A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Dobjatok a mokusok ele, de en orulok a honak!Kép Most meg, amig ilyen szep feher minden.Kép Aztan ha latyak lesz azt en is utalni fogom...

Moos, megjartatok mar a Brendont? Mi igen, es nem vettuk meg a Graco Citit. Beleultettuk Katkat, hat kabi nelkul is enyhe tulzassal szorult benne. Na jo, azert kisse tagasabb, mint elso ranezesre, de a mar most 8,5 kg-os csajomnak szerintem egy ev mulva mar nem lenne kenyelmes. Kiisirtam apatol egy PP Ariat, aminek tenyleg joval szelesebb az uloresze.

Fic, Aria is 15kg-ig jo.

Macska, talan jovo heten eljutunk Leopoldiba, mert a budaorsiek azt mondta, hogy naluk nagyker nap van, szoval ne menjunk. Igyekszem minel hamarabb visszajuttatni a kartyat.

Magdi, 17-es kepen kik vannak? Gigiek? Vagy most melletrafaltam?

Pgabi, Kertvarosban fogtok lakni?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok,

Kéne egy kis segítség teljesen OFF témában... iszonyatos mértékben gombásodik a lakásom.... szerencsére nem ahol a bébivel lakunk. Borzalmas a bérlőim nem tudnak vele mit kezdeni és én ma olyan rosszul lettem, amikor ott voltam, hogy szerintem gombamérgezést kaptam. :-) Mit lehet ezek ellen tenni? védekezni? megelőzni. Ha valkinek van valami jó tippje, szívesen fogadom.

Koszi Johi

Kép
Kép
johanna1975

Dora!
Azt nem olvastad, amit én írtam leo-poldi ügyben???

Johi!
Hát, mi csak egyszer penészedtünk nagyon még a régi lakásban a Pannónia utcában, de az is azért volt, mert csőtörés miatt folyamatosan szivárgott ránk a felettünk lakó szenyvize Kép...akkoriban vettünk valami penészölő oldatot, meg festéket, és utána azzal kezeltük le...de sztem először azt kell kideríteni, hogy mitől van: magas páratartalom, hőhíd...stb., és ha lehet ezt orvosolni...mert hiába fested le gombaellenes festékkel, ha az ok megmarad, akkor sztem talál utat magának valahol...Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!

Meg tudnátok mondani a kórház honlapjának a címét? Köszi!
annasára

Bogarka, koszi az infot. Biztos nagyon figyelmetlen vagyok. Szoval rakerestem a neten es vegigneztem millio eszt, litvan, orosz stb oldalt, amik a talalatok kozott voltak es eshol nem volt rola semmi, de aztan egy dan linken vegre lattam egy kepet (http://www.babyhome.dk/product.asp?product=628&sub=32&page=1) Tenyleg ez az? Dehat ez majdnem ugyanaz, mint a nagykocsink, az ABC Design Sinus 3, nem? Kb hany kilo? Es ugye fix kerekes? Es tenyleg ernyore csukhato? Ja, es konyvet mar megrendeltem, viszont a Jatektippeket is, de a masfeltol harom eves lurkokig reszet, de akkor biztos olyan jo, mint a haromtol hati, majd azt is beszerzem akkor.

Dora, nem mentunk el a kib...ott havazas miatt Kép de amint elolvad, nem ussza meg apa es akkor en is jol megnezem ezt a csirkekocsit meg az ariat. Mas nem volt, ami ezekhez hasonlo? Mar rengeteget vegigneztem a neten, de vagy tenyleg nincs ilyen konnyu, csak a fapados esernyoverdak, vagy nem irjak a sulyt egy csomo helyen Kép

Johi, nekunk egy eve peneszedett be az egyik fal, es jo keson vettuk eszre, mert ott pont beepitett szekreny volt, amibe olyasmiket pakoltam, hogy sose nyitogattunk. Azert volt, mert abban a szobaban szaritottam a ruhakat, altalaban ket adagot naponta es maxon ment a futes es mivel ott volt a papagaj is, ejszakara a szobaajtot becsuktuk, hogy ne egye meg a macska. Szoval frankon kicsapodott a sok para az ablakon es lefolyt a parkanyra, nem csoda, ha bepeneszedett a fal. Illetve szerencsenk volt, mert a fal nem is, csak a tapeta. Ugyhogy gyorsan leteptuk a tapetat es felhagytam ott a ruhaszaritassal. (Azota mar kibontottuk a regi szekrenyeket, kitapetaztuk az egesz szobat es uj, nem beepitett szekrenyek vannak ott, es megint ott szaritok, de nem csukom be ejjelre az ajtot. Hat remelem, nem fordul elo megegyszer.)

Es ma a csajom egesz nap tok hiszti. Es nem is eszik rendesen. Biztos o is brendonra keszult, nem szobabol hoesesbamulasra...

Macs, mit is akartal mondani?
moose

moose

Es akik hetszamra nem valaszolnak a leveleimre, azokra meg fogok haragudni! Most ugyis olyan erzekeny vagyok Kép es meg a tavaszt is ellopta valaki Kép tenyleg, ki is volt az a hulye, aki kitalalta a globalis felmelegedest?
moose

Johanna1975! Gombára nem tudom jó-é, de van egy Syssi nevű csodaszer, amit mi penészedésre használtunk. Szerintem természetét nézve ugyanaz a téma. Csak be kellett fújni, s szevasz elmúlt. Ha jó a szigetlés, akkor elvileg nem szabadna lennie. Azért is nagyon jó ez a szer, mert nem kell mosogatni a falról mint más termékeknél. Büdös ugyan, de egy szellőztetéssel elillan.
Ha akarod átküldöm a címét a gyártónak - egyben a hely ahol tutira beszerezheted.

Fibi! Tényleg nem olvastam. Átküldöd? pusza

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Recca! A lényeg a cikk végén volt: Nincs semmi baj a fruktózzal, hangsúlyozták a szakemberek, csak túl sokat fogyasztunk belőle.

Bármiből ha sokat fogyasztunk az árt. Érték a mérték!

gödibarbi

Bogarka, de igen, es nagyon koszi a tippet! Megneztem a gabriellt, de ott csak par leopoldi cucc van. Azert jobb nekem, ha elmegyek a nagykerbe, mert ott az osszes termekuket megtalalom. Kiegeszitok kellenenek egy feher leopoldi rugihoz.

Moos, nem csodalom, hogy nem mertel elindulni. CsirkekocsiKép jo, csak kisebb termetu babaknak. Tulkeppen ebbol a tipusu kocsibol mas nem nagyon volt. Lattam egy Brevi Grillot, de nem tudom mekkora a sulya. http://www.brevi-italia.com/articolo.asp?fam=0005&pagina=002&id=0101&cat=0018 Ez 32ezer korul volt. ABC konnyu kocsit nem lattam - pedig meg akartam nezni az Avantit (honlapjukon nem talaltam). Ficek meg Brevi Colibre-t vettek, azt sem lattam. Maclaren konnyukocsik is voltak, meg sem neztem oket, mert 50ezer felett arultak...
Esernyokocsibol meg a Chicco CT 0,5-os es a Neonato leggero tetszett, de egyiket sem lehet jol donteni. Ezeket nem lattam eloben. ( www.interstore.hu ) Esetleg meg a Coho Austrianak van egy klassz verdaja - de azt sem lattam eloben. ( www.poppet.hu )

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Mása: megnéztem a képeket, nagoyn jók...

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Bogárka: Sajnos megoldani nem tudom egyenlőre a problémát csak orvosolni. Egyfelől áztat a felső szomszéd, azzal még csak csak tudok valamit kezdeni, de hőhíd az keletkezik, nagyon szaharin a szigetelés. De ennyire gázos még sosem volt a helyzet, azt hittem elsírom magam, amikor megláttam.

Barbi: megköszönném a címet és elérhetőséget.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Ancsiféleképpen: KÖZÉRDEKÛ: Kép
Camponában van egy ruhabót, most elnevezték valami best of Levi's-nek, és le van árazva egy jópár cucc, én 20 helyett 7ezerért vettem egy nadrágot. Kép

És megépítettem az év első hóemberét, szóval most már készen állunk a tavaszra. Kép

Zanza,
nem vagyok én olyan.. Kép

Moose,
neked meg tökigazad van. A kaja az egy dolog, de emellett annyi minden leselkedik még ránk, aminek nem kéne...
neet
neet

Johi!
ingatlanos szakmában ez a vicc megy: "- penészedést akkor oldod meg, ha eladod a lakás", de viccet félretéve, nyugodj meg, van megoldás.

- a hőhíd melletti nyílászárón rendszeresen szellőztetni kell, hogy a felhalmozott pára ne csapódjon le a hidegebb felületeken.
- párologtatni tilos
- jól fűteni, nem spórolni vele (hogy szárazabb legyen a levegő)
- sok szellőztetés
- kevesebb teregetés a dohos szobában, és kevesebb főzés ilyesmi
- áztató szomszédot fenyíteni.
gombát meg le kell fújni azzal, amit Barbi ajánlott, ha nincs lehetőség lesuvickolni és újra festeni, mert rohamosan terjed, és belélegezve nem frankó.
ha nem laknák a lakást, akkor folmaldehides párologtatás is ölné őket, de így nincs erre lehetőség.

ha ez vígasztal, egy tök új lakást adtunk el (mármint a cég, ahol melóztam) tavaly, és kicsi 28 m2-es lakás, 4-5-en laknak benne (!), szóval tök belehelik, fürdőn nincs ablak, de hely se, úgyhogy szobában teregetnek, főznek nagyokat, és nem szellőztetnek, hogy melegebb legyen, így aztán a tökéletesen új lakás bepenészedett nekik a sarkoknál. pedig szvsz még hőhíd sincs.

Recca!
azért ne félj, szerintem jó meghallgatni sok sok álláspontot mindenféléről, szerintem Bogárka biztos nem haraxik, és én is várom Ada véleményét is. különben meg a glükóz nem pont olyan természetes, mint a fruktóz? csak ez utóbbira jobban reagál a szervezet, mert nem rohanja úgy le az agyat, nyilván ebből a szempontból jobb.

azért tök jó ez a Babanet, én rengeteg hasznos infot hallok tőletek. pl. folyton szemeztem a bio nádcukorral, hogy hátha kell majd egyszer édesíteni a babának, de Bogárka mondta, hogy egyelőre ne vegyek, és ez azért jó, mert ha megveszem, minyimum az anyósom használta volna valamibe, de így legalább nincs is itthon. a gyümölcsök tök édesek Lencsémnek, de a sima főtt répát is megeszi, vízízűen is.

tényleg!
banános bébikaják vannk már 4 hóstól. meg tudja valamelyikőtök mondani, hogy mikortól lehet neki rendes és sok banánt adni? szóval akár egy felet, vagy 3/4-et is? vagy ez már nem gáz? kakija se lesz kemény tőle?

ancsipancsi

sziasztok,
HOGYAN UTÁLTASSUK MEG A GYEREKKEL A MÚZEUMOT???

ma L és B elmentek a természettudományi múzeumba. Szinte minden megfogható már, ami ugye nagyon jó egy 3 éves gyereknek. Elérkeztek egy (L szerint nem különösebben régi) vas kúthoz, amit B elkezdett "megdolgozni". Erre odament egy vén banya, és szólt B-nek, h nem szabad ahhoz a szarhoz hozzányúlnia. L mondta, h sehova nem volt kiirva, h tilos hozzányúlni, igy elég furi volt, h odajött a banya, és egy olyan vaskutat védett, amit minden út mellett lehet látni.
B annyira megijedt ettől a banyától, h már ott kijelentette a L-nek, h SOHA többé nem akar abba a múzeumba menni. Mikor pár órával később hazajöttek, első mondata az volt, h megijesztette egy néni, és SOHA többé be nem lép abba a múzeumba.
Aztán meg nyavajognak az ilyen tipusú öregasszonyok, h a fiatalokat SEMMI nem érdekli.
Hát kérem, nem is csoda...
Nekünk is volt már egy ilyesfajta "élményünk" a nemzeti múzeumban, amikor B még csak 1 éves volt, és 5 ponton volt rögzitve a kocsijához, miközben mi a képeket nézegettük. Mivel kicsit elunta, adtunk neki egy banánt. Akkor is egy öregasszony jött oda, és közölte, h nem lehet itt enni, mert az én öt ponton rögzitett 1 éves kisfiam ÖSSZEMOCSKOLHATJA a kiállitott tárgyakat. Hát, mondanom sem kell, el is jöttünk onnan, mert valószinűleg az is zavarta volna a nőt, ha az én unatkozó 1 évesem elkezd visitani.

Szóval, ennyire emberbarátak még manapság is a múzeumok...Én legközelebb 2x is meggondolom, h belépjek akármelyikbe is!!
Biztos vannak jó tapasztalatok is, de nekem a rossz az még mindig több...pedig a szépművészetibe szerettem volna elvinni B-t, de a gyerek még manapság is persona non grata az ilyen helyeken.Kép

Juc, Barbi,
egy rádióhoz megyek holnap. Kép sok sok nagyon vagány, jópofa, uptodate fiatal közé.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsan!

Akkor egy kalappal!És majd ha sikerül és híres riporter leszel akkor hívjál meg (de nem kora reggel)interjúra meg pletykálni,jó sok pízért!Kép

Off:
Van egy feleslegessé vált KIKAS ceruza lábú asztalkánk és egy székünk.Jelképes összegért elvihetőKép

Juc
20170114224602

Jucus!
ígérted, hogy a bácsi és lánya számát is megadod. majd légyszi, ha publikus. köszi előre is!

Zsanci!
ha minden megfogható, akkor miért nem ugattad le a banyát? mit ijesztgeti a fiadat? én anno a hosszú tárlatvezetés miatt utáltam meg a múzeumot. de már szeretem, csak fel kellett nőnöm hozzá.
és egy vagon izét neked a szerencsédbe. menő vagy és uptodate!!

ancsipancsi

Zsanci, csak nem a kedvenc radionkba???KépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Dora:
nem kertváros,ez a rész már a falu határa.Pontosabban régen ez üdülő övezet volt,a Duna-Ipoly Nemzeti park része.Először velük kellett egyezkedni,hogy mondjanak le az elővételi jogukról.Csodaszép a hely,pont fölöttünk lesz a Rám szakadékKép

Zsan:
holnapra sok sok+++++++++++++++++++++++++

Csajok nem tud valaki Votivról?????????????
Kezdek aggodni miattukKép

petergabi

Mása:
sikerült elküdenem végre az e-mailtKép

petergabi

Bálint le-fel járkál a lakásban, egyre többet lépked!!!!
ÉS nem fogjuk a kezét!!! KépKépKépKépKép

KépKép
fibi

Dora, koszi az infokat, megnezem ezeket is. Bar neonatorol meg pierre cardin vagymikrol azt olvastam, nagggyon gagyik. Viszont most lattam egy ariahoz hasonlot: chicco ponee.

CHICCO Ponee XS Plus babakocsit ismeri valaki? Csak 5,5 kg, valamivel olcsobb, mint a PP Aria.
http://www.fotexnet.hu/sid000016/page/item/74278
http://interstore.hu/?page=3&uid=u5LIDFQ5vV72AMJo&menu=0102&id=__chicco210

Karomkodasert elnezest kerek.
moose

Sziasztok!

Kicsit lemaradtam most, és most nem is nagyon tudok visszaolvasni, ugyanis sürgős romizhatnékom Kép van apafejjel. Sűrű volt a 7vége, és végre kettesben vagyunk!

Annyit mesélek, hogy Vincsenzó kétfogú lett, és van új könnyű kocsink is, ami BREVI COLIBRI. Kép
Az "első nagylányságom" nem volt olyan durva, mint a terhesség előttiek, akkor nekem mindig nagyon erős görcseim voltak, most csak picit fájdogált, meg aluszékony voltam. Viszont sokkal nagyobb mennyiség távozott. Gondolom ez normális, hogy megváltozik.

Mindenkinek csodaszép estét!
fic
ficánka

sziasztok, megvagyok, csak szar passzban... volt 2 nap foghiszti is, és extra sok munka (a lap egyik napról a másikra 17%-al lett több nyomdaváltás miatt), aztán nem volt beszélhetnékem. bocs, hogy még senkinek nem válaszoltam, de ha egy szabad percem volt, igyekeztem eltakarodni a gép elől Kép
de most Mása talis képeit meglestem, és nagyon szépek voltatok Kép megpróbálunk szerdán mi is menni, csak mondjátok a helyszínt/időt léci.
puszi mindenkinek, és köszi, hogy gondoltok rám.
votiv

votiv 8)
votiv

köszi a drukkot holnapra!!Kép

Mása,
köszi a képeket, és köszi a babakaját is, finom volt!!!Kép

Macs,
neked is köszi a képeket. Én már akkor láttam, mikor felraktad!!!Kép

Moose,
én nem ismerem a kocsit, de a leirás alapján királyságos lehet! Nekem nagyon tetszik!!!

le'etek jók!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Votiv!
De jó, hogy itt vagy!!! Kép
Szerda: 10 óra TEMI, első emelet jobbra Kép

Moose!
nem, nem ez az a kocsi...na jó, akkor lehet, hogy nem is avanti??? Kép...csak a hordozónak a vállpántjain ez van, és arról gondoltam...de mostmár akkor mindjárt lemegyek a garázsba és jól megnézem... egyébként meg az ABC évenként váltogatja a modelljeit, és ez akkor azért volt ilyen olcsó, mert már kifutó volt, szóval ilyet újat biztos nem fogtok kapni Kép

Fibi!
Micsoda ügyes fiacskád van!!!!! Kép

Rec!
Dehogy haragszom a cikk miatt!!!! Kép Végülis érdekel minden ilyen infó Kép

Juc!
Mennyi az a jelképes összeg??? Lehet, érdekelne....Fotód nincs róla? Ha van, mélben tudsz dobni egyet???

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka, ez az FMH, ugyi?

votiv 8)
votiv

Bogárka nincs fotom mert éppen doboz hegyek vannak nálunk de próbálok csinálni,oksa?

Juc
20170114224602

Fic, biztos normalis, nekem is hasonloan valtozott. Orulj neki, hogy mar nem kell fetrengeni Kép Brevi csirkekocsi milyen? V kiprobalta mar?

Bogarka, tudom, hogy gyorsan valtjak a modelleket, es mar biztos nem kapni olyat. De azert erdekel, nektek milyen kocsi valt be.

Zs, muzeumi banyak tenyleg szornyuek. En epp azon filoztam, hogy a kozlekedesi muzeumba elviszem a jarmumanias csajom, meg a ferihegyi szabadteri repcsiemlekparkba. De mostmar nem tunik olyan jo otletnek Kép Es holnap mennek a drukkok! Egyebkent Igi akkor bolcsodes lesz, ha te meg dolgozo no? Es ugy eltunsz innen, mint Zsebi? Jaj, ne!

Votiv Kép

Dora, azt nem is irtad, hogy egesz delutan simogattad meg taszigaltad otthon az ariat Kép Kép milyen? nagyonszuperklassz? es ne kapj gutautest, de ha jol latom, akkor azon az oldalon, amit elobb linkeltel be (poppet.hu) 5 rugoval olcsobb, mint a brendonban... en most ezen meg a chiccon gondolkodom... kene egy olyan bolt, ahol mindketto van, hogy Nyuszival ossze tudjuk ezeket hasonlitani eloben...

Egyebkent szerintem Neetnek lenne a legnagyobb szuksege ilyen konnyu kocsira, o bkvzik a legtobbet a vilagon...

Ja, Indi, akartam mar irni, hogy en ha neha csinalok csaszarmorzsat, akkor abbol a "muanyagbol", ami knorr vagy maggi, valami tasakos por es csak viz es/vagy tej kell hozza es nekem mindig jol sikerul es lekvarral tokfinom. Nem tudom, mibol van, de nem is erdekel Kép
moose

Sziasztok!
Itt ma esett vagy 15 centi hó. És még nem hagyta abba... A tavasznak már én is jobban örülnék.

Gabi,
az a fotó a telketekről készült? Mert akkor tényleg nagyon szép hely! Egy saját kertnek már én is örülnék, bár lehet, hogy ha nem csak elméletben kellene művelnem (mindenféle kertészkedős könyveket szoktam olvasgatni), akkor már kevésbé lennék lelkes Kép

Fibi,
táblányi marcipános Milkával nem illik itt húzni a népeket, tessék gondolni azokra is, akiknek még várni kell pár hónapot, hogy ilyet ehessenek! KépKép

Bogárka,
vettem a DM-ben fruchtzucker-t, erre az van írva, hogy nád- és répacukor kivonata. De megint kicsit elbizonytalanodtam: a sima kristálycukor nem répacukor? És akkor mi a különbség, valami más eljárással állítják elő?

Mayás képek tök jók! Legközelebb remélem mi sem maradunk le.

Most L aludni.

Kata
soosoo

Moose,
ha véletlenül én munkás asszonnyá válnék (ennek az esélye 2%, azaz két százalék) akkor Igi nem lenne bölcsis, hanem az apukája vigyázna rá...Kép

és TAVASZTÜNDÉRT vki jóóóóóóóóóóól megszivatta!!!KépKépKép
(nem én voltam!!!)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan,
akkor most drukkoljunk? Mint Mr Reccának?

Fibi,
gratula a menőmanódhoz. Kép

Fic,
Neked/nektek meg a 2. foghoz! Kép

Votiv,
na végre. Kép

Moose,
ugye? Bezzeg nekem senki sem akar venni... bár ez a kocsi most kb 10 kiló, téli cucc nélkül biztos könnyebb lesz. Ha veszek egy 5 kilós esernyőset, nem nagy a különbség, nem? Vagy azok pillekönnyűek? Konkrétan tudja valaki?
De nem hiszem, h vennék újat, ez elvileg 4 éves korig használható, már másfél letelt. Erre a kis időre? Kép Ha meg véletlen mégiscsak lesz valamikor tesó, direkt jó ez a mélykocsi ill. varia kocsi. Ha akarom mély, ha akarom nem az.
neet
neet

A legkevésbé sem közérdekű: felvarrtam az új léviszemet, holnaptól akár már hordhatom is. Kép
neet
neet

Sziasztok!

Bog!
Lehet, h szerdán mi is megyünk a temi-be Kép

Fibi!
Bálintkád nagyon ügyes! Kép Nagyon büszke lehetsz rá! Gondolom, most aztán szaladgálhatsz utána, mert meg sem áll... Kép

Fic!
Vincsenzónak gratula a második fogához! Kép

Zsan!
Holnapra nagy drukk megy!! Kép

Johi!
Penész-ügyben nem vagyok nagyon járatos (szerencsére), de a falafel, amit hoztál, isteni volt!! Kép

Ja és lányok, sztem ne hagyjátok magatokat hü.. vén banyáktól megfélemlíteni, és igenis menjetek múzeumba! Kép

Jó éjt Mindenkinek!
Den

Kép
Kép
denizsa

Neet, egy 5 kilos esernyos az konkretan 5 kiloKépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Moose!
Hát most jól megkavartál, azt hittem már teljesen beégek Kép
Megnézem a babakocsit: Avanti. Rákeresek a neten ABC Designe Avanti: nincs. Rákeresek, csak Avanti: találok egy teszveszes hirdetést, és lám ő az (http://64.233.179.104/search?q=cache:DGMq0PB2ElUJ:www.teszvesz.hu/show_item.php% 3Fitem%3D84099488+Avanti+babakocsi&hl=hu&gl=hu&ct=clnk&cd=9). Na, akkor elbizonytalanodom, hogy akkor ez most egyáltalán ABC Designe, vagy csak én ringatom ebben a hitben magam fél éve Kép Lerohanok megint, sehol a babakocsin ABC felírat...úristen én meghülyültem, pedig emlékszem, hogy a Brendonban úgy volt kirakva... vagy akkor még annyira frissenszült kismama lettem volna, hogy így át lehetett verni valami noname Avanti márkájú kocsival??? Kép Rákeresek a neten megint...és lám találok ABC Avantit, igaz nem olyat pont, mert ezen belül is van többféle...a miénk "On Tour"...szóval vsz. mégiscsak ABC, de az egész történetből és a neten való bolyongásaimból az derült ki, hogy az ABC-nek legalább 500 féle kocsija van, viszont mindegyikből kb 500-at gyárt összesen, ezért bukkansz rá nehezen egy márkára...pl. olyat sem találtam már sehol, amilyet anno Petrának (húúú, lassan 3 éve) vettünk Kép....De legalább megnyugodtam, hogy nem én vagyok a hülye Kép

Votiv!
Igen, fmh! Kép

Den!
De jóóó! Gyertek!!! Kép

Soosoo!
Igen, ez a dm-s fruktóz nekem is gyanús volt!!! Merthogy olcsó is a többihez képest...Elvileg vsz. ezekben is van fruktóz is meg szaharóz is, de a sima fehér cukorhoz csak a szaharózt vonják ki belőlük, de most lehet, hogy hülyeségeket beszélek...Kép ... Ada biztos tudná, de még mindig nem válaszolt a tegnapi mélemre ...Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!

Gondoltam már bejelentkezek egy kicsit, mielőtt végleg elfelejtetek!Kép
Visszaolvasni nem tudok 1-2 hetet sajna! Valaki összefoglalná nekem a történéseket? Pocakosok jól vannak?

Most 1 hétig anyukáméknál voltunk Timivel! Párommat úgyis csak 4 naponta látjuk sajna, egyre rosszabb a beosztása!Kép
Egy kicsit be is sokalltam már a sok itthon meg egyedülléttől! Annyira, hogy múlt héten már folyton csak bőgtem meg Timihez sem volt türelmem, pedig ilyen eddig nem volt! Szóval épp jókor jött ez a kis kikapcsolódás!

Juctól már beszereztem az infót, hogy szerdán tali! De még mindig a szokásos problémával küzdök, 3. emelet, babakocsi emelgetés a tömegközlekedésen stb! Kép
Egyébként az infúziós kezelés úgy néz ki nem használt, legalábbis eddig semmi javulást nem tapasztalok!Kép

Azért kicsit megpróbálok olvasgatni!

ILdi
ildi76

Den,
nem én félek a múzeumi banyáktól, hanem a 3,5 éves fiam!!! Neki nehéz megmagyarázni, h oda se figyeljen, csak rossz napja volt az öregassznynak...Kép
Votiv,
remélem rólam sosem fogsz ilyen rossz véleménnyel lenni, mint szegény Nagy Gyuri bácsi lánya...Kép ezért meg is teszek mindent! Kerülni fogom az elektronikus médiumokat!!Kép
upsz, majdnem médiákat irtam...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ildi!
megúsztad, hogy írjak mélt, mert pont ma akartam, hogy mi van veletek Kép . én sem merek szerintem szerdán elmenni, mert a nagy kocsit nem akarom cepelni, és ilyen hóban, mínuszban meg nem is tudok annyit sétálni Lencsémmel. Kép

Neet!
igazán csinos lehetsz a farmerban!

Bogárka!
akkor nem jobb, ha gyógyszertárban vesszük a fruktózt? vagy az se tök fruktóz?
és ha csak bio nádcukrot venne az emberfia?

Moose!
pocaklakó mit szól ehhez az időjáráshoz?

ancsipancsi

Votiv!
Én is elolvastam...Kép És van pár gondolatom, merthogy jártam mindkét adásban, mint meghívott vendég Kép...de majd személyesen megbeszéljük...Kép

Jóéjt!
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ancsi!
Nem tudom, majd Ada...

Ildi!
Dehogy felejtünk el!!! Kép Egyre többet jártál az eszembe, hogy vajon mi lehet Veletek...
Sajnálom, hogy nem vagy jó passzban...Kép, de legalább most pihentél egy kicsit..Kép
Jaj, úgy mondanék Neked valami bíztatót, de most még azt sem tudom, hogy nyugi jön a tavasz, és az majd jobb kedvre derít...Kép
...de csak eljön már végre Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!

Asztal sztornó mert előszedtem és kicsit karcos stb...Sorry

Juc
20170114224602

interstore.hu -rol mar vasarolt valaki?

Fibi, mostmar sokkal konnyebb es sokkal nehezebb lesz Kép komolyan! majd meglatod Kép

Bogarka, ez erdekes, hogy mindketten masik verdat talaltunk. Koszi a segitseget. Egyebkent "abc design", nincs E betu a vegen!

Ancsi, poci jol van, csak nagyobb lanyom meg en viseljuk mar rosszul a hideget.

Ildi, pont azert kene minket olvasnod, hogy ne legyel olyan sokat egyedul! Es ha Juccal talalkozol valamikor, odaadja majd a januar 20-ai nepszabi cimlapot, jo? Kép mostmar jobb kedved van? Kép biztos, hogy nem hasznalt a kezeles? Kép

Neet, szerintem nem mindegy, hogy 20 vagy 25 kilot emelsz fel naponta legalabb hatszor, ha utaznod kell... szoval ha ket even at hetente haromszor mesz es csak ketszer szallsz at odafele es ugye valoszinuleg utana haza is mesz, az osszesen 2x52x3x6=1872 emeles. De majd egy fizikus meg egy biologus megmondja, hogy az 1872x20 kg-nal az 1872x25 kg mennyivel megterhelobb a szervezeted szamara... jovan, eldugulok... de emlekszem, hogy Kriston A. azt magyarazta az intimtornan, hogy mennyire veszelyes a cipeles, egy csomo mindenfele bajunk lehet tole (megsullyedhet a meh, holyag, vegbel, aaaa), ugyhogy szerintem nem mindegy.
moose

Ja, Neet, es biztos egycsomofele served is lehet Kép hjaj, most nagyon fogok aggodni erted! legalabb olyan szeles ovet vehetnel, amilyet az eroember bajnoksagok versenyzoin meg a sulyemelokon lattam a eurosporton...

DMben kaphato Alnatura bio gyumolcsleveket nem ismeri senki? En az almaert vagyok oda. Es van egy "Kindersaft" nevu vegyesgyumolcsle, ami tenyleg csak gyumolcsokbol van, semmi mas es annnnnyira edes, hogy huh.
moose

Zsan, Bog, két napig finomítgattam a cikket előtte, mert ennél jóval durvábbról indult, dehát mit lehet tenni, ami xar az xar. apafej szerint még így is nagyon megalázó volt. azért remélem nem lesz lelkifurdalásom, mert lealáztam valamit, ami tálcán kínálta a saját fejét... mindenesetre a lehető legjobban visszavettem, komolyan, és igyekeztem dícsérni is, ami kevés jó volt benne, ennyi tellettKép a másik, hogy valamiért nem állhatom a megélhetési tévéseket, viszketek tőlük. az meg kifejezetten felbőszít, hogy odafönn azt hiszik, jó lesz ez a moslék ezeknek az amúgy is igénytelen hülye tökfej nézőknek, akik ugye mi volnánk...

votiv 8)
votiv

Fibi! ÉLJEN!ÉLJEN! Gratula Bálint!

Hajrá Zsanci! No para! Az egyéniséged a fontos:-) Sajnálom a múzeumos rossz élményeteket! reméljük majd elfelejti...

Johanna! SZILKER KFT Bp.X.ker. Pongrác út 15. Tel.: 260-8254, 263-0587
szilker@axelero.hu

gödibarbi

AncsiKép
Az igazi nádcukor ragacsos és sűrű és barna. Ha olyat látsz, nyugodtan vedd meg, az egészséges és finom. Mindnen más - hiába nem permetezték - csak ugyanolyan finomított kristálycukor, mint a répacukor, tehát értéktelen, csak drágaKép A Demerara nádcukor elméletileg bio és nem finomított, de láttam már abban is kristálycukor-félét.. Kár, hogy nincs most itthon, én Indiában azt használom, bár tényleg nagyon jellegzetes, erős íze van, furcsa is lehet a mi európai ízlésünknek.

Nem volt ma nálunk net délután a hó miattKép

Szép álmokat mindenkinekKép

indianyo

Hajra Zsanci!!! Mi is szoritunkKépKép

Soosoo,
bocseszKép

Köszönjük a gratuláciokatKép

Den,
nem nagyon kell szaladgalni utana, mert lassabban jár, mint ahogy mászikKép

KépKép
fibi

Votiv,
jo, hogy ujra ittKép

Ildi,
süt a naaaapKép
Kép

KépKép
fibi

ZAnza!

Átküldenéd Mazsola képét?Zöld,egri Mazsoláét?nemtalálom sehol ,enyém valamelyik doboz alján pihen és meg szeretném mutatni valakinek.

Pusz:
Juc
20170114224602

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: