A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Köszi a gyors választ.
Időközben megint elment az eszem, és megnéztem a Győzike-show-t, dehát az én bajom!
vanda978

Pfú Wish! De jó, de jó, de jó!!! Az mindjárt itt van.

Farkasok! Nem is jelentkeztek, a másik topikból kell megtudnom, hogy már elkezdtétek a szurizást... Enyje-benyje!!!Kép

Vanda! Tényleg emiatt az egy fránya hiányzó eredmény miatt hívd fel, valahogy biztosan fog segíteniKép

Hajnesz! Itt voltál a szomszédban. Abony 20 km tőlünkKép Helyes, bulizz csak, bulizz!!!! Én is mennék ilyen helyekre, de ehhez már hiányzik a társaág, szinte mindenkinek körülöttem már családja van. Néha azt hiszem, hogy az egyetemi évek ezer km távolságra vannak, amikor buli bulit ért, pedig még csak 6 éve volt. Valszeg azért is van, mert azóta egy helyen dolgozom, ami hogy is mondja, nem az a bulis légkör...
Na ez persze nem sirám akart lenni, azért annyira nem rosszKép

Lányok! Hánykor lesz a party vasárnap, szeretném felhívni Szanit. És tud valaki segíteni neki a szállítmányozásban?
lkt

Wish!

De jó, akkor megint pont váltani fogjuk egymást Kép S együtt leszünk kismamák, fő az optimizmus Kép

Hajni!

De jó, izgi lehetett a hétvégéd. Mi Hungaroringen voltunk zónaajnokságot nézni. Hát, kötelező kűr volt, de azért tetszett.

Timi!
Elképzeltem a két kutyust a gombászással, mókás lehetett. Jó lenne őket megint látni...

Farkasok!
Élménybeszámoló? Ejnye, tényleg nem szép, hogy minket nem tájékoztattok.

Nekem tombol az allergiám, izgulok, hogy pénteken a kenet eredményemmel minden stimmeljen. S nagyon várom a vasárnapi talit. Mikor s hová kell mennünk?

Eszter
Kép
roxal

Farkaskoma jelentkezik,

Bocsánat, hogy eddig nem írtunk részletesen, de meg tudom magyarázni.
Sajnos az aug.20-a nem úgy alakult, ahogy terveztük, kettesben, séta ez az.
A tesómék bejelentkeztek előző nap, s mire rájöttem mekkora hülyeség már annyira bele élték magukat, hogy nem lehetett lefújni a dolgot.
Így péntek este óta nem is tudtunk bejelentkezni, s mivel vasárnap reggel már utaztunk is, nem tudtunk elköszönni sem tőletek.
Bocsi.

Szóval 21-n vasárnap irány Judit szülei, majd tesóék (Beagle és tacsi lakhely, sok új fotó van, majd felteszem). Finom kajcsik (vad húsok grillen, vadhúsleves), süti, bor....jó idő.
Méga hétfőt is Barcika környékén töltöttük, segítettem az apósnak, örült is.
Kedden pedig továbbálltunk Bogácsra, ahol lesz a következő tali!
Ezt én kitaláltam.
Judit tesójáéknak van ott egy panziója, olyan kis egyszerű, családias panzió (max 37-38 fő). Minden szobában tv, wc, zuhany, csap és ágy 3 db szekrény....és van fűtés is télire. Egyébként akkor bezárnak, de ha van igény, csoportra nyitnak.
Szóval Egerben találkoztunk akollégámékkal, együtt nyaraltunk, s egy kis elővásárlás a Tecoban, na meg a Jeans Club-ban, óriási leértékelés, ez nagyon tetszett a lányoknak, na jó mi is kaptunk sok szép új ruhát.

A panzióba érve természetesen nagyon éhesek voltunk, de hát először innikellett, majd másodszor és harmadszor is!!!! Huuuh, este ettünk is. De a futásom elmaradt.

Szerda reggel 1 óra futás, reggeli után irány Szilvásvárad. Kisvonattal fel a hegyre, séta az Õsember barlanghoz, forrás, fátyol vízesés, pisztráng nézés, séta kéz a kézben, vacsora.
Majd a panzióban egy kis vadpörkölt.

Csütörtökön kicsit jobb idő lett, sütött a Nap elmentünk hát a strandra, ami minden nap nyitva van, télen is, hisz melegvizes.
De mindenek előtt reggel elkezdtük a második lombikunkat. Kis feszkó a levegőben, néhány könny, de simán benn volt.
Judit nem fürdött csak olvasott, feküdt, én is csak megmutattam magam a vízben, a srácokat azért féltem a melegvízben.
Este kis pihi alvás.

Pénteken ismét futás reggel, de nagyon fájt a lábam, azt hittem beszarok, de utólag kiderült valami megcsípett, azért lehetett olyan kemény a lábam.
Aztán elmentünk Lillafüredre.
Kisvonat ismét fel/le Garadnára, séta. Hámori tó, fél óra csónakázás, igaz Judit majd bsz@rt, nem is akart beszállni de rábeszéltem, túléltük szárazon. Egy kávé a kastélyban, majd megnéztük a vízesését. Barlangra már nem futotta idő. Elmentünk Bánkút irányába a tutti pisztrángoshoz!!! Megvettük a vacsorát.
Haza fele irány adélutáni ebéd: Répáshuta!
Aki még nem próbálta, feltétlen meg kell próbálnia! Igazi jó kis szlovák beütésű étterem (a falu is), tele vad ételekkel. Nagyon jót kajáltunk!
Haza fele megint egy kis egri tesco, Jeans Clubbal megspékelve!
És vártuk az Eltünteket! A film után elfogyasztottuk a tutti pisztrángot hmmmmmm.
Szombaton "csak" egerben voltunk, a haverék váraztak, mi sétáltunk, kávéztunk, nézelődtünk.
Jól éreztük egymást.
Este átjöttek Wishék hozzánk, jót dumáltunk, Activity - ztünk, amit galád vendég módra megnyertek!
Vasárnap hazatértünk és most próbálunk felszinkronizálni a hétköznapokra!

A fényképeket felteszem majd a netre és értesítek mindenkit!

Éa farkaslány mentségére szóljon, hogy tegnap este 9-kor értem hazam, laptop nálam volt, így nem tudott jelentkezik!

Jók legyetek, és vasárnap találkozunk! Addig is szurkojatok a szuriknak, na meg a tali előtti "kis" futásnak, tegnap megkaptam a rajtszámomat is!
A tv-ben csak a 2977-et figyeljétek - ha lesz róla valami!

Farkasok

Kép
farkasok

Hellóka mindenkinek Kép

Tanúsítom, hogy nyolckor még nem volt otthon Farkas Apuka Kép Viszont Judit valami szuper fincsi vacsit főzött neki, ezt persze csak a szagok alapján mondom, mert szigorúan tartom a diétát.

Megjártuk a Nyírőt, szépen lecsapoltak, ez a néni most nagyon ügyesen vette a vért, aminek örültem, mert az egyik nő nagyon béna, az soha nem találja a vénámat. Ez meg pikk-pakk beszúrta, meg sem éreztem Kép

Na megpróbálok dolgozni egy kicsit, bár olyan álmos vagyok. Mostanában ez eág konstans. Szerintem a véremben egy szem vasat sem fognak találni. Megyek iszom is egy plusssz-t. Keményen nyomom a dorogokat mi? Kép

wish

Wish!

Nekem is szuperül vették le a vért, aztán másnapra úgy bekékült, hogy még most is látszik. Pedig vagy 10 percig szorítottam.

Farkasok!
Nagyon jó pihenésetek volt, intenzív, ahogy így elnézem. A vadhusikat nagyon irigylem. Meg a pihenést úgy általában. Judit, fel a fejjel, nemsokára babóca lesz a pocakodban. Mindig a jóra gondolj, s ne a hozzá vezető útra.
Krisztián. Csakis a 2977-et fogjuk nézni, s nagyon szurkolunk neked.

Eszter
Kép
roxal

Sziasztok!
Gigiéknél nincs áram így nem tud ma jönni netezni.De üzeni,hogy vasárnap 1-re mindenkit szeretettel vár!KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia Kép
Címet is kérünk Kép

wish

Farkasok! Ezt már szeretm, hogy ilyen szépen részletesen beszámoltok a pihenésről.
POnt Eger környékére tervezünk egy hosszú hétvégét az ősszel a Pasimmal, így különösen nagy szeretettl olvastam a beszámolótKép Csak ügyesen azzal a szurizással, meglesz az eredményeKép

Wish, te kis drogosKép! Nyomssad a vasat!!!

Dia! Bocsika, elfelejtettem tegnap elküldeni a recpeteket, ma bepótolom, ígérem!!!!!
Merre laknak Gigiék pontosan, lakcím meg ilyenek?Kép

Lányok! Ismét felteszem a kérdést: Szanit el tudja valaki vinni Gigiékhez???
lkt

Timi Kép
Bocsika, pedig akartam válaszolni a kérdésre. Szóval az a kérdés, hogy azt meg tudj-e oldani Szani, hogy eljöjjön Budapestre HÉVvel, vagy busszal, mert innen biztos, hogy ki tudjuk vinni.

wish

Sziasztok Kép
Farkasok, ez tényleg nagyon jó kis programsorozat volt, élmény volt olvasni. Drukk hegyek a szurizáshoz!!! Kezd megint izgi lenni a topik, hogy annyian kezdtek!
Megy a vas, Wish? Kép
(a hétvégi buliról annyi kép készült mint a fene, nem is próbálkoztam külön külön töltögetéssel, ha így is érdekel, akkor megadom a tömörített mappához a linket, katt ide)Kép
hajnesz

Hajni Kép
Ez tényleg nagyon sok kép Kép, de végignéztem. Látom volt macska és kutya Kép

wish

Háát, nélkülük nem tuti a buli! Kép
Remélem, hamar elfelejted majd a leamortizált portréimat! Kép
Ja, és minden elismerésem a kitartó végignézésért!!!
hajnesz

Sziasztok

Most nem tudok visszaolvasni mert Olikám beteg. Vírusos torokgyuszija van. Lázas és elég nyügi. De a dokinő azt mondta, hogy három nap alatt túl van rajta. Ez ma már a második. Úgyhogy vasárnap mindenkit szeretettel várunk. Jó sok édességet hozzatokKép
Cím: Dunaharaszti, Táncsics u. 7
Sajnos olyan szupi térképet nem tudok mellékelni mint Wish, de majd elmondom, hogy hogyan lehet kijönni. Most mennem kell!

Puszi

KépKép
gigi28

Gigi,

Közelítesz, hogy melyik végéhez van közelebb?
Aztán bepirítom a térképen!

Kép

Farkaskoma

Illetve mivel Vasárnap ugye félmaraton, kettőnél előbb biztos nem tudunk odaérni!

ENIGMAHÍRADÓ:

Ma Dévai után itt jártak nálunk, Enigma és Zuxx.
Ezt a hetet még itthon tölti a közelünkben, aztán hétfőn be kell vonulnia a Jánosban :-((.

Még 3 hétig legalább benn kellene maradnia a picúroknak, így a szurkolás és drukkok nagyon elkelnek!

Köszi a nevükben is!
De majd Zuxx is jelentkezik közben!

Puszik

Kép
farkasok

FarkaskomaKép

A Táncsics elején lakunk, a Némedi és a Toldi között. Lehet jönni a Soroksári út felől, akkor a Fő úton a lámpás kereszteződésnél kell balra fordúlni Alsónémedi felé. Aztán a vasúti felüljáró után rögtön balra. M0-on a Dunaharaszti, Baja lejáraton kijönni. OMV benzinkútnál jobbra. Vasúti felüljáró elööt jobbra. A 7-es szám vagyunk mi.

Enigmának kitartás. Küldöm az erőt!

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok,

Lassan az élménybeszámoló képei is fenn lesznek a képtárban, addig is a legfrissebb kutyu képeket tessék élvezni, plusz a jó kis oiknik képeit, vadhúsból. Nyám nyám, kinek van ma hús napja?

Farkaskoma

http://www.kep.tar.hu/farkasalom/50124172#2

Kép
farkasok

Látom Farkaskoma megelőzött a hírekkel és a térképpel is Kép
Azért egy táblát felteszek, hogy én is hozzátegyek valamit a mai naphoz Kép

wish

Kép

wish

Sziasztok!
Van valaki kocsijában 3 hely?KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia Kép
Ez attól függ, hogy ki viszi Szanit. Mindegyik másik kocsiban van még pár hely Kép
Ne félj nem maradtok le a taliról Kép

wish

Nálunk Van 3 hely, csak mi egy kicsit később érkezünk a futás miatt.
Vállalunk mi is valakit!

Illetve a farkasalom képei kibővültek a nyaralásos képekkel!
Hajrá!

Figyelem ám hányan nézitek meg, ha kevesen leveszem! :-)))))
Látom a kutyukat ma már 7-en megnéztétek, ez elegendő hogy fenn maradjon!

Farkaskoma

ja és hogy Enigma otthon lesz hétfőig nem egyedül kell futnom, Zuxx barátom velem tart!

Kép
farkasok

Este felhívom Szanit a szállítás ügyében, majd jelentkezem.

Bocs, nagyon el vagyok havazva munkailag, de NAGYON KIVÁNCSI VAGYOK A FARKASALOM FÉNYKÉPEIRE!!!!!!!!!!! Kérek engedélyt, Farkas Parancsnok csak este otthonról megnézni a képeket!!!!
lkt

Lkt,

Engedély megadva!
Kex pacsi csá!

Farkaskoma

Kép
farkasok

Mi is tudunk hozni valakit. Szani ugyan Pest másik fele, de ha ezen múlik. Lldicsi, szívesen elviszünk, ha kell! Gyerekülés is elfér. Isofixes az autónk, ha ez számít. Csak szóljatok, ha kell.

Eszter
Kép
roxal

Voltunk kinn a Westendben ebédelni és vettem két édi-bédi kézimunkát a gyerekszobába. Ebből a sorozatból már négy képünk lesz így, de még van amit meg akarok majd venni. Csak ki kell még hímezni őket, de 9 hónap alatt lesz időm Kép
Nos íme a képek:
KépKép

Még vannak nagyon aranyosak, csak most nem lehetett kapni amit akartam venni. Van még egy sünis, meg egy hörcsögös ugyanebben a stílusban, amit szeretnék majd megvenni.

wish

Wish
Ezek gyönyörűek!
Kicsit off: a Westendben merre találom ezt az üzletet?
Petyaanya

Kép
petyaanya

Petyaanya Kép
A földszinten van (a kajálós szint fölött eggyel), az egyik olyan átjárós résznél, ami a Westend két oldalát köti össze.

wish

WishKép

Ezek keresztszemes képek? Nagyon tetszenek. Csak nálunk az a baj, hogy nagyon mintás a tapétája, úgyhogy kép már nem való rá. Viszont én meg nagyüzemben gyártom az ilyesmi párnákat. Majd vasárnap megmutatom. Kettő már kész, a harmadik munka alatt.

Puszi

KépKép
gigi28

WishKép
Tényleg cukik, a hörcsögös (egérkés?) nagyon szép, viszont a pókostól kicsit félnék. Kép
Csajok, Fiúk, Gigi, szomorú szívvel le kell mondanom a vasárnapi taliról, el kell utaznunk Szombathelyre, családi okok, ne haragudjatok. KépKépKép
Remélem, valaki megsüti a szezámmagost helyettem! Meg hogy a következőre már tudunk menni, úgy szerettem volna egy jót dumcsizni veletek. Képeket feltétlen csináljatok!!! Kép
hajnesz

Sziasztok!
Lányok nagyon arik vagytok!Kérem az jelentkezzen aki mindhármunkat eltud vinni!KépKispesten lakunk.Címet,telcsiszámot emailben elküldöm a jelentkezőnek.KépSajna tavaj ellopták a kocsinkat és még nem tudtunk venni helyette.Kép

Farkasok képeire én is kiváncsi vagyok!KépHol lehet megnézni?KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

HajniKép

Na ne már!!!!!!!!!!!! Pedig olyan jó lett volna ha mindenki eljön.

Puszi

KépKép
gigi28

Farkasok! Szurkolni kell? Vagy csak a részvétel a fontos? Igazán elfuthattatok volna Patakra is, ismerkedős nézegetősre (vagyis hozzánk).

Wish! Jók a képek, én is állandóan varrogatok, ezek ugye keresztszemesek? Ezen az oldalon nagyon jó gyerekeseket lehet rendelni online: www.keresztszem.hu

Nekem a tali nem jön össze Kép Kép
vanda978

Lldicsi, Kispest nekünk nincs messze, s hárman elvileg befértek, kombi autó. mail: e.odor@chello.hu

Eszter
Kép
roxal

Farkasalom! Nagyon szépek ezek a kutyuk, azt hiszem, hogy nagyon jót tudnának egymással játszaniKép

Hajnesz! Na neeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!! Akarok Veled (is) talcsizni!!!

Lányok! Szanit holnap fogom felhívni, már későn van, most jutottam volna odáig...
lkt

Vanda,

Csak a részvétel a fontos, és a mozgás, de szerintem nem is lesz a tv-ben, így kérem a topiktársakat 5 km-ként mindig legyen egy szurkolóm!

Farkaskoma

Kép
farkasok

Farkaskoma!

A taliról mindenki küldi neked a pozitív energiákat. Az majdnem olyan, mintha 5 km-ként ott állnánk Kép

Eszter
Kép
roxal

Hajni Kép
Nagyon sajnálom én is, hogy nem tudsz jönni. De remélem a következőn nem jön közbe semmi Kép

Az a baj (ami persze tök jó Kép), hogy nagyon sokan vagyunk és ezért nehéz lesz bármikor is olyan időpontot találni, ami mindenkinek tutira jó, de azért remélem egyszer majd sikerül Kép

Gigi Kép
Kíváncsi vagyok a párnákra Kép

VandaKép
Neked és Giginek akkor ajánlom ezt az oldalt:
http://keresztszemes.lap.hu/
Megnéztem amit te küldtál, ott is vannak nagyon jó minták.

Roxal Kép
Ti szeptember elején kezdetek valamikor ugye? Nagyjából Farkasokkal együtt fogtok haladni.

Wish

wish

VandaKép
Szuper a keresztszemes oldal. Egy csomó olyat láttam amit meg is csinálnék. Azt nem tudod véltelenül, hogy ezek előre nyomottak-e? Mert azért arra már végképp nincs időm, hogy számolgassam a szemeket!

Köszi

KépKép
gigi28

Gigi Kép
Itt is lehet rendelni és itt oda van írva, hogy előrenyomott-e vagy számolós.
Vannak párnák is Kép
http://www.kezimunkabolt.hu/

wish

Bocsika, de ez az átkozott munkahely elveszi minden időmet, tököm lenni tele, mint állat.

De olvastam egy gyönyörűt: épp munkavédelmi utasításokat gyártok, tehát előttem van egy halom jogszabály, ahol is a személyi feltételeknél fel van tüntetve, hgy állattartó telepen tilos terhes nőt foglalkoztatni a terhesség megállapításától. Ez zene füleimnek, akkor már meg is van, hogy miért nem fogok dolgozni, ha végre összejön ez a kisbabaKépKép

Én is szoktam kreatívkodni, én az üvegfestéssel meg a szalvétatechnikával terelem el a gondolataimat, annyira jól kikapcsol. Sőt pont mostanában gondolkodtam rajta, hogy milyen régen ki sem nyitottam a kreatív ládámat, de el is döntöttem, hogy amikor az inszemkor otthon leszek, akkor felelevenítem ezt a roppant jó szokásomatKép
lkt

Szanival beszéltem nagyon gondolkodik, hogy el merjen -e indulni, mert attól tart, hogyha esetleg nem érzi jól magát vagy fáradna, akkor ugye nem mondhatja azt annak, aki Pestről elvitte őt, hogy induljon el az ő kedvéért korábban. Emiatt hezitál, hogy el merjen -e a férje nélkül indulni.
lkt

WishKép
Köszi a tippet. Megnéztem az oldalt. Na én olyan párnákat csinálok. Rendelni is fogok mert most a Camponában szoktam venni a párnákat, 5800 forintért. Na itt azért olcsóbb egy ezressel. És a választék is sokkal nagyobb.

TimiKép
Hol dolgozol, hogy még állatok is vannak? Bár az ember sok állatszerű emberrel dolgzik együtt élete során Kép Szaninak mondd meg, hogy van nálunk sok ágy, le tud dőlni ha akar. Még Halász Juditot is hallgathat fekvés közbenKép

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Domikám köhög,piros a torka de virgonc is.Szerencsére nincs láza .Remélem nem is lesz mert nagyon akarunk menni vasárnap!Kép

Roxal!
Küldtem email-t.Kép

Farkasok!
Klasszak a képek megnéztem!Kép

PuszPusz!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia!

Megnézem a mailt Kép

Hajni!

Kép sürgősen kell másik tali, te is kell, hogy gyere.

Wish!

Elvileg mához egy hétre indulunk. Ha holnap Dévai azt mondja a kenetre, hogy rendben...

Eszter
Kép
roxal

Csajok Kép
Beindult a nagyüzem, sorra támadnak az angolul tanulni vágyók (aminek nagyon örülök) + bent is dől az asztalom a cégnél a sok papír alatt, így mostanában kicsit kevesebbszer tudok itt előfordulni.
A talin veletek leszek lélekben és természetesen Farkaskomának hej-hej-Szombathelyről külön drukk megy a futáshoz!!! A következő talin meg feltétlenül ott akarok lenni és minimum 4 új pocakos kismamit szeretnék viszont látni!!!
Ez a keresztszemezés valami csodálatos dolog, még a végén én is rákapok!
Picúroknak jobbulást!!!
Puszi mindenkinek!
Kép
hajnesz

Roxal Kép
Hát mi mást mondhtana rá, mint hogy rendben Kép
Nyugiba legyél, nincs vele semmi baj. Szépen kezdtek két hét múlva én meg két és fél hét múlva. Majdnem egyszerre Kép

wish

Hajni Kép
Azért hébe-hóba majd benézel ugye? Ha nagyon el vagy havazva a férjedurad ís hírt adhat rólatok Kép

wish

Hajnesz! Kicsattansz az energiától a soraid alapjánKép Na jó, de azért gyere, mert különben nagyon hiányozni az Hajni Törzstag!!!!!

Roxal!
Mi ez a kenetparaKép Hát persze, hogy rendben lesz!!! Pfú de jó, 1 hét az mindjárt itt vanKépKépKép

Lányok! Szani mégsem jön, a férje nem akarja egyedül elengedni, amit kicsit azért meg tudok érteni, mindenkit sokszor puszil, a következőre feltétlenül szeretne jönniKép

Hajni és Szani kedvéért akár máris elkezdhetnénk szervezni a következőt, nem?Kép

Farkasok! Hogy megy a szurizás???

Enigma mikor is megy a kórházba? Eldőlt végül, kedves Enigma lakótársak, hogy hova kerül a kis Enigmák babakocsija?

Ma is annyira jó volt a kutyasuli!! Egyre ügyesebb a kutyum, olyan jó érzés látni, ahogy fejlődikKép Arról ne is beszéljünk, hogy remekül kiegészíti a diétámat ez a tesmozgás, ma is tök vörös fejjel jöttem haza fáradtan, mint állatKépKép
lkt

Gigi! Úgy van, ahogy Wish mondta, mellette van, hogy számolni kell-e vagy nem. Én személy szerint inkább számolok, mert egyébként nem nagyon látom. Most is szenvedek egy gobelinnel, csak úgy tudom varrni, ha nagy természetes fény van. Amúgy én most másfél évig varrtam ki egy terítőt, most lettem kész vele múlt héten. Szóval ennyire volt időm. (Ezt Wish 9 hónapos tervjére írtam.)

Tegnap elfelejtettem a legfontosabbat, hogy felhívtam a doki bácsit, szeptember 13-ra adott időtpontot. Kép Nem is sokára. Már előre izgulok, hogy mit fog mondani. Elmondtam neki, hogy nincs meg egy eredmény, erre ő azt mondta, hogy azt sem tudja mi az, nem érti. Nem semmi!
vanda978

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: