A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Kisün!

Én is akrok olyan szerkenytűt!KÉREK RÓLA INFOKAT!

Indi!

Pesztonka elektromos orrszívó szerintem jó,bár nagyon nagy és sűrű takony esetén azért a porszívós kicsit jobb,de Indiába érdemes egy pESZTONKÁT VINNI MAGADDAL.sAJNOS minden gyerköc betaknyolódik egyszer és amig picike addig csak te tudodo neki kiszívni.Ha van gusztusos Kisün féle módszerhez akkor az is jó,bár nekem még nem volt bátorságom kipróbálni!Kép

CSüti Sagoya?na ezt Adával kell egyeztetnem,mert mi csütörtökön Ringatóba indultunk.

Juc
20170114224602

Kisün,
anyukáddal nagy spanok lennénk! Kép Én már annyira rosszul vagyok a mindenféle (számora idegesítő) dolgoktól, hogy juszt is "rosszalkodok" meg bűnözöm" ha a többség diétázik meg nem eszik cukrot, zsírt, tojást, én tojásos zsírt főzök cukorral. Kép
Ugyanez bármire átvihető. Lehet, h holnaptól minden pelus mellé kidobok egy tisztát is. Kép
lázadóneet
neet

Votiv,
majd írd meg, hogy javul a kis beteg! Minden jót kívánunk neki!!!
neet
neet

Így alszik most Emma kint a gangon:

Kép

Kép
Kép
manoka11

Juc,
infót begyűjtöm anyukámtól (ő rendelte, házhoz hozzák), és megírom Kép

Neet,
KépKép

Manóka,
Kép
kisün

Votiv!

Istinek gyors gyógyulást! Szegényke, remélem hamar rendbejön!

Kép
Kép
manoka11

Manoka!
Ez ám a bátorság!
Habár Emma jól bevan bugyolálva nem is látszik nagyon!
Én ki nem merek menni olyan hideg van, vagy lehet, hogy lusta vagyok?
manó27

sziasztok!
Régen jártam erre felé, mert a gyermekem, mostanában nem hajlandó normálisan aludni, és annyira fáradt vagyok, hogy kifolyik a szememKép

próbáltam visszaolvasni, de nem sok sikerrel! Isti, Gyógyulj meg!!!
Hát a környezettudatos élet nem egyszerű kérdés! az az igazság, hogy a 6 forint az 6 forintKép ezért sok mindenben Neettel értek egyet! Persze ahol tud az ember, odafigyel! lehet egyszer kipróbálom ezt a mosódiót, de nem tudom elhinni, hogy ugyanolyan tiszta lesz a ruha!

Mostanában éjszaka óránként ébredünk, kb. 3 hete! És Bazsó sokszor felébred éjszaka és nem hajlandó visszaaludni. Már tervbe vettem az alvásklinikát, amikor hallottam, hogy a módszerük lényege kimondatlanul is a "hagyjuk ordítani a büdös kölköt, meg kell tanulnia egyedül elaludni". persze lehet, hoyg ez nem igaz. aztán valamelyik éjszaka adtam panadolt Bazsinak és 5 órát aludt. Úgyhogy akkor mégiscsak a foga lehet. Most töri át az ínyét a fölső bal ketteseKép úgy sajnálom.
A kérdésem, hogy nálatok hogy megy az esti elalvás? Bazsi szopizás közben szokott elaludni, és ha felriad, vagy felsír, akkor mellre teszem. így megy 8 hónapja, de a szakirodalom szerint ez nem jó, mert így nem tanul meg elaludni. Eddig azt hittem jól csinálom, most meg kétségbe vagyok esve!

Kép
Kép
zuzmo1

Vince köszöni mindenkinek a névnapi köszöntéseket! Kép Neetnek külön a mélt! Kép És kicsit megkésve, de mi is sok boldogságot kívánunk a ünnepelteknek!!!

Votiv,
Istinek gyors gyógyulást!!! Kép

Hétvégén én kókadoztam, mert belement egy szálka a talpamba, és amikor kivettem, a vége beletört. Kaptam tetanus injekciót, attól belázasodtam, az anitbiotikumtól pedig hasmenésem lett. Kép Kép A szálka-vég pedig még benn van, mert nem hagytam "kimetszeni" ahogy egy nem túl kedves orvos akarta a kórházban (NEM Szt Imre!). Most borogatom gyógynövényekkel, nincs megdagadva, alig érzem, remélem, kijön magától...

Biotémában csak egy hsz-em lenne:
MOSÓDIÓ NAGYON JÓÓÓ! Én már próbáltam, szépen mos, persze nem durván szennyezett, hanem normál ruhákat, és kevés is elég belőle. Én egy kicsi bioboltban vettem, szerintem biztos lehet máshol is kapni, ÉS NEM DRÁGA!!! Kb ugyanolyan árban van, mint a mosópor az én számításaim szerint. Szóval szerintem nyugodtan próbáljátok ki, mert rulez.

Blaye
blaye

Sziasztok!

Szegény IstiKép Az enyém lány meg skarlátosKép Ezek a gyerekekKép
Macs: felhívtad a dokit? Mert a rendelő azért messzebb van, mint a sarki közért és tudtommal nem kötelezhet a doki, hogy Te vidd oda a gyerkőcöt! A következő fotón külön figyelmedbe ajánlom a ruhán látható mintátKép
Kép

Ez meg azért készült, mert mindig arra vágytam, hogy a gyermekem így tartsa a kezétKép, Marci soha nem csináltaKép
Kép

Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Manóka, Beetrix!
voltatok tornán? mi nem mertünk elindulni ebbe a hidegben, pedig nagyon szerettünk volna!

Manóka! A szemed? Gyógyulgat?
mi múlt héten voltunk dokinál, de olyan hülyeségeket mondott! Szerinte virslit kéne adnom a gyereknek. Hát, a virsli az amibe szinte csak hulladékot raknak! Meg állandóan tápszert akar felírni,(szerinte attól jobban aludna) és amikor azt mondom, hogy Bazsó nem ismeri a cumisüveget, akkor ő azt mondja, hogy rá kell szoktatni! Kérdem én: 8 és fél hónaposan???? Minek???

Kép
Kép
zuzmo1

Manó!
Hideg van, de azért nem annyira, mint amekkora pánikot keltettek miattaKép
Emma meg nagyon be volt bugyolálva (időközben felébredt), és teljesen meleg volt a kis teste mindenhol, amikor az előbb levetkőztettem. Lehet, hogy azért ébredt fel, mert melege voltKép

Zuzmó!
Emma is fogzik, és néha mi is bevetjük a Panadolt, mert már semmi más nem használKép

Kép
Kép
manoka11

Zuzmó!
Csak én voltam Emmával, így nem volt megtartvaKép

Szemem helyrejött!
Láttam a mailt, este próbálok válaszolni.

Most el, mert nemsokára jön LillaKép

Kép
Kép
manoka11

2 fok alatt semekkora gyereket ne vigyetek ki, ha nem muszaj! Manoka, mindjart atmegyek Emmaert, ha nem tolod be azonnal!! Irgumburgum!!

Es igen, meg azt akartam irni, hogy vettem a brendonban asszem bebe confort markaju orrszippantot 7-800 ft korul, amit nem porszivohoz, hanem szuloi szajhoz kell csatlakoztatni! Tehat egy fokkal fejlettebb verzio, mint Kisune Kép meg nem probaltam ki, majd tudositok.

Juc, gyereket nem viszek csutortokon es biztos nem beszelek Borival ket oran at, ugyhogy siman be tudom dobni a lapokat. Mit szolsz? Mondjuk persze koran kene mennem, asszem fel nyolcra, de pl hazafele is becsurhetem a postaladadba.

Rec, marhogyne baratkoznek Kép irok majd, jo?

Szegeny Istinek milyen korsaga van?!

Bogarka, mit lehet csinalni egy olyan gyerekkel, aki szornyu sirogorcsot kap a napkozbeni alvas gondolatatol is, sot, meg attol is, ha nem ot akarom altatni, csak en dolok el az agyon, hiaba mondom neki, hogy o nyugodtan mehet es csinalhat amit akar (persze ez csak trukk akar lenni, de mar nem jon be). Es mikor ejjel-hajnalban felsir, akkor is allati sokaig vigasztalhatatlanul orjong es mikor vegre abbahagyja, akkor meg elkezd jatszani, ugralni, enni stb. stb. Kép Kép en nemtom mit csinalok, ha ez nem mulik el majusig, mert a pici mellett mar nem fogom birni... meg persze azt sem tudom, hogy mit csinalok rosszul...
moose

Moose!

És te a pocakoddal eljönnél ide hozzánk?Akkor Te nagyon aranyos vagy!
Gondoltam,hogy nem hozod nyuszit csak magamból indultam ki,mert....

Juc
20170114224602

Moose!
Akkor szagojába nem tudnál jönni???
Kérdésedre: kemény dió ez a Nyuszi!!! Sztem napközben Te próbálj meg mindenképp lepihenni, meg kell szoknia, hogy pl. Te szoptatni is fogsz majd, és ha akkor is őrjöng, az baromi nehéz lesz Kép ....sajna ebben tapasztalat nincs, mert én volt, hogy ledőltem, és Petra akkor eljátszogatott mellettem, aztán néha őt is elnyomta az álom...Éjszaka meg semmiképp se legyél partner a játékban-evésben-ivásban-ugrálásban...persze tudom könnyű mondani...Tudom közhelyek, de most nekem sincs jobb ötletem Kép

Zuzmo!
Nálunk detto ez van....és én most csinálom már másodszor. Kép Petránál olyan 1 éves kora után éreztem egy kicsit, hogy ez már teher (bár ős csak hajnalban kelt), aztán másfél éves koráig szopizott még, és addig is ez ment (akkor a 4 hós Donipocaklakó miatt hagytuk abba), utána meg jött ehelyett a cicifogás...na és akkor én eldöntöttem, hogy másodszor már másképp csinálom...és most hol tartunk: Doni csak szopin alszik el, és éjszaka ahányszor ébred (mostanában rengetegszer) csakis szopin alszik vissza...hát ez van Kép
Cumisüveget meg felejtsd el, nekem egyik gyerekem sem ismeri/ismerte...Petra néha kapott belőle anyatejet amikor dógom volt, Doni eddig összesen egyszer, és sztem már nem is fog...Petra 7 hós kora óta iszik pohárból, és kb. 10 hós korában nagyon nem hízott semmit, akkor adtam neki tápszert is, de azt is csakis pohárból...Szóval ha eddig nem ismerte, akkor nehogy má' most szokjon rá Kép

Zsan, Manó!
Mit csináltok Ti szerdán együtt??? Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Rutinos Anyukák lépjenek túl a hozzászóláson:

Na ezt le kell írnom:
ma ezt játszottuk 3x gyerek nyom keservesen anya na akkor segít:
gyereket pelenkázóra kicsomagolni pelenka le lábakat felhúz és várni a kaki kinyomásra...
Gyerek pisil természetesen a hasára ahova felhúztam a ruhákat tehát teljes átöltöztetés
:-)
Na szóval most volt ez 3x-ra ma!
Tehát már csak nevettem, hogy elfelejtettem a kukijára tenni valamit a sugár miatt:-)
manó27

Manóka!
Nem akartalak megbántani, csak énis valami olyasmit hallottam amit Moose írt!

Hajaj Bogárka!Mostmár kiderült a turpisság!
manó27

Szóval Zsancival külön tali, én meg még egy mélt se kapok Kép brühühü...Kép
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Neet!
én annak dőltem be régen, hogy te aszontad csak 300 Ft a tesco kendő, holott 550 Ft alatt soha (!!!) nem láttam eddig. (ez a lila nyitókás) úgyhogy 5 db így megéri. + Áruld el melyik tescoban 300 Ft egyesével ez a cucc, mert se vidéki, se budaörsi,Camponai tescoban nem annyi! még a sima fehér csomagút is csak 350 körül vettem, de ez a lila jön be!

Macs!
nekem aszonták, hogy mínusz öt fok alatt ne.

Indi!
poszívóst egy jó tüdejű figura szájjal is tudja szívni, de nem oly hatékony!

Macska!
szelektálás nem egyenlő génkezeléssel. mint régi melóhelyen mindkettő témával volt szerencsém találkozni, habár ez utóbbit csak engedéllyel lehet csinálni, és pl. kukoricára meg sem adják az engedélyt! Mo-n nem igazán van génkezelt cuccal való kísérletezés, valamint minden génkezelt cuccon fel kell tüntetni annak tényét! (náív vagyok? Kép )
mindent jótulajdonságra szelektálnak, ezt nemesítésnek híják, úgyhogy ne rémíszd a jónípet, a nemesítés abszolút ártalmatlan ránk nézve! nem beszélve róla, hogy a biosok is vetőmaggal dolgoznak, ami szelektálás eredménye! (pl. megveszik a Spanyol paradicsom vetőmagját!)

na és a 70-es években, amikor még Mo-n nem volt génkezelt cucc, a házi pritaminpaprikában már akkor nőttek kispaprikák a magból. úgyhogy még csak ezt sem a génkezelésnek tudom be.
a puffadtság, vizennyősség, rothadás, vízízűség oka nem más, mint a felfújás, amikor agyon locsolnak és növesztenek (műtrágyával) növényeket, mesterséges fény, vagy fólia alatt.
nem akartam túl kekec lenni, de azért szerintem ne fesd le ilyen sötéten a zöldségpiacot a hozzá nem értő gyanútlanoknak, mert még jobban idegroncsok lesznek, egy tescos paradicsomot látva. meg lehet,hogy én vagyok a naív, de ha Mo-n csak "génkezelt" felirattal lehet bárminemű génkezelt cuccot árulni, akkor nyilván a paradicsomok jó részén ott lenne a felirat, hiszen mindegyik puffadt!
és továbbra is legyünk barátok, mert te olyan aranyos lány vagy, meg Fülike is édes, úgyhogy remélem nem sértőcc meg a sok sületlenségemtől!

Vera!
milyen üvegösszenyomó?? hol lehet ilyet kapni? nekünk is kell! mindig a férjem tapossa laposra, habár nálunk egy hóban max 56üveg termelődik, mert főként csapvizet meg teát vedelünk.
Menta rulez! imádom rágcsálni.

Manóka!
Emma kap levegőt????

Pocak!
édi a cicis kép!

ancsipancsi

Zuzmo,
mél megy majd!! De kitartás!!!Én is csak azt tudom mondani, mint Bogárka...Megfogad, h másodiik gyerkkel minden tudatosabb lesz, erre vele is 100x kel egy éjjel. Ilyen anya az ilyen...KépKép azaz én...

Manó,
én mint rutinos anya elmondom neked, h én kicsi fiam is állandóan összepisilte magát, és mindig mondogattam, h ez nem igaz, már másodszorra szivatnak meg a fijjjúk. És mégis...mindig megszivtam...ÁLLANDÓAN elfelejtettem a pelust rádobni!!!
ennyit a rutinról.

Bogárka,
mél ment!!! cheer up!!!

Recca, nincs úszás????????????MÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉR??? költői...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Ancsi,
ez NEM a lila törlőkendő. ami 275!! Ez fehér, teszkós motivummal, matricás tetejű, de szinte pont uolyan a kendő benne, mint a lilában!!!!!!Tényleg jó minőség. És nem büdös...Kép
Te a liláról beszéltél??? amiben 5 db van???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ancsi,
a fehérről beszélek, nekem a lila túl szuttyos, törlöm a gyereket és csöpög... szóval a fehér, hagyományos tégés (jóillatú, elég vastag és nem csöpög) a Camponás tescoban a legdurvább esetben 300 valamennyi, de 10ből 9x "akciós", azaz 279 vagy 269 vagy 259.
neet
neet

Újabb hír a fogasztói társadalomnak!
Amellett, hogy a tecsóban minden gyerekcucc olcsó, 10000ft feletti vásárlásért 1000 ft-os vásárlási utalványt adnak!;)

Kép
Kép
zuzmo1

Ancsi,
egyébként ha 550 egy lila, és ebből most 1300 5 db, az nagyon megéri, mert kb 2.5 árából kapsz ötöt. De tényleg a lila kerül ennyibe? Nem a fehér? Ez gyanúska, 50%kal olcsóbb lenne? Mondjuk lehet, csak épp neet ilyen gyanakvó...
gy. neet
neet

Pocak!
Mindkét kép tüneményes! Kéztartástól független. Kép
neet
neet

Jajj, és észrevettétek, h 5 óra van, és még nincs korom sötét? Yeahhh!!!
neet
neet

Szeretném Bazsóval megkóstoltatni a meggyet. vattem fagyasztottat. szeerintetek le kell húzni a héját? vagy hülye a kérdés?Kép

Kép
Kép
zuzmo1

Neet, Zsanka!

én nagy cirkuszt csapok, ha nem a lilát árulják ötösével, mert a neten és az újságban is úgy jelent meg, + oda írták, hogy 40% kedvezmény. kb. stimmel.

itt a link, a 16. oldalra kő lapozni, ha nem rögvest jön be:
http://www.tesco.hu/product.php?oid=Ta133a79383869885f2a5b56c619026c;

ancsipancsi

tök jó, tényleg egyre világosabb van! Mindjárt itt a tavaszKép

Kép
Kép
zuzmo1

Zuzmo!
én is megkérdeztem ezt,de mivel asszem nem válaszolt senki (és meg sem sértődtem :D), én nem húztam le. (nem is lehet nagyon). szóval 1 krumpli + 7-8 szem meggy két evésnyi pempő lett neki. (cukor nélkül , turmixszal)magában nem hinném, hogy megette volna.

ancsipancsi

Mi is fehér tuskósra esküszünk, ocsó és jó.

J

Kép
Kép
johanna1975

Ancsi,
ez: Tesco baba törlőkendő utántöltő csomag
4 x 72 db, 5,-/1 db
1299 Ft / cs
Sztem azt jelenti, h 4 csomag van benne, és 5 ft/1 db rongyocska. Azaz még mindig jó, ha egyébként 5 kiló felett van egy csomag, és most a 4et kapod 1300ért, tehát egy csomag kb 325. De még így sem éri utol a fehér csomagot (az is 72 darabos), ami tényleg 300 alatt van.
neet
neet

Neet, sztem a tobbseg (mindenki?) "rosszalkodik es bunoz". a lazado tobbseg...KépKép

Zuzmo, jol csinalod, ne ess ketsegbeKép

Pocak, skarlat? jujKép. a fiad persze ediKép

Moose, akkor joKép
de ne parazz mar a fokokkal! jol feloltoztetve semmi bajuk nem lesz a babaknak (sem)! es baromi jokat tudnak kint aludniKép
nyusziKép. lehet, h nektek is tobbet kellene setalni: a friss levego csodakra kepesKép

Zsan, Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Sziasztok!

Votiv: Gyógyuljon meg nagyon hamar ez az Isti gyerek! Mostanában nagyon rátok jár a rúd. Kép

Ancsi: Van olyan dolog is, amihez nem értesz? Öko- bio- élelmezési dolgokban, etetésben, stb, te mindenben otthon vagy...

Szagoja: Csak csendben, nehogy közbejöjjön valami... lehet, hogy mi is tudnánk menni...

És a mai nap története: Reggel kelés, reggeli, irány a Madarász, vérvételre. Gondoltam, a hideg miatt nem lesznek sokan, de igen nagyot kellett csalódnom, tele volt a váró. Viki persze 1000 rétegben, mert itt a hegyen az éjjel elértük a -15 fokot. Kicsomagol, vár... vár... vár..., persze, mivel gyermekrendelés, a vérvételi helyiségből az állandó sírás... Nem sok jót jósoltam. Végre sorra kerültünk, bementünk, szúrtak, Vikka nem sír. Kicsit sem sír. Oxi büszke, mosolyog, Viki beszélget a szúnyog nénivel. Amikor kimentünk már minden anyuka azt mondta a gyermekeknek, hogy ha ez a pici ilyen ügyes, akkor majd nekik akár nevetni is szabad. Kép Ezek után haza, szokásos napi program.
Délután ismét öltöztetés, dokinéni, vizsgálat, oltás, és Viki megint nem sírt! Kicsit sem! Oxi mellmérete 2 dagadásnyit nőtt. Kép (Remélem úgy marad).

Oxi

KépKép
oxigen
Györköny

Bogarka, probalok kemeny lenni, este konnyebben vissza is tudom altatni (csak a szuksegleteket engedelyezem, aztan alvas), de napkozben tenyleg eleg remenytelen. Es most meg setazni se tudunk a marhahideg miatt, hogy kozben bealudjon. Nem hiszem, hogy fog miatt van (mar "megbeszeljuk", hogy faj-e valamije, es akarja-e hogy bekenjuk dentinox-al pl), inkabb talan rosszat almodik. Ja, meg az extraszaraz levego. Ugyhogy fujkaljuk is az orrunkat a sosvizes spay-vel, mar egesz jol hagyja. Lehet, hogy epp a napkozbeni nem alvas tett be az ejszakai alvasnak, mert annyira kimerul, hogy aztan azert alszik rosszul? Vagy pont az a baj, hogy nem farad el elegge napkozben es ki kene talalnunk valami programokat, hogy ne unatkozzunk itthon es rendesen kidoljon tole? Mit gondolsz?

Juc, szivesen beadom, bar nemtom, mennyire messzire laksz Htol... irsz melet?

Ja, es Bogarka, szagojaba azert nem tudok menni, mert ott nincs vervetel Kép de most komolyan: gyerekkel tomegkozlekedni en nem tudok, nelkule meg ugye ritkan, mert csak egy megbizhato nyulszitterem van, akinek mostanaban vizsgai vannak meg egyebkentse mindig er rank...
moose

Jah, hőmérséklet: Csak az icipici babákra vonatkozik a -5 fokos alsó határ, az a csecsemő, vagy kisgyermek, aki már régóta levegőztetve van, kimehet megfelelő öltöztetés mellett. Főleg, ha már maga is mozog.

Zuzmo: Én nem pucoltam meg a héját, Viki szereti magában is (persze csak kicsit), meg almával, meg banánnal, meg... , meg... Szóval nagyon szereti Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Nagymellű Oxi!

Ez a Vikka csaj nem semmi.Panna már csak ha meglátja doki bácsit,keservesen bömből.

KépKép

Juc
20170114224602

Moose!

Hát azért kérdeztem,mert azt írtad,hogy becsavarod a postaládánkba,DE!még nem a H mellett lakunk sajnos.
Fehérvári úthoz közel vagyunk de nem kívánnám,hogy elmásszál ide pocakoddal.Viszont reggel nekünk nagyon nehézkes még a dolog mert pl.ma fél 11-kor ébredt Panna.Ezért vagyok megfogva a csütörtök reggeli időponttalKép

De ha csüti jösz vérszívásra akkor jól elhúzod időt és utána jösz Sagoya.

Juc
20170114224602

Pocak!
A szopizós képetek igazán aranyos! Én is szoktam iloyen képeket csinálni, hoygha megnő Bazsi, tudjak nosztalgiázniKép

Köszönöm a meggyes tanácsokat!

Még a környezetkímélésről jutott eszembe, hogy a bébikajásüvegeket nem váltják vissza? Mi már szerencsére főként házikoszton vagyunk, de van több barátnőm, ahol minden nap a bébikaja megy!

Kép
Kép
zuzmo1

Zuzmo, szinte mar semmilyen uveget nem valtanak visszaKép

Oxi, Vikka egy igazi hosKép

Johi, ti hogy tartotok tyukokat? mi is akartunk, de most, h mar nem lehet csak ugy szabad eg alattKép, nem olyan jo poenKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

köszi a jókívánságokat! sajnos még mindig nem sikerült letudni a hányózást, ami nagyon aggaszt
minden orvosságot is kihányt, remélem vmi csak felszívódott azért (nem mertem mindenből újra adni, meg hányást provokálni se akartam)
ivott du 2 kortyot, és sírt, mikor elvittem a poharat... este kicsit többet ivott, és már hányt is Kép
remélem holnapra javul vmi, különben mehetünk a kórházba infúzióra Kép

elköszönök, alszom, amíg lehet, mert tuti lesz műszak éjjel is...

és itt van 2 link:
az egyik az Elműs hoaxról:
http://index.hu/tech/hoax/?title=nincs_ertelme_hivogatni_az_elektromos_mu&more=1 &c=1&tb=1&pb=1

a másik a mosódióról:
http://www.hunza.hu/indiai.php
(egyébként a kristálysójuk zseniálisKép)

votiv 8)
votiv

Zsan, a szomszéd kissrác lett beteg, aki ott volt a jáccóházban?

jaj de jó, hogy Ti nem kaptátok el, se Bogárkáék, se Reccáék!
ez a jáccóház akkor nem is olyan buli Kép

votiv 8)
votiv

Jaaaa, en nem is figyeltem, hogy csutortokre tervezitek a szagojat (mert altalaban ugysem tudok menni), de a bebiszitterem sajnos nem er ra sokaig, ugyhogy verszivas utan gyorsan haza kell rongyolnom... viszont Juc, hetfo du meg megyek dokihoz, ugyhogy az is jo lehet. Meg valszeg penteken a leletert, de akkor asszem nem magamat kuldom...

Es azt is akartam irni, hogy a tamarinlax lekvar allati finom, nagy kar, hogy csak napi egy kiskanallal lehet enni, mert siman rakennem ket szelet vajas kalacsra az egesz kisuveget... viszont sajnos sz.rt sem hasznal nekem... akkor talan megis megehetnem egyszerre, hm? Kép Kép
moose

<font color="0000ff">Küldök 1-2 képet:

Fürdéskor végre mosolygunk is. Kép
Kép

Na és utána sem bőgünk már a törölközéskor. Kép
Kép

Proone & Klári 8hét+1 nap</font>

KépKépKépKép
proone

Rylie küldi nektek a következő képeket Kamilláról. Jól vannak, tejci megindult, már otthon pihiznek!

RylieöccsKépKép
rylie

Rylie, Proone, Pocak,
gyermekek szépségesek!!
Oxi,
nem semmi ez a leány!!! Nem csoda, h büszke vagy!!!!KépKép
Votiv,
KITARTÁS!!!arsenicum album sem használt?????Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Kamilla,Klári nagyon szépek!

Moose!

Hétfő du jobban hangzikKép

Juc
20170114224602

http://www.motherherbs.com/psyllium-husk.html#psyllium-husk

Ez az Indiában használatos hashajtó (Isapgol), ami teljesen mellékhatásmentes, kismamáknak és gyerekeknek is ajánlott, egyszer én is szedtem, vízbe kell keverni és este meginni, kellemesen hat, azaz nem hirtelen hasmenést okoz, hanem normális kakit másnap. Nem tudom, itthon kapható-e, de hát itt annyi okos asszonyka van, valaki majd biztos mond valami használhatót rá Kép

Összes kisbaba gyönyörű Kép

indianyo

Zsan, semmi sem használt Kép nagyon fosok, hogy mi lesz így Kép és még mindig hány, de hogy mit tud még kihányni?! hacsak nem azt a pár korty vizet, amit napközben belediktáltam Kép
tényleg félek, hogy kiszárad. lesem, hogy karikás-e a szeme, száraz-e a szája, bágyadt-e - pedig szegény picikém olyan, mint egy rongy, jártányi ereje sincs! egész nap nem tudott felállni. ernyedten feküdt az ölemben és képeskönyvet nézegettünk... közben arra gondoltam, szívesebben venném ha inkább rosszcsont lenne, pedig olyankor pörölök vele, mert mindig szét akarja tépni a könyvet Kép

votiv 8)
votiv

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: