivel,hogy gyümiből többet ehetek.Vagyis engem az zavar leginkább,hogy nincs tízórai és uzsi Domi babának meg van és ugye én etetem.KépKépDe minusz 1 kilónál tartok!KépKépNa jó,nem nyafizok tovább!

Eszter!
Nagyon nagyon szorítok!Úgy megölelnélek!Kép
Puszi.Dia
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Gigi Kép
Remélem már kettő után is van AHA, mert én nagyon szeretném mostmár, akár ki is fizetem, ha a TB nem támogatja. Szerintem sokat számít a megtapadásban az is.

RoxalKép
Akkor 3+7? Azért még az is nagyon jó. Drukkolok!!!

wish

DiaKép
1 kiló? Éljen, büszke vagyok rád!!!Kép
Ha nagyon éhes vagy nassolj valamit ami engedélyezett arra a napra. Jobbat nem tudok sajnos. Éhezni ne éhezz az semiképpen sem jó. De próbálj csak annyit enni, mint amennyit muszály, mert akkor a gyomrod is összeszűkül egy kicsit és egyre jobban fogod bírni.
Nekem néha segített az is ha csak ittam vizet, azzal kihúztam a következő kajálásig Kép

wish

Dia! Tényleg, ha éhes vagy, egyél az aznap megengedettből egy kicsit, pl tízóraira gyümölcsöt. Az első 2 kör után már sokkal könnyebben fog menni, mert rááll a gyomrod a mennyiségekreKép Nagyon-nagyon ügyes vagyKépKépKép

Wish!
Köszi, ma jön az egyik barátnőm is, és megmutatja élőben is. Úgy könnyebb leszKép

Dia, Gigi! Esetleg nem hátrahajló a méhetek? Olyan furcsán görcsölt éjszaka a hasam, főleg az alhasam, még egy éjszakai wc látogatást is be kellett iktatnom, aztán meg azzal indult a reggelem is. Furcsa, eddig nem tapasztalt érzés ez nekem.

Roxal! Nagyon várom, hogy jelentkezz, mit mondtak ma a telefonon.
Judit tegnap olyan aranyos volt, sms-eztünk tegnap, leírtam neki a 12 petédet, meg a kemény falat, ere csak annyit válaszolt, hogy "istvánotok megoldja".
Én is így gondolom, hogy nagyon jó kezekben vannak azok a kemény falú kislurkók isKépKépKép
lkt

Timi!

Ha nem éreztél még ilyet, az jó. Ebből lesznek a kis Lkt-k.

Dia!
Hű, egy kiló az nagyon jó, büszke vagyok rád. Csak így tovább, minden nappal könnyebb lesz!

Nálunk: a tegnapi háromból kettő indult fejlődésnek, ma pedig még 8-at tudtak megszúrni. Holnap reggel kell felhívjam Dévait, aki megmondja, hogy hogyan tovább. Én még fájok egy kicsit, meg vérzek is, na nem vészesen, de azért aggódok. Beszéltem Farkasok Juditjával, neki is pont így volt. Remélem, nem lesz semmi gond!

Eszter
Kép
roxal

Roxal! De jó-de jó!!! Nagyon úgy tűnik, hogy nemcsak a punkció után produkéltok ugyanolyan tüneteket Judittal, de a vége is hasonló lesz a történetnek, és Nektek is lesznek babáitok télireKépKép Kíváncsian várom a holnapi híreketKépKép

Nálam a szélgörcsszerű alhasi fájás még mindig tart. Vagy készül a méhem valamire, és nyomja a belezetemet, vagy belikék most dolgoznak azon, hogy elvegyék a kedvét a kis LKT-knak a beköltözéshezKép LKT fiú szerin t felesleges ezen parázni, mert ő meg van róla győződve, hogy csak az első lehetKépKépKépKépKép
lkt

TimikémKép
LKT apukának igaza van. Különben is a felfújódás tipikus terhestünet, úgyhogy reméljük a randiban összekapaszkodott bébikék tologatják a bútorokat. Ikreknél el kell ám rendesen helyezkedni, nem mindegy, hogy hogy fekszik az emeber gyereke 9 hónapon keresztül. Egy rosszul kiharcolt pozíció, aztána tesó kilenc hónanpig rugdalja a popónkat, vagy a fejünket.

RoxalKép
Mennek a drukkok folyamatosan a kicsiknek, remélem már legalább egy kosárcsapat ki lesz belőlűk, úgyis olyan magasak vagytok mind aketten, és akkor a tartalékosok mehetnek a fagyasztóba nálatok is.

Hajniék, meg remélem egy máltai prototípussal jönnek haza, olyan még nincs a topikban úgysem.

wish

RoxalKép
hű, mennyi babóka lesz ebből!! Továbbra is megy a drukk, és várjuk a híreket!!!!!!!

TimiKép
jól írja Wish, helyezkednek az ikrekKépKépKép.

DiaKép
nem lehet könnyű. És azért a babához energia kell, hogy foglalkozz vele. Minden elismerésem a tiéd! Hallgass Wish-re, ha összeszűkült a gyomrod, már nem is fogod érteni, hogy tudtál régen annyit enni. (Pár éve szigorú candida diétát kellett tartanom. Pár hét alatt fele lett a gyomrom, és csak mostanában a terhesség alatt eszek újta többet, a diéta alatt és utána is évekig madáradagokat ettem. Nem is kívántam többet. Sőt néha bosszantó volt, hogy ott a sok finom kaja, és nem bírok enni.) Ügyes vagy! És természetes, hogy éhezel, nehogy szégyelld ám!! Sok sikertKépKép!! Dominak puszika!!

X432-nek még annyi kiegészítést írnék Gigié mellé, hogy ha a Dévai Intézetben a Vass doktort választja, akkor még várakoznia sem kell sokat, tehát minden kívánsága teljesülhet, amire csak vágyhat a meddőségi kezelése során.

WishKép
gondolok rád holnap. Üdv a nagy fehér medvénekKép!

JuditKép
hát ez most hosszú időszak, kívánom, hogy bírd viselni türelemmel és hittel.

A francba, megfáztam. Először azt hittem, toka, de a manduláim dudorodnak. Már szipogok és fáj a torkom. Gigi, Dia, van valami kismama gyógymódotok?? Gigi, a védőnőmre hasonlítasz arcraKép.
szani

Sziasztok! Látom jó hírek vannak, legalábbis a tüneteket tekintve én jónak titulálom. Továbbra is szurkolok nagyon mindenkinek! Kép
Wish! Neked meddig megy a szurizás?
Lldicsi! Az az egy kiló nagyon is jó, nyugodtan büszke lehetsz rá, motivációnak kíváló. Csak így tovább, ne add fel!

Kérdésem lenne: Ugyebár 7000, hogy a dokibácsi szóbaáll velünk, Kép és ha uh. is van az olyankor plussz ugyanannyi, vagy az benne van már.
Ti annyit szoktatok adni neki amennyit kér éppen, vagy egy kicsit többet? Összevagyok zavarodva egy kicsit még ebben a klinikás dolgokban... Eddig is kellett adni, csak ugyebár a sz@ros borítékos megoldással.

Most szerintetek megint vesz egy kenetet tőlem (a múltkor nem volt jó), vagy rögtön megcsinálja a petevezeték átjárhatóságit? Csak azért kérdezem, hogy hány napra pakoljak ruhát. Kép
vanda978

Vanda Kép
Holnap kezdjük a szurizást és szerintem jövő hét végéig fogjuk nyomni.
Sajna nem tudok segíteni, hogy kell-e fizetni külön az UH-ért, mert a lombikosoknak a tb fizet mindent.

Szani Kép
Ne fázz meg, az nem jó. C vitamin és és homeopátiás angin heel. Ezt még Roxal ajánlotta nekem a múltkor torokfájásra.

Meglátogattam Farkasmamát, jól van és pihizik. Más újság nincs vele

wish

Sziasztok Lányok!
Jaj annnnnnnyira el vagyok keseredve!!!KépBevallom nem birom tovább!Estére már megettem egy adag endívia mixet fél ubival,fél parival.Egyszerűen nem megy!Nincs energiám,letört vagyok stb...KépDe megvettem a Norbi zsebkönyvet és most nézegetem az 1-es kajcsikat.KépTök jó a legtöbbet szeretem Pl:cukkíni,joghurt stb.Szerintetek ezzel az up date-at mennyit lehet fogyni mennyi idő alatt?Kép
Nagyon csalódtatok bennem?KépAzért szerettek még?KépNa,egy ici-picit!!Kép

Vanda!
Nekem kellett minden uh-ért fizetni 6000ft/db.Kép
"Megnéztem a kiskönyvemben."

Szanikám!
Hát nem jó,hogy megfáztál!Kúráld ki magad gyorsan!Kamilla tea és be az ágyba.KépNem tudom mit lehet tenni ilyenkor mert én anno nem voltam megfázva.De a homeos bogyók biztos jók."Tapasztaltam a szülésnél.Kép"Küldök egy gyógypuszit.Kép

Timi!
Nyugi minden rendben lesz!KépDe tudod nem szabad akarni görcsösen,tereld el a gondolataidat!Szorítok!!Kép

Mindenkinek puszi!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia! ÉN ugyanígy jártam, kétx 4 nap után nem bírtam tovább, mert 1,5 nap gyümievéstől teljesen rosszul lettem. Én javasolnám, hogy tarts ki még úgy hogy kicsit csalsz, csak addig amíg összeébb megy a gyomrod, és hozzászokik a tested, hogy kevesebb kajával gazdálkodjon. Norbiról is nagyon jókat hallottam, azzal az a baj, hogy délelőttre koncentrálódik az ehető kaják többsége, és ha jól tudom, Te nem szoktál reggelizni. Emiatt inkább a 90 napos lenne Neked kitalálva.
Különben így is nagyon szeretünk, nagyon erős ember az, aki diétázásba kezd, legyen az 90 napos vagy up-date. Biztosan meglesz a gyümölcseKépKép
Ja, ja, no para, én is tudom. Erre jó a goblein, az olvasás meg film nézés, meg hallgatok minden nap legalább egy meditációt is, az különösen jól megnyugtat.

Szanikám! A fene ebbe a megfázásba, tényleg a c-vitamin mellett a homeós bogyók is mellékhatás mentesek. De ha a mandulád nagyon bedurran, akkor irány a doki.

Vanda! 7.000 ft az UH-t is magában foglalja. Ha elkezdődik majd a dolog élesben, akkor úgyis minden találkozó uh-ról fog szólni. Én mindig 7.000 Ft-t szoktam adni pontosan (illetve minden gond nélkül adja vissza a 3.000-t, ha tízest adsz), így is rengeteg, ha egy héten 3x mégy. Sőt még nyugtát is ad.
Mikor mentek újra?

Wish! Hajrá holnaptól!!! Hipp-hopp itt lesz a punkcióKépKép
lkt

TimiKép

Csak megsúgom, hogy mi a Nórival a punkció után mindig azon röhögtünk, hogy egyfolytában pukizni kellett!!!! Szóval ez tuti jó jel!Kép Hát nem tom, hogy LKT fiú mennyire örül neki, de ha a szülésnél bent lesz akkor látni fog még külömbeket isKépKép

SzaniKép
Egyszer én is megfáztam és nagyon fájt a torkom. A patikában kaptam öblögetőt rá, de a lelkemre kötötték, hogy ne nyeljem le. Szuper volt nagyon gyorsan használt. Most nem jut eszembe a neve de a gyógyszertárban biztos tudják. Remélem a védőnőtök jó fej!!Kép

DiaKép
Én is a Norbival fogok próbálkozni. Szerintem senki nem ítél el azért mert nem bírod. Én bele sem kezdtem!Kép

RoxalKép
Nekem az első pungi után volt, hogy nagyon véreztem. Műtét után már duhajkodtam, ettem-ittam. Na elvonúltam vécére. És megláttam, hogy ömlik a vér. Olyan rosszúl lettem, hogy alig bírtam visszamenni a szobába. És még napokig fájt a hasam. (bár az mindegyik után így volt)

Na dugulok! Mindenkinek megy a sok-sok drukk! Előre az ikrekért, nehogy már jó legyen nektek!KépKépKép

Puszi

KépKép
gigi28

Köszi a válaszokat, most már képben vagyok.

Dia! Kép Azért a világ nem dőlt össze, mert nem megy tovább egy diéta! Ami nem megy, nem kell erőltetni. Én Norbizom már lassan 3 hónapja, próbáld akkor ki azt, hátha nagyobb sikerrel jársz. Egyébként én sem bírtam a 90 naposat, a gyüminap miatt. Na meg főleg a víznap, brrr.....
Már annyira megszoktam, nem is érzem úgy, mitha diétáznék, meg lehet szokni. Ha meg nagyon kívánok valamit, akkor nem olyan borzasztó kivárni a reggelt. A menüvel voltak eleinte gondjaim, meg az időbeosztással, ,mert én munka alatt nem tudok ebédelni, és pont 3-ra érek haza, szóval, így előre kell főznöm minden nap + estére megint külön. Mostmár rengeteg receptem van, és magamtól is kitalálok kajákat. Bár szerencsém volt, hogy nyáron kezdtem, és sok a zöldség (olcsón), Dévai is ezt mondta. Szóval semmi baj, ne aggódj, majd fogysz máskor, ha meg nem az sem baj. Kép

Timi! Kép Annak felettébb örülök, hogy benne van az uh., mert azért nem mindegy, ha kétnaponta kellesz menni. A munkából is ki kell majd maradnom teljesen, mert csak nem fogok ingázni másnaponta. Az a baj, hogy én Pesten nem merek egyedül vezetni, vonattal meg nagyon drága, na nem mintha autóval nem, de azért mégis... Amúgy jövő héten kedden megyünk ismét.
Milyen meditációt szoktál hallgatni?

Wish! Kép Akkor már jövő hét végén várható a punkció?
vanda978

Ja, és elfelejtettem írni, hogy 7 kilót fogytam (jippi-jéé) eddig, ami tudom, hogy nem sok ennyi idő alatt, de azért én örülök neki. Dévai havi 1 kilót kért tőlem, mert a zsíranyagcserém fordítva működik, szóval nem volt nagy elvárása. De az fontos, hogy én nem tornázom, mert a derekamra nem javasolt (gondok vannak vele), meg vagy 5 kilónak még le kellene mennie, a terhelhetőség miatt. Sajnos nálam a mozgás most kimerül az esténkénti fél órás sétámmal, na meg ahová csak tudok gyalog megyek, nem kocsikázom. Régebben TAI-BOO-ztam, (nem tudom így kell-e írni), azt imádtam, és már alig várom, hogy újra mehessek, de a derekam miatt abbahagytam. Kép
NA csak ezt akartam. Kép
vanda978

DiaKép
Hét kiló, az már nagyon jó. Ezt már biztos mások is észreveszik rajtad Kép És nem is szabad sokat fogyni egyszerre, mert az nem egészséges, szóval nagyon ügyi vagy.
Mit jelent az, hogy fordítva működik a zsíranyagcseréd?
A punkció az szerintem még nem lesz meg a jövö héten, inkább csak utánna hétfőn.

DiaKép
Nyugi, nagyon szépen csináltad ezt a négy napot. Most egy kicsit csaltál, de ez szerintem nem olyan óriási baj. Annyi van csak tőle, hogy lassabban fogsz lefogyni. Ha csak salátát ettél az nem olyan gáz Kép.
És naná, hogy szeretünk, vagy gondolod egy fél endiviamix és vége a barátságnak Kép
Én azt javaslom, mint Timi, hogy kis csalásokkal próbálj meg kitartani. Látod Szani is mondta, hogy összemegy a gyomra az embernek egy idő után.
És már lement egy kiló!!!! Ez micsoda jó dolog!

wish

Sziasztok! Én is csatlakozom a kilókkal: nálam öt a változás, csak éppen felfele Kép Kép
Mi rendben vagyunk, baba nő ezerrel - vagy legalábbis a pocim igen látványosan gyarapodik.
Wish, tök jó volt az az oldal, amit pár napja belinkeltél, megnéztem pár videót, és rájöttem, hogy nagyjából emlékszem rá, hogy hogyan kell horgolni. Úgyhogy leszaladtam a boltba, vettem szép, puha pamutot, és már a babacipő talpával kész is vagyok Kép
Lányok, szorítok nektek! Lkt, remélem, a tüneteid tényleg jót jelentenek! Roxal, remélem, a második körös megszúrások is sikeresek lesznek!
png

Vanda, még azt akartam írni, csak lemaradt, hogy ha dévai nem mondja el külön, hogy mi kell az átjárhatóságira, akkor nem csinálja meg! Amíg nincs negatív keneted, úgy is várni kell - szóval, valszeg most leveszi, megbeszélitek az átjárhatósági időpontját, és ha kenet rendben, akkor köv. alkalommal az jön. (én is úgy jártam, hogy egyszer azt mondta, hogy akkor már csak az átjárhatósági van hátra, és mikor legközelebb mentem, azt hittem, megcsinálja, de nem Kép)
png

Dia!

Persze, hogy szeretünk, az endívia mix ellenére Kép Nekem a Norbi sokkal tarthatóbb, nem kínzás, s torna nélkül is mennek le a kilók. Mindenkinél másképp megy le, meg attól is függ, hogy mennyi a fölösleg. 2-5 kg közt a normális. Viszont nem éhezel!

Png!
De jó, hogy itt vagy. Hiányoztál már.

Wish!
Hogy ment az első szuri?

Timi!
pihengess csak.

Lányok!
Teljesen el vagyok keseredve. Most beszéltem Dévaival. Ketten vannak. Az egyik még a szerdaiból, igaz, ő már négysejtes. A másik pedig a tegnapiból. Annyira hideg zuhanyként ért, hogy meg sem kérdeztem, mi történt a többivel. Fél 11-re megyünk értük. Próbálok pozítivan állni hozzá, végülis kettőt akartunk visszaültetni, de nem nagyon megy. Nem lesz ebből kosárlabdacsapat. Össze kell szednem magam, mert ha kesergek, azzal nem segítek.

Eszter
Kép
roxal

Roxal, babához egy is elég! Ha úgy is kettőt kértetek volna vissza, akkor ne búslakodj! Újrakezdenetek úgy sem kell majd, ha most ikreitek lesznek! KépÖrülj ennek a két pindurkának!
png

Roxal Kép
Hát ezen most én is nagyon meglepődtem. Pedig olyan jól indult. De a kettőt, ami van visszakapod és végül is az ikrekhez az is elég.
Ha amúgy is kettő kértetek volna vissza, akkor végülis, csak annyi van, hogy így fagyiba nem lett, úgyhogy ha majd két-három év múlva akartok tesókat végig kell nyomnod majd még egy stimut.
Meglátod, ez a két kis gombóc is nagyon ügyes lesz és jól befészkelik magukat Kép

Nekünk szépen becsúsztak a szurik, bár a menopur nagyon csípett, de ha használ, akkor megbocsátom neki.

wish

Wish!

én egynek is nagyon örülnék. Csak sikerüljön! Menopur használni fog! Csak beszélgess velük, s bíztasd őket!

Eszter
Kép
roxal

RoxalKép
Neked is csípett a menopur?

wish

Roxal Kép
KépKép

wish

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: