A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Szani! De jó- de jó!!!
Ezek szerint még mindig nem fordult át a kis srác. POnt jókor mondod ezt a gobelint, épp a napokban volt itt téma a keresztszemesezés, sőt én is nagyon nagy kedvet kaptam hozzá látva a szép párnákat Giginél.

Elképzellek téged, ahogy otthon szépítgeted a lakást, nyugodtan éldegélsz és növeszted a kis jövevényt. Így igazán szép a terhesség! Nagyon jól csinálod. Kép

Roxal! Te mikor is kellene, hogy kezdjél, jövő hétfőn, szerdán, pénteken biztosan kell mennem, akkor szerinted már Te is jársz? Olyan jó lenne találkozniKép
lkt

Szia Szani KépKépKép
Szuper, hogy ismét tudsz majd jönni Kép
Babózod a srácot, ezek szerint még mindig nincs meg a végleges nevetek?

RoxalKép
Neked azért fáj mert hmarosan meg fog jönni? Máskor is szokott?
Nekem elötte csak fejfájás van, aztán utánna hasfájás, bár a varratás óta nagyon sokat javult.
Pont ma megyünk megint varratni, nemsokára indulunk.

TimiKép
Szerintem se izgasd magad, babásan úgyis csak annyi munkád lesz, hogy Kekszet viszed majd sétáltatni Kép

Nóri Kép
Hol késik már a bejelentkezésed? Kép

Képzeljétek a víznap után -5 kiló Kép Bár szerintem már csak 2-3 megy le a kezdésig, de ennek is örülök.

wish

Timi, Wish!

Nem fáj a hasim, bár szokott. Az első nap visel meg leginkább. A tali óta pecsételek, de még nem az igazi. Ha pontos őtermészetessége, akkor 8-án kell Dévait hívnom. Timi, szerintem jövő héten biztos találkozunk, mert 2 uh nekem is lesz tuti. Te is reggel jössz?

Eszter
Kép
roxal

Sziasztok!
Timi!
Hol dolgozol?Írod,hogy a mezőgazdasághoz is köze van.Nem tudsz vevőt a szőlőnkre?KépBalatonszabadin van másfél hektár/15ezer nm2/királylányka.Még szüret előtt jó lenne eladni.Kép
Dévainál hajrá,hajrá!!!Most tuti sikerülni fog!!!!!
Kérdezted,hogy mit csináltam másképp a másodiknál.Azt elfelejtettem mondani,hogy amikor haza értünk azonnal lefeküdtem és a lábam alá jó sok párnát tettem.Tudod a cuccos befelé follyon.KépKépKépPersze lehet,hogy ez nem segített semmit,de ilyenkor mindenbe kapaszkodik az ember.KépPróbáld ki!Kép

Eszter!
Én megvoltam győződve,hogy Ti szép kertes házban laktok.Kép
Rábeszéltetek lesz nálunk buli decemberben!Kép

Szani!
Nagyon sajnálom,hogy nem tudtunk találkozni!Olyan jó lett volna!Na majd legközelebb.KépTalán még az Oli bulijára eltudtok jönni.Ugye milyen klassz érzés amikor rúg,kalimpál a pocakban a picur?KépNa jó,az kevésbé jó érzés amikor a hólyagodba rúg.KépGondolkoztál már azon,hogy vajon a szép utazás befolyásolta a spontán teherbe esésedet?Kép

Andi!
Tényleg Te egy hős vagy!!Gratula a -5 kilóhoz.KépVajon én meddig fogom majd birni!?Kép

Holnap csak este leszek!Addig is sok puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Visszaolvastam, tudok mindent, és még a képeket is megnéztem. Olyan jó nézegetni, főleg a gyerkőcöket, nagyon tündériek! Az idő is jó volt, úgy olvasom, hogy a kaja is, szóval minden klappolt. Szuper! Kép
Gigi! Nagyon szép a házatok, és hát a kert? Nekem is ilyen kellene, de még nem bírtunk füvesíteni. (Két kutyus)

Wish! Igazán gratula az öt kiló minuszhoz, csak így tovább. Bár elég küzdelmesnek hangzik. Én már olyan jól belejöttem a Norbisba. Persze nem nagyon fogyok, csak úgy vagyok.Kép

Aktuális kérdés:
Régebben téma volt egy gyógyszertár, ahol általában mindent lehet kapni. Már előre készülök, úgyhogy jó lenne, ha valahogy el tudná nekem valaki magyarázni, hogy merre van.
Mi a farkasréti temető mellett szoktunk felmenni Dévaihoz. Amikor végeztünk nála, arra kell menni, vagy rögtön a klinika mellett induljunk lefelé?
Nem tudom értette-e valaki, de hátha...
vanda978

VandaKép
Küldtem levelet térképpel és bejelöltem, hogyan kell odamenni. EGyébként a Déli pályudvarnál lévő patika az Alkotás úton.

wish

Enigma ezt küldi Nektek, most kaptam éppen az SMSt Kép:
"Most kaptam meg az üzeneteteket. Annyira meghatódtam, édesek vagytok. Mindenkinek nagyon köszönöm. Vége lassan a 2. napomnak itt, cammog az idő. Puszi mindenkinek Kép"

Aki nem volt ott a talin, annak mondom, hogy írtunk pár soros üziket a talin Enigmának és bedobtuk a postaládájukba (Farkasok voltak az értelmi szerzők Kép). Úgyhogy aki legközelebb kórházba készülés szeretné kényeztetve érezni magát a talisok által az küldje el bátran a címét és ha nem is szeméylesen, de postán küldünk neki üzit Kép

wish

Vanda!
Én úgy oldottam meg a szurik beszerzését, hogy felírattam már ez első alkalommal, amikor a mensi alatt voltam Dévainál, aztán csak telefonálnom kellett hazafelé menet a pontos névvel, másnapra már ott volt a cewglédi patikában a gyogyi.Persze Nálad más lesz, mert több féle kell a lombikhoz ugye, de ott is vannak biztos befutók. Ha egy párszor meg tudod így úszni a Déliig az utat, már az is nagy segítségKép
Szóval kalkulálj úgy, hogy a megrendelt gyogyi másnap ott van a vidéki patikában is.

Dia!
Sajna szőlőben nem utazom ( tejcsink van meg több ezer ha földünk).
Nekem nagyon ok, ha Nálad lesz a decemberi taliKép
Mi annyira de annyira jó emberek vagyunk, hogy iszonyatos kis helyen is jól elférünkKép.

Farkasok!
Mi ez a nagy csend???

Nagyon örülök, hogy Enigmának ekkora örömet okoztunk. Köszi, Farkas család a szuper ötletetKép

Dokinknál ma nem volt semmi különös. Megnézte az előző eredményimet, mivel fényesek voltak, ezért mostanra sem tervez szuribombát. Megkérdezte, hogy ilyen jó eredményekkel nincs -e kedvem ( szóval leszek szíves) teherbe esniKép KösziKép
Ma 2-en voltak előttem, de mondta Dokink, hogy tegnap 22.15-kor végzettKép Hihetetlen ez a doki!

Roxal! Hétfőn még du megyek, szerda még kérdés, de pénteken biztos a reggel.

Wish! Mínusz 5 kg, ez csodásKép Meg fog dícsérni Dévai, hogy láthatóan mindent megteszel az ügyért!!!!!!
lkt

Sziasztok Nóri vagyok.Áginál találkoztunk.Tegnap próbáltam írni, de elbénáztam valamit, remélem most sikerül.
hfnori

Wish!

Emlékszel megígérted a finom túrós süti receptjét?
Nagyon fincsi volt, én kipróbálnám. Szerencsére én nem fogyókúrázom.
hfnori

Szia Nóri Kép
Kicsit visszább a topikban megtalálálod, de elküldöm mailen is, biztos, ami biztos Kép
Dia már ki is próbálta és neki is jó lett. KépSzerintem ezt a sütit nem is nagyon lehet elrontani.
Küldöm a mailt.

wish

Sziasztok,

A Farkasalom képei a taliról a szokásos helyen megtekinthető!

www.kep.tar.hu/farkasalom

Puszik

Farkasok

Kép
farkasok

Szia Nóri! Már hiányoltunk!!Olvass kicsit vissza, a többiek képei is fent vannak a taliról.

Farkasok! Köszi a képeketKép Olyan jó visszanézni őketKép
Azért túl sokat Rólatok nem tudtunk meg ebből az utolsó üziből...Kép
lkt

SziasztokKép
Ma végre sikerült(= nem felejtettem el) felhívni Dévait a keneteredmény miatt. Negatív Kép Úgyhogy mostmár csak várni kell még egy kicsit, aztán hajrá!
Timi, Farkasok, Roxal tessék törni az utat Kép
VandaKép Szerintem ti is nemsokára kezdhettek szerintem 2-3 hét Kép

wish

Wish! Köszi a térképet, nagyon figyelmes vagy, nagy segítség lesz.
Lkt! Neked is köszi az infót, jó tudni, bár szerintem Sárospatakon kizárt, hogy egy nap alatt valamit is beszerezzenek. Már volt hozzájuk szerencsém. Még azt sem tudják, hogy mi az az ovulációs teszt. Kép

Nekem nem biztos, hogy lombik lesz. Vagyis nem tudom, majd Dévai megmondja az eredmények alapján, hogy érdemes-e mással kísérletezni. A lombik előtt nem kell túlesni más beavatkozásokon? Gondolok itt a az ovulációs indukcióra, petevezeték átjárhatósági, stb.
Szóval nagyon nem tudok semmit sem Kép , kíváncsian várom a fejleményeket.
vanda978

Sziasztok!
Kicsit kivagyok a mai nappal!A redőnyösek dél helyett 4-kor megérkeztek és fél 8-ig fúrtak,faragtak,kopácsoltak.Kép(Viszont ahogy pakolásztam megtaláltam egy régi táskám.Na mi volt benne?Egy doboz,Choragon 5000 injekció.Képrégi "szép"idők....Kép
Judit!
Nagyon klasszak a képek,köszönet farkaskomának érte!Kép
Timi!
Köszi az infót.Kép
Tulajdon képpen annyira nem kicsi a lakás csak a bútor sok.KépDe majd kidobálok egy párat.KépKép
Andi!
7végén vendégek jönnek,megint sütök túrósat.KépNagyon bejön nekünk!KépKöszi.

Puszi Mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

VandaKép

Köszönjük a dicséretet, azért pár év kellett, hogy ilyen szép legyen a kert. A farkasréti temetőnél van egy Árnika nevű gyógyszertár ott mindig van gyógyszer! Nekünk is a Dévai ajánlotta. De jó a gyógyszertár a gazdagréti buszvégállomáson is, ott vannak homeopata bogyók is. Én a déliben azt nem szerettem, hogy nem lehet parkolni. És ahogy Timi is írta az utolsó lombikonál én is úgy csináltam, hogy szóltam az itteni patikában, hogy ez és ez kell és másnapra meghozták a nagykerből. A lombik elött csinál egy méh szondázást, amikor is megméri a méhed meg az elhelyzkedését és így amikor a transzfer van, akkor pontosan tudja, hogy hová kell tenni a babákat.

NóriKép
Látom sikerült írnod! Üdv a feldélzeten.

Most csak ennyi mert már hulla vagyok. Puszi mindenkinek

KépKép
gigi28

Vanda! Petevezeték átjárhatósági biutosan kell (hacsak a férjed eredményei nem egyértelműen csa lombikra használhatóak). Ha mindent rendben talál mindkettőtöknél, akkor következik 3 hónap ovuláció indukció, majd ezek után jönnek az inszemek. Én ebben a cipőben járok, a 3 irányított hónap után, most kezdtük a 2. inszemes hónapot.
Szóval Dévaink nagyon alapos a kivizsgálásban is.
A gyógyszertárra visszatérve, szerintem azért érdemes megkérdezned azért a dolgot, mert a patikának is érdeke ez, hiszen leakaszt a mi jó drága gyógyszereinkkel egy csomó pénzt.

Wish! Most már aztán igazán indul a visszaszámlálás.
lkt

VandaKép
A múltkor nem beszéltétek meg, hogy mivel kezdtek? Irányított, inszem, vagy lombik? Bár szerintem nálad nem fog irányítottal kísérletezni vagy inszem vagy lombik.

wish

Na, mi az, ma mindenki el van havazva? Kép

wish

Wish!

Én biztos, ki sem látszom a munkából. Mensi meg mindig előbb jött, vagy pontos volt, persze miért ne most késne!!!!

Eszter
Kép
roxal

Roxal Kép
Nyugi, meg fog jönni! Ha nem, hát holnap...

wish

Farkasok kinyúlva.
Holnap megyek UH-ra, akkor tudjuk mennyi peti akar minket ebben a ciklusban.
Na ennyi, munkahelyi gyogyózás.Mindjárt megyek haza, kész gáz, hogy ennyire vágyok haza, és csak be akarom csukni az ajtót, aztán holnap okosabbak leszünk, mert azt kell mondjam, hogy most annyira nem érzem a stimu hatását, bár lehet, hogy ez a hazavágyás és állandó alváskényszer az. Holnap tutira jelentkezem.

Lkt-rabszolga-kutyasimiző,
Kérlek küldjél pozitív energiát Sünike kutyujának mert a szomszéd dögök nagyon megharapták és a létért küzd.

Puszi Farkasok J

ui. Krisztián felszerelte a fürdőbe a WC papírtartót és megvettük az üvegpolcot is, a többit a következő hónapban, mert nem a legolcsóbbat választottuk, de legalább már találtunk valamit 1,5 év után. Hát én most annak is tudok örülni, hogy nem a WC tartályon tartjuk a gurigát.

Na jó puszi.
FArkasok J

Kép
farkasok

JuditKép

A wc papír tartó kiválasztásához másfél év kellett?Kép Mi lesz a gyerekek nevével??? KépKép A sikeres lombiknál én sem éreztem semmit.

Ma itt volt az ikres barátnőm. Szerintem ne akarjatok ikreket!!!!!!!!!Kép

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!KépKép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!
A petevezeték átjárhatóságit hogyan csinálja Dévai? Melyik módszer szerint? Kép
Tudjátok csak nekem vannak problémáim, akkor biztosan irányított hónap? A férjemnek nincs problémája, (aki egyébként nem a férjem még).
Az ov. indukciónál kell gyógyikat szedni? És még egy: Mindig végigcsinálja a 10 inszemet?

Bocsika a sok kérdésért, de most egy kicsit összezavarodtam. Mi a múltkor semmit nem beszéltünk meg, furcsállottam én is. Azt sem tudom, hogy kell-e, vagy érdemes-e ezekkel a cisztákkal kezdeni valamit.

Farkasok! Nagyon várom, mi lesz holnap veletek.
A kutya valóban a létéért küzd?

Egyébként én is kivagyok nyúlva, egész nap ébren álmodom. És éhes is vagyok, olyan jó lenne rendelni egy pizzát. Csak sajnos nem lehet... Kép
vanda978

Vanda, nálam úgy volt, hogy az átjárhatósági + leletek birtokában beszéltük meg, hogy hogyan tovább. Ha nála akarod az átjárhatóságit, akkor UH-sat csinál, 40 e-ért, de elmehetsz röngenesre vagy laparra kórházba is, az ingyenes. Én nála csináltattam, nem szeretem a kórházi körülményeket, ez így teljesen kulturált volt Kép Majd megbeszéltek egy időpontot, kapsz egy hosszú listát, hogy mit vigyél a "műtét" utánra - mert csak azt ehetsz és ihatsz, ami a listán van Kép Délelőtt megnéznek, négyig még fektetnek, utána gyógyszertárból pár szem klion, hogy elkerüld a fertőzést.
ov. indukció csak akkor van, ha télleg átjárhatóak a petevezetékeid. Ez is gyógyszeres kezelés, az elejétől kell szedni clostyt, kétnaponta UH, esetleg két-három szuri, időre akciózás. Ebből legalább hármat kell csinálni - mar ha nem követed a példámat, és hozod össze a babát addig Kép -, de akár 12-szer is próbálkozhattok. Utána jön az inszem, én nem tízről tudtam, csak hatról. Azt viszont muszáj végigcsinálni, ha közben nem romlanak az eredményeitek - nem lesz még is valami andrológiai problema a férjjelölttel.
Ha a cisztákról eddig nem mondott semmit, azt valszeg menet közben oldja majd meg. És télleg ne izgulj, amíg nincs meg minden papírod, felesleges a hogyan továbbról beszélgetni Kép
png

Szai Png!

Hogy vagytok? Rég jártál erre..

Wish!

Fél négy, négy között megyek ma Dévaihoz, mert végre akciózni kezdett a mensim. Megint csinál méhszondázást? Csak mert akkor úgy készülök. Vagy azt csak egyszer kellett?

Eszter
Kép
roxal

Roxal Kép
Hurrá Kép Nem lesz méhszondázás. Csak UH és felírja a gyógyszereket.

Png Kép
Megkerült az egyik elveszett topiklakónk Kép Hogy vagytok? Tudodm ár, hogy kisfiú vagy kislány?

Vanda Kép
Inszemből csak 6 kell törvényileg, persze kérhetsz többet. Énszerintem nálad nem lesz ovi indukció, ha ennyire gáz a ciklusod. De szerintem mondd meg nyugodtan Dévainak, hogy te azt nem akarod, kár arra vesztegetni az időt és a pénzt.

Wish

wish

Wish!

Köszi Kép

Eszter
Kép
roxal

Kép

wish

Drágáim,
Megjöttem. 8mm-es a nyálkahártya, ez szerintem jó a 6-7.ciklusnapon. Tüszi érnek, mindegyik 10-er méretű, hétfőig megy a Suprefact és Gonal (98-as) keverék, és hétfőn reggel UH, lehet, hogy héthőn már nem szúrjuk a vegyes párost, de hétfőn okosabbak leszünk. Sajna azt nem tudom mekkora bővülhetne a focicsapat, de a mindkét oldalon szépen növögetnek a tüszik.
Köszi a szurkolást!

Kép
farkasok

Judit Kép
Szépen nődögélnek, de kár hogy nem tuduk hényan. Mondjuk szerintem nagyságrendileg annyi lesz, mint a múltkor. Nagyon nem változtattak a stimudon. Szalad az idő, mindjárt punkció Kép
Remélem a kedved is jobb, mint tegnap.

wish

Miért tegnap szar volt? Nem is emlékszem! Vagy beszóltam , mert arra sem emlékszem! Egy kicsit izgultam, hogy hány tüszi érik, bár ezt ma sem tudtam meg, de legalább láttam egy párat a képernyőn és ez megnyugtat, illetve jelentem már szűk a gatyám, így kigombolkozva dolgozgatok.
Te basszus Enigma néni mindjárt betölti 35. hetet! Állati, emlékszem amikor azon szurkoltunk, hogy a 28-at simán bírja, most meg már hol jár.

Roxikám,Lkt
Mi volt ma Dévay Istennél?

Kép
farkasok

Judit Kép
Tegnap írtad a Kaális topikon, hogy már nem bírod a mhelyet és inkább lennél otthon, hogy magadra csukhasd az ajtótKép Amikor ott voltam nálatok, nem voltál rosszkevű Kép
Ja, még 3-4 hét aztán jön haza Enigma a bébikkel. Rebenkóéknak annyi lesz Kép

wish

Juditunk! Ügyes-ügyes-ügyes!!!!!! Szépen haladtik, tényleg már mindjárt punkcióKép Meddig leszel utána otthon?

Roxal!Szerdán és pénteken nagy eséllyel talcsizunkKép De jó lesz, végre tudok valakivel egy jót dumcsizniKép

Vanda! 6 inszem a törvényileg előírt. Tényleg, először várjátok meg az összes eredményt, továbbiakról csak ezek ismeretében lehet dönteni.A petevez.átjárhatóságit feltétlenül nála csináltasd meg, a kórházat én inkább kihagynám. Anno 3 évvel ezelőtt én is az akkori dokim (Vereckei-Nyírő) magánrendelésén csináltattam, ő nem tutulygatott utána még órákig, de nagyon jó feltéttelek között megvolt a vizsgálat kb 10 perc alatt minden féle fájdalom nélkül. ( Már akkor is én 34.000 -t fizettem érte)

Az irányított tényleg csak akkor van, ha minden rendben mindkét félnél, rendszeretelen ciklus cisztákkal egyáltalán nem ez a kategória.
lkt

Farkasok Juditja!

Fél négy-négy között megyek Dévaihot, így én még nem tudok nyilatkozni. Végre kezdünk, már ez is valami!

Timi!

Szerintem is össe fogunk futni, bár én nagyon korán reggel megyek, mert így is nehezen viselik idebent, ha nem vagyok, vagy kések. Ma megmondtam, hogy megint kezdünk, azt mondta a főnököm, toljam el. Hát normális az ilyen??? Mondtam, hogy nem! A három hét otthonlétet még nem is tudja. Mi lesz még ebből!?

Enigmára sokat gondolok, aki beszél vele, mondja meg neki, hogy nagyon ügyes, s büszke vagyok rá. tartson ki még egy kicsit! Kép

Eszter
Kép
roxal

Köszi mindenkinek a kielégítő válaszokat, most már legalább tudom mire kell számítanom. Mindenféleképpen nála fogom csináltatni a p.v. átj.-it, ha már nála kezdtem... Kép Egyébként fájdalmas dolog? Csak attól tartok, hogyan fogom bírni Pesten, annyira nem vagyok ismerős. Főleg nem Budán. Ja, és szerintem már megvan minden eredményem. Kép
Png! Olyan jó, hogy írtál, te mindenképp példakép vagy, olyan gyorsan sikerült összehozni a babát.
Lkt! A Vereckei-Nyírő nem volt jó hely? Azért érdeklődöm, mert egy barátnőm most keres magának dokit Pesten, és körültekintően akar választani. Én persze Dévait ajánlottam, de jókat írtok a Kaáliról is.
Farkasok! Szurkolok továbbra is, csak sokasodjanak.

Még jövök, ma hamar hazaértem. Írjon már nekem valaki, mindig lilaköd vagyok, ált. este beszélgetek magamban. Kép Meg kíváncsi vagyok Roxalra, mit mond neki a doki.
vanda978

Wish! Mikor kell menned Dévaihoz?
vanda978

Sziasztok csajokKép

Holnap megyünk nyaralni Korfura, úgyhogy búcsúszkodni jöttem. Jók legyetek!
Ügyesen a lombikkal meg a többi isteni csodával!!!Kép Dobok egy képet a prototípusról, hogy legyen motiváció! Enigmáékat is nagyon puszilom és légyszi mondjátok meg neki, hogy várjon ám meg minket a szüléssel!Kép
Kép

Ja ha azt halljátok a híradóban, hogy Görögország partjainál felbukkat a lochnessi szörny, akkor az én voltamKép

Puszi mindenkinek, kitartás csajok!!!

KépKép
gigi28

Vanda Kép
Elvileg 20-án jön meg és akkor.

GigiKép, ViktorKép, OliKép
Jó nyaralást, pihenjetek nagyot!

Roxal Kép
Várjuk a híreket. Milyen gyógyikat írt fel a doki?

Wish

wish

Jézusom, írtam fél órát, és letörlődöttKép.

Olvaslak ám titeket, csak energiafogyatkozásom van, az írás kevésbé megy.
JuditKép, TimiKép, EszterKép, nagyon szorítok nektek!!!! Judit, az szuper, hogy a tüszőid ennyire egyformák!! Eszter, küldök a főnöködnek 10 db szúnyogot a hálószobájába! Timi, még egy közös pontunk van: az átjárhatóságit nekem is a Vereck. csinálta, csak nekem fájt, mert nem volt átjárható. Tényleg nem tutujgatott, 2 perc múlva már kint zokogtam az utcán. (Vanda, menj a Dévaihoz..)

GigiKép, jó "vénasszony"-nyaralást, biztosan szuper lesz!! Nem ott landolnak a gépek szinte a tengerbe?

DiaKép, igen, jó lenne személyesen is találkozni! Apósom is mondogatja, hogy jót tehetett nekem annak idején az óceáni klíma. De közvetlen utána 3 db 8 sejtes bébi nem tapadt meg, rá 2 hétre meg ez az egy tündér drága kisporonty magától is fennakadtKép. Imádom őt, azzal együtt is , hogy csaknem 2 hete rugdalja a gátamat, néha fájdalmasan. Az orvosok szerint még van ideje megfordulni. Hát remélem..
Tegnapi UH szerint kb. 1,5 kg súlyú, 38 cm, kisfiú, láttam a fütyikéjét (neve még mindig nincsen). A méhszáj zárt.

WishKép, egy hős vagy!!!!!!!!!!!!!

Enigmának mekkora pocakja lehet 2 babával, 35 hetesen, ha nekem 1-gyel, 30 hetesen ekkora! Nagyon sokat gondolok rá, hogy a babók bírják még minél tovább, s hogy Enigma is bírja minél tovább azt, hogy a babók minél tovább bírjákKépKép!
szani

LavyKép, tudtok küldeni képet a kisbabákról?? Jól vagytok? Milyen az élet így 4tagúan?

Sok tejcsit, kevés könnyet, rengeteg mosolyt és boldogságot!!!!
szani

Most jöttem meg csajok!
2.5 óra várakozás már nekem is sok volt, kiolvastam az összes újságot. Nos, holnaptól nyomatni kell a húst, mert PCO-m van. Protokoll változott, Closti, Gonal, Prednisolon, Folsav, Kálium R maradt, de megogon helyett most menopurt kaptam. Hétfőn jön az első szuri, szerdán reggel uh. Timi ugye találkozunk??? Amúgy semmit nem mondott, fáradt volt, mert 12 órája dologzik. Ma 3-an voltak punkción.

Szani!
Üdv a fedélzeten. Most már lassan adhatnátok nevet a fiatalúrnak :-)

Gigi!
Prototípusunk nagyon édes, igazi rosszcsont. Érezzétek jól magatokat a nyaraláson, sok képet kérünk, meg majd élménybeszámolót!

Eszter
Kép
roxal

Sziasztok!
Lányok hajrá,hajrá!Nagyon szorítok!KépTuti,hogy a Domi szülinapján már sok sok kismami fog lenni.Kép
Szani!
Legyen Dominik a picur neve!KépKép
Az azért is lenne jó mert azt jelenti,Istennek rendelve,Isten ajándéka.Kép
Gratulálok szép súlya van a lurkónak!KépDomi ilyen idősen kb:1 kiló volt.viszont én 28 hétre születtem 1,5 kilóval.Kép

Eszter!
Én is PCO-s voltam.Nyugi!Kép

Követem Gigi példáját és teszek fel motivációt az én prototipusomról!Képpuszi.Dia
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Gigi család! Nagyon jó, feltöltődös pihit Nektek!!

Roxal! Hurrá-hurrá!!! Még mindig nem döntöttem el, hogy szerdán reggel megyek-e vagy du, ha reggel, akkor 8-8,15 körül szoktam a dokihoz érni.
Pénteken viszont biztos a reggel, majd hétfőn is, akkor remélem már a gyerekekkel eygütt jövünk hazaKép

Vanda! Vereckei nnem volt jó, mert gusztustalanul minden a pénzről szól nála, Déaviról legalább tudom, hogy magánklinika. Meg miután megállapították a férjemnél a nagyon kevés spermaszámot, azonnal rávágta, hogy lombik. Később derült ki, hogy herevisszere van, a műtét után pedig rendeződött a spermaképeKépKépKépKépKépKép
Miután vártunk bő fél évet a műtét után, Dévaihoz fordultunk.

Juditunk! remélem, szép nyugiban töltöd a hétvégét, had nőjenek azok a szépek!!!

Én lenni hulla fáradt, ma is dolgoztamKép Ráadásul nehezített pályán a hülye f.sz olasz állatorvossalKép Megyek is bedőlni a tv eléKép
lkt

TimiKép, a Vereczk.-nél nekem is voltak hasonló gondjaim: a laparoszkópiáért, amelyet a Nyírő sima nőgyógyászati műtőjében végeztek el, elkért 70 000,- Ft-ot, mondván, hogy 1.) úgyis adnék érte ennyi hálapénzt, legalább nem kell kényelmetlenkedni a borítékkal, 2.) az új, lézeres, német technológiával a műtét ennyibe kerül (utólag kiderült, hogy nem is volt még ott semmilyen új német technológia). Kár pedig, mert egyébként olyan szimpatikusnak látszott, a műtét után többször bejött meglátogatni, még szombaton is. Mosolygós, bátorítós, kedves ember - és még jóképű isKép. De azért az anyagiassága nyomot hagyott a lelkemben.
Timi, pihend ki magad a hétvégén, aztán mindent bele jövő héten.

DiaKép, de édes a kisfiad ezen a képen is!!! A Dominik név nekem is tetszik, de a férjem magyar nevet szeretne. Te 28 hetesen megszülettél? Szegény anyukád, hogy aggódhatott érted!

Csajszik, ahogy írjátok a Dévainál történő dolgokat, meg a gyógyszereket, olyan nosztalgiám van. Hány tüsző érik, mekkorák, mennyi gyógyszer kell.. Meg Dévai ahogy a maga stílusában fogad, csikorogva mosolyog, már nem is félsz tőle.. Ez akkor is ilyen kedvesnek tűnt, vagy csak az emlékek szépítik meg? Azt hiszem, nekem sosem volt rossz élmény ez az egész, mert TUDTAM, hogy lesz babám. Remélem, hogy ti is érzitek odabenn a szívetek mélyén ezt a teljes bizonyosságot!!

Jut eszembe, emlékeztek még a macimra, amit Enigmáéknál mutattam búcsúzáskor? Most a baldachinos kiságyban fekszik bepólyálva, kék kiskendő a fején. Most is az a szerepe, mint a babóka előtt: pótolja a kisbabát, amíg meg nem születik. Szerintem jól serkenti az anyai ösztönöket, javaslom mindenkinek, legyen egy "szőrbabája" (lásd egy majmos pszichológiai kísérletben a "szőranya" mű-szót)KépKépKép!

Puszi nektekKép
szani

Roxal! Kép
A PCO-d miben nyílvánul meg. Én azt hittem ez rendszertelen (vagy semmilyen) ciklussal is összefügg. Neked pedig nincs ilyen gondod.
Tényleg nagyon sok volt a 2,5 óra várakozás, de azért remélem kedves volt a fáradtság ellenére is. Kép

Szani! Valóban Korfun landolnak majdnem a gépek a tengerbe. :o
vanda978

Vanda!

Semmi különöset nem mondott Dévai. Csak annyit, hogy sok húst egyek, s nem lesz baj. Meg amikor megkérdeztem, hogy ez most gond e, azt mondta, hogy nem, ebből tud dolgozni! Ez azt jelenti, hogy sok tüszőm van. Csak oda kell figyelni, mert hiperstimulálás lehet, s az már nem jó!

Eszter
Kép
roxal

Vanda Kép
Nekem is mindig mondja Dévai, hogy PCO-m van, de világéletemben 28 napos volt a ciklusom és a hormonértékeim sem mutatták, csak az UH-on látszik.

wish

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: