A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Dorka!
Szofi szerintem meggyógyult, bár még végig be kell vennie az antibiotikumot. Most jön az utolsó 4 foga, így nem tudom, hogy az éjszakai nyügi az minek köszönhető, de tény hogy már a láz előtt is volt.
Nem alvás: ilyet én nem ismerek. Alszom mint akit agyonvertek. :lol:

Gabi!

Én szedtem B6-ot, de nem ért semmit. :oops:
tök jó a vonalzód!!! :D

Vica!
De jó hogy jöttél! :D:D:D

Ha nem haragszotok írnék az ujjamról! :oops: ma voltam 12-kor a Bőrklinikán. Brutál egy hely!!! Nem egy Kútvölgyi rendelőintézet. :oops: Zsófit minden ápolónő végigtapizta. :evil: sajnos nem mindig tudtam odafigyelni + pont tőlük függtem. Soron kívül be is engedtek! Bőrgyógyász dokinő mondta, hogy kérjek időpontot és jöjjek vissza majd egy sebészhez!!! :shock: Na persze! Mert orvoshoz menni nekem olyan egyszerű! :evil: végül rám törtek a hormonok és elkezdtem bőgni. :roll: nő rögtön telefonált a sebészetre, ahol bár nem örültek nekem, de fogadtak. (egy teremtett lélek se volt a sebészeten!) Egy nagyon unott sebész jött, lerángatta az ujjamról a kötést, (meg is láttam a göncöl szekeret). Persze rögtön folyt a …. na akkor már komolyabban vette és vitt a műtőbe. Nem értem, de bár a hüvelyk ujjam műtötték, de melltartóra kellett vetkőznöm!!! :roll: pedig ennyire nem nézek ki jól! :lol:SŐT!!! :lol: kaptam Lidokain injekciót 4 helyre (ki is szaladt a számon, hogy „inkább szülnék!”)… na innentől hazáig bőgtem. De zokogtam! :oops: a sebész ugyanis folyamatosan csepegtette nekem a „JÓ” híreket. Kb. este 9-ig nem szoptathatok, mert ki kell ürülnie a szervezetemből a fájdalomcsillapítónak + nem érheti víz a kezem (zacsival, gumiujjal nem védhetem meg a víztől. Hogy fogok fürdetni??? Mosogatni??? :shock: ) + felkötött karral kéne lennem!!! Bár a gyerekorvosunk szabin van, de felhívtam és ő mondta, hogy adjak neki tápszert estig!!! :cry: :cry: :cry: hát én alig láttam vezetés közben a könnyeimtől!!! Úgyhogy rohantam a patikába tápért és most fejem és öntöm ki a fincsi (Lidokainos :oops: ) anyatejet!!! Olyan szaaaaaaaaaaaaaar!!!!! A kezemre meg mondta a sebész, hogy nagyon sokáig fog gyógyulni + fájni. Elküldték szövettanra. Már holnap mehetek vissza kötözésre + még egy párszor! :oops: Azt mondta, hogy ez valamilyen fertőzés volt. Hát CSAK ennyi! :oops: tudom, most Eninek nagyobb az aggodalma, mint hogy én nem szoptathatok estig … de azért :oops: :oops:

Eni Drága!
Mi volt ma????

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Elnézést, hogy eltüntem, azért az eseményeket követem szorgalmasan, de sajnos csak hetente egyszer-egyszer tudok olvasni, s már nincs a pofázmányomon bőr ezen alkalmakkor belekontárkodni a beszélgetéseitekbe... :oops: Azért izgulok ám veletek mindig, bár tudom ez most így elég hihetetlenül hangzik.

Gyuzso, köszönöm a köszöntést, és minden érintettnek a hiányolást is!

Ádámmal a múlt héten voltunk a hematológián, úgy néz ki, hogy UTOLJÁRA!!! A vasa rendben van, sőt közelít a referencia érték felső feléhez. :D :D Nem tudjátok elképzelni micsoda megkönnyebbülés ez nekem!
Most megint 4 foga jön egyszerre, így már 16 foga lesz kint. Szerencsére nem viseli meg egyelőre. Alszik továbbra is rengeteget, de most az utolsó hema vizsgálat után már nem igazából aggódom miatta...
Beszélni nem akar SEMMIT, de Ákiból kiindulva, nem lesz itt baj, majd beindul a trécslés.

Áki szorgalmasan nyomja a másodikat, nincs semmi gond, lelkes, mint az első hetekben. Foci, úszás, kézilabda, néptánc színesíti továbbra is a mindennapjainkat, de már teljesen önjáró, sőt ha Ádival elsétálunk elé, akkor közli, hogy elég ciki volt anya... :o

Röviden ennyi, és tényleg bocs a kimaradásért, nem is ígérem, hogy rendszeresen fogok írni, de mindenképpen figyellek Titeket ha nem probléma.

hali, vali

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
v30

Veronikusz! nagyon sajnálom ami történt :cry: nagyon szar érzés,hogy nem szoptathatsz addig.De hogy a francba fertőződött így el az ujjad??elhiszem hogy sírtál hazáig....remélem hamar rendbejössz már... :!:

Kép
gablaty

Vali! nagyon jó hírekkel jöttél!!!! Örülök hogy rendben vagytok!!!!

Kép
gablaty

Veronikusz!
SAJNÁLOM!!!!!!Szar érzés lehet, hogy nem szoptathatsz...megértelek!!!!!!Végül is mit csináltak az újaddal???meddig tartott??Ki volt addig Zsófibabával????A férjed hazamegy fürdetésre???ha közelebb laknék hozzád átmennék segítni..... :!:

Eni!
??????????????????????????????

KépKépKépKép
vdorka3

Vali!
Nem volt kétséges, hogy minden rendben lesz! Csak rá kell nézni!!! Látszik hogy kicsattan az egészségtől!!! :D:D:D annyira, de annyira örülök, hogy most már papír is van róla! :D
Jó hogy jöttél! :D
Képek: hát! Ezt a szőkeséget, meg kell zabálni!!! :lol: Nagyfiad meg … nagyon ügyes nagyfiú! :D

Ujjam:
Nem tudom mi lett az ujjammal! :roll: 4-5 éve lett rajta egy piros MINI pötty. A terhesség alatt meg egyre nagyobb csomó lett alatta, majd kifakadt. :oops:
A sebész most a vad húst ami már fél cm-re kiállt az ujjból KIKANALAZTA (ők mondták így) majd kiégették :shock: :shock: majdnem varrták is :oops: jó nagy kráter lehet most a helyén. Azt mondta a sebész, hogy ha nagyon fáj, akkor emeljem minél magasabbra. A műtét csak kb 10-15 perc lehetett. Addig egy műtős fiú (40-50 éves :D ) babázott vele a másik szobában. Fürdetés??? Még a nagyokat megoldom valahogy, de Zsófit egy kézzel fogni kell, másikkal fürdetni. :roll: olyan rokkant/béna vagyok. :oops:
Hab a tortán: megmutattam bőrgyógyásznak a 2 hete keletkezett ehcéma (így írják?) pöttyöket a hasamon erre ilyet szól, hogy kerüljem a lisztes dolgokat, mert úgy néz ki lisztérzékenység!!!! :shock: :shock: Szóval lassan telt a bili. :oops:

Dorka Drága!
Nagyon aranyos vagy hogy segítenél, de úgyse fogadnám el! :D:D:D nektek is van bőven! :D:D:D Megoldom/megoldjuk valahogy!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Gabi!
Nagyon csajos az a második vonalzó... :lol:

Veronikusz!
Szegénykém! Jó nagy tortúra lehetett. De bátor csaj vagy. Én lehet, hogy nem mertem volna nekivágni, inkább hagyom. És tudom, milyen érzés tejcit kiönteni. :cry:

Petikém két-három napja teljesen átalussza az éjszakát, 8-9-kor fekszik, 5-fél 6-kor kel. Akkor biztos elég neki, amit eszik, ugye? Nekem meg olyan a mellem reggel, mint a kő. :? De ha ő nem ébreszt, én nem ébredek fel. És úgy tűnik nekem, hogy át fog állni az 5 evésre. :roll: Nem korai ez még?

Kép
Kép
kriszta36

Veronikusz: ez kész horror! Ilyenkor sem tudsz számítani a férjedre? Már bocsi, de én biztos agyoncsapnám az enyémet ilyen esetben , ha nem segítene.....Ráadásul saját vállalkozásotok van, nem pedig alkalmazott.....Övé is az a 3 gyerek! Bocsi, remélem nem haragítottalak magamra, de az apáknak is vannak kötelességeik. Ígyis csodállak, hogy oldod meg a mindenapokat 3 gyerekkel egyedül, főleg még extrém helyzetekben is.

Vali: szuper hírek! És szépek a fiúk!

Eni?????????? Mindjárt megyek el itthonról ( na, jó egy óra múlva ) egész nap Rajtatok jár az agyam....,...

Heni

Kép

Kép
cancan

Vali!
Ez tök jó!
És milyen szépek a fiaid! És mindig rácsodálkozom a szőkeségre.

ENI!!!???

Kép
Kép
kriszta36

Vali!
hírek szuperek :lol: gyerekek édesek :lol:

Eni!
én is folyamatosan miattatok kukucskálok be.............!!!!!!!!!!!!!!???????????????????????

KépKépKépKép
vdorka3

Halihó!

Csak gyorsban olvastam...

ENI MIZUJS?????????????????
Csak ma engedtek haza, de végre,végre,végre
Sajna Levi pocakfájása nem oldódott meg a műtéttel, ugyanúgy visít a puki jön néha és az esti dackorszak is megmaradt, na de ne legyünk telhetetlenek, ugye?
Rossz volt a kórházban látni, ahogy mindenfelé csövek állnak ki belőle és tök alélt. Aztán 2 napja újra kezdte a hisztit este, olyan megnyugtató volt visszakapni a régi fiam (na a "megnyugtató" csak egy ideig tartott)

Veronikusz, én is rögtön a férjedre gondoltam, hogy hol leledzik a drága... :roll: NAgyon szar fejni és nem szoptatni, nekem sem engedték tegnapig, mert mérni kellett és diétáztatni...jaj, nagyon gonosz dolog volt, aztán tegnap éjjel egy nővér megkönyörült rajtam, így nem a földön, linóleumon szudítottam azt a 2-3 órát, hanem beengedett egy kórházi ágyra, ráadásul, amikor mondtam, hogy túl messze van Levitől, odatolhattam. Így éjjel végre fekve szoptathattam, összebújva. Mennyei érzés volt!
GyógyPuszi az ujjadra!

Gabi, szuper a vonalzód! Hányinger, nekem a 20. hétig tartott, aztán 8 hét szünet és a 28. héttől kb 31-32. hétig megint. Ropipárti voltam, az kicsit segített. Meg néha a kóla, de azt nem mertem inni.

Vica, BCG oltás nálunk is pihen,.....olyat is hallottam már, hogy néha van rossz széria és akkor a hasonló korú, ugyanott oltott babáknál nem jön ki....de 6 hós korig még kijöhet, nekem ezt mondta a dokinéni.

Ijesztő csönd lett a lakásban, megnézem mi történt a fiúkkal....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Veronikusz,
hát, ez az ujj dolog.. :( :( :(
Milyen tápszert vettél? hogy fogadta? (hozzátápin morfondírozok, egyfajtát megkóstoltattam vele és nagyon ízlett csak nem tudom, jó ötlet-e..?).
Kata füle?

Gabi,
szép vonalzó! Hajrá katicabogárka! :D

Tünde,
köszi! Tudom, a cipővásárlás kemény dió lesz. Főleg, ha már kell is a cipő, és hogy jó legyen, most még csak szórakozás, maximum csak dísz a lábán. Már én is vettem neki több cipőt vakon!! :lol: :lol: Mondjuk túl kicsit nem tudok neki venni :lol: !! A kérdés csak, hogy hordani fogja-e? (=Jó lesz-e épp ’évszakilag’, mikor a lábára jó). Ma pl vettem neki egy strandcipőt, hát, talán két év múlva jó lesz, 23-as. :roll: :lol:

Vali,
örülök, hogy minden rendben!
Áki jó fej!! :lol: :lol: A nagyfiú!!!
És a képek is nagyon nagyon jók!!

Bogi orrán a ragya: állítólag pókcsípés!! :?: :shock: Már többen ezt mondták (az itteni dokinéni is, akihez hirtelenében elvittem Bogit, és aki extra bunkó volt :evil: , sajnos a mi dokink szabin van...) Na de ha meglátom azt a pókot...jó fültövön vágom az biztos! Amióta beköltöztünk pár kósza hangyán kívül nem láttam semmit.. :roll:

Dori,
milyen volt a játszón? Nem vitt el a cúg? :lol: Itt jó nagy szél, aztán persze mire hazaértünk már napsütés és szélcsend :lol: :lol:

Kriszta,
azért az jó dolog, hogy magától átáll az 5x-i evésre, nem? Ha elég neki a tejci, akkor mindenképpen könnyebbség Neked (is). Gratula!
Holnap meg valszeg vásárlás lesz nálunk a progi, mi nem kulturálódunk.. :oops: Függönyt, ezt-azt nézünk a gyerekszobába.

Eni?

Andi?
Vendég

Aprooka,
örülök, hogy már otthon!! :D :D
na, mit csinálnak a fiúk? Ha csönd van az mindig gyanús, nem? :lol:
Vendég

Sziasztok!!!!!!!!! ITT VAGYOK. Bocsánat, de hazaestünk, előtte még eladtuk apát holnap estig(ez a jóember is a legjobbkor megy tréningezni, de tény, hogy kollégái mindenben segítették, meg nekem MOST jobb is így). :roll:

Én meg terápiás shoppingra mentem Bencivel, közben bőgtem, mert így legalább nem látta (vezetés közben, ugye, Veronikusz?!).

Hálás vagyok a drukkokért, a soksok pozitív energiáért, nagyon köszönöm, ÉREZTEM, majdnem végig röhöghetnékem volt. Kicsit morbid, mi?! :D

Drágáim, a nagyon jó hír, hogy Jankucinak mindkét veséje működik!!! A jobb olyannyira, hogy nem is foglalkoztak a tágulattal, mert ott állítólag annyira kisfokban megy túl a határértéken, hogy akár normálisnak is tekinthető. A bal csúnya sajna, de hangsúlyozom, működik. :!: A vesekéreg is elég vastag, és ez is jó. Én bizakodom, nyilván utánaolvastam csomó fórumon, meg ilyesmi, és a statisztikám alapján sztem a legvalószínűbb, hogy elmúlik szülésre. Ha nem, akkor Janka 3-4 hónapos korára. Na, jó, van, akit megműtenek 2-4 éves kor körül, HA sokat beteg-felfázik.

Nade. Amin röhögnöm kell, hogy NEM EZT HALLOTTAM. Sajna ilyen dolgok röpködtek a fejem fölött, hogy indított koraszülés (már hallottam hétfőn is), Jana elvesztheti az egyik veséjét kisdedkorban, meg hasonlók. Amikor rákérdeztem a prognózisra, hogy mégis mit jelent a koraszülés, akkor a behívott PIC-vezető (mily megnyugtató, hogy őt is megismerhettem :? ) azt válaszolta, hogy szerencsére nem ma. Közöltem, hogy nem is igazán úgy készültem... :shock: :shock: :shock: Szóval a lényeg, hogy azért végül mégiscsak megtudtam, hogy számíthatunk arra, hogy 34-35. hétig kihúzza kiscsaj, de azért engedje meg mindenki, hiszek én a 38-ban is! :lol: De ha baj van, leáll, ilyesmi, akkor azonnal. Na ezeket a dolgokat egyszerűen nem hallottam meg. Felvértezve mentem be.

Vidadokit imádom, jobban, mint valaha (nem hittem, hogy fokozható), mert nem hajlandó osztozni a negatív szuggesztiókban, és segít hessegetni.

Csajok, én a legjobbakat remélem, addig is, kéthetente uh, és akkor úgyis jelzem mi van. Még valami, halkan. Úgyis én döntök, és én küzdeni fogok a gyerekemért, és nem hagyom, hogy az első "gyanús" jelre valaki nekem essen késsel a 30. héten. Nem engedem. :D

Nem vagyok részeg, de olyanra sikeredett... :lol:

GABBÓÓÓÓÓÓÓÓÓKA! Imádlak. :wink:
vbea

Veronikusz, jajműtét meg minden. +++ esti szopiig, aztán GYORS gyógyulást! :wink:

most meg megyek, oszt jól felhívom anyucimat, úgysem úszom meg...illene közölnöm vele is.
vbea

Eni!!!nem lesz koraszülésed.mert minden rendben lesz, és mire szülésre kerül a sor- kinövi Janka a pocakodban, és mivel működik ez a lényeg!!!!!!na ezt jól megmondtam. Szóval tényleg negatívumok hess-hess! és csak pozítívan!!!!++++++++++++++

Kép
gablaty

Veronikusz,
Még olvasni is rossz volt, amit veled műveltek. Minden elismerésem a Tiéd, végül is kisebb műtétet hajtottak végre rajtad... Holnap viszed magaddal a lányokat? Hogy ment a fürdetés?

Eni,
Örülök, hogy így látod a dolgokat.... Minden rendben lesz, szerintem fogunk még olyat olvasni mint tavaly januárban, "hogy mikor megyek már szülni".... :wink:

Aprooka,
Örülök, hogy már jól vagytok. pocakfájás majd elmúlik, az legyen most a legkevesebb...

Kriszta,
Hú, Peti jól csinálja, biztos vagyok benne ha éhes lenne akkor nem engedne aludni... Anyós megvan elégedve Petyussal gyarapodásával?

Vali,
Cépek vagytok!

Gabi,
Jó az új vonalzód! Most akkor mikorra várható a tesó?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Na ez a jó hírek napja!

Eni!
Szuper, örülök nektek! Pöpec csaj vagy!!!!!!! :lol: :lol:
Vida tényleg jó fej én is találkoztam vele már a héten 2x, mindig mosolygott, kacsintott. Azt hiszem én is imádom :roll: :lol:

Vali!
Fiúk mekkorát nőttek, Ádi értéke rendben tök jóóóóó!

Aprooka!
Ti meg otthon, hurrá-hurrá!!!!

Gabboka!
Jó, hogy jöttél. Csak ennyire vagy írsz még?!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Veronikusz!
A te ujjad viszont sajnálom! Veled mindig történik valami! Minden rendben lesz!!!!

vica!
Szeritnem várja a húgit már. Én is :lol: Jó lenne hétvégén megszülni...

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffike! Drukk megy neked mostanra, oksa? Barinőm is nagyon várja Zalánt, úgyhogy lehet, együtt szültök. Csak ő Miskolcon, te itt. Szóval mondom, megy a drukk mindenhova!!! :wink:

Ugye azt mondanom sem kell, hogy be vagyok fűtve II-es Klinikára. Frankó. Persze most nem ezen gondolkozom. Ahogy mondtam már, én arra gyúrok, hogy Jankuci szépen kibírja a 38. hétig, akkor meg irány a Kútvölgyi. Aztán pedig szépen kinövi 3 hós korára. Ez a terv. :wink:

Apa nélkül fenn voltam 2-5h, ez szörnyű. Most tolom a kávémat lefelé. :lol:
vbea

Jó reggelt!

Hú, tegnap mindhárman kivoltunk ütve, fiúk elaludtak 6 körül, de csak fél órára, aztán Levus cicizett vég nélkül, majd 8kor végleg bevágta az éjszakai szunyát, így az esti pocaktörténet kimaradt. :wink:
Én meg olyan 9 felé kicsit ledőltem mellé, vártam apát. Na a ledőlés fél2ig tartott. Annyira jól esett, aztán még 5ig visszaaludt, utána kis műsor, majd még pocakon 1 óra szunny.
Kezdem pótolni a lemaradást...bár egyenlőre még minél többet alszom, annál álmosabb vagyok. :roll:
De legalább már meg merem fogni éjjel Levit. (a kórházban egyszer éjjel a nővérek kapták el, juj, nagyon szégyeltem magam, de totál ko voltam)
Most itt csuklik mellettem ÉS NEM JÖN KI A KAJCI. Ez nagyon nagy szó. Már 3. napja nem jön ki semmi. Pedig ha egyedül hagyom kb 3 percenként rohangálok és nézem messziről, hogy nem hány-e. Annyira fui és annyira jó, mert a műtét előtt tényleg minden kaja után hányt/bukott, de volt hogy 2 órával később, minden előzmény nélkül. Most meg tüsszent, csuklik és mégis tiszták maradunk.
Tudom hogy ez a természetes de én tapsikolok örömömben!

Na jó nem áradozom itt tovább. :oops:

Most épp Emanotól kapott cd-t hallgatjuk és már nem kajabálja végig, tök nyugis, rádöbbent, hogy nem kapkodom fel azonnal, így békésen nézelődik már vagy 10 perce. Néha morog picit, próbákozik.

Steffi, most nézem csak, mennyire a végén vagy már! Ahhozképest, hogy már két hete szülni akartál. Most már tényleg mennyéééé! :lol: DRukkolok a hétvégének!

Eni, Janka tuti kihúzza a 38. hétig. De miért is kell addig? A 36. héttől lehet menni a Kútvölgyibe, nem?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

ENI!
Fantasztikus csaj vagy!!!!!!! :D:D öröm látni ezt a hozzáállást! Tényleg minden rendben lesz! NEM IS LEHET MÁSHOGY!!!! TOVÁBBRA IS ++++++++++++++++++++++++++++

Kriszta!

Én is halasztottam volna a műtétet ha nem lett volna ilyen akutt! De már nagyon az utolsó pillanatban mentem. Nem tudtam tőle éjjel aludni, úgy fájt, gennyes volt és napról napra egyre nagyobb volt. Gyógyszereket meg most nem ehetek marékszám! :oops: én sem erről álmodtam! :D de most már megnyugodtam, hogy túl vagyunk rajta és dolgozom, hogy az idegtől stb picit visszaesett tejecske visszajöjjön. :D

Steffi!
Rád meg nagyon sokszor gondolok!!! Drukk ezerrel!!!!!!! :D:D:D:D De szültem volna inkább tegnap! Olyan édesek ezek a babók, MIKOR MÉG NEM MONDANAK ELLENT AZ ANYUJKNAK! :lol: :lol: na jó! Utána is. :lol:

Bocsi, de most rohanok, mert lassan mennem kell kötözésre.

Pussz és szép napot mindenkinek!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Eni, le a kalappal a hozzáállásod miatt. Nagyon bölcs és józan vagy! Aggodalommal úgysem jutnál előbbre. És úgyis Vidadokival fogsz szülni!!!

Veronikusz
. :( de örülök, hogy túl vagy rajta.

Vali, nehogymár szégyenkezz 2 gyerek, munka, stb mellett persze hogy nem tudsz minden nap kisregényt írni. De azért írj mindig, amikor eszedbe jut.
Jobb híján most én is ezt csinálom. :)

Ja, Eni, nem válaszoltam tegnap. Szóval a Lágymányosi hídról rögtön az első lehetőségnél jobbra le, és átmész a híd alatt, majd ott lesz sáv balra le a part fele, az megy be egy parkolóba a híd lábánál. Ott van egy modern épület, parkoló és maga a Kopaszigát. (Öböl XI névre hallgat, így a neten is megtalálod.) BKV-val is lehet menni, 103-as busz asszem, és akkor meg a Budafoki út felől van bejárat.

És Bori, tegnap ugye nem nekem akartál küldeni smst? Kicsit későn sikerült elolvasnom. :oops:

rólunk még annyit, hogy ma oviban értekezlet van, és eldől, mi legyen bekakilós Benével. Mert lehet, hogy addig, amíg nem lesz már TÉNYLEG TELJESEN SZOBATISZTA, nem mehet majd oviba. mert azért ők sem azért vannak... Persze ezt nagyon is megértem. én eddig is hálásan csodálkoztam. :roll:

mtunde

Tünde,
Dorinak akartam küldeni, de ezek szerint fel lehet cserélve a számotok a telómban? :?: :shock:
Dóri, akkor az ittenire reagáltál nem az sms-re?
Akkor cserélek!

Bene szerinted mit fog szólni hozzá, ha egy darabig nem megy oviba? Azért biztos jó lesz újra együtt :) csak a munka mellett ez gondolom nem a legjobbkor?

Na elhúztam Bogival a turiba :lol: :lol:
Vendég

csak Eni miatt jöttem és rohanok....

Csodálom az erődet :!: :!: mindenképpen az a hozzáállás a lehető legjobb amit tehetsz......elhiszed, hogy minden a legnagyobb rendben lesz, és akkor úgy is lesz....létezik "önamagát megvalósító jóslat":ha valamit sokszor mondasz és elhiszed akkor úgy is lesz....na csak pozítvín kell gondolkodnod és elhinned, hogyminden rendben lesz :)
Fogom én még a mi Vidadokinkat hívni telefonon amikor Janka születik a Kútvölgyiben, hogy mi van már Enivel?????? :lol: :lol: :lol: Megszült már ,mert izgulunk ért??????
Sokat gondolok Rátok, használjátok ki Bencivel az utolsó napsütéses napokat!Pussz

Mindenkinek kellmes hétvégét!!!!

KépKépKépKép
vdorka3

Steffi!
:?: :?: :?: :idea:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Hahó!

Vagyok :lol: Egyben :roll:

Szép napot mindenkinek, mi majd Masniékkal bandázunk du. egyet utoljára négyesben szerintem, mielőtt Myrtill megszületik :D

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Veronikusz
:cry: Nagyon sz@r ez a sebész-bőrgyógy sztori.... Ilyet még nem is hallottam, hogy ránézésre egy ekcámára valaki azt mondja, hogy lisztérzékenység :shock: Gysztárban lehet kapni gyorstesztet, asszem 3ezer körüli az ára. Én megcsinálnám! Van elég bajod, minek kűzdjél még a liszttel is, ha nem muszáj!
Hát férjed tényleg nem valami nagy segítség lehet, de én is ismerek ilyet :? Persze elvan az ember és megoldja, de néha azért irigy, hogy másnak mennyivel könnyebb :(

Aprooka
Szuper, hogy végre otthon! Hajrá alvás :wink: Levi hogy halad szopi-cumi fronton?

Steffi
Júúúúj, ez már nagyon izgi!
VAn új kenyér recim és nagoyn fini :wink:
750g-oshoz:
2kk olivaolaj
350ml melegvíz
1,5kk só
2kk cukor
150g tk.liszt
150g finomliszt
200g rétesliszt
10g friss élesztő
Isteni finom lesz, jó puha, olyan "bolti" állagú, mindez a rétesliszttől :wink:

Eni
Szuper csaj vagy :!: Jó ez a hozzáállás és klassz, hogy Vidadoki is hesseget :D Jövő szerdán megyek hozzá, alig várom, hogy megismerjem :wink: De remélem semmi horrort nem fog mondani :?
Jankával meg minden oksa lesz meglátod! Ilyen anyuci mellett.... :wink: :lol:

Gabi
B6 nekem is bevált, de éhgyomorra borsmenta tea és egy kis ht keksz is sokat javított a helyzeten, de főleg a tea :wink:
Te megint csajszira gyúrsz :?: :lol: Édes a vonalzó....

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Reni: megkaptad a dvd-t? Remélem igen, ajánlva ment..... Hánra mész szerdán Vidához? Még az is lehet, hogy én is ott kötök ki.....

Heni

Kép

Kép
cancan

Óh, Dorka! Most bőghetek, Benc alszik... a büdös. :D Köszönöm. Reninek is...

Tudjátok, nem hagyom magam, hogy összeszakadjak a gondolataimmal, de azért nyilván belefutok ebbe is, abba is. :? A legjobb, amikor az ember ugye félinfókat szed össze a netről. az tök jó, hogy Vidadoki biztat... én is abban hiszek, hogy kinőjük, vagy neajdisten Janka majd gondozásra szorul. De hogy megszületik 28 hétre, meg ki kell venni a fél veséjét. Najó, hagyjuk. :shock: :lol:

Vértezem magam, vértezem. Nagyon sok jó ember van körülöttem. Nyilván nem anyósra gondolok. :roll:
vbea

Veronikusz!
Biocard a lisztérzékenységet megállapító gyorsteszt neve, 3500 Ft. Martinnak is megcsináltuk.

REni!
Köszi a receptet! Martin kukaca gyönyörű, bár két helyen úgy néz ki visszatapadt :( . Múltkor este meg hazaért, illetve megvártuk apucit a kukac ápolással. Vida meg irtó cuki! :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Vica! ha minden igaz akkor május 25 a dátum :roll: párom: május 28. anyósom: május 23. ugyhogy "ikrek" van a családban bőven. :oops:

Reni! igen,szerintem lány lesz megint :wink: úgy érzem...
:D

Kép
gablaty

Heni
Igen, megkaptam! Már tegnap a postaládában volt, de fent hagytam a kulcsot, szal csak ma vettem ki. Még nem néztünk bele, mert most éppen Sam, a tűzoltó magy ezerrel. Csak egy részt néz, de azt 4-5x egy nap :roll: De ha mesélni kell, akkor azért Mazsola :lol:
Én 5-re megyek Vidadokihoz

Steffi
Kukachoz gratula! Ha picit visszatapadt az tornáztatással feljön, nem?
Én meg próbálom menteni a menthetőt, de semmi bíztató :( Mindenhonnan csak az jön vissza, hogy a komolyabb szűkületre ez az egyetlen megoldás :? Sebaj...túl leszünk rajta. Lehet, hogy jobban parázom, mint ami lesz...

Gabi
Ez izgi! Lehet, hogy valaki nálatok nagyon frankó szülinapi ajcsit kap :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Jó reggelt!

Azt hiszem eljött a mi napunk :lol: Hajnali 1óta vajúdgatok, elég rendszertelen most olyan 5-8 percesek, majd lassan-lassan indulunk.
Drukkoljatok nekem! Azt ígérte a férjem rak fel képet, Zsófi pedig megírja, ha megszületett!

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

STEFFIKEEEEEEEEE!!! DRUKK. Nagyon. :!: :!: :!: Puszi és ölelés.
vbea

Húha Steffi!!!!
IZGI!!! Gyönyörű nap ez a mai, kitartás és drukk!!!
:D :D :D :D :D :D
Vendég

Steffike!!! HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! szorítunk!!!minden rendben lesz!!!ügyi vagy!! :lol:

Kép
gablaty

Steffiiii!!!!!
ügyes legyél :lol: Szorítunk!!!
Hajrá Myrtill!!!!
sok-sok puszi

emano/Andi
KépKép
emano

Steffi!
Szorítunk!!!!!!!!!!!!!!!ügyesek lesztek!!!!!!!!!!!!!szép nap ez a mai :lol: Várjuk a híreket :lol: :lol: :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

nahhhhh mostmár izgulok Steffiért!!!!!!!!!!!!!Folyamatosan ott jár az eszem..... :lol:

Veronikusz!
Boldog szülihónapot Zsófinak :!: :!: adj egy nagy cuppanóst neki a nevemben :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Steffi rajtad a fórum szeme és drukk! Hajrá Myrtill!
Este remélem nagy hírre jövök :wink:

Kriszta
Láthattam Pankát tegnap a Kerék utcai máltain délután?

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Heni
Írj, ha mész Vidához :wink:

Tünde
Mi volt az értekezleten? Hogy döntöttek Benével kapcsolatban?

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Eni,
király vagy!

Steffi,
én is drukk! Majd kigondolok nektek egy-két strófát...

Andi,
most akartalak hiányolni!

Gabi,
vonalzó...hajrá újabb nő!Én május 31...

Tünde,
Bene-ovi engem is érdekelne, írd majd meg a fejleményeket! Egyébként mindig bemegy a kakesz, vagy csak ha belefelejtkezik a játékba?

Mindenkinek köszi az érdeklődést, apa már viszonylag rendben, járt orvosnál,nem nagyon lehet csinálni semmit, ússzék minél többet háton!

Ja,Vali! Örömmel olvastam a jó híreket Ádámról!

Kép
Kép
paklincs

Myrtill? Még úton?

Csajok, nem tud valaki ajánlani jó parkettást, villanyost vagy asztalost? Olyat, aki nagyon precízen, megbízhatóan dolgozik. És odafigyel, és nem csinál hülyeséget. A mi villanyosunktól teljesen kikészültem, a parkettás meg lelépett mielőtt elkezdte volna :evil: :evil:
Vendég

STEFI+ MIRTYL!
Hajrááááááááááá :lol:

Kíváncsian várjuk a fejleményeket, remélem azért minden sínen és szép szülésetek volt/van/lesz :)

cooper

Sziasztok!

Most csak gyorsan, ezt kaptam az előbb Steffitől:

"15óra 12 perckor megszületett Juhász Myrtill Napsugár 3550 grammal és 59 centivel. Mindketten majd kicsattanunk! 4 óra alatt megvolt, icipicit kellett csak vágni. Puszi, Steffi"

Hatalmas gratula nektek, sok boldogságot, meg minden jót!!!!

És várjuk a képeket! :wink:

Majd este még jövök részletesebben is!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

HURRÁ! Micsoda hírek! Még a hideg is kirázott!
Lányok, Ti aztán nem lacafacáztatok sokat! Ez igen!
Hatalmas gratula Nektek, üdv. közöttünk kicsilány! A legszebbet, legjobbat kívánom az élethez!

Reni: holnap hívom, ha megyek is , tuti később

Heni

Kép

Kép
cancan

pirossal akartam........ :twisted:

Heni

Kép

Kép
cancan

Steffi!!!

Szívből gratulálok Myrtill világrajöveteléhez :lol: Minden szépet és jót kívánok, sok tejcsit és még több boldog pillanatot :!: Puszi Nektek :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Steffi!
WOW!!!! :D :D :D SZÍVBŐL GRATULÁLUNK! SOK BOLDOGSÁGOT, SOK TEJECSKÉT KÍVÁNUNK!!! SZUPER CSAJ VAGY! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: