A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Rennaapu,Szimba sajnálom,hogy nem ússzátok meg a műtéteket..Minden jót,és nagy lelkierőt a fiúknak!!!
Rencsi,nem aggódj annyit ezen a hízáson,az sem jó ha sokat hízol,de ez a stresszeléses"éhezés"sem tesz jót,szerintem.Az hogy a tesód fogyott,te meg híztál,az meg annak tudható be,hogy a te szervezeted most másképp dolgozza fel az tápanyagokat,és bizony van ami beépül.Azonkívül valószínüleg az életmód és a mozgástípus is különbözik most nálatok.
Egy a lényeg,hogy ne idegeskedj,mert így a rókák is sűrűbben jönnek..
Puszi

Kép
cs.andi

És persze mindenkinek mennek a drukkok! :D

Kép
cs.andi

Juci,
már Chilinek is írtam, hogy én nem repülnék, sem a fokozott trombózis veszély miatt sem azért,mert mi a francot csinálnék a repülőn ha lenne valami baj,vagy esetleg külföldön, így is frászt kap az ember már csak egy kis barnától is és ha valami komoly történik....

Ja és volt légikisérő ügyfelem, akinek még anno én intéztem a szocpolt és abban a pillanatban, hogy kiderült a terhesség, rögtön megtiltotta a doki, hogy repüljön...

Én úgy vagyok vele, ha az ember ennyit szenved egy babáért, ennyi mindenen keresztül megy akkor nem szabad ilyen lazán venni, tudom, hogy Dévai tök szigorú, de ebben szerintem igaza van. Bár mindenki saját maga dönti el és végülis ha valami baj van, lehet probálkozni újból egy újabb beültetéssel....

Kép
rencsi79

melania
Ja, hát én is ezt irtam, hogy apánk egyáltalán nem támogatja úgy általában az utazásokat(semmilyen formában, se kocsi, se busz, se repülő, semmi :lol: ) szóval jól hallottad :wink:
Hogy vagy ma?
Hányadik napon is vagy? Én is a 13. nap teszteltem, nekem szerencsét hozott :wink:
chilike1

Juci,
Én beülti után két héttel egészen biztosan nem repülnék. Abban nem vagyok biztos, hogy feltétlenül a nagyon durva pihenés az, ami segíti a beágyazódást, de én úgy gondolkodtam, az ártani nem árthat, és nem nagyon mocorogtam (a napi fél-egy óra sétát számítva). A repülőút azt is jelenti,hogy ki kell menni a reptérre, álldogálni, várakozni... fárasztó az egész, még ha rövid útról van is szó.

Ha már babás az ember, a 2. trimeszterben én esetleg elmennék kisebb útra (max 1-2 óra, csak Európa), de hosszabbra semmiképpen nem. Mondjuk én személy szerint rövidebbre sem fogok, a hosszabb eszembe sem jutna. Nem abban a néhány hónapban kell kiélni az utazási vágyakat, arra előtte olyan sok idő volt szerintem, amig vártunk a babára... persze ez is csak az én véleményem! 8)
vjulcsi

Amúgy meg hogy Apánk mennyire 'durva': nekem pl. engedélyezte, hogy naponta bejárjak dolgozni, ami 2,5-3 óra vezetés havonta. Meg is lepődtem, de eddig nálunk egyáltalán nem volt nagyon szigorú... Szóval ha valamire azt mondja, hogy nagyon nem, akkor azért én azt el fogom fogadni.
vjulcsi

persze 2,5-3 óra vezetés naponta, nem havonta :) így azért más.
Na jó eldugulok, mára kicsit elfáradtam :)
vjulcsi

Jucika! Annak ellenére, hogy Esztivel rengeteget repültünk (kb. előző nap foganhatott vagy 2 nappal előtte, mint, ahogy haza indultunk), én NEM repülnék az első trimeszterben, de később sem kockáztatnék!!!!

RennaApu és Szimbácska! Sajnálom, nagyon gondolunk Rátok, nem lesz semmi baj, hamar túlestek rajta és jöhetnek a Bébikék!!!!!!!!!!!!!

Rencsike! Írod, ugye a kajákat?!!! Told Apánk elé a pépört feltétlenül, h lássa, mindent betartottál és ne szidjon meg + azért is, hogy tudja, valami más az ok, pl. vizesedés. Nem iszol sok ásványvizet??? Abban rengeteg a só. Sószegény diéta kell Neked szerintem, meglátod, Apánk is mondani fogja.

Meli+++++++++++++
Katás++++++++++++

Köszi a mosógépes infókat Julcsikám!!!

Chilike! Pusza

Kép
bodza2005

Emerenc és Uzsuzs! Akkor én is nagyon szorítok!!!!

Meli! Eszti is cuppppogtat!!!! :D

Kép
bodza2005

megint juci jelentkezik...
köszi mindenkinek az aggódást, ez 1-2 óránál jóval hosszabb út lenne, a körzetim se javasolja, még annak ellenére sem, hogy orvosokkal mennék együtt, kb. harminccal, köztük a nagynénémmel. azt mondja a körzeti doki, sosem bocsátanám meg magamnak, ha bármi történne a manókkal. szerintem dévait meg se kérdezem, mert kitér a hitéből.
az utat majd később bepótolom, de MOST SZERETNÉK GYEREKET!!!
sajo

Halihó!!! :lol:

chilike:beülti utánni 9.napon vagyok ma.
És egész éjjel fájt a hasam+rosszul voltam.Remény van ezerrel. :lol:

bodzi:de jó nekem,igazi puszit akarok!!!!

Katám:extre mega giga drukkok:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :lol:

Rencsi:szerintem se aggódj a súlyod miatt ennyire!!! Kismami vagy tehát te most eleve kettő emberért eszel.Tesód az most más kategória.

Kép
Kép
melánia

julcsi
Hát a napi 2-3 órán csodálkoztam volna :lol: :lol:
Egyébként nekünk(moncsival) eztsem engedte, sőt ő nem is mehetett vidékre lagziba és nekem is nagyon csóválta a fejét amikor valahova el akartam menni kocsival, főleg úgy , hogyha én vezetek. Szóval nem értem mi alapján dönti ezt el?
Ha meg megnézel más orvosokat , sokkal lazábban kezelik ezeket a helyzeteket, apánk kicsit merev ebből a szempontból , de ő biztos tudja mit miért mond, csak a tutira megy. :wink:

sajó
Egyébként szerintem is jól döntöttél, az utánna való 2-3 hét inkább nyugiba teljen. Sztem ez felfogás kérdése is, számtalan példát tudok aki elment sielni(pont apánk páciense volt) meg ilyenek és kutya baja nem lett, egészséges gyermeke született, de azért persze felesleges kockázatot nem éri meg vállalni.
chilike1

bodzi
puszi neked is :P

rencsi
sztem is jó, he elviszed a listád megmutatni, hogy mit eszel, mert igy legalább látja apánk, hogy nem linkelsz, hanem komolyan veszed, csak valami miatt mégis hizol. Egyébként sztem is fogja mondani, hogy sótlanul egyél, nekem is mondta. Ez sokkal könnyebbnek hangzik, mint a valóságban betartani. Próbáltam enni húslevest, lecsót, stb, só nélkül, hát kegyetlen szar ize volt, úgyhogy vannak akják amiből én nem hagyom ki a sót.

melania
na akkor már csak 4 nap, kitartás.
Ezek jó jelek :lol:
chilike1

Melánia: nagyon bizakodunk, mert ennyi tünet mellett valaminek nyilvánvalóan történnie kell odabent... 8)

[quote="miciona"]S írta:micionazimba,
hát nem irigyellek Téged sem. Nem tudom mennyire vagy bátor oroszlán... Remélem azért emlékeztek, amit pü-ben írtam nektek az "oroszlán"-ról ?! Én már egyre jobban hiszem!! Bizony! :))

Nem vagyok bátor oroszlán (sőt!), éppen ezért lesz a műtét. Tudod, jobb ma egy Varikokele, mint holnap egy biopszia. Két éve halogatjuk és most is csak azért kell bevállalni, mert néhány hónap múlva talán már erre sem lenne lehetőség. Az anesztes is döbbenettel nézte a 110-es pulzussal készített EKG-mat és meg is kérdezte, hogy ennyire izgulok? Hát hogy a búbánatba ne izgulnék, ha már közel 25 éve kórházban sem voltam, műtve meg még sosem és a kockázatot (here elhalás) sem tudom figyelmen kívül hagyni. :roll:
Hogyne emlékeznék a p.ü.-re? Azon vagyunk... 8)

Julcsi: 22-én lesz, de már 21-én be kell vonulnom. :x A SOTE urológiai klinikáján lesz, mert a Kopa most éppen ott van (tavaly még az ÁEK-be invitált volna). 3, illetve 6 hónap után van kontroll, de mi nem várunk javulást. Őszintén szólva már akkor is roppant elégedett lennék, ha a romlás megállna és a mostani helyzet stabilizálódna, mert akkor az ICSI-re továbbra is lenne lehetőség. Tavaly Kopa azt mondta, hogy ICSI-nél nem kell a következő programmal kivárni a 3, illetve 6 hónapot. Mi sem fogjuk.

Modrooka: ha még nem válaszoltak, 8-tól lehet a piócákhoz menni. A hét elején van egy nap (ha jól emlékszem kedd), amikor rengeteg kismama vár terheléses cukorvizsgálatra. Azon a napon könnyedén belefuthattok egy több, mint egy órás várakozásba.

Rencsi: pont azért választotam a laparót, mert ezzel akár már másnap hazamehetek. Nekem ez határozott tervem. :D (Legfeljebb aláírom, hogy a saját felelősségemre bla-bla...) Egy zsúfolt kórterem élménye számomra rosszabb, mint maga a műtét. Akárhogy is, de el fogom kerülni. Kértem külön szobát, de Kopa akkor még nem tudott időpontot mondani, így a VIP részleggel sem tudta felvenni a kapcsolatot. Csodálkozott is, hogy 1-2 napra is fizetnénk ezért, de számomra pont az a kérdés, hogy csak 1-2 napról lesz-e szó, vagy pedig egy 2 hétnek tűnő, roppant kellemetlen időszakról. Ha nem jön össze a külön szoba, akkor aláírok és lépek. Erővel nem tudnak ott tartani. Egy önfejű oroszlánt nem lehet. :lol

Moncsi: egy ismerősünknek szintén laparós átjárhatóságija volt (egyben endometriózis műtét), de csak helyi érzéstelenítéssel. Olyan fájdalmakról számolt be, ami mellett a beöntés teljesen jogos, mert az vagy akkor kell, ha az emésztőrendszert érintő műtétről van szó, vagy pedig akkor, ha a fájdalom miatt a kedves páciens jó eséllyel maga alá rosál. De altatásban?!?!? :shock:
Ami a katétert illeti, pont ezért nem választottam az epidurált. Olyankor erre szinte mindig szükség van és egy férfinél minimum 13 cm-es szakaszon kell a csövet áttolni a hólyagig. :x Köszi, de ebből nem kérek. :)
Ha már említettem 2 verziót, akkor elmondom a harmadikat is: a zacsiban van a műtét, helyi érzéstelenítéssel és baromira fáj. A komplikációkra ebben az esetben van a legnagyobb esély, de már a várható érzés miatt elvetette az oroszlánok bátor királya. :)

Juci: ne repülj, ez parancs! Bár meggyőződésem szerint repülőn közel sincsenek olyan erőhatások, mint mondjuk egy autóban egy közepesen rossz úton, mégsem érdemes kockáztatni. Majd később akárhová elrepülhettek, remélhetőleg már hármasban... 8)
szimba

Drága Szimbánk!

Háááát, teljesen megértelek... nem csodálom, hogy betojtál! Szerintem ebben a helyzetben senki sem érezne másképp. (oroszlán ide v. oda)
Engem gázzal altattak, (vagy mi) ami mellett lélegeztetni is kellett, szal. valami komolyabb altatásos művelet volt. Ez az, amikor az ébredés után kiszakad az ember tüdeje, meg torka. A beöntés azért kellett, mert az altatás miatt elernyedtek az izmaim (lásd légzés), meg telenyomták gázzal a hasüreget, hogy könnyebben navigálhassanak benn. Egyik sem garantálja, hogy benn marad, aminek benn kell maradnia.
Húúú, abba bele sem gondoltam, hogy nálatok mennyivel rémesebb egy katéterezés. (ez vigasz lehet a kisebb méretekkel megáldott férfiaknak. Elképzelem, ahogy a barátnője simizi az illető buksiját:" Ne szomorkodj, hogy kicsi a varázsvessződ, neked rövidebb úton kell felhelyezni a katétert!" :lol: )

Hülyeségeket nem akarok írni, okosan nyugtatni nem tudlak...
Kapsz egy virtuális ölelést, abban minden benne van.

Pussz!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Olyan kis cukik vagytok egymással, annyira jó érzés olvasgatni!!!!!
Szimbácska nagyon gondol, gondol (Micimaci) Rád itt mindenki 22-én.
Sima lesz, ne félj!!!!!!!

Rencsike, Chilike, Moncsika és Mucim!
Só helyett, amibe muszáj, tegyetek most VIVEGA-t!!!
Nagyon jó.
Megnéztem:
A Heródek Bt. gyártja, 2051 Biatorbágy, Nagy u.17.

Kép
bodza2005

Melikém! Ok!!!!!!! :D :D
+++++++++++++++++++

Kép
bodza2005

Sziasztok!

A múltkor nem írtam, ezért most írom, hogy sajnos ma megint be kellett rohannunk SoS Déviszhez, mert megint barnáztam, csak most még jobban, mint múlt héten.
Dévisz nagyon rendes volt, soron kívül fogadott (bocs akiket ezáltal feltartottam), és azzal kezdte, hogy ebből nagyon kórház akar lenni...
A lényeg, hogy a baba jól van, de a méhlepény nagyon lent van, telljesen a méhszáj mellett, és valószínűleg a házasélet, meg a bevásárlás tegnap sok volt.
Úgyhogy augmentint kell szednem a fertőzés elkerülése érdekében, és szigorú pihi.
Ezentúl sokkal jobban vigyázok magamra, nem nagyon fogok se a házimunkában, se a házaséletben pörögni. Dolgozni most már itthonról sem fogok, csak a pihenés lesz. Nagyon rossz volt reggel, nagyon nagyon megijedtem, nem akarom ezt még egyszer!

Szimba,
Nagyon drukkolok neked, hogy minél könnyebben, fájdalommentesebben megúszd, és hogy azért egy is javulás is álljon be utána!!!
vjulcsi

Julcsikám!

Örülök, hogy már minden rendben van! Akkor tényleg szigorú fekvés, nehogy kórház legyen a dologból!

Szimba!

Drukk a műtéthez! Megnyugtatásul, nekem együtt volt a lapar és a hysteroscopia és elég volt a hashajó! :lol: Egy csaj, akinek csak laparja volt kérte a beöntést! :shock:

Melikém!

Drukkjaim továbbra is mennek a manóknak!

Kata Drága!

Neked is nagyon drukkolok! Mikor lesz a nagy nap?
agnyes

Édes Julcsi! Vigyázz nagyon Magatokra!!!! Szépen, lightosan!!!!
Ráérsz még pörögni Kispocokkal. :-)

Ritu???

Kép
bodza2005

Julcsi:Sajnálom!!! Pihengess,most már minden rendbe lesz. :lol:

Kép
Kép
melánia

bodzi:Ritu elment wellneselni a férjecskéjével.Házassági évfordulójuk van.

Kép
Kép
melánia

Köszi Melcsike!++++++++++++

Ezt láttam most, még nem volt időm elolvasni, majd este.
http://index.hu/belfold/2009/09/11/bemo ... nklinikat/

Kép
bodza2005

Bodzus,
nagyon sok ásványvizet iszom egy nap, mindig meghúzom az üveget, amikor már baromi éhes vagyok és ez elég gyakran van... :wink: a sima vizet utálom.... :cry: :cry:
Mi ez a VIVEGA?

VAn hírem a H1N1-ről, anyósom évekig a KÖJÁLba dolgozott és még most is tanít ott időnként és beküldtem, hogy érdeklődjön.
Annyit tudott meg, hogy október elején kezdődik az oltást, a kismamák az első csoportban lesznek, de úgy tűnik, mi nem szuriban kapjuk, hanem bogyóban vagy folyadék formájában és állítólag semmi kockázata nincs a babára....

Kép
rencsi79

Rencsike! Akkor NE igyál ávizet!!! Nem is hinnéd, mennyire sós!!!
Apánk sima csapvizet javasol, én azt sem innám, mert nitrát vagy nitrit vagy mi a fene van benne, ami nem a legjobb Domikádnak.
Én bérelék egy tartály Clear Water-t 900Ft/hó a palack és a víz hozzá annyi, mint a ávíz. Mi ezt isszuk pár éve és hülyén hangzik, de finom is. Korábban alig ittam vizet meg úgy egyáltalán sem, azóta rendes kislány lettem.

H1N1 oltásról kérdezd meg Déviszünket azért!!!! (és mondd el, mit mondott :lol: ;-) )

Babcikám édesdeden alukál, Férjecske dógozódik itthon valamit, én meg nem bírok nekilátni a teendőknek... :oops:

Kép
bodza2005

Micsoda teendőid vannak Neked, drága Bodzim az éccaka közepén?
Szépséges cupákos Esztikének jóéjtsimi a kis talpijára!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Láttátok a Cirist? (Elég lassan telik ott egy oldal, 1 vagy 2 hete nem néztem meg és még uazzal a hozzászólással kezdődik, mint akkor.)
Azt írta valaki, hogy Iron "színre lép" okt.15-től...

Szimbalány! Neked is pusza, rég írtál!!!!

Megnézném Ágica és Roxal 1 napját a Gyerkőkkel, szuper lehet egy ilyen nagy Családka.

Kép
bodza2005

Julcsikám!
Pihenj sokat!!!! Ha úgy érzed, szúrogat a pocid, magnéziumot szedj. Nekem Vass doki a barnázásomnál emelte az utrót napi 9-re, Rutascorbint kellett szedni, napi 6 magne b 6-ot és szigorú ágynyugalmat írt elő. Ami azt jelentette, hogy csak a fürdőszobába mehettem ki... Semmi házasélet. (Valahol azt olvastam, hogy az orgazmus is méhösszehúzódást okoz, ami akkor, ha valami baj van a tapadással, nem jó.)

Szimba!
Nem tudok semmit a Te műtétedről. Lapar nekem is volt, nem is egyszer. Hol lesznek a vágások?
A katéter Nálatok azt hiszem csak orvos által felhelyezhető, de mivel alszol, nem fogod érezni. Dréncső lesz -e?
Az utolsó laparos műtétem terhesen volt, és emlékeim szerint az első nap még az evősezközt sem tudtam kivenni a fiókból, mert a megfordulás is nagyon nehezen ment...Akkor hazautazni, ha szekérrel vontattak volna, vagy milliókat ígérnek, sem tudtam volna. Az első nap után azonban óráról órára, percről percre enyhül a fájdalom, nekem fel kellett kelni, járkálni.
A felülés hetekig gond azután is, és elég lassan regenerálódik az ember. Hasizmot hetekig nem szabad használni. De a Szt. Imrében jött egy gyógytornász a műtét utáni nap, és nagyon jó gyakorlatokat mutatott, nagyon jó volt!
Szobatársak jó ha vannak, ne bánd, ha nem kapsz külön szobát. Eddig mindig akadt olyan szobatársam, akivel nagyon jó volt megismerkedni. Egyedül feküdni, mikor fájdalmaid vannak nagyon rossz. Szimbáné meg bent lehet Veled, de én már úgy voltam vele, hogy ha műtenek az első nap inkább senki ne jöjjön, mert mindenki csak teher, csak az a másik szerencsétlen, aki úgyanúgy kínlódik, az nincs a terhemre. AJánlom nézd meg a "Bakancslista" c. filmet, a kórházi társaság miatt. Az első műtét nagy para, reméljük Neked soha nem lesz több.

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Jó reggelt Mindenkinek!

Tegnap egy giga várakozási idő után jutottam be Apánkhoz.
Szerencsére jó hangulatban telt az idő.
Megismerkedtem Sajó Jucusával.
Mennyire sokat számít a személyes benyomás!!
Jucus, a bemutatkozó írásaidból nem egy ilyen belevaló , jó kedélyű nőcit képzeltem a hozzászólás írójának!!
Én már azt is tudom, hogy lemondtad az utazást. Remélem a kenet eredmény is negatív és indulhattok. Azt mondom, hogy továbbra sincs mitől tartani ,szerintem simán veszed majd a szurikat, vvételeket, és semmiképpen ne hagyd abba a teniszt a műtétig, sőt, az utazás helyett vigasztald magad dupla órákkal :))))

Találkoztam még D-vel is , (ne akartam kiírni a neved), együtt volt az előző puntionk, transzferünk, és ő is 6 hónapot hagyott ki, és pont tegnapra kapott időpontot és hajszálra együtt megy a ciklusunk még most is.
Szóval Julcsika nem tudom mikor voltál ott soron kívül, de nem unatkoztunk a várakozás alatt.
Viszont TE vigyázz magadra. Nem lenne jó, ha kórházba kéne vonulod. Tarsd be Dévisz minden utasítását, inkább túl aggódja Ő a dolgot, mint hogy Neked kelljen aggódni.

Na szóval Dévisz tudtán kívül betartatta a fogyókúrát velem, mert a reggeli kávém után 6-kor sikerült enni ,már hangosan korgott nála a gyomrom.
Nekem a májfunkcióm már egy éve nem tökéletes. Kicsit több az érték. A háziorvosom (belgyógyász) szerint nem rég vitték lejebb a max. értéket , régi szerint alig magas,nem vészes a bromokriptintől lehet, persze Apánk megint elmesélte a rémtörténetei közül az ide vonatkozót, szóval keresek egy hepatológust.
Privát doki kéne , ha vki tud segíteni hova forduljak ahol egy héten belül fogadnak megköszönöm!
Ebben a ciklusban nem szedtem a bromot, tehát teljesen felborult minden, csak akkor kezdek így ebben a hónapban, ha lesz elég tüsző.
Sajnos most nem jött a férjem velem, csak mire kijöttem addigra ért oda. Először nem örültem neki, de Szimbának üzenem Apánk sokkal felszabadultam, viccesebb, ha nincs ott még egy férfi.
Na jó azért, ha lehet máskor együtt megyünk.
Megkérdeztem a H1N1 -et, azt mondta, ha lázas vki akkor le kell amúgy is állítani a stimut, de magára a vírusra legyintet és azt mondta fel van fújva a dolog. (gyógyszergyártoknak is meg kell élni)
Persze, hogy kismamáknak ajánlja-e az oltást azt nem tudom.
Én nem adatnám be, nálunk a családba mindig az lett csak beteg, aki kapott oltást.

Meli, Kata,
továbbra is legyetek pozitívak , gondolok rátok!

Szimba,
neked pedig sok erőt kívánok a műtéthez, és fájdalom mentes gyógyulást!!
miciona

Láttam Vass dokit is az utolsó napja volt.
Nem is tudom le merjem-e írni az utolsó műtétjét.
Szóval nem akarok megbántani vele senkit , de érdekes volt.
Egy olyan igazi sok szoknyás cigányasszony volt a betege. Aki persze nagyon tiszta és kulturált volt, de mégis csak érdekes.
Eddig írtuk, hogy bezzeg őket nem sújtja a meddőség.
Hát tessék! Pedig nálam tuti 15 évvel fiatalabb volt. Úgy látszik a civilizáció ártalmai náluk is elsőként a tehetősebbeket támadja meg. Lehet, hogy tényleg túl sokat adunk a tisztaságra , meg túl sok kemikálét fogyasztunk és azért van minden bajunk???????????
miciona

miciona
Amit az oltásról irtál, teljesen igazad van , nálunk is mindig az betegedett meg aki kapott oltást, csak tudod egy kismama jobban félti magát :roll: , de sztem is felesleges az oltás. Ha belegondolok még a fejfájásra se veszek be semmit, nemhogy egy oltás, amibe ki tudja mi van??!!
Mennyit kellett várnod apánknál? Megyek én is jövő héten, nem akarok sokat várni, mert lesz más dolgom is aznap.
Sajnos a "problémádhoz" nem tudok hozzászólni, ehez nem értek.
Amit meg Vass doki betegéről irtál, már én is találkoztam hasonló pácienssel, sajnos ez a gond már szinte mindenkit érint.

julcsi
Sajnálom, átérzem ami veled történt, tudod én is voltam hasonló helyzetbe, én is nagyon megijedtem, de nyugodj meg minden rendben lesz. Tényleg pihenj sokat és ahogy albi is irta, nekem is irt fel Rutascobint, utrót meg megemelte a magne b6-ot azt hiszem napi 6-ra. Neked irtak fel valamit. ?
Jobban jársz, ha a kórházat elkerülöd én voltam bennt a Jánosba igaz csak ambulánsan nem kellet befeküdnöm, de nekem nagyon nem tetszett, örültem, hogy haza engedtek.
Egyébként erről nem tehetsz, ne hibáztasd magad, az , hogy a lepény lennt van a méhszájnál, nem annak a következménye, hogy összebújtatok a pároddal, vagy hogy elmentél bevásárolni, hanem ez egy adottság(ha jól tudom) és később ahogy nő a méh, feljebb fog kúszni. Nekem nincs ilyen problémám mégis barnáztam az elején, szóval ez bármitől lehet.Nyugi

Rencsike
Az ásv. vizet nekem is mondta apánk, hogy van benne só, nem is gondoltam volna :roll: .
Én továbbra is azt mondom vidd el hozzá a lstádat, hogy mit eszel.
puszi drága
chilike1

Sziasztok!

Julcsi! Nagyon sajnálom a barnázást! Semmi okosat nem tudok mondani! De nem lesz semmi baj, pihenj.+++++++++++++++++++

Szimba: Nagyon fogok én is drukkolni Neked! A kórtermi szobatársak miatt szerintem ne aggódj. Nekem nagy élmény volt megismerni a beteg társaimat, tanulságos volt. Lesz mit mesélni utána! :wink:
De azzal nagyon is egyet tudok érteni, hogy amint lehet lelépsz, én is ezt tettem, még az a müanyag izé a kéz fejemen volt, nem találtam sehol nővért, kiszedtem magam, és leléptem. Másnap mentem be a zárójelentésemért. Igaz nekem csak egy tükrözésem volt. Szoritok!

Juci: Örülök, hogy itt vagy!

Forralt víz, teaként az nem jó?

Puszi mindenkinek!
emerenc

Üdv Mindenkinek!

Drága Miciona!

Nagyon örülök, hogy találkoztatok Jucussal! Ö is azt mondta, hogy egészen más a személyes találkozás és hogy nagyon kellemesen elbeszélgettetek!

Édes Albi!

Bocsánat, hogy én belekotyogok Szimba műtétébe, de szerintem ennél a műtétnél hasfalat nem fognak vágni. Ez egy ( vagy két )viszér műtét. A viszerek a herék fölött a herezacskóban helyezkednek el, tágulatuk a vér visszaáramlását okoza, ami a herék túlmelegedéséhez vezet. Az orvosok ezt un. külső műtétnek tekintik. Szerintem a fő problémát az jelenti, hogy egy t..kön rugás is borzalmas dolog, hát még egy ilyen műtét!
Szimba!
Őszinte együttérzésem!!!!!

Julcsi!

Vigyázzatok! Egy kis élvezet kedvéért ne tegyétek kockára a nagyobbat!!!!!

Bekukkantottam a szökevényekhez egy kicsit. Nagyon klasszak a képek, nagyon drágák vagytok!

Sajo
sajo

Jó REGGELT!!! :lol:

Jöttem megosztani veletek a nagy hírt.Nem bírtam tovább és ET+12. napon csináltam egy POZITÍV tesztet.Még én sem hiszem el. :lol: :lol: :lol:
A második csíkom máris erősebb mint a múltkor.De még erősödnie kell!!!!!
Még ne gratuláljatok,jó!!!! :lol:

Kép
Kép
melánia

Melikém! :D
agnyes

Agnyesem: :lol: Most gondoltam rád éppen!!!!

Kép
Kép
melánia

Meliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:))))
miciona

JAJ,OLYAN ARANYOSAK VAGYTOK!!!
puszi mindenkinek!!! miciona: :lol:

Kép
Kép
melánia

Meli,

pénteken lesz hivatalos tesztnap?
miciona

Hát én szerdára tervezem a következőt,akkor lesz pont 2hete a beültinek.

Kép
Kép
melánia

ÁÁÁ!
Akkor Dévaihoz csak jövőhéten mész!

Mi megyünk ma is , bár nem hozzá, hanem Gyöngyihez megy a párom. Én meg elkísérem :wink:
miciona

Hát miciona még nem tudom mikor megyünk.Apánk eleve mindig azt mondja,hogy 3 hét múlva tesztel egy pozitívat.Majd a héten kiderül.
Most dolgozol??? Mikorra mentek ma??? Apát nézik meg?

Kép
Kép
melánia

Melánia: ...................... :wink: :D :D :D :D

Kép
s.mónika

Meli,
azt mondja, ugyis, hogy 3 hét letelete után menj csak!

Igen dolgozom. 2-kor végzünk, és remélem 3-ig odaérünk.
Apa lelete is lejárt már fél éve, és azt intézzük.
miciona

Melikém,

veled álmottam....és úgy látszik ez az álom most nem hazudik...... :D :D Továbbra is mennek a drukkok++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Micikém,

lemaradtam, ti most mikor kezdtek???? Nem most kell megjönnie és akkor, vagy rosszul emlékszem, arra emlékszem hogy tüszőszámtól függ....

Kép
rencsi79

Melánia!

Nagyon drukkolok, hogy erősödjön az a csíkocska! :lol: :lol: :lol:

Szép napot!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Rencsike,

Jól emlélszel, de lehet, hogy Apánk kedvéért és a magunk megnyugtatására is előbb elmegyünk a hepatológushoz, hogy megnézze mitől magasabb egy hajszálnyit a májfunkcios értékem.
miciona

Micikém,
írtam privit!

Kép
rencsi79

Meli! Épp este számolgattam, hogy vajon mikor tesztelsz! :) Mondtam is Petimnek, hogy nagyon biztatóak a tüneteid. Nem mondok semmit!!! :lol: :lol: :lol:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Szerdán 5 körül nem jön valaki Apánkhoz???

Kép
rencsi79

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: