Renna hívásánál egy kategórikus "nem" lett volna a doki részéről az egyetlen(!) megnyugtató válasz. Ez a lebegtetés, meg terelés leginkább azt jelentheti, hogy megkeresték, de még nem állt kötélnek. Az is lehet, hogy az átszerződése már régóta porondon van, de nem akarta a slamasztikában hagyni Déviszt, ezért még várt, hogy az betanítson valakit. Most, hogy többen is otthagyták a Cirist, jó eséllyel sikerült megint felmelegíteni a dolgot és lehet, hogy Somody most már olyan ajánlattal állt elő, aminek nem lehet ellenállni.
Az a baj, hogy meddőségi szakemberből kevés van, nagyon kevés. Iron azért is olyan értékes ezen a "piacon", mert a legjobbnál tanult. Sajnos van az a pénz, amit Somody meg tud adni neki, Dévisz viszont nem, ez nem kérdéses. Sajnos odaszegelni sem lehet a székéhez, mert egy szabad ember, akinek a saját és a családja érdekeit is figyelembe kell vennie. Én remélem, hogy ez még nem lefutott ügy és nem "szakít" Dévisszel, vagy legalábbis nem ilyen hirtelen. Annak idején mi is tanakodtunk, hogy mit tennénk, ha Dévisz nyugdíjazná magát és esetleg Németh venné át a helyét. Akkor arra jutottunk, hogy ebben az esetben átmennénk Ironhoz. Nektek sem tudok jobbat ajánlani így hirtelen, csak ebben az esetben Déviszhez kéne átmenni, cserébe viszont az intézeti légkör, az asszisztencia és minden egyéb maradna a régiben, ami sokkal kevesebb stresszel járna, mint egy intézetváltás. Persze ha valakinek már nincs OEP-es lehetősége, akkor más a helyzet, mert Iron szaktudása nem fog elveszni és nyilván ott is szívesen fogadná a korábbi pácienseit. Elképzelni sem tudom, hogy mi lesz az intézetben, ha a rengeteg embert Dévisz kezeli majd. Hangyabokányi kételyem sincs afelől,. hogy mindenkit vállalna reggel 5-től este 11-ig, de ez a helyzet szépen lassan őt is felőrölné, a várakozási időt meg elviselhetetlenül megnyújtaná...
Moncsi: ezt a szőrösödést én is megfigyeltem magamon.

A mellemtől indul és félúton kettéválva a bokámig, illetve a derekamig tart, de nem különösebben aggódom miatta. A pocakom is hasonló lehet, mint Sajóé, de ez manapság már szinte divat. Ne csóváljátok a fejeteket, igenis divat!!! Nahát!
Ami a szurkálást illeti, nem igazán tudok okosat mondani ezzel kapcsolatban. Én a helyedben pihennék és ha 2 napnál tovább is fennáll ez a dolog, akkor telefont ragadnék.
Szimbáné továbbra is élvezi a progeszteron áldásos hatását: megeszik egy fél lovat. (Naponta ötször, ez összesen 2 és fél ló.) Megfenyegetett, hogyha továbbra is kacarászom ezen, akkor én is kapok egy adagot és akkor majd megtudom, miről is beszél.
Továbbra sem érez semmit, de emiatt nem érdemes aggódni. Főleg, ha arra gondolok, hogy valaki egy fél ampulla Puregon, meg Merional mellett is szét akar szakadni, Szimbáné meg 3-3 ampullát kapott és a leszívás előtti 1-2 napot leszámítva az égvilágon semmit nem érzett. Szóval megpróbálunk nem stresszelni emiatt, hiszen tudjuk, hogy nincs befolyásunk a történetre. Úgy lesz, ahogy. Majd kiderül.