A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Roxálkám,
Akkor nagyjából egyszerre kezdünk, nálunk szeptember 12-16 közé esik a punkció, ahogy ezt legutóbb a dokicsajszi kiszámolta, azért még bízom benne, hogy ma reggel esetleg rendesen odatettük magunkat és nem kell semmilyen punkció, de ha mégis akkor ezerrel megyek, hogy jöjjönek már a kisszarosok!
A kenet miatt nem izgulj, minden teljesen OK lesz.Dobj be egy felest, vagy egy kis rumos tea, aztán múljon az a fájdalom, de valami béka pozíciós lábfelhúgozatást is nyomathatsz (Wish) az talán segít!

Wish,
Mikor mentek legközelebb, gondolom Lacival azért meg voltak elégedve, hogy látták milyen soványka?

Virsli vagyok,
Keksz gyere kapj el vagy inkább be? Remélem gazdira is akkora elánnal teszed rá a mancsod amikor depis és hülye gondolatok kerülgetik mint a kutya-sulis beagle-re!

Farkasok J

ui. Ha Lara mama ügyes lesz (Kaáli)akkor ma meglesz a várva várt bébi.

Kép
farkasok

RoxalKép
Hamar megjártad! Jó lehetett nagyon, hogy nem kellett várnod! Ne félj, biztos nem lesz semmi gond a kenettel! Akkor már készíthetjük a drukkokat Neked is!!! Kép
WishKép
Pihizz rá a mai megpróbáltatásokra, megérdemled! Semmi önsanyargatás, oké!?
Mi kimaradtunk a tábliból. Kép Írtam, hogy nekünk jó. Mindkét nap. Kép
Szeptemberi LányokKép aztán rendesen belehúzni, folytatódjon a sikerszéria!!! Kép
hajnesz

HajneszKép WishKép
Visszajöttem dolgozni, de nem viszem túlzásba!
Amíg lehet, addig szeretnék melózni, mert:
1. Otthon bediliznék;
2. Netezni sem tudnék jönni Kép!
Ha kiírnak, akkor hagyom magam, de addig nem!

WishKép
Le a kalappal a cérnázás miatt!!
Laci is kapott??
Előre a spontán babákért, jó?
Stella

Kép
stella9

Judit!

Kb egy hét különbség lesz Kép nem baj, majd egyszerre szülünk. Azaz te egy kicsit előbb, mondjuk egy hónappal, mert most sikerült spontán Kép

Wish!
Hős vagy, ez a cérnázás még mindig leizzaszt. Persze ha ezen múlik, bármi!

Eszter
Kép
roxal

Judit Kép
Csak amiatt dícsérték meg Lacit, hogy kevesebb a pattanása. Majd szept. 4-én megyünk legközelebb.

Stella Kép
Dolgozunk a spontán baba ügyön Kép

Hajni Kép
Ezer bocs. Javítottam a talitáblátKép
Edzeni ma nem fogok, mert nem is szabad.

wish

Tali. 2005. szeptember 3. vagy 4. Dunaharaszti

wish

Sziasztok,

A Kaális Laraék célba értek:

ANDOR HÍRADÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!

Ezennel jelentem, hogy Andor 14:25-perckor megszületett!
Súlya 4050g, 58 cm.

Sajnos császár lett a vége, kis Andorkának a nyaka körül volt a köldökzsinór, így lépni kellett, mert kicsit lelassult szegényke.
Lara most alszik, így Õ még nem látt Andort, de Andor már megnézte a mamáját és a Papáját egyaránt! Lara este 9 fele kelhet fel először, és mivel sikerült az alapítványi szobába helyet kapniuk, ma Peti is benn alszik így ma nem jön biztosan, majd közvetítek!

Gratulálunk mégegyszer.
S nyugodj meg Peti, nagyon ideges volt a hangod, amit megértek, de nyugi rendben lesz minden!

Puszik Mi itt mindannyian!

Farkasok

Kép
farkasok

Olyan sokszor gondoltam ma Larára, milyen szép érzés is lehet Andort tartani a kezében (persze majd ha felébred).

Hajrá Lányok, gyorsan valaki egy Dévais játszótársat AndornakKépKép Ott mintha beindult volna a zebraeső, reméljük a zebraeső front a Dévait is gyorsan elériKépKépKép
lkt

Nyafizhatok egy kicsit?
Fájnak a cérnák, és hiába szereztem magamnak itthonra munkát be kell mennem mégis céghez, mindenféle egyeztetések miatt. Nehéz az élet, mi?
De legalább finom vacsit csináltunka párommal.
Sült libamellet finom zöldsalátával. A salátából Enigmának is vittünk, mert szegény már ki van a hústól.
Holnap ebédre meg főztünk paradicsomos babot. Hááát nem tudom milyen lesz a széljárás benn a cégnél Kép De hátha így majd mégis dolgozhatok itthon Kép

wish

Szia Lara és Peti!
Így ismeretlenül is gratulálok a nagy fiatokhoz.KépJó eészséget és sok tejcsit.Puszi.Dia
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Én is beállok a gratulálók sorába, mindig jó ilyen hírekre jönni!!! Boldog babázást kívánok Laráéknak!!! KépKépKép
hajnesz

WishKép
Ja, nehéz az élet, szörnyű, miken kell keresztülmenni, behívnak munkahelyre, hallatlan! Kép Na de azért sajnállak, és simi a cérnás helyekre!!! Kép
Közben meg csurog a nyálam. Libasült salival, Mmmm!!!
hajnesz

Sziasztok!

Stella! Gratula, azért csak vigyázz a munkával, ne vidd túlzásba.

Png! Segíts nekem légyszíves, ha szedtél Duphastont, akkor hány napig? Nekem Dévai 5 napig írta fel, viszont egy topikon egy lány azt írta, hogy ő mindig 10 napig szedte, és azután jött meg neki. Én már szombaton beszedtem, de eddig semmi.

A tali nem hiszem, hogy összejön, tekintve, hogy Roxal írta milyen időpontokat ad már a doki. De azért reménykedünk!
vanda978

Wish drága! Olyan ügyes vagyKép, hogy ilyen hősiesen végigcsinálod ezt a varratásosditKép Stella példája lebegjen a szemed előtt, amikor nagyon sajog a cérna helye. Biztosan neki is segített, és most milyen jó Kép nekiKépKép Nálad is meglesz a gyümölcseKép
lkt

Vanda, nem tudok segíteni, én nem kaptam ilyen gyógyszert Kép
png

Vanda Kép
Egyszer nekem is majdnem kellett szedni.
Akkr nekem azt mondta Dévai, hogymiután abbahagytam 3-4 nappal jön meg.

wish

Hol vagytok???????????????????

Annyira édes Lara babája (Kaális topik), teljesen meghatódtamKép

Wish! Hogyi vagyi cérna helyi? Remélem, már jobban. Ja, és bent kellett ma maradnod azon a ronda munkahelyen?

Hajni! Mikor menni Te Guru néni?

Lányok, újra megnéztem hétvégén a Bazi nagy görög lagzit. Még mindig a hatása alatt vagyok, annyira de annyira sokat röhögtem. Én akarni egy ilyen családKép

Farkaska! Olvastalak a Kaáliban, hajrá aztán az a tüzijáték hétvégén, had kapják el a kiccsákók azt a tüsszencsetKép

Png! Hihetetlen hogy már ott tartasz, hogy érzed a kis lurkót. Mennyi idő még, amikor már a nemére is tudnak mondani valamit. Akarjátok tudni? Név ötletetek van már?

Roxal, Dia, Enigma, Gigi, Emi, Vanda, Stella! Én puszilni benneteket!
lkt

Azért mocorgást még nem érzek, az megnyugtatóbb lenne, mint csak kitapintani, hogy hol van Kép
Elvileg pár héten belül már UH-val meg lehet állapítani a nemét, lehet, hogy Dévai a szuper masinájával már most is tudná, de egyelőre biztos nem akarjuk tudni Kép Aztán még lehet, hogy meggondoljuk magunkat Kép Név még nincs Kép
png

Mindenki punnyad. Kép

TimiKép
Ma voltam nála. Dolgozunk, dolgozunk...Kép Ma azt mondanám, olyan semleges érzésekkel jöttem el, se nem feldobva, se nem szomizósan, de azért éreztem, hogy valami kikívánkozik belőlem. Az előbb egy Border collie-s (mert megszállottja vagyok ennek az ebnek) oldalt olvastam, és a gazdi történetén egy akkorát bőgtem!!! Nem tudom, ha más pillanatomban olvasom, akkor is így bőgök-e rajta, vagy ez volt az, ami a délelőtti szeánsz óta ki akart jönni...? De jól esett!!! Kép (ha esetleg el akarnád olvasni...http://www.montam.hu/oreg.htm) asszem, megvan, kitől lesz kutyánk...Kép
Én is meglestem Andor babát, édes "kis" Kép hajasbaba! Kép
hajnesz

Timi Kép
Cérnál még fájnak egy picit, de már csak alig.
És mindjárt indulok haza. Ma jó húzos nap volt és holnap is az lesz és holnapután is és .... Kép

Hajni Kép
Én nem punnyadok. Munka aztán nyomás haza edzeni Kép

Andor tényleg nagyon édes baba. És hatalmas méretei vannak és mégis olyan pici a lába a papája keze mellette Kép

Mindenkinek puszi. Remélem hétvégére mindenki megrendelte a jó időt, ez az eső olyan vizes dolog Kép

wish

LKT!Kép
Én is puszilni téged!KépKép
Én az Üvegtigrist szeretem nagyon.KépPusz.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia Kép
Az Üvegtigris is nagyon jó Kép

TimiKép
Van egy olyan sorozat, hogy bazi nagy görög élet. Aranyos az is. A film után játszódik.

wish

Sziasztok!
Annyira lekötöttek az elmúlt két napban, hogy alig tudtam netre jönni.
De végre átköltöztünk az új helyre, úgyhogy remélem nyugi lesz megint!

Én nem tudom, hog ycsinálják ezt a kismamik, de én még szivatóval sem nagyon indulok reggel Kép!
Ma is elindultam, aztán a buszmegállóból haza kellett mennem, mert le kellett feküdnöm egy picit. Iszonyat szédülés jött rám.
Aztán a Robi be akart hozni, de az autó még annyira sem indult, mint én Kép! Tiszta Murphy, nem?
Nem igazán szeretnék végig otthon maradni, de lehet, hogy kénytelen leszek. De remélem hamar összeszokunk a tökösökkel és nem lesz gond.

Na jó, nem panaszkodok tovább, hiszen ezt akartam annyira Kép!
Amúgy minden második kolléga rákérdez a nagy pocakomra, pedig nem akartam nagydobra verni.
És nem is nagy a pocakom!!! Sőt napról-napra kevesebb benne a víz! De azért már kellett vennünk új nadrágot...

WishKép
Te hős cérnázós!!! Hinni kell benne!!!
Nagyon drukkolok!

HajneszKép
Megértem, hogy szünetet tartotok. Sok is volt ez most fél év alatt!!!
Hogy megy a futás?

Húúúú, de kijöttem a gyakorlatból!!!
Stella

Kép
stella9

Stella! Az is lehet, hogy csak az első időszakban leszel ilyen fáradékony, aztán a 1.harmadban tök fitt leszel. Esetleg most otthon maradni egy kis időre? Vagy attól tartasz, hogy aztán otthon ragadsz?

Kínlód, kínlód, kínlód. Úgy volt, hogy a hülye olasz állatorvos ma reggelre jön, mondtam, nagyon jó, 2-ig letudjuk, aztán nyugodtan mehetek az ebemmel isibe. Na mit csinál? Semmi különöset, csak alla olasz: reggel 1 órával a megbeszélt időpont után (!) ideszól, hogy csak 14.30-ra jön. A..d! Gondoltam. Nagyon ideges leszek, ha ma is lemaradunk az isiről. Annál is inkább lenni én nem jól, mert ma gyümölcsnapom van, egész nap gyümit kéne enni, hát máris rosszul vagyok. Wish! Lehet, hogy ma még csalok, mivel ez még az első 4 nap, nem bírom azonnal ezt a drasztikus átállást. Emlékeim szerint a 2. 4 napos turnus már sokkal könnyebb, utána meg már könnyedén megy. Mindez fokozottan igaz, ha az á.orvos felb.sza az agyam.
lkt

Timi Kép
Nyomj be egy kis banánt, az jól eltelíti az embert és sokáig tart megemészteni is.
Egyébként én is csaltam gyümölcsnapon, mert tízóraira és uzsira is ettem gyümölcsöt. Anélkül tuti nem bírtam volna ki.
Tényleg nekem ez már a harmadik turnus Kép Hogy szalad az idő Kép

Stella Kép
Azt mondják a második sokkal harmad könnyebb. Szerintem ha inkább a pihenés esne jól maradj otthon ha megengedhetitek magatoknak.
Én otthon fogok maradni szerintem ha sikerült. Az elején mindenképpen.

Wish

wish

Stella! Én is 2.harmadot akartam természetesen írniKép
lkt

Stella!

Most egy picit a neheze jön, aztán következik a szép időszak. Nekem legalábbis mindenki ezt mondta. Persze ez egyénfüggő.

Wish, Timi!

Na látjátok, én már csak ezért sem bírnám ezt a fogyokúrát. Éhen halnék csak gyümölcsön.

Hajni!
Remélem, már megnyugodtál. Néha sokat segít az a sírás.

Eszter
Kép
roxal

Roxal Kép
A kukacos almában van husi is Kép
Egyébként biztos nem halnál éhen.

Én kész vagyok, másodszor dobnak vissza valamit az ügyfelek vesszőhiba egyenértékű problémával. És persze még én vagyok a hülye Kép Elegem van Kép.

wish

WishKép
Úgy tudlak sajánlni ilyenkor!
Tudod az a legrosszabb, ha egy ügyfélnél a hülyeség szorgalommal párosul!
Kitartás!!! Mindjárt itt a hétvége!!!
Stella

Kép
stella9

Képzeljétek, az unokatesómnak három hónapja volt az eskövője és most 12 hetes terhes. Most az egyik szemem Kép a másik meg Kép.
De alapvetően azért inkább jó, hogy nekik ilyen könnyen ment.Kép Most drukkolunk a spontán babának mi is nagyon. Hátha Szani példáját követem Kép

Táblát holnap kaptok, mostmár nem csomizom ki a laptopot.

Vanda Kép
Mond meg Dévainak, hogy a tali miatt neked muszáj akkora időpontot adjon! Különben kénytelenek leszünk meglátogatni téged Kép

wish

Stella! Én bizony megbeszéltem a munkahelyen, hogy az első időszakban hadd legyek kicsit otthon, mert nem tudom előre, hogy hogy fogom bírni, és így csak hetente egyszer néztem be, akkor is szigorúan kocsival. Nem is tudtam volna ezért napi két órát ácsorogni úgy, hogy nem adják át a helyet, meg dög meleg van, mert én is mindig szédültem, ha nem ülhettem le. Rád meg a két babócával különösen kell vigyázni! Mondjuk nekem szerencsém volt, mert itthonról tudtam dolgozni...
png

Hajni! Nagyon aranyos és megható ez a a kutyasztori. Tényleg hihetetlen, hogy mennyire hozzánőnek ezek a dögök az emberhez. Ma reggel is azt röhögtük a férjemmel, hogy ha látja hogy készülődünk elindulni, azonnal kivonul nevető, "na jó akkor menjünk, engem aztán itthon nem hagytok" szemmel az udvarra, és otthon hagyni ilyen kor a totál megsértődéssel ér fel. Jegyzem meg ennek az aranysorsú kutyának szinte soha nem kell otthon maradnia, ha boltba megyek is jön velem, és megvár az autóban.Szóval gyakorlatilag az életünk szinte minden mozzanatában ott van ez a kis dögfej.
Persze tegnap kutyasuli elmaradt, mert barátom állatorvos itt b.a a rezet a munkahelyemen 18.45-igKép Holnap ráadásul ünnep lévén gondolom elmarad a suli, úgyhogy ezt a hetet teljes egészében kihagyuk. Na mindegy, jövő héten pótolunk.
lkt

Wish!

Én inkább a szöges almánál maradok Kép Most lecsökkentettem a húsadagomat, mert lassan megint jön a húsevészet, horror. Hiperstimu ellen mindent. Most meg élvezem, hogy alig eszem húst. Tarts ki, ma már hétvége van Kép néhány hülye ügyfél után... Diéta tekintetében maradok Norbinál, nekem az kivitelezhető, nem érzem úgy, hogy le kell mondanom valamiről. Várjuk a táblát. Enigmáról van valami híred?

Stella!

Hogy vagy ma? Remélem, csak kis rosszulléted van.

Vanda!

Dévaival szerintem is meg lehet beszélni az időpontot, ha mondod, hogy találkozó lesz, biztos keres valami alternatív megoldást.

Timi!

Kexnek nagyon jó dolga van nálatok. Sulit meg majd pótoljátok Kép Nektek van már Dévaihoz időpontotok? Vagy ez nálatok másképp megy?

Eszter
Kép
roxal

Kép

Tali. 2005. szeptember 3. vagy 4. Dunaharaszti

wish

Na megyek fejest ugrom a munkába, mert korán kell ellépnem ma, este megyünk bébinézőbe egy barátunkhoz Kép

Puszi mindenkinek bírjátok ki a mai napot, a holnapit úgyis tüzijátékkal ünnepeljük Kép

wish

Roxal! Nekem is eszembe jutott már, hogy esetleg rá kéne dokinkra telefonálni, mégiscsak eltelt 3 hónap. Az előzőekben úgy működött, hogy felhívtam a mensi napján, akkor behívott, levette kenet és indult a móka. Szerintem most is így lesz. Na lehet, hogy felhívatom LKT fiúval.

Az biztos, hogy a Norbi sokkal könnyebb, mert csak a nyalánkságokról meg a délutáni kenyérkéről kell lemondani, ami egyáltalán nem nehéz. A férjem már nagyon nyomja, hogy álljunk át arra, de én ki akarok tartani a mensimig, aztán úgyis jön a Dévai diétaKép
lkt

RoxalKép
Élvezd ki a husimentes időszakot!
Aztán ha kell nyomatsd a fehérjét, ha kell, ha nem, mert hidd el, hogy ez még mindíg jobb és könnyebb, mint túlélni egy hyperstimut!

A dokit meg hajtsátok, ha úgy érzitek eljött az idő!!!
Az a fontos, hogy Ti készen legyetek az egész tortúrára! A doki pedig tegye a dolgát!

WishKép
Elég sz.r érzés lehet, hogy az unokatesódéknak ilyen simán összejött. Én is elég off voltam mikor megtudtam, hogy a tesóm megint terhes ( a negyedikkel!!!). Sokáig őt hibáztattam, de aztán rájöttem, hogy nem tehet se arról. hogy nekik összejött, se arról, hogy nekünk kicsit nehezebb utat jelöltek ki!
Fel a fejjel és próbáld meg a jó oldalát nézni: lesz kivel felnőnie a Ti porontyaitoknak!
A melóval ügyesen és ne húzd fel magad az ügyefelek hülyeségein, jó?!
Stella

Kép
stella9

Enigma Híradó,
A héten voltak Dévay Istennél, és azt mondta csak ilyen ügyesen tovább két hét múlva várja őket. Küldjük az energiákat a két porontynak hogy minél tovább bentlegyenek és Enigmának, hogy minél tovább bírja fizikailag és lelkileg.

Lkt,
Azért a sulis virslis adagot remélem odaadtad a Keksz-úrfinak, nem ám a suli-feelinget leépíted.

Hajnesz,
Hol vagy??? Remélem a tüzijátékra edzetek, vagy apát eteted folyamatosan az óra végett?!

Stella-szurizó, cérnázó Istennő
Tessék pihentetni, nem ám most kijöttél a kórházból aztán az élet megy tovább ahogy eddig, mert hála Istennek úgy már soha többé nem fog menni.Szóval tessék enni-inni-pihentetni ezerrel!!

Roxikám,
Nana, hol is van az 1-2kg rajtad? Füleden lábujjadon, ha nem látható helyen akkor minek az egész, csak egy kicsit kell Norbit is bevetni!

Puszkó
Farkasok J

Kép
farkasok

Farkaska!

Stílusod lenyűgöz. Enigma olyan de olyan ügyes!!! Aztán a végén úgy jár, mint Lara a Kaáliban, hogy majd még rá is húznak a lurkók egy pár napotKép
Különben blökike nem kapott virslit, de szerencsére holnap az ünnep dacáa lesz suli, úgyhogy nem kell egy egész hétig nélkülözni, ráadásul végre holnap LKT fiú is itthon lesz, ő is megnézheti, hogy milyen ügyes az ebi, meg néhány akadály őt várta, én nem fogok szöcskét játszani, hogy megmutassam ebinek, hogy hogy kell át/ráugrani. Ezeket a részeket eddig szorgalmasan kihagytuk, na majd holnap apagazdi bizonyít és szöcskézik.
Aztán meg megyünk szülővárosomba, a nagymamám nagyon rosszul van, valszeg utoljára tudjuk meglátogatni...Ugye Andor jött, valakinek mennie kell...Kép
lkt

SziasztokKép

Szanit tudja valaki értesíteni, hogy szeptemberben találkozunk?

Puszi

KépKép
gigi28

Gigi! Igen, a hétvégén felhívom, a Farkasok számítógép ajánlatát se mondtam még neki.
lkt

Gigi!

Talira mit vigyünk?

Judit!

Hát a kilók most hasra jöttek, aúgy meg combon is van... Mozogni kellene, csak nagyon nehéz rávenni magam.

Enigmának küldjetek egy nagy puszit, nagyon ügyes!

Stella!

Arra edzek, hogy most nem eszem húst, csak mikor muszáj lesz Kép

Eszter
Kép
roxal

Sziasztok, itt vagyok, csak olvasóban. (kivéve most...Kép)
Ezt már rég meg akartam kérdezni: Dévai kivétel nélkül mindenkit potenciális hiperstimusnak vesz, vagy csak egy bizonyos tüszőszám fölött aggódik és adja ki a hús-víz parancsot? Gyanítom, hogy az első a válasz, de azért megkérdezlek Titeket.
Tényleg, Wish, ugye már nem fájnak a petefészkeid, remélem.
Mindenki megy tüzijátékot nézni? Kép Esetemben nincs a a pénz, amivel el lehetne abba a tömegbe rángatni.
TimiKép
Örülök, hogy végülis összejön a holnapi kutyasuli! Jó kis edzésterv ez a gazdiknak is! Én mindig azzal ámítom magam, hogy ha lesz kutyánk, agility-zni fogok vele, így nem lesz szükség diétára, mert úgyis nádszál vékony leszek a sok futkosástól! Kép Tényleg, megpróbáljátok az agilityt is, vagy komolyabb karriert (vadászosdi) szántok Keksznek? Kép
StellaKép
Csak lájtosan csinálj mindent! Aztán lassan elkezdhetsz rókakomával tárgyalni meg címeket kiosztani szeptember-októberre! Kép
Tegnap olyan jót nevettem futás közben: az ötödik kört tapostam, és Forrest Gumpos logikával megállapítottam, hogy ha ötig így ment, akkor a hatodik sem lehet gond, a hatodiknál meg hogy a hetediket is játsszva legyűröm, ekkor mögöttem megszólalt egy hang, hogy "Hajrá!", és mikor odanéztem ahogy előzött, hát nem Tom Hanks fut mellettem?!!! Tisztára kiköpött T. H. volt!!! Kép
hajnesz

Hajni!

Veled mindig történik valami Kép Kérdésedre: Szerintem mindenkit hiperstimusnak vesz. Bár ha jól emlékszem nem mondja külön, csak a tájékoztatón hangzik el. Én meg betartottam, mert ha ezt írják elő!

Eszter
Kép
roxal

RoxalKép
Csak annyi, mint Veletek! Csak én mindig mindent nagydobra verek! Kép
Aha, most már világos, köszi a választ! Kép
hajnesz

Sziasztok Csajszik!Kép
Látom egyre többen vagyunk akiknek jó a 3-4-e.Hurrá!KépMár nagyon várom!Íme egy kép a királyfimról ahol mind a 7 fogacskája látható.Kép
Puszi.Dia
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Dia! Én is nagyon várom már, mert ezt a gyönyörűséget (tényleg egy királyfiKép) szeretném már nagyon meggyömöszölniKép

Hajnesz! Vadászni semmiféleképp. Én csak annyit szeretnék, hogy kezelhető legyen, pl ha a nevén szólítom, akkor ne gyorsítson az ellenkező irányba, hanem mondjuk odajöjjön hozzám. Az isinek ez a célja. A férjem gondolkodik együtt futáson (erre a suli ismét tökéletes) vagy bicizésen. Majd meglátjuk. Egyenlőre már annak is örülnék, ha fél óra pórázon sétáltatás után ne legyen tűzpiros a kezem, mert a lábam mellett tartottam. Igazán nem nagyok az igényeim.
Ez a Forrest Gump sztori nagyon tetszik. Nekem erről a Sose halunk meg jutott eszembe, ahol a krémesevésnél volt ugyanez az alapelv: ahol elfér 7 oda befér még a 8.is.

Roxal! Jól teszed, ha + 2 kg-nál már odafigyelsz, mert nekem úgy látom ezzel a + 5-6-tal is meggyűlik a bajom.
lkt

TimiKép

Tudom,hogy egyszer írtad, hogy milyen nemű a kutyád, csak akkor nem figyeltem! Na milyen is. Nekünk van egy kan kutyusunk. Ha csajszi Keksz, akkor elhozhatnád magaddalKép

Puszi

KépKép
gigi28

Timi!

Ma már csak egy kiló plusz van rajtam Kép

Eszter
Kép
roxal

RoxalKép

Ma már csak 15 kg plusz van rajtamKép Kép

A háziúr üdvözletét küldi:
Kép