Hát igen anyósomék erre mondják azt hogy sok bába közt elvész a gyerek! Mindenhol ragad rá valami "jó"!
Mai akciónk:
Most indulnánk anyuékhoz a bulira, de a drága neveltem súlyzót ejtett a lábujjára így most apja lerohant a tajkártyájáért alsóörsre onnan Veszprémbe a balesetire, mert ma reggelre fasza lila és dagadt lett az ujja. (bezzeg a súlyokat tudja emelgetni a testvére szekrényét meg nem) Nem tudom mikor indulunk el, de már most nagyon elegem van. Ráadásul ma sem megy haza majd csak holnap este! Kész vagyok!
Még az a "szerencse" hogy Vicky tegnap hívott (bár enélkül is sejtettem) hogy ugrott a talink, most még idegesebb lennék hogy vár rám valaki és még azt sem tudom mondani hogy mikor érek oda. A kedves fiús anyaukákat (persze magamat beleértve) semmi jóval nem kecsegtetem.
Nekem tetszett a történet a leszakadt ággyal, az exemmel mi is így éltünk, eleve folyton lakásfelújítás volt. Meg is mondtam magamnak ha még egyszer újítok csak akkor költözöm be ha kulcsrakész állapotban van.
Tőlünk meg is kérdezték hogy ment a hancúr??? Ha tudnák hogy idén talán 3x voltunk "úgy" együtt.
A legfaszább az az egészben hogy mi nem is akartuk ezt az ágyat, volt egy plüss ágyunk ami teljes egészében fel lehetett emelni és alatta ágyneműtartó volt. Annyi mindent el tudtam benne süllyeszteni még a karácsonyfát is.
Nem teljesen illett a szobánkhoz mert eredetileg a párom fiának szobája volt a háló, de mivel az a legnagyobb szoba párom kérte hadd legyen az övé. Szóval nálunk az alul zöld, felül narancs tapétához nem igazán illett a kék-sárga mintás ágy (a másik szoba kék-sárga tapétás) így amikor a sógornőm úgy két évig nem adta meg a tartozását felajánlotta hogy nekünk adja az ikeás ágyát ingyen, ő úgyis mást akar venni. Hát most már tudom hogy miért.
Olyan szar volt rajta aludni az első éjjel párom szídott engem a húgát meg az összes felmenőt. Azóta sem tudtam jót aludni csak kint a nappaliban, pedig az egy kihúzhatós sarokülő.
Most annyi is lett neki. Megadta magát.
De megmondtam a páromnak hogy nem lesz új véve. Egy darabig így alszik aztán ha majd valahogy megcsináltatjuk erősebb anyagból a keretet.