A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Szóval ma megint feladták a leckét nekünk.Dévai kérte,hogy menjek vissza a belgyógyászomhoz és kérjek töle papírt ami arról szól,hogy a Clexant milyen menyiségben és meddig kell kapnom.Ez a vérrögképződési hajlamomra kell.
Hát nem jártam sikerrel.Ő ehhez nem ért ez a nődoki dolga.Fogalmam sincs,hogy mit csináljak mert nemsoká kezdenénk ugye,papírom meg nincs.Felhívni meg ma nem tudom Dévait mert nincs ha jól emlékszem.
Van itt valakinek javaslata hogy mit csináljak???

Kép
Kép
melánia

Zel!
Lukácsod gyönyörű. És ez a mosoly :)

Melánia!
Szerintem azzal a dokival írass egy papírt, aki a Clexant felírta.

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Sziasztok!

Én is passzív olvasója vagyok ennek a topic-nak. Már lassan egy éve. Sőt még életemben nem fórumoztam, de gondoltam én is írok, mert nekünk is a Dévainál sikerült a pici fiunk. 4. stimuláció és 3. lombik sikerült. Őszintén szólva én már addigra minden reményt elvesztettem, és a sok problémám ellenére (PCO, pajzsmirigy gondok, elzáródott petevezetékek, arkuált méh) is sikerült!

Én nem maradtam a Dévainál terhesgondozáson, mert hallottam, hogy csak bizonyos időpontokban tud ott lenni a szülésen, ezért a 13. héten váltottunk.
bugressa

Sziasztok!

Minden eddigi olvasó üzemmódban működő hozzászólónak KÖSZÖNÖM! Tényleg így váljon valóra minden kívánságom :)

Gratulálok nektek a babókhoz! Lukács tényleg gyönyörű :) Hogy hogy lehet 5 naposan ilyen édesen mosolyogni??? Remélem hamarosan én is (és itt mi mindnyájan) megtudjuk :)

Irjatok még a tapasztalataitokról, ha van kedvetek!

Rencsi, Szimbán, hogy vagytok? Rencsi te is dolgozgatsz, vagy te teljesen a pihenésnek és a húsvéti előkészületeknek szenteled magad?

Kata, hogy vagy?

Engem most már tényleg bármelyik percben meglátogathatnak a vörös vendégek, remélem nem húzzák az időt és időben érkeznek :) Ma tényleg nincs Apánk? Mert ha ma látogatnak, ma kéne hívnomn őt...
vjulcsi

Sziasztok!

Én is vagyok ám, de semmi "extra" nem történik velem, de azért olvasó üzemmódban vagyok! :)

A passziv olvasóinknak nagyon köszönöm én is, hogy megosztjátok a tapasztalataitokat! Aranyosak vagytok. Így mindenkinek reményt adtok! :) És ez nagyon-nagyon jó!

Julcsi!
Én jól vagyok köszönöm! De te honnét vagy biztos benne, hogy számíthatsz a látogatásra? Én úgy tudom Apánk csütörtökön nincs! Ha tévedtem, akkor sorry! :oops: :cry:

Szorítok mindenkinek akinek kell, akinek meg nem, az raktározza későbbre! :):):):) +++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok,

HÚHA..... :D mennyi siker sztori!!!!!!! de jó csajszik, hogy írtatok, erőt ad nekünk! :D

Melcsi:
Mi az a kombinált teszt? Mikor derül ki, hogy fiú vagy lány? Te mit szeretnél? Neveken gondolkodtál már?

Moncsi:
Május már nincs messze!:) Hova mentetek! Neked is boldog Nyuszit!!!! Az amalgán töméseket én is kicseréltettem még tavaly, apósom szájsebész volt és ő mondta, hogy baba előtt jó lenne…..

Julcsi:
Érzed, hogy közelednek a vörösök? most hétvégére várod őket, ugye? A munkahelyeden végül elmondtad?

Katám:
Az ikrek jól vannak :D :D :D , folyamatosan beszélgetek velük, férjecske meg mindig ad puszit a pocakra!

Julcsi, Kata, Melánia:
nem kezditek el enni a méhpempőt? Biztos jót tenne, nekem is szuperszonikus méhnyálkahártyát csinált!

Miciona:
és a ruhád meg van már? milyen lesz? Sok vendéget hívtok?

Modrooka:
hogy vagy? neki vágsz újból, majd ha letelt a 3 hónap, ugye?

Melánia:
most te melyik napra várod a vörösöket? Sikerült Apánkkal beszélned? Mit mondott, honnan kell szerezned igazolást?

Zel: nagyon édi ez a baba!!! mi az a decas protokoll…?

Albi:
most látom, hogy Peti lassan egy éves :D :D hol lehet megnézni a friss képeket?

S.monika:
húha, nagyon gyorsan fejlődik Fanni baba :D lassan futhatsz majd utána!:))))

Szimba család:
nagyon szorítok!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++

Köszönöm mindenkinek a drukkokat!!! Mi jól vagyunk! Férjem hozott egy tesztet, amit hétfő reggel felavatok……én nem bírom tovább, akkor lesznek 2 hetesek. így is életem leghosszabb hetei ezek, megállt az idő…..

babások: ne tűnjetek el lszi, hanem maradjatok velünk, hogy a pozitív példáitokkal adjatok nekünk erőt és kitartást, amíg mindenkinek babája nem lesz!!!!!!!!

puszi mindenkinek!!!!!
rencsi79

Julcsikám: nem láttam, hogy írtál....
Honnan gondolod, hogy nincs Apánk, csak csütörtökön van "szünnap". Nem dolgozom, csak pihizek és jóbarátokat nézek....és bár már láttam az összes részt ,mindig olyan jókat nevetek rajtuk!
rencsi79

Rencsi, Szimbáné!
Drukkolok továbbra is!

Rencsi!
Aranyos vagy nagyon. Itt a kép :)
Kép

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Köszönjük a dicséreteket!

Melánia! Nem tudom, neked melyik decapeptylt adták. van ahol több ilyen szuri van. Nekem ez a stimu úgy kezdődött, hogy az utolsó mensim előtt pár nappal kaptam egy szurit, ami az egész hormonrendszeremet kilőtte. Light klimax. Így az egész stimulációt a doki irányította, az én hormonjaim nem "zavartak" be.
Barátnőim is megpróbálták így, hátha sikerül nekik is. sajnos nekik nem jött be... Ezért mumus..
Ha valami gond van a deca miatt, akkor akár hónapokig is várni kell, mire a saját hormonok rendbe jönnek. Apánk szerint a petesejtek a tüszők, petesejtek jobb minőségűek, talán így mondta, mert jobban együtt lehet őket méretileg tartani, viszont a megtapadás rosszabb. Ennél a stimunál mindig kell a progi szuri is..

Albi! Látom Petike is csibészesen mosolyog! Tündéri!

Julcsi! Egyszerűen lehet öt naposan így mosolyogni! A ti babátok is ezt fogja tenni. Akkora szeretettel lesz várva, fogadva, hogy nem lesz más, mint sok mosoly az első naptól kezdve. :lol:

Kép
Kép
Kép
zel

húha ezek a szemek és ez a mosoly!!!!!! :D majd úgy kell a lányok gyűrűjéből kiszabadítanod.... :wink:
az egyik rokon kisfiú anyukájának is hasonló "gondjai" vannak, az oviban a kislányok állandóan puszilgatják a Marcit és minden lány azt szeretné, hogy az ő barátja legyen...... :D
rencsi79

Sziasztok!

Nem tűntem el, olvasgatlak benneteket. Mióta bejött a jó idő, Kitti folyamatosan a kertben akar lenni, úgyhogy szinte egész nap kint vagyunk csak alvásidőben jövünk be.

Rencsi: Drukk a hétfői teszthez! Érzel valamit?

Zel: Szívből gratulálok a kisfiadhoz. Gyönyörű baba!

Szimbáné: Nagyon-nagyon drukkolok, hogy ez a teszt végre pozitív legyen!

S.mónika: Nem semmi, hogy ilyen hamar felállt Fanni baba. Gratulálok, nagyon ügyesek vagytok!

Albi2000: Nagyon aranyos a fiad…és a szemei ellenállhatatlanok.

Velünk minden rendben. Valószínűleg jövő hét végén ha megérkezik piri, kezdünk. Már nagyon várom!
Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Kata,
Hát azért vagyok biztos benne, hogy meglátogatnak a vörösök, mert ez a hónap 'babagyártás' szempontból (de undorító ez a szó) nem úgy jött össze, ahogy kellett volna. Elég sok gondunk volt, sok volt a munka is, feszültek is voltunk, sokat is veszekedtünk. Ráadásként kiderült, hogy a kutyáink nagyon betegek, az egyiknek 3 olyan betegsége is van, amibe akármikor elpusztulhat, a másiknak pedig olyan módon sérült az agya, hogy ez agressziót hoz ki belőle. Ami ugye babavárás előtt nem jó hír.
Bocs az offért, csak elég so kutyás van itt, talán nem haragszotok, hogy megemlítettem.
Mindezek mellett, amikor ovu-nak kellett volna lennie, teljesen negatív lett az lh teszt, így évek óta most először fogalmam sincs, mikor volt ovu-m.

Rencsi,
Igen, remélem most hétvégén jönnek! A munkahelyemen még a korábbi főnökömnek elmondtam, de azóta egy másik csoportba kerültem. Itt sokkal jobb a főnök, sőt, tőlük szereztünk tudomást az intézetről, mert ők is ide jártak. A felesége nyáron szül :) Még nem mondtam el neki, de jövő héten nem halaszthatom, ha késnék, nem szeretnék összevissza magyarázkodni.

A méhpempőt milyen formában lehet kapni? De el fogom kezdeni szedni, köszi a tanácsot!

És Rencsi, nagyon nagyon drukkolok továbbra is!!! Ott kell lennie az ikreknek!!! Annyira örülnék, ha hétfő reggel a nyuszi őket hozná neked!!! Tudom, hogy ünnep van meg minden, de megírod azért a fórumra az eredményt? Nagyon fogom várni, és sokat fogod rád gondolni reggel!!!

Albi,
A kisfiad tünemény!!! hajjaj, mennyire kis csibész tekintete van, a mosolyáról nem is beszélve :) Nagyon jókedvű kissrácnak tűnik :)

Zel,

Köszi a bíztatást :) Remélem, hogy majd a mi gyerekeink is ilyen mosolygósak lesznek! :)
vjulcsi

Üdv mindenkinek!
Bár nem akartam irogatni, de azért leirom, hatha valaki masnak is segitek: ma kaptuk meg párom egyik genetikai vizsg. eredményeit, ahol a kromoszómáit vozsgáltk. NEGATÍV!!!! Szoval semmi kóros elváltozást nem találtak. Ennek örülök, mert ha jol gondolom, akkor ez nagyon jo, mert nem örökölte, illetve eg esetleges terhességnél nem okoz vetélést...szoval most orulok...
többet nem tudunk, majd egy het mulva megyunk vissza az andrologushoz.
renna77

Sziasztok CSajok,

Zel, Albi gyönyörűek a babáitok. Gratulálok. :D

Rencsi,
12. héten vérből nézik, hogy van-e rendellenesség, pluszban csinálnak egy genetikai uh-t. Én mertem az amniocentézist bevállalni, mikor megszúrnak egy nagy tűvel, de a lombikosoknak kötelező.
Szerintem még pár hét kell, hogy kiderüljön, hogy fiú-e vagy lány.
Vigyázz az ikrekre, pihenj sokat. :wink:

Többieknek puszi és kellemes húsvéti ünnepeket.

Kép
gmelcsi1

Sziasztok.

Nem igaz mire megírom a hozzászólásom addigra kidob a gép. :twisted:

Rencsi:szoritok én is!!
Felhívtam apánkat reggel.Hematológust kellett keresnem.Egész nap ez után szaladgáltam.Jövőhét szerdára kaptam időpontot.De nyugodt csak akkor leszek ha a kezembe lesz a javaslat mert ezzel még sohasem foglalkozott senki.Kaáliba sem.
Ez történt.Sokáig tartott mire kiharcoltam egy hamarabbi időpontot mint amit elöszőr adtak reggel.

Kép
Kép
melánia

albi:köszi a tegnapi választ de nem volt kihez visszamenjek mert csak genetikán voltunk és ezzel ennyi.Clexant a Kaáliba adták csak úgy.

szimbáék: :lol: ???? DRUKK+RAGASZTÓANYAG+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Rencsi ez a tied is:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
melánia

Rencsi, Zel, Vjulcsi, Csomee!
Köszönjük a kedves szavakat! Kívánom, hogy mielőbb éljétek át Ti is, milyen az ha dicsérgetik a babáitokat /Zel és Csomee a másodiknál is :) /!

Kép
albi2000

Melánia!
A lényeg, hogy találtál végre olyan dokit, aki megadja a szükséges papírokat.

Kép
albi2000

Szeretetben gazdag ünnepet kívánok minden fórumozónak és mihamarabb bővülő családjaiknak!

Kép
albi2000

Vjulcsi: jó ötlet volt bevonni az eddig inaktív sorstársakat. Nem csak azért jó olvasni ezeket a történeteket, mert reményt adnak, hanem azért is, mert így mindenki láthatja, hogy egyáltalán nem olyan nagy gáz, ha az első lombik nem sikerül. Sajnos a technológia még nem tart ott, hogy mindenkinék azonnal biztosítani tudja a babásodást, de ha van kellő kitartás, hosszabb távon az esetek 90 %-ában garantált a siker. Csak egy dolgot nem szabad: feladni.

Ikky: üdv. immár az aktív tagok között! 8) Elárulnád, hogy a két, visszaültetéssel végződő programnál hány naposan kaptad vissza az embriókat?

Moncsiga: örülök, hogy még a dévais "nyári szünet" előtt belevágtok. 8) Azt azért ne felejtsd el, hogy még van egy bő hónap a konzultációig, úgy hogy csak óvatosan azzal a felvillanyozódással. :D A méregtelenítés jó ötlet, de a program előtti 1-2 hétben már ne a nagytakarítás, inkább a raktárak feltöltése legyen a cél.

Zel: én még emlékszem rád, bár akkoriban még én is csak olvasgattam a fórumot. Attól a bizonyos hosszú protokolltól egyébként nem kell annyira félni. Bár egyesek szerint a Decapeptyl helyett jobb a Suprefact, összességében nem olyan veszélyes a dolog, hiszen van olyan intézet az országban, ahol a programok többségét ezzel a protokollal végzik. Az, hogy akkor két másik esetben nem vezetett sikerre, a 30% körüli sikerráták ismeretében egyáltalán nem rossz arány. Az viszont tény, hogy utána 3-4 hónapig semmiféle hormonkezelés nem ajánlott, tehát utána még önköltségi alapon sem lehet ennyi időn belül belekezdeni egy új programba.

Renna77: az nagyon jó, ha a genetikai vizsgálatok eredménye is negatív. Mi is vagy 3 hetet vártunk az eredményekre, de utána már minden felgyorsult. Ha a párodnál a hormonszintekkel sincs baj, ezen kívül a tenyésztés sem járt sikerrel, Kopa hamar meg fogja adni az engedélyt az ICSI-re. 8)

Gmelcsi: az amnió a lombikosoknak sem kötelező, csak erősen ajánlott. (Főleg ICSI-nél.) Mivel minden kockázat és felelősség a Tiétek, az ezzel kapcsolatos döntés is a Ti kezetekben van, függetlenül attól, hogy előzőleg ezzel kapcsolatban aláírtatok-e valamiféle nyilatkozatot. Ha nem mentek bele, nem fog beszaladni az irodába Ágika és Zsuzsi, majd megkötözve elvinni Téged a vizsgálatra. :) Minket ezzel kapcsolatban Czeizel véleménye eléggé elbizonytalanított. Ő azt vallja, hogy a közismert, az igazságot szerinte nem igazán tükröző statisztikai adatokkal szemben csak 40 éves kor felett nagyobb a valószínűsége a genetikai problémával születő gyermeknek, mint annak, hogy a vizsgálat miatt elveszíthetünk egy egészséges magzatot. Ha ehhez azt is hozzávesszük, hogy a veszélytelen eljárásokkal is 97 %-ban kiszűrhető pl. a Down kór, akkor érdemes előtte jól átrágni a témát. :roll:

Miciona: a támogatás 70%-ra való csökkentése biztosan az elvégzett eljárások számának csökkentését jelenti? Nem inkább arról lehet szó, hogy programonként a korábbi támogatásnak csak a 70%-át fizetik ki? Ez persze azzal járna, hogy az önköltséges beavatkozások, illetve a vizsgálatok és a konzultációk díja emelkedne, de őszintén szólva ez még mindig nagyságrendekkel kedvezőbb, mintha mondjuk a támogatott eljárások számát a személyenkénti 5-ről levitték volna 3-ra.
Nem csodálom, hogy a párod cirkuszt rendez a fürjtojás miatt. Nálam a maréknyi vitamin desszertként történő elfogyasztása már a napi rutin része, de lehet, hogy a fürjtojást csak beöntéssel vállalnám. :x
Vicces az egyház hozzáállása a lombikkal kapcsolatban. (Ha jobban belegondolok, majdnem az összes állásfoglalásukról így vélekedem.) Én a legszívesebben elmesélném a papnak, hogy mi a helyzet, aztán amikor elmondja a nagy "bölcsességet", megkérdezném, hogy mit is tud a témáról. Azt is megkérdezném, hogy a meddőség Istennek tetsző dolog-e (ha igen, akkor mutassa meg, hogy a Bibliában ez a rész hol olvasható) és hogy a "család mindenekfelett" című dologgal a szóbajöhető, egyetlen technológia merev és irracionális elutasítása mennyire egyeztethető össze. Jó kis beszélgetés lenne... :)

Nálunk a helyzet változatlan. A párom "élvezi" a progeszteron jótékony hatását: állandóan éhes. Saját bevallása szerint óránként meg tudna enni egy fél lovat. Szerintem túloz, nincs az egy egész óra. :D Ezen kívül - ahogy Rencsi is - bizonyos testhelyzetben érzi a petefészkeit, ami a sárgatest miatt lehet. Tesztelni valószínűleg nem fogunk. Ahogy korábban már írtam, nála akkor is negatív volt, amikor a vérből már rég kimutatható volt a megemelkedett ß-HCG szint. Dévisz szerint a vese nem szűri ki, ezért kb. egy hete csináltunk egy főpróbát. A második Ovitrelle után egy fél nappal (ekkor a ciklusban már 3 teljes ampullát elhasználtunk) végeztünk egy tesztet, ami atom negatív lett, pedig a gyógyszer miatt a pozitív eredmény borítékolható volt. Hát, ennyit a tesztelésről. Majd az UH pénteken egyértelműen megmutatja, hogy sikerrel jártunk, vagy pedig folyt. köv. :roll:
szimba

Sziasztok!

Csomee: hát tüntetek vannak....feszül a cicim és a pocim, két napja hányingerem van, szóval nagyon bízom benne hogy a nyuszi egy zebrás tesztet hoz nekem :D
Akkor már csak 1 hét és kezdhetsz!!!!:) Reggelente amikor majd mész uh-ra és vérvételre ki fog vigyázni Kittire?

Julcsi: persze, hogy rögtön írok és köszi, hogy drukkolsz....:) De te is írj, ha megjöttek a vörösök :wink:

Boldog Nyuszit Mindenkinek! :wink:
rencsi79

Sziasztok!

Csak gyors bekukk!

Rencsi79: Ezek a tünetek nagyon bíztatóak! A nyuszi meghozza azt a zebrát! :lol: :lol: :lol:
Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a férjem vállalkozó. Maga osztja be az idejét. Így uh-k napján én elmegyek bkv-val reggel 8-8.15 körülre. Kitti ½ 9 felé kel, apa megeteti, rendbe rakja és utána feljönnek ők is az intézetbe. Utána együtt elmegyünk vv-re. Már bejáratott dolog lett, az előzőnél is így csináltuk és működött!

Szimbáék: Nagy-nagy drukkok++++++++++++!

Ági: Merre vagy? Anyukád meggyógyult már?

Mindenkinek mennek a drukkjaim!

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek kis családommal együtt!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

csomee: neked és a kis családodnak is kellemes ünnepeket!

hát már férjecskének is hányingere van :cry: , vagy ennyire empatikus ...:D vagy valami fránya vírus..... :cry:

Nem raktál fel képeket Kittiről :cry:
rencsi79

Rencsi79 kérésére:

Férjecskéd csak a terhességi tüneteket produkálja! :lol: Nagyon együttérez veled! :lol: Az enyém velem hízott!
Kép Kép Kép Kép

Kicsit sok lett! Bocsi!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Csomee!
Babaképekből nem lehet sok!!! Nagyon szép a kicsi lányod!

Rencsi!
Remélhetőleg férjednél csak az izgalom. Drukk Nektek és Szimbáéknak is!

Kép
albi2000

Jó reggelt mindenkienk,

Albi igazi szépfiú a drága, gratulálok.

Csomee, gyönyörű a kiscsajszi, meg kell zabálni.
Egyébként az én férjem is terhességi tüneteket produkál, együttérzésből. Sokszor rátör a farkaséhség és olyanokat eszik, amit azelőtt soha.

Szimba,
igazad van, valóban nem kötelező csak ajánlott. Én valahogy úgy éreztem, hogy a kombinál teszt és genetikai uh, plusz Apánk uh-ja elég lesz.
Az egyházzal kapcsolatban tökéletesen egytértek, pár dologról én is elbeszélgetnék velük.
Szimbáné, én is úgyanígy kajás voltam egyfolytában, de ne aggódj, mert a pozitív teszt untán nem sokkal, majd lesz egy kis étvágytalanság. Már akinek, nekem ez sem volt. :wink:

Rencsi, Szimba család megy a drukk.++++++

Kép
gmelcsi1

Szép Jó reggelt ezen a Nyuszis Napon!

Nagyon-nagyon Boldog Nyuszit kívánok Mindenkinek! :)

Csomee!
A kislányod tényleg gyönyörű! :P :lol: A legjobban az a kép tetszik amikor a mosogató gépben "ül"! Na hát az nálam elvitte a pálmát! Ne aggódj! Nem volt sok a kép! Szeretjük nézegetni az ilyen tüneményeket! Már ha beszélhetek mindannyiunk nevében!

Rencsi!
Hogy vagy? A hányingeren és a cici feszülésen kívül van valami "jel"? Holnap tesztelsz tényleg? Akkor leszel 13 napos? Jól számoltam? Hogy bírod a sok fekvést? ++++++++++++++++++++

Julcsi!
Hogy vagy? Vörösök megérkeztek már? Esetleg beszéltél is már Apánkkal, hogy mi a helyzet?

Melcsi!
Ne dramatizáld túl a dolgokat! Szerintem tökéletes a terhességed, ha meg valami gáz lenne Apánk úgyis szólt volna már! :)
Végül hogy döntöttél? Nála fogsz szülni, vagy visszamész a saját dokidhoz? A Te dokid melyik kórházban van?

Szimba Család!
Nagyon-nagyon szorítok Nektek! Szerintem MOST SIKERÜLNIE KELL! Vigyázz nagyon Szimbánéra és néha azért engedd őt is a gép elé! :) :lol: +++++++++++++++++++++++++

Albi!
Tényleg nagyon szép a KisSrác! :)

Legyen szép napotok! Aki teheti élvezze a szép napsütéses vasárnapot! :)

Puszi Mindenkinek! :lol:

Kép

KépKép
ercsikati

Köszi szépen Melcsi és Ercsikati. Nemsoká viszonzom ám :wink:

Melcsi! Minden rendben van. Jól döntöttél /szerintem is/. Van egy fórum az Indexen ezzel kapcsolatban. Ha valakit érdekel több ember véleménye, elolvashatja.
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9075308

Kép
albi2000

sziasztok,

hát a nyuszit megtojta a zebrát......!!!!! :D :D :D

Még fel sem fogtam....., de nem akarom elkiabálni, mert babonás vagyok. Majd akkor örülök igazán, ha Apánk is megerősítette, így szépen kérek mindenkit, hogy halkan örüljünk, még NE gratuláljatok!!!

Kezem lábam remeg.....

Szívből kívánom, hogy pénteken a Szimba család is jó híreket kapjon!!!

puszi mindenkinek!
rencsi79

RRREEENNCCSSII:hű de halkan ÖRÜLÖK!!!!!!!! NAHÁT EZ A NYUSZI!!!
PUSZI. Kép

Kép
Kép
melánia

Remélem mindenkinek Kellemesen telik a húsvétja!
Én már degeszre ettem magam.Mindenhol enni és enni kell. Kép

csomee:gyönyörűséges a kislányod!!!

Kép
Kép
melánia

Sziasztok!

Bocsika az eltünésért, de sikerült úgy megfáznom, hogy pár éjszakát nem aludtam. Kedden kihívtuk a körzetit, kaptam antibiotikumot, stb.. Most már jó, bár a hangom olyan mint egy kappané. Sajna a babáknak is sikerült megfázni, de nem vészs, kicsit folyik az orruk, meg köhögnek. De hát ebben az időben nem is csoda.
Ma ha minden igaz visszük őket a Margit sziogetre.

Csomee arik a képek, és az életben még szebb ez a tündérke! :-)
Remélem nemsokára tudunk majd menni sétálni, bár apával mostnában együtt megyünk le, és ez este 6 után van. Azért jó időpont, mert nem kell sapka, nem kell félni, hogy melegük lesz, csak élvezzük a kellemes időt. :-)

Albi nagyon szpike Peti baba, és mindjárt szülinap! :-) Mit kap??

Reni nem gratulálok!:-) :-) :-) :-)

Na megyek is, mert most be tudok tenni mosni egy adagot nyugodtan!

puszika és nem kívánok sok locsólót senkinek.

Ja Zelecske édi a bébi!!!!!!!!!

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Sziasztok Fórumozók, akik ebben a szép időben is itt vannak! :)

Rencsi!
Tényleg csak halkan, és teljes diszkrécióval ÖRÜLÖK! Ugye mondtam, hogy szerencsét hozok!? :) Remélem a másik lánynak Erzsónak is szerencsét hoztam, és végre a 10. lombik már neki is babát hoz majd! Szorítok neki is. Bár buta voltam, mert egy elérhetőséget sem kértem tőle, hogy informálódjak, hogy mi lehet velük! :cry:

Ági!
Örülök, hogy már itt vagy, és hogy minden rendben veled, és a csöppségekkel is! :)

Melánia!
Én is úgy vagyok, mint te! A sonkától már rosszul vagyok, mert mindenhol az van! Annyi sütit ettem már a két nap alatt, hogy el sem tudom mondani! Szóval azt hiszem újból felszedtem egy vagy két kilót! :cry: :? Bár most eszem ágában sincs fogyózni, mert ugye a baba az első! :)

Szimbáék!
Folyamatosan szorítok! :) +++++++++++++++++++++++++++

További szép napot Mindenkinek!
Puszi:
Kata

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!

Rencsi én is csak halkan gratulálok neked! :D
Uh-ra mikor kell visszamenned?
Szimba
Az első lombiknál pénteken volt a leszívás és hétfőn ültették vissza, a másodiknál szerdán és pénteken volt a visszaültetés.
Nagyon szorítok nektek, ennyi kitartásnak meg kell, hogy legyen az
eredménye.
Ági Jobbulást neked és a babáknak!

További Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!

Puszi
ikky

Rencsi!
Nagyon nagyon örülök!

Ági!
Köszi szépen. Vettünk már jó pár játékot, amit még nem adtunk oda, majd meglátjuk... Inkább a torta okoz nehézséget.

Kép
albi2000

Rencsi, nem is mondok semmit, csak :) :) :) :)

Nálam semmi újság, a vörösök csak nem akarnak jönni, már 3 napot késtek. Baba nincs a dologban, ma reggel totál negatív lett a teszt, csak kicsit szivatnak még. De sokáig remélem már nem..
Kata, a végén együtt kezdünk! :)
vjulcsi

Jó estét!

Rencsi: Ma sokszor eszembe jutottál. Hát halkan gratulálok! :lol: :lol: :lol:

Ági: Örülök, hogy jobban vagy. A babáknak is jobbulást! Élvezzétek csak a jó időt, majd tudunk még sétálni együtt.

Szimbáék: Babaragacsok továbbra is mennek ++++++++++++++++++! :D

Köszönöm, hogy így tetszek a lánykám mindenkinek. Remélem mindenkinek lesz mielőbb babája és átélitek ezeket a csodálatos élményeket! :lol: :lol: :lol:

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Vjulcsi, remélem megérkezik a vörös hadsereg mielőbb és tudtok kezdeni.

Én a hét végére várom őket. Lehet, hogy jövő héten együtt fogunk járni uh-ra reggelente?! :shock: :D

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Jó reggelt!

Julcsi!
A végén még lehet tényleg együtt kezdünk! Nagy szám lenne! Csomee is járhatna velünk! Bár én jövő 7re várom. Igaz tegnap óta olyan érzésem van, mintha megjönne. Olyan tompa görcs, nem tudom mi lehet! :roll: Kicsit aggaszt!

Rencsi!
Mikor kell jelentkezned Apánknál? Hogy telnek a napok? Mivel töltöd az idődet? Husit eszel?

Szép napot Mindenkinek!

Majd még jövök! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Jó reggelt mindenkinek,

Rencsi, nagyon örülök, bár éreztem, hogy ezzel a hírrel jössz, ne aggódj minden rendben lesz. Mikor hívod Apánkat?

Albi, köszönöm a linket. Érdekes dolgkat írtak. Szerinted a kombinált teszt elég, vagy inkább az integráltat válasszam?
Te volt amnion?

Kata,
Na majd meglátom, Te mennyire dramatizálod túl a dolgokat. :lol:

Kép
gmelcsi1

Melcsi!
Remélem én is nemsokára teljesen túl fogom dramatizálni ezeket a dolgokat! :):):):):) :lol: :lol: :lol:
Két kérdésemre nem is válaszoltál! :cry:
"Végül hogy döntöttél? Nála fogsz szülni, vagy visszamész a saját dokidhoz? A Te dokid melyik kórházban van?"

Kép

KépKép
ercsikati

Szia Kata,

Igen végül úgy döntöttünk, hogy maradunk nála.
Az én dokim a Dél-pestiben van.
Apánk vagy a Jánosba, vagy a Telki magánklinikán vállal szülést.

Rágyúrtatok a babára? Hogy érzed sikerült?

Kép
gmelcsi1

Melcsi!

Hát mi rágyúrtunk. :oops: Aztán vagy sikerült vagy nem! :?: :roll:
Mondjuk tegnap óta olyan furcsa érzésem van a hasamban. Olyan mintha meg akarna jönni, de kicsit tompábban. A "hadsereg" még picit odébb van, hiszen van még kb. 7-8 napom! Szóval nem tudom mi lehet!
Miért döntöttetek úgy, hogy maradtok nála? Azt hiszem ha nekünk is sikerül a baba, akkor én is szeretnék nála maradni. Én nagyon biztonságban érzem magam nála! Az átjárhatósági alatt is nagyon kedves volt, és éreztem, hogy nagyon odafigyel rám! :)
Szóval jó lenne már én is terhesgondozásra járnék.! :)
Neveken gondolkodtál már? Vagy megvárod amíg Apánk kimondja a nemét?

Kép

KépKép
ercsikati

Kata,

Én is ezt mondtam, hogy benne bízunk, ezért ott maradunk.

Ne aggódj, nemsoká már terhesgondozásra fogsz járni. :wink:

Lánynevünk van: Rebeka. De a fiún, még tuti párszor összesveszünk, mert nem közelítenek az elképzelések. :lol:

A hasszúrka, lehet most ágyazódik a baba. :wink:

Kép
gmelcsi1

sziasztok,
Kata:
Melcsinek igaza lehet, a fogamzás után egy héttel (most!!!) kell lenni a beágyazodásnak, az meg lehet hasonló, mint amikor a vörösök érkeznek.... :D

Csomee: gyönyörű a kislányod, nekem is az a kedvenc képem, ami a Katának! :D

Moncsi:
Milyen volt a hétvége? Merre jártatok?

Julcsi: téged is szivat, ahgy velem tette :cry: biztos megjön pár nap múlva, csak velem is úgy volt, hogy annyira vártam, hogy kezdhessek, hogy az izgalom betett....

A végén tényleg fórum találkozó lesz reggelente Apánknál :D :D

Miciona: Merre jársz? Ti is voltatok valamerre az ünnepek alatt?

Kata:
Sokat pihenek és nyomatom a húst, bár most már könnyebb enni, mert most állandóan éhes vagyok. Ma is már hajnal 5-kor kivertem az ágyból férjecskét, hogy csináljon reggelit, mert mindjárt éhen halok, régen meg nem is reggeliztem max. csak egy joghurtot.... :oops:
Teljesen úgy ahogy Szimba leírta..... :D
Sokat fekszem és pihizek, de főleg kint a kertben, mert annyira jó volt az idő, hogy nem bírtam a szobában maradni.

Ági: remélem, már jól vagytok!

Köszi mindenkinek, hogy velem örültök, persze csak "halkan", mert még nagyon korai....
Jövő szerdán kell mennem Apánkhoz. Már nagyon várom.
Ha Apánk mindent rendben talál szerdán, akkor mi a következő lépés? ELküld valami vizsgálatra? Az ultogolyókat meddig kell használni?Már most hallhatom a szívverését, vagy az még korari?
Most már ugye kell fizetni a vizsgálati díjat? Kapok uh felvételt, vagy még nem lehet látni???

Bocsi a sok kérdését!

Szimba család:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
rencsi79

Rencsi, jó sok kérdés :lol:
Ha most telt le a háom hét, akkor 5 hetes vagy, jövőhéten hat leszel, még nem biztos, hogy lesz szívhang. Egyébként nem akarlak elkeseríteni, de mi még egyzser sem hallottuk, nem tudom, hogy azért mert Apánk gépe nem alkalmas, vagy csak Ő nem hangosítja fel, de mindig csak megmutatja, hogy "látják ott ver a szive". Pedig már én is szeretném hallani.
A 10. hétig mi jártunk két hetente hozzá, de más vizsgálat nem volt. Utánna mondta, hogy a következő alkalomra teljes vér és vizeletvizsgálat, úgy mintha az inszem előtt nem lett volna. Plusz TORCH. Illetve felkeresni a védőnőt a kiskönyvért.

Innentől kezdve már fizetned kell, minden uh-ért. Az elsőnél kapsz képet, de utánna kérned kell minden alkalommal.

Kérdezz bátran, ha valamit kihagytam. :wink:

Kép
gmelcsi1

Melcsi! Rencsi!
Ha azt mondjátok a hasszurka utalhat beágyazódásra, akkor ezt meddig érzem, mármint ezt a hasszurkát? :?:
Most nekem volt kérdésem! Remélem tud valaki válaszolni rá! :) :?:

Kép

KépKép
ercsikati

Kata, ezt nem tudom. Érezheted végig is, de lehet, hogy csak egy-két napig. Az tuti, hogy a terhesség első három hónapjában van akinek, végig mensi görcsei vannak és hasszurkálások. Azt mondják ez normális. Az elején nekem is volt, most már csak néha beleszurkálgat.

Kép
gmelcsi1

Sziasztok.

ercsikati:hasszurka,hm akkor mennek drukkjaim.Egyébként én is jövőheti kezdés leszek. :)

gmelcsi:én is szeretnék kérdezni.Menyibe kerülnek az uh-ok.Pozitív teszt után mennyit fizettél uh?

Kép
Kép
melánia

Gmelcsi!
Nekem szekvenciaszűrésem volt.
http://www.gendiagnosztika.hu/nogyogyaszat/magzati-rendellenesseg-szures/genetikai-rendellenessegek.html
Nem volt amnióm.

Rencsi!
[quote]
írta:
Ha Apánk mindent rendben talál szerdán, akkor mi a következő lépés? ELküld valami vizsgálatra? Az ultogolyókat meddig kell használni?Már most hallhatom a szívverését, vagy az még korari?
Most már ugye kell fizetni a vizsgálati díjat? Kapok uh felvételt, vagy még nem lehet látni???

Minden trimeszterben kell egy teljes vérkép + vizelet. Én nagyon ajánlom a szekvenciaszűrést is megcsináltatni./link feljebb/ Nagyon megnyugtató az eredmény. Aztán szép sorjában... Itt egy cikk pl.
http://www.hazipatika.com/articles/A_terhesseg_alatti_vizsgalatok?aid=20081120184303
Az utró az első 12 hétben kell. (a punkció 2 hét + 0 napos terhességnek számít) A szívverés az ezt követő UH-n lesz csak hallható. Az első UH-n még szerintem nem.
Emlékeim szerint a 3 hetes kontrollnál még nem kellett fizetni, csak azután.

Kép
albi2000

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: