Sziasztok!!!!!!!!! ITT VAGYOK. Bocsánat, de hazaestünk, előtte még eladtuk apát holnap estig(ez a jóember is a legjobbkor megy tréningezni, de tény, hogy kollégái mindenben segítették, meg nekem MOST jobb is így).
Én meg terápiás shoppingra mentem Bencivel, közben bőgtem, mert így legalább nem látta (vezetés közben, ugye, Veronikusz?!).
Hálás vagyok a drukkokért, a soksok pozitív energiáért, nagyon köszönöm, ÉREZTEM, majdnem végig röhöghetnékem volt. Kicsit morbid, mi?!
Drágáim, a nagyon jó hír, hogy Jankucinak mindkét veséje működik!!! A jobb olyannyira, hogy nem is foglalkoztak a tágulattal, mert ott állítólag annyira kisfokban megy túl a határértéken, hogy akár normálisnak is tekinthető. A bal csúnya sajna, de hangsúlyozom, működik.

A vesekéreg is elég vastag, és ez is jó. Én bizakodom, nyilván utánaolvastam csomó fórumon, meg ilyesmi, és a statisztikám alapján sztem a legvalószínűbb, hogy elmúlik szülésre. Ha nem, akkor Janka 3-4 hónapos korára. Na, jó, van, akit megműtenek 2-4 éves kor körül, HA sokat beteg-felfázik.
Nade. Amin röhögnöm kell, hogy NEM EZT HALLOTTAM. Sajna ilyen dolgok röpködtek a fejem fölött, hogy indított koraszülés (már hallottam hétfőn is), Jana elvesztheti az egyik veséjét kisdedkorban, meg hasonlók. Amikor rákérdeztem a prognózisra, hogy mégis mit jelent a koraszülés, akkor a behívott PIC-vezető (mily megnyugtató, hogy őt is megismerhettem

) azt válaszolta, hogy szerencsére nem ma. Közöltem, hogy nem is igazán úgy készültem...

Szóval a lényeg, hogy azért végül mégiscsak megtudtam, hogy számíthatunk arra, hogy 34-35. hétig kihúzza kiscsaj, de azért engedje meg mindenki, hiszek én a 38-ban is!

De ha baj van, leáll, ilyesmi, akkor azonnal. Na ezeket a dolgokat egyszerűen nem hallottam meg. Felvértezve mentem be.
Vidadokit imádom, jobban, mint valaha (nem hittem, hogy fokozható), mert nem hajlandó osztozni a negatív szuggesztiókban, és segít hessegetni.
Csajok, én a legjobbakat remélem, addig is, kéthetente uh, és akkor úgyis jelzem mi van. Még valami, halkan. Úgyis én döntök, és én küzdeni fogok a gyerekemért, és nem hagyom, hogy az első "gyanús" jelre valaki nekem essen késsel a 30. héten. Nem engedem.
Nem vagyok részeg, de olyanra sikeredett...
GABBÓÓÓÓÓÓÓÓÓKA! Imádlak.