Neet!
én annak dőltem be régen, hogy te aszontad csak 300 Ft a tesco kendő, holott 550 Ft alatt soha (!!!) nem láttam eddig. (ez a lila nyitókás) úgyhogy 5 db így megéri. + Áruld el melyik tescoban 300 Ft egyesével ez a cucc, mert se vidéki, se budaörsi,Camponai tescoban nem annyi! még a sima fehér csomagút is csak 350 körül vettem, de ez a lila jön be!
Macs!
nekem aszonták, hogy mínusz öt fok alatt ne.
Indi!
poszívóst egy jó tüdejű figura szájjal is tudja szívni, de nem oly hatékony!
Macska!
szelektálás nem egyenlő génkezeléssel. mint régi melóhelyen mindkettő témával volt szerencsém találkozni, habár ez utóbbit csak engedéllyel lehet csinálni, és pl. kukoricára meg sem adják az engedélyt! Mo-n nem igazán van génkezelt cuccal való kísérletezés, valamint minden génkezelt cuccon fel kell tüntetni annak tényét! (náív vagyok?

)
mindent jótulajdonságra szelektálnak, ezt nemesítésnek híják, úgyhogy ne rémíszd a jónípet, a nemesítés abszolút ártalmatlan ránk nézve! nem beszélve róla, hogy a biosok is vetőmaggal dolgoznak, ami szelektálás eredménye! (pl. megveszik a Spanyol paradicsom vetőmagját!)
na és a 70-es években, amikor még Mo-n nem volt génkezelt cucc, a házi pritaminpaprikában már akkor nőttek kispaprikák a magból. úgyhogy még csak ezt sem a génkezelésnek tudom be.
a puffadtság, vizennyősség, rothadás, vízízűség oka nem más, mint a felfújás, amikor agyon locsolnak és növesztenek (műtrágyával) növényeket, mesterséges fény, vagy fólia alatt.
nem akartam túl kekec lenni, de azért szerintem ne fesd le ilyen sötéten a zöldségpiacot a hozzá nem értő gyanútlanoknak, mert még jobban idegroncsok lesznek, egy tescos paradicsomot látva. meg lehet,hogy én vagyok a naív, de ha Mo-n csak "génkezelt" felirattal lehet bárminemű génkezelt cuccot árulni, akkor nyilván a paradicsomok jó részén ott lenne a felirat, hiszen mindegyik puffadt!
és továbbra is legyünk barátok, mert te olyan aranyos lány vagy, meg Fülike is édes, úgyhogy remélem nem sértőcc meg a sok sületlenségemtől!
Vera!
milyen üvegösszenyomó?? hol lehet ilyet kapni? nekünk is kell! mindig a férjem tapossa laposra, habár nálunk egy hóban max 56üveg termelődik, mert főként csapvizet meg teát vedelünk.
Menta rulez! imádom rágcsálni.
Manóka!
Emma kap levegőt????
Pocak!
édi a cicis kép!