A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Negatív a kenet! Wish, most már biztos, hog yegyütt kezdjük. Majdnem Kép

Eszter
Kép
roxal

Roxal Kép
Na ugye, tudtam én, hogy negatív lesz Kép. Akkor indulhat a visszaszámlálás? Kép
Nekem még (vagy inkább már csak) 18 nap.

Vanda Kép
Szuper, lehet hogy akkor nem is fog kelleni az az eredmény. Akkor lehet, hogy ti is kezdtek hamarosan? Mikor jön meg elvileg a mensid?

wish

Roxalka, Wishike! Timcsike is kéretik belevenni a buliba, mert én is hétvégére várom a mensimet, úgyhogy nekem is már eldörrenőben a startpisztolyKépKép
lkt

Roxal, Wish, Vanda, Timcsike! Szuper hírek, ezt szeretem!
Hajrááá lányoook!!!!
Kép
hajnesz

Timi Kép
Hát hogyne vennénk be a buliba. Most hétvégére várod? Akkor a te rajtszámod az 1-es Kép
Azt hiszem Judité a 2, Roxal a 3, én a 4, és Krisztián a 2977 Kép

Hajni Kép
Meglátod beindul a babaeső és te is kedvet kapsz a folytatáshoz.

wish

SziasztokKép

Hú mennyi kismama lesz itt egyszerre!!!Kép Majd csak győzzem kapkodni a fejem! Megadom a telefonszámom, hátha valaki elkeveredik vasárnap: 30 307 0277.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok,

Akkor természetesen holnap mi is ott leszünk, kb 3-ra.
Mi is viszünk egy tortát - made by Judit - és egy kis kajcsi, szalonnába göngyölt krumpli.
Ha jó ha nem jó!

Jók legyetek!

Farkasok

Ja és csütörtökön volt egy kis kalandunk, kizártuk (én , Farkaskoma) magunkat, persze belül a kulcs el volt fordulva :-((!
De a frankó előérzetem nyitva hagyatta velem a terasz ajtót ablakot bukóra , a záras fickó bemászott!!!

Erről ennyit!

Puszi

Farkasok

Kép
farkasok

Farkasok!
Mi szalonnába göngyölt aszaltszilvát viszünk ami krémsajttal meg van töltve.KépKép
Plusz üdítő,rágcsálni való.KépPusz.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Hű de nagyon pangás van! Vihar előtti csend?
Készüljetek csak rendesen a talira, süssetek-főzzetek.
Csak az irígység beszél belőlem.
vanda978

Timi,

Te hogy jössz holnap, valaki kivisz Dunaharasztira Pestről? Vagy mi lesz a menetrend???
Milyen volt a mai kutyusuli?

RoxalAti,

Vizsga???

Farkasok

Kép
farkasok

Köszi, Farkasok az aggódást! Kép Autóval megyek, nagy kaland lesz, ritkán szoktam ilyen távon, ismeretlen helyen egyedül vezetni, de nekivágok!
lkt

Mi megsütöttük a sütit, amit aztán eláztatott a töltelék Kép de a felét sikerült megmenteni Kép.
Holnap azért sütünk egy másikat is, mert ez így kevéske lett.

Timikém, csak ügyesen Kép

RoxalKép
Remélem Attila levizsgázott és azért nem jelentkeztek mert azt ünneplitek.

No jó, én sem jelentkeztem egész nap. De vásroltunk és sütöttünk. Kaptam új cipőt (munkábajárósat) meg vettünk a konyhába egy kis ezt-azt, pl. formákat a sütihez amit sütöttünk Kép

Na puszi, holnap találkozunk KépKépKépKépKép

wish

Nálunk takarítás volt a program. Atti vizsgázott, elvileg megvan neki, úgy érzi. Írásbeli, tehát konkrét eredmény majd csak a jövő héten lesz. Most megyek sütit sütni. Nem tudom, mi lesz belőle! Viszünk rágcsálnivalót is, meg italt. Szerintem éhenhalni már nem fogunk, ahogy így elnézem Kép

Eszter
Kép
roxal

Sziasztok topikos barátnök.

Világra jöttünk, egy picit korán de jól vagyunk.
Engem ugy hivnak hogy Zegrean Petra és 1720 g születtem ma reggel, és engem ugy hivnak hogy Zegrean Réka és 2290 g születtem szintén ma reggel születtem.
Azért nem tudjuk hogy pontosan hánykor születtünk, mert nagyon hirtelen jöttünk világra, császárral, budapesten az II-es számú klinikán.
De amugy 7,20 perc és 8,00 között valamikor.

Anya is jól van, mi is jól vagyunk, és boldogok hogy az elsö topikos iker pár vagyunk,

Puszi mindenkinek
Petra, Réka, Anya, Apa.
lavy

PetraKép RékaKép AnyaKép ApaKép
Hát eljött az idő!! Nagyon meghatódtam, gratulálok, Isten hozott nálunk, LányokKépKép, kívánok nektek minden szépet és jót ebben az életben, mostanra pedig sok tejcsit!!! KépKépKép
KépKép
hajnesz

TöbbiekKép
Buli megy ezerrel? Kép Már nagyon várom a beszámolókat és képeket!
hajnesz

Petra és Réka Kép
Isten hozott benneteket! Petra tessék szorgalmasan enni, hogy hamar hazamessetek! Réka te meg vigyázz a tesóra, ha a szülők távolvannak.
Anyának és Apának pedig gratulálok! Nagyon szép súllyal születtek a babák. Vigyázzatok egymásra és majd kérünk fényképeket Kép

Hajnesz Kép
Megvolt a buli és jól éreztük magunkat, bár hiányoztatok. Szerintem már most elkezdhetjük szervezni a következőt Kép
Én már le is tekertem a Farkas Gymben az öt kilométeres edzésadagomat, most megyek zuhanyozni, aztán meglátom mit tehetek a fényképek érdekében.
Volt meglepi is, Gigiék egy ismerőse is ott volt Tatáról, akiknek szintén Dévais babájuk van. Olival egyidős a fiatalember és Kolosnak hívják. Nagyon aranyosak voltak ők is, mondtuk is Nórinak, hogy írjon majd ő is a topikra Kép

Na megyek zuhanyozni, mert büdös és izzadt vagyok.

wish

Isten hozott Petra és Réka! Amint tudtok, küldjetek magatokról fényképet, hadd láthassuk a kedves pofikátokat.

Én is nagyon várom a talis képeket, és a részletes élménybeszámolókat.

Wish! Nekem nincs mensim. Kép
vanda978

Lavy!
Szívből gratulálok,jó egészséget és sok tejcsit kivánok!KépKép

Lányok!
Mi nagyon jól éreztük magunkat!Mikor lesz a következő tali?KépDomi fürcsi után azonnal álomba zuhant.KépEszterék hazafelé kaptak egy kis hiszti jelenetet a kocsiban.KépBocsi Eszter!Kép
Íme itt vannak a képek.https://www.babanet.hu/album/main.php?own=1&album=6849&page=1
Mindenkinek szép álmokat!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Vanda Kép
Ha nincs mensid annál, hamarabb kezdhettek. kapsz gyógyit, ami meghozza és már kezdtek is.

DiaKép
Jók lettek a képeitek nagyon. Kép

Képek:
Sajna csak a mobilom volt nálam és az is csak akkor jutott eszembe, amikor kinn voltunk a kertben. Úgyhogy Kolosékről nekem nincs képem.

Hajni, Kevin nagyon szomorú volt, hogy nem vagy ott és nem dögönyözöd meg...
Kép

...de aztán Timi megvígasztalta! Kép
Kép

Dia és Domi
Kép

Domit nagyon érdekelte a telefon és szerette volna megkapni.
Kép

Mivel a telefont nem kapta meg (csak egy kicsit), magpróbálta megszerezni Eszter szemüvegét is. De Eszter is résen volt, így csak orrfogás lett belőle.
Kép

Öltözz fel szépen Oli, mert fotózás lesz!
Kép

Ugye milyen ügyesen vagyok? Kép
Kép

wish

Kép

wish

Szia Wish!
A te képeid is nagyon jók lettek.KépNem is vettem észre,hogy engem is lefotóztál!
Légyszi,légyszi a túrós receptet írd le ha lehet még ma mert estére megakarom csinálni!Köszike.KépNagyon fincsi volt,csak sajna én nem kaptam belőle hazára.KépKépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Lavy család! Gratulálok, erre nem számítottam, nem is olyan kicsik ezek a babók, szépen megnőnek majd a mi világunkbanKép

Gigi és Viktor! Köszönjük szépen még egyszer a szuper vendéglátástKép Ismét nagyon jól sikerült a tali, nagyon jó kis társaság ez.

Farkascsorda!Nektek külön köszönöm a elirányítást, hálám örökké üldözni fog Titeket.Kép Nagyon szorítok Nektek a szurizásokhozKép

Nóri! Gyere Te is írni hozzánk, olyan ügyesen tudsz lelket önteni az emberbe - ez ez alatt a néhány óra alatt is kiderült -, ami nagyon nagy segítség lehetne, arról ne is beszéljünk, hogy néha egy-egy kép Kolosról iszonyatos jó motiváció lenne mindannyiunknak.

Dia! Hálás vagyok a sok finom babaillatért ( még a pelenkázást is idesorolom) az én kis inszemes prototípusomtól, annyira édes nyugodt kicsi fiatok van.

Oli! Csak így tovább, ne kíméld anyáék derekátKép Úgy láttam, nagyon jó helyre születtél, a szobácskádba beleszerettemKép

Wish! Ügyesen fotózol, a képkommentárokról ne is beszéljünk...

Roxal! Nyugalmad mit sem változott, szeretnék néha én is ilyen nyugodt és higgadt lenniKép Veled nagy valószínűséggel hamarosan Dévainál fogjuk egymást viszontlátniKép

Szaninak pár napon belül lesz internete.

De jó lesz, hamarosan Enigma csemetéinek örülhetünkKép Remélem a képi lapink színt hozott kicsit a hősiesen viselt kissé monoton hétköznapjaibaKép

Megyek nagy fejest ugrani a munkába, habár most is csak egy levegővételre jöttem fel, hogy írjak Nektek.
lkt

Bolyi túrós

25 dkg rétesliszt
22 dkg porcukor
1/2 cs. sütopor
50 dkg túró
citromhéj
1 cs. vaniliás cukor
10 dkg vaj
2 tojás
2 dl tej
fél csipet só

5 dkg vajat szétkenünk a tepsi alján, egyenletesen elosztva. A lisztet, porcukort, sütőport összekeverjük, a fele keveréket egyenletesen rászórjuk a vajra. Erre kézzel rámorzsoljuk a túrót, ezt megszórjuk a vaniliás cukorral és a citromhéjjal. (Lehet bele tenni mazsolát is) Erre rászórjuk a lisztes keverék másik felét is. A tejet összekeverjük a két egész tojással és a sóval, majd egyenletesen ráöntjük a sütire, erre pedig rámorzsoljuk a maradék 5 dkg vajat (ha kemény, akkor éln úgy szoktam, hog kis kockákra vágom és azokat egyenletesen elosztom atetején).Ahova nem került a tejből, od mindenképpen tegyünk egy kis vajat.
Előmelegített 180 fokos sütőben légkeveréssel 40 percig sütjük, légkeverés nélkül egy kicsit tovább.
Ha nem jól osztjuk el a lisztes mixet az alján, akkor sütés után is ott maradhat egy kis száraz rész, ezt tálalásnál le lehet kaparni. A tetején lévő lisztes keveréket pedig (ahol száraznak látszik)a sütési idő felénél, kicsit el lehet kavarni villával az olvadt részekkel.

Kb 10 perc elkészíteni. Akkora edényben kell csinálni, hogy az egyes rétegek be tudják fedni egymást. Én a tegnapi duplaadagot, egy 25x35 centis tepsiben sütöttem, de még eggyel nagyobban is jó lett volna, csak akkor kicsit vékonyabb a süi.

Csokis keksz

20 dkg liszt
2 dkg cukrozatlan kakaópor
1 teáskanál szódabikarbóna
1 teáskanál őrölt fahélyű10 dkg puha vaj
15 dkg cukor
1 tojás
15 dkg étcsoki

A lisztet és a kakaóport beleszitáljuk egy tálba, majd hozzákeverjük a szódabikarbónát és a fahéjat és végül morzsányira felvágott csokit. Egy másik tálban habosra keverjük a vajat a cukorral és a tjással, majd ebbe belefrgatjuk a lisztes keveréket.
A tepsibe kis halmogat rakunk a masszából, ami majd sütés közben kilapul, úgyhogy nem kell egyengetni, csak oda kell tenni. Mivell ellapulnak és meg is nőnek, ezért nagyobb távolságra kell tenni őket egymástól.
200 fokosra előmelegített sütőben 16 percig sütjük.

Amikor kivesszük akkor egy kicsit puha és belseje picit krémes lehet, ha kihült akkor megkeményedig kekszesre. De melegen is nagyon finom Kép
Én szoktam a csoki mellé keverni a tésztába kókuszt, vagy mogyorót is, de lehet variálni aszalt gyümölcsel is, vagy bármivel amit szerettek és darabosabban benne marad a kekszben.

wish

Még annyit monadnék: Víznap. Megyek iszom tízóraira egy kis vizet Kép

wish

Lavy család!

gratulálok a lurkókhoz, ügyesek, hogy eddig bírták, szép súllyal születtek. Remélem sok örömötök lesz bennük, s lesz elég tejcsi, hogy mindketten szépen gyarapodjanak!

Nagyon szuper volt a tali, Hajni nagyon hiányoltunk! Kevin kutya is szomorú volt, hogy nem jöttél.
Viktor és Gigi, na meg persze Oli!
Nagyon köszönjük a vendéglátást, mi nagyon jól éreztük magunkat. Jó kis társaság ez!
Farkasok!
Használjanak a szurik, Farkaskoma, te is hős vagy a félmaratonnal. Jó volt veletek ismét találkozni, remélem, a következő talin már ti is pocaklakókkal jöttök (csakúgy mint Timi, Wish, meg én Kép).
Wish!
Hiányoltam a fényképezőgépedet, de azért így is jól megoldottad a faladatot! Köszi a recepteket Kép brr ez a víz szörnyen hangzik még mindig. De vígasztaljon, hogy te egy HÕS vagy!
Lldicsi!
Furcsa lett volna, ha Domi hazafelé nem produkálja magát. Még azt hittem volna, nem is igazi kisfiú. Meg vakarhattam volna a fejem, hogy ti milyen hisztiről beszéltetek Kép Nem volt semmi gond, örültünk, hogy velünk jöttetek.
Timi!
Kex ugye kapott simit a nevünkben? Remélem, Dévainál tényleg összefutunk...

Nóri!
Remélem, hogy bekukkantottál hozzánk, igen igen, szeretnénk babaképeket tőled is!

Remélem Enigma örült a lapnak, s nincs nagyon elkeseredve a kórház miatt. Még jó lenne, ha maradnának a lurkók egy kicsit a mama pocakjában. Mi türelmesen várjuk őket!

Eszter
Kép
roxal

Sziasztok csajokKép

Reggel elkezdtem írni aztán elment az áram! Na de nem szabadúltok tőlemKép
Szerintünk is nagyon jól sikerült a tegnapi nap. Én is csak ismételni tudlak titeket, hogy szuper ez a kis társaság. Persze Hajnikám azért hiányoztál nekünk!! Na az micsoda buli lesz amikor Enigmáék ikrei a három fiú meg a sok pocakos kismama fog együtt dorbézolni. Már nem is kell sokáig várni!
A sütik nagyon fincsik voltak, köszönjünk. Viszont Judit krumplijáról lemaradtam úgyhogy már csak ezért kezdjük el szervezni a következő találkozót!!

WishKép VíznapKép Tamás azt kérdezte, hogy ilyenkor fürdeni kell???KépKépKépKép Én tuti nem kezdem el ezt a szadista fogyókúrát!! Majd bevetem a Norbi rudat. Ja és azt nem tudom, hogy a Lacit miért Gáboroztam le????Kép De rendes volt mert nem szólt érte! Vagy Gábornak hívják???Kép

EszterKép
Neked mégis honnan kéne fogynod?? Csini vagy nagyon!

DiaKép
Nagyon jók a képek! Látod nem vittél Dominak kultúrát a hosszú útra, úgyhogy ki is tört belőle a tudásvágyKépKép

FarkasékKép
Valami jó kis helyet emlegettetek a múltkor, hogy ott lehetne a következő összeröffenés! Mi benne vagyunk! Ügyesen a szúrikkal, nagyon szurkolunk!

Puszi mindenkinek!!

KépKép
gigi28

TimikémKép
Vihetnéd a mi zseni kutyánkat is iskolába! Bár láttad, hogy milyen ügyesen szlalomozik! Kevin megsúgta, hogy hiányzól neki és jöhetnél máskor isKép

Puszi, most már tényleg dugulok

KépKép
gigi28

Csajok, Fiúk KépKép
Köszönöm a sok beszámolót, a képek csodálatosak, gyönyörű környezet, 3 kékszemű tündérkirályfi, jól kiélvezkedtem magam nézegetés közben, nagyon jó lehetett ott lenni! Sokat gondoltam rátok, még Kevint is megdögönyöztem gondolatban (de látom, nem árválkodott sokatKép). Aranyosak vagytok, hogy így hiányoztam nektek! Kép
hajnesz

Gigi Kép
Szerintem ennyi ember és név között simán elmegy, ha Gábornak hívsz valakit. Bár lehet a lányok jobban csodálkoznak rajta Kép

Roxal Kép
Látod, Gigi szerint sem kell fogynod. Különben is, most már mindegy, terhesen már úgysem lehet fogyózni Kép

Hoztam híreket is Kép

Enigma: vele csak SMS-ztem. Lesz külön szobája, de még várni kell rá, szegény hét óta a folyoson dekkol Kép Ennyit arról, hogy szigorúan feküdni...

Stella: Jól van, nagyon vidám volt a hangja. Azt mondta 12. hétig otthon marad, de aztán visszamegy egy kicsit dolgozni, mert hiányzik neki a babanet. A vérnyomása kicsit alacsony. Nem látszik még semmi a pocakján. A hiperstimu elmúlt és még nem domborítanak a babák.
Mindenkit üdvözöl.

wish

Gigi! Igen, beleszerettem a nagy maci kutyátokba, most már egy ilyet is szeretnék a jövendő drótszőrű magyar vizslám mellé. (Pasim meg kaukázusit akar), aszem a Ti kertméretetetk is kicsi lesz ennyi szépséges dögnekKép
A fiacskád képe olyan sokszor beugrik ahogy a kis határozott lépteivel közeledik, azzal a gyönyörű vigyorával, ami az egész arcát betöltiKép

Hajneszku! Ige, igen, igen nagyon-nagyon hiányoztálKépKép

Mikor megyünk Bogácsra???????
lkt

Andi!
Köszi a receptet!KépMost Domi alszik,de amint felébred robogunk a boltba megvesszük a hozzávalókat és mire Tamás haza jön megsütjük ezt a fincsi sütit.KépTényleg azt hitte Tamás,hogy a víz napon egész nap fürödni kell.KépKép

Eszter!
Köszi,hogy nem tettetek ki útközben a kocsiból.Kép
Szerintem se kell fogyóznod,tök jó alakod van!Bárcsak én is így néznék ki!Na de majd 90 nap után bomba nő leszek....!KépKépKép
Irigylem a nyugodságod!Annnnnnnyira jó,hogy ilyen vagy!Nagyon jó Anyuka leszel!!!Kép

Gigi!
Odafelé vittem egy tesco újságot.Hát nem ott felejtettem nálatok?KépKép

Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Kedves lányok.

Köszönnyük szépen mindenkinek a megható szavakat, hát mit mondjak, felemelő érzes Apának lenni, kivanom ezt az érzést minden topikos apa jelöltnek.

Anya jól van habár még nem tudot fekelni, igy nem láthatta még a kincseit, a picurkák is jól vannak pár órán keresztül kaptak óxigént azt ennyi, nem kellet inkubátor, de megfigyelés allat tartják még öket az intenziv osztályon.
Érdekes két külömbözö baba, az egyik tiszta apa(Petra, és nagyon eleven) a Réka tiszta anya és folyamatosan alszik

Majd lesznek képek is de erre egy picit várni kell.
Sok puszut nektek:
PetraKép, RékaKép, Anya és Apa.

Majd irunk még.
lavy

Lavy apa, s Lavy anya, meg a gyerkőcök!

Olyan jó olvasni a sorokat, teljesen érezni, hogy milyen boldogok vagytok. Remélem, nemsokára haza tudtok menni. Kép

Dia, Wish, Gigi!
Azt ti csak hiszitek, hogy nem kell fogynom. Egy jól megválasztott ruha sok mindent takar. S különben is, egy nő soha ne legyen elégedett magával. Köszönöm nektek, jól estek a soraitok.
Dia, ha Dominak nem kellett volna fürdeni menni, még nem adtam volna vissza Kép Méghogy kirakni... Micsoda ötletek! A diétához meg ez a jó hozzáállás!
Wish!
Igazad van, terhesen inkább súlyt tartok a sok hússal Kép Szegény Enigma! Valahogy volt egy ilyen érzésem, hogy szegénynek nem lehet jó!

Eszter
Kép
roxal

Lavy család Kép
Szuper hogy nem kell inkubátor, ügyes kis bébik ezek Kép Gondolom, azért ki kell várni, amíg megerősödnek és csak akkor mehettek majd haza.
A fényképeket mindenképpen kivárjuk Kép

Roxal Kép
Az a legfontosabb, hogy jól érezd magad a bőrödben. Ha ez pár kilóval könnyebben van, akkor hajrá Kép De mi így is szeretünk Kép

Képzeljétek, már egy órája rángatozik egy izom a combomban. Már annyira idegesít, hogy nem tudok a dolgozni tőle. Iszom egy kis magnézium és kálcium pezsgőzablettát hátha segít. Remélem ez belefér a víznapba Kép

Következő tali mikor legyen?

Wish

wish

Juditunk! Hogy ment a vizsgálat és a yamatoo???

Szerintem a talival kapcsolatban tartsuk magunkat az eddigi menetrendhez: legyen 2 hónap múlvaKép
lkt

Wish!

A következő tali minél előbb legyen Kép
Prototípus szülőket kell megkérdezni, mert itt ők a mérvadók. Persze az is kérdés, hogy hol lesz a tali! Jól érzem magam a bőrömben, csak legyünk maximalisták, lehetne ez még jobb is Kép

Eszter
Kép
roxal

SziasztokKép

Tőlem akár holnap is lehet a következő találkozóKép Mi mobilisak vagyunk, Olivér szerencsére mindenhol jól érzi magát. Hát ha még ennyi nőci veszi körül!Kép
Október végén lesz Olivér szülinapja akkor csapunk egy nagy bulit! Benne vagytok?

Lavy ApukaKép
Vigyázz nagyon a kis családodra, sok puszit küldünk nektek. És várjuk a képeket!

Puszi

KépKép
gigi28

Gigi, fantasztikus ötlet! Kép

Eszter
Kép
roxal

Sziasztok!
Andi!
Jelentem isteni lett a süti!KépÉn is dupla adagból csináltam.Mégegyszer köszi a receptet.Kép
Judit!
Te is elküldenéd a torta receptet?Légyszives!Kép
Eszter!
Tőlem is lehet akár mikor a tali!Kép

Mindenkinek szép estét!KépDia

Kép
Kép
lldicsi

Dia Kép
Örülök, hogy jól sikerült a süti. Ugye milyen egyszerű megcsinálni Kép

Tőlem mehet a tali Oli szülinapján. A következő meg Domién? Kép

wish

Mi képeink is felkerültek a tárhelyre:
http://kep.tar.hu/sztanko
jó éjt mindenkinek!

Eszter
Kép
roxal

Sziasztok!
Andi!Kép
Igen,nagyon egyszerű volt megcsinálni.Mindenből dupla adagot tettem csak a porcukorból nem mert azt elfelejtettem.De megoldottam utóporcukrozással.Kép
Tök jó lenne Domit is veletek ünnepelni,bár azt még nem tudom,hogy férünk el!Kép"Majd kitalálok valamit."

Eszter!
Szupik a képek!KépKöszi.

Mindenkinek szép napot!KépDia

Kép
Kép
lldicsi

Dia!

Domit is ünnepeljük meg, de szerintem tarthatjuk máshol is, ha nektek ez probléma. Tudod: "sok jó ember kis helyen is elfér!" Kép

Eszter
Kép
roxal

Eszter!
Nekünk nem probléma,hogy hozzánk is gyertek,ha nektek nem gond,hogy egymás hegyén hátán leszünk!KépTudod panel.KépDecemberben már a szabadba se tarthatjuk a bulit.KépKépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia Kép
Sok jó ember kishelyen is elfér Kép De tarthatjuk másnál is Domi topikszülinapját, szerintem ez nem gond. Az a lényeg, hogy hozzatok szülinapi tortát Kép

Lányok, írtam Annának mailt, hogy mi van vele. Azt írta, hogy jól vannak, csak azért nem ír mert mostanában nincs kedve babanetezni. Még nem tudja, hogy mikor akarják folytatni. Viszont mindenkit nagyon puszil!

A víznapnak csúfos vége lett. Végigcsináltam ugyan, de hajnali fél hatkor felébredtem (Dia, Gigi tudom ez nektek simán reggel a fiúk korai kukorékolása mellett, de nekem hajnal Kép), és olyan éhes voltam, hogy tekintet nélkül az igen korai időpontra befaltam egy banánt. Most azon gondolkodom, hogy már reggelinek számít-e Kép
Mindenesetre nagyon örülök, hogy a stimuig nem fér már bele egy víznap, erre már én is azt mondom, hogy nagyon nehéz végigcsinálni, bár nem lehetetlen.

wish

Wish! Igen a banán az már határozottan reggelinek számít, ha Dévaihoz megyek, én akkor már az asztalnál ülök, és reggelizek. Sőt reggelire még mást is lehet enni az egy banánon kívülKép
Különben a víznap után a H betűd a HÕS elején még nagyobb lettKépMár akkora, mint egy Ház!!!

Dia! Szerintem is lehet nyugodtan másnál is ünnepelni a Prototípusom szülinapjátKép Ezek szerint már a következő után következő találkozó időpontja is megvan, azt Domi születésnapjához fogjuk igazítaniKép

Apropó Dévaihoz járás, tegnap megjött, úgyhogy ma este már megyek is hozzá.
Fáj a hasam nagyon, már 2 gyogyit bevettem, de még mindig érzem. Ráadásul a munkahelym is szarakodik, nagyon rossz érzés ez, hgy 6 éven át szívemet-lelkemet-szabadidőmet beleadtam, és lassan a csőd szélére jut. Persze ez nemcsak a hülye p.csa tulajdonosnőnknek tudható be, hanem a nagy általános magyar mezőgazdasági krízisnek. Mivel a főnököm nagyon hálás nekem, már hónapok óta fűz, hogy menjek át a másik cégbe (aminek most már ő a tulaja) Bács Kiskun megyébe, de az nekem minden np 2,5 óra autókázást jelentene, nagyon nem kívánja egyetlen porcikám sem. A fizum nélkül meg igencsak nehezen menne a családi szekér, főleg így, hogy sikerült az ország egyik legdrágább meddőségi specialistáját kiválasztanunk. Na mindegy, ráosztottam a férjemre ennek a problémának a megoldásátKép
Kesergés vége! Valszeg a mensim miatt is vagyok ilyen világvége hangulatban...
lkt

TimiKép
Fel a fejjel! Most sikerülni fog és akkor nem kell majd aggódnod a munkahely miatt. Igaz a gyesből nem fogtok dőzsölni.

WishKép
Nem tudom, hogy hogyan bírod ezt a szörnyű fogyókúrát. Én abban bízom, hogy ha visszamegyek dolgozni akkor az eltereli a figyelmem és nem fogok zabálni.

Nori írt emilt, hogy regisztrálta magát csak még nem jött rá, hogy hogyan kell írni. Próbáltam elmagyarázni.

Puszi

KépKép
gigi28

Dia!

Panelt ismerem, mi is abban lakunk Kép amúgy engem nem zavar a kis hely!

Wish!
nem irigyellek, tényleg hős vagy.

Timi!
fel a fejjel, babás leszel, s nem lesz gond a munkábajárás. Jobbulást a pocakodnak. Az enyém is fáj a tali óta...

Gigi!
Remélem Nóri hamarosan jön!

Eszter
Kép
roxal

SziasztokKépKépKépKép!!!!!!!!!!!!

Van gépem!!!!!!!!! Van internetem!!!!
Megnéztem a képeket a taliról, nagyon szuper lehetett!! Sőt - bár nem kóstoltam - szeretném elkészíteni a túrós sütit is a leírt recept alapján. Ennyi ember nem tévedhetKép!

GigiKép, gyönyörű a lakásotok, bár inkább talán ház lehet, mivel szép nagy kertet is láttam a képeken. A babák nagyon aranyosak voltakKép!!!
Az én babóm most éppen lábbal lefelé lóg, és persze folyamatosan emlékeztet arra, hogy van. Állandóan rugdossa a gátamat, mintha mindjárt kidugná a lábát. Nagyon édes a kis tündérkém, de már várom, hogy szépen megforduljon és fejjel lefelé bokszoljon, mint az elmúlt sok hónapbanKép. Furcsa dolgokra vesz rá a kissrác: képzeljétek, kötöttem neki egy kiskardigánt, meg gobelint hímzek a babaszoba falára. Szili szerint így sokkal helyesebb vagyok, mint amikor még "céges nagyasszony" voltam. Igaz, így kevesebb a családi összbevétel, de helyreállt a hagyományos férfi-nő helyzet a családbanKép.

Most már újra köztetek tudok lenni, és együtt drukkolok veletek mindenkiért!!!!

Nemsokára indulok kismama jógára.

Sok pusziKépKép: Szani
szani

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: