Sziasztok!
Jelentem nem tűntem el! Itt vagyok!

Velem semmi különös! Néha fáj a pocim, néha nem! Néha úgy fáj, mintha megjönne, néha meg, mintha peteérésem lenne! Most sütöttem ErcsiApunak vacsorára "kész ételt" és ahogy beletettem az olajba a kaját, megcsapta az orromat az illata, és azóta olyan hányingerem van!

De ez NEM TÜNET! Ne is akarjátok bebeszélni! Most már kibírjuk ezt a "pár" napot!
Emerenc!
A gólyák most már szerencsét hoznak! Az egyik a tiéd, a másik az enyém! Köszönöm, hogy drukkolsz, már nincs sok hátra!

A méhtükrözésben nem vagyok otthon, de szerintem lesz aki kapásból tudja a választ a kérdésedre! És ez nem nyavalygás!
Bori!
Találkoztam ma anyukáddal! Jót beszélgettünk! Szorítok nektek én is, hogy Petivel minden rendben legyen, és Szeptemberben kezdjetek Apánknál, vagy "Így" vagy "Úgy"!
Melcsi!
Köszönöm a választ! És azt is, hogy ilyen türelmes vagy, és válaszolsz a bugyuta kérdéseimre!

Köszönöm még 1x!
Julcsi!
Remélem a kutya és Te is már jobban vagytok! Puszi Neked és a pocak lakónak is!
Melánia!
Szoktam küldeni neked néha "nagy baromságokat". Azokat meg szoktad kapni? Nem baj, ha néha fel szeretnélek vidítani????
Köszönöm a ragikat, aranyos vagy! És tudom, hogy milyen hónap van! Nem kell emlékeztetni köszönöm!

:):):):)

A kabalád veled lesz! Nyugi. Meghozom a szerencsét, mert Neked nagyon-nagyon szeretném!

Tudsz már pontos dátumot is? Vagy csak majd hívod Apánkat, ha visszajött a szabiról? Remélem a ciszta eltűnt, és nem is jön vissza többet!
Rencsi!
Örülök, hogy jól vagytok, bár olvasom Domi apu azért nem annyira! Kívánom, hogy minél hamarabb gyógyuljon meg! :Ö Domi fiúnak, meg egy hatalmas pocaksimit!
Szimbáék!
Változatlanul megy a drukk! Én jövő is héten tesztelek! Bár tudom, hogy ti nem bízzátok a véletlenre, már a lányok felvilágosítottak.

Szóval egy a lényeg: Nagyon drukkolok, és küldöm Nektek fénypostával a ragikat!

+++++++++++++++++++++++++
Szurikáta!
Azt hiszem most is jöhetnél a szerencseszurikkal! Lehet most sem ártana meg egy!

Te jó tett lélek!
Mindenkinek szép estét! Legyetek jók!
Fórumozzatok sokat, hogy holnap legyen mit olvasnom!