A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

OOOOOPS! 4x is!
Látod ezt Bodzim????? :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
ercsikati

LAPTETŐŐŐŐ!!! Kata, ez már bizony már extra jel :lol:
Van még hányingered?
Melyik vonattal jársz haza?
bari6

Kép

Kata!
A biztonság kedvéért még a gólyát is elküldöm felétek :lol: :lol: :lol:

szurikáta
szurikáta56

Katám:hát megnéztem hogy 24-én van a ciklusom 35. napja.Valószinű hogy hamarabb megjön akkor.És akkor mit is fogok csinálni ha nincs a dokim????? Vajon Vas dokihoz is mehetek kezdésre??? Ki tudja? :shock:
Nekem csak apánk telcsiszáma van meg.Az is jó majd ha hívnom kell?
Majd lesz valahogy.

Kép
Kép
melánia

melánia: vass doki száma: 309-77-52.
renna77

Sziasztok!

Köszönjük az érdeklődéseket, jól vagyunk, de semmi újdonsággal nem szolgálhatok.

Szimba sokat dolgozik, ezért látjátok (látom) keveset.
Én meg egyszerűen nem tudok semmi újat írni, még egy hetünk, van, akkor kiderül. Addig marad a bizakodás. :D
szimbáné

Sziasztok!

Kata: Bocs, nem is figyeltem a vonalzót :oops: ! Akkor már nincs sok hátra, de gondolom, ez egy örökké valóságnak tűnik, nem?

Szimbáék: Szorítok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Renna: Tök jó lenne, ha tényleg használnának a vitaminok! Azért jobb megoldás, mint a műtét. Reméljük, azt el lehet kerülni! Ha most tudnak majd lefagyasztani katonákat, akkor mikor mentek megint?

Rólam: Így, hogy egyre jobban fogy a bogyóm és egyre jobban közeledik a következő ciklus, amikor is jelentkezni kell Apánknál, egyre jobban afelé hajlok, hogy nem szeretnék most ismét belevágni. Nem érzem felkészültnek magam. Meg a suliban is a szeptember nagyon zűrös. Megpróbálok egyezkedi Apánkkal, hogy legyen az ezt követő ciklusban a kezdés. Mondjuk, minden attól függ, hogy mit lát, vagy remélhetőleg, mit nem lát majd az uh-on.

Puszi mindenkinek

Zsu
uzsuzs

Sziasztok!!!

A Ciris-es fórumom arról írtak, hogy Vass doki átmegy oda dolgozni......ti tudtok valamit????

Kép
rencsi79

Szurikáta!
Köszönöm a gólyát! Szerintem most már tuti a siker! :)

Melánia!
Én amikor Vass dokihoz jelentkeztem be, akkor Apánk számát hívtam, Ágika felkapcsolta Vass dokinak, és én meg elmondtam, hogy mit is szeretnék! :) Már akkor megnyerő volt! Nekem nagyon szimpi, és szerintem, ErcsiApu szerint is, nagyon-nagyon kedves és emberséges! :)

Szimbáné!
Akkor úgy tűnik, hogy nagyjából egyszerre fog kiderülni, hogy mindketten babásak vagyunk, és hogy mindkettőnknek szerencsét hozott Vass doki! :)

Uzsuzs!
A te döntésed lesz, hogy mikor kezdesz! Neked kell eldönteni, ezt más helyetted úgysem teszi meg! Szorítok azért, hogy NE lásson semmit Apánk az UH-n! :)

Megszeretném ragadni az alkalmat, hogy elmondjam Nektek, Hajnal kislányt hord a szíve alatt! Remélem nem haragszik, hogy megosztottam veletek ezt az örömhírt! :) Sok-sok puszit küldök Neki innen is! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Rencsi!
Ez jó kérdés! Talán a Vass dokis lányok tudnak nekünk infóval szolgálni! Én is megnéztem a fórumot, ott tényleg azt írják, sőt tényként kezelik a dolgot! :(

Kép

KépKép
ercsikati

Akkor Apánk egyedül marad az intézetben? Vagy talán beáll Vass doki helyére az a másik? Most meg nem mondom mi a neve :oops: , utánanézek.

Zsu
uzsuzs

Megvan!!!!!!!!! Németh dokira gondoltam.

Még egy dolog! Mi tavaly novemberben csináltattuk a kötelező vizsgálatokat. Most meg kell megint csináltatni őket? Fél évig vagy 1 évig érvényesek. Olyanra gondolok, hogy hepatits, aids stb. A férjem guta ütést kap, ha megint vérvételre kell mennie :D .

Zsu
uzsuzs

Sziasztok!

Remélem, rémhír csak ez az egész, hogy Vass dokink átmegy a Cirisbe! Oda sajna nem tudnánk követni, mert a házi kassza azt már nem bírja:-/ Most egyenlőre gyomoridegem van - szerintem az éjszaka nem sokat fogok aludni:-/ A negyedik lombiknál nemigazán szeretnék dokit váltani!

Uzsuzs,
a leletek 1 évig érvényesek. Bár a vérkép megismétlése azért ajánlatos lenne...

Lányok, fiúk!
Nagyon drukkolok mindannyiotoknak innét a háttérből!!! :-)

"Semmilyen szél nem kedvező annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart."
modrooka

Drága Hölgyek!

Olyan aranyosak vagytok amikor a pihékről írtok! Nekem már húsz éve szőrös a hátam, a pocakom meg pont úgy domborodik amint írtátok, a mellemnél kezdődik.

Sajna szülni azért mégsem tudok.

A herék hűtése igen hasznos dolog: mélyhűtőben lefagyasztott bármi törölközőbe csavarva ( nekem a zacskós tej jött be ) éjszakára a combok közé rakva. Magas láz esetén leggyorsabban a hidegvizes ülőfürdő segít.
A hideg megszünteti a gyulladást, és védi a katonákat.

Millió drukk mindenkinek!!!!

Sajo
sajo

A tej ne fagyjon keményre, inkább jégkása legyen, így jól formázható!

Sajo
sajo

Sajo! Ez kész!!!!! :lol: :lol: :lol:

Modrooka! Szerintem, ez esetben, menj Dévaihoz és meglátod, szerencsét hoz majd Neked! ;-) Semmiképpen ne idegeskedj!

Katás, Szimbalány!++++++++++++++++++++

Albika! Minden ok?

Ritu?

Soha nem láttam még a C. Int. oldalát és annyira döbbenet volt számomra olvasni... A 3 utsó oldalt láttam és egészen elképedtem... Inkább nem is kommentálom.

Puszker Mindenkinek!!! (puszis icon nincs sajna...)
Egyszer Szimba ugyan csinált nekem valamilyet, amit akkor hiányoltam, de amikor bemásoltam a hsz.-Mbe, az Ő neve is megjelent volna, ha nem előnézetbe teszem, mielőtt elküldöm...

Kép
bodza2005

Lányok ha ez igaz Vass dokiról mindjárt sirva fakadok!!!!!

Akkor mégis mi a fenét csinaljak???? Most nem tudom mit higyjek felőle, miert megy el. Ott azt irjak elege van a hajtásból. Miért ott nem lesznek sokan??? Ja igen, mert az az intezet nem áll szerződésben a TB-vel...marha jo. Én most ngyon felhuztam magam, és alig varom hogy 8 legyen, mert azonnal felhivom az intezetet.
Én meg abban bizom csak részmunkaidoben megy át.
Ha meg teljesen elmegy, más megvilágitásba helyez sok mindent nálunk :cry: :cry: :cry:
renna77

Sziasztok!
Jó reggelt!

Úgy látom nem sokat enyhűlt a helyzet Vass doki ügyében!

Renna!
Remélem csak rémhír és nem fog elmenni, mert nekem is nagyon szimpatikus doki. Hogy részmunkaidőben? Nem hinném! Ha belegondolsz, csak 3 napot dolgozik az Intézetben, a többit a kórházban. És hogy nagy a hajtás? Hát hol nem? Szerintem azért mert nem TB-s attól még ott is sokan vannak! Már amennyire én tudom! Remélem tényleg felhívod az intézetet és írsz nekünk, hogy ott vajon hogy kommentálták, az általunk olvasott dolgokat!

Uzsuzs!
Hát remélem, hogy nem Németh doki lesz helyette, mert szegénykénél se kép, se hang meddőség ügyben! Lehet, hogy jó szakember, és nagyon jó nőgyógyász, de nekem egyszer csinált egy UH-t, hát kb. 30 percig tartott! ErcsiApu már azt hitte meg is szülök egyből! :) Aztán azt sem tudta, hogy mit kell felírjon, hogy mit szedjek, Vass doki segített neki. Az elején még egy csomószor láttam az Intézetben, de már jó ideje nem. Aztán lehet akkor van ott amikor én meg nem! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Katám,
szerintem ott (c-ben) nem lehet túl nagy hajtás, mert mivel nem támogatott hely nagyon drága lehet mindent zsebből fizetni....és ahogy olvastam azok mennek oda akiknek elegük van a tömegből és inkább fizetnek, hogy pl ne kelljen várni egy uh-ra vagy egy konzira.Ráadásul volt ez a Vereczkey-is -Somody bortány is, szóval ott alig maradt páciens....

Renna,
írjál, ahogy beszéltél az intézettel, hogy mit mondtak!!!!

Kép
rencsi79

Sziasztok!

Sajnálom nagyon,ha tényleg igaz a hír, mert ismeretlenül is szimpi volt már Vass doki.

A nőgyogyim a Cirisben dolgozik, mi ott kezdtük meg a vizsgálatokat. Elég sokan járnak oda így is,h minden fizetős és minden brutál drága.
Egy tuti,h most a Vereczkey miatt nagyon sok beteget veszítettek.

Sajo, köszi az ötletet :lol:

Szép napot :)

Bari
bari6

Csajok, leht most komplett hülyét csináltam magamból, de olyan gyomoridegem volt nem tudtam nem felhivni őket!!!
Szóval Vass doki azt mondja nem tudom én honnan veszem ezt az egészet, de ez nem olyandolog amiről most telefonon kéne beszélnünk. És hogy ezen kivül tud e valamiben segiteni? Mondom most nem, de csak azért kérdezném, mert a későbbiekben ez nagyban befolyásolná nekünk a lombik(ok) további kimenetelét.

Szóval nem tudom most mi van. Azon is agyalatam, ha ez igaz lenne és belátható időn belül történne a változás, akkor ezt neki (nekik) kötelességük lenne (lett ovlna ) közölni velunk. Nekem meg azt mondta mikor lesz szabin,azt nem hogy lehet nem elsz mar az intézetben. Azért csak tartozik ránk is, mert ha elmegy elég sok "pácienst" itt hagy a trutyiban....Oké, én nagyon szivesen átmennék Déviszhez, ha átvesz, intézetet nem szeretnék váltani, mert nagyon jó ez nekem minden szempontbol. Csak tudjátok, elég sok idő volt mire Ironban bizni tudtam igazán és akkor most meg itthagy???!!! :cry:

Na mindegy, mostmár a homlokomra is kiragaszthtom: én vagyok a legnagyobb idióta a világon!!!!!! ááááááááhhhh!!!!!! :evil: :evil:
renna77

Sziasztok Lányok,

Katám, ne hülyéskedj, engem is csomó kérdés foglalkoztatott. Kérdezz nyugodtan bármit. Küldtem neked valamit emailbe. :wink:

Bodzim, neked is küldtem valamit. Puszi

Renna, szerintem ezt úgyis megbeszéli az összes páciensével. Nem fog csak úgy felállni. Ha pedig ez már aktuális lenne, tuti, hogy szólt volna nektek.

Mondjuk, ha ez igaz, akkor engem nagyon megdöbbentett, nem túl jó hírű a Ciris.

Kép
gmelcsi1

Most olvastam a CIRIS forumot, ahol már ugy irnak Ironrol, hogy "volt Dévais"....Azért ez még erős túlzás....
renna77

gmelcsi: ez az, hogy olvastam nem tul jo hire van annak az intezetnek, és egy ilyen helyhez adná a nevét???? Hihetetlen. Talán átmenetileg menne oda...Nem tudom...Remélem csak RÉMHÍR!!!!!!
renna77

Lányok,

Én sajnos simán el tudom képzelni, hogy Vass doki átmegy a Cirisbe. Ő, ugyanúgy mint mi, elsősorban magánember, családja van. Ha esetleg kevesebb munkával több pénzt tud keresni, vagy jobb körülmények között, vagy bármilyen más pozitív változást vár, miért ne menne el? Nyilván neki sem lehet ez egyszerű, de azért neki a Dévai egy munkahely.

Az, hogy milyen híre van a Cirisnek, szerintem ebből a szempontból mellékes, hiszen pont az a cél gondolom, hogy ezt a rossz véleményt megváltoztassák, is kivel csinálják ezt, ha nem szuper dokikkal?

Ha tényleg így van, nagyon nagyon fogom sajnálni. Még az is lehet ám, hogy lesznek, akik utána mennek még így is...

Amúgy is nagyon nagyon rosszul indult a napom több szempontból is, már kisírtam a szemem....és most még ez is... hát nem vagyok feldobva.

Puszi!
vjulcsi

Nekem azért furcsa ez mert végulis nem most ment ide dolgozni, hanem 2001 óta itt van....nem hiszem hogy őt a pénz motiválná...

Képtelen vagyok ebbe belenyugodni. Sajnos mi nem mehetunk utana pedig szivesen kovetném a világ végére is.l....
renna77

Csajok, para van... Tök furin nyomizik, szúrogat alul hasam. Ugye, ha baj lenne, az azért komoly fájdalommal járna? Remélem, ez csak a szokásos helyezkedés, csak másképp érzem...

Nem akarok minden szurkálás miatt telefonálni a Klinikára. :shock:

Ez a Vass dokis ügy, engem is meglepett... Csak abban bízom, hogy Apánk elég sok jó szakembert ismer, és nem vesz akárkit maga mellé, ha tényleg igaz a hír. Az a baj, hogy ugye a mondás szerint: "Nem zörög a haraszt..." Azért nagyon szorítok Nektek Vass dokis lányok, hogy mégis csak egy kósza mendemonda legyen.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Szimbáné, azért ha nincs is semmi, gyere és írd le nekünk azt is! A semmi is jobb a rossznál! :lol: :lol:

Sajó, te gyanús vagy Nekem! :) Nem émelyegsz?
"A tej ne fagyjon keményre, inkább jégkása legyen, így jól formázható!" -na, ezen kidőltem! Gyere gyakrabban, így hogy a Szimba a sok munka miatt nem tud jönni, hiányzik a férfitársaság, meg a humorotok! Így csak a pasik tudnak!
:lol: :lol:

Rennácska, kérlek ne pánikolj jó előre! Nyugodj meg! Minden meg fog oldódni! Így, vagy úgy, de biztos lesz egy nagyon kedves, okos dokibácsi aki segít Nektek! Tudom, hogy milyen sokat gondolkodtatok, mire a Vass dokit kiválasztottátok, megértem, hogy így érzel. Mégis gondolj arra, hogy ez a dolog tőlünk függetlenül vagy megtörténik, vagy nem. Sajnos nincs befolyásunk rá.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Hahó!
Én meg most olvastam, hogy van magánrendelése, és egy központban is dolgozik. Mindjárt belinkelem, csak megkeresem újra!
Szóval, ha nyugisabb életet akar akkor egyet fel kéne adni. Szerintem nem ezért meg el, ha elmegy! :(

Kép

KépKép
ercsikati

Kép

KépKép
ercsikati

Most hozta Petim a labor eredményeimet. Háát, vérszegény nem vagyok, még kicsit sok is a vasam... :lol: :lol: :lol:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Renna hívásánál egy kategórikus "nem" lett volna a doki részéről az egyetlen(!) megnyugtató válasz. Ez a lebegtetés, meg terelés leginkább azt jelentheti, hogy megkeresték, de még nem állt kötélnek. Az is lehet, hogy az átszerződése már régóta porondon van, de nem akarta a slamasztikában hagyni Déviszt, ezért még várt, hogy az betanítson valakit. Most, hogy többen is otthagyták a Cirist, jó eséllyel sikerült megint felmelegíteni a dolgot és lehet, hogy Somody most már olyan ajánlattal állt elő, aminek nem lehet ellenállni.
Az a baj, hogy meddőségi szakemberből kevés van, nagyon kevés. Iron azért is olyan értékes ezen a "piacon", mert a legjobbnál tanult. Sajnos van az a pénz, amit Somody meg tud adni neki, Dévisz viszont nem, ez nem kérdéses. Sajnos odaszegelni sem lehet a székéhez, mert egy szabad ember, akinek a saját és a családja érdekeit is figyelembe kell vennie. Én remélem, hogy ez még nem lefutott ügy és nem "szakít" Dévisszel, vagy legalábbis nem ilyen hirtelen. Annak idején mi is tanakodtunk, hogy mit tennénk, ha Dévisz nyugdíjazná magát és esetleg Németh venné át a helyét. Akkor arra jutottunk, hogy ebben az esetben átmennénk Ironhoz. Nektek sem tudok jobbat ajánlani így hirtelen, csak ebben az esetben Déviszhez kéne átmenni, cserébe viszont az intézeti légkör, az asszisztencia és minden egyéb maradna a régiben, ami sokkal kevesebb stresszel járna, mint egy intézetváltás. Persze ha valakinek már nincs OEP-es lehetősége, akkor más a helyzet, mert Iron szaktudása nem fog elveszni és nyilván ott is szívesen fogadná a korábbi pácienseit. Elképzelni sem tudom, hogy mi lesz az intézetben, ha a rengeteg embert Dévisz kezeli majd. Hangyabokányi kételyem sincs afelől,. hogy mindenkit vállalna reggel 5-től este 11-ig, de ez a helyzet szépen lassan őt is felőrölné, a várakozási időt meg elviselhetetlenül megnyújtaná... :roll:

Moncsi: ezt a szőrösödést én is megfigyeltem magamon. :) A mellemtől indul és félúton kettéválva a bokámig, illetve a derekamig tart, de nem különösebben aggódom miatta. A pocakom is hasonló lehet, mint Sajóé, de ez manapság már szinte divat. Ne csóváljátok a fejeteket, igenis divat!!! Nahát! :evil:
Ami a szurkálást illeti, nem igazán tudok okosat mondani ezzel kapcsolatban. Én a helyedben pihennék és ha 2 napnál tovább is fennáll ez a dolog, akkor telefont ragadnék.

Szimbáné továbbra is élvezi a progeszteron áldásos hatását: megeszik egy fél lovat. (Naponta ötször, ez összesen 2 és fél ló.) Megfenyegetett, hogyha továbbra is kacarászom ezen, akkor én is kapok egy adagot és akkor majd megtudom, miről is beszél. :oops:
Továbbra sem érez semmit, de emiatt nem érdemes aggódni. Főleg, ha arra gondolok, hogy valaki egy fél ampulla Puregon, meg Merional mellett is szét akar szakadni, Szimbáné meg 3-3 ampullát kapott és a leszívás előtti 1-2 napot leszámítva az égvilágon semmit nem érzett. Szóval megpróbálunk nem stresszelni emiatt, hiszen tudjuk, hogy nincs befolyásunk a történetre. Úgy lesz, ahogy. Majd kiderül.
szimba

szimba: az tuti, ha Iron lelép akkor Déviszhez kuncsorgok majd be :) Végülis az egyetlen punkciómat is ő csinálta, nem voltam bizalmatlan, sőt... De azért arra nagyon kiváncsi leszek ezt a változást mikor és hogyan is fogják / fogja velünk közölni...Na ez az, igazából a kodoítés miatt gondolom azt hogy a hír igaz....
De igaz, az ő élete...
renna77

Lányok, akit érdekel, priviben megirom, hogy valamit azért megtudtam Vass dokival kapcsolatban,csak nem akarom itt közszemlére tenni. Hátha valaki leveszi a fejem miatta. A hír jó is meg nem is....Mindenesetre az idő még nekünk dolgozik... :)
renna77

Renna,
Engem érdekelne hogy mit és honnan tudtál meg :)

Köszi!
vjulcsi

Renna,erre a hírre én is kiváncsi lennék..mégha engem most nem is érint a dolog..Ha megtennéd,hogy nekem is megírod!Köszi.
Ui:mindenkinek drukk! :D

Kép
cs.andi

Moncsikám,

nem most kellene megjönnie, ha nem lenne baba.....mert én azt minden hónapban érzem.
Az én vasamat is begyűjtötted? :wink: :D

Julcsikám,
bocsi, hogy úgy letettelek, de vendégek jöttek, most meg már itthon van férjecske. puszillak

Kata, Szimba család:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
rencsi79

Rencsikém, utána számoltam, nem most lenne aktuális, hanem jövő héten...
Aham, gyűjtöm a vasat. Lomizáskor főképp.... :lol: :lol:

Renna, én is kérem az infót! Micsoda pletykaéhes népség... :lol: :lol: Neeeem, komolyan érdekel a dolog. Azért nem mindegy....

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok!

Moncsiga!
Nálunk most lesz vas gyűjtés, ha gondolod akkor gyűjtök be neked pár tonnával, és akár MoncsiApuval el is jöhettek érte! :):):) Egyébként én is kíváncsi voltam a hírre, és szerintem Renna nekem írta meg először! Milyen kis kíváncsi vagyok! :) :oops:

Rencsi!
Köszönöm a drukkokat! Most nagyon kell! Remélem Te jól vagy és a fogaid is már rendben vannak!

Melcsi!
Nagyon szépen köszönöm amit küldtél! Állati jó! ErcsiApu is mondta, hogy egyszerűen fantasztikus! Aztán megjegyezte, hogy nekünk mikor lesz ilyen! :o Mondtam, remélem pár hónap múlva! :)

Szimbáék!
Mennek a drukkok, és folyamatosan gondolok rátok! Bízom Vass doki Szerencsés "kezében"! És ezt rátok is értem! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!
Én is itt,de micsoda hírekre jövök! :shock: Én is kérek privit,a bővebb infókról!

Olvasgatok mindig,de írni nem igen volt időm- erőm. A munka miatt.Egyébként úgy érzem rendben vagyok lelkileg. Persze nagyon szeretnék babát,és nem adom fel! Picit rákészülünk a következőre(és addig is bízunk a spontán babában, a szerelem megvan hozzá.. :lol: )

Szimba család drukkolok nektek nagyon!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kata neked is drukk a pozitív teszthez nemsokára!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kismamiknak jó pocakosodást!Minél kevesebb izgalmat,annál több örömet!
ritu75

Jó, Kata, majd kérek a tesvérektől egy Vw-LT-t, hogy legyen mivel hazafuvarozni. :lol: :lol:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok!

Én is bekukkantok!Hát nem valami jó hírek!

Renna!

Én is szeretném priviben! Ma délelőtt beleolvastam a fórumba, hát sokkolt a hír! Hétfőn mennék vérvételre és nemsokára mentünk volna az első lombikra a Vass dokihoz. Nagyon elkeseredtem!

Szimba család, Kata!
Millió drukk nektek!
Nagyon szurkolok!
Egy kis segítség a babáknak!

:( Kép Babaragacs!
agnyes

Moncsiga!
Az LT megvan hozzá, ugyanis ErcsiApu-nak az a céges autója! :) Szóval még köcccsön sem kell kérni! :):):) :lol: :D :D :D

Agnyes!
Köszönöm a ragasztót! Szimbánéval osztozunk rajta! :)

Ritu!
Örülök, hogy rendben vagy lelkileg, azt hiszem ez a legfontosabb!! Soha nem szabad feladni! Lehet a következő hadsereg már meg sem jön! :lol: :lol: :lol: :D

Kép

KépKép
ercsikati

Jól van,Kata! Köszi a felajánlást, igazán kedves vagy!
Csak jövő héten tudnánk menni, ha nem gond,mert most lemegyünk a Balcsira. Hallottuk, hogy a héten dobálják ki a régi fém vízibicikliket, és ki nem hagynánk ekkora fogást! :lol: :lol:

Csókok mindenkinek!
Vigyázzatok magatokra és egymásra!
Mire a fontos dolgok kiderülnek, én itthon vagyok!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Renna: Engem is érdekelne!!!!!!!!!!!

Zsu
uzsuzs

Jóó Reggelt!

Moncsiga!
Akkor jövő hétre időpontot egyeztetünk, és visszük az ÁRUT! :):):):)

Látom eseménytelenül telt az "este" ezért most megyek, dolgozom picit, aztán majd visszanézek!

Jók legyetek! :):):):)

Kép

KépKép
ercsikati

sziasztok lányok!
Huha mekkora dömpinget kaptam tegnap :lol: Remélem mindenkinek válaszoltam...

Én meglepően nyugodtam aludtam- végre!!!! És nem agyalok tovább mi lesz a továbbiakban, Iron megy vagy marad.
Én biztosan maradok, a többi meg eldől...

ismét betankoltam uramnak vitaminokbol, mert persze hogy mindegyik egyszerre fog elfogyni. És ami megdöbbentet nem lehet gyógyszertárban kapni normalis mennyiséget tartalmazó cinket!!! (szimba, igazad van!!!). Ugyhogy megint interneten kellett rendelnem, posta költséget fizetni, mert a cég az isten háta mögött van!!!!! Mindegy most duplát rendeltem...
Uramba tuszkolom a halat is, hétfőre csilivili mintát kell adnia!!!!

Jajj, valaki kérdezte de azt hiszem nem válaszoltam milyen vitaminokat adok uramnak:
50 mg cink
100 mcg szelén
400 mg E vitamin
1000 mg C vitamin
2 db Lenkei közepes multi vitamin

Kata, tegnap kaptam emilt az úton lévő zebrádról: már a Földközi-tengeren van, hétvégén pakolják át szárazföldi utazásra!!!! :lol:
Úgyhogy cimet egyeztettunk, és igen, pontosan 7 nap mulva ott fog állni a házatok előtt!!!!!
renna77

Sziasztok.

Renna:írnál nekem is privit.Légyszí!!! Vitaminokat szedje a párod mert megéri.Nálunk jót tett!!!

Lányok INFÓT SZERETNÉK GYORSAN!!!!
Úgy néz ki a helyzet,hogy ma vagy holnap megjön.Inkább ma.Szóval ti hogy emlékeztek nektek is az 5. napon kezdték a szurikat?? Ma és holnap pont párom agytágításon van és maximum délután tudnánk elindulni Vass dokihoz ha fogad engem.Szóval vagy délután vagy szombaton tudnánk menni uh-ra hogy kezdhetünk-e.
Szerintetek??? Melyik napokon nincs Vass doki??? Ja,és mivel apánk azt mondta,hogy semmi vizsgálatot nem kell újra megcsináltatnom ezért mire számítsak???? Irány Nyirő ha nincs cisztám??? De a Nyírő hány óráig fogad hétköznap? Hétvégéről már nem is beszélve????
Vagy elég az 5. napomon menni??
Tudom beszéljem meg Vass dokival,de véleményeket kérhetek????
szimba segíts!!!! meg mindeki!!!

Babaragacsokat küldöm:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Katám:nem semmi amiket küldtél nekem. :lol: A kukoricás és a rózsaszínpárducos a kedvencünk. :lol:
És megosztok még veletek valamit.
Ezt jósolták nekem:Kelepel nálatok a vörös csőrű gólya,családi örömnek kedves hírhozója.Terített asztallal készülj fel előre,a közeljövőbe víg esztendőre. :lol:

Kép
Kép
melánia

Renna!
Remélem pontosan oda talál hozzánk, és jó is, mert szegénynek nem kell leszállnia a földre, mert az elsőn lakunk, majd nem húzom le a redőnyt teljesen! :)

Melánia!
Örülök, hogy tetszenek az állatságok! :) A jóslat jó! Nekem is jósolhatnának valamit már, valami hasonlót!

Kép

KépKép
ercsikati

Nem elég az 5. napon menni, addigra legyen meg a beállítás, a hormonvizsgálat, meg a szurik is. Az 5. napon már kezdeni fogsz.

Ma (csütörtökön) nincs Vass doki.
A hormonvizsgálatot 2-4 napon kell megcsináltatni.
Emlékeim szerint, hétköznap délelőtt fogadnak (2-ig?) a Nyírőben.
Szerintem szombaton nincsenek, de lehet hogy mégis, itt a számuk: 451 26 00, kérd a labort.
Ennyi fix.
Ami változó:
Vagy ma jön meg, vagy holnap.

Mindenképp fel kellene MA hívnod, mert időpontot kell kérned: 06 20 515 62 31.

Ha ma jön meg, akkor holnap kellene találkoznotok, ha holnap, akkor még a hétfő is belefér. Persze, majd meglátjuk, mit mond a doki...

A lényeg, hogy olyan időben menj uhura, hogy utána még el tudj menni a véredet adni. :lol:
szimbáné

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: