nem lehet semmi 3 gyerekkel :-) A férjemék is 3-an fiúk, ő nagyon élvezte, elég kicsi a korkülönbség, 2 év, szerinte nagyon jó volt nekik gyerekként!
Én a Milumil mellett Fitolac teát is ittam, állítólag jobb, mint a Laktoherb, meg homeos bogyókat is szedtem.
Csecsemősök: visszaemlékezve nekem ( és nem csak nekem) az egyik nem jött csak be, göndör hosszú hajú, fél napig könyörögtem hogy a gyerek feje alatti kis pelenkát cserélje ki ( nálam sajnos nem volt), a magzatvizet folyamatosan hányta ki... és a szobatársunkat, aki péntek éjjel szült, is mi, elsögyerekesek tanítottuk pelenkázni, meg a köldököt ellátni, mivel senki nem mutatta meg neki, lehet a hétvége miatt, de akkor is.. Nekem a doki ajánlotta, hogy menjünk különszobába, az nyugodtabb, de szerintem jobb volt a többiekkel, látni, hogy nem csak nekem vannak problémáim
Hozzátáplálás: elviekkel teljesen egyetértek, hogy nem szabad kapásból adni, küzdjön az a gyerek :-) viszont pár nap után, ha nincs semmi tej, és választanom kell, hogy a gyerek infúziót kap és kékfénybe megy, és akkor úgyis kap hozzátáplásást, vagy inkább hozzátáplálják,mielőtt kiszárad, én az utóbbit választom. Amúgy nagyon rossz volt, hogy láttam, hogy a gyerek jól csinálja, meg küszködik is szegény, meg együtt szenvedünk :-(
kriszta

Meg most másodszorra Petikének nehezen ment eleinte a kakilás, és gondoltam azzal segíthetek rajta. De egy idő után már csak édeskömény teát ittam és szépen rendeződött a kakiügy.
nem tudom, mi lehet, talán fogzás, bár az még asszem korai lenne.