Pocak, enyem lanykanak csak a haromhos oltassal volt baja es akkoris csak aznap este laz. Remelem, ezutan is ilyen szerencsesek leszunk. De szerintem is halaszd el, ha ugy erzed.
Ildi, MMRtol ugy feltem, mint a tuztol, mert mindenki ugye lazrol meg kiutesekrol szamolt be, es vartam es vartam es mertem naponta a hojet stb es semmi nem tortent

ugy orultem

de te is halaszd el, ha gondolod, persze. nemtom, meddig lehet.
Zs, hat persze hogy belenyomtam a citromot, mert arra emlekeztem, de arra mar nem emlekeztem, hogy multkor sem nem akart feloldodni a nyavalyas... tudod, dupla adag terhessegi amneziaval nehez

Szoval mar jol vagy, ugye?
Blaye, bubchen wind & wetter creme nagyon rulez. De egy csomo masik gyartonak is van (asszem tavaly chicco-t is hasznaltunk, de lattam dm sajatjat stb.). Es egy darab eleg egy evre, mert nagyon keveske kell egy ilyen pici arcocskara, es szerintem baromsag megvarni, amig kiszarad, en kenegetem ovet es sajatomat is. Es is arra tippelnek, hogy nemsokara kiloki a szervezeted a szalkat. De nemtom.
Ja es inuitbanda

! Ma tokvastag kesztyuben bkv-n is ugy kiszaradt a kezem a hidegtol, hogy meg... szoval en ilyen idoben nem viszem ki gyerek, mert mi ennyire fazunk es kesz.
Juc, majd tudositok husk-rol.
Fic, koszi a felhomalyositast. Igy mar ertem.
Oxi, en sem megyek sosem, illetve pont a karacsony korulire sikerult, mert apa szabin volt ezek szerint szerencsenk is, mert akkor jottek a tobbiek. Es en is szeretlek
Bogarka, nalunk is kezdodik a komolyabb hiszti: mar olyanokat csinal, hogy rugdossa a szekrenyt meg utoget minket, nem tudom, hogy talalta ki, mert senkitol nem lathatott ilyeneket, ugyhogy gondban leszunk, ha nem sikerul gyorsan leszoktatni errol

es alvos cikk szerintem is rulez es engem is megnyugtat, mar csak azert aggodom, mert ha ajon a pici, akkor azert tenyleg kenyelmetlen lesz, ha a nagy meg minden ejjel a mi agyunkban vegzi... es uj yaris hirdeteset is olvastad?

ja es enyem lany szereti nagyon a copfokat, csak a sok ugralas kozben ugye sokszor kiesik a hajabol. es eddig meg vagni is hagyta (egyszer fodrasznak, egyszer nekunk). es mar nagyon oltozkodik, egyik nap hisztirohamot kapott a mosogep elott, eloszor nem ertettem, aztan rajottem, hogy azt a pulcsijat akarta felvenni, amit epp beletettem. sikerult lebeszelni, de par ora mulva megint kovetelte, lerangatta vizesen a szaritorol
Ingatlanos linkekkel meg offoljatok nyugodtan. Idonkent mi is nezegetjuk, de csak 3. es 2. keruleteket, mert csak ezeket szeretjuk eshat errefele valami naggggggyon dragak...
Zsebi, talan azert van, mert sosem adtam meg masfele felvagottat. Talan ha tudna, hogy a parizsi meg a bizbasz tobbi mennnnnyivel finomabb mint egy rendes valamirevalo sonka, akkor o is olyat kerne

es hogyhogy bolcsiben is van farsang? Masfel eveseknek erdemes mar? Ja es utolag is gratulalok a masfel evhez. Enyem lany ma (ize megint ilyen keso van? szoval tegnap) toltotte