A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Aya!
ügyeletesnek nem "kell" adni! csak ha te valamiért akarsz. a szülésznők meg asszem 10-30eFt. (de majd még a többiek korrigálnak)

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY:

Ismeritek ezt a két lemezt?
Földes Judit és a Zenemanók
Mese Ovi - Legismertebb mondókák, gyerekdalok

kell valakinek?

ancsipancsi

Ancsi, asszem apát küldöm el holnap, mert ilyen havas időben kész harakiri Biáról a Teve utcáig meg vissza. különben lusta vagyok és kocsival mennék, de még vannak emlékeim a pesti közelekedés és a minimális hó kölcsönhatásáról Kép

Ildi, hát persze, hogy küldöm az infókat, jó hogy szóltál, mert már kiesett az ementáli agyamból Kép akkor végülis eldöntötted, befekszel? és addig apája vigyáz Timire? párodnak teccik még a kemény meló?

votiv 8)
votiv

Ancsi, nekünk megvan a Meseovi, aranyos Kép
a másikat nem ismerem sajnos

Szia Aya! egy biztos, bárki is az ügyeletes, jó kezekben leszel.

a szülésznőket illetően nekem kb 2 éve ilyenkor mesélte vki, hogy 40-et KÉRT az illető. szóval nem árt őket is "lekérdezni" előtte, nehogy kínos helyzetbe kerülj.

ha külföldön vagy, akkor persze nehezen mész el ismerkedő előadásra a kórházba Kép nem akarok vészmadár lenni, de a népszerűbb szülésznők is nagyon be vannak táblázva, akár csak a sztárdokik, szóval ha a 32. hét környékén jössz haza, elég sietősen kellene választanod.

én legalább 1-et (dokit vagy szülésznőt) választanék, csak hogy biztonságban érezzem magam, de vannak itt nálam sokkal bátrabb csajok (például Neet), aki simán szült az ügyeleteseknél, és minden oké volt Kép

viszont én meg szülésznőt azért nem választottam, mert úgy hallottam, hogy kivétel nélkül mindegyik jó Kép

és hol élsz most, ha nem titok? és kisfiad vagy lányod lesz? az apukája is kinn él vagy netán külföldi származású is?
szép pocakos napokat Neked Kép

votiv 8)
votiv

Aya,
a 40. héten is bemehetsz, csinálnak 1-2 vizsgálatot meg nst-t, hogy ők is lássák, amit a papírjaid mutatnak (természetesen minden papír, régebbi lelet kell), csodálkoznak majd, de segítenek szülni, nyugi. Kép

Szomorúan tajékoztatlak titeket, hogy egy közeli ismerősöm megint szült. Nem tudom, hányas ikreket, de hosszú farkuk van és szürkék.... grrrrrr...
neet
neet

Szia AYA,

csatlakozom Votiv véleményéhez. Szerintem minnél előbb találj vakakit (szülésznőt, vagy dokit) mert nagyon be vannak havazva.
Remélem sikerűlni fog Kép ha dokit keresel, megadhatom az én dokim magánrendelőjének az elérhetőségét, Beszélj vele, hátha elvállal Kép

Ildi,
jól teszed, hogy befexel. Jobb hamar túl lenni rajta. A Timi meg nágy lány Kép. Meglátod tök ügyes lesz és jól fogja bírni a Zapájával is KépKépKép DrukkKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Neet,
hosszú farok, rövid szürke szőr.....???????? csak nem a..... ajaj

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

KI tud valamit Pirusékról???? (már harmadszor kérdezem az elmúlt két hétbenKép)

kiváncsimivanpirusékkalmása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Ééééééés ma jött meg a válasz a banktól. kapunk hitelt KépKép Lekötelezzük magunkat az elkövetkezendő 20 évre, hacsak nem nyerem meg az ötös lottót.De nem bánom!!!
Új élet Kép és lesz gyerkszobája az Orsimnak Kép yessssKép

olvastad ezt, GigiKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Zsanci, koszi. vegul en is valami hasonlora jutottam: de (stilusosan) rizset foztem meg benne. szoval rizsbe rizs lett belole. es egesz finom volt, B is hamizta rendesenKép

ILdi, lattalak titeket a villamosbol a masik oldali vill.megallobanKép. biztos akkor mentetek a szuriraKép

Aya, sziaKép. hat nem vagy konnyu helyzetben. de persze azert nem remenytelenKép

ja, es az idot ma en sem veszem a vedelmembeKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Koszonom a hozzaszolasokat, egyelore nem telefonozok, megvarom, amig melben valaszol a baratnem. Es Juc, most jut eszembe, ket es fel eve egyik baratnemmal meg ugyanez tortent mint veled Kép az elet tenyleg allati igazsagtalan...

Ildi, koszi a tippeket, apaval megvitatom Kép es millio drukk neked!!

Szerintem Pirus csak el van havazva a ket gyerkoccel es nincs ideje irni. De ha esetleg Votiv osszefut vele, akkor majd jol kikerdezi Kép es remelem, Kokusznak is csak idohianya van...

Aya, en is eszaki vagyok, de szentimres dokihoz jarok, ugyhogy nemtom. Egyik baratnom a margitban szult, megkerdezzem?

Neet, annak viszont orulhetsz, hogy bar mindent felfaltok, megis olyan letbiztonsagban, jo korulmenyek kozott es elegedettsegben tudnak mellettetek elni ezek a "haziallatok", hogy meg szaporodnak is. Sok mas faj eseteben osszevissza torik magukat az allatkerti dolgozok, hogy hiperszuper korulmenyeket teremtsenek nekik, megsem tudnak/akarnak osszehozni egy darab utodot sem. Es akkor jon a mesterseges megtermekenyites... komolyra forditva a szot, nagyon egyutterzek veled (nalunk valamilyen bogarak voltak, remelem voltak es nem csak bujkalnak), pedig mintha a multkor mar elkotrodtak volna a szemet dogok, es barmikor szivesen atviszem a macskamat.
moose

Moose,
köszi az együttérző soraid. Először azt hittem, Recca ír álnéven, hogy örüljek az egészséges utódoknak... Kép Egyébként nem zavar már annyira, mert csak 1-1 üti fel a fejét, aztán elhúznak, mert hát csak ér valamit az az uhás riasztó, vazza meg. Kép Arra gyanakszom, h ezek nem bent születtek, csak a szülők előreküldték őket felderíteni a terepet.
Lányom ma annyiszor sikít, ahányszor megpróbálom letenni, pedig már a kertben is voltunk, ebben a zímában, de ennek sose elég... Kép
Lehet, h kiengedem, én meg nézem a meleg szobából?? Kép

Szmagdi,
gratula a hitelhez!
neet
neet

Neet, akkor ez az uh-os riaszto megerte a penzet? Lehet, hogy kene megegy belole? Vagy az uj generacio mar birja es megint valami uj egerkicsinaloszer utan kell nezned? Kép
moose

Recca, rizs-in-rizs rulez Kép akartam ám írni csak valahol lemaradt, hogy mi csak úgy simán ittuk a rizstejet, de nem szerettünk bele, én továbbra is a szójatej/-puding (Provamel) fanja vagyok Kép
és én is csináltam otthon "rizstejet": bő vízzel leforráztam a rizspelyhet és folyékonyra turmixoltam. Isti szívesen megitta, főleg ha csaptam hozzá némi banánt Kép

időjárás: ha jó "vastag" lenne a hó, legalább szánkózni mehetnénk, de így Kép

Neet, részvétem, ez már soxorosan kiborító KépKép

votiv 8)
votiv

Mása, Pirusról én sem tudok többet, de én is azt tippelem, hogy babázik Kép
hitel KépKépKép

votiv 8)
votiv

nem tudjátok, hol lehet venni kiságyba gumis szélű pamutlepedőt nem túl drágán? múltkor láttam vhol 1000ft/db-ért. vagy ez lenne a normál ár? au.

votiv 8)
votiv

Votiv,
én tuskóban vettem.

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Juc: Mi jó nők tartsunk össze, te is az vagy Kép

Zsan, Votiv: Köszi, az aggódást, tegnap este óta 39 fokos a lázam, most talán sikerült kicsit letornázni a tej sajnos ezért csappant, no meg elkezdtem az antibiot, amire mindenki azt mondta, hogy evvel nem kéne szoptatni. Most marad a fejés, és a táp egy hétig, meg a remény, hogy lesz még és kell még a lánynak is utána.

Már itt sem vagyok.

KépKép
oxigen
Györköny

Neet, nekünk is van macsekünk, kettő is Kép vigyem??? Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Votiv, epp azert kerdeztem, mit lehet vele csinalni, mert szerintem csak ugy "a la nature" ihatatlanKép. de igy egeszen jo voltKép
ja es nekunk van ilyen gumis lepedonk (kisagyra) es baromira csak all a szekrenyben. mekkora kell nektek? mert ha ez akkora, odaadnamKép

Neet, merek en meg barmit is szolni?Kép multkor is megkaptam Moose-tol, h nem vagyok kompetens eger-kerdesbenKép

Coolio
recca

Sziasztok!

OxiKép, jobbulast!

Recca, mar napok ota nyuzom az unokatesomekat a domainnel. Mar beszeltunk, irtam e-mailt, sms-t. Kép Bocs, ez olyan ciki.Kép Azert meg zaklatom oket kicsit...

Tenyleg Bogarka, mi ujsag a honlappal? Les

KisFic edes!Kép Azt a pockot!Kép

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Vki tudja Kokusz e-mailjet???

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Mása!

Pirusék jól vannak,csak tényleg be van havazva.majd szólok neki,hogy hiányoltad!Kép

Neet!

Közeli ismerösőd egy állat!Kép

Oxi!

Nem irigyellek,de aza jó ha Vikka nem kaja el és ahogy elnéztem a csajod táplálék bevitelét nem kell izgulnod a táp miatt,szerintem nem zavarja meg.

Zenemanók és Juditka?HM,no comment

Juc
20170114224602

Dora, hagyd akkor, nem bajKép
papp.liza @ freemail.hu

Coolio
recca

Sziasztok!

Most visszaolvasok!

DE Ha valakit érdekel van egy fajtiszta wyskas cica törzskönyvel eladó ingyen!
Valami gyönyörű!- gazdája (kisfiú)ráunt ha valakit érdekel szóljon! Ja és pont olyan mint a reklámbaKép
manó27

Juj,aza cica Panna kedvence.DE ismerve magamat nem vállalom be!Kép

Juc
20170114224602

Neet:
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
Nem is értem,hogy tudsz ezekről ilyen nyugiba írniKép

Mása:
gratulálok a hitelhezKép
csak az a 20 év ne lenne...Kép

petergabi

Oxi, mielobbi gyogyulast! Biztos nagyon ugyesek lesztek!

Rec, mi ez a domen ugy? Regisztrator vagyok/voltam, biztos tudnek segiteni. Irjal melt!

Mano, ennek a kisfiunak vannak szulei? Remelem nem fognak raunni a sracra... egyebkentmeg ezust cirmos brit rovidszoru!! a whiskas meg nem y... most kaptal Kép
moose

az lehet, hogy mostanaban minden gepsonka budos? vagy csak velem van baj? mert apanak es gyereknek nem tunt fel... viszont buda-pingvin kft hidegkonyhas izemicsodait tenyleg ne egyetek, mert tojashejat is kutyulnak bele! Kép
moose

Moose!

Naddon hüle vagy!Kép(kölök,szülök,megunják)

Juc
20170114224602

sziasztok!

anyukám egészen déltől itt volt, úgyhogy sokat babázott, én meg pihentem, meg sütöttünk fasírtot, ami nagyon nyamszli lett, és voltam szoláriumban Kép és becsavarta a hajam KépKépKép szóval tök jó nap volt!
Vincsenzó is már gyógyulgat, már a végén tart a bretegség, eljutott a belekig, ma 3x kakkantott. de a kedve jó, már alig köhög, szépen tisztul az orra. úgyhogy megaKép

megyek kicsit altatni, de aztán jövök még!
ficánka

én szeretem a cicákat, de kivágnának itthonról vele együtt Kép

Recca, a kiságyunk 170x80-as (asszem, de most elgondolkodtam...) a lényeg, amit nem tettem hozzá, hogy a kisebb méretből (120x60) tartanak a legtöbb helyen (Mása, tuskóban is sajna csak a picit találtam), és ezek picik Isti ágyára. lehet, hogy ez az "óriási" lepedő ezért ilyen drága? Kép

Oxinak sok pozitív energiát küldök, gyógyuljon meg mihamarabb!!! KépKépKép

votiv 8)
votiv

Képzeljétek, a fiam egyik ovis barátjának a Zapukája nyert most a filmszemlén, mint egyik legjobb operatőr...KépKépKépKépKépKép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Rec, most akkor jól következtetek, hogy van kiságyatok, de nem használjátok? vagy lepedő nélkül? Kép hát most akkor hogy is alszotok? KépKép

Fic, gyógyulás jó hír KépKép na most már én akarok lenni a következő, aki valamit csinál a hajával! KépKép

Adáról tud vki vmit? írtam neki sömöst, de eddig semmi reakció. utsó infóm, hogy LH breteg, és még a gépük is behalt Kép

votiv 8)
votiv

Fúúú, Zsan, a fiad máris tudja, hogy kivel kell barátkozni KépKép esetleg lehetne az én fiam is a befolyásos kisfiad barátja? KépKép

votiv 8)
votiv

Votiv, én is csak ezt tudom, mást sajna nem. de biztosan reagál előbb-utóbb! Kép én is most növesztem a hajam, de hogy ne legyen olyan uncsi, be szoktam néha csavarni. vettem a dm-ben szuper nagy tépőzáras csavarókat, kb. 5 perc az egész meló. persze így, h anyukám csinálta még tutibb Kép nyáron, amikor "kiköltözünk" Biára, majd átmegyek és jól becsavarom Neked is Kép ha nem vágatod le, és ha szereted, ha hullámos

no, visszaolvasok
ficánka

Votiv,
hát persze...Kép
ééééééééééééés, ne tudd meg, h még ki volt az én nagy és okos kisfiam barátja!!!!KépKépKép
sosem hinnéd el.Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Votiv!

Nem párom lesz Timivel, hanem anyukám, amíg a H-ban leszek! Pénzben sok lenne az 1 hét kiesés, így párom inkább melózik! Igen, még mindig tetszik neki a munka, viszont meglett az eredménye az állandó hajtásnak az egészsége rovására!Kép

Ancsi!

Eddig nincs láz, se nyugtalanság! A szúrás se látszik, de azt mondták nem is szokott gond lenni ennél az oltásnál!

Magdi!

Pirosékról én sajnos nem tudok!Kép

Fic!

Örülök, hogy jobban vagytok!Kép
ildi76

Indi,
nagyon el vagy keseredve?????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Mása,Kép

Moose, szörnyű, ami a barátnőddel történt. amíg pocakos voltam meghalt drága keresztanyám és édes aranyos nagymamám Kép persze az édesanya elvesztése még nagyobb fájdalom. tudom, nehéz ilyenkor felhívni a másikat, de hidd el, hogy csak az első néhány szó nehéz, aztán már szépen megy minden, és jól fog neki esni a támogatásod! ha érzed magadban a segítő erőt, hívd fel!

Juc, Somának gyógyulást! +++++++ és Kép mert az gyógyít. tehát többen mentek, már úgy értem, többen, mint 4-enKép? appartman nem jó?

Zsan, meg én is kérdeztem a rizstejet, tejbegríz rulez, azt fogok csinálni! Kép

Gabi, igen, arra gondoltam. akkor Nektek biztosan nagyon szuper babakocsitok van!Kép

SEBEÕK RAPPEL :o:o:o
ficánka

Zsan, ne csigázz!! Kép

Ficánka, mindig is hullámos hajat akartam! Kép mint általában a szögegyenes hajúak Kép jó lesz, ha kiköltöztök, legalább nyárra Kép

votiv 8)
votiv

Hahó!

Adáéknak ha minden igaz csütörtökön lesz gépük, addig nem tud jönni...és sajna a szagojába se, mert akkor megy a gépért Kép...de LH jobban van Kép, nem vészes a takonykór Kép

Oxi!
Gyógyulj meg hamar!!!!

Votiv!
A tuskóban én 140x70-eset vettem Petra 170x70-es ágyára...jó passzos de rámegy Kép

Dora!
fejlemény egyenlőre nincs honlap ügyben, de lesz!!!! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

ZsanciKép Aranyos vagyKép Igen, sajnos most összejöttek a kaki dolgok munka-és pénzügyi téren, de talán megoldódnak. Addig még maradok egy kicsit olvasó üzemmódban, úgyis olyan jókat írtok, öröm olvasni Kép Na jó, a betegségeket meg szürkeszőrű inváziót nem annyira...

indianyo

Fic!

Igen,többen megyünk.tesomék is jönnek ,anyukám is.Mivel tesomék 4 évre kimennek New Yorkba,ez egy utolsó közös programm lesz.ÉS apartmann kicsike.Bioház meg nincs szabad,most már kiderült csak idáig hitegettek.

Juc
20170114224602

Votiv, 170? akkor nem is annyira kicsi az a kisagyKép.
persze, B-nek is volt kisagya, de mar nincs. ill. van, csak a pinceben lakik, szetszedve. marmint a kisagyKép.
de ez a mi gumis lepedonk nincs 170. ugyhogy akkor nem adomKép
vagy kell igy is?Kép esetleg passzentosan...Kép

Coolio
recca

Ildi, milyen baja lett? a vírusfertőzésen kívül is?

Indi, ezt láttad már? http://index.hu/velvet/test/curry0207/ és mi a véleményed?

votiv 8)
votiv

Én is voltam kint, gyilkos a hideg szél és a hó, még szerencse, hogy "napozni" tartottam. Kép

Neet, szétröhögtem magam a szülésjelentésen Kép

Aya, itt a csajok már minden okosat elmondtak. én is csak megerősíteni tudom, h ez a H nagyon jó, profi szakemberek kezében leszel. Neked kell eldöntened, mennyire vagy bevállalós. Kép

Mása, kukkants be a biai topikba, hátha ... Kép és hitel megahiperszuperKép

Recca, és a szopizás-gond elillant már, igaz? Kép

Oxi,Kép jaj, most olvasom, h nem vagy jól, sajnálom! még az a jó, hogy itt van most anyukád, aki biztosan segít! buljál gyorsan drága! KépKépKép

Dorka, szerinted hasonlítunk Vincével? talán a szem meg a homlok ... meg a pocak Kép
ficánka

Juc, francoskrumpli kolpingosok! de biztosan Várgesztesen is jó lesz nagyon. vagy vegyetek ki két appartmant, hm? Kép

Indi, sajnálom, h gondok vannak! azért gyere, hátha felvidítunk kicsit! és mesélj is! Kép

Votiv, yessssssssssss, ezért is várom már a nyarat! KépKépKép

most megyek bújni zapához, aki abbahagyta a számítógépen a játszást csak azért, hogy én ide jöhessek kicsit pofázkodni Kép
ficánka

Sziasztok!

Ma ki se dugtuk az orrunkat, cserébe hihetetlen sikítozásban volt részünk.Kép De most már alszik.Kép

Oxi, gyógyulj meg gyorsan!

Votiv, a kutyafáját, hát ezen a héten nem fogunk találkozni?Kép

Pocak, mesélj majd, mit művelt Füli.Kép
zanza

Sziasztok,

Fic,
majd benézek abba a topikba. kiváncsi vagyok mi van velükKép de hátha Juc is ír majd valamit Pirusékról Kép

Manó,
imádom a macsekokat. De most itt kell hagynunk két másik cicát, ha elköltözünk Kép De itt kert van meg minden és jobb lesz nekik itt anyóséknál. Ha rajtam múlna, minden allátkát befogadnék Kép imádom őket. (kígyó- békát azért nem, na meg pókot sem)

Indi,
sok++++++++++ neked és kívánom hogy pozitívan változzanak a dolgaid Kép

Betegeknek bulást !!!! Ne legyetek lázasok!!!!

Most lelépek, mert apa hiányol. Holnap bekukkantokKép Jó éjt mindenkinekKép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

mása,
olvastam és rulez és csomó mindent akartam írni mindekinek de egész nap melózom,brühühühühü
meg holnap is.....nem tom tudok e menni sagoyába még jelentkezem.

puszkó mindenkinek
gigi
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: