A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Laptető! :lol: :lol: :lol:
szimbáné

Szimbáné,

Na látod, érdemes írni, kapásból egy laptető!!! :)

Egyébként egyetértek, én most a 4. nap mentem, reggel telefonáltam, hogy akkor mégis belevágunk, és Dévisz mondta, hogy akkor azonnal menjek, hogy még odaérjek délig a vérszívókhoz.
Szóval Melánia telefonálj!

Szimbáné, Kata
Rajtatok a világ szeme, és a tiétek az egész drukk-készlet!
Puszi
vjulcsi

Szimbáné!
Laptető! HURRRRRRRRÁ!!!!!!
Ez a hónap, és a jövő 7 is a miénk! Meglátod, most Sikerül! :)
Szorítok Nagyon-nagyon Neked! :) ++++++++++++++++

Kép

KépKép
ercsikati

Hello.

Értem,köszönöm a segítséget!!! Még nem jött meg.Úgy látszik reggel egy kis előrejelzést kaptam.Szerintem holnapra jön meg.Akkor telcsizek ha biztos megjelenik.Holnap még a párom nem tud eljönni mert vizsgája lesz.Ezt nem lehet elhalasztani.
De majd minden kiderül ha megjön és telcsizek.

szimbáné:tényleg szuper,LAPTETŐD VAN!!! :lol:
Itt az újabb két kismamink. :lol:

Kép
Kép
melánia

Melánia!
Remélem belőled is a próféta szólt Most! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!

Itt aztán zajlik az élet! :D Nagyon sajnálnám ha elmenne Vass doki! El sem tudom képzelni, hogy milyen sokan lesznek majd Dévisznél. Pont most gondolkodtam a napokban, hogy Vass dokihoz kéne járnom...na tessék....azt gondoltam, hogy nyugisabb lenne.
Renna engem is érdekelne a dolog, priviben. Ha nem gond.. :oops:
köszi! :)

Lényegesen jobban vagyok, kiderítettem, hogy normális, hogy nem vagyok még teljesen jól, kb 2hét a lábadozási idő . Már egy letelt. :)

Egyre csak hízom...már 13kg +nál tartok, másfél év alatt.
Előtte is már volt feleslegem. Már magamra sem ismerek ha meg látom magam a kirakat üvegben! :D Szegény férjecském.....ő is szolidaritásból velem hízik. :lol:
Most megyünk a Balcsira, még nem találtam meg azt a fürdőruhát ami jótékonyan hatna a formámra! :)

Kati, Szimbáné nagyon sok drukk!+++++++++++++++
Aztán jövök én is!
emerenc

Sziasztok!
Miciona most írt smst! Puszil mindenkit és Szimbánénak és Nekem :oops: Nagyon-nagyon szorít! Üzeni, hogy van egy csomó gólya, mondtam neki, hogy egyet felém és Szimbáné felé is irányítson! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Emerenc!
Köszi a drukkokat! :) Aranyos vagy! :) A kilók miatt meg ne aggódj szerintem! Ha a párodnak így is tetszel, akkor nagy baj nem lehet. Én amióta gyereket szeretnénk, azóta híztam kb. 8-10 kg. Ezt mind 1,5 éve! Szóval én sem büszkélkedhetek! :(:)

Renna!
Remélem a gólyák már úton vannak, és nem keverednek el egy viharban, és épségben ide találnak hozzám! :) Ha esetleg még tudsz velük beszélni, mondd nekik, hogy várom őket már nagyon! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Renna: Nekem nem írtad meg, mi az amit tudsz :( !

Szimbáék, Ercsikati: Mennek a babaragacsok ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsu
uzsuzs

Sziasztok!

Marci Babának!
Nagyon-nagyon Boldog Névnapot és egy Nagy-nagy Pocaksimit!
MelcsiApunak is Boldog Névnapot!

Uzsuzs!
A ragacsok mindig jól jönnek! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!

Csak életjelet küldök, hogy velünk minden a lehető legnagyobb rendben! :lol:
Kitti már rohan, folyton kilométerhiányban szenved, így én is rohanok utána. Jó fogyókúra!

Mindenkinek nagyon-nagyon drukkolok a háttérből! Különösen Ercsikatinak és Szimbáéknak! Remélem, hogy jövőhéten nagyon jó híreket hoztok nekünk! :lol:

Puszi és szép napot!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Julcsi!
Boldog Szülinapot! :)

Kép

Kép

KépKép
ercsikati

Katám,

Köszönöm szépen! :)
vjulcsi

Sziasztok.

Julcsinak BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK ÉN IS!!! Kép

Kép
Kép
melánia

Kép

Kedves Julcsi!

szurikáta
szurikáta56

Lányok!
Nagyon szépen köszönöm, nagyon aranyosak vagytok! :)

Puszi nektek!
vjulcsi

Kedves Lányok,
érdeklődni szeretnék Vass doktor felől. A hírek szerint szeptembertől ő lesz az új orvos a Cirisben, ahol elég sokunkat kezeltek-kezelnek, de elment két orvos. Nem hivatalosan telefonon szóltak, hogy Vass doktor lesz a befutó. Írjátok meg milyen ember és mik a tapasztalatok vele.
Kösz előre is és sok sok ragacsot a babára várakozóknak.
kockaspled

Julcsikám Drága,
Nagyon Boldog Szülinapot!!!!!!!!
Kép

Kép
rencsi79

Melikém,
most mi lett végül? Megjött? Telcsiztél, mikor mész?
puszka

Kép
rencsi79

JulcsiMami! Boldogot tőlem is!!!!!!!!!!

Szimbalány! Laptettttő!++++++++++++++
Úgy örülök, h időben érkezett meg a kabbbala!!! :D
Katásom!++++++++++++++
Köszi nagyon itt is és még 1x a cukker ajándokokat!!! Már le is fotóztam bennük Esztit és el is küldtem Neked (amint kibontottuk). Cukiság vagy!!!

Kismamaik hogy vagytok???
A gyerkők édesek a 4D-ken!!!!!!!!!!!!! KÖSZÖNÖM szépen a fotókat!
Hívjatok ám a kérdésekkel nyugodtan!!!

Ironnal kapcsolatban elég konkrét dolgokat hallottam ma... Lehidaltok, ha igaz. Biztosan nehéz ez a helyzet mindenkinek, de a korrektség kérdése Apánk felé és Felétek is...

Más: Olvassátok el, ha van kedvetek, nekem egy barátnőm ajánlotta: Szendi Gábor: A nő felemelkedése és tündöklése. Nagyon érdekes könyv. Szerintem Szimbának is tetszene.

Kép
bodza2005

ALBIKA! Tessék jelentkezni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bodza2005

Kedves Kockáspléd! Nekem elég "fura", hogy ezeket a "híreket" így kell "megtudniuk" a Lányoknak nálunk, azoknak a Lányoknak, akiket nagyon is érint a dolog, ezért én most inkább nem minősítenék...
Én, korábban, nem ilyennek ismertem meg Őt, ezért el vagyok képedve.
Nem feltétlenül magán a lépésen, hiszen annak nem ismerem a mozgatórugóit, hanem az "eljáráson". Nem tudom ezt összeegyeztetni a korábbi "képpel".

Jó éjt Topiklakócskák!!!!
Katás, Szimbalány!+++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
bodza2005

Sziasztok!

Képzeljétek, a cicám hajnalban le tett a lábtörlőmre egy kis mókust!
Meghalottam azt a jellegzetes kis sípolását kimentem, dobozba tettem,reggel vittem dokihoz. hál'Istennek, kutya baja, "csak"sokkot kapott szegény amitt nem csodálok. Valószínüleg nyár elején született és még nem tud jól ugrani,elvétette az ugrást! Még egy kicsit a dobozban kell tartanom, vízet, mogyorót adni neki, hajnalban elengedhetem. Most alszik, nagyon drága!
Még mázli, hogy a cicám whiskázt enne! :D

Katám, úgy látszik ez a kis hízást nem nagyon lehet elkerülni, nem aggodom, majd az ikrek utáni futkozás, ledolgozza rólunk! :D

Julcsi én sem maradjak ki, Boldog Születésnapot!
Közben kismami is "született", gondolom, hogy ennél szebb nem is lehetne. Gratulálok! :)

Renna: Megkaptam a privit. Reméljük a legjobbakat! Mi ezt sajnos nem tudjuk befolyásoln!

CSomee, Bodza: Örülök Nektek! Gyertek amikor csak tudtok, olyan jó felőlletek hallani!

Kati, Szimbáné+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
emerenc

Sziasztok!

Bodza!
Igazán nincs mit! Szerintem ennyi járt Eszinek! A fényképek nagyon-nagyon édesek! És amiket küldtél még, a montázsok! Hát azok egyszerűen fantasztikusak! Örülök, hogy az ajácsik jók lettek Eszti babára! :)

Emerenc!
A kilók miatt én sem aggódom, bár már 3-4 napja nem nagyon tudok enni, szóval a kilók azok most inkább lefelé mennek! :)

Melánia!
Eltűntél! Mi volt? Felhívtad végül a dokit? Megjött? Vagy most mi van? Itt hagysz miket kétségek között, előtte meg beparáztatsz minket! Szóval tessék megírni Nekünk, hogy MI VOLT!!!!!!!!! :):):):)

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok.

Rencsi,Katám:nincs semmi.Illetve eddig ez a 3. nap nagyon kicsi barnával.Ki érti ezt? :shock: Ilyen nálam nem szokott lenni.Apával most rá is "gyúrtunk" :oops: de így sincs több.Lehet,hogy így összekavartak a Pesti hormonszurik.?
Így aztán nem is telcsiztem,még nincs rá okom.

bodzi: :lol: Hogy vagytok??
Albi:igen,jelentkezz!!!

Babaragik,nővesztők:+++++++++++++++++++++++++++++++ :lol:

Kép
Kép
melánia

Üdv Mindenkinek!

Julcsi nagyon boldog szülinapot kívánunk!
Pont olyat amilyet Te is szeretnél!!!!!!!!!!!
Jucus, Sajo

A kisgyermekeseket nagyon meg tudom érteni. Sára is imád szaladgálni, mi több futni. Nemrég a játszótéren rollerozott körbe-körbe. Egyik körnél amikor odaért hozzám, megállt, lerakta a rollert és azt mondta lihegve: Szani! (mert már az vagyok) Most inkább futok egy kicsit. És valóban, már szaladt is tovább.
Tavaly ősszel még simán utolértem, ha elszaladt, idén már képtelen voltam megfogni, akárhogy igyekeztem. Ez főleg az autók miatt veszélyes. Szerencsére előrelátóan rászoktattam, hogy járda szélén megállunk. Kár, hogy nem vagyok vele többet, biztos leapadna a pocakom!

sajo
sajo

Katám, köszönjük szépen, nagyon aranyos vagy.

Kép
gmelcsi1

Lányok-fiúk,

Köszönöm szépen a jókívánságokat!

Bodzim, de jó, hogy itt vagy :)
A Szendi könyv nekem is megvan :))
Azért kíváncsi lennék, mit tudtál meg...

Kata, Szimnacsalád, továbbra is drukkhegyek!
Szimbáék mikor is mentek vérvételre?

Puszi

(nekem ma volt az első napom, hogy sokkal jobb voltam, hátha múlik a rosszullét...mindenesetre minden bennem maradt, és ez jóóóóó :))
vjulcsi

Julcsi: Utólag én is szeretnék boldog szülinapot kívánni!!! Örülök, hogy talán jobban vagy, maradjon is így! Mikor kell menned majd Apánkhoz?

Kata: Nincs semmi fura érzésed? Már csak 5 nap? Mindenképp kell tesztelned, vagy a mensit NEM várod? Sok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ küldök!

Szimbáék: Jól vagytok? Mikor is mentek? Neketd is mennek a ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!

Melánia: Csináltál tesztet? Nem lehet, hogy valaki miatt barnázol?

Hát, ez a Vass dokis sztori kezd nagyon kusza lenni. Én csak attól félek, mi lesz, ha tényleg igaz, még ennél is nagyobb tumultus lesz Apánknál?! Mert persze, az érthető, hogy Vass doki betegei átjönnének. Gondolom, nem sokunk tudná megengedni a Cirises tarifát. Tényleg, ha már itt tartunk, ha az embernek nics támogatása, mennyibe kerül úgy egy lombik? Tudja valaki?

Zsu
uzsuzs

Sziasztok!

Ma is, mint Tegnap, nagyon szép reggelre ébredtünk! Már kimostam 2 adag ruhát és már nagyjából annyira összepakoltam a lakásban, hogy magam sem tudom mit hová is tettem! :( :) Az éjszakám nagyon-nagyon rossz volt. Szerintem kb. 2 órát ha aludtam az egészből! Megittam vagy 1,5 liter ásványvizet, és egfojtában forgolódtam! :( Egyszer olyan érzésem volt, mint akinek tele a gyomra, másszor meg olyan, mint akinek meg akar jönni, szóval az esti pizza lehet nem tett jót! :( Pedig csak egy felet ettem, mert a másik felétől már undorom volt!

Uzsuzs!
Kérdésedre, hogy érzek-e valamit, arra azt tudom mondani, hogy érzek, de nem úgy könyvelem el, hogy ezek olyan jelek, hogy kismama lennék. Kivárom a mensi napját, ami igazából szerda lenne, de nagyon-nagyon bízom benne, hogy most az egyszer nem jön meg még jó pár hónapig! :) De majd kiderül!

Renna!
Remélem a gólyák már a közelben vannak! :) Ugyanis lassan itt az IDŐ! :)

Melánia!
Hogy vagy? Mensi? Írj, mert én folyamatosan eszem ám a kefét miattad! Még ErcsiApu is megkérdezte, hogy mikor fogtok kezdeni és hogy mi a helyzet nálatok! :)

Melcsi!
A köszöntés azt hiszem már Marcinak is jár! :) És természetesen nincs mit köszönnöd! Remélem a pocaksimit átadtad Marci Babának! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Kata: van egy kis bibi!!! Sajnos nem gólyákat rendeltem neked, mert az itthon is van épp elég, hanem zebrát!!! Remélem nem baj :lol: A lények hogy már Európában vannak!!!!

Mindenkinek további szép hétvégét!!!

Szimbacsalád: drukkok!!!!! +++++++++++++++++++
renna77

Jó reggelt mindenkinek!!
Sajnos uramnak nem találtak élő spermiumot a mntában :cry: :cry:

Viszont a ml mennyiséget megdupláztuk!!!! Mondjuk ez most nem vigasztal de a 3 napos láz mindent lerombolt amita vitaminokkal felépítettunk, ezt Gyöngyi is mondta. Meg azt is ,hogy nyugodtan szedje tovabb a vitaminokat mert nem fog neki ártani, de menjunk vissza Kopához, mert itt mar nagy valószinüséggel herebiopszia lesz....Viszont amin meglepődtem uram vigasztalt engem, hgoy nyugi nem stresszelunk, majd lesz valahogy..Én azert elkeseredtem, hogy nulla eredmény lett...Viszont az hogy mindennek megvan az oka mi miért történik, ismét beigazolódik...Ami most Vass dokival van, és ez is..Valahogy nekem ez egybe vág, hogy várjunk még azzal a következő indulással... Aztán lehet én magyarázok be mindent :?

Hát kicsit el vagyok szontyolodva...

Mindenkinek további drukkjaim mennek, és kicsit maradok a háttérben!!!!
renna77

Sziasztok.

Renna:nagyon sajnálom.Lábadozás után nem lehetne mégegyszer egy kontrolt csináltatni??? Egy próbát nem ér meg??? Hátha nem kell műtét.

Katám:hú már mindjárt itt a szerda.Szerdán tesztelsz vagy csütörtökön???
ragi:++++++++++++++++++++++++++++++
Velem ugyanaz van mint eddig.Szombat este én is pont olyan vacakul aludtam mint te.És még ráadásul a hideg is rázott. :lol: Hasamat érzem ma de még ezek nem mensis görcsök.De lehet a nap folyamán azok lesznek.

Kép
Kép
melánia

Sziasztok,

Nálunk a helyzet változatlan, szerdáig még a reménykedés van.
Mindenkinek: drukkok köszönve! :-)

Renna, sajnálom. :-(

Gladiolus, mi van veled? :?:

Kata, drukk neked (is)!
+++++++++++++++++++++
szimbáné

Szimbáné, Kata

Nagyon sok drukk megy nektek szerdára!

Puszi
vjulcsi

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek aki szorít és küldi a ragacsokat, meg mindent Aranyosak vagytok! Azt hiszem most jött el a negatív énem! Már most úgy vagyok, hogy úgyis meg fog jönni! :( De aztán lehet , hogy nem! :)

Renna!
Bocsi! :oops: Jó lesz a zebra is, csak LEGYEN MÁR! :)

Szimbalány!
Én is úgy vagyok, mint Te. A helyzet változatlan, és remélem majd csak lesz valami! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!

Csak egy nagyon gyorsra van időm...bocsánat! :oops: :roll:

Kata és Szimbáné!

Ragacsok és drukkok ezerrel fénypostával!!!! ++++++++++++++++
Remélem jövő 7en láthatunk újabb két zebracsíkos tesztet!! KOPPKOPPKOPP!!!!

Egyébként meg ujjam csuriban MINDENKINEK!!!!!

Sajó!

Hát a múltkori....hogy írásra késztettelek.....szívemig hatolt :oops: és jólesett!!! Tényleg!!! És a "szőrős" leírásod....fetrengtem a röhögéstől!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: 8) Adri azt hitte, anyja meghuzatolódott!!!! :lol: 8) Hát majdnem nem sokat tévedett! :wink: És Jucus hogy van? És Sári királylányka? Gondolom még mindig elnemmúlószerelem!!! :oops: :wink: Nektek mihez és mikor is kell drukkolni? :oops:

Moncsigusz!

Nincs elfelejtve fogacskás kép.....de hát úgy titkolja a Szentem, mintha aranyból lenne!!! :lol: :wink:
Kipeckelni, meg mégsem akarom a száját!!! :oops: :lol: 8)
Tesódéknál Kislányka meg van már?

Most csak ennyire futotta!!! Bocsi!!! :oops: :roll:
De Mindenkire sokat gondolok és drukkolok Kinek mihez szükséges....jó eredményekre, zebrákra, jó kis UH képekhez és egészséges Csemetékhez és Anyukákhoz és persze Apukákhoz, pocisoknak gondtalan pocisodást-RÓKÁK MARADJANAK AZ ERDŐBEN!!!!! :wink: - és minden szépet és jót Mindenkinek!

Puszi Nektek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Sziasztok,

Katám,
nagyon szorítok+++++++++++++++++++++++++
A fogaimat inkább hagyjuk :cry: nem tudok olyan gyakran fogorvoshoz menni, hogy addig nem legyen megint valamelyikkel baj....Már 4Xvoltam és még mindig 4 lyukas fogam van, mindig újabbal van baj :cry:

Melcsikém,Te kapsz rendesen levegőt? azt hallottam hogy normális a légzési nehézség, de nekem folyton a torkomban a gyomrom és tartalma :oops: és időnként mintha nyomnák a tüdőmet és alig kapok levegőt....Neked volt ilyen?....Te mikor is mész Apánkhoz?

Szimba család, annyira drukkolok+++++++++++++++++++++

Renna, sajnálom, hogy ennyire rossz lett a minta...... :cry: :cry:

Julcsikám,
hogy vagy? Rókák végleg elhúztak?

Képzeljétek jövő héten egy ismerősünk kifesti a kisszobát, ami majd a gyerekszoba a lesz! :D Én nem ragasztok fel matricákat, hogy kicsit feldobjam :D

Kép
rencsi79

Üdvözlet Mindenkinek!

Renna!
Én nem kapkodnék a helyetekben! Fiatalok vagytok még! Egy lázas állapot után nem lehet azonnal kétségbe esni! Az új spermiumok megjelenése az ejakulátumban min. 3 hónap. Ezt az időt érdemes lenne kivárni! Tán még egy kicsit többet is. Adjatok magatoknak esélyt! Adj a férjednek esélyt! Nyilván érdemes lenne Kopával konzultálni a pozitív eredmény valószinűségéről, de én mindenképpen megpróbálnám mielőtt műtétre kerül a sor!
Nekem is vannak problémáim. A télen prosztatagyulladásom volt magas lázzal, előtte és utána csináltattunk spermiogrammot. A második jobb lett valamivel, mint az első. Gondolom az antibiotikum sokat segített. Ráadásul én 50 éves vagyok, tehát már ugyancsak iparkodnunk kell, hogy összehozzunk egy babócát! Ennek ellenére én nem sürgetem a feleségem, mert a lelki történések ugyanolyan fontosak, (ha nem fontosabbak!!!!!) mint a fizikálisak.
Elmondom azt a történetet amit még fiatal koromban láttam a tévében: a házaspár mesterséges megtermékenyírésre készült, elvégezték a szükséges vizsgálatokat, és a beavatkozás napján az addig panaszmentes férjnél egyetlen spermiumot sem találtak. Az orvos érdeklődött, milyen életmód változás történt a családban. Kiderült, hogy az asszonyka megtiltotta (a jobb eredmény érdekében) a férjének, hogy dohányozzon, és ez ilyen hatással volt a férfira.
A görcsös akarás tehát fordítva sülhet el!

Tigrincs!

Sáráról épp egy-két bejegyzéssel korábban áradoztam. Imádom a drágát! Szerintem futóbajnok lesz, mert képes egyhuzamban körbe-körbe futni a játszótéren, a nagyok futbalpályáján, pedig nem ösztönzi erre senki! Enni meg továbbra sem akar. A múltkor, amikor nálunk volt, fél hat felé leültem ebédelni és Őt is biztattam, hogy tartson velem. "Az olyan unalmas!" - válaszolta.

Mi Dévai szabadsága után, tehát ezekben a hetekben, belevágunk az első ICSIbe. Nálunk már csak ez jöhet szóba, miattam! Vérvétel, kenetvétel stb. a napokban esedékes.
Rettenetesen izgulok, féltem Jucust!

Rendkívül jó látni, hogy mennyien bebabásodtak Közületek. Az uhu képeket többször is megnéztem, annyira jó volt látni a kis apróságokat és nagyon, de nagyon izgulok, hogy minden jól alakuljon Velük!!!!!!!!!!!
Olyan jó, hogy Ti, már gyerekes Topikosok is be-be néztek és biztattok minket kezdőket!!!!!!!!!!!!!!!
Jó látni a gyerekeiteket, reménnyel töltik el az ember szívét!!!!!!!!!!!

További drukkok mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sajo
sajo

Sziasztok!

Én is itt Jelentem! :)

Éppen most jöttem meg a kutya sétáltatásból! Hát teljesen elfáradtam! A két morgót külön kell levinni, mert a kislány lassan tüzelni fog a fiú meg érzi.......úgyhogy ilyenkor külön séta! Nekem meg plusz kilométerek! :( De nem baj, most legalább nincs olyan állat meleg! :)
Rólam csak annyi, hogy a melleim most 2-3 napig egyáltalán nem fájtak, és ma meg elkezdtek megint! Néha érzek, ilyen mindjárt megjön érzést, aztán elmúlik. De én most úgy érzem, hogy megint meg fog jönni! :( Bár lehet az első megérzés lesz a jó! :) Igaz Meli?

Tigirncs!
Olyan jó, hogy néha ide is betévedsz! :) Örülök neki! :) A ragacsokat és a drukkokat is megkaptam! Persze az ablakot megint lehetett vinni az üvegeshez! :) Azért látom a Ti topikotokban Tencivel a laptetőt mindig megjegyzitek! Annyira bírom! A többieknek meg lövése sincs, hogy miért mondjátok: "Wazze Laptető"! :):):):)

Rencsi!
Sajnálom, hogy a fogaiddal bajok vannak, de mire Domi fiú megszületik, addigra már szépen rendben lesznek, és akkor már csak Vele kell foglalkoznod! :) Pocaksimi Domi fiúnak! :) Anyukájának meg egy hatalmas - na jó kettő - puszi! :)

Legyetek jók! Majd még lehet visszanézek! :)
Pá-Pá

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!
Úgy látom nagyon kihalt most a topikunk! :(
Hol van mindenki? Nyaraltok!? Ejnye! Én meg dolgozom! :(

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok.

Katám:IGAZ HÁT!!! NEM ELKENŐDNI!!! POZITÍVAN TESSÉK.MINDJÁRT MEGJÖN ÉRZÉS NAGYON JÓ!!! A mensit meg küld hozzám.

szimbalány:ma azon gondolkodtam,hogy te hol tartasz már??? Beülti utáni 3. héten vagy már? Vérvétel mikor lesz?
NAGYON SZORITOK!!!

ZEBRÁKAT,GÓLYÁKAT, KÜLDÖM NEKTEK KISMAMIK!!!!

Én még mindig barnázok,már idegesít hogy mi van.Hogy nem-e ez a mensim.Dehát nem ilyen szokott lenni.Ma megint teszteltem egy szép szellem csíkosat.Úgy látszik én ilyet tudok produkálni mostanság.Vagy csak carok a tesztek.

Kép
Kép
melánia

Melikém,
múltkor ciszta volt a háttérben, ugye jól emlékszem???Arra mit is kaptál?Akkor végig barnázás volt rendes mensi helyett?

Kép
rencsi79

Rencsi:semmit nem kaptam rá mert apánk nem volt biztos benne hogy ciszta vagy méhenkivüli vagy a sárgatest maradványt látja-e uh-on.
Nem barnáztam eddig.Az elöző mensi megjött rendesen csak később 54napra. :shock:

Kép
Kép
melánia

Melánia!
És mi van, ha baba van a dologban???? És az a fránya teszt játszik veled???? :) :P :lol: :wink:

Kép

KépKép
ercsikati

Meli,
bocsi teljesen úgy emlékeztem, mintha az a mensid is barnázással indult volna, de akkor valamit benéztem... :oops:
Lehet, hogy meg akarja várni Apánkat??? :wink:

Kép
rencsi79

rencsi:az nem volna baj csak ne legyen gond nálam.Egyébként is 33 napos szokott lenni a ciklusom ma meg ez a 29. nap.
Hogy vagy???

Kép
Kép
melánia

Katám:én már abban nem hiszek.Ennyi megpróbáltatás után már a lemondásnál tartok. :cry:

Kép
Kép
melánia

Melánia!
Akkor ne aggódj, ha még csak a 30. napon vagy! :lol: :lol: Én a 30. - on és elviekben holnap nem kéne, hogy megjönnie!
Ha holnap is minden OK, akkor csütörtök a TESZT NAP! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Hajrá csütörtök!!!
Katám:ezek szerint pénteken van a Vass doki???? Már éppen ezen agyaltam hogy vajon mi a helyzet hosszú hétvégén.

Kép
Kép
melánia

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: