A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Julcsi,
180cm vagyok, barna haj, összefogva, fekete keretes zsemüveg. Férjem 190cm, szőkés haj. Te is írd le, hogy néztek ki, hogy megismerjük egymást.

Katám, köszi a jelszót. Izgulsz már az inszem miatt?

Rena, ez a pozitív hozzáállás nagyon jó, mintha kicseréltek volna. :wink:

Szimba, nem igaz, hogy mindig jön valami rossz hír, nagyon sajnálom. Várjuk a fejleményeket.

Albi, egész nap simogatom a drágát, de gondolom Te is puszilgatod drága Petit. :oops:

Kép
gmelcsi1

Sziasztok!
Nem akarok hangulatrontó lenni,de a mai teszt negatív.Még egy kis reményem van,hogy téved,vagy még nem mutatja,de nem hiszem.Ez van. Remélem másnak nagyobb szerencséje lesz.Köszi,hogy annyira drukkoltatok,jólesett,kellett.

Gladiolus talán te vagy most a finisben, drukk neked!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szimbáék! Én is azt kívánom,hogy a rossz hírek ellenére sikerrel járjatok.A sejtek szépen osztódjanak! Nagyon szorítok! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ritu75

Meli köszönöm hogy felhívtál!!!!! :lol:
ritu75

ritu drága!!!! Azért én még reménykedem, hátha..............annyira szoritok neked!!!!! És egyébként hogy vagy???
ezer puszikaaaa
renna77

Ritu,
ET + hányadi nap? hány napos beültetéssel?

Nekem 5 napos babával, ET+12-n lett halvány pozitív a teszt, tehát megtermékenyülés után 17 nappal.... nem lehet, hogy korán csináltad?
vjulcsi

Szimbáék,
ti is gyertek majd az eredménnyel, izgulunk értetek!
vjulcsi

Ritu:IGAZÁN NINCS MIT KÖSZÖNNI!!!NAGYON DRUKKOLOK MÉG!!!!
szimbáék NEKTEK IS SZORITOK!!!! Kép
Küldöm az ANGYALKÁT,KATÁM NEKED IS!!!!! :lol:

Kép
Kép
melánia

Julcsi rólad sem feledkeztem el.NEKED IS KÜLDÖM A SZERENCSÉT HOZÓ ANGYALKÁT és még Gladiolusnak is.

Albikám:hogy vagy???
Moncsi,miciona,chilike,uzsuzs,agnyes,Renna,Rencsi,Melcsi:???????
Mindenki jól van???? Kép

Kép
Kép
melánia

Sziasztok!
Igazán jól esett a fogadtatás :-) köszönöm :-)
És mindenkinek köszönöm a bíztatást is :-)

Annyi mindent kérdeztetek,h most megpróbálok mindenre válaszolni:-):
Még nem tudjuk,h hova fogunk járni :-( a nőgyógyászom a Cirisben dolgozik :-( , oda biztos nem,mert nagyon drága, nincs TB támogatás.
A kivizsgálásokat ott kezdtük meg, nekem egyelőre minden okés,de az átjárhatósági még hiányzik.
Ott derült ki,h a férjemnél gond van :-( sikerült kifognunk egy nagyon bunkó andrológust, aki minősíthetetlenül beszélt a férjemmel. (a vizsgálat előtte 2-3 héttel beteg volt, majdnem 40˙-os láz...antibiotikum...stb.)
Azóta ajánlottak egy dr-nőt, hozzá járunk jelenleg.
A katonák száma az első spermiogramm után 0 volt, ami volt az pedig életképtelen volt :-(. A dr.nő-nél, ami az első vizsgálatot követően 2-3 héttel volt, ott bizony már voltak progresszívek :D is, de nem sok. Akkor kaptunk Maca Vibet, E és C vitamint. + étrendet,h mit egyen, sport...stb. + 3 hónapot :-)
Sajna közbe jött megint egy betegség és megint majdnem 40˙-os láz, antibiotikum...ja és majdnem 3 hétig folyamatos hőemelkedés. Volt vérvételen 2x is, sok volt a vérsüllyedés + crp . Szerencsére már helyreállt :-) és így eljött a múlt hét péntek és nagyon-nagyon reménykedtünk abban,h jó lesz minden, de NEM :-(
Most megint várnunk kell őszig, mert egy csomó minden befolyásolhatja az eredményeket, amire nem is gondolnánk.
Kapott + vitaminokat, h az immunrendszerét felerősítse (Aloe Vera gél, Q10, macskakarom) + kryogélt kell vennünk,h a heréit hűtse esténkén.
Nagyon bízunk benne,h őszre valamelyest javul majd az állapota :-), ha mégsem (ami nem lehet) akkor jön a biopszia.

Szerintetek,ha biopsziát csinálnak és jók benne a katonák, azt le lehet fagyasztani?,hogy majd ha kell ne kelljen még egyszer megszúrni?

Uh, egy kicsit hosszúra sikerült :D

Nagyon szorítok mindenkinek és amikor csak tehetem jövök majd :-)

Puszi
Bari
bari6

Sziasztok!

Még mindig tesóéknál vagyunk, azért nem jöttem eddig. Csak holnap megyünk haza.

Ritu, hátha mégis.... én nagyon szorítok értetek!

Üdv Bari! Ezekről a pasis dolgokról szerencsére lemaradtunk, de lesznek, akik tudnak nektek segíteni (sajnos :cry: ).

Melánia köszi, hogy hiányoltál!

Chilike! Hogy vagy??!! Ha nem írsz, esküszöm telefonon foglak zaklatni!!!

SZIMBÁÉK!!! Nagyon-nagyon vártam, hogy írjatok ma, hogy mi lett a kis petikéitekkel!!! Szorítunk Nektek!

Puszik MINDENKINEK!!!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Lányok jó hirem van!!!!!
A felhivásomra máris jelentkezett két Vass dokis lányka!!!! Jajjj nagyon örültem nekik!!!!

Moncsiga, remélem ma megkaptad a csomagomat, arra kuldtem amit megirtal!!!!!

szimba: izgulok mi volt ma, gyere és mesélj!!!!

Nekem annyi van, hogy a kozeli napopkban tutira mensi lesz, vannak jelei...szoval tutira nem kezünk....majd a kovetkezoben..de nem vagyok szomoruuuuu :)
renna77

Sziasztok! Szeretnék információt kérni a fagyasztásos eljárásról (Albi tudom Neked most ez volt,ha kérhetlek egy kicsit bővebben kifejtenéd) Előre is köszönöm.
Ja és bari6 ,nekünk is biposzia volt, a szövetmintákat fagyasztják, és jó esetben nem kell a párodnak mégegyszer kés alá feküdni.
Szép estét Mindenkinek!
liz75

Ritu,
tényleg lehet, hogy korán teszteltél! A drukkjaimat továbbra is küldöm!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szimbáék?????????
Nagyon várom a jó híreiteket!

Lányok,
köszönöm a rám-gondolásaitokat, Melánia, az Angyalkát Neked külön is!

Szép estét!:)
G.
gladiolus

Szép estét!

Most csak gyors bekukk! Nagyon klassz 5letem támadt, ezért le is írtam a mi kis titkos üzenetküldőnkbe! Várom a véleményeket!

Szimbáék!
Nagyon izgulok, hogy végül mi lesz veletek! Természetesen folyamatosan küldöm nektek a drukkot! +++++++++++++++

Tigrincs!
Jánznak Boldog 6. hós fordulót kívánok! :)

Melcsi!
Küldök majd képet ígérem, de most nincs túl sok időm! Remélem a 7en hozzájutok, és válogatok párat kívánságod szerint!

Rencsi!
Eltűntél! Mi a helyzet? Domi fiú hogy van? Pocaksimi neki! :)

Most csak ennyi! :( Bocsi, holnap megpróbálok többet írni. Leírom, majd hogy milyen "klassz" napom volt ma! Celvint állatorvoshoz kellett vinni! De most már úgy tűnik minden OK!

Szép estét Nektek!
Puszker:
Kata

Kép

KépKép
ercsikati

Julcsi!
Javítsd ki a vonalzódon a dátumot mert 2009 et ír.
Puszi!!!

szurikáta
szurikáta56

Üdv. mindenkinek!

Köszönjük a drukkokat, aranyosak vagytok (mint mindig). 8)

A lényeg: az ötödiket is megszúrták, így talán megint lesz egy kicsi, de a nagyok is jól teljesítettek: a négyből 3 megtermékenyült. Ilyen még nem volt. :D Persze ez még kevés, hiszen a holnapi napig még az osztódás elrendezheti a szénájukat, de az esélyek egészen jók. Nem akarok semmit sem elkiabálni, csak szépen csendben reménykedem, illetve reménykedünk... 8)
Azt nem tudjuk, hogy minek köszönhető ez az arány, pláne a katasztrofális spermakép mellett, de az is elképzelhető, hogy pont ez a pusztulat kellett ahhoz, hogy kiderüljön, melyek a legellenállóbb katonák. Amúgy Kálmán az előző oldalon megfogalmazott kérdésemre határozottan válaszolt: csak minden szempontból tökéletes katonával dolgozik, tehát nem vet be egy rosszabb mozgásút. A lelet alapján egyébként kb. 80000 használható katonából válogathatott.
Még parázunk rendesen a holnap reggeli telefon miatt, de valahogy csak lesz...

Julcsi: igazság szerint a műtét csak a további romlást hivatott megakadályozni, de Kopa szerint az esetek nagyobbik részében a minőség javul, még ha a mennyiség nem is. Nekünk már ez is jó lenne, mert akár 2-3 millió is elég lenne, ha abból lenne mondjuk 300 ezer használható és mindez úgy, hogy nem romlik tovább. A tendenciát figyelve nem lóg bele a kezem abba a bizonyos bilibe. Nem többszázmillió katonát akarok, csak esélyt arra, hogy lehessen saját porontyom és ne egy katalógusból kiválasztott férfi gyerekének kelljen azt mondanom, hogy "fiam".
Julcsiapu fagyasztásra vonatkozó elképzelésével maximálisan egyetértek. 8)

Miciona: Dévisz elsősorban azért nem támogatja a műtétet, amit már leírtam: a spermakép jelentősen nem változik, legfeljebb a további romlás kerülhető el ezáltal. Amúgy az eddigi eredmények alapján valóban nem volt ok izgulni, hiszen 300 ezresből lett közel 70 milliós sereg, így sokáig még a romló motilitás mellett is növekedett a használható katonák száma. Eddig. :(
A műtétnek bizony lehet negatív következménye, ezért sem akartuk eddig bevállalni. Kb. 15 %-ban romlik a spermakép, de néhány %-os arányban a herék elhalása is benne van a pakliban. Kb. 10 %-ban vízsérv alakul ki és legalább 20 %-ban a visszér kiújul. Ezek közül az elhalás az, ami a legnagyobb gáz, mert ezután már nem "csak" meddőség lesz, hanem jó eséllyel szexuális zavarok is. A vízsérv, meg a kiújuló visszér újabb műtéteket tehet szükségessé, szóval komolyan mérlegelni kell mindent. Kopa nekünk anno azt mondta, hogy ha már permanens fájdalom is van, akkor mindenképpen indokolt a műtét. Nos, kb. 1 hónapja 2 napig baromira fájt az érintett érszakasz. Egyre inkább azt gondolom, hogy az akkori állapot is hozzájárulhatott a hadsereg megtizedelődéséhez. :roll:

Renna: nem tudom, mindenesetre Kopa nekünk tavaly még azt mondta, hogy a szokásos helyén, az ÁEK-ben megcsinálja, ha gondoljuk. Végül nem mentünk bele. Hozzáteszem, eddig Szimbáné is ellene volt az egésznek, mert félt az esetleges állapotromlástól, meg attól, hogy hogy bírnám a fájdalmat. Igaza lehet abban, hogy aki egy pattanás kinyomása közben is képes ordítani, az talán nem a legideálisabb páciens egy műtőasztalon. :oops:

Bari6: sajnálom, hogy a helyzet nálatok sem valami rózsás, de hidd el, az elmúlt időszak eseményei (főleg a lázas állapot) magyarázatot adnak a rossz eredményre. Ahogy írtad, volt közben olyan vizsgálat, ahol már voltak progresszívek. Ez mindenképpen bíztató. A lényeg az lenne, hogy kéne egy betegségektől mentes, 3 hónapos időszak és egy azt követő vizsgálat, mert ha ott van jó katona, akkor vétek a biopsziát bevállalni.
Írtad, hogy az átjárhatóságid még hiányzik. Hát ne hiányozzon. Mivel nálatok csak ICSI lehet, ez teljesen felesleges. Mivel orvosi szempontból teljesen indokolatlan, ne vállald be! A bunkó andrológussal kapcsolatban: ugye nem hagytátok, hogy kibontakozzon? Ha állami intézményben pattog, akkor mint közszolgát meg lehet rángatni, ha fizettetek a "kezelésért", akkor meg azért diktáltok Ti. Sosem szabad eljutni odáig, hogy egy orvos megalázó, bunkó módon viselkedhessen. Egyébként sincs olyan orvos, akit ne lehetne elküldeni a qrva anyjába. (Bocsánat. :oops: ) Az ilyeneket "meg kell tisztelni" azzal, hogy a történetet nem tartjátok titokban, hanem megosztjátok a többi, potenciális "áldozattal". Sajnos azért van sok műhiba a mai napig, mert a legvérlázítóbb eseteket (nevesítve!) nem terjesztik az érintettek.

Ritu! Hátha nem volt elég érzékeny a teszt, vagy egy későbbi beágyazódás miatt egyelőre még kisebb a hormon értéke... Nem egy esetben hallottunk már olyat, hogy a negatív tesztek ellenére az UH (pozitív) meglepetést okozott. Ez nyilván nem túl gyakori, de sosem lehet tudni. Amíg nem jön meg a mikulás, nem szabad teljesen feladni.

Gladiolus: drukkolunk ezerrel! 8)
szimba

Katám!

Köszönjük! :wink: A többit meg majd még megdumáljuk! :wink:

Szimbáék!

Nagyon drukkolok Nektek!!! Megérdemelnétek már a Bébi(ke)t!!! :oops: :roll: Remélem csakis jó híreket kaptok holnap! :roll:

MInt ahogy itt Mindenki, akinek még nem jött össze!!! Na de majd most......Hajrá Mindenkinek meg drukkok meg ragacsok!!!!

Ritu!

Még teszt?!?! Hátha mégis van ott Valaki!!! :roll:

Gladiodus!

Drukkok meg ragik ezerrel!

Bari6!

Hát asszem én nagyonis osztom Szimba véleményét!!! Akármilyen orvos is, nem beszélhet így egy emberrel. És én is elküldeném melegebb éghajlatra, az tuti!!!! :evil:
Drukkok Nektek is!!! Meggyógyul Bariapu, aztán bele kell csapni a lecsó közepébe! :wink: És jön aki(k)nek jönnie kell! :wink:

Moncsiga!

Gratula Tesódéknak is! És tudják, hogy Ketteske :wink: kisfiú vagy kislány lesz? Bocsi, ha már írtad...én lemaradtam! :roll:
És Ti megkérdezitek majd, hogy fiúcska vagy kislányka lakik odabent? :wink: Hogy vagy?

Julcsi!

Nagyon tetszik a vonalzód! :wink: :lol: Minden okés? Rókák remélem az erdőben hűsölnek!!! :wink:

Sajóék??????

Pocakosok, Készülődök, Tesztelők....Mindenkinek drukkok, ragacsok, zebrák, jóminőségű katonák és petikék! :wink:

Anyócáknak és Apócáknak pedig jó Babázást, jó egészséget sok boldogságot és jó hosszú életet! :wink:

Szép álmokat Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Miciona, Vjulcsi! Nagyon kedvesek vagytok köszönöm.

Gmelcsi! Nem annyit puszilgatom Petibabát, mint amennyit szeretném. De ahogy egyre nagyobb lesz, egyre kevésbé tartom magam vissza. Ha megfogadsz egy jó tanácsot, simogatásból sosem elég :wink:

Kicsi Ritu! Én nem hiszek a vizelet teszteknek, csak a vérből mért értéknek, bár sajnos nálam nem tévedtek sosem...

Melánia! Aranyos vagy, hogy megkérdezed, köszönöm jól, néha egy picit szomorúan... Te hogy vagy?

Liz!
Írtam privit.

Szimba család! A nagyon jó megtermékenyülési arány nagyon nagyon bíztató. Amikor Petike megfogant, az a stimu volt nálunk is az addigi legjobb a megtermékenyülési arányt majd a második harmadik napra megmaradt embriók számát illetően. A folytatás is ilyen jó lesz! Aranyos kis kép!!!

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Jó reggelt Mindenkinek!

Megelégedéssel jelentem, hogy az 5let börzénk, nagyon szépen alakul! Szerintem lassan leadhatjuk a "szavazatokat", hogy kinek mi tetszik! Ősszesítünk, aztán Belevágunk! :) Csak még azt lenne jó összeírni, hogy kik vannak benne akkor, és költésgvetést is tudunk készíteni!

Szimbáék!
Nagyon-nagyon szurkolok, hogy csupa-csupa jó híreket kapjatok Ma reggel! :) +++++++++++++++++++++++++++++

Julcsi!
Tetszik a vonalzód! :)

Jövök majd még!
Vigyázzatok Magatokra! Ma megint Meleg lesz!
Puszker
Kata

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok! :lol:
Annyira hihetetlenül kedvesek vagytok! :lol: Az ,hogy biztattok,balzsam fájó lelkemnek. Kicsit belemerültem az önsajnálatba,megmondom őszintén.Sírós a hangulatom.Nem hinném,hogy meglepetés fog érni(persze én leszek a legboldogabb,ha mégis) Párom megértő,próbál vigasztalni. Szerettem volna együtt lenni vele,hiszen olyan régen volt az utolsó alkalom,de inkább csak összebújtunk,beszélgettünk. A gyógyikat azért még szedem,bár a mensis érzés megvan,határozottan. No ennyit rólam,bocsi mindenkitől,hogy ilyen borongós vagyok.

Szimba család! Nagyon örülök nektek!! Jó lesz ez!Mindenki szorít nektek,és ez nagy erő!Várom nagyon a további híreket!Annyira szépen fogalmazol,mindig örülök,hogy olvashatlak! És miért cserélted le a képet?Bár ez is nagyon cuki.+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ritu75

Kata miért nem tudok belépni a g-mail-re? segíts!
ritu75

Kata! Ment privi.

Kép
s.mónika

Mentek a privik Ritu és Monika! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Ritukám,

kérlek kérlek írd meg, hogy hányadik napon csináltad tegnap a tesztet. Hogy punkció után hányadik nap volt. Jó?
Csak kíváncsi vagyok. Amúgy más fórumon is volt, hogy később lett a lánynak poz. a tesztje, mert lombiknál is előfordulhat, hogy később ágyazódik be! Én továbbra is nagyon nagyon drukkolok nektek, és jól teszed, hogy szeded a gyógyszereket szépen!

Szimbáék,
Jaj de jó, hogy így alakult. Persze csak halkan örülök :) Remélem ma reggel is jó híreket kaptatok, és visszakerülhet 3 pici a pociba! Drukkolunk nektek nagyon! Gyertek majd és meséljetek.
A kép nagyon édes :)
A műtét nem semmi... nem csodálom, hogy elsőre nem mentetek bele.

Kata, Tigrincs,
Köszi a vonalzó dícséretet! Igazából eddig nem akartam csinálni babás vonalzót, a szívhangig. De aztán tegnap este már mérges lettem magamra, mert annyira izgulok, hogy lesz-e szívhang, nem bízom benne eléggé. Szóval úgy éreztem, igenis megadom a bizalmat a babának, és csinálok babás vonalzót, hiszem már láttuk az UH-n, és nincs okom hogy kételkedjem benne. Szóval ez a vonalzó a pozitív hozzáállásomat jelzi (tudom hülyeség az egész, de hát ilyen hülye vagyok)

Kata, nem írtad le, hogy mi volt tegnap??? miért kellett állatorvoshoz menni? Ugye nincs semmi baj??
vjulcsi

Julcsi nagyon édes vagy ,megértem,hogy izgulsz,és tök jól megoldottad a dolgot,szupi a vonalzó! :lol:
Nos a teszt ET+15nap (3napos emrio-5sejtes),és ma is (16nap)neg :cry:

Kata köszi nézem! Iwiwen jelöltelek! :lol:
ritu75

jelentem sikerült belépni :oops: kicsit bénáztam
ritu75

Ritukám,
Aranyos vagy, igazából féltem, hogy bántani fog téged, hogy feltettem ezt a vonalzót, de örülök neki, ha nem így van!!!

És azért még továbbra is drukkolok!!! Milyen tesztet használtál egyébként? Az nagyon sokat számíthat.
vjulcsi

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. Most csináltatom éppen a ciklus napi hormonvérvételt. Azt szeretném tudni, hogy a progeszteron szintet hányszor, és hányadik napon kell csináltatni, ha nekem 28-29 napos ciklusaim vannak? :roll:
Volt valaki, akinek inszemináció előtt elfogadták az emlő uh-ot is, vagy ragaszkodnak a mammográfiához? Az emlő uh egy éven belüli.
Köszönöm a segítséget lányok. Egyenlőre még én is csak amolyan zug olvasó vagyok, de aug. végétől nagy valószínűség szerint én is páciense leszek az Intézetnek, a topiknak pedig már nem csak zugolvasója. :? :wink:
Szép nyarat mindenkinek
Timso

Timso
Kép
Milli baba születésének várható napja 2011. június 03.
timso015

Fiúk, Lányok!
Elkészült a tábla lehet jelentkezni és szavazni az ajándékra!
Vasárnap 24:00 - kor lezárjuk a szavazást! Az addig legtöbbet kapott ajándék lesz a nyerő, és hétfőtől teljes gázzal nekikezdünk az ajcsi gyártásnak! :) Mit szóltok?

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!
Én is itt! Megjöttem a melóból sőt már a dokinál is voltam a napi adagomért! Szúrtak egy Merionalt, és nagyon jól esett! :) Azt mondta az ápoló csaj, hogy már jövő hónapban nem szeretne ilyet adni! Mondtam neki, hogy nekem is ez minden vágyam! :)

Ritu!
Mi a helyzet? Ne kenődj el! Lehet még baba a pocakban! Milyen tesztet használtál? Mert igaza van Julcsinak az sem mindegy! Nekem van itthon egy Gábriel a szavatossági ideje 2010. 07. Hát addigra csak tesztelek vele egy zebrát! :) Szorítok nagyon! :)
Iwiwen vissza jelöltelek! :) Sőt beírtam, hogy honnét ismerjük egymást! :) Örülök, hogy a sok sikertelen belépés után végre beengedett a g-mail. :)

Julcsi!
Semmi komoly nincs Celvinnel. Begyulladt neki egy szőrtüsző a talp-párnáján és teljesen feldagadt neki. Fájt és már szegény lábra sem tudott állni! A dokink persze csak tegnap volt délután! Szóval amint hazaértem márt téptünk is a dokihoz! Kiszúrta és kinyomkodta neki a gennyt a talpából és kapott rá egy dunszt kötést! Amit képzeld ErcsiApu szedett le, mert olyan kis okos volt, hogy nem "bontotta" szét! A legutóbb amikor ez volt vele, még Érdről haza sem értünk, már nem is volt rajta a kötés! Szóval rekordot döntött a Drágám! Most meg már semmi baja! Ugrált amikor hazajöttem, és már nincs feldagadva annyira! És azt még el is felejtettem, hogy 3 lórúgás szurit is kapott! :( Úgy sajnáltam, de hát csak az ő érdekeit nézzük!

Szimbáék!
Sokat gondoltam rátok, hogy vajon milyen hírekkel jöttök ma! Küldtem Nektek ismeretlenül is a pozitív energiákat, remélem segítettek! :) És persze küldöm most is: +++++++++++++++++++

Puszi Mindenkinek!
Kata

Kép

KépKép
ercsikati

A csudákat az előbb írtam erre elszállt az egész! :twisted:

Julcsi nem bántanak az ilyen dolgok.Én tudok örülni mások sikereinek(persze egy kis irigység.. :wink: ) :lol: A babákat megcsodálom,és tudom,hogy egyszer nekem is lesz! Most egy kis szomorkodás belefér,hogy feldolgozzam a történteket,de aztán teszem a dolgomat. Ma már egyébként vásároltam ,csavarogtam,emelgettem a keresztfiamat(aki 7éves) meg a söröskartont(a páromnak meglepi) szóval mindent csinálok.Nem várok csodát az uh-on.

Kata néztem az ötleteket,mind jól hangzik! És nagyon jók a fotóid az iwiwen.A kutyusok! :lol: De én inkább snaci párti vagyok! :lol: Miciona nem lesznek kiskutyáitok? :wink: :lol:
ritu75

Sziasztok.

Katám:nekem is küldenél privit.Engem is érdekelne hogy mik vannak a táblicskuban.Bár én messze lakok Pesthez de engem is érdekelne hogy milyen ötleteitek vannak.
Szurik mennek??? uh-ra mikor is mész???

Ritukám:léleksimit küldök neked meg egy nagy puszit: Kép

Albi:én jól vagyok,köszi szépen.Úgy néz ki,hogy megyünk megint a Balcsira.Ha találok szállást egy hosszú hétvégére.Bár nem könnyű mert mi csak péntektől vasárnapig szeretnénk maradni.Az egész család ott lenne egyszerre.Szupi lenne!!! Örülnék neki. :lol:

Kép
Kép
melánia

Köszönjük a drukkokat, biztosan ezek is segítettek életben tartani a 3 "kicsit". Az utólag megszúrt pete sajnos nem termékenyült meg (Iron is elmondta a különböző korú embrióknál megfigyelt nagyobb beágyazódási arányt), de a 3 így is a legjobb eredmény. Ráadásul szépen együtt vannak, a beülti előtt már mindegyik 5 sejtes volt (48 órával a "szuri" után).

Albi&Julcsi&Ritu: a kis képen az új kabalánk látható, egy édi-bédi oroszlán, amit Moncsitól kaptunk. Ott volt a beültinél is. Zsuzsika meg is simogatta, nagyon tetszett neki. :D

Timso015: a progit csak egyszer van értelme mérni, a ciklus második felében, amikor a történetben éppen ez a hormon a főszereplő. Jellemzően a 21. nap környékén van ez a vérvétel.
Az emlő UH-val kapcsolatban: nekünk Dévisz már a legelején is a mammót mondta, cserébe viszont ezt két évig elfogadja. Gondolom, ezt azért meri megtenni, mert ha nála csináltatod az éves rákszűrést, amúgy is csinál emlővizsgálatot. Ez persze nem zárja ki azt, hogy az UH is megfelelő neki, de ezt tőle kell megkérdezned.
szimba

Szimba!
Szuper hírek! Gratula! Nagyon-nagyon sokat gondoltam rátok, és szorítottam is! Remélem EREDMÉNYE is lesz! A kabala tényleg nagyon cukker falat! :)

Melánia!
Írtam neked privit amiben elküldtem a jelszót és a felhasználó nevet! Egészségedre! :wink:

Kép

KépKép
ercsikati

Melánia!
Uh-ra pénteken megyek! Már alig várom, hogy mit fog látni Vass Doki! :) Nagyon izgulok! Péntektől nem dolgozom jövő 7 szerdáig, aztán csütörtökön újra munka! De akkor már könnyebb lesz, mert már túl leszek az inszemen! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Szimba szuuppeer!!! Akkor ma megvolt a beülti jól értem?3-at kaptatok?És indulnak a drukkok és a babaragacsok?!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Meli baba köszike! :lol:
ritu75

Kép
Hol van Mindenki?

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok, én is itt!

Kata, örülök, hogy Celvin jobban van, és tényleg egy hős volt! A 3 szuri sem semmi. Én 2 hónapja, a 2. inszemnél, hiába szurkáltam reggelente a hasam, amikor délután elvittem a cicát dokihoz, és 3 szurit kapott, sírtam :( Azt nem bírom elviselni, ha őket szúrják.

Ritu,
Szuper jó a hozzáállásod, és örülök, hogy ma már volt kedved mászkálni! Drukkolok még azárt az UH-hoz, de ha mégsem sikerült, akkor következő biztosan sikerülni fog! Beszéltetek már arról, hogy mikor próbáljátok meg újra, ha úgy alakul?

Szimbáék!!!!!!
Hát ez fantasztikus! Mondom én, hogy amit nagyon sok ember akar, annak be kell következnie! És nektek tényleg annyian drukkolnak! Ezután is drukkolunk tovább ilyen lendülettel, és reméljük, meghozza a várva várt eredményt!
És persze Kata téged sem hagyunk ki a drukkolásból!!!

Szép estét nektek!
vjulcsi

Lányok, Fiúk!
Akik benne vannak a D&V-Day-ben azoknak ismét közzé teszem, hogy a táblácsuk megtalálhatók a g-mailen, jelszó - akinek még nincs- beszerezhető Nálam! Jó lenne minél többen lennénk, mert már körvonalazódni látszódik a meglepik sora. Most már csak az kell, hogy aki részt vesz töltse ki a táblicskut, aztán hétfőn de. összesítek és eredményt hirdetek! :) De ehhez az kell, hogy KITÖLTSÉTEK A TÁBLICSKUT!!!!!!!!!!

Kép

KépKép
ercsikati

szimba: ez nagyon jó hir!!! Annyira megérdemelnétek már a sikert!!!!!

ritu: azért fela fejjel ez meg nem jelent semmit!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára renna77 2009.07.29 19:37-kor.
renna77

Renna!
Azért van a g-mail, hogy titkos legyen! Miért ide kell írni! Akit érdekel, úgyis felmegy a g-mail-re és elolvass + be is száll a meglepibe! :twisted: :evil: Szerintem gyorsan javíts bele!

Kép

KépKép
ercsikati

Küldök Mindenkinek egy Angyalkát, Hozzon Szerencsét MINDENKINEK!!!!!!!

Kép

Kép

KépKép
ercsikati

Kata ne hari, de direkt nem irtam többet és nem mindenki ovassa a gmailt :cry: ....
mindegy, akkor nekik priviben irom meg...
de javitottam. Akkor visszakapom a fejem meg a hajam is???? :?
renna77

Renna!
Bocsi, ha megbántottalak, de szeretném, ha még sejtésük se lenne az egészről, szóval BOCSI MÉG 1X! Nem volt szándékos! Szeretném ha tényleg meglepi lenne! És nagyon örülnének neki egy dolgos hétköznapon! :) Természetesen a fejed és a hajad még az előbb is megvolt! Amúgy okos 5let volt! Szerintem is így mehet! Egyébként meg akit érdekel úgyis olvass a g-mailt. Bár ez csak az én véleményem! Ugye nincs harag?
De egyébként nem találom a képet? Hová tetted? Vagy most meg én vagyok a béna? :roll: :?: :?:

Kép

KépKép
ercsikati

Kata, milyen képet nem találsz? Nem raktam fel semmit!!! :) , persze nincs harag, ugyan már!!!! Sőt!!!! Irtam még hozzá új gondolatokat!!! Totál bezsongtam :lol:
renna77

Kata!
Elküldenéd nekem is priviben a gmail-es hozzáférést? Engem is érdekelne a "kezdeményezés"!
Köszke :)
G.
gladiolus

Szimbáék!
Dejódejódejódejó!!!! :D
Hajrá embrikék!!
G.
gladiolus

Renna!
Javítottam a táblázaton, :) Remélem tetszik majd! :)
Az 5let szuper, már ki is egészítettem! Kár, hogy csak ketten és Bodzi vagyunk ilyen aktívak! :)

Kép

KépKép
ercsikati

A jelszó postázva két fórumozónak! :):):):):):):):)
Csak gyerünk, gyerünk, lendüljetek be TI is! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Renna!
Még mindig nem találom az a képet! Már kezdek ideges lenni! :) :wink: :roll: HOVÁ TETTED??? :):):):):):):):) :?: :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
ercsikati

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: