Jó reggelt Csajok!
Neet,
jelentem, én 6.30 óta fenn vagyok, de ilyenkor Vincsenzó igényel, játszunk, nomeg a szokásos reggeli teendők. aztán 9 körül elfárad, ilyenkor van időm magamra és most a babanetre is.
Ildi,
Timi gyönyörűséges, micsoda nagylány lett! már alig várom, hogy élőben is lássam újra!

a tortája csúcsszuper, és azon nem csodálkozom, h elpityeredtél, ez természetes.
Zsan,
ez a babakocsi is szuper!

az ára tényleg durva, de amit érte kapsz, az azért nem semmi! na jó, én is azt néztem a babakocsi-választásnál, hogy elfér-e benne Vincsenzó kényelmesen, és aztán meg azt, hogy nekem tetszik-e. de igazából ez fordítva történt, mert megtetszett ez, és aztán beletettük a dedet, és örültünk, h milyen jól elfér benne, ő meg mosolygott vissza, amiből arra következtettünk, h tetszik neki.

sztem az, hogy az első kereke fordul nem hátrány, hanem előny, mert könnyebb manőverezni, így 90 fokos fordulatnál meg kell emelnem az első kereket. de nem nehéz. viszont ha meg kell emelni az egészet, az tényleg durva, hát nem bkv-zásra való. sétálni viszont kitűnő, nem kell emelgetni a padkáknál, simán felmegy a kerék. nem döcög, ebben is van szűkítő, teljesen le lehet dönteni, a kupolatető is elég mélyen lecsukható, na jó nem lábig, van lábzsák, de nekünk nincs hozzá hátizsák. és ez 65e volt. és befér a csomagtartóba, meg az anyósülés elé is, könnyű összecsukni. na, ezt jól kimerítettem

nagyon úntad?
Votiv,
a pasik néha úgy viselkednek, mintha elfelejtenék, h gyerekük van. nálunk is találtam már drótot a gyerek játékai közé hajítva, grrrrrr, tudod, tök lazán, mint régen ... csak akkor még nem volt ded. és amikor mondom, néz rám a jóságos és esdeklő tekintetével

Moose,
rendes nem csőrös és nem füles pohárból, megfogja két kézzel és emeli, én meg döntöm alulról. tehát segítséggel ... de azért tökügyi, igaz?

nem önti magára, csak néha kiköpi
Zanza,
a cumisüveg már nem kell neki, a csőröst meg rágja és játszik vele, ezért próbáltam meg a poharat, és bevált. vagyis alakul