A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Votiv, Rec!
Igazatok van, ez kicsit más tészta...csak láttam a prof nevét Mamóka hsz-ébe, és ez ugrott be...de nem akarom én senkire sem ráhozni a frászt, távol álljon tőlem...csak gondoltam nem árt felkészülni ilyesféle reakciókra a dokiktól...
De nagyon remélem, hogy sikerül egy jó sztimrés dokit találni, mert mind tudjuk SZENT IMRE RULEZ!!! Kép

Jóéjt!
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogarka, Votiv, Den, koszonom a valaszokat. A pocak nem folyamatosan faj, ugyhogy valszeg lassitani kell (en nagyon szivesen heveresznek is egesz nap, de a gyerek nem haaaaagy), proktologushoz meg elmegyek. Egyebkent Dr. Csatar Evarol olvastam most jokat (es raadasul nagyon kozel van ide), Monesz juniusban itt is emlitette. ZSANCI, te voltal vegul nala??!! Es akkor most felirtam magamnak Back dokit is, koszonom.
moose

de még az ilyen reakciók lehetőségét is el kellene kerülni, szóval Mamóka, ne is mondd senkinek, indíts tiszta lappal. ez a legegyszerűbb.

és SZTIMRE nagyonis RULEZ! Kép

lassan én is elhúzom a piszkost, csak apafej vmi zavaros vírusfilmet néz már vagy 3 órája Kép azért lebzselek itt Kép
egyébként ki volt az a címeres ökör az RTL-nél, aki kitalálta, hogy egy madárinfluenza-vírusos filmet vetítsenek, épp most???? nooormális?

jóéjt Bogárka! Kép
jóéjt Többiek!

votiv 8)
votiv

Mamoka, sztem se monddKép

joejt mindenkinekKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Jó Reggelt Lyányok Kép

Moose,
nekem is fájdogált a pocak a 30.-hét környékén és a dokim javasolta, hogy maradjak a sejhajomon otthon és pihenjek. Ráadásul a második/többedik terhességnél már nem úgy tartanak a szalagok és izmok, tehát érzékenyebb a poc mindenféle terhelésre, néha még a bébicsek saját mozgolódására is. Úgyhogy pihenj, amennyit csak tudsz és tegyél ívesen a házimelóra.( a szőnyeget majd kirázza a hideg, a mosatlant meg lehordja a hangya/ Kép Kép Vízrajzi térkép szerintem is tök normális, több vér megy a cickókhoz, mivel lassanként beindul a tejgyár Kép Kép

Votiv,
már régen megfigyeltem, hogy valamely relytelmes okból a kereskedelmi tv-k irtóra szeretnek pánikot kelteni, illetve minden negás hírből kihozni a drámai maximumot. Figyelted már milyen szomorúan tudja mondani Szellő István, ha egy nagyobb balesetben senki nem sérül meg?...Kép Na, sztem ez a film is a fokozás végett került most az étlapra.. Jelige: Féjjél Néző!

Lindi,
ha kapok pizzát én is, akkor megyek pakolni. Kép Kép

Ancsi,
Ha küldesz Lencsiről valami vigyorgós-aranyos képet, akkor nekilátok Kép Olyan régen rajzoltam szénnel, hogy rám fér a gyakorlás Kép Kép

Nu megyek, mert szólit a hölgyem kaja-time-ra..

Csók

Macs és kicsiéhesFülöpke
macskanyu

Jajj, most látom csak...kiigazítás: Rejtelmes..Kép
macskanyu

Jó reggelt!

Nagyszemű LizaHanna, térdelőmosolygó Doni és a haverja nagyon szépségesek!

Vincsenzónak van valami a szájában alul. Kitaláljátok? Kép

Moose!
Pihenj, pihenj és pihenj! Eresség nekem is volt, már múlóban.

Votiv!
Én is tök kiakadtam az RTL esti filmjének reklámját látva. Kérdésedre a válasz, nem normális!!!!

Lindi!
Tök jó, hogy költöztök. Mi ápr. 1-jén délután jövünk vissza a kolping+zala pihenésről, 2-án pedig táncháztalálkozóra megyünk, úgyhogy sajna nem tudok menni takarítani ... Kép
fic
ficánka

Sziasztok,

Tényleg szerencsések vagyunk, mert tulképp tegnap még az autóra is azt mondták, hogy sokkal rosszabbra számítottak a telefonos bejelentés alapján. És csak néhány napig nem lesz autónk.

Tegnap elterveztem, hogy ma megyek tornára, de rájöttem, hogy enyém autót viszi apa, igy nem tudok menni. Pedig már úgy megnéztem volna a tornát és az összes mamát és babát. Na majd legközelebb....

Bogárka: kép nagyon jó.

Ada: LH már mekkora nagy lány....

Moosee: pihenjél ám.

Ancsi: én szeritnem mennék, ha lesz autóm. De mindenképpen abban az alsó kávézóban lesz a tali? nekem az nagyon nyitott, nagyon központi helyen van, sok sok ember császkál ott. De persze ez csak egy felvetés illetve kérdés.

Votiv: filmvetítés... botrányos. miért kell pánikot kelteni? nem elég ami amúgy is van? imádják ezt a műfajt ertéelék....

Dóra: én köszi. és remélem jók lesznek. Fanni szívesen pakolta össze. :-)

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Johi!
Én már ezer éve jártam a momban, még pocakosan, meg nem is a törzshelyem, ezért kérek javaslatot, hogy szerinted hol lenne jó! Biztosan belemennek a többiek is!Kép
fic
ficánka

Mása!
Pontos címet most nem tudok, de utánajárok. Addig is: villamosmegállónál, Mester u.-i oldalon kicsi méterárúüzlet sok anyaggal. Bár én először a Bétexet nézném meg a helyedben! Kép

Vincsenzó nyervog.
fic
ficánka

Recca!

Hát igyekszik az emberKép

Bogárka!
Doni tüneményes!

Jó tornát mindenkinek!

Juc
20170114224602

Fic: MOMon belül gondoltam, esetleg a fenti kávézó vagy nem is tudom... csak mert az a másik, az szerintem lent van, ha jól emlékszem. A Match bejáratánál és egyébként is mindenki ott megy el. És hát kúszó mászó babókkal ez nem a legjobb.. De ez csak magánvélemény...

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Bog,
ilyen képet bármikor, bármilyen mennyiségben, szerintem. Kép

Vot,
nekem már korábban feltűnt, h mindig olyan katasztrófafilmet nyomnak, mint ami élőben is megy, de persze felnagyítják... azt hiszem, csak a szept.11. volt a kivétel, ott nem engedtek ilyesmiket vetíteni, legalábbis az amcsiknál nem...
De ha emlékeztek, pár éve(??) közeledett a Föld felé valami meteor (tényleg), és rögtön leadták az Armaggedont vagy Deep Impactot vagy valamely hasonló filmet. Most több pl nem jut eszembe, pedig volt már ilyen, nem egyszer.

Juc,
én kiszúrtam ám a dobozaidat, de olyan helyesek, nem is látszanak kupinak.. Kép Ikeás??
A csirekcombod is nagyon finom volt meg a borsólevesed is. Kép Legközelebb mire készüljek? Kép

Moose,
én is hozzáteszem nagyokos tanácsomat: próbálj pihenni (létezhet ilyen szó egy Nyúl mellett???), és figyed a pocak reakcióját.

Zsan,
hol kerestél állást? Azaz most akarsz elmenni, gyed mellett? vagy csak előre gondolkodsz? Nekem ez kiesett, de edig mit csináltál? (Babákok előtt?) Oda nem mehetsz vissza majd?

Már régebben akartam kérdezni, hátha tudjátok: ha gyed/gyes mellett beadod a skacot bölcsibe (nappali egyetem unrulez), a lóvé elvész vagy jár? (GYED/GYES??) És vajon ha márc.ban már nyomulok, felveszik-e ősztől 1-2 napra?

Votivia,
apjuk sem rulez. Miért megy ez midnenfelé? Vagy miért nem visz magával?? Munka? Vagy skh és ne kérdezzek?

Mamóka,
üdv itt, asszem még nem szóltam hozzád. Sztem mindegyik sztimrés doki jóó! Szóval aki ráér, az lesz a tuti befutó. Kép Jó pocakoskodást!

neet
neet

Neet!

Bölcsibe nem adhatod be ha otthon vagy.Vagyis GYesen.Csak ha dolgozol.Igazolnod kell.Ez van,ez a törvény.

Dobozok nevében is köszi,ők IKEAsosak.

Juc
20170114224602

Juc,

majd akkor feketén fognak a csajok dógozni KépKép
Vagy, élnek gyesből és gyedből, mert azt igen bőven kapjuk, talicskával köll hazahozni..
macskanyu

Sziasztok,
ujra itten vagyokKép Azért hiányoztatok ám, ugyhogy idönként beleolvastam, mik történnek Veletek. Hát, nem mindig tudtam követni az eseményeket, de remélem, jol vagytok, és nem tul sok mindenröl maradtam leKép

Voltam kineziologusnál, talán segitett, jobban érzem magam a börömbenKép Amugy huszas éveim utolsó napjait élemKép Ennek örömére ma moziba megyünk, 14 hónap kihagyás utánKép

Ada, Bogárka,
gyerköcök még mindig szépségesekKép

Recca, Oxi,
itt is locs-pocs meg sár van ezerrelKép

Lindi,
látom, Ti is költöztök. Uj épitésü házikó? Dejo NektekKép

Akik wiwen megtaláltak, örültem nekik (Zsanci, Macs, PocakKép

Közérdekü: ha valakinek van eladó AUTOSÜLÉSE, érdekel!!! 9-18 kilosat keresünk, és billenthetötKép

Pusz, jo tornazast!

KépKép
fibi

Fibi!

MIt csinál egy kineziológus?Privát is jöhet mert erről még csak elképzelésem sincs vagyis olvastam elméletben,de gyakorlatban hogy néz ez ki?.

Köszi:
Juc
20170114224602

MAcs!

Mikor?KépÉS jó nekem ha busszal jösz az is,mert a 7-re gondoltál ugye?

Juc
20170114224602

Fibi!
Örülök, hogy itt vagy, ahogy annak is, hogy bulgatsz! Ez a kineziológus engem is érdekel, nem tudom elképzelni, hogy is néz ki ez a gyakorlatban. És hol voltál, kinél? Előre is boldogságos születésnapot! Kép Mit nézel meg a moziban? De jóóóóóóóóóó lesz Neked!
fic
ficánka

Bogárka,
mindig rácsodálkozom, hogy Doni már ilyen nagy, eszméletlen!!!! Kép

Ada,
Liza szeme szerintem nem is létezik, annyira szép Kép

Mamóka,
az hogy valaha még jártál a profhoz, szerintem semmit sem jelent, de tényleg nem kell hangoztatni Kép És nagyon jó, hogy spontán történt meg a csoda Kép Nagyon jó pocakosodást, és gyere gyakran!!!!!

Moose,
nekem karácsony előtt fájdogált a pocim, valószínűleg meghúzhattam ott valamit (olyan izomláz-szerű fájdalom volt). Akkor a dokim azt mondta, hogy ilyen van és normális, viszont ha görcsölnék, azonnal szóljak. Szóval pihenj sokat, vagy próbálj sokat pihenni!!!! Kép

Zsan,
milyen állás férne bele neked? Azért kérdem, hogy ha szembejönne valamilyen ajánlat, akkor szólhassak!!! Muszáj médiában? És muszáj kreatív állásnak lenni? Kép

vera (21+1)
kisün

sziasztok!

az elmúlt napokban nem volt időm jönni, Bazsi egyre aktívabb (TEGNAP ESTE FELÁLLT!!!), és nem tudok mellette netezni. Ha egy fél pillanatra nem nézek oda, össze-vissza töri magát. most is van egy monoklija, lefejelte szombaton a dömperjét. Akkor még nem látszódott komolynak, de egyre rondább. Sétálni is félek elmenni, nehogy rám küldjék a gyámügyetKép
Ma próbálom újra felvenni a fonalat, remélem mindenki jól van, és UGYE PÉNTEKEN LESZ TALÁLKOZÓ A MOM-BAN???

Kép
Kép
zuzmo1

Jucus,
momentán a 10 órás indulás nem látszik science-fictionnek Kép akkor 7-es? M.Zs?
macskanyu

Macs!

Csörögj ha indulsz,mert megyek előtte még posta stb.

Juc
20170114224602

Oké Kép
macskanyu

Juc,
de, beadhatod (ha van hely), csak vinni kell iskolalátogatásit, és csak a nappalira vonatkozik. Ez tuti, mert amikor tavaly bent voltam, ezt mondták, nem egy helyen. Csak azt nem tudom, a pénzzel mi van ilyenkor??
neet
neet

Juc!
takarító és költöztető cég elérhetőségét pls!

Moose!
ez tök jó oldal! ágy rulez!
az eres témához tudok hozzászólni, mert az úgy tudom nóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóórmális.

Bogárka!
szültél Doninak egy ikertesót? Kép olyan édi!

MOM tali legyen 10:30-kor, h mindenki oda érjen könnyen? vagy legyen 10, és majd szálingózunk?
és lehetne esetleg felmenni a "mozi elé", ott is le lehet ülni, és hétköznap tán nincs annyi ember. hm? (ahol a babafotózás volt)

Bogárka!
én is tök erre gondoltam, mint amit írtál, csak én nem merek már megszólalni Kép.

Mamóka!
én korábban írtam neked, h BB-nél szültem, de császárral, és előtte nem sokat találkoztunk, mert a dokim adott át neki szabi miatt. Bardóczi Zsolton nem gondolkoztál? Kép
és szerintem meg se említsd a profot, hogy valaha is ismerted. ne félj, lehet, h ő se emléxik, ha ennyi időt fordított rád.

Neet!
egy kollégámnak kitaláltam anno, hogy legyen főállású anya (3 gyerekkel), amivel nem melózhat, nem ad6ja oviba a kőcöket, és ő mindkettőt megteszi (igaz feketén melózik, dehát saját cége Kép), és talált pénze van így.

Zuzmó!
lesz hát! én elmegyek, aztán lehet, hogy egyedül leszek, de akkor sem esem pánikba, mert így legálisan plázázhatok.

ancsipancsi

ja, és a LIBERO babák akkor most sem jutnak el a talira, mi? Kép

tényleg! nincs valakinek olyan eladó izémicsodája, ami tépőzáras, babakocsira lehet felfogatni, és Lencse játékait tehetem rá valahogy? csak olyan drágákat és béna jószágokkal láttam, nekünk állatka, csörgő van, csak tépőzáras izémicsoda nincs. Kép

Pocak!
nem felejtettem ám el, hogy kérted azt a sorozatot, de annyira értékelhetetlen a minősége, hogy magamnak sem tartottam meg. de ha meglesz majd egyszer normálisban, akkor persze adom!

ancsipancsi

Mazsolás kalács, egy személyre:
Kép

ancsipancsi

Neet,
igen, nappali mellett biztos beadhatod, ha van hely! Ja, és az ÚJ törvény, hogy mikor már gyeS-en vagy (2 éves kora után, vagy ha alapból végig gyesen vagy), 8 órában is dolgozhatsz LEGÁLISAN, és bölcsibe is beadhatod a kőcöt. Az már más kérdés, h van e hely, mert sztem itt ez az alapvető gond...
Neet,
előző mhelyre nem tok visszamenni, mert az csak egy alibi hely volt, h én szerencsétlen hülye, akinek járt volna a gyed már B-vel is, végre gyedet kapja, és ne havi 20 ezer Ft gyest!!! Szóval, bejelentkeztem egy napra, kifizettem a járulékot, és most 3x annyit kapok, mint gyest. És a rohadtak ezt nem tudták volna mondani 3 éve, mikor B-vel mentem gyesre. Pedig megkérdeztem, h nem lehet e többet kapni. Ez is csak véletlen derült ki,egyszer hallgattam a rádiót...Kép
ééés, TELJESEN LEGÁLIS, tehát nem értem, miért áll ez az egyszerű ügyintéző érdekében, h én ne kaphassak több pénzt, ha jár(na)???
Vera,
igazából most még erre gyúrok, de sztem két-három pofon után rá fogok jönni, h nem vagyok elég kreativ a médiának, és akkor majd jöhet minden munka. Meg egyelőre zapa még dógzik, tehát nem tudnék csak úgy hipp-hopp beugrani bárhova. De kedves vagy, ha szólsz, ha épp látsz vmi munkát!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Ancsi,
én balf..sz vagyok ehhez, és nem csak azért, mert nincs cégem. Tuti megbuknék, ez a típus vagyok. Kép
Tudod, aki minden áldott hónapban megveszi a bérletet, de ha egyszer otthonfelejtem, jön az ellenőr. Nekem nem való a zavarosban való halászat, ez van. Kép

Tanárként meg nem is érné meg feketézni, mert elesnék egy csomó juttatástól. Meg ha nincs ovi, nem is tudnám hovatenni Esztert. Se szomszéd, se rokonság. Ez is van. Vagy örökbe fogadtatatom Jucussal és Kisünnel, ők már úgyis tudják, hogy működik a dedem. Kép Na, csajok?
neet
neet

Sziasztok!

Tegnap este bealudtam, de nem ússzátok meg a képeketKép

Mamival......................................................Papival
Kép Kép

Kép Kép

Kép Kép

Kép Kép

Kép Kép

Pussz: Pocak
pocakpacni

na még egy párKép

Az első falat alma:
Kép
TesókKép
Kép
PasijaimKép
Kép
Macs ötlete alapján:
Kép

Kép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Neet!

Akkor félreértettelek mert mintha azt írtad volna,hogy nem rulez a nappali és ebből azt hittem,hogy nem is tudom mit hittemKép

Szóval nappali suli és munkamellett beadhatod csak akkor nem ha otthon vakarászodKép

ÉS láttam pici MAccsot vagyis Fülöpkét.Annyira pici és édes!

Moose!

Én azért azt mondanám,hogy Flexa mínőséget meg sem közelíti a többi ágy,ami meg 30 matraccal együtt az nem biztos,hogy kihúzza sokáig.Nálunk Zapa kipróbált sokat(ráfekvés,nem reccsenés próba).Szóval NE bánkodj,hogy jó ágyat sikerült venned!Kép
20170114224602

Sziasztok!

Jókat tornáztok?Kép

ZsanciKép Végre sikerült a Bactroban nevű kenőcsöt felíratnom, mire a sokadik gyógyszertárból is elhajtottak, mondván, hogy megszűntKép Úgyhogy most már kénytelen lesz a láb magától meggyógyulniKép

Gyönyörűséges gyönyörű gyerekek, olyan jó nézni őket, kösziKép

BogárkaKép ikreidet lementettem magamnak borús idő és kedv esetéreKép

GAbiKép Tényleg bemászik Fürtöske magától a kocsiba és ott el is alszik szépen? Ezt el akarom tőletek tanulniKép

Szép napot nektek !!!!! - és használjátok ki jól, mert megint jön a randa haveseseős tél Kép

indianyo

Juc,
nappali nem rulez, mert mindig ott kell vakarásznom. Ezért kő a bőcsi, érted? Kép De ha emellett elvész a gyed, az nagyon antirulez lenne. Bár egy nappali egyetem mellett biztos elképzelhetetlen a munka is (meg a gyerek), sztem ennyi eszük van azoknak, akik odafönt ülnek, és kitalálják a törvényket, vagy tévedek??

Poc,
nagyon édesek a képek, árad róluk a szeretet. Kép

neet
neet

Sziasztok!

Elnezest,hogy utolag,am sok-sok szeretettel kivanunk

Kép
Boldog nevnapot!
Kép

Kép
Boldog szulinapot!
Kép

Kép
Boldog nevnapot!
Kép

JohiKép
Szornyu,ami tortent,hala az egnek,hogy megusztatok!!!

MacsKép
Portreid Kép!!!!!!
Nagyon ugyes vagy!

AncsiKép
Nem merem bevallalni a Momos talit,mert bar Akos mar nem kohog es nem folyik az orra(kopp-kopp-kopp),azert meg bennem van a felsz.
Igy a libero figurakat nem tudom odaadni,de ha nagyon surgos,szivesen feladom Postan.
Vagy a kovetkezo talira megprobalok menni es ott adom oda.

Szoval van 5 babas es 3 nyuszis figuram,akinek kell meg,szoljonKép

MINDEN BABA GYONYORUSZEP ES ORIASIT NOTTEK!!!KépKép

MamokaKép
Boldog pocakosodastKép
Az en dokim nem BB,de volt hozza szerencsem es ha nem lenne dokim,tuti Ot valasztanam!!
En is ketagyasban voltam es "kifogtam" egy nagyon aranyos szobatarsat,azota is tartjuk a kapcsolatot.

MoosKép
Vegre-vegre pocikepKép-nagyon csini vagy es formas a pocid!
Igazsag szerint mar tuti biztos voltam benne,hogy is hivjak Nyuszit,de most megint bekavarodtam es otletem sincs...KépKép

Nosztalgiazo pocifotok rulezekKépKép

Ennyi idot kaptam AkosomtolKép,aki 6 napja egyik naprol a masikra,elkezdett kanallal enniKépKépEs mindent megeszikKép

Kép

Kriszta es Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Kriszta!

De ügyes fiad van!

ÉS itt volt Pirus és Szabolcs baba és nagyon édes picike Õ is!

Panna belázasodott,most alszik.Kapott egy kúpot és már nagyon utálom ezt a betegeskedést!ÉS kérdem én:mit érnek a sok immunerősítők?Kép
20170114224602

Sziasztok!

Annyira,de annyira megfáztam....Kép

Pocak:
minden elismerésem a tiéd!Kép
3gyerek,ráadásul 2 igen kicsi,hát...ügyi vagyKép

Indi:
komolyan,egyedül bemászik és elaltattja magátKép
Ma is pont ezt tette,de már le sem fotóztam,mert uncsi lenne újra berakni ideKép

Csajok:
intéz/intézet mostanában valaki szoc.polt?
Kéne egy kis segítség,hogy merre induljak elKép

petergabi

Hát ez az Ákosbaba tényleg nagyon ügyes!!!KépDorkám annyira kényelmes,hogy nem hajlandó egyedül enni,pedig ma-holnap 20hónapos leszKép
Mit lehet ezzel kezdeni?Erőltessem v. inkább ne?????

petergabi

PannaKép
GYOGYULJ MEG GYORSAN!!!!!!!!!!!!!!

PannaanyuKép
Koszi a dicseretet!

GabiKép
Buljal.buljal!!!
Lehet,hogy felreertettel,Akos sem egyedul eszik,az meg nagyon messze van."Csak" kanallal,eddig ugyanis mindent cumisuvegbol volt csak hajlando megenni.De ez mar a multKép

Megyek,etetes.

K es A

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Gabi!
szocpolt bankon keresztül tudsz intézni, ők segítenek. vagy más kérdésed van?

Kriszta!
Ákos már önállóan eszik??? Kép milyen édi maszatmarci!
e-mail címet adsz?

ancsipancsi

Neet,
biztos, h nem vész el a gyeded bölcsi miatt!! De hivd fel az oep-et, megmondják...
Juc,
bulást Pannának!!! Milyen immunerősitőt kap???
Többiek is buljanak!!

Neet, Vera,
sztetek, ha vkit alapfokra kéne felkészitenem, miből okitsak???? És nem tudjátok, hol a legegyszerűbb az alapfokot letenni???
és: mennyit illik kérni egy baráttól egy óráért??

Kép

ZsanciKép
zsancikant

AncsiKép
Neeeeeeeeeem egyedul.Bar ha a kezebe adom a kanalat,ugyesen lenyalogatjaKép
krisztina_buriankukacyahoo.com

K es megharaptaanyjaujjatAkos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Zsanci,
kérni: amennyit nem szégyellsz Kép fogalmam sincs. Én Headwayből tanítottam alapfokot, az jó volt, vagy Cambridge English Course esetleg, bár az lehet, hogy iskolásoknak van. A helyedben körülnéznék a piacon, mert annyiféle van, hogy tényleg a diákod igényeihez igazíthatod Kép

hopp ébred a lány, menni kell,

v
kisün

Ancsi:
az odáig tiszta,hogy bank,de mindegy,hogy melyik?
Miket kérnek hozzá?Építkezésnél gondolom valamit már fel kell ehhez mutatni?Mennyi az átfutási ideje?Van kizáró tényező?Szóval minden érdekelKép

Zsan:
minden áron dolgozni akarsz?Már mint jó lenne valami mással is foglalkozni,mi?KépNálunk is egyre gyakoribb téma,csak azért kérdezem.

Kriszta:
na azértKép,de persze akkor is ügyes!

petergabi

Sziasztok Lányok!

Már nagyon régen nem jártam erre, és ne haragudjatok, hogy csak úgy szó nélkül eltűntem. Teljesen azt éreztem, hogy Emma meg az itthoni teendők mellett már nem jut időm babanetezni, és arra meg végképp képtelen vagyok, hogy naponta 3-4 oldal archívot visszaolvassak, anélkül viszont elveszítem a fonalat. Na de most talán egy kicsit összekaptam magam, bár azt nem ígérem, hogy nagyon sokat tudok majd jönni, de igyekszem.

Rövid összefoglaló az elmúlt hetekről: Emma túlesett az első betegségen, vagy vírus vagy baci lehetett, a doki sem tudta. Gennyes volt a torka, belázasodott meg nyűgösködött, de nem volt taknyos és nem is köhögött. Azért antibiotikumot kellett adnom neki, szerencsére pár nap alatt meggyógyult.
Múlt héten végre elkezdett előrefelé is kúszni, habár ahogy itt beleolvasgattam a hozzászólásokba, ezzel a teljesítményével még nagyon el van maradva a többi vele egykorú vagy kisebb babához képest, mert magától még nem ül meg nem áll fel, de gondolom előbb-utóbb ezek is menni fognak. Van 7 foga, készülődik a nyolcadik, remélem utána lesz egy kis szünet.
Hétvégén Zalakaroson voltunk (ezt kaptam a szüleimtől közelgő kerek évszámú szülinapomra), nagyon jó volt végre egy kicsit kikapcsolódni, Emma is nagyon élvezte a sok pancsolást.

Látom péntekre szerveződik egy MOM-os tali, ha lesz, mi nagyon szívesen mennénk.

És akkor két kép a hétvégéről:

Kép

Kép

Kép
Kép
manoka11

Még annyi újdonság van, hogy visszamehetnék dolgozni 4 órában gyes mellett, ha Emma betöltötte az 1 évet, visszavennének a régi helyemre (akár 8 órában is, annyi a meló, persze annyira nem akarnék). Elvileg én oszthatnám be az időmet, tehát nem kellene minden nap bejárni, meg itthonról is lehetne dolgozni, Emmát meg bevállalnák a nagyik. Az egyetlen bökkenő az, hogy ha ebből a 4 órás munkából mennék el legközelebb szülni, akkor anyagilag sokkal rosszabbul járnék, mintha itthon maradok. Amíg viszont dolgoznék, persze sokkal jobb lenne, mint a gyed. Úgyhogy elég nagy dilemma, nem tudtam még dönteni, még a bérszámfejtő utánanéz pár dolognak, de nem tudom, lehetne-e bármit is tenni.

Kép
Kép
manoka11

Gabi,
iiiiiiiiiiigen!! És jó lenne végre azt csinálni, amit szeretnék!!!Kép
Manoka,
de jó látni titeket is...Kép
Vera,
de mi mostanság az "átlag"? nem tudod???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

totál ki vagyok nyúlva, de marha jól esett a torna! Ada, hálás köszönet Kép LH nagyon cuki volt a tornán, kis örökmozgóKép és ahogy odament megsimizni a piciket Kép Benke meg dobott nekem egy világbajnok mosolyt, imádom! Kép Makka még mindig nagyon vagány csajszi, én is ilyen szeretnék lenni KépKép Ancsa meg tündéri volt, hogy hozott mindenkinek cimkésjátékot, Isti hazáig el sem engedte! állati klassz Kép

Ákoska milyen kedves-mosolygós, és nagyon ügyes Kép nálunk is mumus még a cumi, mert a fiatalúr 2x megfordítja a poharat a tengelye körül, mielőtt iszik, és nincs sok kedvem napjában többször is ezt a sok réteg ruhát lecserélni, szóval poharazás-tanulással megvárjuk a jóidőt Kép

Pocak, a gyermekeid gyönyörűek, olyan szép család vagytok!!!!

Juc, hogy vannak Pirusék? elmúlt már az arcüregguyszija? Panna gyógyuljon, szegényke. és betegségből nekem is dosztig elegem van!!! bár most épp nincs semmi, de akkor is.

itt volt unokatesóm és elvitte az összes babacuccunkat a születendő ikreinek, ez olyan izgi Kép kár, hogy nem itt laknak a közelben. szegény felesége a félidő óta H-ban fekszik, mert nyitva volt a méhszája, ő meg otthon van az idősebb (5é) kisfiúval kettesben. most összevarrták a lányka méhszáját, áú, de legalább így haazengedték... utesóm azt mondta, nem gondolta, hogy ilyen iszonyú kemény is lehet a terhesség, már úgy várják a szülést, mint a megváltást

Isti szólit. há' mé' nem alszik ebadta kölke????

votiv 8)
votiv

Fibi, sziaKép

Gabi, szocpol-ugyben Magdi nagyon pengeKép
ja es multkor nem azt irtad, h lanyod csak menni hajlando? most akkor miert nem orulsz, h mar nem csak?Kép

bolcsi: hat en multkor talalkoztam egy (felig-meddig) ismerossel, aki a 4 honapos kislanyaval otthon van, mikozben a nemreg 2 eves kisfia bolcsibe jar. mondjuk tobbi reszletet nem tudok, de nem hiszem, h a pici lany mellett dolgozna v egyetemre jarna...

Pocak, gyermekeid gyonyoruekKép

Kriszta, fiacskad nagyon edikeKépKép

Zsan, mostanaban a New Headwayt szoktak nyomni

Manoka, Emma mekkora marKép es micsoda kis furdorucija vanKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: