A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Köszönöm Timinek a dícséreteket!Kép

Bogárka!

Petrát nem kell javítgatni, még van idő, hogy tisztuljon a beszéde és később sem javasolt a javítgatás! A beszédhang javítást egyébként 5 éves kor körül szokták elkezdeni, ha szükséges, de óvodában úgyis nézi majd a logopédus néni!Kép

Moose!

Igen, már megint nem lett átállítva a fényképezőn a dátum! Ez a halálom!KépKép
Egyébként mostanában sokat eszembe jutsz! Timi imádja a kajákat a földre dobálni! Ma egy laza mozdulattal a háta mögé löttyintette a pohárból a vizet, éppcsak a poharat nem dobta utána! Esküszöm direkt csinálja! Olyan "na erre most mit lépsz" típusú vigyort szokott vágni hozzá! De már nem pöccenek be, kezdek megedződni!Kép És ha elé teszem a poharat, hogy igyon, a legnagyobb természetességgel kezdi bele gyűjtögetni a morzsákat!Kép
"Gyagyaapát meg dícsérd meg, Õ legalább le tudja hajtani (csapni) az ülőkét maga után!Kép

Jó éjt!
ILdi
ildi76

Ja, és amíg még ma van...Dócinak és Dorkának boldog névnapot!Kép
ildi76

Ildi,
ilyen "na most erre mit lépsz" kifejezés az arcon nálunk is van, de milyen jól megfogalmaztad! Kép

Zsan,
meglestem az álom-babakocsidat, de nekem az jutott eszembe, hogy lehet ezt egy buszra-villamosra feltenni? Barátnőmék is vettek valami álomit, de már üresen sem lehet megemelni, tehát csak arra jó, ha pl elmennek egy hétre valahová, ahol sokat sétáznak, mert itthon persze csak autóznak, amibe szinte be se fér... egyébként ismét Moose-nak adok igazat (figyeled, Moose, ez már egy gyönyörű barátság kezdete... Kép), szerintem is gyerek letojja nagy ívben, milyen kocsiban ül, csak a játék legyen neki tetsző. Bár Zsan, mintha régebben te mesélted volna, hogy a skac nem komázta egyik-másik kocsiját, hát lehet, hogy ilyen is van. Kép Csakhát ismered az ostorpattogtató stílusom, gyerek sátáp, kocsiban szépen ül, kultúráltan szórakozik. Kép
neet
neet

Ja és WOW, ELSÕ voltam ma, úgyhogy szép jó reggelt mindenkinek. Kép
neet
neet

Téli álmot alszotok? Kép
neet
neet

Jó reggelt ElsőNeet Kép és Többiek Kép

Ildi, Timi nagyon szép, a hatalmas barna szemeivel és a sűrű sötét hajával Kép édesen üli meg a bébitaxiját Kép
szóval Te is egész nap követő üzemmódban vagy... én reggel azzal inditok, hogy becsukom a lakásban az összes ajtót, és megpróbálok elpakolni minden veszedelmeset

tegnap, telefonáltam és közben Ezsvánkának nyoma veszett! keresem-keresem, marha nagy csönd. egyszer csak észrevettem, hogy az apja oldalán az ágy mögött lapít, és egy tányérból (amit az apja este otthagyott) sós földimogyorót pakol a szájába!!! picit ideges lettem, hogy mi lett volna ha..., de aztán KépKép
és persze egészben lenyelte az összeset...
múltkor az apja egy bögre kv-t hagyott neki, grrr.

votiv 8)
votiv

Ildi, és torta is rulez Kép milyen ízű volt? és hogy van a hátad/derekad?

képzeljétek, ma meg mire keltünk: Isti sípolt, mint egy kiképzőtáborban!!! frászt kapok ettől a síptól KépKép

na és tegnap végignéztük a focidöntőt. utána olyan szomorúak voltunk apafejjel, hogy fontolgatjuk, hogy megváltoztatjuk a szurkolási stratégiánkat, hogy mindig a gyengébbiknek drukkolunk, mert így sose lesz sikerélményünk Kép mindig megszívjuk Kép

votiv 8)
votiv

Votiv,
nálunk ez nem fordulhat elő, mi nyitott haminyamis csomagolást nem hagyunk ott, amíg van benne morzsa. Kép
Azért remélem, sima útja lesz kifelé a magnak!
neet
neet

Neet, reggeli pelusban mind benne volt Kép és igazad van, sőt, már csak ezért sem szabad otthagyni! Kép na most meg is éheztem mindjárt, hogy morzsákról beszéltünk Kép

votiv 8)
votiv

Szia Votiv Kép
neet
neet

Jó reggelt!

Votiv:
a férjem is megnézte a végét tegnap és pont az utolsó 10 perc nem fért már rá a kazettáraKép
Õ nem volt szomorú,mert ezt saccolta,de akkor se nekik drukkoltKép

Nálunk az a gond Dorkával,hogy Õ már a hűtőt is ki tudja nyitni egyedül és ha nem vagyok elég éber...Pár hete jó 40dkg trappistát ettek meg a kutyával együttKép

Neet:
nálatok is együtt esznek?Teljesen kikészít ezzelKépEgy hari neki,egy a kutyának.Ilyenkor visitó fászt kapokKép

Macs:
milyen volt az éjszaka?

petergabi

Jó reggelt Csajok!

Neet,
jelentem, én 6.30 óta fenn vagyok, de ilyenkor Vincsenzó igényel, játszunk, nomeg a szokásos reggeli teendők. aztán 9 körül elfárad, ilyenkor van időm magamra és most a babanetre is. Kép

Ildi,
Timi gyönyörűséges, micsoda nagylány lett! már alig várom, hogy élőben is lássam újra! Kép a tortája csúcsszuper, és azon nem csodálkozom, h elpityeredtél, ez természetes.

Zsan,
ez a babakocsi is szuper! Kép az ára tényleg durva, de amit érte kapsz, az azért nem semmi! na jó, én is azt néztem a babakocsi-választásnál, hogy elfér-e benne Vincsenzó kényelmesen, és aztán meg azt, hogy nekem tetszik-e. de igazából ez fordítva történt, mert megtetszett ez, és aztán beletettük a dedet, és örültünk, h milyen jól elfér benne, ő meg mosolygott vissza, amiből arra következtettünk, h tetszik neki. Kép sztem az, hogy az első kereke fordul nem hátrány, hanem előny, mert könnyebb manőverezni, így 90 fokos fordulatnál meg kell emelnem az első kereket. de nem nehéz. viszont ha meg kell emelni az egészet, az tényleg durva, hát nem bkv-zásra való. sétálni viszont kitűnő, nem kell emelgetni a padkáknál, simán felmegy a kerék. nem döcög, ebben is van szűkítő, teljesen le lehet dönteni, a kupolatető is elég mélyen lecsukható, na jó nem lábig, van lábzsák, de nekünk nincs hozzá hátizsák. és ez 65e volt. és befér a csomagtartóba, meg az anyósülés elé is, könnyű összecsukni. na, ezt jól kimerítettem Kép nagyon úntad?

Votiv,
a pasik néha úgy viselkednek, mintha elfelejtenék, h gyerekük van. nálunk is találtam már drótot a gyerek játékai közé hajítva, grrrrrr, tudod, tök lazán, mint régen ... csak akkor még nem volt ded. és amikor mondom, néz rám a jóságos és esdeklő tekintetével KépKépKép

Moose,
rendes nem csőrös és nem füles pohárból, megfogja két kézzel és emeli, én meg döntöm alulról. tehát segítséggel ... de azért tökügyi, igaz? Kép nem önti magára, csak néha kiköpi Kép

Zanza,
a cumisüveg már nem kell neki, a csőröst meg rágja és játszik vele, ezért próbáltam meg a poharat, és bevált. vagyis alakul Kép
ficánka

Gabi,
együttevés KépKépKép

megyek én is harapni valamit
ficánka

Sziasztok,

Ildi,
lányod nagyon szép Kép Atortát megkívántam, pedig nem is vagyok várandós (még...) Kép

Votiv,
mi most veszünk lakást, ami lakóparkos és bevallom hogy most már kicsit félek, mert már hallottam negatív dolgot rólaKép Csak azzal nyugtatom magam, hogy hátha egy becsületes alvállalkozó csinálta. Van egy ismerős, aki teljesen meg van elégedve a lakásával. Igaz az nem ott van, ahol mi is venni akarunk.

Én szeretek ide írni, mert ha nem jövök, teljesen antiszociálissá válhatok. És néha jól esik kiírni gondom-bajom, mert a környezetemben nincs senki, akivel megoszthatom.....

POCAK,
légyszi-légyszi küld el mégegyszer a norbis cuccot, mert nem találom Kép szeretném kinyomtatni.Köszönöm.

És grat. a felállós kisfiadnak, Bogárka!

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Bebeeee, a mienk bolygó kerekű, bibíííí. Kép

Gabi,
együtt esznek? Egymás szájából esznek...de komolyan!
Immunrendszerre gyúrunk rendesen. Kép
neet
neet

Edzett Ildi Kép es apa nem lehajtja, hanem hozzaragad a hatahoz es azert csapodik le Kép

Neet Kép eszik, alszik, nem sikit, ul Kép en is ilyen vezenyszavakkal probalkozom, de nem mindig fogad szot... es hajnali ot korul ma is musort adott...

Gabi, enyemlany rosszabb, mert a macska tanyerjabol szokta kienni a szarazkajat, tegnap meg sulthust (ami mondjuk jobb, mint a macskakonzerv, deakkoris Kép Kép de nem tudom, hova tenni a tanyerokat, hogy gyerek ne ferjen hozza, macska meg igen, egyelore a konyhaban vannak es a konyhaajtot legtobbszor becsukom, igy viszont egyikuk sem fer hozza Kép

Votiv, sip kicsit sem veszelyes? mekkora, milyen, egyedul lehet azzal hagyni a gyereket?
moose

Reggelt!

Soma lázas.
Fic jó csaj vagy!
Oxi Te is!
Zsan te babkocsi mániás!
Pocak teki úton.

Juc most el főzni
20170114224602

Fic, Vincenzo tenyleg nagyon ugyi, apa meg tenyleg grrr. es ha neked nem kell padkaknal emelgetni a babakocsit, akkor mazlista vagy es feletek nincsenek is igazi padkak, mert mifelenk legalabb harminc centi magasak vannak es raadasul az ut meg a jarda minosege is remes, es hiaba emelem az elso kereket, mert a hatso tokjol beakad az uthibaba, ugyhogy sokszor az osszes kezemmel meg labammal kell segitenem a babakocsit, hogy valahogy tuljussunk...ja es kozben intek az autonak, ami megallt, hogy atengedjen, hogy menjen csak tovabb, mert mire lelepek a jardarol megoszulunk... ja es a bolygos meg a nembolygos kocsimmal is ugyanugy kinlodok (a nembolygossal kevesbe, mert az nem ficankol kozben es nagy tomlos gumikereke van)
moose

Sziasztok!

Együttevés, nem semmi!Kép

Zsan, sirály a babakocsi, engem is elbűvölt.Kép

Megyek, mert Hídrobbantó szétszedi a lakást.
zanza

Votiv!
ne haragudj, de olyan szemléletesen írtad a mogyoróst, hogy hangosan nevettem rajta! Beet lánya is elcsórta a talin a barnacukrot Kép a kávé mellől.

Vera!
következő mérésig nem vagyok ideges. Kép tegnap pl. ebédre 80 ml tej után még betömött 3/4 üveg édesköményes krumplit, nyuszi husival. ilyet én úgyse főznék itthon, csak hadd egye.

Gabi!
tesóm egy magasra tett 25 dkg-os vajat nyalogatott így el egy szombat reggel. mindenesetre durva cuccok (fűszeres, v alkoholos) gondolom nincsenek olyan magasságban, h elérje.

ancsipancsi

Mása,
Kép örülök, h újra itt vagy és írogatsz nekünk!

Juc,
Te is jó csaj vagy! és köszi Kép ezt is, meg a tegnapi gyors választ köptető ügyben. még nem adtam belőle V-nek, hátha nem lesz rá szükség. ti mikor kolpingoltok?

Moose,
a 30 cm-nél azért ezt is meg kell kicsit emelni. errefelé vannak olyan utcák, ahol van le-felhajtó, v. alacsony a padka, na én arra sétázok. most azon tanácstalankodok, h akkor lehet, h tömlős kerekűből nem létezik bolygós? mert akkor már inkább ne legyen bolygós, de tömlős az igen.

Zanza,
Hídrobbantó Kép

fic megy rendet rakni
ficánka

Sziasztok!

Juc: már ide is ért!!!!!!!!! Balunak tetszikKépKépKép
Somának gyógyulást!!!

Fic: Nagyon ügyesek vagytok Vincével, ez így tök profiKép

Én ma fogom látni Fülikét!!!KépKép

Timinek Boldog Szülinapot!
Kép

Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

sziasztok,
Fic,
babakocsi téma engem sosem untat!!!Kép imádom hallani a részleteket!!!KépKép
Moose,
hehe, mienk apa sosem hajtja vissza, sőt most már azzal érvel, h kisebbségben vagyok, úgyhogy kussss...Kép
Juc,
Somának bulásot!
Votiv,
hehe...te apud sem semmi...Képnálunk néhány ideges felsikkantás, majd a legrosszabbak részletes ecsetelése meghozta a kivánt hatást, a lehető legkevesebbszer forul elő, h vmi veszélyeset elöl hagy.
És nálunk is működik a Neet-féle aranyszabály: nyitva csak olyan dolog marad, ami már csont száraz/tök üres.
további szépségeset!
és, IRTÓ HIDEG VAN KINT!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Oxinak is JOBBULÁST!!!!!!!!
és csak annyit, ha nagyon zavar a tápszer, akkor én lehet, h megkockáztatnék egy LLL-szakártő hivást, mert állitólag az antibiotikumok nagy része mellett lehet szoptatni. (HA ezért kaptál tápot!!!!)
ha, nem, akkor bocsi, h bele vauvau...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Úristen, tudtátok, h a svájci nők csak 1971-ben kaptak szavazati jogot???????????
na, jó, ÕK legalább 71-től szavazhattak...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Mindenkinek jobbulast!

Es szerintetek ha egyik baratnemnak, aki kb 33 hetes pocival otthon fekszik mar regota (ooo, most nem emlekszem, miert is kell fekudnie) ejjel meghalt a mamaja, akkor hogyan tudnek segiteni? Kép Ez rettenetes, nem eddig is egy csomot idegeskedhetett a baba miatt, most meg ilyen szornyuseg is tortenik, ugy aggodom erte!! Kép Kép Szal e-mailt irt es en csak annyit mertem valaszolni, hogy oszinte reszvetem es szoljon, ha barmiben tudok segiteni es felhivni meg nem merem. De majd megkerdezem, hogy atsetazzak-e idonkent a nyuszival, hogy ne egesz nap egyedul szomorkodjon otthon (egyebkent is akartunk mar menni, csak meg a hulye hideg miatt nem sikerult). Ilyen nagy trauma elindithatja a szulest? Vagy valami mas tortenhet vele? Hjajajaj...
moose

Fic,
mert szeretlek benneteket Kép

Moose,
KépKépKép nem is tudom,mit lépnék erre. Olyan szörnyű. Az nem is rossz ötlet, hogy majd átsétazz a Nyuszival! Biztos jól esne a barátnődnek. Ilyenkor az jut eszembe, hogy olyan igazságtalan az élet ........... Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Juc,
Somának bulást!

Zsan,
ha sok pízzem lesz, megveszem nektek álmaitok babatocsiját.Kéttőt is!!!!Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Fic!

Áprilisban tervezzük,de ha nem Kolping akkor Várgesztes.Kolpingban nem biztos hogy van bioház arra az időszakra.

Moose!

Ez nagyon nehéz helyzet,tudod nekem apum pont aznap ment el amikor Panna született,megértema hatványozott bánatát a barátnődnek.
Szerintem ha Nyúszit látja akkor biztosan elterelődik a figyelme és nem lesz semmi baj a pocaklakóval.De tényleg csak óvatosan próbálj meg közeledni mert nem tudni,hogy a trauma hogyan hat rá.

Pocak!

De örülők!

Juc
20170114224602

Moose,
hát én sem tudom mit tennék. Az viszont biztos (két közeli barátomnak is meghalt már az anyukája), h az nagyon fontos nekik, h beszélhessenek róla. Tehát, ha van időd, és merszed, kérdezd meg mi történt, mit érez, stb...a lényeg, h ne csináljatok úgy, mintha semmi sem történt volna. Csak ha ő akarja ezt.
szerintem.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Moose,
Kép Én is azt mondanám, mint Zsan. Vagyis azt mondom.

Zsan,
ugye, h nem lehet otthagyni egy kibontott csipszes, csokis, kekszes, mogyorós és semmilyen csomagot? Kép
Jelszó: amit ma megehetsz, ne halaszd holnapra. Kép
neet
neet

Recca,
te kérdezted a rizstejet??? Mi zabpelyhet főzünk belőle, vagy tejbegrizt, és pont olyan az ize, mintha tejből lenne. Először én is féltem, mert Votiv mondta, h nagyon más az ize, de én nem vettem észre ezekben.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Neet,
igazad van!!!!Kép mert még jönnek a rohadt hangyák, és felzabbantanak mindent!!!Kép
neked nem az ajtósin kéne nyomulnod???
vagy már megjártad???? hűűűűűűűűűűű...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Neet:
szóval még örüljek,hogy nem a szájából....jaj!!!!

Ancsi:
na ettől a vaj témától is rosszul lettem,túlságosan vizuális vagyokKép
Persze a veszélyes dolgok nincsenek elérhető helyen.Sőt,ha dobozos sört lát rögtön mondja"Apa,tejtej",ami a teát jelenti nálaKép

Juc:
Somának gyors gyógyulást!Van más tünete is?

Moose:
hihetetlen vagyKép
Én jót mosolygok Istin,hogy elképzelem,ahogy fújja a sípját,Te meg rögtön csekkolod,hogy mennyire biztonságosKépKépKép

petergabi

Fic:
tömlős=fújható?Mert akkor van bolygós fajta,nekünkKép

petergabi

Oxi beteg? ajjaj Kép akkor jobbuljon hamar! Kép

és Somus is gyógyuljon meg! Kép

Moose, szegény barátnéd! én nem tudok jó tanácsot adni, azok közé tartozom, akik ilyenkor tök zavarban vannak Kép

a síp biztonságos, de azért szaladni nem engedem vele (ha már tud majd szaladni) Kép

be kell mennem vmikor a Teve utcába, természetesen nem kaptam meg az igazolást tőlük a gyedről, és nem tudom megcsinálni a bevallásomat, hú de nem hiányzik ez. és csütörtökön nem tudok talizni menni, mert interjút kell felvennem. péntek jó valakinek? Kép

votiv 8)
votiv

Moose:
szerintem sem jó úgy tenni szegény barátnőd esetében,mint ha semmi sem történt volna!Én legalább is ezt a fajta reakciót utáltam a legjobban,amikor...tudod.
Finoman próbálj közeledni,majd látni fogod neki mire van szüksége.
Van férj v. valaki,aki mellette van most?

petergabi

Gabi!

Takonykor simán,vírusos kivitelben.Ez van nálunk vagyis Sománál.De bul erősen.

Köszi mindenkinek a bulásra vonatkozó fekhívást!Kép

Juc
20170114224602

Zsan,
de, ott kéne lennem, de voltál te ma már kint? Na ugye... Kép
Jelszó: ej, ráérünk arra még. Elvégre ez a tavaszi félév, nem a téli. Kép
neet
neet

Neet,
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉN már voltam ma kint!!!! a nagyfiamat kűdtem oviba!!!
brrrrrrrrrrrr...megértelek.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Votiv!
musz bemenni? mert mikor nekem kellett, felhívtam azt a nőt, akinek a neve a gyed határozaton van, és már intézkedtek is.
sikerült "tejbe"rizspelyhet csinálnom, nem turmixoltam, és nem öklendezett, csak tömte befelé.

Gabi!
ez a 70-es években volt, amikor igazi vaj volt csak. jó puha volt, mert anyu a hűtő tetejére tette. tesóm (odatolta a széket, felmászott, benyalta) tök csalánkiütéses lett, azóta csínyján kell bánnia a tejtermékekkel.

ancsipancsi

Ancsi,
ez jó, mert végülis tesódat már meg sem kellett verni... Kép megvolt a maga baja a pöttyökkel. De ha most valaki azzal jön, h neet egy brutális állat, akkor.... Kép
Fúj, hogy lehet a vajat nyalni?Kép
neet
neet

Ancsi, elpostáznák újra, ha ráérne. de a bevallás határideje mindjárt lejár. Úgyhogy vagy személyesen, vagy meghatalmazással más mehet érte. örülök, hogy ízlik Lencsének a rizspapi Kép fini is az Kép

én tesóm egy egész bödön Penaten popsikrémet nyalt be. de nem lett semmi baja.

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Meningococcus oltáson túlestünk! Remélem most nem kapunk be semmilyen bacit!

Juc!

Somának jobbulát!Kép

Votiv!

A torta barackos volt!
Köszi a kérdést, hátam változóan van! Valszín jövőhéten vagy utána való héten fekszem be H-ba kezelésre!
Jut eszembe! Elküldenéd nekem is a kontrollvizsgálatod eredményét! Nagyon kíváncsi vagyok rá! Meg arra is, hogy jobban vagy-e a homeos bogyók szedése óta!

Moose!

Lehet kapni a wc támlájára olyan ráhúzható "anyagot"! Hogy a francba hívják az olyat? Tudod, olyan frottírszerű vastag anyagból van és általában együtt árulják a wc elé tehető kis szőnyeggel! Lehet, hogy az jó hangtompító lenne! Másik variáció: öntapadós szivacscsík a támlára! Kép Harmadik variáció: wc-vel szembe apának kiírni, hogy HALKAN! Más ötletem nincs!Kép

Oxiéknak jobbulást!Kép
ildi76

Most olvastam tovább!

Moose!

Sajnálom a barátnődet! Jaj, de szörnyű érzés lehet!Kép Hirtelen történt vagy beteg volt az anyukája? Nem tudom mi tesz jót ilyenkor! Szerintem is csak a beszélgetés! Meg ront a helyzeten, hogy szegénynek feküdnie kell és nem tud kimozdulni sem kicsit!Kép
ildi76

Ildi!
ilyenkor rizikófaktor még a baci? majd megírod később, hogyan reagált Timike az oltásra? láz ilyesmi. bogarat ültettél ugyais a fülembe...

Votiv!
elfelejtettem, hogy nektek nem májusban van a bevall. Kép faxon se nyomják át? ekkorát utazni Istókkal? Apa vagy valaki más? rizspapiból hagyott én meg benyomtam. Kép

Neet!
majd próbáld ki, finom az!

ancsipancsi

sziasztok lanyok!
bocs hogy alkalmatlankodom, de kellene par jotanacs. 25 hetes terhes vagyok, az orvosom a SOTE-n kulsos, ezert nem szivesen szulnek nala (nagyon draga, es a sote-t amugyse birom...) gondoltam szulok az ugyeleten, pl a szt. imreben vagy margitban, es valasztanek szulesznot. hogy megy ez a dolog az imreben? ha pl nem valasztanek szulesznot a korhazbol, es csak siman bemegyek szulni, anelkul, hogy ottani orvos latott volna, hulyeseg? teljesen tanacstalan vagyok a temaban, lecci lecci irjatok valami kezzelfoghatot!
udv, aya
aya

szia Aya,
kerületi vagy? mert akkor csak úgy simán is bemehetsz szülni.
Szülésznőket érdemes megnézned, tartanak előadásokat a kórházban.
Hogy hogy megy ez valójában nem tudom, mert én kerületi vagyok, ráadásul a válszott dokim is ott dolgozik. Ha szt imrét választod, valószinűleg nem jársz rosszul!!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Aya!
én Kecskeméti Vera szülésznőt ismerem, nagyon tudom ajánlani. érdemes megkeresned személyesen és beszélni, hogy doki nélkül is elvállal-e. nem tudom melyik kerületi lakos vagy, de ha XI.-XXII, akkor minden magyarázat nélkül mehetsz, és a többi kerületből sem küldtek el még soha senkit. (elvileg van valami szabály, ha totál tele vannak, akkor más kerületit elküldhetnek másik kórházba, de még soha ilyet nem hallottam, hogy megtörtént volna! itt is számtalan kerületből vannak anyukák.) persze simább az ügy, ha választasz egy szülésznőt, ő majd végigkalauzol a nagy eseményen, és nem leszel olyan elveszett. a szülésznők tarifája nem olyan megveszekedett. ha további infora van szükséged Verát és egyebeket illetően, mélben szívesen válaszolok. (cím a profilomban)

ancsipancsi

koszonom szepen a valaszokat Kép ujpesti vagyok, hat nem a legkozelebb, viszont sok jot hallottam a korhazrol, ezert merem megkockaztatni az ugyeletet. masik alternativa a margit lenne, az kicsit kozelebb van. de mivel az elso gyerek, nem hiszem hogy a kocsiban szulnem meg, igy az ido-faktor annyira nem fontos. ugyeletesnek szoktak halapenzt adni, vagy csak ha fogadott a doki? szulesznonek kb mennyit? helyzetemet tovabb bonyolitja, hogy jelenleg kulfoldon vagyok, a 32-ik het kornyeken megyek csak haza. persze itt is jarok orvoshoz, es az otthonival is rendszeresen beszelek a neten. ilyen "hatter" mellett, kicsit struccpolitikaval, csukott szemmel kell belevagjak a nagy esemenybe.
aya

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: