Sziasztok Mindenkinek!
Nem vagyok 1 napig és három oldalt írtatok...!!!!
Na most fejeztem be az olvasást!
Kezdem Veletek, aztán majd írok magamról is.
Cancan!
Tesó ügyet most nem részletezem, mert fáradt vok hozzá, de még a héten megírom.
A
hüvely gyűrűről meg annyit, (18as karika ki!!

)...
Az úgy műkszik, mint a tabletta, csak nem beszedni kell, hanem a hüvelybe feltenni. Nem akadályoz a szekszben!!!

és szerintem szinte észre sem lehet venni! (bár most ugye nem használom!

)
Ugyanúgy 3 havi "adagot" ír fel a doki és ugyanúgy kell használni, mint a tablettát.....21 napig fent van, aztán leveszed és a 8. napon felteszed a következőt. Az ára meg nem olyan "vészes" kb. annyiba kerül mint a tabletta. 10.500 forint a három havi adag. Ezt most onnan tudom pontosan, hogy uncsitesóm is ezt használja és tegnap vette meg a köv. adagját.
A 40 ezer forintot honnan vetted? Vagy az valami "másmilyen" lenne?
Na 18as karika le.

Hüvelygyűrűről ennyit.
Zsófi!
Képet legkésőbb vasárnapig elküldöm.

Még bogarászok a nem olyan rég készültek között, de ha nem teccik egyik sem, megkérem Apát, hogy fényképezzen mán egyetkettőt!!
Brigi!
Izgatottam várom a privit!!
Emse, Borsika!
Emse: nem kaptad meg a privimet?

Szomorú vagyok. Nov. 24-én délelőtt küldtem. Benne van nekem az elküldöttben, rákattintok még egyszer, hátha most elmegy!!!
Borsika: Te megkaptad a privimet? Azt meg nov. 26-án küldtem!
Lányok!!!
Aki fent van iwiw-en megadná a nevét, hogy hogy találom meg??

Jöhet privibe is! Szívesen bővíteném a listámat!!
Karácsony:
A Szent este, az nálunk is hármasban (lassan négyesben!

) lesz. Mi is már a legelején "bevezettük" a Párommal, hogy még véletlenül se legyen vita. Bár nálunk ugye vannak a Nagy gyerekek is és Ők ugye "kötve" vannak, hogy mikor jöhetnek Apukához!
Szent este soha!!!!
Szóval a Nagyok 26-án jöhetnek és szilveszterre haza kell vinni Őket! És ebben benne van az Apának járó téli szünet is!!!
Úgy hogy mi 25-én megyünk Apukámékhozebédre meg keresztanyámhoz délután, Párom szülei (ők 140 kmre laknak és nagyon jó fejek, mert mindig Ők jönnek!!!) meg aznap felmennek a Hugáékhoz ebédre (hogy ne legyen vita, hogy hozzájuk nem mennek....de ez így is van rendjén!!!) és este jönnek ki hozzánk aludni.
Aztán 26-án jönnek még Párom hugáék meg ugye a Nagyok és akkor van a NAGY KARÁCSONYI CSALÁDI BULI...minálunk!!!
Hugáék haza este, Mamiék meg maradnak 29-ig és aznap ebéd után mennek haza.
Aztán a szilveszter meg ahogy sikerül vagy ahogy megbeszéltük, megterveztük. Jövünk-megyünk barátokhoz vagy ők jönnek. Bár a mostani állapotomban inkább jöjjenek!!!

És tudjátok, inkább bekapcsolom kétszer a mosogatógépet, mint hogy tipliznem kelljen. A kajákat meg közösen csináluk!!! Akik jönnek, azok is hoznak ezt-azt. Na persze most ne a ropira gondoljatok

, mert azt mindig megdumáljuk, hogy ki milyen sütit süt, salit-husit csinál. A házigazdára meg általában a lencsefőzelék vagy leves csinálása marad....Na meg persze a virsli.

Na de persze azért a házigazda is szokott sütit csinálni!!!

Italt meg mindenki hoz, amit gondol.
Na "röviden" ennyi voltam mára.
Jah még amit akartam!
Ma voltam Mészi dokinál. Gyermekem méretei (szerintem!!!) nem semmi!!!
BPD:85.1mm THD:82.2mm FL:61.3mm...és ezek alapján a súlya:2201 g. (kicsit nagyobbak, mint Adrinak voltak, bár hogy Adri ezidőben mekkora volt súlyra, azt nem találom az ő papirjai között)
Vagy csak nekem tűnik nagynak???
Eni, Tenci meg akik még a 31. hetet tapossátok!
Nálatok mi a helyzet??? Na persze csak ha publikus!!!
Na most már télleg lépek, mert lánykám felébred vízért!
Szép álmokat Mindenkinek!!!!